Gratis offertes voor klussen van klusbedrijven! (9694)


Offertes aanvragen

Klusbedrijf

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven:

Betreft slaan damwand/kadebeschoeiing grenzend aan tuin, met aanbrengen van grondankers. Totale lengte 5,5 meter. Uitbreiding met eventueel kleine steiger. Beschoeiing met storm door omvallende boom weggevaagd. Water is vaarroute.
Onze klant uit Schiedam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen uit heel Nederland:

 • Waterput slaan

  Het betreft het laten slaan van een waterput in onze achtertuin. Onze tuin is vrij toegankelijk. Graag een lokaal bedrijf in verband met de grond inspectie. De waterput zal gebruikt worden voor het besproeien van de tuin.
 • Aardpen slaan

  Het betreft een aardpen slaan en aansluiten op de rail in de groepenkast, ter vervanging van de aarding op de waterleiding. Inclusief meetcertificaat. De groepenkast is nieuw.
 • Waterput in de tuin laten slaan

  Graag zou ik info over de mogelijkheden en prijs voor het slaan van een waterput ontvangen. Het betreft uitvoering per direct. Het doel is het beregenen van een tuin.
 • Heipalen slaan voor hek

  Het betreft het heien van 1 paal voor een hek. Dit moet een betonnen paal van 22 centimeter vierkant en 10.5 meter lang zijn. Er zit er nu een paal in de grond maar de palen staan niet in lijn, deze moet dus ook verwijderd worden. De locatie is goed bereikbaar en ligt gelijk aan de openbare weg. Het mag ook een andere paal zijn als die maar ongeveer 2500 kg kan dragen.
 • Fundering voor een tuinhuis laten maken

  Het betreft een schuin aflopende hoektuin. Hoogteverschil van maximaal 50 cm over een lengte van 2 meter. Hier zou ik graag een fundering van hardhout palen willen laten slaan, om een tuinhuis op te willen plaatsen. Aan de tuin grenst een sloot. Het gaat om een fundering oppervlakte van 3.50 x 2.00 cm en 2.50 x 1.50 cm. Dit in een L-vorm. Het benodigde materiaal graag in de offerte meenemen. De tuin is moeilijk toegankelijk - werkmateriaal moet door een poort van 1.5 meter breedte
 • Heipalen slaan voor een aanbouw en garage

  Graag ontvang ik van u een prijsopgave voor leveren/plaatsen 11 st. Heipalen met een gemiddelde lengte van 16 mrt. Het betreft een bestaand nieuwbouw woning, waarvoor 6 palen voor 1/2steens garage & 5 palen voor aanbouw(resp. 2. 40(L)x8. 00(b). Graag zie ik uw prijsopgaaf tegemoet.
 • Heipalen slaan voor de garage en aanbouw

  Graag ontvang ik van u een prijsopgave voor leveren/plaatsen 11 stuks heipalen met een gemiddelde lengte van 16 meter. Het betreft een bestaande nieuwbouw woning, waarvoor 6 palen voor 1/2 steens garage & 5 palen voor aanbouw (2.40 L x 8.00 B). Graag zie ik uw prijsopgaaf tegemoet. Bij voorkeur per mail.
 • Aardpen slaan

  Het betreft een 2 onder 1 kapwoning waar een nieuwe aardpen geslagen moet worden. Er dient rekening gehouden worden met een ABB groepenkast met 27 groepen en een digitale / infrarood meter.