Scheuren in de muur behandelen? (193678)


Offertes aanvragen

Metselaar

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor scheuren in de muur behandelen:

Scheuren in de muur behandelen

Er is sprake van een horizontale scheur en een gat in een niet-ondersteunende zandstenen muur in woonhuis. Dit bevindt zich in het toilet en het wordt wellicht erger bij aanstaande renovatie van dit toilet. Dit moet derhalve eerst verholpen worden, voordat we aan de renovatie kunnen beginnen.
Onze klant uit Linschoten (Utrecht) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor scheuren in de muur behandelen uit heel Nederland:

 • Herstelwerk in een verzakte woning

  Als gevolg van verzakken van de woning zijn scheuren in binnen- en buitenmuren ontstaan, evenals scheuren bij de aanhechting van muur met plafondplaten. Ook zijn deuren (terrasdeuren, garagedeur) scheef gaan hangen als gevolg van de verzakking. De ondergrond is nu stabiel, dat Foto's zijn eventueel beschikbaar. Graag ontvang ik een offerte voor reparatie van de scheuren, m.n. stukadoorswerk.
 • Scheuren in het plafond repareren

  Graag langskomen om scheuren in (met name) de randen/hoeken tussen muur en plafond (stucwerk) te beoordelen. Ook kleine scheurtjes over het plafond bijwerken.
 • Trappenhuis stucadoren

  Ik wil graag 2 trapopgangen laten stuken. Er is nog wel een soort van behanglaag aanwezig. Kunt u dit ook verwijderen? Er moeten 2 scheuren gerepareerd worden. De zijmuur is een een muur grenst aan buiten (hoekhuis). Daar zit nog een goede stuclaag op. Maar behang moet er wel af. Hierop willen we warmte-isolerende latex laten aanbrengen. Wanden Vierkante meter: 70 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 10
 • Onderhoud en klussen in huis

  Het plafond in de badkamer dient vervangen te worden. Er is een deel van het plafond gaan scheuren en er zit schimmel in. Er moeten nieuwe gipsplaten geplaatst worden, anti- schimmel en dan afwerken. Het plafond is ongeveer 4.5 m2. Optioneel is het afschilderen met een anti-schimmelverf, waar ik zelf een Wijzonol schimmelwerende professioneel verf voor op het oog heb. Bij schilderen zou ook een stukje -niet betegelde- muur bij de wastafel kunnen worden meegenomen van ongeveer 1,00 bij 2,00 meter. Totaal van schilderwerk is ongeveer 7,5 m2. Hier ontvang ik graag separaat een offerte voor. Er is een foto beschikbaar.
 • Scheuren in muren repareren met stucwerk

  Het gaat om reparatie van 2 scheuren in de betonnen muur en vervolgens verven van 4 muren met muurverf. Hoog 2,75 m, lengte 3,7 m, breedte 2,77 m. Het betreft 1 volledige muur, de overige muren hebben ramen/deur/boog. Wanden Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken Vierkante meter: 10m2
 • Scheuren in de muur en fundering herstellen

  Graag maak ik een afspraak met een aannemer voor mijn tussenwoning. In 1 muur hebben wij scheuren, in zowel de binnen- en buitenmuur en in de andere muur alleen in de binnenmuur. Daarbij is de fundering ruim een centimeter gezakt. Voor de fundering en de scheuren ontvangen wij graag advies over de mogelijkheden daar wij geen idee hebben wat nu verstandig is.
 • Gevelrenovatie: gevel renoveren

  Gevelrenovatie + voegrenovatie + herstellen van enkele scheuren in de muur (kapotte stenen) van een huis uit 1938.
 • Scheuren herstellen in binnen- en buitenmuren na verzakking

  Als gevolg van verzakken van de woning zijn scheuren in binnen- en buitenmuren ontstaan, evenals scheuren bij de aanhechting van muur met plafondplaten. Ook zijn deuren (terrasdeuren, garagedeur) scheef gaan hangen als gevolg van de verzakking. Foto's eventueel beschikbaar. Graag ontvang ik een offerte voor herstel.