Plaatsen CV element? (177522)


Offertes aanvragen

Loodgieter Installateur

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor plaatsen cv element:

Plaatsen CV element

Zolderslaapkamer onder schuin dak voorzien van CV element. CV bevindt zich in de ruimte ernaast. Leiding van daaruit aanleggen. Eventueel nog plaatsen van klein CV element in de woonkamer. Inclusief levering van de materialen/radiatoren.
Onze klant uit Delfzijl (Groningen) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen cv element uit heel Nederland:

 • Aanbouw achter het woonhuis bouwen

  Te realiseren aanbouw op bestaand woonhuis (ruwbouw) met hergebruik van bestaande kozijn met klapdeuren. Werkzaamheden: Fundering graven en storten ongeveer 10 meter (4,5 diep één zijde, + 5,5 m achtergevel) Metselwerk, 1 geïsoleerde buitenmuur 4,5 meter diep, 3,30 hoog. De muur aan de andere kant is die van de bestaande bouw en staat dus al. Metselwerk, achtergevel, twee geïsoleerde muurtjes van 1 meter x 3,3 m aan weerszijde van de te plaatsen oude huidige kozijn met klapdeuren. Het kozijn moet dus eerst verwijderd worden uit de huidige achtergevel. Boven het kozijn moet ook nog metselwerk worden aangebracht tot een totaal van 3,3 meter. Waar het kozijn wordt weggehaald, de oude achtergevel, moet een stalen balk geplaatst worden. Compleet dak plaatsen met hemelwaterafvoer en bitumen. Geïsoleerde afwerkvloer storten. Geen stroom, geen cv, geen stucwerk.
  Sittard
  Aannemer
 • Complete CV-instalatie plaatsen

  Ik wil graag en complete CV-installatie in een bestaand huis, 2 etages Begane grond: grote woonkamer ongeveer 60 m2 plus open keuken ongeveer 6 m2, badkamer ongeveer 6 m2, slaapkamer ongeveer 9 m2, gang + trapgat. Totaal zouden dit 5 radiatoren moeten worden. Boven etage, 1 kamer ongeveer 10 m2, 1 slaapkamer ongeveer 12 m2, plus gang. Totaal zouden dit 3 radiatoren moeten worden. Ik heb boven een grote ruimte waar nu een badgeiser hangt en een geiser speciaal voor een sterk verouderde hetelucht verwarming. Er is daar is gas en water aanwezig en dakdoorvoer mogelijkheid, echter geen afvoer ten behoeve van het water, moet waarschijnlijk iets van een pompje komen.
  Den Haag
  Loodgieter / installateur
 • Wasmachineruimte verbouwen / renoveren

  Ik wil op zolder een aantal klussen laten uitvoeren. Ik heb een wasruimte van 1,71 m diep en ongeveer 2,00 m breed. Ik wil in de nok van het dak een verlaagd plafond laten maken. Daarnaast wil ik een schot laten plaatsen om de CV-ketel en het ventilatiesysteem weg te werken. Verder wil ik graag de wastafel laten vervangen door een nieuw wastafelmeubel en zouden er een paar tegels (ongeveer 0,5 m2) geplaatst moeten worden. Wellicht nog een schuifdeur plaatsen in deze ruimte of als u andere suggesties heeft hoor ik dit graag. Afhankelijk van de kosten eventueel nog een kozijn en een deur monteren.
  Gouda
  Aannemer
 • Heteluchtverwarming vervangen

  Ik wil mijn directe hetelucht verwarming vervangen door een nieuwe indirecte luchtverwarmingsinstallatie. De HR CV-ketel moet ook in mijn warmwatervoorziening voorzien, zodat ik de oude 80 liter boiler kan verwijderen. Ik heb nu een B26 VR uit 1991. Er is m.i. voldoende ruimte voor het plaatsen van een indirecte verwarming en de luchtkanalen en uitlaat zijn eenvoudig. Foto's situatie eventueel beschikbaar.
  Halfweg
  Loodgieter / installateur
 • Nieuw CV-ketel laten plaatsen

  Het betreft het plaatsen van een nieuwe CV ketel. Graag zouden we meer informatie ontvangen over wat mogelijk is en wat de kosten hiervan zijn.
  Emmen
  Loodgieter / installateur
 • Extra verdieping bouwen op het huis

  Een extra verdieping met afmeting 488 cm bij 900 cm. plaatsen. Er is nog geen bouwvergunning. Het huidige dak is een plat en het is niet zeker of het draagkrachtig genoeg is, een aantal andere woningen hebben al een extra verdieping vanaf de bouw. De woning is 12 jaar oud. Uiteraard ook een doorgang maken voor een vaste trap en de trap leveren en plaatsen. Het nieuwe dak moet ook weer een plat dak zijn. Elektra doortrekken en ook de verwarming doortrekken. CV op de eerste verdieping laten hangen, zien of het voldoende capaciteit heeft. Opbouw prefab? met hout? De voor- en achterzijde moeten afgetimmerd worden. Als het mogelijk is dan met gemetselde gevels optrekken. Wat is het verschil in prijs? Binnen deels of geheel afwerken, afhankelijk van de kosten. Eventueel willen er meerdere buren mee doen.
  Almere
  Aannemer
 • Extra radiatoren plaatsen in huis

  Op bestaande CV-installatie twee extra radiatoren aansluiten: 1 in de keuken waar reeds vloerverwarming ligt en 1 in het toilet waar geen verwarming is. Wel zijn er al leidingen aanwezig en aansluitpunten. Radiatoren nog niet aangeschaft, wil ik eventueel zelf doen of in overleg levert u ze. Zie bijgaande foto's voor de situatie. Kunt u mij zo een indicatie van kosten geven of wil u eerst nog even komen kijken?
  Vught
  Loodgieter / installateur
 • CV-installatie, gasleidingen en tussenmeters plaatsen

  Er dient een CV ketel geplaatst te worden, de buizen voor het warm water moeten worden vervangen en de gasleidingen moeten worden vernieuwd. Tevens dienen er tussen-meters geplaatst worden voor de elektra, het gas en het water.
  Kampen
  Loodgieter / installateur