Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor bestaande siematic keuken repareren:

Bestaande Siematic keuken repareren

Reparaties aan bestaande Siematic keuken van 7 jaar oud: - Koelkastdeur goed hangen; - Keukenkast deurtjes weer recht hangen; - Afzuiger repareren.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bestaande siematic keuken repareren uit heel Nederland:

Gasveren vernieuwen van Siematic

Plotseling sluit de deur van koelkast niet meer. Gasveren bovenkanten vernieuwen ( in bezit). Het betreft een siematic keuken

Geleider van een Siematic afvalsysteem vervangen

Het uittreksysteem van het afvalsysteem van Siematic (keuken voor 2000) is kapot. Het veertje van de rechter stop is los of gebroken. Wie kan dit voor ons repareren of vervanging

Siematic keuken opnieuw afstellen

Graag wil ik onze Siematic keuken opnieuw laten afstellen, dat wil zeggen: de deurtjes recht zetten en checken. Van een bovenkast (omhoog openend) werkt de soft close sluiting niet meer, gaarne deze ook herstellen. Onze keuken bestaat uit 3 bovenkasten, 4 onderkasten, 7 laden, 1 ladekast, koelkast, apothekerskast. Tevens maakt de Siemens afzuigkap een rammelend geluid.

Siematic keuken renoveren

Ik heb een Siematic keuken van 17 jaar oud. Daar zijn wat dingetjes die moeten gebeuren. Er zijn wat kastjes scheef, rails voor laden en laden zelf zijn kapot. Koelkast en oven moeten vervangen worden. En er zijn wat frontplaten verkleurd.

Siematic oproldeur van keukenkast repareren

Wij willen de oproldeur van onze Siematic keukenkast laten repareren. De deur is uit de rail gelopen. Helaas is de garantietermijn net verstreken, de keuken is 7 jaar oud. Wij laten dit graag repareren.

Geleider van een Siematic afvalsysteem vervangen

Het uittreksysteem van het afvalsysteem van Siematic (keuken uit 2002) is kapot. Wie kan dit voor ons repareren?

Gasveren vervangen in de keuken

Voor 2 keukenkastjes heb ik 4 nieuwe gasveren nodig. Graag ontvang ik een offerte voor vervanging en plaatsing. Daarnaast heb ik een vraag. In mijn huidige Siematic keuken heb ik geen vaatwasser. Is het mogelijk een vaatwasser te plaatsen met de bekleding van mijn huidige keuken?

Siematic keuken laten repareren

Rail van lade waarin de afvalbakjes zitten werkt niet. Waarschijnlijk moet de rechterrail worden vervangen. Onze leverancier kan pas over 2 weken komen en wij willen graag eerder een oplossing.

Partners

Partners van Casius