Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor bestaande siematic keuken repareren:

Bestaande Siematic keuken repareren

Reparaties aan bestaande Siematic keuken van 7 jaar oud: - Koelkastdeur goed hangen; - Keukenkast deurtjes weer recht hangen; - Afzuiger repareren.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bestaande siematic keuken repareren uit heel Nederland:

Siematic oproldeur van keukenkast repareren

Wij willen de oproldeur van onze Siematic keukenkast laten repareren. De deur is uit de rail gelopen. Helaas is de garantietermijn net verstreken, de keuken is 7 jaar oud. Wij laten dit graag repareren.

Geleider van een Siematic afvalsysteem vervangen

Het uittreksysteem van het afvalsysteem van Siematic (keuken uit 2002) is kapot. Wie kan dit voor ons repareren?

Gasveren vervangen in de keuken

Voor 2 keukenkastjes heb ik 4 nieuwe gasveren nodig. Graag ontvang ik een offerte voor vervanging en plaatsing. Daarnaast heb ik een vraag. In mijn huidige Siematic keuken heb ik geen vaatwasser. Is het mogelijk een vaatwasser te plaatsen met de bekleding van mijn huidige keuken?

Siematic keuken laten repareren

Rail van lade waarin de afvalbakjes zitten werkt niet. Waarschijnlijk moet de rechterrail worden vervangen. Onze leverancier kan pas over 2 weken komen en wij willen graag eerder een oplossing.

Gasveren en hefboom van trekkasten repareren

Een paar jaar na onze aankoop van onze Siematic keuken, bleken de gasveren van de twee omhoog trekdeuren defect; daarnaast is er een hefboom van de kast losgeschoten.

Losgekomen draaiplateau repareren

Wij hebben een Siematic inbouw keuken. Het draaiplateau van de keukenpannen is losgekomen, he tlijkt niet afgebroken. Hiernaast afdekplank weer passend maken op vloer. Ongeveer 2 uur werk.

Kastdeurtjes vervangen in Siematic keuken

We zouden graag onze Lift O Mat omhoogtrekdeur (bestaand uit 2 delen) vervangen voor 2 draaideurtjes van onze bovenkast van de Siematic keukenkast. Corpus Wit (vanille/carnee structuur 07), uitvoering SF10 (Totale afmeting: 123,7 breed en 67 cm hoog). Hier zouden we dus 2 scharnier draai deurtjes (van ongeveer 62 cm breed en 67 hoog) voor in de plaats willen. Het geheel hoeft niet per definitie van Siematic zelf te zijn.

Draaiplateau hoekkastje repareren

Van het draaiend plateau in het hoekkastje is een hardplastic verbindingsstuk afgebroken. Zou vervangen moeten worden. Het is een Siematic keuken die al aardig oud is.

Partners

Partners van Casius