Bekabeling in huis aanleggen en wegwerken? (177917)


Offertes aanvragen

Electricien

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor bekabeling in huis aanleggen en wegwerken:

Bekabeling in huis aanleggen en wegwerken

Ik wil een satellietschotel plaatsen en bekabeling netjes aan laten leggen in huis. Deze dient doorgetrokken te worden naar 2 a 3 verschillende ruimtes.
Onze klant uit Rhoon (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bekabeling in huis aanleggen en wegwerken uit heel Nederland:

 • Bekabeling wegwerken en verbeteren

  Ik wil de hele bekabeling van TV's en computers in huis weggewerkt en verbeterd hebben. De kabels zijn er maar geen goede verbindingsstukken. De bekabeling loopt nu over de vloer. Ze moeten van de vloer af en de verbindingen moeten verbeterd worden. Als dat niet werkt dan een aantal van die kabels vervangen.
 • TV bekabeling controleren

  In mijn huis zijn momenteel 4 televisies. Ik wil graag de bekabeling laten nakijken en waar nodig vervangen. Ook moeten er wandcontactdozen geplaatst worden. Van de 4 tv's werkt 1 tv niet door de eindeloze coaxkabels, splitters en dergelijke. Het is een grote warboel geworden. Graag orde in de chaos met goede bekabeling en plaatsing wandcontactdozen.
 • Voor- en achtertuin renoveren

  Ik wil in de voortuin: - een L-vormige plantenbak - nieuwe bestrating - en verlichting aanleggen In de achtertuin: - een veranda maken - opnieuw bestraten - een nieuw tuinhuis plaatsen - een nieuwe schutting van circa 5 meter tussen mij en de buren zetten - nieuwe bekabeling elektra voor tuinhuis leggen - afvoergoot/drainage achter in de tuin - kraan verplaatsen naar andere zijde van het huis - houten plantenbak inkorten - een stenen muurtje van het lage terras mooi maken of vernieuwen In overleg de termijn van uitvoering en levering van nieuwe materialen.
 • TV bekabeling up to date maken

  Aangezien in de loop der jaren meer en meer televisie in het huis zijn bijgekomen (4stuks) en daarbij de coaxkabel niet optimaal daarbij is aan gepast,zou ik deze graag vanaf het begin up to date aangelegd willen hebben. Dwz kabel , connectoren, splitters en misschien een signaalversterker.
 • Plinten zetten in hele huis

  We willen graag hoge houten plinten in het hele huis laten zetten. Witte plint, mogelijk hol om later bekabeling door te trekken. Beneden met tegelvloer, dat is ongeveer 45 meter. En op eerste en tweede verdieping met pvc vloer is het ongeveer 50 meter. Graag een prijsopgave inclusief plinten.
 • Elektra nakijken / vervangen

  De electra in mijn huis is wellicht aan vervanging toe. Er loopt sinds vandaag elektrische lading door de kraan van de douche. Waar het probleem precies door komt is niet geheel duidelijk. Er is een bouwkundig rapport opgesteld, waarin werd geadviseerd de elektra te doorlopen en wellicht de bekabeling of de verdeling door het huis aan te passen. Degene die de elektra heeft aangelegd wist hoogstwaarschijnlijk niet geheel waar hij mee bezig was. Het adres waar het om gaat is een dubbele bovenwoning, gebouwd in de 20-er jaren. Ondertussen wel gemoderniseerd, echter voor verbetering vatbaar. Graag advies en/of wellicht offerte.
 • UTP-bekabeling aanleggen

  Wij willen in ons nieuwe huis graag UTPaanleggen. Het moet mooi in de muur worden afgewerkt zonder dat je losse draden ziet.
 • Defecte buitenverlichting controleren en herstellen

  2 tuinlampen doen het niet, bekabeling van 1 van deze lampen in orde maken, schakelaar in huis beter bevestigen. Opgave geschatte totaalprijs incl BTW.