Thermostaatkraan bad/douche vervangen? (189528)


Offertes aanvragen

Loodgieter Installateur

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor thermostaatkraan bad/douche vervangen:

Thermostaatkraan bad/douche vervangen

Het vervangen van de thermostaat bad/douche mengkraan. Kraan is opbouw. Graag een offerte voor kraan met montage.
Onze klant uit Schimmert (Limburg) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor thermostaatkraan bad/douche vervangen uit heel Nederland:

 • Grohe thermostaatkraan vervangen en douche/WC aanleggen

  Bij het bad heb ik een Grohe thermostaatkraan van ongeveer 20 jaar oud. De draaiknop van de watertoevoer is afgebroken, kan nog worden gebruikt, maar brokkelt steeds verder af. Verder zit de drukknop voor switch van douche naar bad vast. De kraan moet worden gerepareerd of worden vervangen. In dezelfde badkamer wil ik een wc-douche laten aanleggen. Verder heb ik advies nodig om in de afvoer van geiser + wasemkap in mijn keuken een klep aan te brengen zodat er in de winter minder kou binnen komt.
 • Badkamer en toilet geheel renoveren

  De klus betreft het geheel renoveren van de badkamer, inclusies verwijderen en afvoeren van de huidige sanitair en ik denk ook de tegels. De wanden zijn nu tot het plafond betegeld, ook de vloer is betegeld. De badkamer bevat nu een wastafel, bad, toilet en een wasmachine. De muren zijn gemetseld ( kalkzandsteen, geen beton), de vloer is verhoogd. De afmetingen zijn 2,70 x 1,86 en 2,45 hoog. De ruimte bevat 1 bovenraam (90 breed en 75 hoog) en 1 deur (80 breed met een raam erboven). De klus omvat het plaatsen van een nieuw toilet (hangend) met inbouwreservoir, het betegelen van de vloer inclusief inloopdouche met een drain (tegels van 30x60 cm). Daaronder het leggen van een elektrische vloerverwarming. Het betegelen van de wanden met een tegelmix, het plaatsen van een designradiator, het plaatsen van een wasbak met 1 kraan incl. Onderbouw en spiegelkast erboven, daar waar nodig het verplaatsen van de leidingen, het opnieuw stuccen van het plafond, het plaatsen van een douchekop met thermostaatkraan. De te plaatsen sanitair en tegels komen bij Hornbach vandaan, de glaswand voor de inloopdouche wordt geplaatst door de leverancier. De tweede klus betreft het renoveren van het toilet. De afmetingen zijn 0,89 x 1,25 en 2,50 hoog. 1 deur met raam erboven, geen buitenramen. Het toilet bevat nu een vloertoilet en een fontein, en is betegeld tot halverwege de wand. Ook de vloer is betegeld. De klus omvat het verwijderen van de huidige sanitair en tegels, het plaatsen van een hangend toilet met inbouwreservoir, het plaatsen van een nieuw fonteintje, het betegelen van de vloer (tegels van 30x60) en wand tot het plafond (tegels 25x40). En het sauzen van het plafond. De uitvoering is in overleg en wij zijn niet gebonden aan bepaalde data, liefst wel op korte termijn. Graag aparte offertes voor de badkamer en het toilet. En een totaalprijs als het als een gecombineerde klus wordt uitgevoerd.
 • Gessi thermostaatkraan repareren

  De themostaatkraan merk Gessi van het bad wordt niet warm genoeg. Blijft rond de 38 graden.
 • Thermostaatkraan bij het bad vervangen

  De thermostaatkraan bij het bad moet vervangen worden. Er is al een nieuwe kraan aangeschaft.
 • Badkamer vernieuwen

  Bij ons gaan we de badkamer vernieuwen. Bad en badkamermeubel eruit en nieuwe er in. Klus zal bestaan uit het verwijderen van de oude situatie en het plaatsen van bad en bad meubel. Aansluitingen water en elektriciteit kunnen blijven zitten. Thermostaatkraan moet eventueel vernieuwd worden, hierover graag advies. Daarnaast moet het bestaande tegelwerk waar nodig uitgebreid worden, de tegels zijn aanwezig. Eventueel plaatsen/vervangen decor radiator. Materialen nog niet aangeschaft, wel uitgezocht. Kan mee aangeboden worden. Alleen bedrijven gezocht die alle werkzaamheden aan kunnen; anders heeft het geen zin.
 • Bad vervangen

  Ik wil het oude beige bad weg hebben en er een nieuw, wit kunststof bad voor terug laten zetten inclusief thermostaatkraan. Levering bad in overleg. Zal ook getegeld moeten worden rondom het bad. Het betreft een woning die ik mogelijk wil gaan betrekken, afhankelijk van de kosten van een aantal aanpassingen.
 • Lekkende gootsteen repareren en badkraan installeren

  De gootsteen in de keuken lekt. Dat wil ik graag verholpen hebben. Ook moet er een thermostaatkraan bij het bad worden geïnstalleerd.
 • Badkamer- en toiletverbouwing

  Vernieuwing badkamer en toilet: We zoeken iemand die 1) Alles kan leveren én alle werkzaamheden kan doen -OF- 2) Alleen de werkzaamheden verricht. (Wij regelen dan zelf alle spullen) Badkamer: - Betegelen muur/vloer (ook schuine wanden en wanden van dakkapel) - Elektrische vloerverwarming - Radiator circa 60x140cm (+/- 800 watt) - Wastafel 60, 70 of 80 breed mét onderkast. Liefst ondiep. - Spiegelkastje (ook spiegels aan binnenkant) - Douche (op vloer) hoekinstap +/- 87x87x195 - Vlakspoeltoilet + ondiep inbouwreservoir - Bad 70 x min.170 - Thermostaatkraan bij douche én bad - Plafond met led-spotjes - Handdoekkast - Ventilator Toilet: - Betegelen vloer+muur - Plafond+ledspotjes. - Toilet en fonteintje plaatsen