Geiser repareren? (178283)


Offertes aanvragen

Loodgieter Installateur

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor geiser repareren:

Geiser repareren

Ik ben op zoek naar iemand die mijn kapotte geiser kan repareren. Vlammetje gaat steeds uit. Inmiddels de geiser al 3 weken stuk. Graag reparatie.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor geiser repareren uit heel Nederland:

 • Fasto keukengeiser repareren of vervangen

  De Fasto geiser die in de keuken hangt slaat niet aan,de vlammen worden niet ontstoken, dus heb ik geen warm water ! Ik gebruik de geiser alleen in de keuken en om te douchen
 • Badgeiser repareren

  Ik heb een badgeiser van het merk Bosch welke alleen is bedoeld voor het leveren van warm water. Hij heeft altijd gewerkt maar na een lange periode te hebben uitgestaan doet deze het niet. De waakvlam gaat in eerste instantie nog wel aan maar springt daarna vrijwel meteen weer uit. Ik zoek iemand die de geiser kan controleren en indien mogelijk kan repareren.
 • Geiser op butaangas repareren

  Van de butaan geiser in mijn caravan is een pakking gaan lekken door bevriezing. Graag laat ik de geiser repareren.
 • Gaslek in de kruipruimte repareren

  Er bevind zich een lekkage ergens in de gasleiding in de overgang van de meterkast en de kruipruimte. Er is geconstateerd en door Nuon vastgesteld dat onder in de meterkast een sterke concentratie gas is gemeten, dus daar of in de kruipruimte eronder bevind zich het lek (hoofdleiding is in orde). De gasmeter is verzegeld en de gastoevoer afgesloten. Ik wil graag een offerte voor reparatie. Mogelijk willen we ook een nieuwe verwarmingsketel (geiser) aanschaffen. Hoofdzaak is het lokaliseren van het lek en deze te repareren.
 • Bitumen dak vervangen / repareren

  Wij hebben een stacaravan op camping de Holterberg en hebben lekkage in de erker. De caravan is ca 15 jaar en zo te zien zijn er op het dak in het verleden reparaties uitgevoerd. Op het dak staat een aluminium pijp voor de afvoer van de geiser. Afmeting van het dak is ca 11 x 3 meter met rondom daktrim. Misschien is het een optie om te komen kijken en eventueel voor de winter een reparatie te doen en in het voorjaar het gehele dak te vernieuwen. Ik zie uw reactie tegemoet.
 • Keukengeiser vervangen

  Ik wil mijn huidige huurgeiser (Eneco) vervangen. Deze is circa 17 jaar oud en volgens Eneco niet meer te repareren als deze kapot gaat. Het alternatief de aquasafe past niet en wil ik ook niet. Doordat ik van de vve geen toestemming krijg voor een gesloten geiser met afvoer naar buiten, wil ik een vervangende (open) geiser als alternatief terugplaatsen door bijvoorbeeld een Bosch WT10/WT13. Graag in de offerte de eventuele kosten van een onderhoudscontract seperaat opnemen.
 • Defecte geiser vervangen of repareren

  Onze geiser zijn waakvlam wilde eerst niet aanblijven, hebben hem toen toch aangekregen en hij bleef aan, en nu spuit er water uit de geiser als de hoofdwaterkraan open staat. Wat zou het kosten om dit te repareren? En hebben jullie enig idee wat er kapot is? En stel dat ik een tweedehands geiser koop en die door jullie zou willen laten installeren, hoeveel zou dit eventueel kosten? Ik heb liever een mail als reactie aangezien ik telefoon niet altijd op kan nemen.
 • Oude keukengeiser vervangen

  Ik wil een defecte oude keukengeiser (Fasto, met rode ronde knop in het midden) in mijn huurappartement te Hilversum laten vervangen. Deze is namelijk niet meer te repareren. Ik wil een nieuwe keukengeiser kopen en laten plaatsen. Voor deze klus zou ik een prijsindicatie willen hebben. De oude geiser is eigendom van Feenstra en mag dus niet meegenomen worden. Gelieve contact maken via email en NIET telefonisch. Hartelijk.