Bestaande Siematic keuken repareren? (177812)


Offertes aanvragen

Keukenspecialist

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor bestaande siematic keuken repareren:

Bestaande Siematic keuken repareren

Reparaties aan bestaande Siematic keuken van 7 jaar oud: - Koelkastdeur goed hangen; - Keukenkast deurtjes weer recht hangen; - Afzuiger repareren.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bestaande siematic keuken repareren uit heel Nederland:

 • Afzuigkap met luchtafvoer plaatsen

  Het betreft het leveren van een afzuigkap en het plaatsen hiervan. De plaatsing is in een bestaande keuken, merk Siematic. De ruimte tussen het plafond en de bovenzijde van het blok is 12 cm. De afstand van de muur tot het midden van de afzuigkap is 180 cm. De spouwmuur is ongeveer 30 cm dik.
 • Keuken aanpassen / renoveren

  Een afzuigkap vervangen door een afzuigkap met motor en het plaatsen van een apart afzuigsysteem naar buiten toe (deze is nu gekoppeld aan de mechanische ventilatie van het huis). De bestaande keuken aanpassen door het toevoegen van een kleine vriezer onder de bestaande koelkast en het toevoegen van een oven onder de combi-oven. Hierdoor wordt het bestaande keukenmeubilair verhoogd. Het keukenmeubilair is van Siematic. Tevens het toevoegen van een aparte keukenkast op een lege muur van maximaal 1.50 meter breedte. De hoogte zal evenredig moeten zijn aan de hoogte van de aangepaste koelkast en ovengedeelte. Graag een complete offerte.
 • Siematic keuken opknappen

  Bestaande Siematic keuken , ong. 15 jaar oud. Apothekerskast helt naar voren, opnieuw afhangen. Uitschuifplateau's in kastje stuk, opnieuw monteren. Uitschuif snijplank verwijderen en vervangen door lade. Afhankelijk van kosten: plinten vernieuwen en inductiekookplaat plaatsen.
 • Kookplaat en inbouwoven plaatsen

  Keramische kookplaat (70 cm) en inbouwoven (70 cm) plaatsen in een door u te maken bergkast van 70 cm breed keer 86 cm hoog in een bestaande Siematic keuken ter vervanging van losstaande oven. Oven, kookplaat en alle materialen ook leveren.
 • Klein herstel aan keukenblok

  Van bestaande keuken (Siematic) moet hersteld worden: - loszittende deurgrepen (RVS-staafmodel) circa 9 stuks - vervanging (defekte) halogeenlampjes van inbouwspotjes - herstel uitschuifbare plank in keukenkastje
 • Installatiewerk keuken

  Betreft verbouwing met nieuwe Siematic keuken. Keuken monteer ik zelf. Leidingwerk bestaande keuken moet worden verplaatst en wil ik laten doen: elektra voor koelkast/vriezer, oven, magnetron, afzuiger, vaatwasser. In oude keuken had ik geen vaatwasser, mogelijk extra groep nodig.Gasaansluiting voor kookplaat.Waterleiding en afvoer voor gootsteen en vaatwasser.
 • Het gaat om het verplaatsen van de ...

  Het gaat om het verplaatsen van de buitenkraan. De buitenkraan zit dicht bij de hoek van het huis en moet "het hoekje om". Het gaat om een vorstvrije buitenkraan. Aansluitingen zitten achter het keukenblok (Siematic), maar daar moet voldoende ruimte zijn (aanrecht is 79 cm diep, vaatwasser en gootsteenkastje 60 cm.) Wij zoeken iemand die op korte termijn de buitenkraan kan verplaatsen. Indien mogelijk kan de bestaande kraan gebruikt worden en het gat worden dichtgemaakt.
 • Bestaande Siematic keuken opwaarderen. ...

  Bestaande Siematic keuken opwaarderen. Nieuwe fronten, gedeeltelijk nieuwe apparatuur, gedeeltelijk nieuwe lay-out. Beschikbaar budget flexibel afhankelijk van ideeen van de aanbieder.