Scheuren in de muur behandelen? (193678)


Offertes aanvragen

Metselaar

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor scheuren in de muur behandelen:

Scheuren in de muur behandelen

Er is sprake van een horizontale scheur en een gat in een niet-ondersteunende zandstenen muur in woonhuis. Dit bevindt zich in het toilet en het wordt wellicht erger bij aanstaande renovatie van dit toilet. Dit moet derhalve eerst verholpen worden, voordat we aan de renovatie kunnen beginnen.
Onze klant uit Linschoten (Utrecht) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor scheuren in de muur behandelen uit heel Nederland:

 • Gevelrestauratie: vocht in muren

  Het betreft een gevel van 4 verdiepingen hoog en ongeveer 4 meter breed met hardstenen dorpels en beton/zandsteenlateien. Na heiwerkzaamheden bij de buren hebben wij, waarschijnlijk, vochtoverlast in deze gehele muur. De scheuren en gaten zijn zichtbaar. De gevel komt uit 1912 en is in 1999 geheel gerenoveerd.
 • Diepe scheuren herstellen in een muur

  Diepe scheuren herstellen in muur Wanden Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
 • Muur met scheur laten stucen

  Graag vraag ik bij deze een offerte aan voor het herstellen van scheuren in het stuk- (of pleister) werk in de muur van mijn woning. Het gaat hierbij om scheuren die door hard dichtslaan van een deur zijn ontstaan. Het betreft 4 scheuren met een lengte van respectievelijk 1,70 meter, 1,80 meter, 1,50 meter en 2,30 meter. Het zijn lichte scheuren met een maximale breedte van 2 mm en een diepte van 1 mm. Er is hierdoor wel een oneffenheid in de muur te zien. Ik heb foto's om de situatie te verduidelijk. Mocht het nodig zijn stuur ik ze graag. Mochten u vragen hebben of verder informatie willen hoor ik het graag en kunt u contact opnemen met mij op.
 • Muren en plafonds van stucwerk voorzien

  57 m2. Jaren 80 huis. Betonnen muren met gips tussen muren. Muren zijn schoon maar dienen behandeld te worden met tussenlaag. Er zijn op paar plekken scheuren tussen plafond en muur. Wanden Vierkante meter: 55 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken Vierkante meter: 50
 • Zijmuur opnieuw voegen

  In de zijkant van onze woning zitten enkele scheuren in de muur en in het voegwerk. Wij willen de voegen van deze hele muur laten vervangen. Het aantal m2 moet de vakman even voor ons berekenen.
 • Woonkamer met waterschade herstellen

  Ik heb schade aan de binnenmuur van mijn woonkamer. Dit is ontstaan doordat de buren vloerverwarming aan gingen leggen en de leidingen hiervoor in de vloer werden gefraseerd! Er zijn scheuren ontstaan! Graag wil ik hier een vrijblijvende offerte voor laten maken. Ook heb ik in de woonkamer waterschade gehad,waardoor het plafond en de muur hersteld moeten worden, ook hiervoor graag een vrijblijvende offerte.
 • Muren glad pleisteren

  Het gladmaken van ongeveer 43 m2 muur. Er zitten gaatjes en scheuren in en die wil ik graag glad hebben. Graag ook een meerprijs voor afspuiten met latex. Wanden Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
 • Diverse klussen en onderhoud

  Ik heb een aantal klussen in huis: * Oplossen scheuren in binnenmuren van huis. * repareren hang/sluitwerk 3 kasten * stukje muur bij keuken/kamer weghalen + elektra en cv bediening verplaatsen * tapijt halletje 1e verdieping repareren (indien niet meer mogelijk, dan vervangen) * Douchecel vervangen en kit-randen in badkamer vernieuwen. * vervangen trapleuningen En daarnaast tips hoe zelf het binnenschilderwerk van plafond en diverse muren aan te pakken om weer mooie gladde muren te krijgen (soms muur van stucwerk, soms latexverf, soms gelakt hout).