Gaskachel aansluiten en jaarlijks onderhoud? (185000)


Offertes aanvragen

Loodgieter Installateur

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor gaskachel aansluiten en jaarlijks onderhoud:

Gaskachel aansluiten en jaarlijks onderhoud

Ik heb een gaskachel gekocht en ik zoek iemand om de gaskachel aan te sluiten en tevens het jaarlijks onderhoud voor de gaskachel kan doen. De gasleiding en de aansluiting zijn aanwezig.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gaskachel aansluiten en jaarlijks onderhoud uit heel Nederland:

 • Gaskachel aansluiten op de gaskraan

  Ik wil graag een oude gaskachel met afvoerpijp op de gaskraan laten aansluiten. De benodigde materialen zijn aanwezig, alleen moet de gasleiding (1m) nog vanaf de gaskraan richting de kachel worden aangelegd, hier zullen wat bochtjes en hoekjes inzitten. Als de leiding voor de gastoevoer eenmaal is aangelegd, deze monteren op de gaskachel.
 • Houtkacheltje aansluiten

  Aansluiten van een klein houtkacheltje op het rookgaskanaal (125 mm). De invoer in schoorsteenmantel moet verlaagd worden. Er heeft eerder een gaskachel gestaan, wellicht moet het afvoerkanaal nog worden nagekeken.
 • Kachelpijp controleren

  Voor het aansluiten van een kachel wil ik graag de afvoer/pijp laten controleren of die nog goed is. Er heeft altijd een gaskachel gestaan, maar is al heel lang niet gebruikt. Het betreft een eengezinswoning met 2 verdiepingen. Foto is eventueel beschikbaar.
 • Thermocet Rose kachel aansluiten

  Ik wil een Thermocet Rose gaskachel laten aansluiten op de gasleiding en rookkanaal inclusief schoorsteenvegen.
 • Radiatoren plaatsen

  Wij hebben vorig jaar een CV-ketel (Intergas kombi-kompakt HRE 24/18 RF CombikW CW3) laten plaatsen ter vervanging van een geiser. Echter hebben wij nog geen radiatoren maar een gaskachel in de woonkamer. Wat zijn de kosten voor het plaatsen/aansluiten van een verwarming in de woonkamer, 2 slaapkamers en de keuken / gang (zijn open ruimtes tegen elkaar). Het huis is ongeveer 60m2 en het gaat om zowel het leveren van de radiatoren, leidingwerk en het monteren.
 • Gaskachel aansluiten en keuren

  Ik wil mijn gaskachel laten aansluiten en laten keuren. Wat kost dat? De kachel is nog niet aangeschaft, want ik wil eerst weten wat ervoor nodig is om de kachel aan te kunnen sluiten. Ik wil een tweedehands kachel gaan kopen.
 • Houtkachel aansluiten op een gaskachelafvoer

  Wij willen graag een reeds aangeschafte houtkachel op ons huidige rookafvoerkanaal laten plaatsen. Er zat een gaskachel op aangesloten dus er zal een flexibele buis aangebracht moeten worden. Deze zal door 2 woonlagen heen gaan.
 • Nobel gaskachel repareren

  Graag wil ik de kachel laten repareren. Het gaat om een gebruikte Nobel gaskachel. Het probleem is dat de kachel pas begint te branden rond stand 7 en dat deze op zijn maximaal, stand 8, zwak brand. Ik heb de kachel gebruikt gekocht, direct na het aansluiten van de kachel brandt deze kort.