Bekabeling in huis aanleggen en wegwerken? (177917)


Offertes aanvragen

Electricien

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor bekabeling in huis aanleggen en wegwerken:

Bekabeling in huis aanleggen en wegwerken

Ik wil een satellietschotel plaatsen en bekabeling netjes aan laten leggen in huis. Deze dient doorgetrokken te worden naar 2 a 3 verschillende ruimtes.
Onze klant uit Rhoon (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bekabeling in huis aanleggen en wegwerken uit heel Nederland:

 • TV-bekabeling binnenhuis aanleggen

  TV-kabel binnenhuis aanleggen. Graag laat ik in ons huis op verschillende verdiepingen bekabeling aanleggen voor de, digitale, TV-aansluiting. Vanaf de meterkast op de begane grond komt een aantal aansluitingen de woning binnen via een bestaande KPN buis, glasvezel, aangelegd in 2006. Daarna moeten nieuwe kabels, aansluitdozen, versterkers en splitters worden geplaatst. Het gaat om 2 aansluitingen op de 1e verdieping, 1 aansluitingen op de 2e verdieping. De afstanden van de aansluitingen tot de meterkast bedragen tot de 1e verdieping 2 x 15/20 meter, tot de 2e verdieping 1 x 25/30 meter. Graag ontvang ik vooraf een kostenindicatie en ik wil ook ter plaatse met de vakman alle mogelijkheden even bespreken.
 • COAX-en internetkabels trekken

  Het gaat om een dubbele woning (beneden/boven), kadastraal en hypothecair 1 pand. In de woonkamer beneden is een kabelaansluiting (Delta). Wij willen interactieve TV en internet in het gehele huis, 3 woonlagen. In elk geval moeten er coaxkabels worden getrokken al dan niet met een versterker ertussen. De internetverbinding kan middels TP-link via het stopcontact of via bekabeling, maar dan moeten er wel Wifi-points komen op 1e en 2e verdieping. Het gaat wat betreft TV (en evt. Internet) om de volgende plaatsen: 1. begane grond, kamer (2) aan andere kant gang (naast meterkast), circa 5 m van hoofdaansluiting (1) 2. kamer (3) boven kamer 2 3. woonkamer 1e verdieping (boven hoofdaansluiting (1) 4. zolderkamer, van kamer 3 omhoog en dan nog paar meter langs muur. Dit punt ligt ongeveer 15 meter vanaf de hoofdaansluiting. Het pand heeft houten verdiepingsvloeren. De kabels zijn in overleg ook te leveren. Het moet een goede kwaliteit versterker en kabels zijn.
 • Groepenkast herstellen of vervangen

  Uit een "APK keuring"van de gemeente Utrecht bleek dat de groepenkast in ons huis niet goed is gemonteerd, de kabels zijn te dun uitgevoerd en er is reeds een gesmolten mantel zichtbaar. Uitvoerend installateur heeft een offerte uitgebracht voor de volgende werkzaamheden: • Het leveren en monteren van 1 stuk installatie kast, bestaand uit 6 stuks 230V B16 installatieautomaten, 2 stuks aardlekschakelaars en 1 stuk hoofdschakelaar 40A. • Het leveren en monteren van 1 stuk wandcontactdoos ten behoeven van de bel installatie. • Het leveren en monteren van benodigde bekabeling. • Het leveren en monteren van benodigde buis voorzieningen. • Het afvoeren van de oude installatie kast. Ik zou graag een concurrerende offerte van u ontvangen van deze werkzaamheden. Uiteraard is het mogelijk om vooraf te komen kijken (wel graag op korte termijn!)
 • Opknappen van de woonkamer

  Wij willen graag enkele klussen laten uitvoeren: 1. Aanwezige houthaard wordt vervangen door een gashaard. Hiervoor moet muur bijgewerkt (gestukt) worden en houten omlijsting bijgewerkt. 2. Houten vloer opschuren en in de olie zetten. 2. Plinten bevestigen in kamer 3. Radiotoren vervangen (3) 4. Bekabeling tv/internet vanuit kamer doorleggen naar andere ruimte in huis.
 • Bekabeling aanleggen voor TV en internet

  Ik heb recent een jaren '70 huis gekocht waarbij de de bekabeling voor tv/internet niet optimaal is. Opdracht zou bestaan uit: - verwijderen oude bekabeling tv/ kpn draden; - aanleggen en bekabelen tv voor de woonkamer/ 4 slaapkamers en een kantoor; - aanleggen en bekabelen vast internet in woonkamer / 4 slaapkamers en een kantoor; - indien mogelijk aanleg centrale switch station in de meterkast ten behoeve van de internet distributie. Internet verloopt via Ziggo alles in een. Graag zou ik zo weinig mogelijk zichtbare kabels zien lopen en in elk vertrek een aansluitpunt zien voor tv en internet. Ik denk dat cat 6 bekabeling ruimschoots afdoende is.
 • Gevels verplaatsen

  Ik wil graag weten wat het kost om de gevel van een rijtjes huis 3 verdiepingen voor. 10 meter hoog en 7 meter breed en 1 verdieping achter 2. 5 meter hoog en 7 meter breed met 2 meter te verplaatsen in baksteen plus fundering bekabeling stopcontacten. 7 aluminium kozijnen plaatsen 1 aluminium schuifpui alle kozijnen en de pui voorzien van geïsoleerd en warmte werend glas. Ook zou ik nog een 4e verdieping verdieping er op willen bouwen van 3 meter hoog 7 meter breed en 22 meter lang dakbedekking van hoogwaardige kwaliteit plaatsen plus een houten trap heel het huis de plafonds en muren stukken houten dakkapel verven 7 nieuwe deurposten 1 nieuwe voordeur en 6 nieuwe binnendeuren plaatsen nieuwe badkamer en nieuwe wc verwarmde vloer beneden plavuizen leggen beneden nieuwe keuken plaatsen en afwerken tegeltjes tegen de muur nieuwe cv ketel hoog rendement en de gehele bedrading en gasleidingen en water leidingen vernieuwen alle materialen worden door ons zelf ingekocht. Graag een offerte via mail.
 • Coax kabels laten trekken

  In ons nieuwe huis willen wij op aanraden van Ziggo nieuwe coax bekabeling aan laten leggen. Het gaat om een 4 aansluitingen en het plaatsen van een retour geschikte signaal versterker. Ik kijk uit naar uw reactie!
 • Bekabeling wegwerken en verbeteren

  Ik wil de hele bekabeling van TV's en computers in huis weggewerkt en verbeterd hebben. De kabels zijn er maar geen goede verbindingsstukken. De bekabeling loopt nu over de vloer. Ze moeten van de vloer af en de verbindingen moeten verbeterd worden. Als dat niet werkt dan een aantal van die kabels vervangen.