Gratis offertes voor klussen van klusbedrijven! (9694)


Offertes aanvragen

Klusbedrijf

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven:

Betreft slaan damwand/kadebeschoeiing grenzend aan tuin, met aanbrengen van grondankers. Totale lengte 5,5 meter. Uitbreiding met eventueel kleine steiger. Beschoeiing met storm door omvallende boom weggevaagd. Water is vaarroute.
Onze klant uit Schiedam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen uit heel Nederland:

 • Schutting leveren en plaatsen

  Het betreft een 22 meter lange rechte schutting. Naar de weg toe een afloopscherm en een laag schuttingdeel zodat er goed zicht ontstaat op het voetpad en de weg. Ongeveer halverwege willen we graag een poort met twee openslaande delen van 1,5 meter hoog en een totale breedte van 2,8 meter. Type scherm: 21 plank grenen, recht met betonpalen en betonplaat aan de onderzijde.
  Apeldoorn
  Hovenier
 • Benedenverdieping schilderen

  Het betreft het schilderen van de benedenverdieping. Het gaat om de kozijnen, vensterbank en de openslaande deuren.
  Alkmaar
  Schilder / behanger
 • Schuurdeuren vervangen

  Wij willen een aantal schuurdeuren laten vervangen. Het betreft een oude schuur met openslaande grote deuren, elke deur is 1.60 meter breed en 3.66 meter hoog. Daarnaast zullen er 3 kleinere deuren en 1 loopdeurtje vervangen moeten worden. De precieze afmeting hiervan hebben wij niet. De deuren moeten van vuren kraaldelen zijn met beslag aan de buitenzijde met een oude uitstraling.
  Zevenbergschen Hoek
  Timmerman
 • Buitendeur plaatsen

  Ik wil graag de buitendeur laten vervangen i.v.m. houtrot. De nieuwe deur is reeds aangeschaft. Het betreft een hardhouten deur van Hornbach met een afmeting van 83 x 211.5 cm. Het gaat om een links naar buiten openslaande deur. Het hang- en sluitwerk is ook al aangeschaft. Verfwerk verzorg ikzelf. Glas moet er wel nog in worden gezet.
  Spijkenisse
  Timmerman
 • Kozijn schilderen in de dakkapel

  Het kozijnwerk van mijn dakkapel moet nodig geschuurd, gegrond en geverfd worden. Het betreft één raam en een kleiner naar binnen openslaand raam. Het betreft alleen de buitenkant. De dakkapel is ongeveer 2.00 meter breed en 1.10 hoog, gemeten vanaf de binnenkant. De dakkapel bevindt zich op de derde verdieping.
  Spijkenisse
  Schilder / behanger
 • Aarding voor een groepenkast realiseren

  Het betreft het slaan van een aardpen ten behoeve van een groepenkast met 3x 25 ampère in een garage.
  Haarlem
  Elektricien
 • Laminaat verwijderen en leggen

  Ik wil graag een offerte ontvangen voor het verwijderen, afvoeren en leggen van laminaat in huis. Betreft ongeveer 67 m2. Indien u hier meer informatie over heeft, zou ik ook graag willen weten wat de kosten zijn voor het vervoeren en tijdelijk opslaan van de meubelen.
  Amsterdam
  Vloerlegger / parketteur
 • Vergunningsvrije aanbouw laten bouwen

  Ik wil graag een aanbouw laten bouwen aan onze woning. Dit betreft een vergunningsvrije aanbouw van 2,5 meter diep en 5,78 breed. Graag een aannemer die niet al te ver hoeft te reizen. We willen nog in Augustus van start. De bestektekeningen zijn gereed en alle benodigde stelposten zijn bekend. Heiwerk is nodig, 3 palen. Graag geheel afgewerkt laten opleveren. We willen openslaande tuindeuren met ramen ernaast en een keukendeur met een raam ernaast. Kunststof kozijnen. Verdere details hebben we voor u op papier staan. Voorwaarde is in augustus te starten.
  Badhoevedorp
  Aannemer