Scheuren in de muur behandelen? (193678)


Offertes aanvragen

Metselaar

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor scheuren in de muur behandelen:

Scheuren in de muur behandelen

Er is sprake van een horizontale scheur en een gat in een niet-ondersteunende zandstenen muur in woonhuis. Dit bevindt zich in het toilet en het wordt wellicht erger bij aanstaande renovatie van dit toilet. Dit moet derhalve eerst verholpen worden, voordat we aan de renovatie kunnen beginnen.
Onze klant uit Linschoten (Utrecht) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor scheuren in de muur behandelen uit heel Nederland:

 • Muren glad pleisteren

  Het gladmaken van ongeveer 43 m2 muur. Er zitten gaatjes en scheuren in en die wil ik graag glad hebben. Graag ook een meerprijs voor afspuiten met latex. Wanden Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
 • Diverse klussen en onderhoud

  Ik heb een aantal klussen in huis: * Oplossen scheuren in binnenmuren van huis. * repareren hang/sluitwerk 3 kasten * stukje muur bij keuken/kamer weghalen + elektra en cv bediening verplaatsen * tapijt halletje 1e verdieping repareren (indien niet meer mogelijk, dan vervangen) * Douchecel vervangen en kit-randen in badkamer vernieuwen. * vervangen trapleuningen En daarnaast tips hoe zelf het binnenschilderwerk van plafond en diverse muren aan te pakken om weer mooie gladde muren te krijgen (soms muur van stucwerk, soms latexverf, soms gelakt hout).
 • Muur impregneren tegen doorslaand vocht

  Muur van 6-8 m2 moet ivm doorslaand vocht geïmpregneerd worden. Muur is in tact, geen scheuren, voegen ook aanwezig.
 • Muurscheuren en plafond repareren

  Er zitten scheuren in de muren (ong. 1 meter lang) van mijn badkamer en toilet. Een strook op de muur boven de tegels. Daarnaast laten bepaalde delen van het badkamerplafond los (ong. 9 a 10 m²). Deze wil ik laten repareren.
 • Wanden, plafond en gevel pleisteren

  Woonkamer betreft deels oud stucwerk en deels kale muur (bouwstenen) plafond van de woonkamer voorzien van klein, plat, simpel ornamenten. !! alleen de scheuren en rondom ornamenten glad afwerken.!! Startdatum is flexibel. Wanden Vierkante meter: 75 Huidige ondergrond: Oud stucwerk: deels oud stucwerk en deels kale muur (bouwstenen) Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Buitenwerk Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Pleisterwerk
 • Draagmuur verwijderen

  Graag een officiele offerte incl. Garantie en voorwaarden opstellen met onderstaande. Mijn keuze voor de partij waar ik mee in zee ga hangt ook af van de startdatum. De werkzaamheden moeten uiterlijk donderdag 23 juli zijn afgerond. Ik zie de offerte graag spoedig tegemoet. Offerte inhoud: - Leveren constructie berekening aan de hand van bestaande bouwtekeningen - Leveren bouwafval container - Afdekken vloer kamer - Verwijderen verlaagd plafond keuken en dichtmaken en gestuced afwerken, zelfde hoogte als kamer ernaast - Aanbrengen tijdelijke ondersteuning/stempelen - Uitzagen sparing - Verwijderen en afvoeren puin - Herstellen alles, gestuct en vrij van scheuren, bij het raam muur van 60 cm laten staan. - Radiator verwijderen en aansluiting radiator bij muur ven 60 cm plaatsen zodat hier een rechtopstaande radiator aangesloten kan worden - Leveren en aanbrengen IPEmm - Bekleden balk met 60 min. Brandvertragend plaatmateriaal - Alles afwerken zodat er direct voorgestreken en geverfd kan worden - verlaagde plafond verwijderen in de keuken incl. Stucwerk doorbraak en verlaagd plafond - Verwijderen van deurkozijn en dichtmetselen van de sparing en gestuced en verfklaar opleveren.
 • Gevelscheuren herstellen

  In onze muur van de aangebouwde berging/balkon zitten scheuren, en onder de versterbank van het badkamerraam is een klein deel van de muur losgelaten. Dit willen we laten herstellen. Graag ontvangen wij een vrijblijvende offerte. Het is bij het aangebouwde gedeelte, zie de foto: het lichte gedeelte van het pand.
 • Scheuren in muur en verzakte latei herstellen

  Graag offerte voor herstellen van verzakte latei boven het raam. Eveneens dienen de knipvoegen hersteld te worden.