Gaskachel aansluiten en jaarlijks onderhoud? (185000)


Offertes aanvragen

Loodgieter Installateur

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor gaskachel aansluiten en jaarlijks onderhoud:

Gaskachel aansluiten en jaarlijks onderhoud

Ik heb een gaskachel gekocht en ik zoek iemand om de gaskachel aan te sluiten en tevens het jaarlijks onderhoud voor de gaskachel kan doen. De gasleiding en de aansluiting zijn aanwezig.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gaskachel aansluiten en jaarlijks onderhoud uit heel Nederland:

 • Tweedehands gaskachel aansluiten en controleren

  Ik heb een tweedehands gaskachel gekocht en ik wil deze graag even laten controleren, schoonmaken en laten aansluiten. Graag ontvang ik een indicatie van de mogelijk kosten.
  Dordrecht
  Loodgieter / installateur
 • Tweedehands gaskachel aansluiten

  Ik ga een tijdelijke woonruimte krijgen waar ik een gaskachel wil laten aansluiten. Ik wil graag dat er een gecertificeerd vakman lang komt die controleert of de gaskachel veilig te gebruiken is en die deze kachel aansluit.
  Amsterdam
  Loodgieter / installateur
 • Tweedehands gaskachel aansluiten

  Onze tweedehands gaskachel moet aangesloten worden. De gaskachel is van het merk Pelgrim. Waarschijnlijk is er nog wel een gasslang nodig en de pijp in de schoorsteen moet worden aangebracht. Verder moet ons gasfornuis ook nog aangesloten worden. Hiervoor is wel materiaal aanwezig.
  Amsterdam
  Loodgieter / installateur
 • Gaskachel nakijken en aansluiten

  Ik heb een Etna gaskachel die ik thuis wil aansluiten. Ik heb verder gewoon een passende afvoer en dito aansluiting. Ik heb geen zin om meer dan 100 euro te betalen voor iets wat redelijk snel aan te sluiten is. Waar het mij om gaat is dat alles veilig is aangesloten. Ik hoop dat u me hierbij kunt helpen.
  Rotterdam
  Loodgieter / installateur
 • Gaskachel op gasleiding en rookkanaal aansluiten

  Op mijn oude gasleiding en rookkanaal wil ik een gaskachel aansluiten. Hiervoor zal een (flexibele, dubbelwandige? ) pijp in het rookkanaal geplaatst moeten worden, de gasleiding moet doorgespoten worden en aangesloten worden op de gaskachel. Op verzoek stuur ik wat foto's.
  Den Bosch
  Loodgieter / installateur
 • Gaskachel aansluiten

  Een gaskachel moet aangesloten worden op de gasleiding en afvoer; de ronde gaskachel (staat al los), moet vervangen worden door een platte gaskachel. De aansluiting voor de ronde gaskachel past niet op de platte gaskachel en moet dus aangepast worden. Ronde is al afgekoppeld, platte staat er maar net niet op de aansluiting. Verloopstukje nodig?
  Delft
  Loodgieter / installateur
 • Gaskachel (her)aansluiten

  Voorheen heeft er in de flat een gaskachel gestaan. Deze is afgekoppeld. Aansluiting, gasleiding, aansluiting/pijp op rookkanaal, kachel; alles is aanwezig en in orde. Ik wil alleen heel zeker weten dat kachel goed en vakkundig weer aangesloten wordt. Svp gedetailleerde offerte of telefonische indicatie. BVD
  Venray
  Loodgieter / installateur
 • Tweedehands gaskachel aansluiten

  Ik heb een 2e hands gaskachel gekocht en deze wil ik graag laten aansluiten. Ik heb eventueel foto's van de kachel en de ruimte waar die aangesloten moet worden. Een pijp van ongeveer 1,5 meter met een bocht erin moet aan de buis in het plafond worden aangesloten. Graag zie ik uw reactie tegemoet.
  Arnhem
  Loodgieter / installateur