lekkende koppelingen radiator? (117386)


Offertes aanvragen

Loodgieter Installateur

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor lekkende koppelingen radiator:

lekkende koppelingen radiator

Het gaat om twee lekkende koppelingen van een radiator in de woonkamer. (de koppelingen die aangesloten zijn aan de flexibele slangen die uit de vloer komen).
Onze klant uit Hoogvliet Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lekkende koppelingen radiator uit heel Nederland:

 • Koppelingen verwarming vervangen

  Drie radiatoren hebben lekkende koppelingen. Deze moeten worden vervangen.
  Haastrecht
  Loodgieter / installateur
 • koppelingen verwarming vervangen

  drie radioatoren hebben lekkende koppelingen. Deze moeten worden vervangen.
  Haastrecht
  Loodgieter / installateur
 • Warm- en koudwaterleidingen vervangen

  Vervangen stuk warm- en koudwaterleiding lopend van wc beneden naar de badkamer boven. Oorzaak lekkende gesoldeerde koppelingen en oude leidingen.
  Rotterdam
  Loodgieter / installateur
 • diverse kleine klussen

  een paar kleinere klussen bij elkaar: - een stopcontact plaatsen achter in een keukenkastje achter een inbouwoven (kan er zo uitgeschoven worden. We hebben hier eerder via jullie electricien Hedro bij gehad om een advies te geven! -een reparatie van een lekkende radiatorkraan in de badkamer - een mengkraan op een wastafel zit niet helemaal goed aangesloten; daar moet even naar gekeken worden en evt. worden aangepast - wij hebben stadsverwarming en de koppelingen moeten even gecontroleerd worden of de aansluitingen nog solide zijn - wij overwegen om in de werkkamer een muur tegen geluid te isoleren; graag advies en informatie
  Amsterdam
  Aannemer
 • wat moet gebeuren is: lekkende koppelingen radiatoren vernieuwen, thermostaatkranen aanbregen, wc-pot vastzetten, ontluchting in wc maken, wastafels aanbrengen cq verplaatsen
  Soest
  Loodgieter / installateur