Bekabeling in huis aanleggen en wegwerken? (177917)


Offertes aanvragen

Electricien

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor bekabeling in huis aanleggen en wegwerken:

Bekabeling in huis aanleggen en wegwerken

Ik wil een satellietschotel plaatsen en bekabeling netjes aan laten leggen in huis. Deze dient doorgetrokken te worden naar 2 a 3 verschillende ruimtes.
Onze klant uit Rhoon (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bekabeling in huis aanleggen en wegwerken uit heel Nederland:

 • CAI huisinstallatie verbeteren

  Wij hebben op onze digitale tv slechts op een aansluitpunt een redelijk signaal. In huis is een versterker die wellicht moet worden vervangen. Het is een König PRO20. Radio en tv lopen nog over een kabel van ruim 10 meter. We hebben op 1 punt signaal, op 1 punt ruis en op een derde geheel geen signaal. En er is een punt waar ik niet bij kan komen. Bekabeling en aansluitdozen checken. Stekkers vervangen door F-connectoren, e.d. Kortom de hele installatie nalopen en optimaliseren.
  Den Haag
  Elektricien
 • Interactieve TV Humax 5400 installeren

  Het installeren van interactieve tv op televisie, Humax 5400C. Deze is al aangeschaft en de bekabeling is aanwezig. Ik ben zelf niet thuis in dit soort dingen dus heb gewoon hulp nodig.
  Blokker
  Elektricien
 • Elektra en verlichting vervangen in de winkel

  Verlichting van de etalage en winkelruimte vervangen of repareren. Het betreft 18 spotjes die er al 20 jaar inzitten, hetzelfde geldt voor de bekabeling welke dus ook nagekeken zal moeten worden. Graag zie ik iemand langskomen om de situatie te bekijken en om mij van advies te voorzien. Het betreft een pand wat ik huur, dus ik zal de offerte eerst moeten bespreken met mijn huisbaas alvorens ik akkoord kan geven.
  Heemstede
  Elektricien
 • Vloertegels leggen op de begane grond

  Blauwsteen vloer plus stenen plinten leggen in de huiskamer, gang en wc. Totaal oppervlak is 40 m². Het betreft de begane grond van een eengezinswoning. In de loop van der tijd komt er een serre hiervoor zou ook rekening moeten worden gehouden voor de aansluiting op de meterkast (bekabeling).
  Leiden
  Tegelzetter
 • TV bekabeling vernieuwen

  Mijn bekabeling in huis moet vernieuwd worden vanwege een storing door G4 netwerk. Ik heb een kabel nodig die niet gevoelig is voor invloeden van buitenaf. De kabel kan getrokken worden door dezelfde leiding zoals deze nu is.
  Sappemeer
  Elektricien
 • Netwerkbekabeling vanuit meterkast trekken

  We hebben een huis uit 1982. De meterkast zit in de gang. Bedoeling is om vanaf de meterkast UTP6/Gigabit-kabels via elektraleidingen door huis te verspreiden voor internet en digitale tv. Het gaat om de woonkamer, op de 1e verdieping 2 of 3 slaapkamers en naar zolder. Materiaal kan met de klus mee aangeboden worden. Graag een afspraak om te kijken naar de mogelijkheden en een prijsopgaaf. Alleen 's avonds na 19 uur ben ik telefonisch bereikbaar.
  Lelystad
  Elektricien
 • Extra groep aanleggen voor de tuin

  Graag willen wij een extra groep laten aanleggen voor de voeding van een nog te plaatsen buitenunit van een aircosysteem. (afzekerwaarde is 16 A traag). De bekabeling moet onder het huis worden getrokken (kruipruimte is vrij toegankelijk, afstand ongeveer 12 meter). Groep aanmaken Bekabeling trekken Leveren, plaatsen en aansluiten spatwaterdicht stopcontact (1 x aansluiting)
  Almere
  Elektricien
 • Groepenkast en alle elektra vervangen

  Ik wil mijn groepenkast van drie groepen zonder aardlekschakelaar laten vervangen door een groepenkast van minimaal 8 groepen en alle elektrobekabeling laten vervangen. Is deels nog stoffen bedrading zonder aarde. Huis is uit 1935 en heeft een oppervlakte van 117 m2. Plafonds in de woonkamer en slaapkamer gaan er uit in de eerste dagen van augustus dus daarna is er de ruimte om (bijna) overal bij te kunnen. Start begin augustus tot 2e week augustus.
  Driehuis
  Elektricien