Gaskachel aansluiten en jaarlijks onderhoud? (185000)


Offertes aanvragen

Loodgieter Installateur

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor gaskachel aansluiten en jaarlijks onderhoud:

Gaskachel aansluiten en jaarlijks onderhoud

Ik heb een gaskachel gekocht en ik zoek iemand om de gaskachel aan te sluiten en tevens het jaarlijks onderhoud voor de gaskachel kan doen. De gasleiding en de aansluiting zijn aanwezig.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gaskachel aansluiten en jaarlijks onderhoud uit heel Nederland:

 • Gaskachel plaatsen in een stacaravan

  Plaatsen gaskachel en aansluiten en nieuw aan/afvoerkanaal maken
  Luyksgestel
  Loodgieter / installateur
 • Gaskachel aansluiten

  Gaskachel aansluiten op bestaande gasleiding en rookafvoer maken naar buiten. Gat boren door buitenmuur en afwerken.
  Rosmalen
  Loodgieter / installateur
 • Houtkachel op een rookkanaal aansluiten

  Houtkachel plaatsen op bestaande (oude) rookkanaal. Hier heeft voorheen een gaskachel gestaan. Het rookkanaal is lang niet gebruikt en moet geveegd en nagekeken worden.
  Echt
  Loodgieter / installateur
 • Gaskachel aansluiten

  Ik ben recent verhuisd naar Rotterdam en heb een oude ronde Etna, tweedehands gaskachel gekocht en wil deze graag laten aansluiten. De kachel dus aansluiten en even controleren voor het in gebruik nemen, verder moet er nog ongeveer 10cm tussen de kachel en aansluit punt van de gasleiding worden gemaakt. Daarnaast missen ook 4 glazen raampjes van de kachel kunt u deze leveren?
  Rotterdam
  Loodgieter / installateur
 • Gaskachel aansluiten

  Het betreft het aansluiten van een potkachel op de aanwezige gasaansluiting en schoorsteen. Waarschijnlijk is er een klein stukje koperbuis, ongeveer 50 cm, nodig van de gasaansluiting naar de gaskachel aansluiting. Er zijn foto's beschikbaar.
  Arnhem
  Loodgieter / installateur
 • Vrijstaande gaskachel aansluiten

  We hebben een gaskachel, vrijstaand gesloten systeem, en willen deze laten aansluiten. Bestaande gasopenhaard aanwezig alsmede rookgas afvoer naar schoorsteen. Haard hoeft niet verwijderd te worden door de installateur. Afsluitkraan gas is ook aanwezig. Aansluitmateriaal, concentrische afvoer, rozet, klembandjes 90 graden bocht aanwezig. Mogelijk dat er nog andere materialen benodigd zijn. Graag deze maand uitvoeren, liefst voor de kerstdagen.
  Doesburg
  Loodgieter / installateur
 • Gaskachels aansluiten en onderhouden

  ik heb een huurhuis gekregen met daarin 1 bestaande gaskachel echter deze is aangesloten met een flexibele gasslang. Hierover heb ik graag advies. En maandag heb ik een nieuwe 2e hands gaskachel die geinstalleerd dient te worden. Dit alles eventueel in combinatie met een onderhoudsabonnement.
  Groningen
  Loodgieter / installateur
 • Nieuwe gaskachel installeren

  Ik heb een nieuwe gaskachel gekocht en die wil ik graag aansluiten, maar de hoogte van het afvoer is niet juist. Ook de verbindingsstang naar de gaskachel is niet van het juiste formaat. Daarnaast zou ik ook graag mijn twee schoorstenen willen laten vegen.
  Rotterdam
  Loodgieter / installateur