Thermostaatkraan bad/douche vervangen? (189528)


Offertes aanvragen

Loodgieter Installateur

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor thermostaatkraan bad/douche vervangen:

Thermostaatkraan bad/douche vervangen

Het vervangen van de thermostaat bad/douche mengkraan. Kraan is opbouw. Graag een offerte voor kraan met montage.
Onze klant uit Schimmert (Limburg) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor thermostaatkraan bad/douche vervangen uit heel Nederland:

 • Grohe Sentosa thermostaatkraan repareren

  De thermostaatkraan van de douche lekt. Ik heb er eerder al zelf aan geprutst op basis van tekeningen en een beschrijving van grohe. Het is een Grohe Sentosa van 12 jaar oud. Het lijkt nu alleen maar te lekken bij het thermostaat gedeelte, dus onder de knop.
  Lelystad
  Loodgieter / installateur
 • Badkamer volledig verbouwen

  De badkamer dient te worden verbouwd. Maatvoering is 2,5 x 2,5 meter en 2,5 meter hoog. Werkzaamheden bestaan uit: - tengelwerk wanden en vloer; - plaatsen van douchewand en kraan met thermostaatkraan; - (ver)plaatsen van toilet; - aansluiten van wastafel met enkele kraan en spiegel; - aansluiten douchedrain. Tegels en overig materiaal (douche + kraan, inbouwtoilet, wastafel + kraan en spiegel, drain) zijn aanwezig. Verwijderen van oude sanitair en tegels in overleg.
  Velserbroek
  Badkamerspecialist
 • Douchekraan vervangen

  Ik heb mijn moeder een nieuwe douche gegeven en deze dient goed geplaatst te worden. De oude mengkraan, doucheslang en doucheophanging dienen verwijderd te worden en vervangen te worden door een nieuwe Grohe regendouche met thermostaatkraan en HOH 15. De oude douche heeft een HOH 12 (S koppeling zit als het goed is in de doos, maar ga er voor de zekerheid niet van uit). Het is een oud huisje, dus er dient rekening gehouden te worden met eventuele complicaties. Ik verwacht dat dit een klus is die niet veel tijd in beslag zal nemen. Ik zou het bijzonder prettig vinden als de klus op woensdag 24 september uitgevoerd zou kunnen worden, omdat ik dan zelf aanwezig kan zijn. Graag een indicatie van de kosten wat betreft uurloon en andere mogelijke kosten.
  Berkel-Enschot
  Badkamerspecialist
 • Schavis Indoor Duo cabine met kortsluiting

  Onze schavis indoor duo cabine geeft kortsluiting. Eerst was de zekering (zekeringenkast) eruit. Bij het indrukken daarvan kwam er meteen weer sluiting. Na het uitzetten van een aantal apparaten (exclusief de cabine) bleef de zekering zitten. Alle apparaten werkten, maar de douchecabine was uit. De voedingsspanning zat er nog op. Deze uitgeschakeld en het elektrisch kastje opengemaakt. Daar bleek de trafo wat dikker dan normaal en die rook naar doorbranden. Kan ik de trafo zelf vervangen en kan die door u geleverd worden? Verder is de thermostaatkraan lam geslagen welke ik ook graag gerepareerd zie worden.
  Katwijk
  Loodgieter / installateur
 • Kranen monteren

  Het monteren van een thermostaatkraan in de doucheruimte en een kraan op de wastafel.
  Meppel
  Loodgieter / installateur
 • Thermostaatkraan vervangen

  In de douchecabine moet de oude kraan verwijderd worden en een nieuwe thermostaatkraan worden gemonteerd. Een verloopstukje zal geplaatst moeten worden in verband met verschil in grootte van de leidingen (12 millimeter en 14 millimeter).
  Wijchen
  Loodgieter / installateur
 • Thermstaatkraan in de douche plaatsen

  Ik wil in mijn douche een thermostaatkraan laten plaatsen, het is nu nog een oude kraan met een knop boven de kraan die de douche verbind met de wastafelkraan.
  Groningen
  Loodgieter / installateur
 • Toiletpot en thermostaatkraan vervangen

  De toiletpot en de thermostaatkraan in de badkamer zijn kapot en dienen te worden vervangen. De nieuwe materialen zijn al aangeschaft bij de Karwei. Graag ontvang ik ook een indicatie voor het vervangen van de kitranden in de douche.
  Hillegom
  Loodgieter / installateur