Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven:

Betreft slaan damwand/kadebeschoeiing grenzend aan tuin, met aanbrengen van grondankers. Totale lengte 5,5 meter. Uitbreiding met eventueel kleine steiger. Beschoeiing met storm door omvallende boom weggevaagd. Water is vaarroute.
Onze klant uit Schiedam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen uit heel Nederland:

Aardingspin laten slaan

Recent heb ik de groepenkast laten vervangen en er blijkt geen aardpen aanwezig te zijn. Het betreft een gebouw in centrum Amsterdam uit de jaren 60. Wij zitten op de vierde verdieping, de onderburen hebben ook geen aardpen (mogelijk is hier ook geen behoefte aan). Volgens onze elektricien moeten wij wel om aan huidige regelgeving te voldoen. Ik ben erg benieuwd naar uw offerte. NB de onderste verdieping is een winkelpand, ik ben niet bekend met de situatie aldaar. Langskomen om de situatie op te nemen kan, graag dinsdag middag, of donderdag of vrijdag.

Laminaatvloer met waterschade vervangen

Wij willen de laminaatvloer laten leggen inclusief ondervloer in de woonkamer en gang. Het betreft een oppervlakte van ca 53 m2. Wij hebben geen ruimte in ons 3 kamer appartement om de meubels op te slaan. Bent u bereid met de meubels te schuiven? Wij zorgen dat de kasten leeg zijn.

Aardpen slaan

Electriciteit wordt opnieuw gelegd en wij willen zo snel mogelijk een aardpen laten slaan. Het betreft zandgrond.

Waterput in de tuin laten slaan

Het betreft het laten slaan van een waterput in onze achtertuin voor het besproeien van onze tuin. De buurman heeft een put laten slaan op 14 meter diepte maar deze geeft een flinke ijzergeur aan het water mee, daarom willen wij onze put graag dieper laten slaan. Omdat wij volgende maand nieuwe graszoden gaan leggen willen wij de put op korte termijn laten slaan. De tuin is via een oude, smalle steeg bereikbaar.

Pen aanbrengen voor aarding van de meterkast

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten slaan van een aardpen. Wij maken zelf de bestrating vrij en zullen de pen zelf aansluiten op de groepenkast.

Aardpen slaan

Ik wil graag een aardpen laten slaan. Het betreft een woonhuis (rijtjeshuis).

Aardelektrode slaan

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten slaan van een aardpen. De woning is in 1906 gebouwd.