Plaatsen CV element? (177522)


Offertes aanvragen

Loodgieter Installateur

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor plaatsen cv element:

Plaatsen CV element

Zolderslaapkamer onder schuin dak voorzien van CV element. CV bevindt zich in de ruimte ernaast. Leiding van daaruit aanleggen. Eventueel nog plaatsen van klein CV element in de woonkamer. Inclusief levering van de materialen/radiatoren.
Onze klant uit Delfzijl (Groningen) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen cv element uit heel Nederland:

 • Ligbad verwijderen en douchecabine plaatsen

  Tans hebben wij een jet lichtbad, stroom reeds ontkoppeld, die bad moet er uit en weg. CV radiator en vorige waterleiding in muur stuk, tegelen waar bad stond, +- 12 grote wit tegels, tegels is bij Pracis bestelbaar, dan plaatsing van een glas douchecabine met douche bak. ( deze heb ik reeds in huis, nieuw in verpakking met afvoer 120x90cm) douche kraan en set blijven hangen op huidige plaats. Alles staan gereed, dus dringend.
 • Verwijderen van de CV en plaatsen van een nieuwe HR-ketel

  CV is op leeftijd en moet vervangen worden door een HR-ketel. Hij staat nu in de badkamer maar moet via dezelfde muur omhoog verplaatst worden naar de zolder, ongeveer 2.5 meter. Er moeten gaten in het betonnen plafond geboord worden voor de nieuwe leidingen en er moet een gasafvoer via het dak komen. Graag een offerte voor het verwijderen van de CV en plaatsen van de nieuwe HR-ketel, deze wordt door onszelf aangeschaft.
 • Kunststof schoorsteen verwijderen en nieuwe doorvoeren maken

  Ik wil graag een schoorsteen van kunststof laten verwijderen en daarvoor in de plaats een rookgasafvoerkanaal en een afvoer voor de mechanische afzuiging direct door het dak laten plaatsen. De schoorsteen/ het omhulsel is van kunststof, daarin zitten drie kanalen: 1 voor CV en 1 voor mechanische afzuiging, de derde is onbekend. De schoorsteen verwijderen, nieuwe pannen plaatsen en daardoor de afvoerpijpen laten lopen. Tevens het ontluchtingskanaal van 10 cm diameter van kunststof vernieuwen, welke in een dakpan van het dak is geplaatst. De woning van begin jaren 1980. Bovenop de zolderverdieping, van binnenuit goed te bereiken. Uitvoering over een maand of twee a drie.
 • Zolder indelen van een nieuwbouwwoning

  Het betreft de zolder van een nieuwbouwproject dat nog gestart moet worden maar de wensen voor meerwerk moet nu aan de aannemer worden doorgegeven dus om een goede vergelijking te kunnen maken, willen we een offerte voor de volgende werkzaamheden: - plaatsen van een dakkapel 2 meter breed aan de achterzijde; - plaatsen van een dakkapel 3 meter breed aan de voorzijde; - indelen van de zolder in twee kamers en een gang; - inbouwen elektra voorzieningen; - inbouwen warmte voorzieningen (gewone radiatoren aan bestaande cv installatie); - afwerken van alle wanden met behang of stucwerk. De wanden worden behangklaar opgeleverd.
 • Sanitair, radiatoren en elektra renoveren

  Sanitair, radiatoren en elektriciteit renoveren in een appartement: - 2 CV radiatoren eraf halen: daarop de twee radiatoren vervangen en een extra plaatsen - het verplaatsen van de boiler, van de keuken naar de berging - het bijplaatsen van een kleine keukenboiler - leidingwerk leggen voor een wasmachine in de berging - een douchebak en douchesysteem met regendouche plaatsen - de elektrokast vervangen en domotica aanleggen Alvorens onze renovatieplannen te kunnen uitvoeren zijn wij op zoek naar erkende installateurs aan wie we onze renovatieplannen willen voorleggen en ons hiervoor een offerte aan te bieden. Via bovenstaande gegevens zouden wij graag een afspraak maken met uw bedrijf om onze plannen ter plaatse te verduidelijken.
 • Aanpassingen na samenvoegen van appartementen

  Per 1 oktober worden we eigenaar van het appartement boven ons. We gaan de appartementen fuseren. Zodoende willen we de volgende werkzaamheden laten verrichten: 1. Maken gat in vloer en plaatsen trap; 2. Verwijderen van 1 CV-Ketel en koppelen CV-systemen; 3. Koppelen waterleidingsysteem; 4. Koppelen electriciteitssystemen.
 • Badkamer vernieuwen

  Badkamer vernieuwen, zonder verplaatsen van het bad, toilet en badkamermeubel. afmeting plm 5m2 180x 220cm verwijderen tegels wand en vloer en opnieuw betegelen plaatsen bad en toilet en badmeubel en design cv (heb ik al) gewoon een normale basic badkamer
 • Kraan en afvoer plaatsen voor de wasmachine

  Er dient een kraan en afvoer geplaatst te worden bij een CV-ketel op de zolder, voor de wasmachine. De watertoevoer en afvoer van de CV-ketel kan hiervoor gebruikt worden.