Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor geiser repareren:

Geiser repareren

Ik ben op zoek naar iemand die mijn kapotte geiser kan repareren. Vlammetje gaat steeds uit. Inmiddels de geiser al 3 weken stuk. Graag reparatie.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor geiser repareren uit heel Nederland:

Fasto keukengeiser repareren of vervangen

Ik heb reeds een Fasto keukengeiser aangeschaft. Deze doet het in principe prima, levert voldoende warm water en stelt goed af. Echter valt deze vaak uit wanneer het warme water gebruikt word, voornamelijk bij het douchen. Ik geloof dat het de waakvlam beveiliging is. Mijn vraag is of dit opgelost kan worden en kan het voorkomen worden dat de geiser telkens uitvalt?

Fasto keukengeiser repareren of vervangen

De geiser in de keuken moet vervangen worden. Wordt ook mee gedouched.

Fasto keukengeiser repareren of vervangen

Graag een offerte voor het repareren van een fasto f1500 keukengeiser. De waakvlam blijft niet branden. Indien nodig ook onderhoud van de geiser.

Vaillant geiser MAG-NLGXI repareren

Vaillant Geiser MAG-NLGXI ontsteekt wel maar slaat binnen enkele seconden af. Kranen kalkvrij, waterhuis OK, reservoir schoongemaakt. Daarbij raakte 1 lasverbinding los. Zit het probleem in de TTB beveiliging?

Geiser vervangen door boiler vervangen

Onze geiser in de badkamer wil ik laten vervangen door een elektrische boiler. Verder wil ik op korte termijn mijn zwevend toilet laten repareren. De vlotter blijft hangen en het water blijft steeds doorlopen. De vlotter moet gerepareerd of vervangen worden. Ik ontvang graag vooraf een offerte.

Druppende keukegeiser repareren

Nadat de geiser in de keuken gebruikt is blijft de kraan druppelen. Graag wil ik de kraan en de geiser laten controleren, repareren en daar waar nodig is vervangen.

Fasto F 1400 installeren en repareren

Onze oude Fasto 1400 keukengeiser lekte al lang water, zelf schoonmaken had als gevolg dat het water de keuken inspoot. De leverancier van deze geisers melde dat deze niet meer worden gemaakt en ik heb een andere geiser opgetrommeld. De nieuw aangeschafte geiser heb ik geïnstalleerd echter er komt nu alleen lauw water uit. Graag laat ik dit oplossen door een installateur.

Reparatie van een geiser

Graag wil ik mijn geiser laten repareren, die regelmatig uitvalt na de lekkage van de bovenburen.

Partners

Partners van Casius