Gashaard inbouwen? (151028)


Offertes aanvragen

Loodgieter Installateur

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor gashaard inbouwen:

Gashaard inbouwen

Ik wil een gashaard laten inbouwen, type Vento Clasic 75. Leidingwerk en afvoer aanwezig. Gashaard kan eventueel geleverd worden, dit in overleg.
Onze klant uit Zwolle (Overijssel) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gashaard inbouwen uit heel Nederland:

 • Kapotte gaskachel laten repareren

  Wij hebben een gaskachel maar die doet het niet meer die zouden we graag willen laten maken. Daarnaast zouden wij graag een offerte aan willen vragen voor het inbouwen van een gashaard. Wij zoeken echt een vakman, iemand die staat voor zijn vak.
  Leidschendam
  Loodgieter / installateur
 • Gashaard leveren inbouwen

  In de openhaard een gaskachel aanleggen met afstandbediening. Gasaanvoer aanwezig naast de openhaard. Openhaard heeft opening aan voorkant en een zijkant is open. Graag offerte voor totale installatie inclusief de kachel - bijvoorbeeld een Dru kachel. Graag op zeer korte termijn! Liefst deze week nog. Betreft dus het leveren en plaatsen van de gaskachel.
  Amsterdam
  Loodgieter / installateur
 • Open haard volledig inbouwen

  Graag zou ik een gashaard en een houthaard laten inbouwen. Ook het rookkanaal dient te worden geplaatst. De kachels schaffen wij zelf aan, het betreft alleen de montage.
  Klazienaveen
  Loodgieter / installateur
 • Openhaarden inbouwen

  Graag willen wij een gashaard en een houthaard laten inbouwen.
  Nootdorp
  Loodgieter / installateur
 • Inbouw gesloten gashaard

  Inbouwen en aansluiten gashaard (Dru Apollo). Opbouwen van een mantel met ytong blokken of promatec platen Koof ten behoeve van de afvoer Mantel en koof voorzien van stucwerk Doorvoer gevel voor afvoer middels concentrische buis Insparing op 40 cm hoogte tbv later aan te brengen blad Afmetingen zijn bij benadering aangegeven in de bijlage Bouwmaterialen te leveren door aannemer met uitzondering van de kachel en toebehoren
  Oud Vossemeer
  Loodgieter / installateur
 • Verbouwing opengashaard die gedateerd is

  Bestaande open gashaard opknappen/renoveren. Op plateau hoogte, zoals al bestaand is, alleen gemoderniseerd en strak verwezenlijken d.m.v. inbouwen? In strakke stucmuur en plateau eronder. Graag een offerte wat werkzaamheden alleen ongeveer gaan kosten en materiaal apart berekenen. Gashaard weer gebruiken en rookkanaal voor de zekerheid controleren. Gaat dus om een renovatie van de bestaande situatie.
  Oud Beijerland
  Loodgieter / installateur
 • Faber prisma gashaard inbouwen

  Faber prisma gashaard inbouwen. Er is een rookkanaal aanwezig, binnen moet de schoorsteen aangepast worden en er moet nog een gasleiding gelegd worden. Het is een gesloten haard. Er is een pijp van 2 meter bijgeleverd. Eventueel een flexibele buis door de schoorsteen aanleggen. Gas kan eventueel door de loodgieter aangelegd worden.
  Elsloo
  Loodgieter / installateur
 • Gashaard installeren

  Gashaard inbouwen, inclusief ombouw zodat deze stuc klaar is. Betreft een nieuw te maken schouw van 1.20 meter breed en 50 cm diep. Gashaard Horizon Bell 85 cm is al in huis. Aantoonbare ervaring in plaatsen van gashaarden gewenst. Bij voorkeur bedrijven uit Brabant.
  Eindhoven
  Loodgieter / installateur