Bekabeling in huis aanleggen en wegwerken? (177917)


Offertes aanvragen

Electricien

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor bekabeling in huis aanleggen en wegwerken:

Bekabeling in huis aanleggen en wegwerken

Ik wil een satellietschotel plaatsen en bekabeling netjes aan laten leggen in huis. Deze dient doorgetrokken te worden naar 2 a 3 verschillende ruimtes.
Onze klant uit Rhoon (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bekabeling in huis aanleggen en wegwerken uit heel Nederland:

 • Extra groep aanleggen voor de tuin

  Graag willen wij een extra groep laten aanleggen voor de voeding van een nog te plaatsen buitenunit van een aircosysteem. (afzekerwaarde is 16 A traag). De bekabeling moet onder het huis worden getrokken (kruipruimte is vrij toegankelijk, afstand ongeveer 12 meter). Groep aanmaken Bekabeling trekken Leveren, plaatsen en aansluiten spatwaterdicht stopcontact (1 x aansluiting)
  Almere
  Elektricien
 • Klussen in huis uit laten voeren

  Hanglamp ophangen, kabels tv aanleggen voor 3 slaapkamers, kabels netjes wegwerken in huiskamer. Alle bekabeling in huis.
  Vleuten
  Elektricien
 • Aanleggen nieuwe electra

  Verplaatsen van de aanwezige goot aftakking Plaatsen groepenkast met hoofdschakelaar 3 fase, 3 x aardlekschakelaar, 12 x automaat 16 ampere 2 x ventilator met timer in badkamer en toilet 2 x rookmelder op netvoeding 5 x spot in de badkamer Er is een bedrijfskabelgoot die blijft hangen en gebruikt kan worden om de bekabeling te verdelen. In badkamer en voorkamer is het plafond met gipsplaat bekleed, de rest van het huis blijft de balklaag in zicht en zullen de leidingen tussen de balken in gebeugeld worden en naar de plek worden gebracht. Materiaal in overleg.
  Haarlem
  Elektricien
 • Bekabeling aanleggen huis

  Bekabeling UPC netjes aanleggen (ligt er al maar is een rommeltje). Zorgen voor extra tv aansluiting in de keuken. Zorgen voor tv aansluiting boven in 3 kamers (ligt nu al in 1 kamer cai kabel) Mogelijkheiden voor upc boven?? Nakijken computeraansluitpunt en regelen dat alle computers hierop kunnen werken.
  Apeldoorn
  Elektricien
 • In mijn huis loopt alle elektra nu over 1 groep. En is de bekabeling verouderd. Wat er moet gebeuren: -3 of 4 extra groepen + bijbehorende bbedrading aanleggen -daar waar nodig verouderde bedrading vervangen Plafonds zijn al open gemaakt dus elektra is makkelijk bereikbaar
  Amsterdam
  Elektricien
 • Voor een huis dat compleet gestript wordt en verbouwd zoek ik een electricien die helpt met het aanleggen van nieuwe groepen en krachtstroom. Er zijn nu 2 groepen. Eneco moet de kast omzetten naar een andere plek in het huis (proberen we zelf te regelen *zucht*). De bekabeling zal dan gemaakt moeten worden naar de rest van het huis en de krachtstroom moet naar de schuur lopen. De diverse verlichtingspunten/stopcontacten etc kunnen we eventueel zelf aanleggen als de leidingen er liggen.
  Stolwijk
  Elektricien