Scheuren in de muur behandelen? (193678)


Offertes aanvragen

Metselaar

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor scheuren in de muur behandelen:

Scheuren in de muur behandelen

Er is sprake van een horizontale scheur en een gat in een niet-ondersteunende zandstenen muur in woonhuis. Dit bevindt zich in het toilet en het wordt wellicht erger bij aanstaande renovatie van dit toilet. Dit moet derhalve eerst verholpen worden, voordat we aan de renovatie kunnen beginnen.
Onze klant uit Linschoten (Utrecht) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor scheuren in de muur behandelen uit heel Nederland:

 • Gevel repareren

  Doordat er een zware storm heerste, is het electrisch zonnescherm, welke aan de buitenmuur bevestigd was, losgekomen en heeft hierbij meerdere stenen in zijn val meegetrokken. Daarnaast zitten er flinke scheuren in een aantal voegen op diagonale wijze. Het totaal aangetaste gebied bedraagt een kleine 5 meter. Daarnaast zit er tussen de bevestigingspunten een schuifpui, welke ook goede ondersteuning dient te hebben lijkt me. Gaarne een indicatie van de totale kostenpost.
  Almere
  Gevelspecialist / metselaar
 • Benedenverdieping renoveren

  Woonkamer + hal: circa 40 a 50 m² granol vervangen door spack; circa 9 m² aansmeren van een muur met schoon metselwerk Woonkamer + keuken + hal: voegen in plafondplaten wegwerken en plafond van ca. 50 m2 spackspuiten Woonkamer + hal + trapkast + keuken: dichten van scheuren in binnenmuur, waarschijnlijk ontstaan door het gewicht van keukenkastjes. In overleg mogelijk een definitieve oplossing. Toilet: vervangen huidig staand toilet door hangend toilet met verleggen afvoer; vervangen muur- en vloertegels: circa 1,5 m² vloer (tegels als in de hal indien mogelijk) en ca. 5m2 wanden tot halve hoogte, inclusief ombouw hangend toilet. nieuw fonteintje plaatsen Bij voorkeur uitvoering in week 43.
  Etten-Leur
  Aannemer
 • Scheuren in de buitenmuur repareren

  Als gevolg van corrosie zitten er scheuren in meerdere bakstenen van twee buitenmuren van mijn huis, in totaal denk ik circa 1 m2. Dit zit aan de bovenkant van de begane grond. Werkzaamheden bestaan uit het verwijderen van (eventuele) corroderende metalen achter de bakstenen en het opnieuw metselen / voegen waar nodig. Graag laat ik hier een expert naar kijken.
  Voorburg
  Gevelspecialist / metselaar
 • Beschadigde muur repareren en afwerken

  1,5 jaar geleden zijn de muren in woonkamer en gang gespoten. Door omstandigheden zijn er gaten en een scheur in diverse muren gekomen. Dit moet gerepareerd en opnieuw gespoten (afgewerkt) worden. Betreft verzekeringswerk. Het gaat om 3 deuren waar naar gekeken dient te worden en 5 muren waar gaten en scheuren in zitten.
  Capelle aan den IJssel
  Stukadoor
 • Betonscheuren repareren

  Betonscheuren repareren en scheuren metselwerk beoordelen. Pand van 1910. 1. Een scheur in het beton aan de onderkant van een balkon, waarbij een eerdere reparatie 'afgebrokkeld' is en gerepareerd moet worden (foto is beschikbaar). 2. Meerdere scheuren aan de onderkant van datzelfde balkon waarvan moet worden beoordeeld of er iets aan gedaan moet worden en zo ja, wat. 3. Een scheur aan de voorzijde van het huis welke ook beoordeeld moet worden, maar dit is niet in beton maar een bakstenen muur.
  Amsterdam
  Gevelspecialist / metselaar
 • Scheuren in de buitenmuur repareren

  In de buitenmuur zijn tientallen scheuren aanwezig, het betreft een gestuukte muur. De scheuren gaan echter dieper dan het stucwerk. Het gaat alleen om het repareren van de scheuren.
  Lijnden
  Gevelspecialist / metselaar
 • Gevel renoveren

  Ik heb scheuren op hoeken van de gevel en onder de ramen ook. Lengte van de scheuren is verschillend, 2 meter en wat kleinere. Huis zonder fundering dus het 'werkt'. Wel een muur met fundering eromheen gezet. Boerderij van 1900. De oorzaak bekijken/vaststellen en aanpakken. Daarnaast de stenen vernieuwen waar de scheuren doorheen lopen. De scheuren wegwerken en eventueel voegen vernieuwen.
  Appelscha
  Gevelspecialist / metselaar
 • Schroefpalen boren en storten

  Graag zou ik offertes ontvangen voor het boren en storten van twee schroefpalen, benedenwoning, Rotterdam Centrum. Tegen de gevel 'hangt' tussen twee perceelscheidende muurtjes een betonnen terrasvlak van 2,1 x 7,6 meter. Bij de buren is dat vlak in het midden gaan scheuren. Door twee palen (tot ca. 14 meter diep) aan de tuinzijde van dit betonnen vlak te plaatsen kan de massa middels tafelconstructie worden gestabiliseerd. Naast de prijs voor deze basis van twee palen ontvang ik graag ook de prijs die het per paal zou kosten om nog drie extra palen te boren, waarop ik over de helft van de tuinbreedte een terrasconstructie kan afsteunen. Uitvoering kan vanaf komende week, in ieder geval liefst voor de bouwvak. Er is parkeergelegenheid.
  Rotterdam
  Aannemer