Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven:

Betreft slaan damwand/kadebeschoeiing grenzend aan tuin, met aanbrengen van grondankers. Totale lengte 5,5 meter. Uitbreiding met eventueel kleine steiger. Beschoeiing met storm door omvallende boom weggevaagd. Water is vaarroute.
Onze klant uit Schiedam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen uit heel Nederland:

Aardpen slaan

Het betreft het slaan van een aardpen.

Aardpen slaan en aansluiten

Het betreft het slaan van een aardpen bij een woonhuis en aansluiten op de installatie.

Aanbrengen van een aardingspin

Het betreft een oud huis zonder aarde. Ik wil graag een aardpen laten slaan.

Aardpen laten slaan

Ik wil graag een aardpen laten slaan. Het betreft een huis uit de jaren 30 zonder aarding, er is recentelijk een nieuwe meterkast geplaatst. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Put laten slaan in de tuin

Wij zoeken een waterbron voor onze tuin van 600 m2 achter het huis. Het betreft een droge zandgrond, vrij hoog gelegen, elektrisch beschikbaar en goed bereikbaar. De diepte is vermoedelijk 12 - 15 meter. Wij zoeken een bedrijf uit de omgeving die ook aan kan geven of er een vergunning nodig is.

Aardingspin laten slaan

Recent heb ik de groepenkast laten vervangen en er blijkt geen aardpen aanwezig te zijn. Het betreft een gebouw in centrum Amsterdam uit de jaren 60. Wij zitten op de vierde verdieping, de onderburen hebben ook geen aardpen (mogelijk is hier ook geen behoefte aan). Volgens onze elektricien moeten wij wel om aan huidige regelgeving te voldoen. Ik ben erg benieuwd naar uw offerte. NB de onderste verdieping is een winkelpand, ik ben niet bekend met de situatie aldaar. Langskomen om de situatie op te nemen kan, graag dinsdag middag, of donderdag of vrijdag.

Laminaatvloer met waterschade vervangen

Wij willen de laminaatvloer laten leggen inclusief ondervloer in de woonkamer en gang. Het betreft een oppervlakte van ca 53 m2. Wij hebben geen ruimte in ons 3 kamer appartement om de meubels op te slaan. Bent u bereid met de meubels te schuiven? Wij zorgen dat de kasten leeg zijn.