Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor gaskachel aansluiten en jaarlijks onderhoud:

Gaskachel aansluiten en jaarlijks onderhoud

Ik heb een gaskachel gekocht en ik zoek iemand om de gaskachel aan te sluiten en tevens het jaarlijks onderhoud voor de gaskachel kan doen. De gasleiding en de aansluiting zijn aanwezig.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gaskachel aansluiten en jaarlijks onderhoud uit heel Nederland:

Houtkachel aansluiten op de schoorsteen

Betreft het aansluiten van de houtkachel op de schoorsteen waar ooit een gaskachel gestaan heeft. Het rookkanaal in de schoorsteen heeft een diameter van 10 cm en de houtkachel heeft een diameter van 15cm. Het gat in de schoorsteen moet worden vergroot naar 15cm, vervolgens een verloopstuk tussen de kachel en het rookkanaal monteren. De houtkachel heeft een aansluiting aan de achterkant zitten, de afstand tussen deze aansluiting en het bestaande rookkanaal is gering. Graag ontvang ik een offerte.

Houtkachel aansluiten op aanwezig rookkanaal

Ik wil graag een houtkachel laten aansluiten op het bestaande rookkanaal waar nu een gaskachel op staat aangesloten. Het leggen van een hittebestendige vloer en andere lichte werkzaamheden kan ik zelf doen.

Centrale verwarming aanleggen in chalet

Ik wil graag mijn gaskachel vervangen door een cv installatie in een chalet van 10 bij 3,5 meter. Het gaat om het verwijderen en afvoeren van de gaskachel en het leveren aan aansluiten van de cv ketel, leidingwerk en radiatoren.

Aansluiten gaskachel en geveldoorvoer laten boren

We willen onze gashaard laten aansluiten op de gasleiding die van de achtergevel naar de meterkast bij voor gevel door de kruipruimte aangelegd moet worden. Dat is ongeveer 12 meter lengte. Daarnaast moet de kachelpijp worden gemonteerd op de geveldoorvoer en hiervoor met nog een gat worden gezaagd.

Gaskachel op gasleiding en rookkanaal aansluiten

We gaan een tuinkamer plaatsen, vast aan ons huis. Het is een kunststof geheel met glazen dak panelen. Omdat het een tuinkamer is en dus geen aanbouw of serre, is het er naar verwachting snel koud. Wij zouden daarom graag een gaskachel willen plaatsen. We moeten dit eerst besluiten voor we de tuinkamer kunnen bestellen vanwege de uitsparing die waarschijnlijk in het glasdakpaneel moet komen. De gasaansluiting komt uit de meterkast achter de voordeur (daar zit de gaskraan althans) en zal ergens vandaan naar achteren gebracht moeten worden. Ik schat de diepte van het huis op ongeveer 10 meter. Er is geen kruipruimte onder het huis. Is het plaatsen van een dergelijke kachel uberhaupt wel mogelijk? Waar zou de gasleiding dan vandaan moeten komen en waar komt hij te liggen? We hebben nog geen kachel gekochten. Maten en aansluitingen daarvan zijn dus onbekend. Verder zit er onder ons raam bij de achtertuin een verwarming. Omdat we daar een tuinkamer gaan plaatsen moeten op die plek tuindeuren komen. Wij zoeken een installateur die voor ons de verwarming kan verhangen, omklappen naar de andere muur.

Onderhoud aan de gaskachel uitvoeren en aansluiten

Gaarne willen we een gaskachel laten aansluiten en onderhoud ervan laten uitvoeren.

Gaskachel aansluiten

Ik wil graag een Etna gaskachel aan laten sluiten, het liefst vandaag nog.

Nobel gaskachel aansluiten

Het betreft het aansluiten van een Nobel gaskacheltje in een nieuw gebouwd atelier met een 4,5 meter hoge kap, pannendak, zonder verdiepingsvloer. De kachelpijp moet middels een dakdoorvoer naar buiten.

Partners

Partners van Casius