Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor plaatsen cv element:

Plaatsen CV element

Zolderslaapkamer onder schuin dak voorzien van CV element. CV bevindt zich in de ruimte ernaast. Leiding van daaruit aanleggen. Eventueel nog plaatsen van klein CV element in de woonkamer. Inclusief levering van de materialen/radiatoren.
Onze klant uit Delfzijl (Groningen) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen cv element uit heel Nederland:

Diverse renovatie werkzaamheden

- Stucen muren en plafonds in de hal/woonkamer/keuken (nu voorzien van 'grof' pleisterwerk/gipsplaten). - Stoppenkast vervangen en uitbreiden groepen. - Toilet beneden vervangen: zwevend toilet maken, fonteintje vernieuwen, nieuw tegelwerk - Deurpost/raam in 'oude achtergevel' (= doorgang naar aangebouwde keuken) verwijderen inclusief verwijderen 30 cm muurtje wat daar aan grenst en nog dragend is. - oude keuken verwijderen - muur in keuken/aanbouw die grenst aan berging verplaatsen om zo meer ruimte te maken voor de keuken, tevens in deze muur een deur plaatsen (nu ingang berging buitenom). - Nieuw plafond keuken en berging - Isoleren berging - CV ketel moet vervangen worden - keuken plaatsen: leiding en afvoer werk moet ietwat verplaatst worden - Raam+deur in gevel uitbouw vervangen voor openslaande deuren richting de tuin - verwijderen keukenvloer en egaliseren - maken van toegang naar kruipruimte: onder de trap in bestaande kast. Tweede verdieping: - verwijderen badkamer. - deel van inbouwkast die 'uitsteekt' in de badkamer verwijderen, zodat badkamer ruimer wordt - plaatsen zwevend toilet - maken inloopdouche XL met twee doucheplekken - installeren dubbele wastafel/wastafelmeubel - kranen ingebouwd: dus plaatsen voorzet wandjes. In voorzetwandjes uitsparingen/koofjes maken tpv douche en wastafel (om bij de laatste spiegel te kunnen plaatsen). Deze koof voorzien van inbouwspots. - installeren nieuwe radiator - nieuw plafond - vervangen badkamer deur - natuurlijke ventilatie is aanwezig --> vervangen voor mechanische ventilatie. - naast dubbele wastafel twee stopcontacten

Radiator en verwarming op zolder plaatsen

Ik wil graag een offerte voor een aantal zaken: - radiatoren op zolder (4x4 vanaf 1.50 m) die als slaapkamer gebruikt gaat worden. De CV ketel is op de begaande grond, net onder de trap van de zolder. - mogelijkheid van een wastafel op zolder - toilet onder de trap - vervanging zolder trap door een echte vaste trap met trapleuning. Kunt u mij een offerte doen voor al deze 4 zaken apart? De woning is volledig gerenoveerd, deze zaken zijn extra. Het moet functioneel zijn, dus geen luxe.

Badkamer maken en plaatsen

Wij hebben een nieuw huis gekocht. Een slaapkamer wordt verbouwd tot badkamer. De ruimte is 2.03 x 2.48 meter. Er moet een tegelvloer gelegd worden en alle wanden moeten worden betegeld tot een hoogte van 1.80 meter. Verder moet er een inloopdouche geplaatst worden, een hangtoilet en een dubbele wasbak. Leidingen zullen van de zolder doorgetrokken moeten worden (op zolder hangt de CV-ketel).

Keukenvloer renoveren

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten verwijderen van de oude betonvloer, het storten van een nieuwe betonvloer en het plaatsen van vloerverwarming die wordt aangesloten op de CV. De vloer is 16 m2 groot.

Verwarmingssyseem wijzigen en repareren mechanische ventilatie

Ik ben 5 jaar geleden in mijn tussenwoning uit bouwjaar 1982 komen wonen. Ik zit op dit moment zonder verwarming en zonder ventilatie in mijn woning. Er zit hier een verouderd heteluchtverwarmingssysteem in, dat onlangs een forse storing had en daarbij is de systeemventilator kapot gegaan. Ik overweeg nu om de bestaande Vaillant cv-ketel van 9 jaar oud te laten verplaatsen. Ik wil dan 6 radiatoren laten installeren en een nieuwe thermostaat laten plaatsen. Verder wil ik de unit van de heteluchtverwarming laten afkoppelen en afvoeren. Verder wil ik de mechanische ventilator laten repareren. Ik nodig bedrijven graag uit om de situatie hier bij mij te bespreken en mij te adviseren. Ik ontvang graag een gespecificeerde offerte.

Garage ombouwen

Ik wil graag de volgende werkzaamheden laten uitvoeren in onze aangebouwde garage van 8 x 3 meter groot: - Kozijn met deur en dubbelglas (huidige garage klapdeur eruit en afvoeren). - Voorzien van elektra met eigen meterkast met 8 groepen (door trekken van bestaande meterkast). - Monteren verlichtingen en opbouw stopcontacten. - Toilet ruimte (geïsoleerde wanden) met sanibroyeur toilet en wastafeltje (water toevoer en afvoer aanwezig). - Isoleren plafond (glaswol) met afwerken met gipsplaat. - Monteren keuken (al aangeschaft). - Doortrekken van cv leidingen en plaatsen van radiatoren. Graag uw offerte inclusief het benodigde materiaal, behalve de keuken: deze is al aangeschaft.

Aanleg van een nieuwe CV-installatie

Graag ontvang ik een offerte voor het aanleggen van een geheel nieuwe CV installatie in onze woning. Momenteel is er nog geen CV in de woning beschikbaar, enkel gaskachels. Het gaat dus om de gehele aanleg + installatie van ketel van de CV installatie. Daarnaast ontvangen wij graag ook een offerte voor de aanleg van nieuwe waterleidingen/riolering. Ten behoeve van het water naar zolder voor de CV als ook was/droog optie, leiding werkt nieuw te plaatsen toilet 2e verdieping en badkamer als ook voor de keuken. Wij zijn het beste per email te bereiken.

Vervangen elektra gehele woning

Wij willen in een jaren´20 woning de alle elektra laten vervangen inclusief vervangen en uitbreiding van de meterkast. De plafonds zullen open liggen en wanden worden opnieuw gestuukt. Nieuwe Stopcontacten op ongeveer 20 cm van de grond plaatsen. Het betreft een woning met woonkamer, keuken, hal, toilet, trapkast, overloop 3 slaapkamers en badkamer en een nog te plaatsen dakopbouw met 2 slaapkamers, badkamer en overloop met plek voor wasmachine en wasdroger. Wij zullen 2 a 3 tv's in huis hebben, koken op gas, hebben een vaatwasser, combi-oven, hebben een cv ketel van ongeveer 26 kW, en er moet een aansluiting naar de schuur komen waar waarschijnlijk een grote vriezer in zal staan. De woonoppervlak zal na uit-en opbouw ongeveer 140 m2 zijn. Hopelijk ben ik zo specifiek genoeg geweest. Ik ben benieuwd naar uw scherpe offerte.

Partners

Partners van Casius