Plaatsen CV element? (177522)


Offertes aanvragen

Loodgieter Installateur

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor plaatsen cv element:

Plaatsen CV element

Zolderslaapkamer onder schuin dak voorzien van CV element. CV bevindt zich in de ruimte ernaast. Leiding van daaruit aanleggen. Eventueel nog plaatsen van klein CV element in de woonkamer. Inclusief levering van de materialen/radiatoren.
Onze klant uit Delfzijl (Groningen) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen cv element uit heel Nederland:

 • Verbouwing van de badkamer

  Ik wil mijn badkamer vernieuwen. De afmetingen zijn; lengte 240 cm en breed 200 cm. Het verwijderen en afvoeren van de oude tegels, douche, inbouwtoilet, wasbak en radiator. Daarna egaliseren en tegelen van de vloer van 5 m2 en de wanden van 21 m2. Plaatsing douchebak van 90 x 90 en plaatsen van douche wand, nieuw toilet (inbouw) nieuwe wasbak en een nieuwe radiator. Vloerverwarming is optioneel maar dan moet de vloer beter aangepast worden en op afschot gemaakt worden. Wij overwegen om de elementen los aan te schaffen maar ook dit kan in onderling overleg. Uitvoering in overleg, wel binnen nu en twee maanden.
  Heemstede
  Badkamerspecialist
 • Plaatsen van een schutting

  Graag ontvangen wij zo spoedig mogelijk geheel vrijblijvend 2 offertes voor een: 1. Standaard schutting in hardhout, steen en beton: betonnen palen en - onderplaten met hierop de houten schermen; 2. Standaard hardhouten schutting: betonnen onderplaten met hierop houten schermen en hierboven een pergola van ongeveer 8 meter lang. Dit is de huidige situatie en hiervan kan ik in foto's opsturen. Drie houten delen worden in beide gevallen zo mogelijk gescheiden door 2 met steen gevulde elementen. Het aantal benodigde palen worden in dat geval 6 in plaats van 4.
  Drachten
  Hovenier
 • Hout-/beton schutting leveren en plaatsen

  Hout-/betonschutting: 1 antraciet betonelementen rotsmotief beide zijden 2 onderplaten 2 21 planks hardhout/bankirai 3 betonnen afdekkap rotsmotief antraciet 4 RVS beslag 5 puntkop op de palen 6 afdekkap hardhout 7 lengte 11 meter x 2 meter Bij de klantgegevens ontvangt u een foto van de gewenste schutting.
  Duiven
  Hovenier
 • Badmeubel met dubbele wasbak plaatsen

  Op dit moment hebben wij een dubbel kastje met wasbak van Vileroy & boch die verwijderd moeten worden door u. Er moet dan een nieuw bruynzeel elements badmeubel geplaatst worden van 1. 20m (al gemonteerd) met dubbele kraan (kranen komen op iets andere plek door andere maatvoering badmeubel). Ook halfhoge kolomkast moet opgehangen worden en er moeten 5 grepen op meubel en kolomkast geboord worden. Daarna wasbakrand afkitten en nieuw kitrandje op de vloer onder het meubel. Doordat dit nieuwe meubel hangend is en niet op pootjes staat zoals het huidige.
  Diemen
  Badkamerspecialist
 • Nesling hardhouten pergola plaatsen

  We willen graag een pergola van hardhout. Bij voorkeur maken wij gebruik van Nesling pergola elementen. Andere methoden bespreekbaar. De palen moeten in de grond / aarde. Indicatie afmeting: 400 x 200 x normale hoogte. De materialen kunnen in overleg geleverd worden.
  Alphen aan den Rijn
  Timmerman
 • Beton/hout schutting met poort plaatsen

  De wensen voor de te plaatsen schutting zijn. 1.80 meter x 1.80 meter panelen op beton plaat (antraciet) 1.30 meter (exclusief poort), 7 elementen, 9 palen (antraciet) 2 hoeken 1 poort 1. 1 meter 6 volledige elementen, 1 element op maat maken (passing tot poort). Schutting staat volledig vrij, geen steunmuur aan begin of eind. Eindpaal, 2 hele elementen met tussenpaal, hoekpaal, 3 hele elementen met 3 tussenpalen, 1 element op maat tot poort, hoekpaal, 1 element tot eindpaal. Poort scharniert op de hoekpaal. De klant gaat zelf de oude schutting verwijderen. Graag de schutting 1x bij de offerte en 1x niet bij de offerte.
  Utrecht
  Hovenier
 • Betonnen traptreden plaatsen in talud en oever

  Het gaat om het maken van een trap van tuin-niveau. Conform vergunning van Waterschap moet een en ander uitgevoerd worden mer betonnen prefab treden van 15 x 50 x 100 cm. Tevens advies hoe een eenvoudige aanlegconstructie van bijvoorbeeld dezelfde elementen gemaakt kan worden, van ongeveer 3 meter breed. Hier hebben wij ook een vergunning voor. Talud met auto bereikbaar vanaf pad tussen talud en oever. Met akkoord via waterschap.
  Roermond
  Aannemer
 • Badkamer op laten knappen

  Verwijderen oude wastafel, douche, bad, verwarmingselement, wand- en vloertegels. Nieuw te plaatsen, wand- en vloertegels, verwarmingselement, dubbele vaste wastafel en inloopdouche. De badkamer is ongeveer 2,38 m x 2,85 m. Aanschaf materialen in overleg.
  Heerlen
  Badkamerspecialist