Verf van gevel verwijderen? (178767)


Offertes aanvragen

Metselaar

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor verf van gevel verwijderen:

Verf van gevel verwijderen

Muurverf van de gevel bij het terras verwijderen. 1 muur van 10 meter bij 5 meter hoog. Andere muur van 5 bij 3 meter.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor verf van gevel verwijderen uit heel Nederland:

 • Gevel laten reinigen en schilderen

  Ik woon in een oude vrijstaande woning uit bouwjaar 1925. De vorige eigenaar heeft de gemetselde buitenmuren van ongeveer 90 m² wit geschilderd met een daarvoor ongeschikte soort verf. Ik denk dat hij er latex op heeft aangebracht. De muren zien er vuil uit en ik wil dit graag goed laten aanpakken. Ik wil graag hier ter plaatse laten beoordelen op welke wijze dit moet gebeuren. Ik vermoed dat de bestaande verf eraf moet worden gespoten en dat er geschikte ademende verf moet worden aangebracht. Er moeten mogelijk ook enkele voegen vernieuwd worden. In eerste instantie wil ik een globale indicatie van de kosten, uiteindelijk een gedetailleerde offerte.
 • Montageklussen in huis

  Montageklussen in huis: - een douchecabine laten monteren. Ik heb een douchegordijn met rails, die moet verwijderd worden. De douchecabine heb ik nog niet gekocht maar het zal een hoekinstap met klapdeuren worden, afmeting 90 x 90 cm en 200 cm hoog. - als het kan mijn badkamer schimmelvrij maken of verven met een vochtwerende verf. - en een rails voor gordijnen in de woonkamer, aan het plafond, ophangen. Zo ongeveer 30 cm van de gevel af. Het plafond is van beton. De lengte is ongeveer 400 cm. Graag eerst een indicatie van de kosten.
 • Gevel renoveren

  Graag laat ik de gevel renoveren. Het betreft het verwijderen van het mos en de losse verf. Daarna dienen de oude voegen te worden verwijderd en nieuwe voegen geplaatst. In de buitengevel zit een scheur. Deze zou gerepareerd kunnen worden door de kapotte bakstenen te vervangen. Dit zijn ongeveer 40 stenen. De gevel is ongeveer 7 meter hoog en 4.50 meter breed. Er zijn foto´s beschikbaar.
 • Verf van de gevel laten verwijderen

  Graag wil ik witte verf van een buitengevel laten verwijderen. Het gaat om ongeveer 10 vierkante meter. De voegen zijn recentelijk gedaan en het huis is in 1954 gebouwd. Er zit een groot raam en een deur in de gevel. Wat kost het per vierkante meter?
 • Verf van gevel verwijderen

  33 vierkante meter gevel reinigen. Er zit verf op. We weten niet wat voor soort verf.
 • Verf verwijderen van de gevel

  Ik woon op de 2 verdieping en mijn achtergevel is wit geschilderd. Ik zou graag dit eraf laten halen, zodat ik de bakstenen weer zichtbaar worden. Bij deze achtergevel bevindt zich een balkon. Het betreft een gevel van 6 meter breed en 3 meter hoog minus de kozijnen die ongeveer 3/4 deel van de gevel beslaan. Kan dit verwijderen gedaan worden zonder de kozijnen te beschadigen?
 • Buitengevel stucen

  Buitengevel 32 m2 stuken, verdeeld over 5 gevels. Woning bouwjaar 1960. Gevel bevat deels verf- en/of primer resten. Ik wil advies naar mogelijkheden en de plus/min van deze mogelijkheden. Wil graag meewerken in de voorbereiding.
 • Gevel in de oorspronkelijke staat herstellen

  Wit geverfde buitenmuur herstellen tot de oorspronkelijke, rode steen. Het is een jaren-30 woning. De verf begint te bladderen. De buitengevel is ongeveer 11 m2. In ieder geval de verf verwijderen. Optioneel daarna impregneren, graag advies daarover.