Bestaande Siematic keuken repareren? (177812)


Offertes aanvragen

Keukenspecialist

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor bestaande siematic keuken repareren:

Bestaande Siematic keuken repareren

Reparaties aan bestaande Siematic keuken van 7 jaar oud: - Koelkastdeur goed hangen; - Keukenkast deurtjes weer recht hangen; - Afzuiger repareren.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bestaande siematic keuken repareren uit heel Nederland:

 • Keukenkastjes herstellen

  Van een drietal keukenkastjes is de coating aan de onderzijde plaatselijk losgegaan. Ongeveer vijf bij een centimeter. Is een siematic keuken. Oorzaak is de waterkoker dier hieronder is gebruikt. Is dat op te lossen ? Ik kan ook foto's opsturen. Gr Cor Smit
 • Aanpassingen in een keuken

  Wij krijgen op 18 maart de sleutel van de door ons gekochte woning. Er zit een crème-kleurige Siematic keuken in. Wij willen die een beetje opfrissen. We willen 1 deurtje laten vervangen door 2 lades. Verder willen we in totaal 14 nieuwe brede stoere handgrepen laten plaatsen. Er is nu een elektrische kookplaat, die moet vervangen worden door een inductiekookplaat. Alle elektra-voorzieningen zijn daarvoor al aanwezig. Er is een TL-lamp onder de keukenkastjes die wij willen vervangen door 3 kleine spotjes. We bespreken graag de mogelijkheden en ontvangen daarna een offerte.
 • Keukenlade vangsysteem defect

  Wij hebben een Siematic keuken uit 2002, hiervan zijn de vangsystemen van de drie brede lades defect. Wie kan deze repareren en wat zijn de kosten van deze reparatie?
 • Siematic gasveren vervangen

  De gasveren van onze siematic keuken zijn aan vervanging toe. Het betreft de gasveren van twee klepkasten, in totaal 4 gasveren, type 3268KI, stabilus. We kunnen de veren zelf bestellen. Het betreft dus allen demontage van de oude en montage van de nieuwe gasveren.
 • Fronten van keuken vervangen

  Wij zijn uitgekeken op de kleur van onze keuken en willen de fronten van de lades en deuren vervangen. Het gaat om een kookeiland met 10 laden met verschillende afmetingen. Daarnaast zijn er nog drie deurtjes en een afwasmachine front. De vaste delen willen we laten verven in de juiste kleur. Het betreft een Siematic keuken. Graag ontvang ik vrijblijvend advies en een prijsopgaaf.
 • Keuken renoveren

  Siematic keuken uit 1980 renoveren
 • Keuken plaaten

  Een U keuken van Siematic monteren en installeren. Alle leidingen en aansluitpunten zijn door de aannemer al volgens het leidingenschema correct geplaatst. De keuken ziet er als volgt uit: Links een hoge servieskast (60 cm breed), uit twee delen. Daarnaast een hoge kast (60 cm breed) met onder een kleine lade, ingebouwde oven + daarboven een ingebouwde combi oven. Bovenaan nog een kleine kast met druk opening. Daarnaast een vriezer (tafelmodel) met daarboven een koelkast (60 cm breed). Deze drie elementen zijn met omrand met een vormrand. Vanaf hier begint het aanrecht en loopt verder door rondom in de U. Tot aan de hoek is nog een stuk aanrecht van 95 cm. Hieronder zit een hoekkast met twee naar elkaar toe draaiende hoekdeuren. De achterwand is 95 bij 90 cm. Vervolgens op de achterwand een enkele spoelbak met kastje van 60 cm eronder. Daarnaast de vaatwasser (60 cm. De resterende 130 cm (op bijgevoegde tekening staat nog 135 vermeld) is ook een hoekkast, nu met een groter deur paneel dan de eerste. Hierin liggen planken (dus geen draaicarrousel). De rechter kant van de keuken begint met 65 cm van de zojuist genoemde hoekkast. Daarna een kastje met laden (70 cm), een kast met laden (90 cm) met daarop een inductie kookplaat 5 pits. Hierboven hangt een recirculatie afzuigkap. Tot slot komt er een ladekast van 70 cm en een zijwand. Er zijn geen bovenkasten aanwezig. De leverweek van de keuken staat nu op de eerste week van januari. De sleutel van de woning krijgen we op 2 december 2015.
 • Siematic keuken laten repareren

  Een van de rails van onze Siematic keuken lade is defect. De eindstop werkt niet meer. Het is een brede lade . Wij willen graag een door Siematic aanbevolen reparateur. Die heeft ook de installatie gedaan. De keuken is uit ca. 2010. En is gekocht bij een zaak die voorheen in Villa Arena gevestigd is.