Plaatsen CV element? (177522)


Offertes aanvragen

Loodgieter Installateur

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor plaatsen cv element:

Plaatsen CV element

Zolderslaapkamer onder schuin dak voorzien van CV element. CV bevindt zich in de ruimte ernaast. Leiding van daaruit aanleggen. Eventueel nog plaatsen van klein CV element in de woonkamer. Inclusief levering van de materialen/radiatoren.
Onze klant uit Delfzijl (Groningen) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen cv element uit heel Nederland:

 • Zolderverbouwing

  Mijn zolder heeft een bergruimte, maar zit dicht met planken. We willen hier graag schuifdeuren in laten plaatsen. Ook is er tapijt, dit moet een houten vloer worden, overal schilderwerk en de CV ketel weg werken in een kast.
 • Plieger Compact radiator plaatsen

  Er moet een radiator worden geplaatst op de zolder. (Merk is Plieger compactradiator 60 cm hoog en 120 cm breed). Cv is aanwezig.
 • Houtkachel plaatsen

  Ik wil graag een houtkachel laten plaatsen. De kachel kan via de cv ruimte naar het platte dak. Daarna langs het raam van de 1e verdieping, door overstek naar het dak. Of is alleen een afvoer via de aanbouw van het platte dak voldoende? Ik hoor het graag.
 • Compleet CV-systeem installeren

  Wij moeten een gehele nieuwe cv installatie plaatsen en aansluiten in ons rijtjeshuis. Er is nog geen cv installatie aanwezig, dus ook de leidingen en radiatoren moeten geplaatst worden. Het huis is 200 m3 en 58 m2 groot. Graag ontvangen wij een vrijblijvende offerte voor dit werk.
 • Radiator op zolder plaatsen

  Ik wil een radiator op zolder hebben. De cv ketel zit er in de buurt op zolder. Wat kost zo iets en hoe lang duurt het? Inclusief materiaal exclusief radiator
 • Aanbouw aan de keuken bouwen

  Wij hebben onderhands, zonder tussenkomst van derden, een twee-onder-één-kap woning gekocht, waar wij in mei of zo mogelijk eerder in willen trekken. Vóór die tijd willen wij er een verbouwing laten uitvoeren. Wij willen een aanbouw van 4 x 6 meter aan de oude keuken realiseren. Er hoeft geen vergunning aangevraagd te worden en er hoeft ook niet geheid te worden. Aan de buitenzijde moet een afwerking komen met red ceder en binnen met gipsplaten. Het plafond moet worden voorzien van zichtbare balkjes, die 'moeten' doorlopen vanuit de oude keuken! Alle voorzieningen zoals elektra, cv-elementen of vloerverwarming moeten worden opgenomen in de offerte. De achterpui moet worden voorzien van openslaande deuren met zijlichten. In de zijgevel willen we graag glas tot aan de grond. De vloer moet worden voorbereid voor het leggen van een parketvloer, houten vloer of tegels. Alle voorbereidingen voor het plaatsen van de keuken moeten ook worden gedaan. Wij willen het werk graag door een plaatselijke aannemer laten uitvoeren. Het is voor ons belangrijk dat het werk dan een goede voortgang zal hebben. Daarmee bedoelen wij dat het werk vanaf de start tot de afronding zonder onderbrekingen zal plaatsvinden.
 • Radiator plaatsen op zolderkamer

  We willen een radiator laten plaatsen op de zolderkamer. Een kleine radiator. De kamer is ongeveer 2 x 2 meter en de hoogte 2.20 meter en deels met schuin dak. Op zolder zijn er leidingen dus vanaf daar moeten ze een stukje doorgetrokken worden. De CV ketel is ook op zolder. Graag de radiator mee aanbieden.
 • Plaatsen nieuwe CV-ketel EcoTec Plus VHRCW4 24KW

  De oude CV ketel dient te worden afgevoerd. Hierna dient er een nieuwe ketel geleverd te worden en aangesloten inclusief alle benodigde aansluit materialen. De voorkeur gaat uit naar een EcoTec Plus VHRCW4 24KW. Er zijn foto's beschikbaar.