Plaatsen CV element? (177522)


Offertes aanvragen

Loodgieter Installateur

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor plaatsen cv element:

Plaatsen CV element

Zolderslaapkamer onder schuin dak voorzien van CV element. CV bevindt zich in de ruimte ernaast. Leiding van daaruit aanleggen. Eventueel nog plaatsen van klein CV element in de woonkamer. Inclusief levering van de materialen/radiatoren.
Onze klant uit Delfzijl (Groningen) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen cv element uit heel Nederland:

 • Nesling hardhouten pergola plaatsen

  We willen graag een pergola van hardhout. Bij voorkeur maken wij gebruik van Nesling pergola elementen. Andere methoden bespreekbaar. De palen moeten in de grond / aarde. Indicatie afmeting: 400 x 200 x normale hoogte. De materialen kunnen in overleg geleverd worden.
  Alphen aan den Rijn
  Timmerman
 • Beton/hout schutting met poort plaatsen

  De wensen voor de te plaatsen schutting zijn. 1.80 meter x 1.80 meter panelen op beton plaat (antraciet) 1.30 meter (exclusief poort), 7 elementen, 9 palen (antraciet) 2 hoeken 1 poort 1. 1 meter 6 volledige elementen, 1 element op maat maken (passing tot poort). Schutting staat volledig vrij, geen steunmuur aan begin of eind. Eindpaal, 2 hele elementen met tussenpaal, hoekpaal, 3 hele elementen met 3 tussenpalen, 1 element op maat tot poort, hoekpaal, 1 element tot eindpaal. Poort scharniert op de hoekpaal. De klant gaat zelf de oude schutting verwijderen. Graag de schutting 1x bij de offerte en 1x niet bij de offerte.
  Utrecht
  Hovenier
 • Betonnen traptreden plaatsen in talud en oever

  Het gaat om het maken van een trap van tuin-niveau. Conform vergunning van Waterschap moet een en ander uitgevoerd worden mer betonnen prefab treden van 15 x 50 x 100 cm. Tevens advies hoe een eenvoudige aanlegconstructie van bijvoorbeeld dezelfde elementen gemaakt kan worden, van ongeveer 3 meter breed. Hier hebben wij ook een vergunning voor. Talud met auto bereikbaar vanaf pad tussen talud en oever. Met akkoord via waterschap.
  Roermond
  Aannemer
 • Badkamer op laten knappen

  Verwijderen oude wastafel, douche, bad, verwarmingselement, wand- en vloertegels. Nieuw te plaatsen, wand- en vloertegels, verwarmingselement, dubbele vaste wastafel en inloopdouche. De badkamer is ongeveer 2,38 m x 2,85 m. Aanschaf materialen in overleg.
  Heerlen
  Badkamerspecialist
 • Geberit Duofix hangend toilet plaatsen

  1. Bestaande toilet vervanger door hangend exemplaar 2. Leveren en plaatsen 1 Geberit doufix inbouwelement 3. Leveren en plaatsen wand closet 4. Bestaande vloer los hakken voor vloer en riolering verplaatsen naar inbouwreservoir 5. Plaatsen bedieningspaneel in muur Plaats begane grond en goed bereikbaar onder de trapruimte
  Zwolle
  Badkamerspecialist
 • Badkamer renovatie

  Door een lekkage in de douche willen wij de gehele badkamer laten vernieuwen. De bedoeling is om alles er uit te slopen. Wanden en vloer opnieuw te betegelen en een aantal elementen terug te plaatsen omdat wij maar een beperkt budget hebben. De badkamer is 2.08 m bij 3.20 m en 2.45 m hoog. Nieuwe tegels, badkamermeubel en douchescherm schaffen wij zelf aan. Het toilet, de verwarming en wastoren willen wij terug geplaatst hebben. Alle leidingen en elektra is in orde, hier hoeft niets aangepast te worden.
  Zoetermeer
  Badkamerspecialist
 • Verwarming aanleggen op zolderkamer

  Ik wil graag verwarming op de zolderkamer, daar staat de CV ketel maar er is geen radiator. Even bekijken hoeveel capaciteit het element nodig heeft, kamer oppervlakte is ongeveer 6 x 3 of 4 meter. Graag een offerte voor het leveren en plaatsen van de radiator.
  Sommelsdijk
  Loodgieter / installateur
 • Badkamer en toilet installeren en betegelen

  Badkamer: opnieuw betegelen, plaatsen van een andere wasbak incl. Kraan en douchecabine. Vervangen van het verwarmingselement. De waterleidingen zijn opbouw, niet geïntegreerd in de muur. Opp. Badkamer is +/- 4. 5m2 Toilet: Vloer en wanden opnieuw betegelen, opp. +/- 1. 3m2, huidige tegelhoogte is 1. 25m. De staande toiletpot willen we vervangen door een zwevend exemplaar, tevens vervangen vd wasbak.
  Rotterdam
  Badkamerspecialist