Gaskachel aansluiten en jaarlijks onderhoud? (185000)


Offertes aanvragen

Loodgieter Installateur

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor gaskachel aansluiten en jaarlijks onderhoud:

Gaskachel aansluiten en jaarlijks onderhoud

Ik heb een gaskachel gekocht en ik zoek iemand om de gaskachel aan te sluiten en tevens het jaarlijks onderhoud voor de gaskachel kan doen. De gasleiding en de aansluiting zijn aanwezig.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gaskachel aansluiten en jaarlijks onderhoud uit heel Nederland:

 • Houtkachel aansluiten

  Ik wil een houtkachel laten aansluiten. Bestaande aansluiting is nieuw 150 mm buis moet aangesloten worden aan kachel.. daarbij moet boven op de schoorsteen een andere kap voor houtachtige.. nu zit er een gaskachel kap op.
  Ospel
  Loodgieter / installateur
 • Kachel op hout aansluiten

  Ik wil een houtkachel laten aansluiten. bestaande aansluiting is nieuw 150 mm buis moet aangesloten worden aan kachel..daarbij moet boven op de schoorsteen een andere kap voor houtachtige..nu zit er een gaskachel kap op.
  Ospel
  Loodgieter / installateur
 • Bestaande gaskachel aansluiten

  Het betreft het aansluiten van een bestaande gaskachel. Als het goed is, is de gasleiding nog in orde. Daarnaast dient de schoonsteen geveegd te worden en moeten de kachels nagekeken worden.
  Den Haag
  Loodgieter / installateur
 • Gaskachel aansluiten

  Gaskachel aansluiten en checken + het gasfornuis aansluiten en checken. Wij hebben een gasslang met M24 aansluiting, die tussen gasfornuis en gasleiding past, maar het lijkt erop dat het schroefdraad van de aansluiting van het gasfornuis te kort is om een veilige koppeling te maken. Er blijft een wiebel in de koppeling van de slang, waardoor er waarschijnlijk gas kan ontsnappen. De andere kant van de slang sluit stevig aan op de gaskraan. Wij weten zelf niet hoe we dit kunnen verhelpen, en willen graag een specialist die ervoor zorgt dat we veilig kunnen koken in onze nieuwe appartement.
  Amsterdam
  Loodgieter / installateur
 • Gaskachel aansluiten en schoonmaken

  Graag offerte voor het schoonmaken en aansluiten van een gaskachel.
  Schiedam
  Loodgieter / installateur
 • Eurom GS500 gasstraler installeren

  Fasto geiser en propaangashaard[beide 8-jaar oud] inruilen voor infrarood-gasstraler[eurom gs 500] en aansluiten op plaats waar gaskachel stond.
  Uddel
  Loodgieter / installateur
 • Gaskachel aansluiten

  Het schoonmaken van de leidingen en het aansluiten van de gaskachel
  Rotterdam
  Loodgieter / installateur
 • Gaskachel op gasleiding aansluiten

  De gaskachel moet aangesloten worden want het gat in de muur is te groot dus de buis moet op maat worden gemaakt en aan de kachel moet aangesloten worden op de gasleiding.
  Den Haag
  Loodgieter / installateur