Gashaard inbouwen? (151028)


Offertes aanvragen

Loodgieter Installateur

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor gashaard inbouwen:

Gashaard inbouwen

Ik wil een gashaard laten inbouwen, type Vento Clasic 75. Leidingwerk en afvoer aanwezig. Gashaard kan eventueel geleverd worden, dit in overleg.
Onze klant uit Zwolle (Overijssel) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gashaard inbouwen uit heel Nederland:

 • Gashaard inbouwen

  Ik wil een gashaard laten plaatsen, ik heb een houten vloer. De gaskachel komt in de uitbouw te staan en moet door of de muur of door het dak van de uitbouw. Mijn voorkeur gaat uit naar een inbouw haard, er zal metselwerk moeten worden verricht om hem in te bouwen. Boven de gashaard willen we de tv verzonken ophangen. Graag dit verwerkt in een volledige offerte.
 • Faber Premium Relaxed XL gashaard inbouwen

  Ik heb een gashaard, welke ik wil laten "inbouwen", een Faber Premium Relaxed XL. De haard moet geplaatst worden tegen een wand en er moet een ombouw gemaakt worden. Ik lever de haard/luikje/2x armatuur zelf aan. Het aansluiten, stellen, rookgasafvoer moet door u gebeuren. Gat in de gevel doen we zelf. De ombouw moet schilderklaar worden afgewerkt. Graag ontvang ik hiervoor een prijsopgave. De woning wordt in juli / augustus 2016 opgeleverd. Er is een foto beschikbaar.
 • Gashaard in nieuwbouwhuis plaatsen

  In ons nieuw te bouwen huis willen we graag een inbouwhaard zoals op de foto. We willen graag een globale prijsopgave voor het inbouwen. Het rookkanaal kan door de zijmuur naar buiten. De haard zelf is natuurlijk afhankelijk van het type wat je kiest. We zijn dus benieuwd wat grof geschat de extra kosten zijn.
 • Bonfire gashaard installeren

  Wij zouden graag een tweedehands Bonfire gashaard willen laten inbouwen van 60 bij 66 cm. Inclusief aanleg van 2.30 meter doorvoerpijp en ventilatie. Het is voor in een aanbouw met plat dak wat tevens dakterras van de bovenburen is. Een leiding voor de gastoevoer zal aanwezig zijn. Zou u een offerte kunnen maken?
 • Gashaard Dru Metro XT inbouwen

  Graag een offerte voor het inbouwen van een gashaard, Dru Metro 100 XT. Inbouw afmetingen: 118,8 x 81 x 38 cm (B x H x D) Offerte voor materiaal, inbouwen en aansluiten. De haard komt in een aanbouw van 3 meter hoog. Plat dak met een houten dak. U moet denken aan materialen als rookkanaal van 2.5 m, dakdoorvoer, isolatie, 2x rooster enz. Geen bochten. Gasleiding ligt er en ook elektra is aanwezig. Verder moet er een schouw omheen gebouwd worden van 3 m hoog, ongeveer 45-50 cm diep, en 1.10 breed van brandwerend materiaal. Er komt ook een tv op de haard. Stuc klaar opleveren om steen strips te kunnen plaatsen. Foto's van huidige en gewenste situatie zijn beschikbaar.
 • Gashaard aansluiten en inbouwen

  Graag offerte voor het inbouwen en aansluiten van de gashaard met een gesloten systeem. Het betreft: - het maken van een gasaansluiting op de plaats waar de haard komt. Het gas kan vanuit de meterkast onder het raam aan de voorkant naar de plek waar de haard moet komen. - het maken van een afvoer, bij voorkeur door de muur. - het maken van een raamwerk om de haard voor een zuil, zodat hij lijkt dat de afvoer naar boven toe gaat.
 • Gashaard inbouwen

  We hebben nu een open gashaard en deze wil ik laten inbouwen. Ik weet niet wat er nodig is voor achtergrond, ondergrond en isolatie. Het moet een soort valse muur worden waarbij we boven de haard een televisie willen laten plaatsen. Ik zoek een expert op gebied van warmte, die de haard op een veilige en verantwoorde manier kan inbouwen.
 • Kapotte gaskachel laten repareren

  Wij hebben een gaskachel maar die doet het niet meer die zouden we graag willen laten maken. Daarnaast zouden wij graag een offerte aan willen vragen voor het inbouwen van een gashaard. Wij zoeken echt een vakman, iemand die staat voor zijn vak.