Bekabeling in huis aanleggen en wegwerken? (177917)


Offertes aanvragen

Electricien

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor bekabeling in huis aanleggen en wegwerken:

Bekabeling in huis aanleggen en wegwerken

Ik wil een satellietschotel plaatsen en bekabeling netjes aan laten leggen in huis. Deze dient doorgetrokken te worden naar 2 a 3 verschillende ruimtes.
Onze klant uit Rhoon (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bekabeling in huis aanleggen en wegwerken uit heel Nederland:

 • Elektrische bekabeling nakijken

  Wij hebben veel storing aan tv en telefoon. Waarschijnlijk voortkomend door veel oude snoeren die door ons huis liggen. Wij zoeken een elektricien die ons kan helpen met het afkoppelen van alle snoeren, en de storing en ontvangst van tv en telefoon weer te verbeteren.
  Arnhem
  Elektricien
 • IP- en CAT5-bekabeling laten trekken

  Nakijken van IP bekabeling in huis en eventueel een nieuwe cat 5 trekken op een aantal plekken.
  Kudelstaart
  Elektricien
 • Elektra- en leidingwerk in huis

  Graag ontvangen wij een offerte voor de volgende werkzaamheden: * Vernieuwen groepenkast * Aanwezige radiator verwijderen en leveren en plaatsen van een nieuwe radiator * Aansluiten cv leiding * Wasmachine en droger opstelling installeren: boren van gaten ten behoeve van de afvoer en bekabeling. * Koud waterleiding doortrekken * Aansluiten wasmachine kraan op waterleiding * Afvoerleiding maken ten behoeve van de wasmachine * Vanaf de meterkast 2 kabels doortrekken naar zolder
  Leeuwarden
  Loodgieter / installateur
 • Elektra in de keuken

  Als het goed is wordt begin februari 2014 gestart met de nieuwbouw van onze woning. Wij zouden graag een offerte willen hebben voor de volgende werkzaamheden: Keukenaansluitingen 2 x oven 1 x combimagnetron 1 x keukenboiler 1 x vaatwasser 1 x koelkast 1 x vriezer 1 x afzuiger De keuken zal voorzien zijn van loze leidingen. Wellicht dat voor sommige apparaten gebruik gemaakt kan worden van de huidige aansluitingen. Daarnaast het huis voorzien van UTP aansluitingen op de eerste en tweede etage. (totaal 4 aansluitingen) Daarnaast zorgdragen voor CAI aansluitingen op de eerste en tweede etage. (totaal 3 aansluitingen). Op zowel de eerste als tweede etage zal een loze leiding zijn om de bekabeling door naar boven te brengen.
  Langbroek
  Elektricien
 • Groepenkast vervangen

  Wij zijn op zoek naar iemand die een groepenkast mag vervangen (dus ook een nieuwe zegel mag plaatsen op de Hoofdstoppenkast) Ons elektranetwerk deugt van geen kanten, en dat wil ik op orde hebben. Nu heb ik zelf aardige kennis van elektra, en kan zelf een heleboel. Alleen het vervangen van de groepenkast daar heb ik de papieren niet voor, en wil ik door een deskundig iemand laten uitvoeren. Wij hebben momenteel in onze groepenkast 1x aardlek en 3x installatieautomaten. Ik wil straks het volgende in onze groepenkast hebben: 1x hoofdschakelaar 2x aardlekschakelaar 5x installatieautomaat Dat houdt dus in dat er meer verdeeld gaat worden. Het aanbod mag ook met realisatie van het hele huis (qua bekabeling). Nakijken wat er niet goed gaat en zo nodig aanpassen.
  Zaandam
  Elektricien
 • Elektra door het hele huis heen vervangen

  Ik ben mijn huis aan het verbouwen. Het huis is nu geheel casco dus de elektra man kan overal snel en goed bij. Huis is 80m2 over 2 lagen met een uitbouw van 12 m2. Ik wil de meterkast en bekabeling en aansluit punten in de muur geheel vervangen. 11 x lichtpunt 30 x stroom 10 x lichtschakeling meterkast 8 groepen
  Haarlem
  Elektricien
 • TV bekabeling controleren

  We hebben problemen met de digiatle tv, alles is getest het zou aan de bekabeling in huis liggen. Graag zouden wij hier iemand naar laten kijken.
  Ter Aar
  Elektricien
 • Aanleg tuin, plaatsing tuinhuis & bijbehorend fundament

  Graag ontvang ik een gespecificeerde offerte voor een tuin van 4.85 meter breed en 10 meter lang. * Plaatsing van een tuinhuisje met overkapping en een wellicht kleine aanpassing van standaard model, breedte ca 5 m, diepte 3 m. zie bijgevoegd voorbeeld * Stroomkabel doortrekken naar de schuur & verlichting, in schuur en onder overkapping. * Fundament voor het tuinhuisje met overkapping * Pad van bestaand terras aan de kant van het huis naar tuinhuis * Beplanting in het tussengedeelte, ca 2 m, met daartussen het pad naar het tuinhuis * Verlichting tuin, 2 punten (?), middels Inlite ledverlichting, inclusief computer, bekabeling etc.. Het betreft een nieuwe tuin op bestaande, ingeklonken grond. Het tuinhuisje kopen wij zelf, de tegels kunnen wellicht geleverd worden door de vakman.
  Amsterdam
  Hovenier