Verf van gevel verwijderen? (178767)


Offertes aanvragen

Metselaar

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor verf van gevel verwijderen:

Verf van gevel verwijderen

Muurverf van de gevel bij het terras verwijderen. 1 muur van 10 meter bij 5 meter hoog. Andere muur van 5 bij 3 meter.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor verf van gevel verwijderen uit heel Nederland:

 • Gevel bij VVE/complex opknappen

  We willen als VVE van een aantal panden raampjes verfraaien door per raampje ongeveer 14 stenen te vervangen door geglazuurde bakstenen. Het gaat om ongeveer 100 raampjes. Ons maximale totale budget wat hiervoor gereserveerd kan worden is 12. 000 euro. We zouden graag offertes ontvangen vn bedrijven die dit kunnen uitvoeren, mits het mogelijk is binnen het aangegeven budget. De beslissing hierover dient eind deze week te gebeuren, dus we zouden snelle reacties erg op prijs stellen.
  Amsterdam
  Gevelspecialist / metselaar
 • Verf en vuil van de gevel verwijderen

  Ik wil gevels met verf- en vuilresten laten reinigen. Het betreft de zij- en de voorgevel. Het betreft een 2 onder 1 kap woning, de begane grond, 1e etage en een zolderetage. De zijgevel is ongeveer 80 vierkante meter en de voorgevel ongeveer 9 vierkante meter, dit is exclusief ramen.
  Den Hoorn
  Gevelspecialist / metselaar
 • Verflaag van gevel verwijderen

  Het volledig verwijderen van een witte verflaag op een wand van 7 meter lang en ongeveer 4 meter breed. De bestaande verflaag houdt vocht vast in de muur. Na het verwijderen van de oude verflaag moeten we kijken naar een verfsysteem dat het vocht van binnenuit goed afvoert. Mogelijk eerst injecteren?
  's-Gravenpolder
  Gevelspecialist / metselaar
 • Verflaag van gevel verwijderen

  Het touw van mijn zonnescherm is stuk, waardoor ik hem niet meer kan intrekken, ik zou graag een nieuw touw/koord erin willen laten zetten.
  Delft
  Gevelspecialist / metselaar
 • Gevel reinigen, coaten en sauzen

  Witte verf van muur verwijderen, daarna coaten en daarna weer sauzen. Het is in een schuine stoep en de verf laat los, maar andere stukken zitten gedeeltelijk in de muur! Zijgevel van het huis. Laagste punt 2.30 meter en hoogste punt kleine 4 meter, aan een dijk.
  Hardinxveld Giessendam
  Gevelspecialist / metselaar
 • Pleisterwerk buitenshuis aanbrengen

  Pleisterwerk voor de achtergevel. Buitengevel van 40 m2. Huidige ondergrond: Metselwerk met witte verfresten van lang geleden. Gewenste afwerking: Pleisterwerk Timing: 15-09-2014
  Hoek van Holland
  Stukadoor
 • Verven van binnen- en buitenmuren

  Schilderen of latexen binnenmuren van woonkamer en gang, ongeveer 40 m2. Zijn al eens geschilderd. En de wanden van een smal en hoog trappenhuis. Dit is deels al geschilderd, deels nog niet. Het liefst een water- en vuilafstotende verflaag. Als laatste een gevelmuur van ongeveer 30 m2. Er zit nu graffiti op. In de woon- en huiskamer moet het uiterlijk augustus klaar zijn. De rest mag eventueel later.
  Utrecht
  Schilder / behanger
 • Voorzijde schilderen van de woning

  Schilderen van het houtwerk van de voorgevel van het huis: - begane grond: voordeur en een groot raam - 1e verdieping: 2 kozijnen, houten bespanning/gevelbekleding van circa 5 meter breed en ongeveer 1 meter hoog. En de dakgoot ook. Het grootste deel is opschuren en opnieuw verf erop zetten, kleine delen ook wat reparatiewerk.
  Haren
  Schilder / behanger