Scheuren in de muur behandelen? (193678)


Offertes aanvragen

Metselaar

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor scheuren in de muur behandelen:

Scheuren in de muur behandelen

Er is sprake van een horizontale scheur en een gat in een niet-ondersteunende zandstenen muur in woonhuis. Dit bevindt zich in het toilet en het wordt wellicht erger bij aanstaande renovatie van dit toilet. Dit moet derhalve eerst verholpen worden, voordat we aan de renovatie kunnen beginnen.
Onze klant uit Linschoten (Utrecht) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor scheuren in de muur behandelen uit heel Nederland:

 • Wanden, plafond en gevel pleisteren

  Woonkamer betreft deels oud stucwerk en deels kale muur (bouwstenen) plafond van de woonkamer voorzien van klein, plat, simpel ornamenten. !! alleen de scheuren en rondom ornamenten glad afwerken.!! Startdatum is flexibel. Wanden Vierkante meter: 75 Huidige ondergrond: Oud stucwerk: deels oud stucwerk en deels kale muur (bouwstenen) Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Buitenwerk Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Pleisterwerk
 • Draagmuur verwijderen

  Graag een officiele offerte incl. Garantie en voorwaarden opstellen met onderstaande. Mijn keuze voor de partij waar ik mee in zee ga hangt ook af van de startdatum. De werkzaamheden moeten uiterlijk donderdag 23 juli zijn afgerond. Ik zie de offerte graag spoedig tegemoet. Offerte inhoud: - Leveren constructie berekening aan de hand van bestaande bouwtekeningen - Leveren bouwafval container - Afdekken vloer kamer - Verwijderen verlaagd plafond keuken en dichtmaken en gestuced afwerken, zelfde hoogte als kamer ernaast - Aanbrengen tijdelijke ondersteuning/stempelen - Uitzagen sparing - Verwijderen en afvoeren puin - Herstellen alles, gestuct en vrij van scheuren, bij het raam muur van 60 cm laten staan. - Radiator verwijderen en aansluiting radiator bij muur ven 60 cm plaatsen zodat hier een rechtopstaande radiator aangesloten kan worden - Leveren en aanbrengen IPEmm - Bekleden balk met 60 min. Brandvertragend plaatmateriaal - Alles afwerken zodat er direct voorgestreken en geverfd kan worden - verlaagde plafond verwijderen in de keuken incl. Stucwerk doorbraak en verlaagd plafond - Verwijderen van deurkozijn en dichtmetselen van de sparing en gestuced en verfklaar opleveren.
 • Gevelscheuren herstellen

  In onze muur van de aangebouwde berging/balkon zitten scheuren, en onder de versterbank van het badkamerraam is een klein deel van de muur losgelaten. Dit willen we laten herstellen. Graag ontvangen wij een vrijblijvende offerte. Het is bij het aangebouwde gedeelte, zie de foto: het lichte gedeelte van het pand.
 • Scheuren in muur en verzakte latei herstellen

  Graag offerte voor herstellen van verzakte latei boven het raam. Eveneens dienen de knipvoegen hersteld te worden.
 • Gevelrenovatie met stralen, voegen, impregneren

  Het betreft het renoveren van de buitengevel van de woning, 101 jaar oud. Er dienen enkele scheuren gerepareerd te worden, stralen of reinigen van de muur, oude voegen verwijderen en nieuwe knipvoegen aanbrengen en het impregneren van en de muren. De totale oppervlakte is ongeveer 90 m2.
 • Zijgevel repareren en renoveren

  Er zitten behoorlijk wat scheuren in de zijgevel van ons huis, die ook binnen in de keuken zichtbaar zijn. Het betreft een woonhuis uit 1908. De muur is op het hoogste punt ong. 7 meter en het totale oppervlak is ong. 25 vierkante meter. Het is de buitenmuur van de keuken. Ik heb foto's meegestuurd.
 • Buitenstucwerk aanpassen

  Graag een vrijblijvende prijsopgave voor renovatie van bestaand stukwerk op de zijmuur van een woning. De oude laag is aan het scheuren en laat los. De muur zelf is ongeveer 32 m2. Op deze muur zijn twee ramen met houten kozijnen aanwezig, deze moeten ook vervangen worden: nieuwe kozijnen en enkel glas vervangen door dubbelglas. De afmeting van de beide ramen zijn op dit moment onbekend. Eventueel een begin reparatie van de gevaarlijke hoek - ongeveer 9 m2 zou een beginoplossing zijn waarna de rest van de muur na plaatsing van de ramen behandeld kan worden.
 • Houten kozijnen door kunststof kozijnen vervangen

  Er zijn houten kozijnen vervangen voor kunstof. Hierdoor zitten er scheuren in de muur en moet er een latei worden geplaatst. Het gaat om 5 kozijnen. Wat zijn de kosten hiervoor?