Gaskachel aansluiten en jaarlijks onderhoud? (185000)


Offertes aanvragen

Loodgieter Installateur

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor gaskachel aansluiten en jaarlijks onderhoud:

Gaskachel aansluiten en jaarlijks onderhoud

Ik heb een gaskachel gekocht en ik zoek iemand om de gaskachel aan te sluiten en tevens het jaarlijks onderhoud voor de gaskachel kan doen. De gasleiding en de aansluiting zijn aanwezig.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gaskachel aansluiten en jaarlijks onderhoud uit heel Nederland:

 • Open haard laten plaatsen

  Op een schoorsteen van een vroegere gaskachel willen wij een dichte open haard laten plaatsen. Ik koop zelf de haard, het gaat om het plaatsen en aansluiten met misschien een ombouw erbij. Er is dus een schoorsteen aanwezig, het is niet bekend of deze zo gebruikt kan worden. Schoorsteen nakijken en eventueel een rookkanaal hier in aanleggen. De hoogte van het huis is ongeveer 7 meter.
  Geervliet
  Loodgieter / installateur
 • Gaskachel aansluiten

  Ik wil een gaskachel laten installeren
  Oosterhout
  Loodgieter / installateur
 • Gaskachel laten installeren

  Ik wil een gaskachel laten installeren. Schoorsteen is aanwezig. Het gaat om alleen het aansluiten van de kachel maar het wel goed gebeuren.
  Oosterhout
  Loodgieter / installateur
 • Gaskachel repareren

  Ik heb een ronde gaskachel van het merk pelgrim Bambino welke kapot is, mogelijk is de thermokoppel defect. Deze wil ik graag laten repareren. Verder is deze nu nog aangesloten op het gas middels een rubberen slang. Ik wil deze graag vervangen met een koperen leiding (ongeveer 90 cm) en de gaskachel weer hier op laten aansluiten.
  Leeuwarden
  Loodgieter / installateur
 • Gaskachel laten aansluiten

  Ik wil een gaskachel aan laten sluiten. Er heeft eerder een gaskachel gestaan. Echter, de gasleiding zit vrij hoog dus moet naar beneden verlengd worden. Het liefst z.s.m.
  Amsterdam
  Loodgieter / installateur
 • Gaskachel opnieuw aansluiten

  Onze gaskachel is losgekoppeld geweest en moet opnieuw (veilig) worden aangesloten. Daarnaast maakt de verwarming nogal wat lawaai, graag controleren of deze ontlucht moet worden en, indien nodig, dit uitvoeren.
  Deventer
  Loodgieter / installateur
 • Gaskachel aansluiten

  Het betreft een gaskachel die aangesloten dient te worden op een reeds aangebracht afvoerkanaal die tevens gecontroleerd moet worden.
  Velsen-Noord
  Loodgieter / installateur
 • Gaskachel aansluiten

  Ik wil een gaskachel aansluiten op mijn schouw, maar heb een nieuw luchtkanaal nodig. Kan dit via de kruipruimte naar de tuin? En hoeveel kost een aansluiting aanleggen?
  Rotterdam
  Loodgieter / installateur