Gaskachel aansluiten en jaarlijks onderhoud? (185000)


Offertes aanvragen

Loodgieter Installateur

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor gaskachel aansluiten en jaarlijks onderhoud:

Gaskachel aansluiten en jaarlijks onderhoud

Ik heb een gaskachel gekocht en ik zoek iemand om de gaskachel aan te sluiten en tevens het jaarlijks onderhoud voor de gaskachel kan doen. De gasleiding en de aansluiting zijn aanwezig.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gaskachel aansluiten en jaarlijks onderhoud uit heel Nederland:

 • DRU gaskachel aansluiten en controleren

  Ik wil een tweedehands dru gaskachel laten controleren en aansluiten. De aansluiting van de oude gaskachel is nog aanwezig.
  Elburg
  Loodgieter / installateur
 • Gaskachel aansluiten

  Ik wil een gaskachel laten aansluiten. Het gaat om het vervangen van de huidige kachel dus de aansluiting zit er!
  Amsterdam
  Loodgieter / installateur
 • Gaskachel aansluiten

  Graag ontvang ik een offerte voor het aansluiten van een gaskachel en het verlengen van de leidingen naar de gaskraan.
  Schiedam
  Loodgieter / installateur
 • Gaskachel en kookplaat aansluiten

  Aansluiting van een gaskachel (ongeveer 2 meter aansluitkabel, koper,benodigd) + aansluiting van een gaskookplaat (ongeveer 1 meter aansluit kabel benodigd)
  Den Haag
  Loodgieter / installateur
 • Houtkachel aansluiten

  Ik wil een houtkachel laten aansluiten. Bestaande aansluiting is nieuw 150 mm buis moet aangesloten worden aan kachel.. daarbij moet boven op de schoorsteen een andere kap voor houtachtige.. nu zit er een gaskachel kap op.
  Ospel
  Loodgieter / installateur
 • Kachel op hout aansluiten

  Ik wil een houtkachel laten aansluiten. bestaande aansluiting is (nieuw) 150 millimeter. Buis moet aangesloten worden aan kachel, daarbij moet boven op de schoorsteen een andere kap voor houtkachel plaatsen. Nu zit er een gaskachel-kap op.
  Ospel
  Loodgieter / installateur
 • Bestaande gaskachel aansluiten

  Het betreft het aansluiten van een bestaande gaskachel. Als het goed is, is de gasleiding nog in orde. Daarnaast dient de schoonsteen geveegd te worden en moeten de kachels nagekeken worden.
  Den Haag
  Loodgieter / installateur
 • Gaskachel aansluiten

  Gaskachel aansluiten en checken + het gasfornuis aansluiten en checken. Wij hebben een gasslang met M24 aansluiting, die tussen gasfornuis en gasleiding past, maar het lijkt erop dat het schroefdraad van de aansluiting van het gasfornuis te kort is om een veilige koppeling te maken. Er blijft een wiebel in de koppeling van de slang, waardoor er waarschijnlijk gas kan ontsnappen. De andere kant van de slang sluit stevig aan op de gaskraan. Wij weten zelf niet hoe we dit kunnen verhelpen, en willen graag een specialist die ervoor zorgt dat we veilig kunnen koken in onze nieuwe appartement.
  Amsterdam
  Loodgieter / installateur