Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor ikea inductiekookplaat inbouwen:

Ikea inductiekookplaat inbouwen

Oplevering van nieuwbouw huurappartement april/mei 2012 met stadsverwarming. Er is dus geen gas in huis. Induciekookplaat moet ingebouwd worden en aangesloten. Er is een groep voor in de groepenkast denk ik.
Onze klant uit Arnhem (Gelderland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor ikea inductiekookplaat inbouwen uit heel Nederland:

IKEA 4-pits inductiekookplaat aansluiten

Een bij Ikea gekochte 4 pits inductiekookplaat moet aangesloten worden! Type; IKEA 4 pits Folklig N indkpl&boo 58 zwart (art. 502. 916. 19) Ik heb geloof ik 2 fasen in het appartement, en de kookplaat is 3 fasen (of andersom). Er zit een verschil van 1 fase in. Liefst zo snel mogelijk. En ook het liefst op een vrijdag.

Aanrechtblad laten verwijderen en een nieuwe plaatsen

Ik heb een flinke brandplek op mijn pas 3 maanden oude kunststof keukenblad. De verzekering vraagt mij om een offerte. Het gaat om een hoekkeuken met een glasplaat als achterwand, geen tegelwerk dus. Ik wil de twee bladen opnieuw laten leveren door IKEA, compleet met een sparing voor de inductiekookplaat en met een al ingebouwde spoelbak. Graag ontvang ik een offerte voor het verwijderen van het huidige blad en het plaatsen van het nieuwe.

Inductiekookplaat aansluiten

Ik wil een inductieplaat laten aansluiten, het betreft een Ikea folklig kookplaat. Er is al een kookgroep en een Perilex stopcontact in de keuken aanwezig. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Folklig en Realistik van IKEA aansluiten

Ik wil een Folklig inductiekookplaat met Realistik oven van Ikea laten aansluiten op een bestaand perilex stopcontact. Alleen de stekker hoeft te worden aangesloten. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

IKEA inductiekookplaat vervangen

Hierbij dien ik een verzoek in voor een vrijblijvende offerte voor het leveren en plaatsen van een nieuwe kookplaat. Mijn huidige IKEA inductiekookplaat heeft het begeven. Ik wil graag een carré model met 4 kookpunten.

IKEA inductiekookplaat plaatsen

Huidige kookplaat inductie IKEA vervangen in verband met schade en een nieuwe herplaatsen. Nieuwe kookplaat al aanwezig. Dus; alleen oude verwijderen en nieuwe erin plaatsen en aansluiten.

Ikea inductiekookplaat installeren

Wij willen een IKEA inductiekookplaat aanschaffen, maar de aansluiting in huis is 1 bij 25 Ampère. Nu behelst aansluiten op 3-fase een €201,53 van Liander, €17,51 extra per maand aan energieleverancier, en een paar € 100,- installatie 3-fase groepenkast of automaten. Volgens IKEA draait de kookplaat perfect op 230V AC 50Hz. Is gewoon 2 fase niet goed te doen mits ik een extra groep(ABB 16A) laat installeren, voordat ik mega kosten ga uitgeven, wat altijd nog kan?

Aansluiten van een inductiekookplaat van IKEA

Ik heb een Ikea inductiekookplaat gekocht. Installateur moet de stekker van kapotte inductiekookplaat overzetten naar nieuwe inductiekookplaat.