Plaatsen CV element? (177522)


Offertes aanvragen

Loodgieter Installateur

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor plaatsen cv element:

Plaatsen CV element

Zolderslaapkamer onder schuin dak voorzien van CV element. CV bevindt zich in de ruimte ernaast. Leiding van daaruit aanleggen. Eventueel nog plaatsen van klein CV element in de woonkamer. Inclusief levering van de materialen/radiatoren.
Onze klant uit Delfzijl (Groningen) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen cv element uit heel Nederland:

 • Stone Design Creative aanbrengen

  Ik wil graag een muur in de woonkamer, ongeveer 10 m2, voorzien hebben van de gipselementen Gobi Desert 3d. De muur is ongeveer 2.5 meter hoog en 4 meter breed. De materialen en elementen zijn nog niet aangeschaft. Het gaat om plaatsen inclusief het leveren van het materiaal.
  Apeldoorn
  Tegelzetter
 • Verbouwing van een appartement

  Er moet in het nieuwe 1-kamerappartement voor mijn dochter een renovatie van de woon- en slaapkamer en keuken plaatsvinden. Totale oppervlakte is ongeveer 28 m2. De klussen: - plaatsen nieuwe keuken - realiseren extra stroomgroep - verplaatsen 1 cv-element - verplaatsen intercom - leggen laminaatvloer, inclusief ondervloer en plinten - stucen plafonds Ik wil een idee krijgen van de totale kosten, dus ook de kluskant. Graag wil ik ook de geschatte benodigde tijd weten.
  Amsterdam
  Aannemer
 • Klussen in het appartement

  Graag een gespecificeerde begroting voor de volgende werkzaamheden. Materialen heb ik in mijn bezit. Uitvoeradres bij voorkeur rond 13 / 14 augustus. Badkamer: – Douchewand (glas) plaatsen badkamer – Montage / plaatsen spiegelkast / wastafelmeubel Keuken: - Montage Ikea inbouwoven / inbouwelement - Montage Ikea inbouwinductiekookplaat - Plaatsing Ikea onderbouwkoelkast keukenblok - Montage Ikea afzuigkap keukenblok Diversen: - Plinten (laminaat) door gehele appartement. Totale appartement is 10 x 6 meter. - Diverse plafondampen monteren - Diverse schilderijen ophangen
  Weesp
  Aannemer
 • Verbouwing van de badkamer

  Ik wil mijn badkamer vernieuwen. De afmetingen zijn; lengte 240 cm en breed 200 cm. Het verwijderen en afvoeren van de oude tegels, douche, inbouwtoilet, wasbak en radiator. Daarna egaliseren en tegelen van de vloer van 5 m2 en de wanden van 21 m2. Plaatsing douchebak van 90 x 90 en plaatsen van douche wand, nieuw toilet (inbouw) nieuwe wasbak en een nieuwe radiator. Vloerverwarming is optioneel maar dan moet de vloer beter aangepast worden en op afschot gemaakt worden. Wij overwegen om de elementen los aan te schaffen maar ook dit kan in onderling overleg. Uitvoering in overleg, wel binnen nu en twee maanden.
  Heemstede
  Badkamerspecialist
 • Plaatsen van een schutting

  Graag ontvangen wij zo spoedig mogelijk geheel vrijblijvend 2 offertes voor een: 1. Standaard schutting in hardhout, steen en beton: betonnen palen en - onderplaten met hierop de houten schermen; 2. Standaard hardhouten schutting: betonnen onderplaten met hierop houten schermen en hierboven een pergola van ongeveer 8 meter lang. Dit is de huidige situatie en hiervan kan ik in foto's opsturen. Drie houten delen worden in beide gevallen zo mogelijk gescheiden door 2 met steen gevulde elementen. Het aantal benodigde palen worden in dat geval 6 in plaats van 4.
  Drachten
  Hovenier
 • Hout-/beton schutting leveren en plaatsen

  Hout-/betonschutting: 1 antraciet betonelementen rotsmotief beide zijden 2 onderplaten 2 21 planks hardhout/bankirai 3 betonnen afdekkap rotsmotief antraciet 4 RVS beslag 5 puntkop op de palen 6 afdekkap hardhout 7 lengte 11 meter x 2 meter Bij de klantgegevens ontvangt u een foto van de gewenste schutting.
  Duiven
  Hovenier
 • Badmeubel met dubbele wasbak plaatsen

  Op dit moment hebben wij een dubbel kastje met wasbak van Vileroy & boch die verwijderd moeten worden door u. Er moet dan een nieuw bruynzeel elements badmeubel geplaatst worden van 1. 20m (al gemonteerd) met dubbele kraan (kranen komen op iets andere plek door andere maatvoering badmeubel). Ook halfhoge kolomkast moet opgehangen worden en er moeten 5 grepen op meubel en kolomkast geboord worden. Daarna wasbakrand afkitten en nieuw kitrandje op de vloer onder het meubel. Doordat dit nieuwe meubel hangend is en niet op pootjes staat zoals het huidige.
  Diemen
  Badkamerspecialist
 • Nesling hardhouten pergola plaatsen

  We willen graag een pergola van hardhout. Bij voorkeur maken wij gebruik van Nesling pergola elementen. Andere methoden bespreekbaar. De palen moeten in de grond / aarde. Indicatie afmeting: 400 x 200 x normale hoogte. De materialen kunnen in overleg geleverd worden.
  Alphen aan den Rijn
  Timmerman