Bekabeling in huis aanleggen en wegwerken? (177917)


Offertes aanvragen

Electricien

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor bekabeling in huis aanleggen en wegwerken:

Bekabeling in huis aanleggen en wegwerken

Ik wil een satellietschotel plaatsen en bekabeling netjes aan laten leggen in huis. Deze dient doorgetrokken te worden naar 2 a 3 verschillende ruimtes.
Onze klant uit Rhoon (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bekabeling in huis aanleggen en wegwerken uit heel Nederland:

 • Bekabeling voor internet en TV aanleggen

  Graag willen wij in ons huis op meerdere slaapkamers een goed werkende internet en tv verbinding hebben, die geen storingen of slecht beeld leveren. Ons huis heeft 2 verdiepingen. Beneden werkt alles redelijk goed maar het kan beter. Op de 1e verdieping zijn 2 slaapkamers van onze kids waar wij tv willen ontvangen en op de 2e verdieping willen wij internet en een tv verbinding.
 • Diverse klussen aan huis

  De werkzaamheden zijn als volgt: Elektra: nieuwe stoppenkast plaatsen. De oude kast heeft nog porseleinen stoppen. Plaatselijk uitbreiden bekabeling 2e verdieping en begane grond, met nieuwe aansluiting deurbel, reparatie hotelschakeling trappenhuis tussen 1e-2e verdieping. Voorgevel: herstel onderdorpel hardhouten voordeur en deels een stukje van het raamkozijn, deels verrot, herstel schilderwerk ter plaatse. Woonkamer: plaatselijk herstel bevestiging verlaagd houten plafond. Er zal een lijst geplaatst moeten worden van 13 strekkende meter. Eerste verdieping: gehele renovatie badkamer: verwijderen badkuip, herstel/vernieuwen tegelwerk. Aanpassingen douche voor mindervalide-gebruik. Nieuwe afzuiging, nieuw systeemplafond. De badkamer is 2.5 bij 3 meter. De indeling van de badkamer dient te worden aangepast. Eerste verdieping: verwijderen vaste kast(en) in slaapkamer, plaatsen nieuwe hanglegkast(en). De kasten zijn 240 cm breed bij 60 cm diep.
 • Badmeubel, lampen en schilderij ophangen

  Willen/ kunnen jullie iets op korte termijn betekenen voor het onderstaande: * Badmeubel --> er was in 1e instantie een verkeerd formaat onderkast geleverd. Dus de wastafel en spiegelkast is reeds geplaatst. Maar de onderkast moet nog worden gemonteerd en 2 kraken moeten worden aangesloten op de wastafel. * 2 plafondlampen ophangen (boven de eettafel en woonkamer. Moeten dan in het midden worden gemonteerd daar waar de punten niet exact zitten) * Schilderij ophangen in het midden van een gipswand muur * Eventueel bekabeling tv woon- en slaapkamer netjes maken (kabelgootje reeds in huis gehaald) en eventueel een in tv-meubel een extra cirkeltje zagen ten behoeve van de bekabeling). Ik hoor het graag. Spullen zijn in huis, dus kan zo snel mogelijk worden uitgevoerd.
 • Bekabeling voor TV en internet doortrekken

  Wij willen graag een kabel naar zolder voor internet. Er ligt op zolder in 1 slaapkamer al een kabel voor de tv. Ook in de 2e slaapkamer op zolder willen wij graag een tv-aansluiting. Op de 1e verdieping willen wij graag een kabel voor tv. Wat gaat dit kosten? De tv-kabel die er nu ligt loopt van de benedenverdieping (voorzijde huis) recht naar boven naar zolder. De andere aansluitingen zouden in de kamers aan de achterzijde van het huis moeten komen. Er zijn geen loze leidingen aanwezig, de verdiepingsvloeren zijn van hout. Graag een offerte.
 • Thuisnetwerk bekabelen

  De bekabeling van mijn thuisnetwerk loopt nu via trappen door het huis. Met een drietal gaten (twee in de vloer en een in het plafond) zou er een heleboel weg kunnen. Hoeveel kost het om drie gaten te boren? - Meterkast naar kruipruimte - Meterkast naar eerste verdieping - Woonkamer naar kruipruimte
 • Bekabeling voor TV en internet aanleggen

  Bekabeling aanleggen voor TV en internet Ik heb een huis uit 1999, waarbij de bekabeling voor tv/internet niet optimaal is. Opdracht zou bestaan uit aanleggen nieuwe bekabeling of controleren van oude bekabeling en deze weer goede staat herstellen. In de woonkamer ( werk alles ) in de slaapkamer 1 ( eerste verdieping) wel aansluiting tv geen ontvangst slaapkamer 2 ( eerste verdieping) is geen voorziening slaapkamer 3 ( zolder) - indien mogelijk aanleg centrale switch station in de meterkast ten behoeve van de internet distributie. Internet verloopt via Ziggo alles in een. Graag zou ik zo weinig mogelijk zichtbare kabels zien lopen en in elk vertrek een aansluitpunt zien voor tv en internet. Ik denk dat cat 6 bekabeling ruimschoots afdoende is. Elektriciens in LeidschendamElektra en groepenkast
 • TV-bekabeling binnenhuis aanleggen

  TV-kabel binnenhuis aanleggen. Graag laat ik in ons huis op verschillende verdiepingen bekabeling aanleggen voor de, digitale, TV-aansluiting. Vanaf de meterkast op de begane grond komt een aantal aansluitingen de woning binnen via een bestaande KPN buis, glasvezel, aangelegd in 2006. Daarna moeten nieuwe kabels, aansluitdozen, versterkers en splitters worden geplaatst. Het gaat om 2 aansluitingen op de 1e verdieping, 1 aansluitingen op de 2e verdieping. De afstanden van de aansluitingen tot de meterkast bedragen tot de 1e verdieping 2 x 15/20 meter, tot de 2e verdieping 1 x 25/30 meter. Graag ontvang ik vooraf een kostenindicatie en ik wil ook ter plaatse met de vakman alle mogelijkheden even bespreken.
 • COAX-en internetkabels trekken

  Het gaat om een dubbele woning (beneden/boven), kadastraal en hypothecair 1 pand. In de woonkamer beneden is een kabelaansluiting (Delta). Wij willen interactieve TV en internet in het gehele huis, 3 woonlagen. In elk geval moeten er coaxkabels worden getrokken al dan niet met een versterker ertussen. De internetverbinding kan middels TP-link via het stopcontact of via bekabeling, maar dan moeten er wel Wifi-points komen op 1e en 2e verdieping. Het gaat wat betreft TV (en evt. Internet) om de volgende plaatsen: 1. begane grond, kamer (2) aan andere kant gang (naast meterkast), circa 5 m van hoofdaansluiting (1) 2. kamer (3) boven kamer 2 3. woonkamer 1e verdieping (boven hoofdaansluiting (1) 4. zolderkamer, van kamer 3 omhoog en dan nog paar meter langs muur. Dit punt ligt ongeveer 15 meter vanaf de hoofdaansluiting. Het pand heeft houten verdiepingsvloeren. De kabels zijn in overleg ook te leveren. Het moet een goede kwaliteit versterker en kabels zijn.