Scheuren in de muur behandelen? (193678)


Offertes aanvragen

Metselaar

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor scheuren in de muur behandelen:

Scheuren in de muur behandelen

Er is sprake van een horizontale scheur en een gat in een niet-ondersteunende zandstenen muur in woonhuis. Dit bevindt zich in het toilet en het wordt wellicht erger bij aanstaande renovatie van dit toilet. Dit moet derhalve eerst verholpen worden, voordat we aan de renovatie kunnen beginnen.
Onze klant uit Linschoten (Utrecht) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor scheuren in de muur behandelen uit heel Nederland:

 • Scheuren herstellen in binnen- en buitenmuren na verzakking

  Als gevolg van verzakken woning zijn scheuren in binnen- en buitenmuren ontstaan evenals scheuren bij de aanhechting van muur met plafondplaten. Ook zijn deuren (terassdeuren, garagedeur) scheef gaan hangen als gevolg van de verzakking. Foto's eventueel beschikbaar. Graag ontvang ik een offerte voor herstel.
  Stadskanaal
  Aannemer
 • Complete gevels laten renoveren

  Ik ben van plan een huis te gaan kopen waar in de muur 5 scheuren in zitten, elk van ongeveer een halve meter lang. Deze scheuren zijn waarschijnlijk door vocht in de muur ontstaan. Ik wil graag weten wat het kost om deze te renoveren. Daarnaast graag een indicatie van de kosten om de alle muren van het huis te stralen en impregneren. Huis is ongeveer 8 bij 7 meter en de muren zijn ongeveer 4 meter hoog (minus ramen en deuren). Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.
  De Zilk
  Gevelspecialist / metselaar
 • Scheuren herstellen in de toilet

  Ik wil in mijn toilet ruimte scheuren in de hoeken laten herstellen. De muur bestaat uit een voorzet wand en spagtelpoets. De hoogte is 2 meter. Gelieve alleen via de mail te reageren.
  Amersfoort
  Stukadoor
 • Gevel opknappen

  Ik wil graag mijn woning aan de voorkant opnieuw laten voegen en reinigen. Er zitten 2 scheuren in de muur, het liefst die eruit halen en de kapotte stenen vervangen. Verder op de bovenverdieping de waterslagen erin lijmen/metselen, de waterslagen zijn aanwezig. De gevel is ongeveer 6 meter breed en 2 verdiepingen hoog. Er zit 1 grote deur in en 2 grote ramen van ongeveer 2 m bij 1,6 meter en 2 kleine ramen van ongeveer 1,8m bij 40cm. Ik hoop hierbij voldoende te hebben geïnformeerd.
  Geertruidenberg
  Gevelspecialist / metselaar
 • Omgewaaide schutting repareren of vervangen

  Onlangs is onze boom in de achtertuin omgewaaid en op de schutting gevallen. Deze is aardig beschadigd, paar rijen stenen eraf, ontzet, staat flink scheef, en er zitten diverse scheuren in. - Deel 1, huis -> poort: 225 cm hoog, 610 cm lang, 1 rij dik. Halverwege en bij poort een gemetselde 'paal'. Dit deel is ontzet en heeft scheuren. - Deel 2, poort -> hoek tuin: 200 cm hoog, 660 cm lang, 1 rij dik. Halverwege en bij poort een gemetselde 'paal'. Bij dit deel zijn een paar rijen stenen af, is ontzet en heeft scheuren. - Deel 3, achterzijde tuin: 200 cm hoog, 550 cm lang, 1 rij dik. Op het oog is hier niets mee gebeurd. Staat nog recht. Ik zou graag een offerte willen ontvangen met wat het kost om de muur te laten vervangen en / of repareren, indien mogelijk. Ook zou ik willen weten of het stenen hergebruik kunnen worden en of dat scheelt in de prijs. Er zijn foto's beschikbaar.
  Eindhoven
  Hovenier
 • Wanden bepleisteren

  Wil graag offerte ontvangen voor 50 m2 muur. Het gaat om het gladmaken van een al gewone muren zonder gaten en scheuren. Belt u gerust voor overleg. Het moet klaar zijn voor 26 november. Kan dat en wat kost dat? Wanden Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
  Amsterdam
  Stukadoor
 • Muren verven en gordijnrails ophangen

  Ik wil een slaapkamer laten verven, een muur vertoont ook wat scheuren. Slaapkamer van ongeveer 3 x 4 meter. In de woonkamer 1 muur behang afhalen en daarna verven. Muur met een kleine hoekje erin. 2.5 meter en stukje van 0.60 meter. Gordijnrails met twee bochten aanbrengen woonkamer. Boven het raam (hout) of aan het plafond bevestigen.
  Den Haag
  Klusbedrijf
 • Scheuren in de gevel herstellen

  Scheuren in de muur graag een meter prijs
  Almelo
  Gevelspecialist / metselaar