Bestaande Siematic keuken repareren? (177812)


Offertes aanvragen

Keukenspecialist

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor bestaande siematic keuken repareren:

Bestaande Siematic keuken repareren

Reparaties aan bestaande Siematic keuken van 7 jaar oud: - Koelkastdeur goed hangen; - Keukenkast deurtjes weer recht hangen; - Afzuiger repareren.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bestaande siematic keuken repareren uit heel Nederland:

 • Siematic keuken laten repareren

  Rail van lade waarin de afvalbakjes zitten werkt niet. Waarschijnlijk moet de rechterrail worden vervangen. Onze leverancier kan pas over 2 weken komen en wij willen graag eerder een oplossing.
 • Gasveren en hefboom van trekkasten repareren

  Een paar jaar na onze aankoop van onze Siematic keuken, bleken de gasveren van de twee omhoog trekdeuren defect; daarnaast is er een hefboom van de kast losgeschoten.
 • Losgekomen draaiplateau repareren

  Wij hebben een Siematic inbouw keuken. Het draaiplateau van de keukenpannen is losgekomen, he tlijkt niet afgebroken. Hiernaast afdekplank weer passend maken op vloer. Ongeveer 2 uur werk.
 • Kastdeurtjes vervangen in Siematic keuken

  We zouden graag onze Lift O Mat omhoogtrekdeur (bestaand uit 2 delen) vervangen voor 2 draaideurtjes van onze bovenkast van de Siematic keukenkast. Corpus Wit (vanille/carnee structuur 07), uitvoering SF10 (Totale afmeting: 123,7 breed en 67 cm hoog). Hier zouden we dus 2 scharnier draai deurtjes (van ongeveer 62 cm breed en 67 hoog) voor in de plaats willen. Het geheel hoeft niet per definitie van Siematic zelf te zijn.
 • Draaiplateau hoekkastje repareren

  Van het draaiend plateau in het hoekkastje is een hardplastic verbindingsstuk afgebroken. Zou vervangen moeten worden. Het is een Siematic keuken die al aardig oud is.
 • Lade keuken repareren

  Bij een lade van onze Siematic keuken werkt ' soft closing' niet meer. Graag uw prijsopgave voor reparatie.
 • Diverse reparatieklussen Siematic keuken

  Ik heb een reparatieverzoek voor een aantal zaken in onze SieMatic keuken, die geplaatst is in november 2009. Een uittrekbaar kastje om het spoelelement (doorlopend uittrekfront met afvalemmersysteem op geleiding) hebben we uit het aanrecht moeten, halen omdat het geleidesysteem niet goed werkt. Het lijkt erop dat één van de geleiders kapot is, mogelijk is er een onderdeel weggeraakt. Ook zijn de bevestigingen niet op orde in het blok. Wij willen graag dat dit weer gerepareerd wordt. In het werkblad van 10 mm natuursteen een powerport aangebracht. Daarvan is de veer van het afsluitdeksel kapot. Het betreft een Evoline powerport 3st drievoudige contactdoos voor in het werkblad, merk Doeco, code EVO3ST. Mocht dit niet te repareren zijn dan willen we deze graag laten vervangen. Het mag ook een ander merk zijn.
 • Bestaande Siematic keuken repareren

  Door een kapotte waterleiding hebben wij waterschade gekregen aan een gedeelte van onze Siematic keuken uit 2007. De extra pech is dat de keuken vorig jaar november helemaal opnieuw is gespoten in wit hoogglans, keuken was bruin, en dus dient de keuken ook weer in deze kleur hoogglans te worden hersteld. Graag zou ik van u een prijsopgave ontvangen voor het herstellen van mijn Siematic keuken obv de volgende gegevens. Demontage: Demontage werkblad, graniet, inclusief demontage afvoer en kraanaansluiting Demontage 3 kasten inclusief het afvoeren hiervan Demontage dubbelstopcontact ivm brandschade door sluiting Demontage handgrepen deurpaneeltjes De volgende kasten dienen te worden vervangen Kasten 1x gootsteenkast inclusief deurpanelen afmeting Bxhxd 90 cm x 68 cm x 58 cm 1x onderkast incl. Deurtpaneel 60 cm x 68 cm x 58 cm Dit kastje dient te worden aangepast met een afschuining om zo te passen in de erker. 1x ladekast inclusief laden en ladenpanelen 80 cm x 68 cm x 58 cm Belangrijk! Het is een Siematic keuken en wil dan ook graag Siematic kasten en panelen aangeboden krijgen. Dus met het Siematic plankensysteem en de rubber dempingsstrippen aan de voorkant van de kasten. De deurpanelen dienen te worden gespoten in dezelfde kleurstelling en kwaliteit als de rest van de keuken. Dit kan evt. in overleg met de spuiter die het eerder heeft gedaan en anders een aanbieding via jullie verfspecialist? - Plaatsen en stellen van de gevraagde kasten waarbij de 60 cm kast dient te worden pas gemaakt in de beschikbare ruimte. - Montage van de liggers en lades - Monteren en afstellen van de deurpanelen - Montage van de handgrepen - Terugplaatsen van het aanrechtblad - Opnieuw kitten van het aanrechtblad - Aansluiten van keukenkraan en gootsteenafvoer - Vervangen dubbelstopkontakt De offerte zal ingediend worden bij de verzekeringsmaatschappij. Er zijn foto's beschikbaar.