Scheuren in de muur behandelen? (193678)


Offertes aanvragen

Metselaar

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor scheuren in de muur behandelen:

Scheuren in de muur behandelen

Er is sprake van een horizontale scheur en een gat in een niet-ondersteunende zandstenen muur in woonhuis. Dit bevindt zich in het toilet en het wordt wellicht erger bij aanstaande renovatie van dit toilet. Dit moet derhalve eerst verholpen worden, voordat we aan de renovatie kunnen beginnen.
Onze klant uit Linschoten (Utrecht) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor scheuren in de muur behandelen uit heel Nederland:

 • Vochtprobleem in de voorgevel

  Wij wonen in een geschakelde woning, waar we momenteel op een aantal plaatsen aan de muur van de voorgevel opkomende vochtplekken hebben. Deze ruimte was voorheen een garage en is bij de woning getrokken. Die ruimte heeft geen enkele bron van verwarming. Er is ook weinig tot geen ventilatie. We willen graag een vakman uitnodigen voor een inspectie. We willen de oorzaak van het vochtprobleem graag achterhalen, want de stuclaag begint al te scheuren en los te laten. We krijgen graag advies voor een mogelijke oplossing en ontvangen daarvoor een prijsindicatie.
 • Lekkage aanbouw woning

  Tussen 2006 en 2008 is er een aanbouw met een plat dak geplaatst achter mijn woning. De aanbouw is in 2008 door de aannemer opgeleverd. Vrijwel vanaf het begin ontstonden er vochtplekken in de achterwand die op de zuidwesthoek ligt. Herhaalde malen heeft de aannemer naar de oorzaak gezocht, al dan niet samen met een dakdekker. Dit heeft niet geleid tot een oplossing. Bij flinke regenval wordt de spachtelputz muur vochtig en er ontstaan inmiddels gaten en scheuren in. Ik wil nu graag een bedrijf inschakelen dat gespecialiseerd is in lekdetectie. Ik ontvang graag vooraf een kostenindicatie.
 • Spachtelputz buitenmuur vervangen

  Ik moet voor een klant van mij 7 m2 spachtelputz van mijn buitenmuur vervangen. Hierin zitten enkele scheuren. Het is een gedeelte van een muur dus de aansluiting moet mooi en waterdicht zijn. Het stucgaas dat er onder zit moet mijn inziens ook worden vervangen. De isolatieplaten kunnen waarschijnlijk blijven zitten. Het is een strook van circa 2 meter breed en 3,5 meter hoog en bevind zich op de begane grond. Het stucwerk moet wel op kleur zijn.
 • Schutting, een raam en de schuifpui laten vervangen

  Het gaat om het volgende: 1. Mijn schutting is kapot en daarom heb ik een nieuwe nodig van ongeveer 5 meter breed. 2. Een ruitje in mijn schuur is stuk en het houtwerk is verrot en moet vervangen worden. 3. Ik heb een oude aluminium schuifpui vervangen door kunststof. En de latei vertoont scheuren die doorlopen rondom de schuifpui en tussen de muur en het plafond.
 • Schade door een lekkage herstellen

  In onze gang beneden hebben we op de muur/plafond vochtplekken, schimmelvorming en inmiddels scheuren in het stucwerk. Dit stuk grenst schuin aan de badkamer. Wij denken dan ook dat de lekkage uit de badkamer dan wel het leidingwerk daaruit voortvloeiend voort komt. We zouden graag de lekkage opsporen. We willen natuurlijk graag weten wat het kost om de lekkage op te sporen. Eventuele herstelwerkzaamheden kunnen dan aan de hand van een offerte besproken worden. We horen graag van u.
 • Pax kasten van IKEA monteren

  Ik wil graag een offerte ontvangen voor het in elkaar zetten van 4 IKEA PAX kasten. Ik heb een kraan voor de keuken die geplaatst moeten worden. Ik heb wat scheuren in de muur die ik graag gedicht wil hebben. Ook wil ik graag de keuken en de trap naar beneden laten schilderen. De verf heb ik al. Ik heb ook een handoekrek die ik graag wil op laten hangen.
 • Grindvloer met scheuren repareren

  Ik wil graag 2 behoorlijke scheuren in een grindvloer laten repareren. De vloer is totaal 60 m2, dit is de woonkamer. Er zit een scheur van de voordeur naar de zijkant, deze scheur is 6 meter lang en een scheur vanuit de keuken naar de buiten muur is een scheur van 1 meter.
 • Gevel opnieuw opmetselen

  Wij zijn voornemens een huis te kopen, waarvan er in de buitenmuur 2 scheuren zitten en boven in een soort bobbel. Het is de bedoeling dat deze muur helemaal opnieuw opgemetseld wordt. Zodat alle problemen eruit zijn. De muur is ongeveer 5 meter lang en 3,5 meter hoog. Heb een foto toegevoegd, daar kunt u het waarschijnlijk wel op zien (met uitzondering van de scheuren). Graag ontvangen we een offerte wat het ongeveer kan gaan kosten. Dan kunnen wij dit voorleggen aan de makelaar.