Verf van gevel verwijderen? (178767)


Offertes aanvragen

Metselaar

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor verf van gevel verwijderen:

Verf van gevel verwijderen

Muurverf van de gevel bij het terras verwijderen. 1 muur van 10 meter bij 5 meter hoog. Andere muur van 5 bij 3 meter.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor verf van gevel verwijderen uit heel Nederland:

 • Verf van de gevel verwijderen

  Woning is vanDe gevel is later gestukadoord. Weer later is daar overheen geschilderd en nu wil ik de verf er af hebben om vervolgens de gevel opnieuw te stukadoren. Het gaat om +/- 55 m2.
  De Steeg
  Gevelspecialist / metselaar
 • Vocht in de aanbouw verhelpen

  We hebben nu ongeveer 5 jaar geleden een aanbouw laten plaatsen, maar we hebben nog steeds last van vocht in de gemetselde gevel van de aanbouw. De verf gaat bubbelen en komt los. Het lijkt van de grond op te komen. We zouden dit probleem graag willen laten verhelpen.
  Heerlen
  Vochtexpert
 • Afbladderende verf op de gevel

  Gevelreiniging ivm afbladderende verf op verschillende plekken. Zijkant van het huis is gestuct door een amateur en is niet egaal.
  Linne
  Gevelspecialist / metselaar
 • Verf van de gevel verwijderen

  Wij willen het verf op de gevel graag laten verwijderen. De gevel is ongeveer 100 m2 en goed bereikbaar.
  Heerewaarden
  Gevelspecialist / metselaar
 • Buitenschilderwerk bij een tussenwoning

  Werkzaamheden: - Herstellen van slechte plekken in de kozijnen. - Schuren en schilderen van alle kozijnen (2x grond, 2 x lak). - Schilderen van de voor- en achtergevel, kleur wit. De gevels zijn ongeveer 4.5 meter breed en 5 meter hoog. We hebben foto's van de voor- en achtergevel. Lak heb ik, grondverf regel ik ook zelf.
  Haarlem
  Schilder / behanger
 • Buitenkant schilderen van het huis

  Ik wil het houtwerk op de voor- en achtergevel van mijn woning laten schilderen, inclusief houtwerk aan schuurtje en garage. Het gaat voornamelijk om 12 raamkozijnen (van klein tot groot), 3 deuren met kozijnen, 1x ombouw van een goot en een garagedeur. De woning is een tussenwoning in een rijtje, en heeft een BG en 2 verdiepingen. Geen bijzonderheden. Huidige kleur verf in gebroken wit, moet even gekeken welke witte kleur het precies is.
  Amsterdam
  Schilder / behanger
 • Gevel reinigen

  Onze voorgevel van ons jaren dertig huis willen we schoon laten maken. Het is nooit eerder gedaan, en de stenen zijn wat grauw, en er zitten verfspatten op. Het is dus m.i. nodig om het via zandstralen te doen. Wel onder de voorwaarde dat dit niet ten koste gaat van de vorig jaar geschilderde kozijnen. Tenslotte moeten er nog een paar stenen vervangen worden. Deze zijn afgebroken. gaat om een woning van 2 verdiepingen. 6 meter breed 5 meter hoog inclusief 6 ramen inclusief 1 groot raam.
  Utrecht
  Gevelspecialist / metselaar
 • Verflaag van bakstenen verwijderen

  Na diverse pogingen om zelf het balkon te ontdoen van een verflaag zijn we op zoek naar iemand die ons kan helpen. Het gaat om een balkon van zo'n 2 bij 3 meter. Op de bakstenen zijgevel en op de vloer zit een verflaag. Wellicht moet er een gritspuit aan te pas komen. De muur wordt een beetje poreus. Om dit te kunnen herstellen moet de verf er af zijn. Alvast bedankt voor uw reactie. Reacties graag via de mail.
  Heerenveen
  Gevelspecialist / metselaar