Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor scheuren in de muur behandelen:

Scheuren in de muur behandelen

Er is sprake van een horizontale scheur en een gat in een niet-ondersteunende zandstenen muur in woonhuis. Dit bevindt zich in het toilet en het wordt wellicht erger bij aanstaande renovatie van dit toilet. Dit moet derhalve eerst verholpen worden, voordat we aan de renovatie kunnen beginnen.
Onze klant uit Linschoten (Utrecht) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor scheuren in de muur behandelen uit heel Nederland:

Plafond en muur met waterschade herstellen

Ik heb 2 lekkages gehad vanuit de CV ketel. Deze is zodanig gaan lekken, dat er gele plekken en scheuren in de muur en het plafond zijn ontstaan. Het water is door het plafond heen gegaan en afgezien van de vochtvlekken weten we niet te doen met de scheuren die in het plafond zijn ontstaan. Het betreft het plafond van de wc. De offerte zal ook ingediend moeten worden bij onze verzekering.

Scheuren in de muur wegwerken

Wij hebben 2 scheuren in de muur van onze aanbouw (jaren geleden) Die willen we graag laten wegwerken , en de boel verven en plafond

Buitenmuur glad laten stucen

Ik heb een buitenmuur van 50 m2. Her en der zitten scheuren en gaten. Deze muur wil ik misschien laten glad stucen.

Daklood aan de rand van een dakterras vervangen

Op ons dakterras ligt een rand lood op de overgang muur 2e etage-tegels dakterras. Dit lood vertoond enkele scheuren. Mijn vraag is of dit lood vervangen dient te worden of dat het gerepareerd kan worden, zie ook de meegestuurde foto. De loodrand is een meter of drie lang en 10 tot 15 cm hoog. Het lood komt onder Keralit schroten vandaan.

Draagconstructie van het balkon renoveren

Aan de achterzijde van onze woning en die van de buren bevindt zich een geschakeld balkon op 3 stalen dragers (een U-profiel 120 mm, flens 55 mm, profiel: IPE140) die in de muur zijn ingemetseld. De draagconstructie is afgekeurd door de gemeente en moet worden vervangen of verbeterd. De draagkracht/stijfheid van de dragers zit ver onder de norm. Ook is een profiel bijna weggeroest bij de muur en een ander profiel vertoont scheuren. Wij willen aannemers die met een dergelijke renovatie bekend zijn graag uitnodigen voor de inventarisatie en om een begroting op te stellen per woning. We laten ons graag adviseren over de mogelijke verbeteropties. Na goedkeuring van de gemeente en beide bewoners kan het werk worden verzorgd. Voor onze woning willen we een offerte voor het herstellen van de randbalk i.v.m. roestvorming, het herstellen van een kleine dilatatievoeg tussen 2 muren daarboven, het waterdicht coaten van de balkonvloer en het herstellen van het metselwerk/ de latei boven het kozijn onder het balkon. Opties voor herstel van de draagconstructie kunnen zijn: Het profiel vervangen door een verzinkt profiel, het profiel versterken door een versterkingsstrip aan te lassen aan beide zijden van de flens, het profiel ondersteunen (alleen toepasbaar als dat nog in voldoende staat is), via een juk op de gevel of door een ijzeren paal die op een betonnen fundering rust. In dit geval dient een schets aan de gemeente overlegd te worden. De buren verhuizen binnenkort. De offerte ontvangen wij graag op korte termijn. Onze buren gaan binnenkort verhuizen. De afstemming van de werkzaamheden kan mogelijk bij nieuwe bewoning.

Specialistisch funderingsherstel bij een woonboerderij

Scheuren in gemetselde muren. Binnenvloer en muur van beton moeten worden gefundeerd. Er moet ook een grondonderzoek plaatsvinden en advies over hoe dit aangepakt moet worden. De boerderij is verbouwd door de vorige bewoner, het lijkt erop dat de vloer niet gefundeerd is. Ik zoek een specialist die hier ruime ervaring mee heeft en ons goed kan begeleiden.

Slaapkamer van onze dochter opknappen

Het betreft een huis uit 1920, met halfsteensmuren. Afmeting kamer: 4 meter bij 3.40 meter. Er is een CV aanwezig. Gevraagde werkzaamheden: 1. Raamkant, de muur met vocht/schimmelwerend middel voorbewerken (halfsteens gebouw); 2. Herstel/ schilderen muren & plafond; 3. Herstel/schilderen (scheuren in het plafond van gipsplaten); 4. Enkele aanpassingen elektriciteitsleidingen/contactdozen. Leidingen zitten niet in de muren, maar liggen er op/of op hout van kozijn; 5. Binnenkant vaste kledingkast aanpassen/ handiger maken; 6. Indien nodig eventueel pafond/muren eerst stucen; 7. Vervanging luchtrooster. Materiaal in overleg. Graag een offerte inclusief en exclusief materiaal. Indien mogelijk klus binnen komende twee weken beginnen/afronden

Buitenmuur isoleren en afwerken

Buitenwerk: 65 m2 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Met isolatie + Alle afwerkingen Met name de isolatie is belangrijk! De muur blijft vochtig (doorslaand vocht) en er zitten steeds scheuren. Kunnen we op vrijdag afspreken of anders aan het begin van de avond of in het weekend?

Partners

Partners van Casius