Scheuren in de muur behandelen? (193678)


Offertes aanvragen

Metselaar

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor scheuren in de muur behandelen:

Scheuren in de muur behandelen

Er is sprake van een horizontale scheur en een gat in een niet-ondersteunende zandstenen muur in woonhuis. Dit bevindt zich in het toilet en het wordt wellicht erger bij aanstaande renovatie van dit toilet. Dit moet derhalve eerst verholpen worden, voordat we aan de renovatie kunnen beginnen.
Onze klant uit Linschoten (Utrecht) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor scheuren in de muur behandelen uit heel Nederland:

 • Houten kozijnen door kunststof kozijnen vervangen

  Er zijn houten kozijnen vervangen voor kunstof. Hierdoor zitten er scheuren in de muur en moet er een latei worden geplaatst. Het gaat om 5 kozijnen. Wat zijn de kosten hiervoor?
 • Stuclaag herstellen of vernieuwen en nieuwe schilderlaag

  In de huidige stuclaag zitten scheuren, deze moeten weggewerkt worden. Daarnaast moet de muur weer voorzien worden van een nieuwe schilderlaag. Buitenwerk Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Nieuw pleisterwerk of de scheuren wegwerken en dat schilderen
 • Lateien plaatsen in bestaande muur

  Bij het plaatsen van nieuwe kozijnen, door de vorige bewoners 10 jaar geleden, is er voor gekozen geen lateien te plaatsen. Het metselwerk boven de kozijnen begint nu scheuren te vertonen. In eerste instantie gaat het om de balkondeur en raam op de 1 etage van ongeveer 180 cm en de openslaande balkondeuren op de 1e etage van ongeveer 175 cm. Boven de beide deuren is een rand van rechtopstaande stenen en daarna 3 rijen van liggende stenen zichtbaar. Hierna begint de houten ombouw van de dakgoot. Indien gewenst kunnen we foto's sturen ter verduidelijking. Mogelijk dat we hetzelfde probleem hebben aan de voorzijde. Hierover ontvangen we graag advies. We willen graag nog gebruik maken van het lage BTW tarief dus aanvang en afronding in juni is gewenst. We ontvangen graag een opgave van de kosten en inschatting van de verwachte werktijd.
 • Herstelwerk in een verzakte woning

  Als gevolg van verzakken van de woning zijn scheuren in binnen- en buitenmuren ontstaan, evenals scheuren bij de aanhechting van muur met plafondplaten. Ook zijn deuren (terrasdeuren, garagedeur) scheef gaan hangen als gevolg van de verzakking. De ondergrond is nu stabiel, dat Foto's zijn eventueel beschikbaar. Graag ontvang ik een offerte voor reparatie van de scheuren, m.n. stukadoorswerk.
 • Scheuren in het plafond repareren

  Graag langskomen om scheuren in (met name) de randen/hoeken tussen muur en plafond (stucwerk) te beoordelen. Ook kleine scheurtjes over het plafond bijwerken.
 • Trappenhuis stucadoren

  Ik wil graag 2 trapopgangen laten stuken. Er is nog wel een soort van behanglaag aanwezig. Kunt u dit ook verwijderen? Er moeten 2 scheuren gerepareerd worden. De zijmuur is een een muur grenst aan buiten (hoekhuis). Daar zit nog een goede stuclaag op. Maar behang moet er wel af. Hierop willen we warmte-isolerende latex laten aanbrengen. Wanden Vierkante meter: 70 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 10
 • Onderhoud en klussen in huis

  Het plafond in de badkamer dient vervangen te worden. Er is een deel van het plafond gaan scheuren en er zit schimmel in. Er moeten nieuwe gipsplaten geplaatst worden, anti- schimmel en dan afwerken. Het plafond is ongeveer 4.5 m2. Optioneel is het afschilderen met een anti-schimmelverf, waar ik zelf een Wijzonol schimmelwerende professioneel verf voor op het oog heb. Bij schilderen zou ook een stukje -niet betegelde- muur bij de wastafel kunnen worden meegenomen van ongeveer 1,00 bij 2,00 meter. Totaal van schilderwerk is ongeveer 7,5 m2. Hier ontvang ik graag separaat een offerte voor. Er is een foto beschikbaar.
 • Scheuren in muren repareren met stucwerk

  Het gaat om reparatie van 2 scheuren in de betonnen muur en vervolgens verven van 4 muren met muurverf. Hoog 2,75 m, lengte 3,7 m, breedte 2,77 m. Het betreft 1 volledige muur, de overige muren hebben ramen/deur/boog. Wanden Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken Vierkante meter: 10m2