Plaatsen CV element? (177522)


Offertes aanvragen

Loodgieter Installateur

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor plaatsen cv element:

Plaatsen CV element

Zolderslaapkamer onder schuin dak voorzien van CV element. CV bevindt zich in de ruimte ernaast. Leiding van daaruit aanleggen. Eventueel nog plaatsen van klein CV element in de woonkamer. Inclusief levering van de materialen/radiatoren.
Onze klant uit Delfzijl (Groningen) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen cv element uit heel Nederland:

 • Houtkachel plaatsen en aansluiten op CV

  Graag wil ik de kachelpijp van de houtkachel aangesloten hebben op de oude schoorsteen. Een nieuwe pijp trekken naar het dak toe. Deze moet door twee plafonds heen (en verlopen). Voor zover mij bekend is er een mogelijkheid dat er d.m.v. een pomp een verbinding wordt gelegd met de C.V. Graag wil ik dit meegenomen in de offerte. Alvast bedankt. Graag even een belletje om een afspraak te maken.
  Stedum
  Loodgieter / installateur
 • Loodgieter- en elektrawerk in huis

  1.) Ik wil een stopcontact in de meterkast (voor de modem) laten plaatsen. 2.) Een wasmachinekraan en -afvoer op zolder realiseren. Er zit al een afvoer van de CV. 3.) Daarnaast moet er een stopcontact voor wasmachine en droger op zolder worden aangebracht. Bij voorkeur per mail benaderen, ik ben slecht telefonisch bereikbaar in verband met werk.
  Haarlem
  Loodgieter / installateur
 • Radiator in de slaapkamer plaatsen

  In een slaapkamer en extra cv radiator plaatsen. Afstand tussen nieuw te plaatsen radiator 2000x400 mm en bestaande leidingen 22mm ongeveer 7,5 meter. Materiaal is geregeld.
  Helmond
  Loodgieter / installateur
 • Houtkachel plaatsen

  Houtkachel plaatsen op een betonnen vloer met siergrindvloer. De afvoer kan via de bovenverdiepingen met plat dak omhoog. Verdiepingsvloer en dak zijn van beton. Er heeft ooit wel een kachel gestaan maar het rookkanaal is er niet meer. We stoken nu op CV. De houtkachel is voor de sfeer, als bijverwarming.
  Heerlen
  Loodgieter / installateur
 • Extra radiator in de berging plaatsen

  Onder mijn eigen appartement is een berging en daar wil ik een CV-radiator extra plaatsen. De ruimte is 12 m2 oppervlakte en een kleine 30 m3. Onder mijn woonkamer is mijn berging dus leidingwerk vanuit de woonkamer doortrekken, als dat mogelijk is. De radiator mag eventueel een gebruikte zijn.
  Bussum
  Loodgieter / installateur
 • Houtkachel met dubbelwandig rookkanaal plaatsen

  Houtkachel plaatsen: door 2 betonnen vloeren en door dak, met dubbelwandige pijp/rookkanaal. Het is als extra verwarming, naast de verwarming van de CV.
  Almelo
  Loodgieter / installateur
 • Haard plaatsen

  Oud pand met begane grond twee verdiepingen uit 1892. Huiskamer op eerste verdieping. CV geïnstalleerd. Vermoedelijk is er wel iets van een rookkanaal maar wellicht verstopt achter een wand. CV ketel hangt op begane grond in werkplaats. Ik wil houtkachel of allesbrander in de huiskamer.
  Rotterdam
  Loodgieter / installateur
 • Centrale verwarming aanleggen

  Graag offerte voor het aanleggen van centrale verwarming in een huis in 1957. De totale woonoppervlakte in 57 m2 en de inhoud is 182 m3. De isolatie bestaat uit gedeeltelijk dubbel glas en het huis wordt op dit moment verwarmd door een gaskachel. Een boiler heb ik inmiddels al wel laten plaatsen en deze kan ook aangesloten worden op de CV. Het liefste zie ik geen leidingen meer lopen.
  Alphen aan den Rijn
  Loodgieter / installateur