Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor gaskachel aansluiten en jaarlijks onderhoud:

Gaskachel aansluiten en jaarlijks onderhoud

Ik heb een gaskachel gekocht en ik zoek iemand om de gaskachel aan te sluiten en tevens het jaarlijks onderhoud voor de gaskachel kan doen. De gasleiding en de aansluiting zijn aanwezig.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gaskachel aansluiten en jaarlijks onderhoud uit heel Nederland:

Gaskachel controleren en nieuwe aansluiten

Ik heb een antikraak woning waar sinds vandaag 1 gaskachel kapot is. Het is een woning met 3 slaapkamers. Graag wil ik de kachel zsm laten nakijken en maken. En meerdere kachels aansluiten in mijn huis, als dat mogelijk is. Graag iemand die vandaag of morgen kan helpen.

Bocal gaskachel aansluiten

Aansluiten gaskachel Bocal A7. Werkzaamheden 9 meter enkel gedraaide voering van doorsnee 100 zonder onderbrekingen inbrengen in bestaande rookkanaal, trekkast en nisbus. Herstel na werkzaamheden, puin afvoeren. Na aansluiting juiste certificaten mbt aansluiting gas.

Plaatsen van een houtkachel en flexibel rookkanaal trekken

Het betreft een offerte aanvraag voor het plaatsen van een flexibele buis in het bestaande rookkanaal en het aansluiten van de houtkachel. Het vermoeden is dat er vroeger een gaskachel gestaan heeft. Op de begane grond is het rookkanaal verwijderd, deze start vanaf het plafond op de 1e etage.

Inbouw houthaard aansluiten en rookgasafvoer aanleggen

Wij hebben een bestaande schoorsteen waar vroeger een gaskachel op aangesloten is geweest. Nu staat hier een bio ethanol haardje in. Hier zouden wij graag een inbouw houthaard geplaatst willen hebben. Met de bijbehorende flexibele pijpen naar het dak. Betreft een eengezinswoning met 2 verdiepingen. Graag complete prijsopgave.

Kachels aansluiten op bestaand kanaal

In verband met het leggen van een nieuwe vloer hebben wij 3 kachels tijdelijk moeten verplaatsen. Deze dienen nu weer op dezelfde plek terug te komen. Wij zoeken een specialist die kan zorgen voor een veilige en rookvrije aansluiting. Het betreft een gaskachel en twee houtkachels. De gaskachel (Jotul 3) aansluiten op bestaande gas aanvoer en opnieuw aansluiten van de reeds aanwezige rookafvoerkanaal. Er is wel een verstikt rubber o.i.d. die vervangen moet worden. Houtkachel 1 (Jotul 3) weer vastklinken aan bestaand rookafvoerkanaal. Houtkachel 2 (Jotul F602) ook weer aansluiten op bestaand rookafvoerkanaal, echter door de verhoogde vloer is dit niet helemaal passend meer (paar cm verschil). Hier moet een oplossing voor gevonden worden. Eventueel een schoorsteen vegen (voor 1 kachel). Graag ontvang ik een offerte.

Houtkachel aansluiten op de schoorsteen

Betreft het aansluiten van de houtkachel op de schoorsteen waar ooit een gaskachel gestaan heeft. Het rookkanaal in de schoorsteen heeft een diameter van 10 cm en de houtkachel heeft een diameter van 15cm. Het gat in de schoorsteen moet worden vergroot naar 15cm, vervolgens een verloopstuk tussen de kachel en het rookkanaal monteren. De houtkachel heeft een aansluiting aan de achterkant zitten, de afstand tussen deze aansluiting en het bestaande rookkanaal is gering. Graag ontvang ik een offerte.

Houtkachel aansluiten op aanwezig rookkanaal

Ik wil graag een houtkachel laten aansluiten op het bestaande rookkanaal waar nu een gaskachel op staat aangesloten. Het leggen van een hittebestendige vloer en andere lichte werkzaamheden kan ik zelf doen.

Partners

Partners van Casius