Bron voor regeninstallatie laten boren ? (136160)


Offertes aanvragen

Hovenier

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor bron voor regeninstallatie laten boren :

Bron voor regeninstallatie laten boren

Wij zoeken iemand met ervaring om een bron te slaan in een weiland voor regeninstallatie? Diepte? Wil graag prijsopgaaf vooraf.
Onze klant uit Elim (Drenthe) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bron voor regeninstallatie laten boren uit heel Nederland:

 • Waterbron slaan in de volkstuin

  Wij hebben een volkstuin en regelmatig is het nodig om de planten water te geven. Graag vernemen wij wat de kosten zijn voor het slaan van een waterbron op onze volkstuin in Lienden. De tuin is ongeveer 25 vierkante meter.
  Lienden
  Hovenier
 • Waterput of -bron slaan

  Wat kost mij een waterbron laten slaan/boren op eigen grond in de gemeente Roosendaal? Ik heb een gazon besproeisysteem en nogal hoog waterverbruik. Betreft een put voor de achtertuin.
  Roosendaal
  Hovenier
 • Keukenapparatuur repareren

  Graag willen wij een prijsindicatie voor de volgende reparaties aan onze 10 jaar oude Siematic keuken. 1. Siemens ovendeur (HB48054) sluit niet helemaal goed meer en moet afgesteld worden. 2. Siemens ingebouwde vlakschermafzuiger (LI99030) maakt (te veel) lawaai en moet nagekeken worden. 3. Atag inductie plaat (HI9071 van 2 jaar oud) werkt bij 2 van de 5 warmte bronnen niet meer. Dit begon met een irritante piep in het memory gedeelte van de plaat. Graag horen wij of jullie dit kunnen maken en een indicatie van de kosten.
  Mijdrecht
  Keukenspecialist
 • Kelder storten voor nieuwe woning

  Graag een indicatieve offerte op basis van onderstaande gegevens: * Vrijstaande nieuw te bouwen woning * ±120m2, ±2.65m hoogte. Exacte maten en hoogte zijn nog allemaal bespreekbaar * Gegarandeerd water/vochtdicht * Geen heiwerk noodzakelijk - Wat is het afwerkingsniveau van vloer en wanden? - Isolatie methode/niveau van vloer en wanden - Met of zonder graafwerkzaamheden en bronbemaling Kelder wordt als woonruimte gebruikt, dus gaat ook verwarmd worden.
  Eindhoven
  Aannemer
 • Verwarming in douche

  Ik ben een 65+ dame en woon in een flat, waar geen verwarming in de douche is. Ik bibber elke dag van de kou tot ik de warme douche voel. Maar ook daarna is het afdrogen geen pretje. Ik vraag mij af of er in dit piepklein hokje, waarbinnen geen eletriciteit, toch een warmtebron geplaatst kan worden. Meteen buiten de douche is een stopcontact. Hiertoe heb ik een gedetailleerde tekening voor u gemaakt {zie bijlage} Ik zou heel graag willen weten of en zoja, wat de mogelijkheden zijn. Daarnaast zou een prijsindicatie ook welkom zijn. Levering radiator in overleg.
  Rotterdam
  Loodgieter / installateur
 • een vochtige muur

  Ik heb een probleem met een vochtige muur. Dit is een buiten / binnenwand. Het is vochtig al ongeveer twee maanden, nu is het meer. Er is geen zichtbare bron of oorzaak van het probleem. Ik wil graag een afspraak voor u te zien het probleem en repareren bron.
  Den Haag
  Vochtexpert
 • Lamp ophangen en snoer wegwerken

  Ik wil 2 lampen laten ophangen en de boel netjes afwerken. 1 lamp is met 5 lichtbronnen en deze moet 1 meter naast het eigenlijke lichtpunt worden opgehangen. Andere lamp in de keuken. Verder wil ik een snoer voor de tv netjes laten wegwerken.
  Alkmaar
  Elektricien
 • Stroom en warmwaterboiler aanleggen

  Ik wil stroom in een blokhut hebben + stopkontacten. Ook komt er een hondenbad in en daar moet een warmtebron voor komen( verwarmd water), dacht aan een electrische boiler?
  Voorhout
  Elektricien