Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor plaatsen cv element:

Plaatsen CV element

Zolderslaapkamer onder schuin dak voorzien van CV element. CV bevindt zich in de ruimte ernaast. Leiding van daaruit aanleggen. Eventueel nog plaatsen van klein CV element in de woonkamer. Inclusief levering van de materialen/radiatoren.
Onze klant uit Delfzijl (Groningen) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen cv element uit heel Nederland:

Vloer uitvlakken en leidingen verleggen

Ik wil graag het verleggen van elektra en aan- en afvoer van water van de CV uitbesteden. Daarnaast wil ik ook het uitvlakken van de waterdichte vloer en wanden uitbesteden. Het betreft de badkamer a 4 vierkante meter. De leidingen moeten een aantal meters verplaatst worden en ik wil dit in de betonnen muur laten frezen. Tevens de afvoer van de douche graag in de vloer plaatsen. Graag ontvang ik een offerte.

CV-ketel Intergas CW4 leveren en plaatsen

Ik wil graag een CV ketel Intergas CW4 laten leveren en plaatsen. Haakse muurdoorgevel ten behoeve van een rookggasafvoer. Assistentie aanwezig

Verbouwen van een woning

Verbouwen woning: - ik wil graag 2 toiletruimtes laten vernieuwen. Inclusief staand toilet ombouwen naar hangend toilet plus nieuwe tegels en fontein plaatsen en het aanleggen van mechanische ventilatie. De toiletruimtes zijn ongeveer 96 x 89 x 260 centimeter en 96 x 100 x 244 centimeter groot. - 2 schouwen verwijderen plus schoorsteen op de dak - CV-ketel verwijderen een nieuwe plaatsen op een andere locatie (naar boven trap) - een kamer splitsen en daarbij een radiator plaatsen Graag de materialen mee aanbieden.

Nieuwe CV leveren en verplaatsen naar zolder

Wij zoeken een loodgieter die onze cv die in de keuken geplaatst is te verplaatsen naar zolder. Daarnaast is het de bedoeling een nieuwe cv te plaatsen daar de ketel van 2001 is. Het betreft een maisonette woning. Wij wonen er nog niet maar krijgen half oktober de sleutel. We willen een goede niet al te dure ketel maar hoeven niet overal tegelijkertijd warm water te hebben.

Badkamer grondig renoveren

Badkamer plaatsen, de oude badkamer halen we er zelf uit. Het betreft het plaatsen van rachels, wanden, leidingen, CV en elektrische vloerverwarmingsmatten in de ruimte en betegelen. Er komt een ligbad, een wandmeubel en inloopdouche in. Badkamer is circa 8 m2. Vloer- en wandtegels, de meubels, het ligbad en de radiator zijn al besteld en leverbaar op afroep.

Oude radiator in de woonkamer vervangen door verticale designradiator

Zie foto: linksachter zie je de cv-leidingen omlaag lopen. Net uit het zicht achter de tafel hangt nu een oude radiator. Deze wil ik laten afkoppelen en verwijderen, dan direct links aan muur wil ik graag een verticale designradiator (wit, "glad model") laten plaatsen. Het stukje muur waar de nieuwe radiator tegen aan komt is ongeveer 1-1.5 meter breed.

Handdoekradiator plaatsen

Ik zou graag mijn handdoeken radiator willen laten plaatsen in de badkamer. Er zat een oude radiator welke reeds is weggehaald, maar de (afgedopte) cv-buizen zitten er nog wel. De radiator moet op een betegeld muur worden gemonteerd. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Zolder geheel verbouwen

Zolderverbouwing. Creëren 1 extra kamer. Details: Totale oppervlakte zolder inclusief trapgat: 40 m² - Oppervlakte te creëren kamer: 14 m² - Plaatsen 2 x Velux SK08 dakraam kunststof inclusief handbediende zonwering. - Oppervlakte nieuw te plaatsen wanden: 16.5 m² - Oppervlakte te stukken schuine wand (dak): 8 m² - Oppervlakte te creëren plafond: 6 m² - Cv aanleggen. Radiator reeds aanwezig. - Elektra aanleggen 2 spots 4 elektra dozen. - Wanden mdf 12 mm, geluidsisolatie. - Alle wanden met glasvlies fijn patroon + sausen. - Nette strakke afwerking. Schuin dak middels regelwerk en gipsplaat afwerken. - Dakraam: 1 in kamer gipsplaat afgewerkt. 1 in open zolder mdf afgewerkt. Note: ruimte dient 30 cm over trapgat te komen middels stalen profiel. Dit verruimt kamer.

Partners

Partners van Casius