Bekabeling in huis aanleggen en wegwerken? (177917)


Offertes aanvragen

Electricien

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor bekabeling in huis aanleggen en wegwerken:

Bekabeling in huis aanleggen en wegwerken

Ik wil een satellietschotel plaatsen en bekabeling netjes aan laten leggen in huis. Deze dient doorgetrokken te worden naar 2 a 3 verschillende ruimtes.
Onze klant uit Rhoon (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bekabeling in huis aanleggen en wegwerken uit heel Nederland:

 • Opknappen van de woonkamer

  Wij willen graag enkele klussen laten uitvoeren: 1. Aanwezige houthaard wordt vervangen door een gashaard. Hiervoor moet muur bijgewerkt (gestukt) worden en houten omlijsting bijgewerkt. 2. Houten vloer opschuren en in de olie zetten. 2. Plinten bevestigen in kamer 3. Radiotoren vervangen (3) 4. Bekabeling tv/internet vanuit kamer doorleggen naar andere ruimte in huis.
 • Bekabeling aanleggen voor TV en internet

  Ik heb recent een jaren '70 huis gekocht waarbij de de bekabeling voor tv/internet niet optimaal is. Opdracht zou bestaan uit: - verwijderen oude bekabeling tv/ kpn draden; - aanleggen en bekabelen tv voor de woonkamer/ 4 slaapkamers en een kantoor; - aanleggen en bekabelen vast internet in woonkamer / 4 slaapkamers en een kantoor; - indien mogelijk aanleg centrale switch station in de meterkast ten behoeve van de internet distributie. Internet verloopt via Ziggo alles in een. Graag zou ik zo weinig mogelijk zichtbare kabels zien lopen en in elk vertrek een aansluitpunt zien voor tv en internet. Ik denk dat cat 6 bekabeling ruimschoots afdoende is.
 • Gevels verplaatsen

  Ik wil graag weten wat het kost om de gevel van een rijtjes huis 3 verdiepingen voor. 10 meter hoog en 7 meter breed en 1 verdieping achter 2. 5 meter hoog en 7 meter breed met 2 meter te verplaatsen in baksteen plus fundering bekabeling stopcontacten. 7 aluminium kozijnen plaatsen 1 aluminium schuifpui alle kozijnen en de pui voorzien van geïsoleerd en warmte werend glas. Ook zou ik nog een 4e verdieping verdieping er op willen bouwen van 3 meter hoog 7 meter breed en 22 meter lang dakbedekking van hoogwaardige kwaliteit plaatsen plus een houten trap heel het huis de plafonds en muren stukken houten dakkapel verven 7 nieuwe deurposten 1 nieuwe voordeur en 6 nieuwe binnendeuren plaatsen nieuwe badkamer en nieuwe wc verwarmde vloer beneden plavuizen leggen beneden nieuwe keuken plaatsen en afwerken tegeltjes tegen de muur nieuwe cv ketel hoog rendement en de gehele bedrading en gasleidingen en water leidingen vernieuwen alle materialen worden door ons zelf ingekocht. Graag een offerte via mail.
 • Coax kabels laten trekken

  In ons nieuwe huis willen wij op aanraden van Ziggo nieuwe coax bekabeling aan laten leggen. Het gaat om een 4 aansluitingen en het plaatsen van een retour geschikte signaal versterker. Ik kijk uit naar uw reactie!
 • Bekabeling wegwerken en verbeteren

  Ik wil de hele bekabeling van TV's en computers in huis weggewerkt en verbeterd hebben. De kabels zijn er maar geen goede verbindingsstukken. De bekabeling loopt nu over de vloer. Ze moeten van de vloer af en de verbindingen moeten verbeterd worden. Als dat niet werkt dan een aantal van die kabels vervangen.
 • TV bekabeling controleren

  In mijn huis zijn momenteel 4 televisies. Ik wil graag de bekabeling laten nakijken en waar nodig vervangen. Ook moeten er wandcontactdozen geplaatst worden. Van de 4 tv's werkt 1 tv niet door de eindeloze coaxkabels, splitters en dergelijke. Het is een grote warboel geworden. Graag orde in de chaos met goede bekabeling en plaatsing wandcontactdozen.
 • Voor- en achtertuin renoveren

  Ik wil in de voortuin: - een L-vormige plantenbak - nieuwe bestrating - en verlichting aanleggen In de achtertuin: - een veranda maken - opnieuw bestraten - een nieuw tuinhuis plaatsen - een nieuwe schutting van circa 5 meter tussen mij en de buren zetten - nieuwe bekabeling elektra voor tuinhuis leggen - afvoergoot/drainage achter in de tuin - kraan verplaatsen naar andere zijde van het huis - houten plantenbak inkorten - een stenen muurtje van het lage terras mooi maken of vernieuwen In overleg de termijn van uitvoering en levering van nieuwe materialen.
 • TV bekabeling up to date maken

  Aangezien in de loop der jaren meer en meer televisie in het huis zijn bijgekomen (4stuks) en daarbij de coaxkabel niet optimaal daarbij is aan gepast,zou ik deze graag vanaf het begin up to date aangelegd willen hebben. Dwz kabel , connectoren, splitters en misschien een signaalversterker.