Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor bekabeling in huis aanleggen en wegwerken:

Bekabeling in huis aanleggen en wegwerken

Ik wil een satellietschotel plaatsen en bekabeling netjes aan laten leggen in huis. Deze dient doorgetrokken te worden naar 2 a 3 verschillende ruimtes.
Onze klant uit Rhoon (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bekabeling in huis aanleggen en wegwerken uit heel Nederland:

Afmonteren van UTP + CAI-bekabeling

Ik heb in mijn nieuwbouw huis 1 UTP aansluiting en 2 CAI aansluitingen die nog niet zijn afgemonteerd. De bekabeling ligt er al, ze moeten alleen nog worden afgemonteerd. De kastjes heb ik nog niet. Kunt u die leveren en plaatsen?

COAX-kabels vervangen door UTP-kabels

Momenteel heb ik 3 tv's in huis, alsmede een stereo en internet. In de meterkast hangt een Fritzbox als router. In de woonkamer heb ik een solconkastje. Tot enige tijd geleden heb ik gebruik gemaakt van een 3 tal powerline DVS 650 (Devolo). Dit werkt niet in samenwerking met Solcon, dus wil ik de bestaande coax bekabeling vervangen door UTP kabels en deze aansluiten op de tv's. In de woonkamer is ook een kastje met telefoonkabel die eventueel gebruikt kan worden voor de UTP bekabeling in plaats van de telefoonkabel. Het betreft hier een appartement. Dus alles is gelijkvloers. Er is glasvezel aanwezig en aangesloten.

Intercom en elektrische deuropener installeren

Ik wil mijn oude en kapotte elektrische deuropener en intercom laten vervangen door een nieuwe moderne opener met intercom. Ik woon op drie hoog in een jaren '30 huis. De oude bekabeling kan wellicht nog gebruikt worden. Ik zou graag offertes willen met en zonder beeld-optie. De voorkeur gaat uit naar een intercom met een camera. Na het openen moet het slot weer goed vergrendelen. Mogelijk is een nieuw slot nodig. Ik zie uw offertes graag tegemoet. U kunt mijn uiteraard bellen voor meer info. Hartelijke groet.

Funderingsherstel in kaart brengen

In mijn woning (1922) is in het aanbouwgedeelte een gat ontstaan in de marmeren vloer. Onder de vloer bleek een kruipruimte te zitten. Boven deze kruipruimte liggen dwarsbalken die doorgerot zijn door vochtigheid. De vloer was gelegd op geperst spaanplaat. De kruipruimte is een smalle gang en loopt door tot een meter of 8. De rest van het huis kan ik niet onder komen. Volgens mij is de kruipruimte waar je wel kan komen niet geventileerd en is de bekabeling niet goed gelegd. Wat ik nodig heb is een aannemer die: 1) in kaart kan brengen wat er moet gebeuren 2) kan vertellen wat dit gaat kosten 3) dit voor mij kan uitvoeren

Nieuwe bekabeling aanleggen

Wij zijn een boerderij grondig aan het verbouwen, alles wordt nieuw, je kunt het beschouwen als nieuwbouw. Nu weet niemand hoe ik aan internet, tv, telefonie kom. Er schijnt voor aan de weg een kabel liggen, 20 meter voor het huis, een koperdraad? Er ligt een telecomkabel in de meterkast, maar die is te zwak voor internet heb ik begrepen. Kunt u mij verder helpen wat te doen? Ook ben ik bezig met "de Kop Breed" een coöperatief bedrijf die glasvezel aan zou leggen, maar hoor er niks van en ze vragen wel € 750 ,- voor 10 jaar. Er moet dus een aansluiting bij de boerderij zelf komen. Er ligt niets behalve een telecomlijn.

Kabels trekken

Wij betrekken een nieuwe woning in Oosterbeek, ik heb geen idee wat voor bekabeling er nu ligt, maar ik zoek op 19 juli iemand die ons kan helpen bij het trekken van kabels naar de juiste locaties in huis. Er komt glasvezel het huis in en ik zou 1 kabel naar de woonkamer, keuken, ouderslaapkamer en zolder voor tv, 1 datakabel naar de woonkamer en 1 naar zolder en goede Wifi dekking in huis. 19 juli is de enige mogelijke datum.

Bekabeling voor internet en TV aanleggen

Graag willen wij in ons huis op meerdere slaapkamers een goed werkende internet en tv verbinding hebben, die geen storingen of slecht beeld leveren. Ons huis heeft 2 verdiepingen. Beneden werkt alles redelijk goed maar het kan beter. Op de 1e verdieping zijn 2 slaapkamers van onze kids waar wij tv willen ontvangen en op de 2e verdieping willen wij internet en een tv verbinding.

Diverse klussen aan huis

De werkzaamheden zijn als volgt: Elektra: nieuwe stoppenkast plaatsen. De oude kast heeft nog porseleinen stoppen. Plaatselijk uitbreiden bekabeling 2e verdieping en begane grond, met nieuwe aansluiting deurbel, reparatie hotelschakeling trappenhuis tussen 1e-2e verdieping. Voorgevel: herstel onderdorpel hardhouten voordeur en deels een stukje van het raamkozijn, deels verrot, herstel schilderwerk ter plaatse. Woonkamer: plaatselijk herstel bevestiging verlaagd houten plafond. Er zal een lijst geplaatst moeten worden van 13 strekkende meter. Eerste verdieping: gehele renovatie badkamer: verwijderen badkuip, herstel/vernieuwen tegelwerk. Aanpassingen douche voor mindervalide-gebruik. Nieuwe afzuiging, nieuw systeemplafond. De badkamer is 2.5 bij 3 meter. De indeling van de badkamer dient te worden aangepast. Eerste verdieping: verwijderen vaste kast(en) in slaapkamer, plaatsen nieuwe hanglegkast(en). De kasten zijn 240 cm breed bij 60 cm diep.

Partners

Partners van Casius