Plaatsen CV element? (177522)


Offertes aanvragen

Loodgieter Installateur

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor plaatsen cv element:

Plaatsen CV element

Zolderslaapkamer onder schuin dak voorzien van CV element. CV bevindt zich in de ruimte ernaast. Leiding van daaruit aanleggen. Eventueel nog plaatsen van klein CV element in de woonkamer. Inclusief levering van de materialen/radiatoren.
Onze klant uit Delfzijl (Groningen) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen cv element uit heel Nederland:

 • Meterkast verplaatsen/muren plaatsen

  Wij hebben een optie tot koop op een nieuwbouw project in Utrecht, genaamd de Vrijmarkt. Wij zouden graag in het originele plan voor onze woning de meterkast verplaatst zien worden, maar de projectontwikkelaar wil niet meewerken aan een verandering voor de oplevering. Zij vertellen dat we het maar na de oplevering moeten doen, en dat terwijl er nog niets is gebouwd op het terrein. Daarom zijn wij benieuwd wat het ons gaat kosten na de oplevering om de kast te laten verplaatsen. De kast zou een kwartslag gedraaid moeten worden en dan 1 meter opgeschoven worden, zodat we het halletje verkleinen, een muurtje opnieuw optrekken en dan een meter extra in de woonkamer creëeren. Wij vroegen ons daarnaast af of jullie ook nieuwe muren kunnen plaatsen als dat nodig is, waar dan bijvoorbeeld weer de thermostaat van de cv op zou moeten? Ik hoop dat jullie een redelijke indicatie van de kosten kunnen opstellen, zodat wij kunnen beslissen of wij dit huis wel of niet willen kopen.
 • CV ketel incl zonneboiler leveren en plaatsen

  Graag zou ik van u een offerte ontvangen wat het kost om een Combi CV ketel incl. zonneboiler te laten installeren. Het betreft een eengezinswoning met plat dak op het zuiden. (5mx3m) waarvan de 5m de zuidkant is. Er is een stopcontact en afvoer aanwezig. Gezinssamenstelling 2 volwassenen en 2 kinderen.
 • Keuken plaatsen

  Ik wil een nieuwe keuken laten plaatsen inclusief apparatuur en achterwanden De waterleiding, waterafvoer en afzuigkap afvoer moet enigszins verlegd worden. Ook enkele stopcontacten extra aanleggen Gas hoeft niet verlegd te worden Er komen enkele ondiepe onderkasten die in een 7 cm gispwandje ingebouwd moeten worden. Er moet ook een kickstart ingebouwd en aangesloten worden. De CV-leiding hiervoor moet via de kruipruimte verlegd worden De keuken is 270x190. Indeling: Hoge bovenkast 60cm, met koelkast en inbouwoven 90 cm ladenkast met inbouwkookplaat. Er boven een 90 afzuigkap 30 cm kast + 90 cm hoekkast. Erboven 2x 60cm bovenkast 45 cm vaatwasser(kast) Hoekkast + bovenkast Ondiepe onderkast in muurtje Dun bovenblad en van hetzelfde materiaal achterwanden. In de hoekkast bestaande close-in boiler omzetten. Oude keuken verwijderen we zelf
 • CV-installatie compleet nieuw aanleggen

  Wij willen graag een CV-installatie laten plaatsen in huis. Het gaat om 4 radiatoren (1x slaapkamer, 1x woonkamer, 1x bijkamer en 1x badkamer). Het gaat om een jaren '30 huis met houten vloeren. Wat kost dat inclusief installatie en alle materialen?
 • Muur met deur plaatsen en muur weghalen

  Ik wil een muurtje laten plaatsen die de keuken naar de woonkamer dicht. Ik wil verder een muurtje vanuit de gang naar de keuken afbreken om daar de ingang van de keuken te maken. Ook moet er een cv-tje in de keuken hiervoor weggehaald worden. Graag reacties via mail
 • Volledige CV-installatie aanleggen in huis

  Het installeren van een volledige CV-installatie inclusief HR-ketel, geschikt voor een woning van circa 140 m2 en douche. Plaatsen van 8 radiatoren met thermostaat. In keuken plaatsen van een close-in boiler. Het betreft een bestaande woning zonder CV. Leidingwerk is nog niet aanwezig, moet ook aangebracht worden. Graag zouden we een offerte ontvangen voor dit werk, inclusief levering van de materialen. Het is voor een woning die we op het oog hebben, nog niet aangekocht. We willen dit meenemen in de overweging.
 • Kickspace in de keuken installeren

  Graag ontvang ik een prijsopgave voor het plaatsen van een nieuwe Kickspace 600 rvs grill cv gevoed; de oude is na 20 jaar kapot. Aansluiting is dus aanwezig. Daarnaast graag controle van de convector verwarming in de woonkamer. Onze klant wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten.
 • Toiet beneden compleet renoveren

  Ik wil het toilet beneden aanpakken. Het is een stand hoektoilet en het nieuwe toilet moet ook weer in de hoek komen maar dan wel een hangtoilet. De afvoer moet zowel in de kelder als buiten veranderd worden (buiten ongeveer 3 meter). Oude leidingen vervangen, zijn nu nog bruine stenen? Tevens moet er een ''ombouw'' om CV-leidingen en waterleidingen komen. En een nieuw plafond erin maken, afwerken en spotjes erin plaatsen. Materialen nog niet aangeschaft, kunnen meegeleverd worden. Niet te duur maar ook geen goedkope materialen, het moet goed zijn.