Bron voor regeninstallatie laten boren ? (136160)


Offertes aanvragen

Hovenier

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor bron voor regeninstallatie laten boren :

Bron voor regeninstallatie laten boren

Wij zoeken iemand met ervaring om een bron te slaan in een weiland voor regeninstallatie? Diepte? Wil graag prijsopgaaf vooraf.
Onze klant uit Elim (Drenthe) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bron voor regeninstallatie laten boren uit heel Nederland:

 • Kelder storten voor nieuwe woning

  Graag een indicatieve offerte op basis van onderstaande gegevens: * Vrijstaande nieuw te bouwen woning * ±120m2, ±2.65m hoogte. Exacte maten en hoogte zijn nog allemaal bespreekbaar * Gegarandeerd water/vochtdicht * Geen heiwerk noodzakelijk - Wat is het afwerkingsniveau van vloer en wanden? - Isolatie methode/niveau van vloer en wanden - Met of zonder graafwerkzaamheden en bronbemaling Kelder wordt als woonruimte gebruikt, dus gaat ook verwarmd worden.
  Eindhoven
  Aannemer
 • Verwarming in douche

  Ik ben een 65+ dame en woon in een flat, waar geen verwarming in de douche is. Ik bibber elke dag van de kou tot ik de warme douche voel. Maar ook daarna is het afdrogen geen pretje. Ik vraag mij af of er in dit piepklein hokje, waarbinnen geen eletriciteit, toch een warmtebron geplaatst kan worden. Meteen buiten de douche is een stopcontact. Hiertoe heb ik een gedetailleerde tekening voor u gemaakt {zie bijlage} Ik zou heel graag willen weten of en zoja, wat de mogelijkheden zijn. Daarnaast zou een prijsindicatie ook welkom zijn. Levering radiator in overleg.
  Rotterdam
  Loodgieter / installateur
 • een vochtige muur

  Ik heb een probleem met een vochtige muur. Dit is een buiten / binnenwand. Het is vochtig al ongeveer twee maanden, nu is het meer. Er is geen zichtbare bron of oorzaak van het probleem. Ik wil graag een afspraak voor u te zien het probleem en repareren bron.
  Den Haag
  Vochtexpert
 • Lamp ophangen en snoer wegwerken

  Ik wil 2 lampen laten ophangen en de boel netjes afwerken. 1 lamp is met 5 lichtbronnen en deze moet 1 meter naast het eigenlijke lichtpunt worden opgehangen. Andere lamp in de keuken. Verder wil ik een snoer voor de tv netjes laten wegwerken.
  Alkmaar
  Elektricien
 • Stroom en warmwaterboiler aanleggen

  Ik wil stroom in een blokhut hebben + stopkontacten. Ook komt er een hondenbad in en daar moet een warmtebron voor komen( verwarmd water), dacht aan een electrische boiler?
  Voorhout
  Elektricien
 • Stroomtoevoer en schakelaar voor plafondlamp

  In onze woonkamer hangt inmiddels een plafondlamp (spotjes), nergens is een schakelaar te vinden voor dit lichtpunt. We willen graag dat dit aangelegd wordt danwel vanuit een andere bron bedient wordt met daarbij een schakelaar.
  Hoofddorp
  Elektricien
 • Herstel lekkage pannendak

  Het dak van onze tussenwoning lekt aan de achterzijde. In de buurt van de plek waar de lekkage binnen zichtbaar is, is de stalen schoorsteen aangebracht, mogelijk heeft die ermee te maken. Ongeveer 3 jaar geleden is de aansluiting van deze schoorsteen met het dak hersteld, ook in verband met lekkage. Toen heeft het lang niet meer gelekt, maar dat kan ook te maken hebben met verzadiging van tussenliggend isoaltiemateriaaal etc. Volgens een buurman met een zelfde probleem kan de bron ook liggen bij de pannen op de nok van het dak. Graag zou ik een offerte laten maken voor herstel van deze lekkage. Mogelijk moet hiervoor iemand naar het dak kijken, dat is uiteraard mogelijk.
  Zevenbergen
  Dakdekker
 • Waterbron onderhouden

  Wij hebben een waterbron voor agrarisch gebruik die moet jaarlijks onderhouden worden en het water moet gecontroleerd. Hij is in de grond geplaatst en de apparatuur erbij moet onderhouden worden.
  Oostermeer
  Loodgieter / installateur