Plaatsen CV element? (177522)


Offertes aanvragen

Loodgieter Installateur

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor plaatsen cv element:

Plaatsen CV element

Zolderslaapkamer onder schuin dak voorzien van CV element. CV bevindt zich in de ruimte ernaast. Leiding van daaruit aanleggen. Eventueel nog plaatsen van klein CV element in de woonkamer. Inclusief levering van de materialen/radiatoren.
Onze klant uit Delfzijl (Groningen) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen cv element uit heel Nederland:

 • CV-ketel laten plaatsen

  IK wil een nieuwe CV-Ketel laten plaatsen. Type Remeha Calenta Combi Comfort 40HR CW 5 Combiketel met iSense Klokthermostaat.
  Arnhem
  Loodgieter / installateur
 • Zolderverbouwing

  Het betreft een zolderverbouwing: - Zolder moet voorzien worden van 1 slaapkamer met 2 dakramen. - Plaatsen plafond/vliering met vlizotrap. - CV-kast met deur of schuifdeur. - evt. Leidingwerk verplaatsen. - Verplaatsen 1 bestaande radiator en 1 bij plaatsen. - Bouwen van 1 grote inloopkast. - Bestaande Velux dakraam verplaatsen naar andere kant.
  Rotterdam
  Aannemer
 • Rookkanaal en CV-ketel inspecteren

  Ik zou graag een offerte ontvangen voor de inspectie van een rookkanaal en de aanleg en aanschaf van een nieuwe CV-ketel. Het betreft een jaren 30 appartement op de bovenste verdieping van het gebouw, waar het rookkanaal moet worden nagekeken. Daarnaast een nieuwe cv ketel plaatsen voor een portiekwoning op de 2e (bovenste) etage met een oppervlakte van 90 m2. De CV kan in de badkamer/gangkast geplaatst worden. Graag ontvang ik informatie betreffend de verschillende CV ketels.
  Rijswijk
  Loodgieter / installateur
 • Douchecabine monteren en lekkage repareren

  Ik wil een nieuw douchecabine plaatsen. Het probleem is dat de douchebak niet helemaal haaks loopt met de muur dus loopt ietsje rond aan het einde. Eventueel de oude cabine ook door u laten verwijderen. Als ik uw e-mail krijg kan ik u foto's toe mailen. Daarnaast heb ik soms een kleine lekkage in de keuken omdat de cv ketel heel sloom leeg loopt dus misschien is daar ook wel ergens een verstopping, ik wil ook graag dat dit hersteld wordt.
  Bergen
  Badkamerspecialist
 • Souterrain verbouwen

  Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren in een souterrain dat voor verhuur (particulieren) geschikt gemaakt dient te worden: - Kookmogelijkheid creëren in de bestaande keuken; kookplaat inclusief afzuigkap plaatsen, gasleiding is in de buurt (3 meter afstand). - Bestaande elektra nakijken en een paar schakelpunten omzetten. - Aansluiting TV en computer maken vanuit bestaande UPC bekabeling, dus 1 verdieping naar beneden doortrekken. - CV revisie - Badkamer met douche, wastafel (reeds aanwezig) en wasmachine aansluiting maken. Warm water aansluiting realiseren. De badkamer ruimte is ongeveer 2,5 bij 2,5 meter. - Advies bij behandelen muren (klein beetje vochtuitslag). Souterrain heeft een oppervlakte van ca 90 vierkante meter. De ruimte is droog. In de ruimte heeft voorheen een dokterspraktijk gezeten.
  Arnhem
  Aannemer
 • Stekkerdozen plaatsen

  Wij willen een offerte aanvragen voor 2 stekkerdozen te plaatsen, het moet geaard worden. Bij de CV-ketel moet een dubbel stopcontact komen, dit is nu een enkele. Vervolgens de elektra doortrekken naar de slaapkamer, zodat daar een ijskast kan worden geplaatst.
  Noordwijkerhout
  Elektricien
 • Extra groep in de meterkast plaatsen

  Wij hebben een appartement gekocht waar nog een moederhaard in zit welke de radiatoren in diverse vertrekken verwarmd. De geiser is de warmwatervoorziening. Graag willen wij de moederhaard en de geiser laten verwijderen en vervangen door een HR cv ketel. Tevens willen wij het ventilatiesysteem in orde laten maken en een extra groep plaatsen in de meterkast. Graag ontvangen wij hiervoor een offerte
  Doetinchem
  Elektricien
 • HR CV-ketel plaatsen

  Wij hebben een appartement gekocht waar nog een moederhaard in zit welke de radiatoren in diverse vertrekken verwarmd. De geiser is de warmwatervoorziening. Graag willen wij de moederhaard en de geiser laten verwijderen en vervangen door een HR CV ketel. Tevens willen wij het ventilatiesysteem in orde laten maken en een extra groep plaatsen in de meterkast. Graag ontvangen wij hiervoor een offerte.
  Doetinchem
  Loodgieter / installateur