Plaatsen CV element? (177522)


Offertes aanvragen

Loodgieter Installateur

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor plaatsen cv element:

Plaatsen CV element

Zolderslaapkamer onder schuin dak voorzien van CV element. CV bevindt zich in de ruimte ernaast. Leiding van daaruit aanleggen. Eventueel nog plaatsen van klein CV element in de woonkamer. Inclusief levering van de materialen/radiatoren.
Onze klant uit Delfzijl (Groningen) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen cv element uit heel Nederland:

 • Opbouw boven garage maken

  Ik wil graag een offerte voor het plaatsen van een opbouw boven een garage van 9. 24 x 3,70 meter. Het gaat om een opbouw tussen twee buitenmuren met aan twee kanten volledig kunststof kozijn en plat dak. In het kunststof kozijn drie delen met 2 kantel/kiepramen en horren/ventilatieroosters. Er moeten 2 ramen en een klein raampje van de badkamer worden dichtgemaakt en een lichtkoepel geplaats bij de buren ipv het kleine raam. Daarnaast moet de doorgang naar de opbouw worden gerealiseerd waar nu de CV hangt. De offerte ontvang ik graag met volledige afwerking inclusief stucwerk en elektra. De canadese gand 13 is een al gerealiseerde uitbouw in dezelfde straat. Het bestand opbouw is hoe ik de opbouw graag wil hebben. Ik heb nog meer foto's maar die zijn te groot om bij te voegen. Graag ontvang ik zsm een indicatie en daarna en gedetailleerde offerte, aangezien het een nog te kopen woning betreft in een gebied waar de huizen snel gaan.
 • Woning verbouwen en moderniseren

  Ik wil deze zomer mijn woning verbouwen. Hiervoor wil ik de volgende dingen laten doen: Ramen en (kunststof) kozijnen laten vervangen en dubbel glas over het gehele appartement (omtrent 2 verdiepingen). Bovenste verdieping (zolder), kantelramen in het dak plaatsen. Ik wil twee muren laten weghalen tussen de woonkamer, de badkamer en de keuken. Keuken en badkamer verwijderen. Open keuken naar de woonkamer. Ik weet niet zeker, maar uit mijn eigen kennis zouden dit geen dragende muren zijn. En een badkamer op de bovenste verdieping plaatsen. Hier staat tevens ook de boiler wat kan zorgen voor een eenvoudige leiding aanleg. CV ketel moet vervangen worden. Badkamer, wc en keuken zal ik beide in hun geheel aanschaffen bij een keuken/badkamer gigant en tevens ook door hun die installatie laten doen. Ik vermoed dat de leidingen dan wel eerst nog gelegd moeten worden boven? Oppervlakte van de woning bedraagt ongeveer 135 m2 en pand komt uit midden jaren dertig. Ik hoor graag als ik nadere informatie kan verschaffen.
 • Muren bouwen voor een studio

  Op de 4e verdieping wil ik 1 gipsmuur van 2.43 x 2.54 meter en 1 gipsmuur van 0.94 x 2.54 meter laten bouwen. Tevens wil ik een deur voor de afsluiting voor de CV ruimte laten plaatsen.
 • Serre aan woning bouwen

  We hebben het idee gevat een aanbouw in de vorm van een serre te realiseren. De keuze voor een serre is het feit dat de woning anders te donker wordt. Graag zouden we een offerte willen voor een serre, aansluitend aan de woonkamer over de gehele breedte, tot de maximaal vergunningvrije aanbouwmogelijkheid. In een later stadium wil ik dan graag de verwarmingsketel in de berging plaatsen en in het gehele pand vloerverwarming aan laten leggen. Tevens een later project is de verplaatsing van de keuken naar rechts waar zich thans de woonkamer bevindt. Als laatste project moet in de huidige cv- ruimte in het huis dan een toilet geplaatst worden en de badkamer verbouwd. Gaarne in eerste lijn een offerte voor een serre. In de bijgevoegde plattegrond vindt U de afmetingen en de situatie.
 • CV-ketel vervangen

  Wij hebben een cv-ketel die al langere tijd verschillende problemen geeft. In plaats van dat wij hem telkens laten repareren willen wij een nieuwe laten plaatsen met een onderhoudscontract. Wij hebben geen radiatoren maar hete lucht verwarming met Toon van Eneco.
 • CV-leidingen plaatsen onder verhoogde vloer

  Ik heb in mijn woning op de 3e verdieping een gedeeltelijk verhoogde houten vloer. Ik wil in de ruimte daaronder twee cv-leidingen van 4 meter lang en 22 mm diameter laten plaatsen. Het betreft een erg kleine ruimte van 35 tot 40 cm hoog, dus een tengere persoon is gewenst om deze klus te klaren.
 • Dakramen op de vliering plaatsen

  Ik wil graag 1 zolderraampje laten plaatsen op de vliering bij de CV ketel . Formaat ongeveer 55 x 78 centimeter. De woningbouw staat enkel kleine tuimelraampjes toe, bijvoorbeeld de LuXstra budget plus, het mag ook een ander merk zijn maar ik wil wel echt glas in het raam. Wat zijn de kosten?
 • Nieuwe CV plus radiatoren leveren en plaatsen

  Plaatsen volledige CV, inclusief CV ketel (combi ketel), thermostaat en 4 radiatoren.