Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor plaatsen cv element:

Plaatsen CV element

Zolderslaapkamer onder schuin dak voorzien van CV element. CV bevindt zich in de ruimte ernaast. Leiding van daaruit aanleggen. Eventueel nog plaatsen van klein CV element in de woonkamer. Inclusief levering van de materialen/radiatoren.
Onze klant uit Delfzijl (Groningen) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen cv element uit heel Nederland:

Dakopbouw laten plaatsen

Dakopbouw (puntdak) die er boven op komt is door de bouwer al berekend, tekeningen beschikbaar digitaal. De maatvoeringen zijn als volgt: puntdak: lengte 6400mm x breedte 5100mm x hoogte 4658mm dakterras: lengte 3400mm x breedte 5100mm Er dient rekening te worden gehouden met de CV en luchtbehandeling die hierbij verplaatst worden naar de dakopbouw.

CV-ketel verplaatsen

Cv ketel is in december 2015 geplaatst in Dieren, nu gaan we verhuizen en moeten/ willen we de cv ketel mee nemen naar het nieuwe huis in ede. Dus verwijderen in Dieren en Plaatsen in Ede. Wat zijn de kosten?

Kleine badkamer renoveren

Ik ben op zoek naar, in eerste instantie, een prijs schatting voor het renoveren van onze kleine badkamer in een appartement in Amsterdam op 3 hoog: - ongeveer 1 x 3 meter - verwijderen en afvoeren van muur tegels, vloer tegels, wastafel en toilet - het water leidingwerk is momenteel niet in de muur verwerkt dus dat zou moeten worden weggewerkt in de muur - opnieuw betegelen van muren, douche vloer met dorpel, en vloer (wij zullen de tegels zelf bij de bouwmarkt bestellen, maar willen graag dat ze door degene die de badkamer gaat verbouwen worden opgehaald) - plaatsen van een hang toilet, badkamer kastje/wastafel, en de douche kraan - plaatsen van een badkamer ventilator - wit schilderen van de cv ketel die in de badkamer hangt - wit schilderen van het plafond - het werk zou moeten worden uitgevoerd tussen 19 augustus en 3 september

Uitbouw met openslaande deuren bouwen

Bestaande situatie: De keuken en woonkamer liggen aan de achterzijde van ons huis. Deze ruimten zijn al bij elkaar getrokken door het gedeeltelijk wegbreken van de tussenmuur, gedeeltelijk omdat hier een steunbalk zit die nog in de muur zit. In de keuken zit een deur die toegang geeft tot de tuin, in de woonkamer zit een groot kozijn met daaronder een CV. Gewenst: Wij willen graag een uitbouw van 1.2 meter diep, over de gehele breedte van de woonkamer en keuken (6.2 meter) en 2.5 meter hoog. Hierin moet een hardhouten pui komen met dubbele tuindeuren ter hoogte van de woonkamer en een raam tot op de grond ter hoogte van de keuken. Graag een gespecificeerde offerte voor het leggen van de fundering (wel of niet heien?) en het plaatsen van de uitbouw. Aftimmeren doen we zelf. Ook willen wij graag een offerte voor het leggen van een fundering naast het huis van 3 x 8.5 meter, omdat wij in de toekomst hier een schuur willen bouwen en wellicht is het goedkoper om dit tegelijk te laten doen.

Nieuwe badkamer en WC plaatsen

Bij mij moet de badkamer vernieuwd worden. Er moet een nieuwe muur komen waar aan aan de andere kant de keuken zit. En de WC moet in de badkamer komen en er moet een bad en wasbak geplaatst worden. De CV moet worden geplaatst en de ruimte waar voorheen de WC zat ook die houten muur moet weg en een nieuwe muur geplaatst worden tevens een de andere kant van de muur moeten aansluitingen gemaakt worden voor de nieuwe keuken in de hal moet een nieuwe kleine kamer gemaakt worden met een deur er in en een raam dat open kan. De maten van badkamer zijn 270 bij 180 cm -> zie tekening. Het sanitair en de tegels worden zelf aangeschaft.

Totale verbouwing woning en tuin

Voor mijn woning zoek ik een aannemer met bouwbedrijf met één aanspreekpunt. De volgende werkzaamheden dienen gedaan te worden: - gemetselde aanbouw van 6 x 3,5 meter met plat dak en lichtkoepel of lichtstraat erin - kunststof dakkapel 4,5 breed x 1,70 hoog (zolder) - houten vloerdelen leggen (zolder) - verwijderen zichtbare radiatoren - plaatsen van nieuwe deuren - plaatsen van gordijn en/of luxaflex - plaatsen van verlichting - plaatsen keuken, badkamer en wc - inclusief slopen en aanbrengen tegelwerk en leidingen - vervanging CV-ketel - plaatsen van extra groepen - stuk- en taxwerk gehele woning - rolluiken gehele woning - vloerverwarming 2 verdiepingen: vloerverwarming en tegelvloer op beide verdieping (verdiepingsvloeren zijn beton) - veranda 3,5 x 6 meter - aanleg tegels voor- en achtertuin - aanbrengen sierplafonds met led-spots - aanbrengen plinten 2 verdiepingen De beste prijs-kwaliteitsverhouding staat voorop. Kortom goed resultaat voor een super scherpe prijs.

Zolder verbouwen

Het betreft een offerte aanvraag voor het verbouwen van onze zolder. Omdat onze huidige aannemer failliet is gegaan zijn wij plotseling zonder komen te zitten. Daarom zoeken wij een nieuwe bekwaamde aannemer die de volgende werkzaamheden voor ons kan uitvoeren op de korte termijn: - Vliering plaatsen. - Elektra plaatsen. - Kleine badkamer realiseren. - Kozijnen en deur plaatsen. - Dakraam plaatsen. De zolder is 5.5 x 11 meter groot en op zolder staat de cv-ketel en verdeler van de vloerverwarming.

Rookkanaal aanleggen, voegwerk herstellen, ketel vervangen

Ik wil binnenkort een houtkachel plaatsen doch mijn rookkanaal is dichtgemetseld. Er zal denk ik een metalen, dubbelwandige, buis geplaatst moeten worden. Daarnaast laat het voegwerk aan mijn gevel te wensen over en denk ik er aan dit te laten doen. Verder is mijn C.V. ketel 13 jaar oud en denk ik aan vervanging toe. Het gaat dus om het installeren van schoorsteenpijpen, openen van een rookkanaal, voegwerk van de zijgevel controleren en de CV ketel vervangen.

Partners

Partners van Casius