Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor plaatsen cv element:

Plaatsen CV element

Zolderslaapkamer onder schuin dak voorzien van CV element. CV bevindt zich in de ruimte ernaast. Leiding van daaruit aanleggen. Eventueel nog plaatsen van klein CV element in de woonkamer. Inclusief levering van de materialen/radiatoren.
Onze klant uit Delfzijl (Groningen) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen cv element uit heel Nederland:

Compleet CV installatie

Het huis heeft een oude geiser (keuken). Dit wordt door een nieuwe CV-ketel vervangen (2e verdieping). In de beganegrond wordt vloerverwarming geplaatst (andere bedrijf). In de 1e verdieping worden radiatoren geplaatst. Evt nieuwe pijpen plaatsen

Gasmeter(s) plaatsen op blokverwarming

Onze VvE heeft blokverwarming en 1 gasmeter (Stedin) voor alle 8 CV-ketels (cascade-opstelling). Hiervan zijn er 6 voor de radiatoren en 2 voor warm water. Ik ben zeer benieuwd hoeveel het ongeveer kost om een gasmeter te plaatsen op de gasleiding naar de 2 warmwater-ketels. Dit zal deels in samenwerking moeten gaan met Ista, zodat Ista correct een extra radiografische meter kan aansluiten op de gasmeter voor het warm water. Mijn vermoeden is dat we per per maand ruim 3000 m³ aan gas voor 180 m³ aan warm water gebruiken.

Dak plus schoorstenen renoveren en dakterras aanleggen

Betreft het renoveren van een plat dak van een huis uit 1925, het dak is ongeveer 65 m2 groot. Gehele dakbedekking verkeerd in slechte staat en moet vervangen worden. Er ligt nu dakleer met daar op grind, dit moet allemaal worden verwijderd. Twee schoorstenen moeten ook volledig vervangen worden, deze staan op instorten. De schoorstenen zijn ongeveer 1 meter breed, halve meter diep en een meter hoog. Een lichtkoepel vertoont houtrot en moet volledig vervangen worden. Na de herstel werkzaamheden wil ik graag een dakterras over een helft van het dak realiseren. Deze wordt dus ongeveer 32,5 m2 groot. Wat er moet gebeuren is een vergunning aanvragen, een zwevend dakterras plaatsen, dakhuis of dakluik maken (afhankelijk van prijs, graag beide opties in offerte opnemen), een vaste wenteltrap (ongeveer 1.20 - 1.40 meter breed) van de CV ruimte naar het dakterras maken, een hekwerk rondom het dakterras monteren en het plaatsen van een vloer (materiaal afhankelijk van de prijs). Dakreparatie gaat via de VvE en dakterras uit eigen portemonnee, graag deze kosten specificeren.

Extra radiator bijplaatsen op zolder

Wij hebben een huis gekocht waarbij er op zolder geen radiator zit. Maar omdat we de zolder wel willen gebruiken als leefruimte willen we daar nu een radiator laten plaatsen. De CV- ketel zit verstopt in een afgetimmerd klein hokje waar ook wasmachine en droger staan. We verwachten dat de verwarming ongeveer op 4 meter afstand van CV-ketel geplaatst moet worden. De ruimte die verwarmt moet worden bedraagt ongeveer 50 m3.

Oude CV-radiator vervangen

Wij willen een oude en bovendien scheef en lelijk in het zicht opgehangen radiator (20 jaar oud) laten vervangen door een nieuwe, aan te schaffen bij Gamma na advies over de gewenste capaciteit. Liefst een zo laag mogelijk horizontaal naast een bed te plaatsen radiator, bijvoorbeeld 400 x 1000, gezien bij Gamma.

CV-ketel met radiatoren installeren

Ik wil mijn woning voorzien van een CV ketel plus radiotoren, op dit moment heb ik een klein geiser in de keuken die voor warme water zorgt, ik wil een goede/zuinige CV ketel die minder onderhoud nodig heeft met 2 radiotoren (1 in woonkamer en 1 in slaap kamer). Mijn woning heeft nooit CV gehad, dus het moet volledig geïnstalleerd/geplaatst/afgewerkt worden (waterleidingen, radiotoren en het plaatsen van de CV ketel... et cetera). De woning is 75 m2.

Leidingen doortrekken en CV-ketel plaatsen

Het betreft het verwijderen van de moederhaard en de geiser het afdoppen van de leidingen. De gasleiding dient te worden doorgetrokken naar de badkamer. Het warm water dient te worden doorgetrokken van de keuken naar de badkamer. De meterkast en keuken grenzen aan de badkamer. Het koude water kan worden aangesloten vanuit de wasmachine aansluiting die zich in de badkamer bevindt. De CV ketel dient te worden geplaatst in de badkamer. In de woonkamer dient de radiator te worden vervangen.

Rookafvoerkanaal voor de palletkachel langs de gevel plaatsen

Ik heb afgelopen jaar een palletkachel aangeschaft, met een zogenaamde geveldoorvoer. Nu wil ik graag een rookafvoer kanaal langs de gevel tot aan de nok van het dak (+/- 7 meter) laten plaatsen. Daarbij zal de kachel moeten worden verplaats en opnieuw worden aangesloten. Het gaat hier om een MCZ Ego Hydro die tevens aangesloten is op het CV systeem.

Partners

Partners van Casius