Plaatsen CV element? (177522)


Offertes aanvragen

Loodgieter Installateur

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor plaatsen cv element:

Plaatsen CV element

Zolderslaapkamer onder schuin dak voorzien van CV element. CV bevindt zich in de ruimte ernaast. Leiding van daaruit aanleggen. Eventueel nog plaatsen van klein CV element in de woonkamer. Inclusief levering van de materialen/radiatoren.
Onze klant uit Delfzijl (Groningen) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen cv element uit heel Nederland:

 • Nefit Baseline CV-ketel plaatsen

  Heb zelf een Nefit Baseline cw3 met expansie vat/dak doorvoer aangeschaft. Ketel is voor aardgas en zit een setje naar propaan om te bouwen bij daar deze ketel op propaan moet werken het in een houten Chalet op een recreatie park geplaats moet worden . De oude ketel moet verwijdert worden
 • Zolder compleet verbouwen

  Wij wonen in een relatief nieuw huis. Bouwjaar 2009, volledig geisoleerd. Zolder ook. Het gaat om een zolder (~40 m2) onder een nokdak. Wij zouden in die zolder volgende willen doen; - 2 dakramen plaatsen. - CV-ketel, wasmachine en droger afscheiden in een aparte ruimte (3 muurtjes met een deur). - Over het gehele oppervlak een plafond en boven het plafond een opslagruimte. - Een kleine badkamer met douchecabine, WC-pot en wastafel (~2x2 m2). - Overige muren sausklaar maken (bedekken met gipsplaten of soortgelijk materiaal). - Vloer: laminaat leggen.
 • Bad plaatsen en een aansluiting voor wasmachine maken

  - Bad/douche combi plaatsen op de plek waar nu de douche zit. Een bad waarin een douchebak geïntegreerd is. Met een douchegordijn. - Aansluiting maken voor de wasmachine op zolder. Op zolder is er water en stroom, moet doorgetrokken worden vanaf de cv ketel. Graag ook materiaalkosten in de offerte meenemen.
 • Kleine renovatie van een appartement

  Huidige staat woning: - casco appartement aan rand centrum Amsterdam (oud-west); - geen vloerafwerking aanwezig, enkel houten latten op balklaag; - strak gestukte en geschilderde wanden; Graag de volgende werkzaamheden separaat prijzen (zie bijlage VARIANT 1): - vervangen meterkast; - verwijderen moederhaard; - aanbrengen cv installatie (excl. Radiatoren incl. Cv ketel en leidingwerk) - infrezen bestaand leidingwerk ca. 15 m1; - doorbraak dragende keukenwand naar woonkamer (3 m1); - opnieuw betegelen badkamer (basis tegel, groot formaat lichtgrijs op vloer en wit op wand); - plaatsen glazen douchescherm (spatwand) ca 50 cm breed); - nieuwe toiletruimte bouwen tegenover badkamer (ca. 1 x 1,5 m1) + tegelwerk idem als badkamer + nieuwe toiletpot, fonteintje en ingebouwd spoelreservoir; - nieuwe wastafel en kraan installeren (reken ca. EUR 350 voor materiaal) - verlslepen wasmachine aansluiting en afvoer (ca 10 m1); - slopen 4,5 m1 gipswand; - aanbrengen gipswand met dubbelen authentieke schuifdeur met glas (ca 4,5 m1); Geannuleerd door user.
 • Zonneboiler installeren

  Informatie over de mogelijkheden en kosten van een zonneboiler voor ons nog te bouwen huis. Info: Bewoners 2 volwassenen, verbruik per jaar 1401 M3, tuin op zuiden, boiler langs cv ketel te plaatsen, ruimte op het dak.)
 • Afvoer voor de wasmachine aanleggen

  Ik wil de wasmachine verplaatsen van de badkamer naar de zijkamer. Nu wil ik graag weten wat het kost om in de zijkamer een wasmachineaansluiting te laten plaatsen. In de ruimte naast deze kamer hangt de CV, wellicht is het makkelijk van daaruit leidingen door te trekken.
 • Leidingen omleggen en CV-ketel verplaatsen

  Momenteel hangt de oude CV ketel in de keuken op de begane grond. Er moet een nieuwe ketel geplaatst worden waarbij de oude ketel verwijderd word en het leidingwerk van de ketel verplaatst / doorgelegd word naar boven waar de nieuwe ketel geplaatst moet worden. Graag de kosten voor het omleggen van het leidingwerk en het plaatsen van een nieuwe ketel.
 • Renovatiewerk in en om de woning

  -Het gaat om het plaatsen van een dakkapel over een breedte van ongeveer 6 meter. -Het installeren van een volledige nieuwe badkamer. Dit is nu een slaapkamer met een afmeting van 2.2 x 3.1 meter. -Een nieuw raam plaatsen in de badkamer. -Eventueel ook het plaatsen van een zonneboiler (inclusief panelen) en een nieuwe CV-ketel. -Verder wat afwerking, schilderwerk. Het liefst willen we alles zo duurzaam, ecologisch en maatschappelijk verantwoord mogelijk binnen de mogelijkheden van ons budget. Hergebruik van materialen, afvalscheiding enz. Vanaf 1 juli krijgen we de sleutel.