Bron voor regeninstallatie laten boren ? (136160)


Offertes aanvragen

Hovenier

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor bron voor regeninstallatie laten boren :

Bron voor regeninstallatie laten boren

Wij zoeken iemand met ervaring om een bron te slaan in een weiland voor regeninstallatie? Diepte? Wil graag prijsopgaaf vooraf.
Onze klant uit Elim (Drenthe) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bron voor regeninstallatie laten boren uit heel Nederland:

 • Waterbron in de tuin laten slaan

  Waterput slaan in de tuin voor beregening van 1000 m2 gazon, met daaronder zandgrond. Er is al een (oude) bron aanwezig van ongeveer 7 meter diep met een diameter van 50 mm. Deze oude bron krijgen we niet werkend. Graag een nieuwe waterput slaan met een kunststof buis. Graag ontvangen we advies over de diepte en de materialen en bijbehorende kosten.
  Teteringen
  Hovenier
 • Kelder bouwen onder de woning

  Graag ontvang ik van u een prijsopgave voor een kelder onder een nieuw te bouwen woning. De afmetingen van de kelder zijn 9x15 meter. Indien deze maatvoering niet haalbaar is dan graag uitgaan van de grootst mogelijke kelder, of mogelijkerwijs combinatie van kelders. Uiteraard ontvang ik graag een gespecificeerde prijsopgave, bevattende: - Kelderafmetingen; - Onderscheid licht/zwaar beton; - Trap vanuit woning; - Schatting graaf- en overige voorbereidende werkzaamheden, bronbemaling indien nodig; - Transport naar locatie, inclusief lossen/plaatsen; - Stelpost standaard voorwerk inzake, boringen, elektra/leidingwerk; - Overige vereiste posten welke ik wellicht vergeet, maar waar u als specialist ongetwijfeld rekening mee houdt.
  Gorinchem
  Aannemer
 • Kelder plaatsen naast het huis

  Wij willen naast ons huis, op eigen terrein, een ruime kelder plaatsen, waar 4 slaapkamers moeten komen, inclusief ventilatie, koekkoekramen ect. Onze straat is 4 meter breed, prefab wordt moeilijk tenzij er twee kelders komen en er een deur tussen kan. De minimum grootte van kelder moet 60 m2 zijn, liever groter, hier zijn ook de mogelijkheden voor maar is afhankelijk van de prijs. We willen een offerte met het uitgraven en bronbemaling apart berekend. Ook hebben we een trap nodig naar beneden en willen we hem wind/waterdicht hebben en mogelijkheid dat we zelf een schuur erop kunnen bouwen.
  Akersloot
  Aannemer
 • Waterbron slaan in de volkstuin

  Wij hebben een volkstuin en regelmatig is het nodig om de planten water te geven. Graag vernemen wij wat de kosten zijn voor het slaan van een waterbron op onze volkstuin in Lienden. De tuin is ongeveer 25 vierkante meter.
  Lienden
  Hovenier
 • Waterput of -bron slaan

  Wat kost mij een waterbron laten slaan/boren op eigen grond in de gemeente Roosendaal? Ik heb een gazon besproeisysteem en nogal hoog waterverbruik. Betreft een put voor de achtertuin.
  Roosendaal
  Hovenier
 • Keukenapparatuur repareren

  Graag willen wij een prijsindicatie voor de volgende reparaties aan onze 10 jaar oude Siematic keuken. 1. Siemens ovendeur (HB48054) sluit niet helemaal goed meer en moet afgesteld worden. 2. Siemens ingebouwde vlakschermafzuiger (LI99030) maakt (te veel) lawaai en moet nagekeken worden. 3. Atag inductie plaat (HI9071 van 2 jaar oud) werkt bij 2 van de 5 warmte bronnen niet meer. Dit begon met een irritante piep in het memory gedeelte van de plaat. Graag horen wij of jullie dit kunnen maken en een indicatie van de kosten.
  Mijdrecht
  Keukenspecialist
 • Kelder storten voor nieuwe woning

  Graag een indicatieve offerte op basis van onderstaande gegevens: * Vrijstaande nieuw te bouwen woning * ±120m2, ±2.65m hoogte. Exacte maten en hoogte zijn nog allemaal bespreekbaar * Gegarandeerd water/vochtdicht * Geen heiwerk noodzakelijk - Wat is het afwerkingsniveau van vloer en wanden? - Isolatie methode/niveau van vloer en wanden - Met of zonder graafwerkzaamheden en bronbemaling Kelder wordt als woonruimte gebruikt, dus gaat ook verwarmd worden.
  Eindhoven
  Aannemer
 • Verwarming in douche

  Ik ben een 65+ dame en woon in een flat, waar geen verwarming in de douche is. Ik bibber elke dag van de kou tot ik de warme douche voel. Maar ook daarna is het afdrogen geen pretje. Ik vraag mij af of er in dit piepklein hokje, waarbinnen geen eletriciteit, toch een warmtebron geplaatst kan worden. Meteen buiten de douche is een stopcontact. Hiertoe heb ik een gedetailleerde tekening voor u gemaakt {zie bijlage} Ik zou heel graag willen weten of en zoja, wat de mogelijkheden zijn. Daarnaast zou een prijsindicatie ook welkom zijn. Levering radiator in overleg.
  Rotterdam
  Loodgieter / installateur