Verf van gevel verwijderen? (178767)


Offertes aanvragen

Metselaar

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor verf van gevel verwijderen:

Verf van gevel verwijderen

Muurverf van de gevel bij het terras verwijderen. 1 muur van 10 meter bij 5 meter hoog. Andere muur van 5 bij 3 meter.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor verf van gevel verwijderen uit heel Nederland:

 • Verf van de gevel verwijderen

  Gevel van de woning is later gestukadoord. Weer later is daar overheen geschilderd en nu wil ik de verf er af hebben om vervolgens de gevel opnieuw te stukadoren. Het gaat om +/- 55 m2 oppervlakte, begane grond en eerste verdieping. Goed bereikbaar, rolsteiger is aanwezig. Uitvoering bij voorkeur in week 8 - 12 september aangezien de stukadoor erna gepland staat.
  De Steeg
  Gevelspecialist / metselaar
 • Verf van de gevel verwijderen

  Wij willen het verf op de gevel graag laten verwijderen. De gevel is ongeveer 100 m2 en goed bereikbaar.
  Heerewaarden
  Gevelspecialist / metselaar
 • Gevel met latexverf reinigen

  Verf (mogelijk latex) op de buitenmuur verwijderen. Gebruikte rollers zijn leeggemaakt op de buitenmuur. Dient de gehele muur gereinigd te worden of kan dit ook plaatselijk? Hoogte van begane grond is circa 2.5 meter x 10 meter lengte is het oppervlak als de reiniging alleen de eerste verdieping is, om verschil van waar de verf zit met naastgelegen deel te vermijden. En optioneel: is het mogelijk om een deel waar nieuwere stenen zitten, ouder te laten lijken?
  Nijmegen
  Gevelspecialist / metselaar
 • Verf en vuil van de gevel verwijderen

  Ik wil gevels met verf- en vuilresten laten reinigen. Het betreft de zij- en de voorgevel. Het betreft een 2 onder 1 kap woning, de begane grond, 1e etage en een zolderetage. De zijgevel is ongeveer 80 vierkante meter en de voorgevel ongeveer 9 vierkante meter, dit is exclusief ramen.
  Den Hoorn
  Gevelspecialist / metselaar
 • Gevel reinigen, coaten en sauzen

  Witte verf van muur verwijderen, daarna coaten en daarna weer sauzen. Het is in een schuine stoep en de verf laat los, maar andere stukken zitten gedeeltelijk in de muur! Zijgevel van het huis. Laagste punt 2.30 meter en hoogste punt kleine 4 meter, aan een dijk.
  Hardinxveld Giessendam
  Gevelspecialist / metselaar
 • Verf van gevel verwijderen

  100 m2 verf verwijderen van de gevel. Het betreft een vrijstaande woning met 2 verdiepingen, geheel rondom de woning. Aantal vierkante meters is al exclusief ramen en deuren. Steiger is al op het werk aanwezig.
  Andel
  Gevelspecialist / metselaar
 • Verf verwijderen van gevel

  De muur van mijn schuur wens ik weer in de oorspronkelijke staat hebben. De schuur heeft een bakstenen gevel. De muur is wit geverfd door vorige eigenaar dus geen idee wat er gebruikt is. Het gaat om in totaal 7,2 m2. De hoogte is 2,20 meter. Graag ontvang ik van u een offerte hiervoor. Ik kan mogelijk een foto aan u mailen.
  Dordrecht
  Gevelspecialist / metselaar
 • Verf van de gevel verwijderen

  Graag offerte voor het verwijderen van de verf van de gevel en het herstellen van voegwerk en stucwerk. Oppervlakte ongeveer 275 m2.
  Hoogerheide
  Gevelspecialist / metselaar