Bestaande Siematic keuken repareren? (177812)


Offertes aanvragen

Keukenspecialist

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor bestaande siematic keuken repareren:

Bestaande Siematic keuken repareren

Reparaties aan bestaande Siematic keuken van 7 jaar oud: - Koelkastdeur goed hangen; - Keukenkast deurtjes weer recht hangen; - Afzuiger repareren.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bestaande siematic keuken repareren uit heel Nederland:

 • Keuken renoveren

  Siematic keuken uit 1980 renoveren
 • Keuken plaaten

  Een U keuken van Siematic monteren en installeren. Alle leidingen en aansluitpunten zijn door de aannemer al volgens het leidingenschema correct geplaatst. De keuken ziet er als volgt uit: Links een hoge servieskast (60 cm breed), uit twee delen. Daarnaast een hoge kast (60 cm breed) met onder een kleine lade, ingebouwde oven + daarboven een ingebouwde combi oven. Bovenaan nog een kleine kast met druk opening. Daarnaast een vriezer (tafelmodel) met daarboven een koelkast (60 cm breed). Deze drie elementen zijn met omrand met een vormrand. Vanaf hier begint het aanrecht en loopt verder door rondom in de U. Tot aan de hoek is nog een stuk aanrecht van 95 cm. Hieronder zit een hoekkast met twee naar elkaar toe draaiende hoekdeuren. De achterwand is 95 bij 90 cm. Vervolgens op de achterwand een enkele spoelbak met kastje van 60 cm eronder. Daarnaast de vaatwasser (60 cm. De resterende 130 cm (op bijgevoegde tekening staat nog 135 vermeld) is ook een hoekkast, nu met een groter deur paneel dan de eerste. Hierin liggen planken (dus geen draaicarrousel). De rechter kant van de keuken begint met 65 cm van de zojuist genoemde hoekkast. Daarna een kastje met laden (70 cm), een kast met laden (90 cm) met daarop een inductie kookplaat 5 pits. Hierboven hangt een recirculatie afzuigkap. Tot slot komt er een ladekast van 70 cm en een zijwand. Er zijn geen bovenkasten aanwezig. De leverweek van de keuken staat nu op de eerste week van januari. De sleutel van de woning krijgen we op 2 december 2015.
 • Siematic keuken laten repareren

  Een van de rails van onze Siematic keuken lade is defect. De eindstop werkt niet meer. Het is een brede lade . Wij willen graag een door Siematic aanbevolen reparateur. Die heeft ook de installatie gedaan. De keuken is uit ca. 2010. En is gekocht bij een zaak die voorheen in Villa Arena gevestigd is.
 • Draaimechanisme in een keukenkast repareren

  Draaimechanisme hoekkast Siematic keuken repareren.
 • Scharnieren inbouwkoelkastdeur vervangen

  Onze koelkast gaat niet meer dicht. Bij het proberen ontstaat er tegendruk. De koelkast is een Pelgrim en de keuken is van Siematic.
 • Vervanging van het keukenblad

  Ik heb een pan laten vallen op het keukenblad waardoor er nu een barst in zit. We hebben het huis net gekocht inclusief de keuken en weet niet precies wat voor soort materiaal. Waarschijnlijk composiet. Hopelijk kunnen jullie dit zien aan de hand van de foto's. Het is een siematic keuken. Kunnen jullie een offerte uitbrengen voor het vervangen of repareren van het keukenblad. Het keukenblad is ongeveer 4 meter lang bij 1.2 meter breed.
 • Siematic kookeiland opnieuw monteren

  In verband met leggen nieuwe parketvloer in woonkamer met open keuken, ontvang ik binnen enkele dagen graag een voorstel voor het demonteren van een kookeiland van Siematic en na circa 10 dagen weer opbouwen ervan. Het kookeiland heeft alleen een elektra aansluiting voor de kookplaat, zie foto. Ik zoek iemand die ervaring heeft met de apparatuur van Siematic.
 • Lade van een Siematic keuken repareren

  1 van de keukenlades van onze Siematic keuken is kapot. Het gaat om 1 rail die niet meer werkt/kapot is.