Plaatsen CV element? (177522)


Offertes aanvragen

Loodgieter Installateur

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor plaatsen cv element:

Plaatsen CV element

Zolderslaapkamer onder schuin dak voorzien van CV element. CV bevindt zich in de ruimte ernaast. Leiding van daaruit aanleggen. Eventueel nog plaatsen van klein CV element in de woonkamer. Inclusief levering van de materialen/radiatoren.
Onze klant uit Delfzijl (Groningen) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen cv element uit heel Nederland:

 • Zolder restylen en afbouwen

  Wie kan onze zolder restylen/afwerken? Wegwerken CV-ketel en afwerken van de wanden en plafond. Inbouwkast 2x maken. Spotjes plaatsen Wij zorgen voor het leeghalen van de zolder en het leggen van de vloer. Voor en achterzolder. Ongeveer 15m2 samen. Isoleren is niet nodig
 • Kast maken om de CV-ketel

  In het door mij gekochte appartement hangt de cv-ketel in de gang, net naast de voordeur. Ik wil er een houten kast omheen laten plaatsen, vanaf de vloer tot aan het plafond. De breedte is ongeveer 100 cm en de hoogte 260 cm. Ik wil er ook deuren in. Het is een flat op de 1e verdieping in een complex met een lift. Ik ontvang graag een offerte.
 • Zolder laten verbouwen

  Wij willen in onze woning uit bouwjaar 2011 graag de zolder laten verbouwen, zodat hier 2 slaapkamers komen met een entresol. Er is een puntdak van circa 4,7 meter nokhoogte, voorzien van 3 dakramen op 2,5 meter hoogte, 2 aan de ene zijde en 1 aan de andere zijde. De totale oppervlakte van de zolder is 620 x 410 cm. We hebben in het midden van de zolderbreedte een vaste trap met open balustrade. We willen wanden laten plaatsen met kozijnen en deuren, en bij de trapopgang moet er een kleine gang worden gecreëerd. De knieschotten aan beide zijden moeten worden voorzien van schuifdeuren. De entresol moet toegankelijk zijn d.m.v. een opklapbare trap in de gang. We willen ook de optie voor plaatsing van een extra dakraam voor daglicht op de entresol. Er moeten extra stopcontacten worden aangebracht, er zijn er nu 3, verspreid over 3 wanden. Er moeten extra lichtpunten worden aangebracht, er is nu 1 centraal lichtpunt. Wij kunnen zelf de wanden afwerken, maar ontvangen ook graag een aanbieding voor afgewerkte wanden.. Momenteel ligt er een laminaatvloer in die wij graag willen behouden. De cv-ketel staat op de zolder. Er moet even bekeken worden of er een aansluiting met radiator in de slaapkamers moet worden gemaakt.
 • Herstelwerk op een plat dak

  Wij willen enkele herstelwerkzaamheden laten uitvoeren op een plat dak op de begane grond van onze woning. In de badkamer is een lichtkoepel, waar een bevestigingsnagel van los is geraakt. De koepel is al 15 jaar oud en we vinden ook steeds kleine stukjes isolatiemateriaal, die verdroogd is. We willen hier nieuw isolatiemateriaal laten plaatsen. Verder staat er een afvoer op het dak van de cv-installatie, waar wij lekkage bij hebben. Wij willen dit ook laten repareren. Wij ontvangen graag een offerte.
 • Plaatsen wastafelmeubel en leidingwerk doortrekken

  Ik heb bij Praxis een badkamermeubel gekocht met een wastafel en kraan. Ik heb deze inmiddels hier klaar staan maar kom er zelf niet aan toe om die te plaatsen en wil dat nu uitbesteden. Het meubel moet op de zolderverdieping worden geplaatst, ongeveer 1 1/2 meter verwijderd van de cv-combiketel. De leidingen moeten worden doorgetrokken en in de muur worden weggewerkt. Achter de wastafel moeten tegels worden geplaatst. Ik ontvang hiervoor graag een offerte en wil het werk graag op korte termijn laten verzorgen.
 • CV-kast isoleren en deur plaatsen

  Het betreft het zo snel als mogelijk plaatsen van een normale houten binnendeur, bij voorkeur geïsoleerd voor geluid in de woonkamer. Boven de deur moet een raampje van dubbelglas worden geplaatst. Daarnaast heb ik een tweede opdracht, namelijk het geluiddicht maken van de Cv-kast en het maken van een ventilatiegat. De deur moet geïsoleerd worden en er moet een iets van een strip tussen de deur en de vloer komen. Het ventilatie gat moet komen in een gipsplaten muur. Graag advies betreffend de mogelijkheden en een offerte.
 • CV-installatie vernieuwen

  Nieuwe cv plaatsen CW 5. De oude hangt achter in de garage. De nieuwe moet voorin in de garage komen. Voorin komen alle leidingen de garage binnen dus veel verleg werk zit er niet in! Hierdoor hebben we sneller warm water in de keuken en zitten de leidingen in de garage niet meer in de weg.
 • Appartement afbouwen

  Dit betreft een offerte aanvraag voor de afbouw van een appartement met een woonoppervlakte van 100 m2. De volgende werkzaamheden moeten uitgevoerd worden: - Sloopwerk badkamer en aparte wc; - Nieuwe badkamer en wc opbouwen; - Verwijderen marmeren vensterbanken; - Nieuwe houten vensterbanken plaatsen en voorzien van profilering; - Inbouwkast voorzien van legplanken en vervangen spiegeldeur voorzien van wit houten memaline plaat. Schilderwerk binnen: - Pleisterwerk wanden, plafonds en diverse hoeken; - Sauswerk aan wanden/plafonds; - 6 maal opdekdeur en stalen kozijn schilderen; - Gevelkozijnen; - Ramen binnenzijde; - 5 radiatoren schilderen. Loodgieterswerk: - Nieuwe cv combiketel installeren/oude demonteren afvoeren; - Elektra extra stopcontacten aanleggen; - Stukadoorswerk.