Scheuren in de muur behandelen? (193678)


Offertes aanvragen

Metselaar

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor scheuren in de muur behandelen:

Scheuren in de muur behandelen

Er is sprake van een horizontale scheur en een gat in een niet-ondersteunende zandstenen muur in woonhuis. Dit bevindt zich in het toilet en het wordt wellicht erger bij aanstaande renovatie van dit toilet. Dit moet derhalve eerst verholpen worden, voordat we aan de renovatie kunnen beginnen.
Onze klant uit Linschoten (Utrecht) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor scheuren in de muur behandelen uit heel Nederland:

 • Scheuren in muren repareren met stucwerk

  Het gaat om reparatie van 2 scheuren in de betonnen muur en vervolgens verven van 4 muren met muurverf. Hoog 2,75 m, lengte 3,7 m, breedte 2,77 m. Het betreft 1 volledige muur, de overige muren hebben ramen/deur/boog. Wanden Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken Vierkante meter: 10m2
 • Scheuren in de muur en fundering herstellen

  Graag maak ik een afspraak met een aannemer voor mijn tussenwoning. In 1 muur hebben wij scheuren, in zowel de binnen- en buitenmuur en in de andere muur alleen in de binnenmuur. Daarbij is de fundering ruim een centimeter gezakt. Voor de fundering en de scheuren ontvangen wij graag advies over de mogelijkheden daar wij geen idee hebben wat nu verstandig is.
 • Gevelrenovatie: gevel renoveren

  Gevelrenovatie + voegrenovatie + herstellen van enkele scheuren in de muur (kapotte stenen) van een huis uit 1938.
 • Scheuren herstellen in binnen- en buitenmuren na verzakking

  Als gevolg van verzakken van de woning zijn scheuren in binnen- en buitenmuren ontstaan, evenals scheuren bij de aanhechting van muur met plafondplaten. Ook zijn deuren (terrasdeuren, garagedeur) scheef gaan hangen als gevolg van de verzakking. Foto's eventueel beschikbaar. Graag ontvang ik een offerte voor herstel.
 • Complete gevels laten renoveren

  Ik ben van plan een huis te gaan kopen waar in de muur 5 scheuren in zitten, elk van ongeveer een halve meter lang. Deze scheuren zijn waarschijnlijk door vocht in de muur ontstaan. Ik wil graag weten wat het kost om deze te renoveren. Daarnaast graag een indicatie van de kosten om de alle muren van het huis te stralen en impregneren. Huis is ongeveer 8 bij 7 meter en de muren zijn ongeveer 4 meter hoog (minus ramen en deuren). Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.
 • Scheuren herstellen in de toilet

  Ik wil in mijn toilet ruimte scheuren in de hoeken laten herstellen. De muur bestaat uit een voorzet wand en spagtelpoets. De hoogte is 2 meter. Gelieve alleen via de mail te reageren.
 • Gevel opknappen

  Ik wil graag mijn woning aan de voorkant opnieuw laten voegen en reinigen. Er zitten 2 scheuren in de muur, het liefst die eruit halen en de kapotte stenen vervangen. Verder op de bovenverdieping de waterslagen erin lijmen/metselen, de waterslagen zijn aanwezig. De gevel is ongeveer 6 meter breed en 2 verdiepingen hoog. Er zit 1 grote deur in en 2 grote ramen van ongeveer 2 m bij 1,6 meter en 2 kleine ramen van ongeveer 1,8m bij 40cm. Ik hoop hierbij voldoende te hebben geïnformeerd.
 • Omgewaaide schutting repareren of vervangen

  Onlangs is onze boom in de achtertuin omgewaaid en op de schutting gevallen. Deze is aardig beschadigd, paar rijen stenen eraf, ontzet, staat flink scheef, en er zitten diverse scheuren in. - Deel 1, huis -> poort: 225 cm hoog, 610 cm lang, 1 rij dik. Halverwege en bij poort een gemetselde 'paal'. Dit deel is ontzet en heeft scheuren. - Deel 2, poort -> hoek tuin: 200 cm hoog, 660 cm lang, 1 rij dik. Halverwege en bij poort een gemetselde 'paal'. Bij dit deel zijn een paar rijen stenen af, is ontzet en heeft scheuren. - Deel 3, achterzijde tuin: 200 cm hoog, 550 cm lang, 1 rij dik. Op het oog is hier niets mee gebeurd. Staat nog recht. Ik zou graag een offerte willen ontvangen met wat het kost om de muur te laten vervangen en / of repareren, indien mogelijk. Ook zou ik willen weten of het stenen hergebruik kunnen worden en of dat scheelt in de prijs. Er zijn foto's beschikbaar.