Thermostaatkraan bad/douche vervangen? (189528)


Offertes aanvragen

Loodgieter Installateur

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor thermostaatkraan bad/douche vervangen:

Thermostaatkraan bad/douche vervangen

Het vervangen van de thermostaat bad/douche mengkraan. Kraan is opbouw. Graag een offerte voor kraan met montage.
Onze klant uit Schimmert (Limburg) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor thermostaatkraan bad/douche vervangen uit heel Nederland:

 • Kapotte thermostaatkraan repareren of vervangen

  De thermostaatkraan boven bad kan niet meer warmer gezet worden. Andere tappunten leveren wel heet water. Dus het ligt niet aan de warmwaterbereiding. Ik wil graag dat de vakman voor een nieuwe kraan zorgt.
 • Lekkage verhelpen en bad herplaatsen

  Wij hebben momenteel lekkage bij het bad in onze badkamer. Wij willen het hele bad er even uit laten halen en daarna opnieuw laten plaatsen en afkitten. Er moet dan een ombouw met een serviceluikje worden gemaakt. De huidige tegels zijn niet meer verkrijgbaar. Graag overleggen wij over de mogelijkheden om de ombouw af te werken. Ook willen we graag de thermostaatkraan laten verplaatsen.
 • Thermostaatkraan vervangen

  Vervangen thermostaatkraan in bad/douche. Zo snel mogelijk. Graag de kosten hiervan.
 • Bellagio stoomcabine repareren

  Mijn bad met stoomcabine heeft problemen met de whirlpool functie doordat bedieningspaneel niet reageert. Het betreft een Bellagio DSR-NR1503 gekocht bij wpc-kalkar. Ook de stortdouche lekt aan de zijkant, thermostaatkraan draait zwaar en deurbeslag is verroest, en nog paar kleine mankementen. Ik ben op zoek naar een vakman die bovenstaande kan oplossen en een prijsopgaaf kan maken voor deze reparaties.
 • Badkamer bouwen in nog te bouwen huis

  Ik wil een badkamer laten zetten in mijn nieuwbouwwoning en heb daar een offerte voor gekregen, maar die vind ik te duur. Graag heb ik een veel goedkoper alternatief. Badkamer: - hangend toilet met inbouwreservoir en zitting; - doucheput met rvs rooster; - inloopdouche Bruynzeel; - meubel met: twee wasbakken, kranen en onderkast met lades; - spiegelkast met verlichting; - radiator VERALINE; - Bruynzeel PLANO ligbad; - Bruynzeel bad-thermostaatkraan, wandhouder, doucheslang en handdouche; - accessoires als scheerspiegel, borstelhouder, toiletrolhouder etc.. Toilet: - Hangend toilet van Wisa met XS inbouwreservoir, afbouwpakket en toiletzitting; - Pocco fonteintje en onderkast; - accessoires als borstelhouder, toiletrolhouder, gastendoekhaakje en zeeppompje. Het tegelwerk zal in de basis door de bouwer gedaan worden. Alleen op de ombouw van het bad moeten dan nog wel tegels gezet worden.
 • Casco badkamer afbouwen

  Ik wil een casco badkamer van een nieuwbouwhuis laten afbouwen. De oplevering is pas eind 2016. Maar we moeten nu al kiezen of we casco willen opleveren. Vandaar dat ik nu al een offerte zou willen ontvangen. Gewenste uitvoering van het werk is in de winterperiode. De aan- en afvoerleidingen liggen afgedopt klaar voor de indeling. De verdiepingsvloer bestaat uit kanaalplaatvloeren. In de badkamer moet komen: - Een inloopdouche met glaswand (1,20 x 2,00 m1) en Easydrain (de aanvoer van de douchekraan zit nu op de woningscheidende wand, maar moet worden verplaatst naar de wand tegen de slaapkamer); - Grohe thermostaat douchekraan met glijstang; - Een kunststof ligbad (1800 x 800 mm) betegeld met vloertegels. Locatie aan-en afvoer is al goed; - Grohe thermostaatkraan voor ligbad; - Handdoekradiator met wandaansluiting 1800 x 600 mm. Aan- en afvoer verplaatsen; - Een zwevend wastafelmeubel van minimaal 100 cm breed met aan-en afvoer in de wand, keramische wasbak en 2 lades. Aan-en afvoer moeten opzij verplaatst worden, zodat deze midden tussen de radiator en douchewand komen; - Grohe kraan met een hendel (met voldoende ruimte om haren onder te kunnen wassen); - Verlaagd plafond met spotjes en dimmer; - Wandtegels waarschijnlijk 40x20 cm met lichtgrijze voeg (24,90 m2) tot aan het plafond en vloertegels 60x30 cm (ook aan zijkant bad) (8,95 m2) met donkergrijze voeg. Arbeid en materiaal graag apart offreren.
 • Grohe thermostaatkraan vervangen en douche/WC aanleggen

  Bij het bad heb ik een Grohe thermostaatkraan van ongeveer 20 jaar oud. De draaiknop van de watertoevoer is afgebroken, kan nog worden gebruikt, maar brokkelt steeds verder af. Verder zit de drukknop voor switch van douche naar bad vast. De kraan moet worden gerepareerd of worden vervangen. In dezelfde badkamer wil ik een wc-douche laten aanleggen. Verder heb ik advies nodig om in de afvoer van geiser + wasemkap in mijn keuken een klep aan te brengen zodat er in de winter minder kou binnen komt.
 • Badkamer en toilet geheel renoveren

  De klus betreft het geheel renoveren van de badkamer, inclusies verwijderen en afvoeren van de huidige sanitair en ik denk ook de tegels. De wanden zijn nu tot het plafond betegeld, ook de vloer is betegeld. De badkamer bevat nu een wastafel, bad, toilet en een wasmachine. De muren zijn gemetseld ( kalkzandsteen, geen beton), de vloer is verhoogd. De afmetingen zijn 2,70 x 1,86 en 2,45 hoog. De ruimte bevat 1 bovenraam (90 breed en 75 hoog) en 1 deur (80 breed met een raam erboven). De klus omvat het plaatsen van een nieuw toilet (hangend) met inbouwreservoir, het betegelen van de vloer inclusief inloopdouche met een drain (tegels van 30x60 cm). Daaronder het leggen van een elektrische vloerverwarming. Het betegelen van de wanden met een tegelmix, het plaatsen van een designradiator, het plaatsen van een wasbak met 1 kraan incl. Onderbouw en spiegelkast erboven, daar waar nodig het verplaatsen van de leidingen, het opnieuw stuccen van het plafond, het plaatsen van een douchekop met thermostaatkraan. De te plaatsen sanitair en tegels komen bij Hornbach vandaan, de glaswand voor de inloopdouche wordt geplaatst door de leverancier. De tweede klus betreft het renoveren van het toilet. De afmetingen zijn 0,89 x 1,25 en 2,50 hoog. 1 deur met raam erboven, geen buitenramen. Het toilet bevat nu een vloertoilet en een fontein, en is betegeld tot halverwege de wand. Ook de vloer is betegeld. De klus omvat het verwijderen van de huidige sanitair en tegels, het plaatsen van een hangend toilet met inbouwreservoir, het plaatsen van een nieuw fonteintje, het betegelen van de vloer (tegels van 30x60) en wand tot het plafond (tegels 25x40). En het sauzen van het plafond. De uitvoering is in overleg en wij zijn niet gebonden aan bepaalde data, liefst wel op korte termijn. Graag aparte offertes voor de badkamer en het toilet. En een totaalprijs als het als een gecombineerde klus wordt uitgevoerd.