Scheuren in de muur behandelen? (193678)


Offertes aanvragen

Metselaar

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor scheuren in de muur behandelen:

Scheuren in de muur behandelen

Er is sprake van een horizontale scheur en een gat in een niet-ondersteunende zandstenen muur in woonhuis. Dit bevindt zich in het toilet en het wordt wellicht erger bij aanstaande renovatie van dit toilet. Dit moet derhalve eerst verholpen worden, voordat we aan de renovatie kunnen beginnen.
Onze klant uit Linschoten (Utrecht) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor scheuren in de muur behandelen uit heel Nederland:

 • Betonscheuren repareren

  Betonscheuren repareren en scheuren metselwerk beoordelen. Pand van 1910. 1. Een scheur in het beton aan de onderkant van een balkon, waarbij een eerdere reparatie 'afgebrokkeld' is en gerepareerd moet worden (foto is beschikbaar). 2. Meerdere scheuren aan de onderkant van datzelfde balkon waarvan moet worden beoordeeld of er iets aan gedaan moet worden en zo ja, wat. 3. Een scheur aan de voorzijde van het huis welke ook beoordeeld moet worden, maar dit is niet in beton maar een bakstenen muur.
  Amsterdam
  Gevelspecialist / metselaar
 • Scheuren in de buitenmuur repareren

  In de buitenmuur zijn tientallen scheuren aanwezig, het betreft een gestuukte muur. De scheuren gaan echter dieper dan het stucwerk. Het gaat alleen om het repareren van de scheuren.
  Lijnden
  Gevelspecialist / metselaar
 • Gevel renoveren

  Ik heb scheuren op hoeken van de gevel en onder de ramen ook. Lengte van de scheuren is verschillend, 2 meter en wat kleinere. Huis zonder fundering dus het 'werkt'. Wel een muur met fundering eromheen gezet. Boerderij van 1900. De oorzaak bekijken/vaststellen en aanpakken. Daarnaast de stenen vernieuwen waar de scheuren doorheen lopen. De scheuren wegwerken en eventueel voegen vernieuwen.
  Appelscha
  Gevelspecialist / metselaar
 • Schroefpalen boren en storten

  Graag zou ik offertes ontvangen voor het boren en storten van twee schroefpalen, benedenwoning, Rotterdam Centrum. Tegen de gevel 'hangt' tussen twee perceelscheidende muurtjes een betonnen terrasvlak van 2,1 x 7,6 meter. Bij de buren is dat vlak in het midden gaan scheuren. Door twee palen (tot ca. 14 meter diep) aan de tuinzijde van dit betonnen vlak te plaatsen kan de massa middels tafelconstructie worden gestabiliseerd. Naast de prijs voor deze basis van twee palen ontvang ik graag ook de prijs die het per paal zou kosten om nog drie extra palen te boren, waarop ik over de helft van de tuinbreedte een terrasconstructie kan afsteunen. Uitvoering kan vanaf komende week, in ieder geval liefst voor de bouwvak. Er is parkeergelegenheid.
  Rotterdam
  Aannemer
 • Lekkage en schade in de woonkamer herstellen

  Lekkage in woonkamer, muurtje brokkelt af, plafond is geel en brokkelt. Kozijnen zijn los aan het raken van de muur. Het vocht is doorgetrokken naar boven in de slaapkamer. Scheuren in de muren tussen kozijn en muur, ongedierte komt via muur naar binnen. Laminaat van de slaapkamer is aan de onderkant vochtig. Het huis is eerder van mijn schoonvader geweest en er is meerdere keren lekkage geweest. Nu een tijd niet maar het vocht zit nog overal in. De oorzaak van de lekkage kunnen we niet vinden. Er zijn foto's te sturen. Eerst de oorzaak vinden van de lekkage en vervolgens alle schade herstellen. Ik heb een offerte nodig om te zien of de verzekering dit wil gaan vergoeden.
  Hoofddorp
  Aannemer
 • Wanden glad pleisteren

  Muren zijn 12 jaar geleden bij oplevering woning gestuced maar heeft nu scheuren in muur en moet nogmaals gestuced worden. Wanden Vierkante meter: 45 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken Vierkante meter: 45m2
  Den Haag
  Stukadoor
 • Scheuren in de muur herstellen

  Aan de achterkant van de woning lopen 2 scheuren vanaf de grond tot ongeveer 1 meter hoogte. Deze wil ik laten repareren. Graag even contact omdat ik niet weet of deze scheuren bouwtechnisch verantwoord zijn, ik bedoel hier mee te zeggen dat ik mij niet meer veilig voel in mijn woning omdat aan de binnenzijde van de woning in de hoeken nu ook grote scheuren zitten die van boven naar beneden lopen. Graag heb ik eerst iemand over de vloer die mij kan vertellen of dit allemaal makkelijk te herstellen is of dat dit een groot project wordt.
  Ridderkerk
  Gevelspecialist / metselaar
 • Gevelscheuren herstellen

  Huis uit omstreeks 1900, waarvan een zijgevel van ongeveer 40 a 50 m². Op de witte gladde muur zit een verticale scheur van onder tot boven, niet vingerbreed maar wel een scheur. had graag een prijsindicatie voor het repareren van deze scheur.
  Heerlen
  Gevelspecialist / metselaar