Plaatsen CV element? (177522)


Offertes aanvragen

Loodgieter Installateur

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor plaatsen cv element:

Plaatsen CV element

Zolderslaapkamer onder schuin dak voorzien van CV element. CV bevindt zich in de ruimte ernaast. Leiding van daaruit aanleggen. Eventueel nog plaatsen van klein CV element in de woonkamer. Inclusief levering van de materialen/radiatoren.
Onze klant uit Delfzijl (Groningen) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen cv element uit heel Nederland:

 • CV-ketel vervangen

  Ik zoek iemand die een nieuwe CV ketel kan plaatsen op de plaats waar nu de bestaande ketel hangt. De ketel wordt iets naar rechts geplaatst omdat onder de ketel een trappengat gezaagd moet worden. Tevens moet de ketel geschikt zijn voor vloerverwarming, 4 groepen en voor een stortdouche.
 • Badkamer installeren

  Wij willen in onze inpandige berging een badkamer laten plaatsen, op de begane grond willen wij vloerverwarming en in de wc hebben wij op dit moment enkel koud water, wij willen ook warm water uit de kraan. Wij willen de cv ketel aanpassen zodat het 2 badkamers en een keuken kan voorzien van warm water. Wat zijn hiervoor de kosten?
 • Verwarmingsketel vervangen

  Verwijderen en afvoeren van mijn 10 jaar oude verwarmingsketel van Intergas en plaatsen van een nieuwe ATAG E325EC + economizer, inclusief nieuwe Atag one thermostaat. Verder het vervangen van de bestaande combi-ketel door een HR combi ketel van ATAG E325EC. Inclusief: Aftappen en ontkoppelen oude combiketel,rookgas en waterzijdig De bestaande cv-ketel demonteren en afvoeren Het aanbrengen en aansluiten van een nieuwe combi-ketel De bestaande gasleiding wordt door ons afgeperst. Eventuele gebreken en reparaties worden tegen kleine evenredige meerprijs uitgevoerd Plaatsen van een nieuwe kamerthermostaat Atag One Vervangen expansievat Inlaatcombinatie Overstort-ventiel Gaskraan
 • Woonhuis compleet moderniseren

  Graag wil ik een indicatie ontvangen om ons woonhuis compleet te moderniseren. De volgende werkzaamheden dienen te worden uitgevoerd: - Aanleggen van compleet nieuw stroomnetwerk. Op dit moment zijn er slechts 3 groepen aanwezig. Er dient dus van beneden tot boven aan de zolder geheel nieuwe bekabeling gelegd te worden; - Verplaatsen van de badkamer van de begane vloer naar de eerste verdieping en hierbij het omleggen van leidingwerk; - Plaatsen nieuwe CV en voorzien van geheel nieuwe leidingen en verwijderen oude CV en oude leidingen. Daarnaast voorzien van vloerverwarming beneden en nieuwe radiatoren op de 1e en 2e verdieping (zolder); - Repareren dak. Op dit moment zijn er een aantal dakpannen kapot waardoor lekkages optreden.
 • Nefit Baseline CV-ketel plaatsen

  Heb zelf een Nefit Baseline cw3 met expansie vat/dak doorvoer aangeschaft. Ketel is voor aardgas en zit een setje naar propaan om te bouwen bij daar deze ketel op propaan moet werken het in een houten Chalet op een recreatie park geplaats moet worden . De oude ketel moet verwijdert worden
 • Zolder compleet verbouwen

  Wij wonen in een relatief nieuw huis. Bouwjaar 2009, volledig geisoleerd. Zolder ook. Het gaat om een zolder (~40 m2) onder een nokdak. Wij zouden in die zolder volgende willen doen; - 2 dakramen plaatsen. - CV-ketel, wasmachine en droger afscheiden in een aparte ruimte (3 muurtjes met een deur). - Over het gehele oppervlak een plafond en boven het plafond een opslagruimte. - Een kleine badkamer met douchecabine, WC-pot en wastafel (~2x2 m2). - Overige muren sausklaar maken (bedekken met gipsplaten of soortgelijk materiaal). - Vloer: laminaat leggen.
 • Bad plaatsen en een aansluiting voor wasmachine maken

  - Bad/douche combi plaatsen op de plek waar nu de douche zit. Een bad waarin een douchebak geïntegreerd is. Met een douchegordijn. - Aansluiting maken voor de wasmachine op zolder. Op zolder is er water en stroom, moet doorgetrokken worden vanaf de cv ketel. Graag ook materiaalkosten in de offerte meenemen.
 • Kleine renovatie van een appartement

  Huidige staat woning: - casco appartement aan rand centrum Amsterdam (oud-west); - geen vloerafwerking aanwezig, enkel houten latten op balklaag; - strak gestukte en geschilderde wanden; Graag de volgende werkzaamheden separaat prijzen (zie bijlage VARIANT 1): - vervangen meterkast; - verwijderen moederhaard; - aanbrengen cv installatie (excl. Radiatoren incl. Cv ketel en leidingwerk) - infrezen bestaand leidingwerk ca. 15 m1; - doorbraak dragende keukenwand naar woonkamer (3 m1); - opnieuw betegelen badkamer (basis tegel, groot formaat lichtgrijs op vloer en wit op wand); - plaatsen glazen douchescherm (spatwand) ca 50 cm breed); - nieuwe toiletruimte bouwen tegenover badkamer (ca. 1 x 1,5 m1) + tegelwerk idem als badkamer + nieuwe toiletpot, fonteintje en ingebouwd spoelreservoir; - nieuwe wastafel en kraan installeren (reken ca. EUR 350 voor materiaal) - verlslepen wasmachine aansluiting en afvoer (ca 10 m1); - slopen 4,5 m1 gipswand; - aanbrengen gipswand met dubbelen authentieke schuifdeur met glas (ca 4,5 m1); Geannuleerd door user.