Scheuren in de muur behandelen? (193678)


Offertes aanvragen

Metselaar

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor scheuren in de muur behandelen:

Scheuren in de muur behandelen

Er is sprake van een horizontale scheur en een gat in een niet-ondersteunende zandstenen muur in woonhuis. Dit bevindt zich in het toilet en het wordt wellicht erger bij aanstaande renovatie van dit toilet. Dit moet derhalve eerst verholpen worden, voordat we aan de renovatie kunnen beginnen.
Onze klant uit Linschoten (Utrecht) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor scheuren in de muur behandelen uit heel Nederland:

 • Wanden bepleisteren

  Wil graag offerte ontvangen voor 50 m2 muur. Het gaat om het gladmaken van een al gewone muren zonder gaten en scheuren. Belt u gerust voor overleg. Het moet klaar zijn voor 26 november. Kan dat en wat kost dat? Wanden Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
  Amsterdam
  Stukadoor
 • Muren verven en gordijnrails ophangen

  Ik wil een slaapkamer laten verven, een muur vertoont ook wat scheuren. Slaapkamer van ongeveer 3 x 4 meter. In de woonkamer 1 muur behang afhalen en daarna verven. Muur met een kleine hoekje erin. 2.5 meter en stukje van 0.60 meter. Gordijnrails met twee bochten aanbrengen woonkamer. Boven het raam (hout) of aan het plafond bevestigen.
  Den Haag
  Klusbedrijf
 • Scheuren in de gevel herstellen

  Scheuren in de muur graag een meter prijs
  Almelo
  Gevelspecialist / metselaar
 • Gevel afwerken met stucwerk

  De gevel is nu afgewerkt met zandcement. Maar er zitten oude scheuren in, die heb ik dicht gemaakt met tegellijm. De muur staat op de regenkant. Buitenwerk Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Spachtelputz
  Nieuwe Tonge
  Stukadoor
 • Draagmuur verwijderen en draagbalk plaatsen

  Ik heb net een appartement gekocht op de 1e verdieping in Amsterdam. Er zit een ensuite muur in tussen woonkamer en keukentje. Mijn bovenbuurman heeft precies dezelfde muur nog staan. De muur is 374 cm met muurtje van 100 cm aan beide kanten. Kunnen jullie deze muur uitbreken en draagbalk plaatsen, afwerking doe ik zelf. Hoe zit het met aansprakelijkheid mochten er scheuren of andere gebreken in de woning zich voordoen tijdens bouw? Er zijn foto's beschikbaar.
  Amsterdam
  Aannemer
 • Scheuren in de gevel repareren

  Het repareren van de buitengevel (scheuren in de muur). Een scheur loopt van onder naar boven, iets van 10 meter. Huis heeft 20 a 25 jaar geleden nieuwe buitengevels gekregen. Bakstenen gevel met gewone (platte?) voeg. Begane grond, eerste en tweede verdieping.
  Stadskanaal
  Gevelspecialist / metselaar
 • Gevel repareren en renoveren

  Drie scheuren in voorgevel. Voegen met knipvoeg. Daarnaast gat in de muur (afbrokkelende stenen, veroorzaakt door scheur). Dient gedicht te worden met dezelfde kleur steen of dezelfde stenen.
  Breda
  Gevelspecialist / metselaar
 • Scheuren in de muur repareren

  Ons huis is gebouwd in 1956. Op meerdere plaatsen vertoont het verticale schuin weglopende gedeelte muurscheuren. Het is ons inziens niet bouwkundig gevaarlijk, maar het ziet er niet fraai meer uit. Het zou zo mooi mogelijk, maar vooral zo goed mogelijk hersteld moeten worden. Het zijn ongeveer 20 a 25 scheuren in verschillende afmetingen.
  Dussen
  Gevelspecialist / metselaar