Scheuren in de muur behandelen? (193678)


Offertes aanvragen

Metselaar

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor scheuren in de muur behandelen:

Scheuren in de muur behandelen

Er is sprake van een horizontale scheur en een gat in een niet-ondersteunende zandstenen muur in woonhuis. Dit bevindt zich in het toilet en het wordt wellicht erger bij aanstaande renovatie van dit toilet. Dit moet derhalve eerst verholpen worden, voordat we aan de renovatie kunnen beginnen.
Onze klant uit Linschoten (Utrecht) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor scheuren in de muur behandelen uit heel Nederland:

 • Scheuren in de muren dicht stucen

  Ik wil graag enkele scheuren in de binnenmuren laten repareren, het gaat hierbij om muren in de woonkamer en slaapkamer. Het moet mooi glad worden zodat ik zelf daarna kan sauzen. Ook moeten er twee muren helemaal gestuckt worden, het gaat hierbij om een muur van 5 m2 en een muur van 8 m2. Ook wil ik graag het plafond in de uitbouw laten afkitten, dit is ongeveer 6 meter.
 • Scheuren in stucwerk permanent dicht laten maken

  Ik zoek een stukadoor voor een oppervlakte van ongeveer 100 m2 . Het gaat om 2 hoge (4.40 meter) muren die reeds glad gestuct zijn maar waarin werkingsscheuren zitten. Ze zijn vermoedelijk vrij snel ontstaan nadat er gestuct was in de nieuwbouw. Scheuren: zowel 1 verticaal over de gehele muur, als horizontaal op de andere muur tussen de ramen. Die scheuren zou ik uiteraard graag zo goed gestuct hebben dat deze permanent gedicht worden. Het is een loft. Een van de wanden loopt schuin. Wat zou het ongeveer gaan kosten?
 • Badkamer voegen en kitwerk vernieuwen

  De voegen en het kitwerk in onze badkamer zijn nodig aan vervanging toe. In de muren zitten namelijk scheuren in de voegen en het kitwerk is weggerot waardoor water door de muur naar de andere kamer komt. Ook zouden we graag de vloer doen, 1 of 2 tegels liggen volgens de bouwkundige keuring 'los' (ze bewegen niet of nauwelijks maar klinken hol) wat we graag gemaakt willen hebben, waarbij ook de voegen aan reparatie toe zijn. Onder de vloer ligt overigens vloerverwarming. Graag zouden we een vakman/-vrouw inhuren zodat het er zowel weer mooi uitziet als waterdicht is. Het gaat voornamelijk om het gebied bij de douche: - Rechter muur is 2. 15 meter breed (plafond: 2. 25 meter hoog); - Muur waar douchekop zit tot aan wc is 1 meter breed; - Totale vloeroppervlakte: 2.15 x 1.60 meter; - Bij het bad zit nog 1 kitrand van 0.80 meter die moet worden vernieuwd. Alvast bedankt voor uw reactie! Met vriendelijke groet.
 • Gevelreiniging en voegwerk

  Ik wil mijn beschadigde gevel laten herstellen. Er zitten scheuren in de muur en het voegwerk laat los. Het betreft een oppervlakte van +/- 10 m2 op 2e verdieping van rijtjeshuis.
 • Keukenruimte schilderen

  Graag wil ik mijn keukenruimte opnieuw laten schilderen en de gaten/scheuren in mijn muur laten opvullen. Het gaat om betonnen muren. Mijn huis heeft een oppervlakte van ongeveer 65 m2, mijn keuken is ongeveer 10 m2.
 • Waterdicht stucwerk buitenmuur

  Reparatie van scheuren en aanbrengen nieuwe waterdichte stuclaag op een buiten muur. De muur is circa 30 m2. Indien platen op dak (grind) gelegd kan op het dak gewerkt worden. Hoogte circa 3 meter. Er is een foto beschikbaar. Buitenwerk Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Pleisterwerk
 • Voeg- en gevelrenovatie

  Vervangen van ongeveer 7 meter loodslab en vervangen van stenen (ongeveer 10 stuks) die scheuren vertonen. Ik heb een lekdetectie onderzoek gehad. Hieruit blijkt dat er wat doorslag in de muur zit.
 • Waterschade: rapport maken voor de verzekering

  Door slag regen is er regenwater in de spouw muur gelopen, en heb ik vocht plekken op de muur in de huiskamer, mijn eiken buiten kozijn is gaan scheuren, en een stuk plafond zijn de gipsplaten doorweekt geweest, daardoor zijn zachte plekken ontstaan en vochtplekken. Graag zou ik dus het plafond in de gang 3.5 m² en de kamermuur 8 m² opnieuw voorbewerkt en getext zien, en mijn houten kozijn gerepareerd, en opnieuw in de grond en afgelakt. Kunnen jullie hiervoor een prijsopgave sturen