Gashaard inbouwen? (151028)


Offertes aanvragen

Loodgieter Installateur

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor gashaard inbouwen:

Gashaard inbouwen

Ik wil een gashaard laten inbouwen, type Vento Clasic 75. Leidingwerk en afvoer aanwezig. Gashaard kan eventueel geleverd worden, dit in overleg.
Onze klant uit Zwolle (Overijssel) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gashaard inbouwen uit heel Nederland:

 • Gashaard Dru Metro XT inbouwen

  Graag een offerte voor het inbouwen van een gashaard, Dru Metro 100 XT. Inbouw afmetingen: 118,8 x 81 x 38 cm (B x H x D) Offerte voor materiaal, inbouwen en aansluiten. De haard komt in een aanbouw van 3 meter hoog. Plat dak met een houten dak. U moet denken aan materialen als rookkanaal van 2.5 m, dakdoorvoer, isolatie, 2x rooster enz. Geen bochten. Gasleiding ligt er en ook elektra is aanwezig. Verder moet er een schouw omheen gebouwd worden van 3 m hoog, ongeveer 45-50 cm diep, en 1.10 breed van brandwerend materiaal. Er komt ook een tv op de haard. Stuc klaar opleveren om steen strips te kunnen plaatsen. Foto's van huidige en gewenste situatie zijn beschikbaar.
 • Gashaard aansluiten en inbouwen

  Graag offerte voor het inbouwen en aansluiten van de gashaard met een gesloten systeem. Het betreft: - het maken van een gasaansluiting op de plaats waar de haard komt. Het gas kan vanuit de meterkast onder het raam aan de voorkant naar de plek waar de haard moet komen. - het maken van een afvoer, bij voorkeur door de muur. - het maken van een raamwerk om de haard voor een zuil, zodat hij lijkt dat de afvoer naar boven toe gaat.
 • Gashaard inbouwen

  We hebben nu een open gashaard en deze wil ik laten inbouwen. Ik weet niet wat er nodig is voor achtergrond, ondergrond en isolatie. Het moet een soort valse muur worden waarbij we boven de haard een televisie willen laten plaatsen. Ik zoek een expert op gebied van warmte, die de haard op een veilige en verantwoorde manier kan inbouwen.
 • Kapotte gaskachel laten repareren

  Wij hebben een gaskachel maar die doet het niet meer die zouden we graag willen laten maken. Daarnaast zouden wij graag een offerte aan willen vragen voor het inbouwen van een gashaard. Wij zoeken echt een vakman, iemand die staat voor zijn vak.
 • Gashaard leveren inbouwen

  In de openhaard een gaskachel aanleggen met afstandbediening. Gasaanvoer aanwezig naast de openhaard. Openhaard heeft opening aan voorkant en een zijkant is open. Graag offerte voor totale installatie inclusief de kachel - bijvoorbeeld een Dru kachel. Graag op zeer korte termijn! Liefst deze week nog. Betreft dus het leveren en plaatsen van de gaskachel.
 • Open haard volledig inbouwen

  Graag zou ik een gashaard en een houthaard laten inbouwen. Ook het rookkanaal dient te worden geplaatst. De kachels schaffen wij zelf aan, het betreft alleen de montage.
 • Openhaarden inbouwen

  Graag willen wij een gashaard en een houthaard laten inbouwen.
 • Inbouw gesloten gashaard

  Inbouwen en aansluiten gashaard (Dru Apollo). Opbouwen van een mantel met ytong blokken of promatec platen Koof ten behoeve van de afvoer Mantel en koof voorzien van stucwerk Doorvoer gevel voor afvoer middels concentrische buis Insparing op 40 cm hoogte tbv later aan te brengen blad Afmetingen zijn bij benadering aangegeven in de bijlage Bouwmaterialen te leveren door aannemer met uitzondering van de kachel en toebehoren