Plaatsen CV element? (177522)


Offertes aanvragen

Loodgieter Installateur

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor plaatsen cv element:

Plaatsen CV element

Zolderslaapkamer onder schuin dak voorzien van CV element. CV bevindt zich in de ruimte ernaast. Leiding van daaruit aanleggen. Eventueel nog plaatsen van klein CV element in de woonkamer. Inclusief levering van de materialen/radiatoren.
Onze klant uit Delfzijl (Groningen) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen cv element uit heel Nederland:

 • Hydrofoor plaatsen om waterdruk te verbeteren

  Graag ontvang ik een offerte voor het leveren en plaatsen van een hydrofoor in mijn appartement op de derde verdieping te Amsterdam. Het gaat om een hydrofoor om de (bij voorkeur een regen-)douche van voldoende druk te voorzien. Alles moet overig nog nieuw geïnstalleerd worden (cv ketel / leidingen etc) en de woning is reeds gestript.
 • CV-ketel verplaatsen naar een balkonkast

  Ik wil een nieuwe CV-ketel kopen en deze laten plaatsen in een balkonkast. De huidige ketel staat aan de binnenkant naast de buitenmuur. De ketel moet naar de andere kant van de muur, waar al een kast staat. De leidingen zullen dus iets verlengd moeten worden.
 • Schoorsteen verwijderen

  Wij willen onze schoorsteen laten verwijderen. De schoorsteen zit op een betonnen plaat en wordt enkel bij de buren gebruikt als afvoer voor de cv. De werkzaamheden kunnen plaatsvinden aan de voorkant van het huis. Hier is ook gelegenheid om eventueel een hoogwerker/lift te plaatsen. Graag ontvang ik een offerte inclusief verwijderen puin, herstellen dak en dakpannen en eventueel ook het verleggen van het afvoerkanaal van de cv van de buren.
 • Kasten, schotten en laminaat op zolder plaatsen

  Wij hebben een zolderverdieping met een boerendak, waar we graag een aantal werkzaamheden laten uitvoeren. Er moet een houten kastenwand op maat worden gemaakt onder het schuin dak, de maat is ongeveer 456 cm breed en 245 cm hoog. We willen een hanggedeelte van 240 cm met twee deuren en bovenin een roede en legplanken. Links en rechts is er an nog 108 cm ruimte. Ook daar willen wij kastplanken en deurtjes. De diepte is ongeveer 60 cm. We hebben onder het dak schotten in een profiel met magneten. Wij willen die schotten laten vervangen door panelen met een railsysteem aan weerszijden van de zolder van 570 cm lengte. Wij willen een kast om de cv-ketel laten timmeren, 80 cm diep, 170 cm breed, inclusief deur. Rechts is de hoogte 160 cm, links 245 cm. Het zeil op de zoldervloer willen wij laten verwijderen en afvoeren. Daarna moet er laminaat worden gelegd. Wij kunnen onze wensen met voorbeeldfoto's duidelijk maken.
 • Combi cv-ketel leveren en plaatsen

  Wij hebben een hoekwoning gekocht uit bouwjaar 1979 van 390 m³ inhoud. Wij willen daar een combi cv-ketel laten plaatsen ter vervanging van de huidige oude cv-ketel. We denken aan een CW4 formaat. Er is een close-in boiler in de keuken. We willen de thermostaat ook graag handmatig kunnen programmeren (met of zonder een android app) voor tijdens de vakantie of voorafgaand aan onze thuiskomst. We krijgen de sleutels op 26 februari in de ochtend dus willen graag een afspraak maken op vrijdagmiddag en de installatie zou dan de week daarop kunnen gebeuren. Wij ontvangen graag uw offerte.
 • cv-leidingen, combiketel en radiatoren plaatsen

  Wij overwegen om een tussenwoning te kopen uit bouwjaar 1956. Wij gaan in de komende weken een bod uitbrengen. Het huis heeft momenteel nog helemaal geen verwarmingsvoorzieningen. Het huis heeft 273 m³ inhoud en bestaat uit de begane grond, 1e verdieping en een zolder. De woning is niet geïsoleerd en heeft alleen beneden isolatieglas. Er zijn houten vloeren. Graag ontvangen wij een indicatie voor het aanleggen van centrale verwarming, alle leidingen, een combi-cv-ketel en radiatoren. Deze indicatie kunnen wij dan mee laten wegen in onze bieding. Later komen wij dan bij u terug voor een gedetailleerde offerte. De woning staat uitgebreid gedocumenteerd op Funda. Er wordt binnenkort ook nog een bouwtechnische keuring verzorgd.
 • Luchtverwarming en een nieuwe CV aansluiten

  De heteluchtverwarming vervangen en een nieuwe CV ketel plaatsen. Op dit moment hebben we nog een geiser, er staat een heteluchtverwarmingsketel en een WTW systeem. De heteluchtverwarmingsketel moet worden vervangen en de geiser moet vervangen worden door een CV ketel. De heteluchtverwarming verwarmt het hele huis. De CV ketel is voor warm water en douchen.
 • Badkamer renovatie

  Ik ben op zoek naar vakbedrijven die voor mij mijn badkamer kunnen verbouwen. Ontwerp: inloopdouche, wastafel met opberg mogelijkheden, spiegel, hangend toilet, radiator (en optioneel nog een hangend kast). In de bijlage alvast een concept tekening. De afmetingen: l*b*h 297 x 178 x 248 cm. Oppervlakte vloer ca 7,3 m2. Oppervlakte wand circa 25 m2. De badkamer is oud (zie bijlage). De ruimte moet gesloopt, opnieuw betegeld en gemeubileerd worden. Het plafond moet ook uit. Ik denk dat het opnieuw gestuct moet worden of nieuw mdf platen erin. Ik wil graag een ventilatie (zit al in maar functioneert niet meer) en 4 tot 6 spotjes. Ik laat me graag hierover adviseren. In de badkamer staan de wasmachines, droger en CV ketel. Deze zullen terug geplaatst moeten worden na de verbouwing.Er komt ook een nieuwe CV ketel in te hangen. De douche, toilet en wastafel komen terug op hun bestaande plek waardoor het verplaatsen van de afvoerbuizen niet noodzakelijk zijn. Ik zorg voor de materialen, zijnde de meubels. Ik verwacht dat mijn vakman de montage en kleinmateriaal voor het plaatsen verzorgt. Uiteraard gebeurd alles vooraf in goed overleg. Ik wil graag een reële richtprijs ontvangen met (tenminste op hoofdlijnen) een onderbouwing. Op basis hiervan wordt u uitgenodigd om bij mij de ruimte te komen bezichtigen. Tevens ben ik benieuwd of u ook leidingwerk verricht. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn en zie graag een offerte tegemoet.