Verf van gevel verwijderen? (178767)


Offertes aanvragen

Metselaar

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor verf van gevel verwijderen:

Verf van gevel verwijderen

Muurverf van de gevel bij het terras verwijderen. 1 muur van 10 meter bij 5 meter hoog. Andere muur van 5 bij 3 meter.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor verf van gevel verwijderen uit heel Nederland:

 • Gevel renoveren van het huis en het bijhuis

  Betreft huis + bijhuis. Op de huidige gevel is verf aangebracht die op veel plaatsen is gaan bladderen en waarschijnlijk verwijderd dient te worden en opnieuw geverfd. Diverse schuren moeten worden herstelt, het totale oppervlak is circa 300 m2. Tevens dienen de houten kozijnen te worden geverfd, zo ook circa 75 m2 gevel (1e etage) van hout, welke gepotdekseld is.
 • Montagewerk in huis

  Ik wil wat montagewerkzaamheden laten uitvoeren; 2 lampjes, keukenrek, haak, 2 kastscharnieren bevestigen. En in de badkamer siliconekit verwijderen en nieuwe aanbrengen. Eventueel in de badkamer een kozijn schuren en schilderen. En de restanten verwijderden van een markies (gevel). De materialen voor de keuken zijn aanwezig. Een snoer voor de lamp, de kit en verf zijn in overleg te leveren.
 • Houtwerk buitengevel renoveren

  Ik zou graag een offerte willen opvragen voor herstelwerkzaamheden voor houten gevel voor een mogelijke koophuis. Het betreft houten gevelbalk boven de raamkozijnen (kunststof) waarbij verf afbladert. Tevens betreft het herstelwerkzaamheden voor houten dakgoot. De balken zijn ongeveer 5 meter breed. De staat (houtrot en dergelijke) is onbekend. Graag een ruime schatting van de kosten.
 • Gevel op hoogte schilderen

  Er moet nog circa 14 m2 MBI betonstenen gevel op hoogte worden geschilderd. De verf is aanwezig, de hoogwerker niet. Wij hebben zelf al de rest geschilderd (tweede laag) in 10 a 15 min per m2. Graag een all in offerte per mail.
 • Oorzaak van vocht in gevel opsporen

  Ik woon in een tussen appartement (90 m2) op de eerste verdieping, gebouwd in 1920. Mijn vochtprobleem zit in de keuken en in een kamertje hieraan grenzend. Ik heb overal kunststof kozijnen en de gevel is vorig jaar opnieuw gevoegd en geïmpregneerd. De kozijnen zijn rondom gekit. Maar toch heb ik gele plekken en afbladderend verf rond om de kozijnen. De keuken en kamer grenzen aan de buitenmuur. Ik wil dan ook graag een vochtdetectie laten uitvoeren alvorens ik dure aannemers onderhoud laat uitvoeren. Graag op korte termijn uw reactie.
 • Gevelverf verwijderen

  Aan de achterkant van het huis zijn de buitenmuren wit geschilderd. Wij willen de verf graag van de gevel verwijderd hebben. In totaal is dit een oppervlak van 30 m2. De hoogte van de gevel varieert van 1,90 meter tot 3,70 meter. Overal is goed bij te komen met een trap, ladder of steiger.
 • Houten geveldelen vervangen en schilderen

  Het gaat vooral om de linker zijgevel die bestaat uit verticale houten delen. Het loopt van de eerste verdieping schuin omhoog naar de tweede verdieping het is geen hele gevel want het is een tussenwoning die iets meer naar voren staat als de woning van de buren. Wel is het zo dat er een smallere strook bovenlangs het dak van de buren loopt. Van deze gevel zijn een aantal delen verrot en andere delen plaatselijk dus er moet her en der wat houten delen vervangen worden en opnieuw geschilderd worden in luwside verf (ik kan de verf eventueel zelf kopen). Het zal 15 tot 20 m2 zijn.
 • Gevelrenovatie en beton verwijderen

  Offerte voor de onderstaande werkzaamheden. Verwijderen verflaag op de gevelmuur. Verwijderen betonnen hekwerk en gestorte vloer in de voortuin. Verwijderen betegeling van de voorgevel. Verwijderen stucwerk en betegeling van de scheidingsmuur met de buren. Ik heb foto's om dit verder toe te lichten. Contact via email heeft de voorkeur. Overige informatie: Opties / advies: Als het voegwerk bij de verwijdering van de verf van de voorgevel te veel beschadigd worden dan zal de hele gevel opnieuw gevoegd moeten worden. Na het verwijderen van het tegelwerk van de voorgevel zal wellicht een beschadigde muur overblijven. Dit deel pleisteren is dan wellicht de beste optie I.p.v. het verwijderen van het stucwerk en tegeltjes van het scheidingsmuurtje is verwijderen en op nieuw zetten van dit muurtje wellicht een betere / goedkopere optie.