Verf van gevel verwijderen? (178767)


Offertes aanvragen

Metselaar

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor verf van gevel verwijderen:

Verf van gevel verwijderen

Muurverf van de gevel bij het terras verwijderen. 1 muur van 10 meter bij 5 meter hoog. Andere muur van 5 bij 3 meter.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor verf van gevel verwijderen uit heel Nederland:

 • Gevel op hoogte schilderen

  Er moet nog circa 14 m2 MBI betonstenen gevel op hoogte worden geschilderd. De verf is aanwezig, de hoogwerker niet. Wij hebben zelf al de rest geschilderd (tweede laag) in 10 a 15 min per m2. Graag een all in offerte per mail.
 • Oorzaak van vocht in gevel opsporen

  Ik woon in een tussen appartement (90 m2) op de eerste verdieping, gebouwd in 1920. Mijn vochtprobleem zit in de keuken en in een kamertje hieraan grenzend. Ik heb overal kunststof kozijnen en de gevel is vorig jaar opnieuw gevoegd en geïmpregneerd. De kozijnen zijn rondom gekit. Maar toch heb ik gele plekken en afbladderend verf rond om de kozijnen. De keuken en kamer grenzen aan de buitenmuur. Ik wil dan ook graag een vochtdetectie laten uitvoeren alvorens ik dure aannemers onderhoud laat uitvoeren. Graag op korte termijn uw reactie.
 • Gevelverf verwijderen

  Aan de achterkant van het huis zijn de buitenmuren wit geschilderd. Wij willen de verf graag van de gevel verwijderd hebben. In totaal is dit een oppervlak van 30 m2. De hoogte van de gevel varieert van 1,90 meter tot 3,70 meter. Overal is goed bij te komen met een trap, ladder of steiger.
 • Houten geveldelen vervangen en schilderen

  Het gaat vooral om de linker zijgevel die bestaat uit verticale houten delen. Het loopt van de eerste verdieping schuin omhoog naar de tweede verdieping het is geen hele gevel want het is een tussenwoning die iets meer naar voren staat als de woning van de buren. Wel is het zo dat er een smallere strook bovenlangs het dak van de buren loopt. Van deze gevel zijn een aantal delen verrot en andere delen plaatselijk dus er moet her en der wat houten delen vervangen worden en opnieuw geschilderd worden in luwside verf (ik kan de verf eventueel zelf kopen). Het zal 15 tot 20 m2 zijn.
 • Gevelrenovatie en beton verwijderen

  Offerte voor de onderstaande werkzaamheden. Verwijderen verflaag op de gevelmuur. Verwijderen betonnen hekwerk en gestorte vloer in de voortuin. Verwijderen betegeling van de voorgevel. Verwijderen stucwerk en betegeling van de scheidingsmuur met de buren. Ik heb foto's om dit verder toe te lichten. Contact via email heeft de voorkeur. Overige informatie: Opties / advies: Als het voegwerk bij de verwijdering van de verf van de voorgevel te veel beschadigd worden dan zal de hele gevel opnieuw gevoegd moeten worden. Na het verwijderen van het tegelwerk van de voorgevel zal wellicht een beschadigde muur overblijven. Dit deel pleisteren is dan wellicht de beste optie I.p.v. het verwijderen van het stucwerk en tegeltjes van het scheidingsmuurtje is verwijderen en op nieuw zetten van dit muurtje wellicht een betere / goedkopere optie.
 • Graffiti van de gevel verwijderen

  Ik wil even informeren of het mogelijk is om een offerte aanvraag te doen voor het verwijderde van graffiti op een schuur. Er zit ook witte verf op, maar het gaat in eerste instantie om het schoonmaken van de graffiti. De schuur is gemaakt van gecoate geïsoleerde damwand beplating. De schuur is groen van kleur Nr. 12B29 juniper. Er zit momenteel graffiti op in de kleur rood en zwart en blauw. De oppervlakte wat bespoten is ongeveer 10 vierkante meter. En of de ondergrond dan niet wordt beschadigd bij verwijdering hiervan. In afwachting van uw reactie.
 • Renoveren van het dak en de gevel

  Graag een uitgebreide offerte voor beide onderdelen: Gevel op het achterhuis (langs muur keuken, tussen- en achterkamer) Sinds 2004 woon ik in dit huis dat in 1917 is gebouwd. Naar schatting is de damwand (zie foto. Opp. Ca. 10 lang en ca. 8 hoog) rond 1995 aangebracht zonder dat mijn benedenburen en ik op de hoogte waren. Graag laten we de damwand verwijderen (graag eerst een analyse wat de staat van de muur zou kunnen zijn) en daarna originele muur terugbrengen in nette staat, isolerend, vochtwerend en ademend maken. Dak Het is nogal vochtig in dit huis. In een voorkamer is de verf gaan bladderen direct nadat deze is aangebracht. In de achter/slaapkamer komen soms vocht/schimmelplekken voor. Beide problemen kunnen vanaf het dak en/of de muren kunnen komen. Sommige opbouwwerken op het dak moeten dringend opnieuw gestuct worden. Graag een analyse van de status van het dak en dakomlijsting, en uiteindelijk offerte voor de werkzaamheden. Ik ben voornamelijk op de woensdagen vrij. Het zou mooi zijn als op die dag een kijkafspraak kan worden gepland.
 • Gevel laten reinigen en schilderen

  Ik woon in een oude vrijstaande woning uit bouwjaar 1925. De vorige eigenaar heeft de gemetselde buitenmuren van ongeveer 90 m² wit geschilderd met een daarvoor ongeschikte soort verf. Ik denk dat hij er latex op heeft aangebracht. De muren zien er vuil uit en ik wil dit graag goed laten aanpakken. Ik wil graag hier ter plaatse laten beoordelen op welke wijze dit moet gebeuren. Ik vermoed dat de bestaande verf eraf moet worden gespoten en dat er geschikte ademende verf moet worden aangebracht. Er moeten mogelijk ook enkele voegen vernieuwd worden. In eerste instantie wil ik een globale indicatie van de kosten, uiteindelijk een gedetailleerde offerte.