Gratis offertes voor klussen van klusbedrijven! (9694)


Offertes aanvragen

Klusbedrijf

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven:

Betreft slaan damwand/kadebeschoeiing grenzend aan tuin, met aanbrengen van grondankers. Totale lengte 5,5 meter. Uitbreiding met eventueel kleine steiger. Beschoeiing met storm door omvallende boom weggevaagd. Water is vaarroute.
Onze klant uit Schiedam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen uit heel Nederland:

 • Bruynzeel rolhordeur plaatsen

  Wie kan een Bruynzeel plisee rolhordeur plaatsen in onze openslaande deuren? Het betreft een enkele hordeur, dus 1 hordeur voor 1 van de twee deuren. Eventueel ook 5 horren plaatsen op de bovenverdieping. De horren zijn 63 centimeter breed.
  Aalsmeer
  Timmerman
 • Aardpen slaan

  In onze woning zit een oude groepenkast zonder hoofdschakelaar en aardlek. De aarde die nu wordt gebruikt is via de waterleiding en volgens bij niet deugdzaam. Omdat ik de groepenkast wil vervangen wil ik een betrouwbare aarde hebben en deze zou dan gemaakt moeten worden. Het huis staat in Scheveningen dichtbij de zee en de grond is duinzand. Het betreft dus het slaan van een aardpen. De rest doe ik zelf.
  Den Haag
  Elektricien
 • Aardpen slaan

  Onze woning heeft een oude groepenkast zonder hoofdschakelaar en aardlek. De aarde die er is zit op de waterleiding en voldoet mijn inziens niet. Ik wil de groepenkast vervangen en wil hierom een betrouwbare aarde. De woning staat in Scheveningen dichtbij het strand en wij hebben alleen duinzand in de tuin. Het betreft dus het slaan van een aardpen zodat ik verder kan.
  Den Haag
  Elektricien
 • Verfwerk aan woning laten herstellen

  Het gaat om een bovenwoning (1910) waar we onze ramen gaan voorzien van dubbelglas. Als gevolg van deze ingrepen moet het verfwerk hersteld worden. Overig verfwerk staat er nog goed bij maar moet wel gecontroleerd en opgeschuurd + gelakt worden. Verfwerk daklijst is beschadigd door lekkage. Een steiger is dus echt nodig. Achter ook controle van bestaand verfwerk, liggende delen moeten echt aangepakt worden, overige delen staan er nog goed bij. - voorkant betreft 1 voordeur + bovenlicht - 1ste verdieping 1 raam, 1 openslaande deur naar overdekt balkon (ook van hout) + 2 zijramen, incl. Bovenlichten met glas-in-lood. - 2e verdieping: 3 ramen. Daklijst. - achterkant betreft 1 openslaande deur + 2 zijramen + bovenlichten, 1 terrasdeur + raam + bovenlicht.
  Dordrecht
  Schilder / behanger
 • Kozijn aanpassen voor glazen deuren

  Het houten kozijn/sponning van dubbele stompe deuren aanpassen voor openslaande glasdeuren (die naar beide zijden open gaan). De bestaande deuren moeten worden vervangen worden door glazen deuren. De glazen deuren worden door de leverancier geplaatst. M.a.w. het profiel met een lat wegwerken, zodat de scharnieren vlak op de binnenkant van het kozijn gemonteerd kunnen worden. Betreft zij-stijlen en boven-stijl.
  Den Bosch
  Timmerman
 • Onderhoudsklussen in de woning

  Ik wil graag wat klein onderhoud in huis laten uitvoeren: - Scheur in het stucwerk van de badkamer repareren. - Kozijn is beschadigd waardoor de deur niet meer dicht kan. - Convectorput repareren. - WC blijft doorlopen. Daarnaast wil ik het houtwerk aan de buitenzijde van de woning laten controleren. Het betreft een vrijstaande woning met gevelbekleding, balkon, dakkapel, openslaande deuren en meerdere kozijnen.
  Nieuwegein
  Klusbedrijf
 • Buitenwerk schilderen

  Ik wil graag het buitenwerk van mijn woning laten schilderen. Het betreft hier 20 kozijnen waarvan 4 met buitendeuren, 9 met openslaande ramen. De kozijnen zijn verdeeld over 3 etages waarvan 6 op de bovenste etage, 7 op de tussen etage en 7 op de begane grond.
  Oss
  Schilder / behanger
 • Aardpen slaan in kruipruimte

  Wij gaan verhuizen naar een woning en daar komt een nieuwe groepenkast. We willen een aardpen laten slaan. In de meterkast kan het denk ik niet, wel in de kruipruimte. Het betreft een huis van 1970. Graag zouden we een prijsopgave willen hebben wat het kost om een aardpen te laten slaan.
  Pijnacker
  Elektricien