Plaatsen CV element? (177522)


Offertes aanvragen

Loodgieter Installateur

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor plaatsen cv element:

Plaatsen CV element

Zolderslaapkamer onder schuin dak voorzien van CV element. CV bevindt zich in de ruimte ernaast. Leiding van daaruit aanleggen. Eventueel nog plaatsen van klein CV element in de woonkamer. Inclusief levering van de materialen/radiatoren.
Onze klant uit Delfzijl (Groningen) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen cv element uit heel Nederland:

 • Water-, CV- en elektraleidingen verleggen

  Het betreft het omleggen van diverse leidingen aan de hand van het bijgevoegde schema. Onderstaand een korte omschrijving van de werkzaamheden: De gasleiding inkorten en ongeveer 70 cm. naar links plaatsen (hard betonnen muur). De CV leiding omleggen en in gipsbetonmuur frezen + een aansluitpunt voor radiator maken. Een gat boren naar buitenmuur 150 mm te behoeve van de afvoer van de afzuigkap + montage afvoerbuis. Verder eil ik graag het omleggen van de warm en koud waterleidingen + afvoer. Diverse inbouw wanddozen elektra plaatsen volgens schema.
 • CV-kombiketel en radiatoren laten plaatsen

  Nieuwe CVkombiketel, termostaat, drie radiatoren en explansievat vervangen
 • Nieuwe CV-leidingen en radiatoren plaatsen

  Ophangen van de cv. Aanleggen van de leidingen naar de radiatoren. Het aansluiten van de radiatoren. Aanleggen van de leiding voor warm en koud water naar de badkamer en keuken. De inhoud van het huis is 300 m3.
 • CV-ketel plaatsen en waterleidingen aanleggen

  Ik heb een appartement gekocht van 112 m2 met een keuken, bijkeuken en badkamer. Wat kost het plaatsen van een CV ketel geschikt voor 112 m2 vloerverwarming en warm water voorziening. Plus het aanleggen van alle waterleidingen naar de keuken, bijkeuken en badkamer.
 • Leidingen verleggen voor een keuken en CV installatie

  In mijn nieuwe woning wil ik graag de keuken in een andere kamer plaatsen dan waar nu de aansluitingen zitten. Daarvoor moeten water- en gasleidingen en mogelijk luchtafvoer worden verplaatst (afstand max. 10 meter). Daarnaast wil ik de CV-installatie laten vervangen. Het gaat om een appartement van ongeveer 60 m², casco opgeleverd met de standaard aansluitpunten voor de keuken. Er ligt een betonnen ondervloer en er is geen kruipruimte aanwezig.
 • Keuken en washok verbouwen

  Wij willen de volgende werkzaamheden verrichten: Keuken: - Demonteren oude keuken en verwijderen tegelvloer. - De muur tussen de bijkeuken en de keuken openbreken (dit betreft géén draagmuur in een eerder gedane uitbouw). - Voorbereiden werkzaamheden met betrekking tot plaatsing keuken (volgens leidingschema van de keukenboer). - De keukenvloer dient opnieuw betegeld te worden. - Div stucwerk en afwerking elektra/lichtpunten keuken. Washok: - Verwijderen wastafel en tegelwerk huidige badkamer, wordt washok. (circa 3m²). - Verplaatsing CV-ketel van BG naar washok op 1e verdieping en omleggen div. leidingen m.b.t. verplaatsing CV-ketel (washok ligt recht boven meterkast waar gas en water binnen komen). - Plaatsen wasmachine aansluiting en afvoer in washok. - Afwerking washok met tegelvloertje en stucwerk muren en plafond. - Eventueel aanpassen groepen elektra keuken en washok/badkamer.
 • Leidingen in de keuken omleggen

  Het betreft het omleggen van diverse leidingen aan de hand van een schema. Onderstaand een korte omschrijving van de werkzaamheden: De gasleiding inkorten en ongeveer 70 cm. naar links plaatsen (hard betonnen muur). De cv- leiding omleggen en in gipsbetonmuur frezen en een aansluitpunt voor de radiator maken. Een gat boren naar buitenmuur (150 mm.) t.b.v. afvoer afzuigkap + montage afvoerbuis. Omleggen warm + koud water leidingen + afvoer. Diverse inbouw wanddozen elektra plaatsen volgens schema. Uitvoerdata tussen 9 en 11 sept. S.v.p. totaal richtprijs/ indicatie opgeven. Bij voorkeur via mail
 • Gevels verplaatsen

  Ik wil graag weten wat het kost om de gevel van een rijtjes huis 3 verdiepingen voor. 10 meter hoog en 7 meter breed en 1 verdieping achter 2. 5 meter hoog en 7 meter breed met 2 meter te verplaatsen in baksteen plus fundering bekabeling stopcontacten. 7 aluminium kozijnen plaatsen 1 aluminium schuifpui alle kozijnen en de pui voorzien van geïsoleerd en warmte werend glas. Ook zou ik nog een 4e verdieping verdieping er op willen bouwen van 3 meter hoog 7 meter breed en 22 meter lang dakbedekking van hoogwaardige kwaliteit plaatsen plus een houten trap heel het huis de plafonds en muren stukken houten dakkapel verven 7 nieuwe deurposten 1 nieuwe voordeur en 6 nieuwe binnendeuren plaatsen nieuwe badkamer en nieuwe wc verwarmde vloer beneden plavuizen leggen beneden nieuwe keuken plaatsen en afwerken tegeltjes tegen de muur nieuwe cv ketel hoog rendement en de gehele bedrading en gasleidingen en water leidingen vernieuwen alle materialen worden door ons zelf ingekocht. Graag een offerte via mail.