Plaatsen CV element? (177522)


Offertes aanvragen

Loodgieter Installateur

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor plaatsen cv element:

Plaatsen CV element

Zolderslaapkamer onder schuin dak voorzien van CV element. CV bevindt zich in de ruimte ernaast. Leiding van daaruit aanleggen. Eventueel nog plaatsen van klein CV element in de woonkamer. Inclusief levering van de materialen/radiatoren.
Onze klant uit Delfzijl (Groningen) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen cv element uit heel Nederland:

 • Houtkachel plaatsen + gashaard controleren/repareren

  Naast minimale cv (één kleine radiator) hebben wij in de woonkamer een gashaard die niet meer goed functioneert. Hij slaat steeds af/uit en daarom gebruiken we hem niet meer. We zouden de haard wel graag laten schoonmaken/repareren of wat dan ook relevant is. In de aanpalende serre (ongeveer 35 m2) is weliswaar vloerverwarming, maar als het heel koud is wordt het daar niet goed warm. We denken er daarom over een houtkachel te (laten) plaatsen. Graag ontvangen we advies over prijsvoorstellen en combinatie van klussen. Ons huis staat overigens te koop, in 'dure' oplossingen zijn we dus niet heel erg geïnteresseerd.
  Groesbeek
  Loodgieter / installateur
 • Verwarming op zolder plaatsen

  Ik wil op onze zolderkamer een verwarming laten plaatsen. CV is al op de zolder aanwezig.
  Kortenhoef
  Loodgieter / installateur
 • CV-ketel plaatsen en aansluiten

  Graag een offerte voor het aansluiten van CV-ketel op bestaande leidingen. Aansluitingen van gas-en waterleidingen (2x) moeten aangepast worden. Ketel staat all op zijn plaats op zolder.
  Weert
  Loodgieter / installateur
 • Appartement renoveren

  - Compleet nieuwe cv installatie, inclusief 5 radiatoren, kamer thermostaat, cv ketel met hoogrendement, leidingen. - Electra installatie compleet, met schakelmateriaal, nieuwe groepenkast (4 groepen), schakelmateriaal, alles inbouwen, sleuven. - Stucwerk wanden plafond volledige woning - Nieuw plafond - Nieuwe badkamer en nieuwe toilet + Badkamer leidingwerk, elektra, ventilatie en sanitair plaatsen inclusief tegelen - Voorbereiding keuken, water, elektra en gas + nieuwe keuken installeren. - Nieuwe vloer volledige woning - Wand verwijderen voor realisatie van een open keuken. Er is documentatie beschikbaar.
  Utrecht
  Aannemer
 • Nieuwe CV-ketel plaatsen

  De nieuwe ketel moet beneden ongeveer 3 meter verplaatst worden vanuit de beneden slaapkamer naar de schuur.
  Roosendaal
  Loodgieter / installateur
 • CV-ketel laten plaatsen

  IK wil een nieuwe CV-Ketel laten plaatsen. Type Remeha Calenta Combi Comfort 40HR CW 5 Combiketel met iSense Klokthermostaat.
  Arnhem
  Loodgieter / installateur
 • Zolderverbouwing

  Het betreft een zolderverbouwing: - Zolder moet voorzien worden van 1 slaapkamer met 2 dakramen. - Plaatsen plafond/vliering met vlizotrap. - CV-kast met deur of schuifdeur. - evt. Leidingwerk verplaatsen. - Verplaatsen 1 bestaande radiator en 1 bij plaatsen. - Bouwen van 1 grote inloopkast. - Bestaande Velux dakraam verplaatsen naar andere kant.
  Rotterdam
  Aannemer
 • Rookkanaal en CV-ketel inspecteren

  Ik zou graag een offerte ontvangen voor de inspectie van een rookkanaal en de aanleg en aanschaf van een nieuwe CV-ketel. Het betreft een jaren 30 appartement op de bovenste verdieping van het gebouw, waar het rookkanaal moet worden nagekeken. Daarnaast een nieuwe cv ketel plaatsen voor een portiekwoning op de 2e (bovenste) etage met een oppervlakte van 90 m2. De CV kan in de badkamer/gangkast geplaatst worden. Graag ontvang ik informatie betreffend de verschillende CV ketels.
  Rijswijk
  Loodgieter / installateur