Ikea inductiekookplaat inbouwen? (149596)


Offertes aanvragen

Keukenspecialist

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor ikea inductiekookplaat inbouwen:

Ikea inductiekookplaat inbouwen

Oplevering van nieuwbouw huurappartement april/mei 2012 met stadsverwarming. Er is dus geen gas in huis. Induciekookplaat moet ingebouwd worden en aangesloten. Er is een groep voor in de groepenkast denk ik.
Onze klant uit Arnhem (Gelderland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor ikea inductiekookplaat inbouwen uit heel Nederland:

 • Inductiekookplaat aansluiten

  Ik wil een inductieplaat laten aansluiten, het betreft een Ikea folklig kookplaat. Er is al een kookgroep en een Perilex stopcontact in de keuken aanwezig. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.
 • Folklig en Realistik van IKEA aansluiten

  Ik wil een Folklig inductiekookplaat met Realistik oven van Ikea laten aansluiten op een bestaand perilex stopcontact. Alleen de stekker hoeft te worden aangesloten. Ik ontvang graag een prijsindicatie.
 • IKEA inductiekookplaat vervangen

  Hierbij dien ik een verzoek in voor een vrijblijvende offerte voor het leveren en plaatsen van een nieuwe kookplaat. Mijn huidige IKEA inductiekookplaat heeft het begeven. Ik wil graag een carré model met 4 kookpunten.
 • IKEA inductiekookplaat plaatsen

  Huidige kookplaat inductie IKEA vervangen in verband met schade en een nieuwe herplaatsen. Nieuwe kookplaat al aanwezig. Dus; alleen oude verwijderen en nieuwe erin plaatsen en aansluiten.
 • Ikea inductiekookplaat installeren

  Wij willen een IKEA inductiekookplaat aanschaffen, maar de aansluiting in huis is 1 bij 25 Ampère. Nu behelst aansluiten op 3-fase een €201,53 van Liander, €17,51 extra per maand aan energieleverancier, en een paar € 100,- installatie 3-fase groepenkast of automaten. Volgens IKEA draait de kookplaat perfect op 230V AC 50Hz. Is gewoon 2 fase niet goed te doen mits ik een extra groep(ABB 16A) laat installeren, voordat ik mega kosten ga uitgeven, wat altijd nog kan?
 • Aansluiten van een inductiekookplaat van IKEA

  Ik heb een Ikea inductiekookplaat gekocht. Installateur moet de stekker van kapotte inductiekookplaat overzetten naar nieuwe inductiekookplaat.
 • IKEA keuken en leidingwerk laten plaatsen

  Ik wil mijn nieuwe Ikea keuken laten monteren en installeren inclusief leidingwerk onder andere 2 extra groepen in de meterkast. Enige voorbereiding van leidingwerk is al gedaan. Het gaat om hoekkeuken plaatsen met 4 bovenkastjes van 4.10 x 1.28 meter en nog een apparatenkast van 2.20 hoog en 1.20 meter breed. In te bouwen apparatuur: vaatwasser, inductiekookplaat, oven , combimagnetron, koelkast en afzuigkap. Tevens tegelwerk verzorgen van ongeveer 5 m2. Er is een plattegrond beschikbaar.
 • IKEA keuken plaatsen

  Ik wil graag een Ikea keuken laten plaatsen. De keuken bestaat uit 8 kasten en een werkblad die bestaat uit een hoek van 90 graden en een hoek van 130 graden. Daarnaast bestaat de keuken uit de volgende Ikea inbouw apparatuur: oven, magnetron, inductiekookplaat, vaatwasmachine en een koelvries combinatie. Het inbouwen dient opgenomen te worden in de prijsindicatie. Belangrijk om te melden is dat de huidige keuken al voorzien is van een keramische kookplaat dus een stroomaansluiting en een extra groep is reeds aanwezig. Ook dient de spoelbak en de kraan uiteraard geplaatst te worden. Graag ontvang per mail een offerte voor voor het plaatsen van de keuken en het aansluiten van de inbouw apparatuur! Momenteel heb ik een offerte ontvangen van een gerenommeerd keukenplaats bedrijf die ca € 1450 bedraagt en dat vind ik al aan de hoge kant. Voor dit bedrag wordt de keuken geplaatst en alle apparaten (inclusief materiaalkosten) aangesloten! Indien de offerte boven dit bedrag uitkomt heeft reageren geen zin.