Scheuren in de muur behandelen? (193678)


Offertes aanvragen

Metselaar

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor scheuren in de muur behandelen:

Scheuren in de muur behandelen

Er is sprake van een horizontale scheur en een gat in een niet-ondersteunende zandstenen muur in woonhuis. Dit bevindt zich in het toilet en het wordt wellicht erger bij aanstaande renovatie van dit toilet. Dit moet derhalve eerst verholpen worden, voordat we aan de renovatie kunnen beginnen.
Onze klant uit Linschoten (Utrecht) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor scheuren in de muur behandelen uit heel Nederland:

 • Op de bovenverdieping scheuren wegstucen

  Stucen bovenverdieping. Deze is al gestuukt maar er zitten scheuren in de muur + 1 nieuwe muur van kalksteen. Slaapkamer 1: 3.6 x 3.6 meter; Slaapkamer 2: 3 x 3.4 meter; Overloop met trappen gat: totaal ongeveer 35 m2 Wij willen graag de prijs voor glad stucwerk en een prijs voor stucen en spuiten.
 • Balkons met scheuren en lekkages repareren

  De 2 balkons boven mij vertonen beton scheuren en of betonrot die door lekken naar mij op de begane grond dat zichtbaar is aan de onderzijde van de balkons en gedeeltelijk aan mijn muur. 1 Offerte is al binnen met een totaal prijs incl. Btw voor € 4300. Hopelijk is en kan dit goedkoper. Graag zou ik een offerte willen aanvragen bij u en misschien kunnen wij met u in zee gaan.
 • Bad, toilet en radiator herstellen

  In mei 2014 is in mijn woning in Amsterdam een badkamer aangelegd door een zelfstandige klusser. In de bijlage treft u foto's van de badkamer. Hiermee zijn drie issues: BAD: onlangs ontdekte ik twee haarscheuren in de bodem van het bad. Graag vervang ik dus het bad. Eén lange zijde van het bad is met grote tegels van de praxis betegeld. WC: daarnaast ontdekte ik gisteren schimmel op de muur aan de achterzijde van waar het zwevend toilet is opgehangen. Bij verwijdering van de doorspoelknop kwam ook een schimmellucht naar buiten. Het lijkt erop dat ook de wc lekkage heeft (hoewel bad en toilet tegen elkaar aan staan, dus eventueel zou het kunnen zijn ontstaan doordat vocht door de scheuren in het bad naar de wc toegelopen is, en daar de houten ombouw is gaan beschimmelen. VERWARMING: de klusser heeft destijds de radiator te strak aangedraaid, waardoor lekkage en roest rondom de knop linksonder is ontstaan. Mijn pogingen om dit te repareren (schuren + antiroestverf; daarna zelfs kit) zijn niet geslaagd. Ik verwacht dat deze dus ook vervangen dient te worden. Ik hoor graag van u wat de volgende onderdelen zouden kosten (in offerte graag apart vernoemen). 1) bad (oud bad verwijderen, nieuw bad plaatsen, afwerking met grote tegels, kit & voegen) 2) toilet - lekkage oplossen en in mooie staat herstellen 3) radiator - oude loskoppelen, nieuwe goed aansluiten
 • Latei boven een raamkozijn plaatsen

  Ik wil boven mijn slaapkamerraam een latei. De muur begint door te zakken en aan de zijkant en onderkant zijn scheuren te zien in het voegwerk. De nismaat is 2430 mm.
 • Gerenoveerd huis stucen

  Het gaat hier om een jaren '40 huis dat compleet gerenoveerd wordt. Alle radiatoren, opbouwleidingen en dergelijken zijn van de wand. Op alle wanden zijn inbouwcontactdozen en leidingen gefreesd. Totaal te stucen muuroppervlak is 155 m2, waarvan ongeveer 25 m2 ruw metselwerk of muur waar tegels in specie zaten (tegels zijn verwijderd). De rest van de muren zijn redelijk glad met soms scheuren en boorgaten. Stukwerk moet behangklaar of tegelklaar afgewerkt te worden, inclusief randen kozijnen. In de badkamer (muuroppervlak ongeveer 10 m2) graag cementstuc toepassen in verband met vochtwerking achter tegels.
 • Gevelisolatie en stucwerk aanbrengen

  Het gaat om een in 1906 gebouwd monumentaal pand waar de westgevel aan de buitenkant vocht doorlaat en scheuren vertoont. Er is in de jaren '90 een isolatie stuclaag op de stenen muur aangebracht. Renovatie is gewenst. Buitenwerk Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen
 • Scheuren in de muren dicht stucen

  Ik wil graag enkele scheuren in de binnenmuren laten repareren, het gaat hierbij om muren in de woonkamer en slaapkamer. Het moet mooi glad worden zodat ik zelf daarna kan sauzen. Ook moeten er twee muren helemaal gestuckt worden, het gaat hierbij om een muur van 5 m2 en een muur van 8 m2. Ook wil ik graag het plafond in de uitbouw laten afkitten, dit is ongeveer 6 meter.
 • Scheuren in stucwerk permanent dicht laten maken

  Ik zoek een stukadoor voor een oppervlakte van ongeveer 100 m2 . Het gaat om 2 hoge (4.40 meter) muren die reeds glad gestuct zijn maar waarin werkingsscheuren zitten. Ze zijn vermoedelijk vrij snel ontstaan nadat er gestuct was in de nieuwbouw. Scheuren: zowel 1 verticaal over de gehele muur, als horizontaal op de andere muur tussen de ramen. Die scheuren zou ik uiteraard graag zo goed gestuct hebben dat deze permanent gedicht worden. Het is een loft. Een van de wanden loopt schuin. Wat zou het ongeveer gaan kosten?