Verf van gevel verwijderen? (178767)


Offertes aanvragen

Metselaar

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor verf van gevel verwijderen:

Verf van gevel verwijderen

Muurverf van de gevel bij het terras verwijderen. 1 muur van 10 meter bij 5 meter hoog. Andere muur van 5 bij 3 meter.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor verf van gevel verwijderen uit heel Nederland:

 • Gevel renoveren en impregneren

  Ik wil graag mijn voor- en achtergevel laten renoveren. De achtergevel is geverfd, verf moet er af en de gevel moet gereinigd worden, ook moet alles opnieuw gevoegd en geïmpregneerd worden met behoud van kozijnen. De voorgevel is niet geverfd maar dient ook opnieuw gevoegd te worden en te worden geïmpregneerd. Totaal muur oppervlakte wat bewerkt moet worden is ongeveer 13 m2. De maximale werkhoogte is ongeveer 3,5 meter. Afhankelijk van de kosten eventueel later nog een stenenschuur behandelen.
 • Gevelrenovatie van een grote bungalow

  De verf van mijn woning dient verwijderd te worden voordat er spouwisolatie aangebracht kan worden. Ook laat ik de gevel direct graag opnieuw voegen. Het gaat om de complete woning, dit is een vrijstaande woning. Het is een soort bungalow, dus alleen begane grond werk, wel is het een vrij grote woning.
 • Gevel impregneren van een pand

  Zuidwest muur van pand is vochtig, mosgroei onder verf, loslatende verflaag etc. S.v.p. oplossing om muur vochtvrij te maken en te houden.
 • Verf van de gevel verwijderen

  Tijdens het verven van kozijnen is een pot verf/coating omgevallen waardoor op de zijgevel nu nog een zwarte streep zichtbaar is. Het betreft een klein stuk van circa 80 cm lang en deze streep zit op ongeveer 2 meter hoogte. Het gaat er om dat deze streep wordt verwijderd en dat de gevel weer in oude staat wordt hersteld. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.
 • Verf van de gevel verwijderen

  Op de voorgevel van +/- 20 m2 zit dampdichte verf - ik schat 3 verschillende kleuren lagen. Het is alleen de begane grond. Deze verf moet eraf, zodat een damp open verf aangebracht kan worden i.v.m. spouw isolatie.
 • Witte verf van de gevel verwijderen

  Het huis is aan de buitenzijde wit geverfd en dat wil ik ervan af hebben. Het is de voorgevel van het huis. Er heeft ook een klimop tegenaan gestaan. Oppervlakte van de gevel is begane grond en eerste verdieping.
 • Gevel zandstralen

  Graag een prijsopgave voor het zandstralen van 6 vierkante meter. Het betreft de gevel waar verf op zit, alleen op de begane grond.
 • Gevels met gele bakstenen reinigen

  Het reinigen van de gevel (gele baksteen) Voorgevel (32,55 m2) achtergevel, zit verf op. (33,1 m2) zijgeveltuinmuur (44 m2) het reinigen van 1 zijkant van het dak (33,18 m2) Graag een offerte voor stoomreinigen en voor stralen.