Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven:

Betreft slaan damwand/kadebeschoeiing grenzend aan tuin, met aanbrengen van grondankers. Totale lengte 5,5 meter. Uitbreiding met eventueel kleine steiger. Beschoeiing met storm door omvallende boom weggevaagd. Water is vaarroute.
Onze klant uit Schiedam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen uit heel Nederland:

Pen aanbrengen voor aarding van de meterkast

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten slaan van een aardpen. Wij maken zelf de bestrating vrij en zullen de pen zelf aansluiten op de groepenkast.

Aardpen slaan

Ik wil graag een aardpen laten slaan. Het betreft een woonhuis (rijtjeshuis).

Aardelektrode slaan

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten slaan van een aardpen. De woning is in 1906 gebouwd.

Aardpen slaan bij een dijkwoning

Aanbrengen van aardpen in de grond en leveren van klemmen en aardingsdraad van 3 meter. Het betreft een dijkwoning in Aalsmeerderbrug met een nieuwe groepenkast waar aardingsdraad makkelijk op aan te sluiten is.

Aardpen slaan en doormeten

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten slaan van een aardpen. Er loopt reeds een draad van de meterkast naar de waterput buiten, in de waterput kan de pen geslagen worden.

Aardpen slaan

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten slaan van een aardpen voor de elektrische installatie in een woonhuis.

Meterkast upgraden

Het betreft een offerte aanvraag voor het vervangen van de bestaande groepenkast voor een kast met minstens 6-8 groepen, inclusief voorbereiding zonnepanelen, minstens 1 aardlek, beltrafo, contactdoos, totaal 1f 32A. Indien ook de groepenkast zelf wordt aangeboden, dan graag separaat vermelden. Ook wil ik graag een aardpen laten slaan en aansluiten.