Bekabeling in huis aanleggen en wegwerken? (177917)


Offertes aanvragen

Electricien

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor bekabeling in huis aanleggen en wegwerken:

Bekabeling in huis aanleggen en wegwerken

Ik wil een satellietschotel plaatsen en bekabeling netjes aan laten leggen in huis. Deze dient doorgetrokken te worden naar 2 a 3 verschillende ruimtes.
Onze klant uit Rhoon (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bekabeling in huis aanleggen en wegwerken uit heel Nederland:

 • TV bekabeling vernieuwen

  Mijn bekabeling in huis moet vernieuwd worden vanwege een storing door G4 netwerk. Ik heb een kabel nodig die niet gevoelig is voor invloeden van buitenaf. De kabel kan getrokken worden door dezelfde leiding zoals deze nu is.
  Sappemeer
  Elektricien
 • Netwerkbekabeling vanuit meterkast trekken

  We hebben een huis uit 1982. De meterkast zit in de gang. Bedoeling is om vanaf de meterkast UTP6/Gigabit-kabels via elektraleidingen door huis te verspreiden voor internet en digitale tv. Het gaat om de woonkamer, op de 1e verdieping 2 of 3 slaapkamers en naar zolder. Materiaal kan met de klus mee aangeboden worden. Graag een afspraak om te kijken naar de mogelijkheden en een prijsopgaaf. Alleen 's avonds na 19 uur ben ik telefonisch bereikbaar.
  Lelystad
  Elektricien
 • Extra groep aanleggen voor de tuin

  Graag willen wij een extra groep laten aanleggen voor de voeding van een nog te plaatsen buitenunit van een aircosysteem. (afzekerwaarde is 16 A traag). De bekabeling moet onder het huis worden getrokken (kruipruimte is vrij toegankelijk, afstand ongeveer 12 meter). Groep aanmaken Bekabeling trekken Leveren, plaatsen en aansluiten spatwaterdicht stopcontact (1 x aansluiting)
  Almere
  Elektricien
 • Groepenkast en alle elektra vervangen

  Ik wil mijn groepenkast van drie groepen zonder aardlekschakelaar laten vervangen door een groepenkast van minimaal 8 groepen en alle elektrobekabeling laten vervangen. Is deels nog stoffen bedrading zonder aarde. Huis is uit 1935 en heeft een oppervlakte van 117 m2. Plafonds in de woonkamer en slaapkamer gaan er uit in de eerste dagen van augustus dus daarna is er de ruimte om (bijna) overal bij te kunnen. Start begin augustus tot 2e week augustus.
  Driehuis
  Elektricien
 • Klussen in huis uit laten voeren

  Hanglamp ophangen, kabels tv aanleggen voor 3 slaapkamers, kabels netjes wegwerken in huiskamer. Alle bekabeling in huis.
  Vleuten
  Elektricien
 • Stroomvoorziening in de schuur aanleggen

  Uitzoeken en oplassen van de bestaande bekabeling ter hoogte van een voormalig tuinhuis doormeten en afsluiten. Kabel naar prieel en kippenhok oplassen op de voedingskabel welke vanaf de verdeelinrichting in de meterkast komt. Schuur 1 stuks nieuwe voedingskabel naar bovengenoemde bestaande voedingskabel drie keer tl-armatuur 1 x 58 watt hoogfrequent (energiezuinig) aanbrengen (met 1 gezamenlijke schakelaar) in drie ruimten in de kapschuur stuks dubbele wandcontactdoos.
  Ermelo
  Elektricien
 • Groepenkast en bekabeling vervangen

  Ik wil mijn groepenkast laten vervangen. De elektra in mijn onlangs aangekochte appartement blijkt niet correct te zijn aangelegd (er missen kabels in het circuit, niet de universele kleuren kabels gebruikt, groepen defect/afwezig), en in een deel van het huis heb ik geen stroom. De huidige groepenkast heeft 3 groepen en 2 aardlekschakelaars. Ik wil in ieder geval de beschikking hebben over 5 groepen (waarvan 1 voor vaatwasser in de keuken en 1 voor wasmachine in badkamer). Tevens wil ik een stopcontact in de meterkast. En de bekabeling in het huis dient te worden nagelopen.
  Amsterdam
  Elektricien
 • Elektrische bekabeling nakijken

  Wij hebben veel storing aan tv en telefoon. Waarschijnlijk voortkomend door veel oude snoeren die door ons huis liggen. Wij zoeken een elektricien die ons kan helpen met het afkoppelen van alle snoeren, en de storing en ontvangst van tv en telefoon weer te verbeteren.
  Arnhem
  Elektricien