Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven:

Betreft slaan damwand/kadebeschoeiing grenzend aan tuin, met aanbrengen van grondankers. Totale lengte 5,5 meter. Uitbreiding met eventueel kleine steiger. Beschoeiing met storm door omvallende boom weggevaagd. Water is vaarroute.
Onze klant uit Schiedam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen uit heel Nederland:

Aardpen slaan bij een dijkwoning

Aanbrengen van aardpen in de grond en leveren van klemmen en aardingsdraad van 3 meter. Het betreft een dijkwoning in Aalsmeerderbrug met een nieuwe groepenkast waar aardingsdraad makkelijk op aan te sluiten is.

Aardpen slaan en doormeten

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten slaan van een aardpen. Er loopt reeds een draad van de meterkast naar de waterput buiten, in de waterput kan de pen geslagen worden.

Aardpen slaan

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten slaan van een aardpen voor de elektrische installatie in een woonhuis.

Meterkast upgraden

Het betreft een offerte aanvraag voor het vervangen van de bestaande groepenkast voor een kast met minstens 6-8 groepen, inclusief voorbereiding zonnepanelen, minstens 1 aardlek, beltrafo, contactdoos, totaal 1f 32A. Indien ook de groepenkast zelf wordt aangeboden, dan graag separaat vermelden. Ook wil ik graag een aardpen laten slaan en aansluiten.

Aardpennen laten slaan

Het betreft het slaan van 3 aardpennen. 1 ten behoeve van een tijdelijke bouwaansluiting, 2 ten behoeve van 2 geschakelde nieuwbouw woningen. Er zijn plattegronden beschikbaar.

Aardpen slaan

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten slaan van een aardpen bij onze woning.

Aardpen slaan met spoed

Het betreft het slaan van een aardpen, 1 ohms, voor een technische installatie op het terrein van de westergasfabriek in amsterdam. De pen moet als het kan door een betonnen stelconplaat heen.