Gratis offertes voor klussen van klusbedrijven! (9694)


Offertes aanvragen

Klusbedrijf

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven:

Betreft slaan damwand/kadebeschoeiing grenzend aan tuin, met aanbrengen van grondankers. Totale lengte 5,5 meter. Uitbreiding met eventueel kleine steiger. Beschoeiing met storm door omvallende boom weggevaagd. Water is vaarroute.
Onze klant uit Schiedam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen uit heel Nederland:

 • Aardpen met spoed laten slaan

  Het betreft het slaan van een aardpen. Er is een beetje haast in verband met de keuring voor een woningsplitsing.
  Amsterdam
  Elektricien
 • Toiletreservoir repareren en ramen isoleren

  Ons toilet spoelt sinds enige tijd regelmatig niet optimaal door. Het duurt veel langer dan vroeger voordat het waterreservoir gevuld schijnt te zijn. Er kunnen dus niet twee mensen vlak na elkaar naar het toilet. Het water dat spoelt is meestal wel voldoende. Het betreft een ingebouwd hang toilet, en het probleem lijkt te zitten in de knop. Graag willen wij aan de voorkant van ons huis de ramen/kozijnen laten isoleren. Er zit dubbelglas in maar het tocht behoorlijk. Het betreft twee openslaande deuren naar Franse balkons van circa 1.90 bij 1 meter en 4 ramen van circa 1.30 bij 0.80 meter.
  Amsterdam
  Aannemer
 • Woning schilderen van buiten

  Ik wil mijn woning aan de buitenzijde laten schilderen. Betreft een jaren '30 huis en het is een tussenwoning. Schilderwerk heb ik tot nu toe zelf gedaan met Sikkens verf. Houtwerk is Amerikaans grenen. Openslaande delen in 'grachtengordel groen', de rest in wit. Het gaat om de volgende kozijnen en deuren: - 3 ramen voorkant; - erker met 2 bovenraampjes; - terrasdeuren achterkant; - 2 bovenraampjes achterkant; - 1 keukenraam plus bovenraampje; - dakgoot 6 meter voor en achter.
  Zwolle
  Schilder / behanger
 • Schutting leveren en plaatsen

  Het betreft een 22 meter lange rechte schutting. Naar de weg toe een afloopscherm en een laag schuttingdeel zodat er goed zicht ontstaat op het voetpad en de weg. Ongeveer halverwege willen we graag een poort met twee openslaande delen van 1,5 meter hoog en een totale breedte van 2,8 meter. Type scherm: 21 plank grenen, recht met betonpalen en betonplaat aan de onderzijde.
  Apeldoorn
  Hovenier
 • Benedenverdieping schilderen

  Het betreft het schilderen van de benedenverdieping. Het gaat om de kozijnen, vensterbank en de openslaande deuren.
  Alkmaar
  Schilder / behanger
 • Schuurdeuren vervangen

  Wij willen een aantal schuurdeuren laten vervangen. Het betreft een oude schuur met openslaande grote deuren, elke deur is 1.60 meter breed en 3.66 meter hoog. Daarnaast zullen er 3 kleinere deuren en 1 loopdeurtje vervangen moeten worden. De precieze afmeting hiervan hebben wij niet. De deuren moeten van vuren kraaldelen zijn met beslag aan de buitenzijde met een oude uitstraling.
  Zevenbergschen Hoek
  Timmerman
 • Buitendeur plaatsen

  Ik wil graag de buitendeur laten vervangen i.v.m. houtrot. De nieuwe deur is reeds aangeschaft. Het betreft een hardhouten deur van Hornbach met een afmeting van 83 x 211.5 cm. Het gaat om een links naar buiten openslaande deur. Het hang- en sluitwerk is ook al aangeschaft. Verfwerk verzorg ikzelf. Glas moet er wel nog in worden gezet.
  Spijkenisse
  Timmerman
 • Kozijn schilderen in de dakkapel

  Het kozijnwerk van mijn dakkapel moet nodig geschuurd, gegrond en geverfd worden. Het betreft één raam en een kleiner naar binnen openslaand raam. Het betreft alleen de buitenkant. De dakkapel is ongeveer 2.00 meter breed en 1.10 hoog, gemeten vanaf de binnenkant. De dakkapel bevindt zich op de derde verdieping.
  Spijkenisse
  Schilder / behanger