Ikea inductiekookplaat inbouwen? (149596)


Offertes aanvragen

Keukenspecialist

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor ikea inductiekookplaat inbouwen:

Ikea inductiekookplaat inbouwen

Oplevering van nieuwbouw huurappartement april/mei 2012 met stadsverwarming. Er is dus geen gas in huis. Induciekookplaat moet ingebouwd worden en aangesloten. Er is een groep voor in de groepenkast denk ik.
Onze klant uit Arnhem (Gelderland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor ikea inductiekookplaat inbouwen uit heel Nederland:

 • Inductiekookplaat aansluiten

  Aansluiten van een 4-pits inductiekookplaat. Stekker en kabel aanwezig. Zelf aangesloten maar krijg een foutmelding. Nieuwe kookplaat van Ikea.
  Den Haag
  Elektricien
 • IKEA inductiekookplaat aansluiten

  Wij hadden een Fagot Inductie kookplaat met Perilex aansluiting 4 draden, Bruin, Zwart, Grijs, blauw en een aarde draad. Nu een nieuwe aangekocht van Ikea, met een aansluiting van 3 draden en een aarde draad. Materialen, zoals aansluitkabel met stekker aanwezig. Het gaat dus alleen om de kabel aansluiten op de Inductie plaat, stekker in de bestaande aansluiting en dan moet het werken. Dat is de klus, welke op korte termijn moet worden uitgevoerd.
  Spijkenisse
  Elektricien
 • Perilex aansluiten voor IKEA inductiekookplaat

  Perilex wandcontactdoos plaatsen en een perilexstekker monteren aan de kookplaat. 380 volt is al aanwezig.
  Amsterdam
  Elektricien
 • Groepenkast plaatsen

  In onze nieuwe Ikea keuken zit een wasmachine, oven en inductiekookplaat. Daarom willen we een groepenkast met 4 groepen laten bijplaatsen.
  Amsterdam
  Elektricien
 • IKEA inductiekookplaat aansluiten

  Omdat onze oude inductiekookplaat stuk is hebben we een nieuwe gekocht. Ikea heeft geen perilexstekkers te koop. Wat kost het aansluiten van deze stekker. Dus een perilexstekker leveren en aansluiten.
  Hellevoetsluis
  Elektricien
 • Inductiekookplaat aansluiten

  Ik zoek erkend installateur die mijn inductiekookplaat Ikea kan aansluiten. Leidingen ed en kook plaat zijn er allemaal al geinstalleerd, kabel is bijgeleverd, maar monteur mag deze schijnt niet zelf aansluiten? Wie kan dit voor een schappelijk prijsje doen? In Roosendaal NB
  Roosendaal
  Elektricien
 • IKEA inductiekookplaat plaatsen en keuren

  Ik heb een inductiekookplaat van IKEA gekocht en moet voor de garantie de montage door een erkend monteur / installateur laten uitvoeren. Kabel heb ik reeds aangesloten. Gat in het aanrecht is gemaakt. Ontluchtingsgleuf is gemaakt. Nog niet geplaatst en vastgezet. Het moet alleen gecontroleerd worden en ik moet een bewijs dat het officieel is goedgekeurd.
  Zoetermeer
  Elektricien
 • Elektra voor inductiekookplaat in orde maken

  Huidige situatie: Oven en keramische kookplaat zijn aangesloten op krachtstroomaansluiting. In de meterkast zit een "ovengroep". Het betreft een Ikea oven waarbij de halogeenkookplaat doorverbonden is naar de oven. Vanuit de oven gaat één aansluiting naar het stopcontact. Nieuwe situatie: Kookplaat wordt vervangen door inductie kookplaat. Deze kookplaat dient of weer te worden doorverbonden naar de oven óf oven en kookplaat dienen beide direct op het bestaande stopcontact te worden aangesloten. In meterkast zit een "ovengroep". Moet bekeken worden of deze zwaar genoeg is.
  Nieuwegein
  Elektricien