Tuinklus? (136193)


Offertes aanvragen

Hovenier

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor tuinklus:

Tuinklus

Ik ben een alleenstaande moeder uit Zoetermeer. Ik heb een klus in mijn tuin. Ik wil oude material zo veel mogelijk hergebruiken. Evt. wat news for een zit launge.Ik wil ook een hand uit de mouw steken. Ik heb de kennis of tools niet. Voor het betegeling heb ik advies en de know how nodig. Verder wil ik mijn achter hek op nieuw laten doen met dezelfde material doen. Het zijn grote bloem bakken.
Onze klant uit Zoetermeer (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuinklus uit heel Nederland:

 • Grote tuinklus

  Bestaande beplanting (bomen, struiken) moeten geheel, met wortel en al, worden verwijderd, zo ook de gewassen grindtegels, ongeveer 30 m², waarna over de gehele oppervlakte, ongeveer 50 m² grote tegels moeten worden gelegd, tuingrens aan de gemeentegrond met opsluitbanden afsluiten over een lengte van 12 m, tussen buren eveneens, lengte 3 m. Afhankelijk van de prijs kan ook de achtertuin worden aangepakt: 2 bomen verwijderen, bestaande bestrating verwijderen, egaliseren en opnieuw bestraten met dezelfde soort tegels als de voortuin, ongeveer 70 m². Graag twee afzonderlijke offertes.
 • Buitendeur en schuurdeur vervangen

  Geachte casius, na de naar tevredenheid uitgevoerde tuinklus, wil ik graag beginnen aan het volgende klusje. Ik wil een nieuwe buitendeur en een nieuwe schuurdeur laten plaatsen. De buitendeur en schuurdeur moeten voorzien worden van hang- en sluitwerk van goede kwaliteit. Waarvoor ik graag advies wil hebben. De deuren moeten ook afgelakt worden. De buiten deur moet voorzien zijn van deurknop en brievensleuf en staat bijna een halve dag in de zon. De schuurdeur normaal. Ik wil graag dat de vakman of vrouw de deuren levert en de oude deuren afvoert. Ik hoop dat er iemand reageert en dat wij straks weer een mooie voordeur en schuurdeur hebben.
 • Tuinklus

  Bij ons is een nieuw stukje aan het huis gezet. Nu zoeken we iemand die bij de deur een kleine glazen kap kan maken, want nu lopen we nat naar binnen als het regent. Ook moet er nog in de tuin wat gebeuren. We wonen in Vinkeveen en de tuin is erg verzakt. Hier moet dus alles opgehoogd worden. Tuin is ongeveer 12 x 6 meter. Graag advies van bedrijf over indeling e.d.
 • Tuinklus

  Achterzijde van tuin vernieuwen. Strook van 4 meter diep 15 meter breed. Tuin op het noorden, aan een zijde schuur. Gaat enkel om de aanleg met beplanting. Bestrating doet user zelf.