Plaatsen CV element? (177522)


Offertes aanvragen

Loodgieter Installateur

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor plaatsen cv element:

Plaatsen CV element

Zolderslaapkamer onder schuin dak voorzien van CV element. CV bevindt zich in de ruimte ernaast. Leiding van daaruit aanleggen. Eventueel nog plaatsen van klein CV element in de woonkamer. Inclusief levering van de materialen/radiatoren.
Onze klant uit Delfzijl (Groningen) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen cv element uit heel Nederland:

 • Nieuwe radiator laten plaatsen

  Ik wil een kleine nieuwe radiator laten plaatsen. Afmeting 560 x 530 mm. De CV zit een meter van de radiator af en moet verbonden worden met een nieuwe CV buis. Ik heb geen werkend e-mail adres en kan daarom geen contact met u opnemen, wilt u zo vriendelijk zijn telefonisch contact met mij op te nemen om aan te geven wat deze werkzaamheden zullen gaan kosten?
 • Slaapkamer en zolder verbouwen

  5 juli krijgen wij de sleutel van de woning. Op 1e verdieping moet 1 kamer (6 x 4 m) gesplitst worden in 2 slaapkamers, met gemetselde tussenmuur, waarbij bestaande muur moet worden doorgebroken met deur en elektra enigszins moet worden aangepast. Tevens nu kale zolder (2e verdieping) waarop 2 slaapkamers moeten worden gerealiseerd middels gemetselde tussenmuren, met tussenruimte/opbergruimte, inclusief plaatsen CV in beide kamers, zo mogelijk sanitair/wastafels, plaatsen 3 dakramen (kunststof). Inclusief volledige afwerking, stucwerk, etc.
 • Gaskachel door CV-installatie vervangen

  Oude gaskachels verwijderen en nieuwe CV installeren, leidingen trekken en radiatoren plaatsen.
 • Badkamer renoveren

  Ik wil mijn badkamer vernieuwen. Tegels zetten. De douche kraan in de muur, je kan nu de leidingen zien. De cv weer op zijn plek. Kraan wasmachine verplaatsen. Moet alleen lager, niet meer in het zicht. Douche wand plaatsen. Van 1. 20 bij 90. De afmeting van de badkamer is 220 bij 220. Graag eerst contact via de mail.
 • Badkamer en toilet plaatsen

  Ik wil de oude badkamer vervangen. De oude tegels, wasbak en douche deur en CV moeten worden vervangen. Er komt een nieuw wastafel meubel met spiegel inDus ook de kranen en douchekop. De badkamer is 1. 20 m breed 2. 40 m lang en hoog 2 m. De wc beneden moet ook worden vervangen. Deze is 1,15 lang en 0,85 breed en hoog 2,20 m. Daar moet een nieuw toilet en wastafel en CV in.
 • Zonneboiler plaatsen

  Een zonneboiler plaatsen: 2 panelen op het dak met een 120 liter boiler die aangesloten moet worden op de CV. Graag een all-in offerte.
 • Installatiewerk in een pand

  Ik heb een groot aantal klussen die ik wil laten uitvoeren: RIOLERING: Vervangen van de gres riolering in de kelder en kruipruimte voor PVC en opnieuw aansluiten buiten de gevel. Een PVC riolering vanaf de kelder tot: 12 x keukenblokje, 2 x toilet, 3 x douchegoot, 2 x wasmachine en 3 x cv-ketel, compleet met 3 x beluchting leiding door het dak? DRINKWATERINSTALLATIE: Waterleiding voor 12 x keukenblokje, 2 x toilet, 3 x douchemengkraan, 2 x wasmachine, 1 x vulkraan cv-installatie en 3 x cv-ketel GASINSTALLATIE: Nieuw gasleiding CENTRALE VERWARMING: Nieuwe cv met radiatoren 12 kamers en een badkamer, geen cv aanwezig MECHANISCHE VENTILATIE: Op badkamer en 2 x toilet SANITAIR: Leveren, plaatsen en aansluiten van het sanitair, te weten: * 12 close-in boilers of warm water op elke kamer * 3 x douche * 2 x toilet * 2 x wasmachineaansluitingen met afvoer Het pand waar het om gaat is 1200-1500 m3.
 • Geïsoleerde vloer met vloerverwarming plaatsen

  Ik heb een woning gekocht uit bouwjaar 1976, waarvan ik op 6 juni de sleutel krijg. Het is een eengezinswoning met twee bouwlagen. Ik wil op de begane grond van 50 m² alle dekvloeren laten verwijderen en het afval laten afvoeren. Daarna wil ik isolatiemateriaal op de vloeren laten plaatsen en vloerverwarming als hoofdverwarming. Er moet ook een nieuwe cv-ketel worden geplaatst. De groepenkast moet worden uitgebreid met 3 extra groepen, een verdeler en een circulatiepomp. Daarna wil ik er een cement dekvloer laten plaatsen. Er staan foto's van de woning op Funda. De trap naar de bovenverdieping staat in de woonkamer en moet wellicht tijdelijk worden verwijderd. Ik ontvang graag een gespecificeerde offerte.