Plaatsen CV element? (177522)


Offertes aanvragen

Loodgieter Installateur

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor plaatsen cv element:

Plaatsen CV element

Zolderslaapkamer onder schuin dak voorzien van CV element. CV bevindt zich in de ruimte ernaast. Leiding van daaruit aanleggen. Eventueel nog plaatsen van klein CV element in de woonkamer. Inclusief levering van de materialen/radiatoren.
Onze klant uit Delfzijl (Groningen) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen cv element uit heel Nederland:

 • CV-ketel installeren

  Ik wil een nieuw cv plaatsen en cv aansluiten aan water in keuken in plaats van geiser.
 • Jaren '30 woning verbouwen en uitbouwen

  Het gaat om een jaren 30 woning van 110 m2 die we willen verbouwen en uitbouwen: Uitbouw plaatsen 3.00 x 3.50 en bijkeuken openbreken en voorzien van openslaande deuren. Houten vloer woonkamer vervangen/isoleren. De huidige afmeting is 3.5 x 9 meter. Houten boeiboorden en overstek repareren. Schoorsteen herstellen, nokpannen en lood vervangen waar nodig. Dakkapel kozijn en zijwangen vervangen. Neuslatten aanbrengen. Elektra + wcd's nazien en vervangen waar nodig. Aanbrengen nieuwe cv + verplaatsen naar garage. Nieuwe badkamer 186 x 196 cm: inloopdouche, wastafel, betegelen en stuken. Zwevend toilet bg + fontein aanbrengen, en ook tegelen en stuken. Alles wordt zelf gesloopt en afgevoerd. We zijn nog in onderhandeling voor aankoop, een indicatie van kosten zien we graag spoedig tegemoet.
 • Dakpannen terug- en vastleggen

  Vanwege de zomerstorm wil ik afgewaaide, kapotte pannen vervangen en terugleggen en scheef gewaaide pannen laten recht leggen. Ook is de loodslab van de cv ketel doorvoer beschadigd geraakt. Na bezichtiging ontvang ik graag gedetailleerde offertes ter goedkeuring voor de verzekering. Na goedkeuring verzekering werkzaamheden uitvoeren. Bezichtiging is noodzakelijk vanwege lastig (grote) steigers plaatsen en relatief hoog en schuin dak. De dakpannen zitten allemaal vast met pan haken wat het ook lastig maakt ze zonder schade te verwijderen. ** N.B. het gaat om een offerte voor de verzekering.**
 • Renoveren en moderniseren woonhuis ruwbouw

  Ex-verhuur tussenwoning renoveren en moderniseren: 1. Aanleggen CV met 8 radiatoren. De te verwarmen ruimtes zijn 175 m3 waarvan 65 m3 woonkamer. Dubbelglas aanwezig; 2. Leidingwerk water en elektra plus afvoeren vervangen. Vanuit de kelder is aan- en afvoerleidingen goed benaderbaar; 3. Bestaande groepenkast (3) uitbreiden tot circa 10 groepen en aanbrengen van vooral veel wandstopcontactdozen: circa 30 stuks; 4. Stucwerk circa 220 m2 wanden en circa 90 m2 plafonds (waarschijnlijk bestaand stucwerk van 50 jaar oud geheel verwijderen); 5. De houten vloer van de woonkamer vervangen door een cementvloer, dat is 30 m2; 6. Het idee is om een goede bouwtekening en bestek op te stellen. Afbouw in eigen beheer plaatsen sanitair, keuken.
 • CV aanpassen en ketel controleren

  Graag wil ik 2 radiatoren vervangen voor nieuwe. 1 van deze radiators in garage plaatsen voor vervanging van de bestaande. Cv ketel controleren. En aarding huis controleren i.v. m vervanging watermeter. Vervangen van tijdschakelaar buitenlamp.
 • Gasmeter en CV ketel verplaatsen

  De gasmeter en ketel zit in de gang van de uitbouw. Deze moeten verplaatst worden naar de kelder, bij de meterkast. De afstand is 4,5 meter. Graag ook een nieuwe ketel plaatsen en het bestaande leidingen van de 1e verdieping moet worden aangepast. Op de begane grond komt overal vloerverwarming dus nieuw leiding werk wordt dan aangelegd. Er is een foto beschikbaar.
 • Complete cv plaatsen

  Wij zijn bezig met het aankopen van een tussenwoning. Op dit moment wordt de woning verwarmd door middel van gaskachels. Graag ontvangen wij een indicatie voor het aanleggen van een complete CV installatie.de woning heeft een woonoppervlakte van 110 m2, 3 woonlagen en 4 slaapkamers. Daarnaast willen wij ook de mogelijkheden weten voor vloerverwarming.
 • Radiatoren plaatsen

  Wij zouden graag op onze zolderverdieping 2 radiatoren geplaatst hebben. Het gaat om 2 kamers van 9 m2. Graag ontvangen wij een offerte voor het leveren en plaatsen van de radiatoren en het aansluiten op de CV-installatie.