Scheuren in de muur behandelen? (193678)


Offertes aanvragen

Metselaar

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor scheuren in de muur behandelen:

Scheuren in de muur behandelen

Er is sprake van een horizontale scheur en een gat in een niet-ondersteunende zandstenen muur in woonhuis. Dit bevindt zich in het toilet en het wordt wellicht erger bij aanstaande renovatie van dit toilet. Dit moet derhalve eerst verholpen worden, voordat we aan de renovatie kunnen beginnen.
Onze klant uit Linschoten (Utrecht) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor scheuren in de muur behandelen uit heel Nederland:

 • Fundering herstellen

  Het betreft een verzakking en een scheur van 1 cm van de aanbouw, 2.5 x 3.2 meter groot. Hier is een sonderings onderzoek nodig, palen, opvijzelen en herstellen van ongeveer 25 gebroken stenen en voegen. Aan de binnenkant gaat het om het herstel van scheuren in het pleisterwerk. Van de bestaande bouw, hoekwoning, is de muur aan 1 zijde over de gehele hoogte, ongeveer 30 cm uit de hoek, ook gescheurd, maar geen verzakking. Deze stenen moeten over een hoogte van ongeveer 6.5 meter voor 80% vervangen worden. Op bijna elke laag 1 steen. Er zijn foto's beschikbaar.
 • Scheuren in een gestucte muur repareren

  Door bouwwerkzaamheden zijn enkele scheuren in onze gestucte muren ontstaan, welke we graag willen herstellen.
 • Plafond, muur en vloer herstellen na waterschade

  Overzicht van de werkzaamheden Woonkamer: ongeveer 3,5 meter breed en ongeveer 11 meter lang schade oplossen! Schade bevind zich over een stuk plafond van ongeveer 12 m2. En scheuren en vlekken herstellen muur hoog bij 2,00 meter breed, geheel aangepast door de lekkage, dit betreft een gestuukte muur. - Sloopwerkzaamheden incl. Afvoeren puin. - Constructie maken met rachels. - Constructie met gipsplaten afwerken. - Plafond en 1 muur opnieuw stuken ongeveer 20 m2, plafond + muur, - Nieuw spachtelputz aanbrengen ongeveer 12 m2, plafond, - Gehele plafond en 1 muur opnieuw sauzen, woonkamer, - Laminaat vervangen gehele 3e verdieping, woonkamer, gang en keuken, totaal ongeveer 45 m2.
 • Betonrot herstellen in het balkon

  Tijdens de bouwkeuring van een jaren 30 woning in de Rivierenwijk in Utrecht werd over het balkon van de bovenwoning door onze keurder geconstateerd dat er wellicht sprake is van betonrot en gaf aan dat de scheuren in de muur onderzocht moeten worden. De makelaar heeft ook een rapport op laten stellen, omdat hij twijfelde over ons rapport. Het rapport dat zijn bouwkeurder afleverde was een stuk minder zorgwekkend. Ik heb onderdelen van beide rapporten in een document toegevoegd. Omdat we geen onderdeel uitmaken van de VvE kunnen we geen onderzoek starten, maar we willen wel graag weten welk risico we lopen als we besluiten het huis te kopen. Daarom zou ik graag horen wat de kosten zijn in het ergste geval.
 • Plafond opknappen

  Tijdens het klussen in mijn nieuwe woning, kwamen wij er achter dat het toch beter is om het plafond te laten opknappen. Momenteel zitten er een paar scheuren in en is er sprake van kleine afbladdering. Graag ontvang ik advies en een voorstel voor een goeie opknapbeurt van mijn plafond in de woonkamer! Mocht het mogelijk zijn, dan zou ik graag ook een muur mee willen laten nemen in het witten. Het gaat om een plafond van ongeveer 25 m2. Bij voorbaat dank!
 • Gevelrestauratie: vocht in muren

  Het betreft een gevel van 4 verdiepingen hoog en ongeveer 4 meter breed met hardstenen dorpels en beton/zandsteenlateien. Na heiwerkzaamheden bij de buren hebben wij, waarschijnlijk, vochtoverlast in deze gehele muur. De scheuren en gaten zijn zichtbaar. De gevel komt uit 1912 en is in 1999 geheel gerenoveerd.
 • Diepe scheuren herstellen in een muur

  Diepe scheuren herstellen in muur Wanden Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
 • Muur met scheur laten stucen

  Graag vraag ik bij deze een offerte aan voor het herstellen van scheuren in het stuk- (of pleister) werk in de muur van mijn woning. Het gaat hierbij om scheuren die door hard dichtslaan van een deur zijn ontstaan. Het betreft 4 scheuren met een lengte van respectievelijk 1,70 meter, 1,80 meter, 1,50 meter en 2,30 meter. Het zijn lichte scheuren met een maximale breedte van 2 mm en een diepte van 1 mm. Er is hierdoor wel een oneffenheid in de muur te zien. Ik heb foto's om de situatie te verduidelijk. Mocht het nodig zijn stuur ik ze graag. Mochten u vragen hebben of verder informatie willen hoor ik het graag en kunt u contact opnemen met mij op.