Plaatsen CV element? (177522)


Offertes aanvragen

Loodgieter Installateur

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor plaatsen cv element:

Plaatsen CV element

Zolderslaapkamer onder schuin dak voorzien van CV element. CV bevindt zich in de ruimte ernaast. Leiding van daaruit aanleggen. Eventueel nog plaatsen van klein CV element in de woonkamer. Inclusief levering van de materialen/radiatoren.
Onze klant uit Delfzijl (Groningen) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen cv element uit heel Nederland:

 • ATAG Solo CV-ketel installeren

  Wij hebben en ATAG bluwe Engel CV-ketel die aan vervangng toe is. We willen een zelfde solo ketel terug plaatsen nl de ATAG Solo Q 38S. NB levering ketel niet noodzakelijk.
  Apeldoorn
  Loodgieter / installateur
 • Zonneboiler plaatsen

  We hebben een huishouden bestaande uit vier volwassenen en we willen meer gebruik maken van zonne-energie. Dit willen we doen door een zonneboiler te laten plaatsen. Ik wil graag weten wat de kosten zijn van panelen en of dit ook op de huidige CV kan worden aangesloten.
  Doezum
  Loodgieter / installateur
 • CV in winkelpand installeren

  Graag offerte voor het plaatsen van cv in een nieuw winkelpand. Het betreft het plaatsen van een cv-ketel, een radiator in de keuken, een luchtverwarmingsunit in het systeemplafond en een luchtgordijn voor de voordeur van 2 meter.
  Rijssen
  Loodgieter / installateur
 • Combi CV-ketel vervangen

  Ter vervanging plaatsen van een Combi verwarmingsketel. Type Remeha 39c PLUS CW5 inclusief thermostaat ik krijg graag een offerte met remeha- en Nefit Easy thermostaat. Evt. Ook met onderhoudscontract Middenwoning, ketel op zolder, alle aansluitingen zijn aanwezig.
  Sassenheim
  Loodgieter / installateur
 • Complete CV-installatie in chalet plaatsen

  Ik wil een cv in mijn chalet laten plaatsen kompleet Met isolatie
  Rhenen
  Loodgieter / installateur
 • Afvoer aanpassen en veiligheidsventiel in aanvoerleiding plaatsen

  - In de keuken moet een gedeelte van de afvoer vervangen worden. In het verleden zijn er twee terugslagkleppen in de afvoer geplaatst, dit mag er maar 1 zijn. Ook is er gebruik gemaakt van verschillende diameters. Het betreft zo'n 1.5 meter dat vervangen moet worden. - Bij de CV-ketel moet een veiligheidsventiel in de aanvoerleiding onder de ketel worden geplaatst.
  Apeldoorn
  Loodgieter / installateur
 • Woning laten renoveren

  De werkzaamheden zijn als volgt: - Aanleggen van een nieuwe CV-ketel. - Schilderwerk van muren en plafonds. De oppervlakte is niet bekend. - Plaatsen van ene nieuw plafond in de slaapkamer. - Plafond van de bijkeuken repareren. - De wanden en vloeren van de badkamer, 4 bij 4 meter, betegelen en het plaatsen van het sanitair. De leidingen zijn al aangelegd.
  Veendam
  Aannemer
 • Convectorput plaatsen

  Op bestaande, reeds aangelegde eikenhoutenparket vloer een convectorput plaatsen. Er is een kruipruimte (woning is 5 jaar oud) op dit moment zijn er cv's aan de wand dicht bij de openslaande deuren. Daar heb ik spijt van en wil nu alsnog een convectorput laten aanbrengen. Kan het? En wat kost dat?
  Heemstede
  Loodgieter / installateur