Scheuren in de muur behandelen? (193678)


Offertes aanvragen

Metselaar

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor scheuren in de muur behandelen:

Scheuren in de muur behandelen

Er is sprake van een horizontale scheur en een gat in een niet-ondersteunende zandstenen muur in woonhuis. Dit bevindt zich in het toilet en het wordt wellicht erger bij aanstaande renovatie van dit toilet. Dit moet derhalve eerst verholpen worden, voordat we aan de renovatie kunnen beginnen.
Onze klant uit Linschoten (Utrecht) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor scheuren in de muur behandelen uit heel Nederland:

 • Gevel repareren en renoveren

  Drie scheuren in voorgevel. Voegen met knipvoeg. Daarnaast gat in de muur (afbrokkelende stenen, veroorzaakt door scheur). Dient gedicht te worden met dezelfde kleur steen of dezelfde stenen.
  Breda
  Gevelspecialist / metselaar
 • Scheuren in de muur repareren

  Ons huis is gebouwd in 1956. Op meerdere plaatsen vertoont het verticale schuin weglopende gedeelte muurscheuren. Het is ons inziens niet bouwkundig gevaarlijk, maar het ziet er niet fraai meer uit. Het zou zo mooi mogelijk, maar vooral zo goed mogelijk hersteld moeten worden. Het zijn ongeveer 20 a 25 scheuren in verschillende afmetingen.
  Dussen
  Gevelspecialist / metselaar
 • Renovatie aan en in het huis uit laten voeren

  De volgende werkzaamheden dienen uitgevoerd te worden: - Kelder vocht doorslag verhelpen - Gevelconstructie scheuren repareren - Houtrotaantasting in deurkozijn achter aan onderzijde zijstijlen - Nieuw hang- en sluitwerk voor- en achterdeur - Enkel glas vervangen naar isolerend glas - Dorpel herstellen vochtwerk - Voegwerk gevels vervangen - Kozijnen schilderen - Goot vervangen - Herstel daktoevoer - Herstellen/aanpassen loodwerk - Dakpannen controleren - Scheur dragende muur repareren - Sanitair controleren - Inbouwkoelkast plaatsen - Plaatselijk herstel pleisterwerk - Keukentegels voegen - Combiketel plaatsen, nu geiser en cv vervangen - Deksels aanbrengen schakelaars en contacten
  Achthuizen
  Aannemer
 • Pleisterlaag op de buitenmuur herstellen

  1 van de buitenmuren (zuidkant) is behoorlijk beschadigd. De pleisterlaag vertoont scheuren en stukken komen los. Oppervlakte is ongeveer 6 meter breed x 5 meter hoog, begane grond en eerste verdieping. Steiger plaatsen is mogelijk. Het zijn meerdere steensoorten die onder een laag spachtelputz zitten. Graag willen wij het probleem laten beoordelen door een vakbekwaam persoon. M.i. moet de bestaande buitenlaag worden verwijderd, de muur waterafstotend worden gemaakt en vervolgens weer worden bespoten/gestuct.
  Langerak
  Stukadoor
 • Schuur renoveren en veranda maken

  Wij hebben een schuur, maar deze is oorspronkelijk zo slecht gezet dat wij het graag gerenoveerd zien. De schuur zit vast aan de garage. Aan de ene kant loopt de muur door (met scheuren en kieren) en het plafond is gemaakt van golfplaat. Aan de andere kant is een soort plaat bevestigd. Wat wij willen is een geheel stenen schuur, met elektriciteit (zit er nu ook), iets hoger dan nu zodat mijn man ook goed kan staan. En aan de tuinzijde een veranda met overkapping. Dat kan eventueel van hardhout of kunststof zijn. Schuur is ongeveer 3 x 2,5 meter. Gaat dus om gedeeltelijk renoveren, fundering ligt er en de deur naar de garage kan blijven.
  Helmond
  Aannemer
 • Benedenverdieping renoveren

  Woonkamer + hal: circa 40 a 50 m² granol vervangen door spack; circa 9 m² aansmeren van een muur met schoon metselwerk Woonkamer + keuken + hal: voegen in plafondplaten wegwerken en plafond van ca. 50 m2 spackspuiten Woonkamer + hal + trapkast + keuken: dichten van scheuren in binnenmuur, waarschijnlijk ontstaan door het gewicht van keukenkastjes. In overleg mogelijk een definitieve oplossing. Toilet: vervangen huidig staand toilet door hangend toilet met verleggen afvoer; vervangen muur- en vloertegels: circa 1,5 m² vloer (tegels als in de hal indien mogelijk) en ca. 5m2 wanden tot halve hoogte, inclusief ombouw hangend toilet. nieuw fonteintje plaatsen Bij voorkeur uitvoering in week 43.
  Etten-Leur
  Aannemer
 • Beschadigde muur repareren en afwerken

  1,5 jaar geleden zijn de muren in woonkamer en gang gespoten. Door omstandigheden zijn er gaten en een scheur in diverse muren gekomen. Dit moet gerepareerd en opnieuw gespoten (afgewerkt) worden. Betreft verzekeringswerk. Het gaat om 3 deuren waar naar gekeken dient te worden en 5 muren waar gaten en scheuren in zitten.
  Capelle aan den IJssel
  Stukadoor
 • Betonscheuren repareren

  Betonscheuren repareren en scheuren metselwerk beoordelen. Pand van 1910. 1. Een scheur in het beton aan de onderkant van een balkon, waarbij een eerdere reparatie 'afgebrokkeld' is en gerepareerd moet worden (foto is beschikbaar). 2. Meerdere scheuren aan de onderkant van datzelfde balkon waarvan moet worden beoordeeld of er iets aan gedaan moet worden en zo ja, wat. 3. Een scheur aan de voorzijde van het huis welke ook beoordeeld moet worden, maar dit is niet in beton maar een bakstenen muur.
  Amsterdam
  Gevelspecialist / metselaar