Scheuren in de muur behandelen? (193678)


Offertes aanvragen

Metselaar

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor scheuren in de muur behandelen:

Scheuren in de muur behandelen

Er is sprake van een horizontale scheur en een gat in een niet-ondersteunende zandstenen muur in woonhuis. Dit bevindt zich in het toilet en het wordt wellicht erger bij aanstaande renovatie van dit toilet. Dit moet derhalve eerst verholpen worden, voordat we aan de renovatie kunnen beginnen.
Onze klant uit Linschoten (Utrecht) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor scheuren in de muur behandelen uit heel Nederland:

 • Woonkamer spackspuiten

  We krijgen op 1 mei de sleutel van onze woning. Deze woning bevat spackspuitwerk dat wij graag willen oververven. Echter zitten er scheuren in de muur waardoor het spackwerk gerepareerd moet worden. Mijn vraag is nu wat gaat het ons kosten als we het laten doen. In de bijlage heb ik de afmetingen gedaan. Het gaat met name om de eerste foto, maar ik weet niet wat het doet als je de helft van de woonkamer maar doet.
  Roermond
  Stukadoor
 • Buitenmuur opnieuw metselen

  Het zonnescherm hangt aan de buitenmuur en de muur begint te scheuren waardoor het zonnescherm los komt te zitten. Er zullen ongeveer 8 stenen hoog en 3 stenen breed vervangen moeten worden. Tevens dient het zonnescherm goed bevestigd te worden.
  Rotterdam
  Gevelspecialist / metselaar
 • Stucwerk aan buitenmuur van de woning

  Op de buitenmuur zit oud stucwerk met scheuren en gaten. Deze laag verwijderen en nieuwe stuclaag aanbrengen. Vierkante meter: 80 Huidige ondergrond: oud stucwerk Gewenste afwerking: in overleg. Ook de 1e verdieping moet gedaan worden. Een ladder en steiger passen in het smalle straatje naast de woning.
  Borne
  Stukadoor
 • Gevelrenovatie/voegrenovatie

  Achter een scheurende pleisterlaag op een buitenwand kwamen poreuze bakstenen tevoorschijn. Voegen ook in zeer slechte staat. Gehele wand is zeer vochtig. Opdracht: muur renoveren, impregneren en eventueel voorzien van nieuwe pleisterlaag. De muur is ongeveer 5 bij 2.5 meter.
  Utrecht
  Gevelspecialist / metselaar
 • Stucwerk op het plafond herstellen

  Een plafond van 5m2 met hierin een tweetal scheuren en reeds gestuct laten herstellen. De scheuren in het plafond zijn totaal 4 meter. Er zit ook een scheur in een gestucte muur van ongeveer 2 meter. Ook die scheur wil ik laten herstellen. Eventueel is er meer stucwerk te doen als dit naar wens hersteld wordt.
  Den Haag
  Stukadoor
 • Scheuren en voegwerk repareren / herstellen

  Herstellen van de buitenmuur. Scheuren repareren en voegwerk indien nodig herstellen. Het gaat voornamelijk om de zijmuur (hoekwoning) zonder ramen. De voor- en achterkant van het huis zijn minder beschadigd.
  Leeuwarden
  Gevelspecialist / metselaar
 • Renovatie van stucwerk op de buitenmuur

  Het gaat om een achtergevel van een tuinderswoning (begane grond met puntdak). De buitenmuur is al voorzien van een stuclaag maar hier zitten een aantal scheuren in. Na het stucen willen we de muur grijs schilderen. Er zitten 3 kozijn in met de volgende maten: - 2,70m x 2,25m - 1,04m x 1,45m - 1,10m x 1,10m Buitenwerk Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen Vloeren afplakken Vierkante meter: 10m2
  Oudkarspel
  Stukadoor
 • Scheuren in binnenmuur (draagmuur) herstellen

  Bij graafwerkzaamheden van de buren zijn scheuren ontstaan in de tussenmuur. Inmiddels is de situatie stabiel, maar moeten de scheuren hersteld worden. Het gaat om een 2 grotere (2-2,5m) en een aantal kleine scheuren in de funderingsmuur in de kelder. Bij de grote scheuren moeten gebarsten stenen vervangen worden en strips ingelijmd worden voor de stabiliteit. De kleinere scheuren kunnen dichtgemaakt worden.
  Den Haag
  Gevelspecialist / metselaar