Thermostaatkraan bad/douche vervangen? (189528)


Offertes aanvragen

Loodgieter Installateur

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor thermostaatkraan bad/douche vervangen:

Thermostaatkraan bad/douche vervangen

Het vervangen van de thermostaat bad/douche mengkraan. Kraan is opbouw. Graag een offerte voor kraan met montage.
Onze klant uit Schimmert (Limburg) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor thermostaatkraan bad/douche vervangen uit heel Nederland:

 • Schavis Indoor Duo cabine met kortsluiting

  Onze schavis indoor duo cabine geeft kortsluiting. Eerst was de zekering (zekeringenkast) eruit. Bij het indrukken daarvan kwam er meteen weer sluiting. Na het uitzetten van een aantal apparaten (exclusief de cabine) bleef de zekering zitten. Alle apparaten werkten, maar de douchecabine was uit. De voedingsspanning zat er nog op. Deze uitgeschakeld en het elektrisch kastje opengemaakt. Daar bleek de trafo wat dikker dan normaal en die rook naar doorbranden. Kan ik de trafo zelf vervangen en kan die door u geleverd worden? Verder is de thermostaatkraan lam geslagen welke ik ook graag gerepareerd zie worden.
  Katwijk
  Loodgieter / installateur
 • Kranen monteren

  Het monteren van een thermostaatkraan in de doucheruimte en een kraan op de wastafel.
  Meppel
  Loodgieter / installateur
 • Thermostaatkraan vervangen

  In de douchecabine moet de oude kraan verwijderd worden en een nieuwe thermostaatkraan worden gemonteerd. Een verloopstukje zal geplaatst moeten worden in verband met verschil in grootte van de leidingen (12 millimeter en 14 millimeter).
  Wijchen
  Loodgieter / installateur
 • Thermstaatkraan in de douche plaatsen

  Ik wil in mijn douche een thermostaatkraan laten plaatsen, het is nu nog een oude kraan met een knop boven de kraan die de douche verbind met de wastafelkraan.
  Groningen
  Loodgieter / installateur
 • Toiletpot en thermostaatkraan vervangen

  De toiletpot en de thermostaatkraan in de badkamer zijn kapot en dienen te worden vervangen. De nieuwe materialen zijn al aangeschaft bij de Karwei. Graag ontvang ik ook een indicatie voor het vervangen van de kitranden in de douche.
  Hillegom
  Loodgieter / installateur
 • Thermostaatkraan vervangen

  Het vervangen van een inbouw thermostaatkraan (er zijn geen onderdelen meer voor ) Voor een gewone thermostaatkraan; hij moet in een schuine kant (achter waarschijnlijk hol) van de douchecabine (zie foto's) er moet een nieuwe muurbrug geplaatst worden en opnieuw 4 tegels plaatsen (tegels zijn aanwezig)
  Uithuizermeeden
  Loodgieter / installateur
 • Diverse klussen binnen en buiten uitvoeren

  De werkzaamheden zijn als volgt: - Opnieuw voegen van de douchewand in verband met doorslag naar de andere kant. Deze kant, gipswand moet opnieuw behangen worden, 2 m2. - Vervangen van een defecte 'eind-dakpan'. - Vervangen van de douche thermostaatkraan. Deze is al aanwezig. - Vervangen defecte wasmachinekraan. - Vervangen dubbel glas in dakraam. Het raam heeft een standaard maat.
  Zoetermeer
  Klusbedrijf
 • Sanitair plaatsen

  Sanitair plaatsen: - Het verwijderen van een toilet en het plaatsen van een verhoogd toilet op de begane grond. - Het verwijderen van een thermostaatkraan + opbouw en het plaatsen van een nieuw douchesysteem bij een ander appartement op de 2e verdieping. De toiletpot moet (samen) worden opgehaald bij de Praxis, het is voor mij alleen te zwaar. Douche-apparatuur is in huis.
  Almere
  Badkamerspecialist