Bekabeling in huis aanleggen en wegwerken? (177917)


Offertes aanvragen

Electricien

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor bekabeling in huis aanleggen en wegwerken:

Bekabeling in huis aanleggen en wegwerken

Ik wil een satellietschotel plaatsen en bekabeling netjes aan laten leggen in huis. Deze dient doorgetrokken te worden naar 2 a 3 verschillende ruimtes.
Onze klant uit Rhoon (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bekabeling in huis aanleggen en wegwerken uit heel Nederland:

 • TV-aansluiting maken op de slaapkamer

  Ik wil een TV-aansluiting laten maken op een 2e slaapkamer. Ik heb een abonnement KPN voor 2 TV-aansluitingen maar wil nu een 3e. Dan een beamer als TV laten werken. Er zijn wel loze leidingen in de betreffende slaapkamer. Afstand van binnenkomst signaal tot slaapkamer moet bekeken worden, het is er wel recht onder. We staan open voor andere opties met betrekking tot het signaal en de bekabeling. Er is ook Digitenne in huis.
  Benthuizen
  Elektricien
 • Netwerkkabels aanleggen in huis

  Netwerkkabel doortrekken naar 3 slaapkamers, woonkamer en zolder. Liefst gigabit aansluiting, met patchpanel. Er lopen al loze leidingen waar de bekabeling door kan worden aangebracht. De slaapkamers bevinden zich op de eerste verdieping.
  Utrecht
  Elektricien
 • Bekabeling aanleggen

  Betreft een jaren '30 huis met 3 verdiepingen waarvan de bekabeling nagekeken dient te worden. Hierbij te denken aan: - groepenkast; - elektra; - tv / telefoon bekabeling.
  Utrecht
  Elektricien
 • CAI huisinstallatie verbeteren

  Wij hebben op onze digitale tv slechts op een aansluitpunt een redelijk signaal. In huis is een versterker die wellicht moet worden vervangen. Het is een König PRO20. Radio en tv lopen nog over een kabel van ruim 10 meter. We hebben op 1 punt signaal, op 1 punt ruis en op een derde geheel geen signaal. En er is een punt waar ik niet bij kan komen. Bekabeling en aansluitdozen checken. Stekkers vervangen door F-connectoren, e.d. Kortom de hele installatie nalopen en optimaliseren.
  Den Haag
  Elektricien
 • TV bekabeling vernieuwen

  Mijn bekabeling in huis moet vernieuwd worden vanwege een storing door G4 netwerk. Ik heb een kabel nodig die niet gevoelig is voor invloeden van buitenaf. De kabel kan getrokken worden door dezelfde leiding zoals deze nu is.
  Sappemeer
  Elektricien
 • Extra groep aanleggen voor de tuin

  Graag willen wij een extra groep laten aanleggen voor de voeding van een nog te plaatsen buitenunit van een aircosysteem. (afzekerwaarde is 16 A traag). De bekabeling moet onder het huis worden getrokken (kruipruimte is vrij toegankelijk, afstand ongeveer 12 meter). Groep aanmaken Bekabeling trekken Leveren, plaatsen en aansluiten spatwaterdicht stopcontact (1 x aansluiting)
  Almere
  Elektricien
 • Klussen in huis uit laten voeren

  Hanglamp ophangen, kabels tv aanleggen voor 3 slaapkamers, kabels netjes wegwerken in huiskamer. Alle bekabeling in huis.
  Vleuten
  Elektricien
 • Groepenkast en bekabeling vervangen

  Ik wil mijn groepenkast laten vervangen. De elektra in mijn onlangs aangekochte appartement blijkt niet correct te zijn aangelegd (er missen kabels in het circuit, niet de universele kleuren kabels gebruikt, groepen defect/afwezig), en in een deel van het huis heb ik geen stroom. De huidige groepenkast heeft 3 groepen en 2 aardlekschakelaars. Ik wil in ieder geval de beschikking hebben over 5 groepen (waarvan 1 voor vaatwasser in de keuken en 1 voor wasmachine in badkamer). Tevens wil ik een stopcontact in de meterkast. En de bekabeling in het huis dient te worden nagelopen.
  Amsterdam
  Elektricien