Nieuwe aardpen laten slaan? (196318)


Offertes aanvragen

Electricien

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor nieuwe aardpen laten slaan:

Nieuwe aardpen laten slaan

In verband met vervanging van de waterleiding een aardpen laten slaan. Graag een prijsindicatie hiervoor.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe aardpen laten slaan uit heel Nederland:

 • Nieuwe aardpen laten slaan

  Ik wil graag een (nieuwe) aardpen laten slaan. De groepenkast bevindt zich naar de voordeur en zit rechtstreeks tegen de buitenmuur aan. Bij de buitenmuur waar de pen geslagen zou kunnen worden geslagen ligt bestrating.
  Uithoorn
  Elektricien
 • Aardpen leveren en slaan

  Wij hebben onlangs een nieuwe meterkast met nieuwe aansluitingen. De aarding voldeed niet meer aan de huidige eisen. De grond ligt nog open in de buurt van de meterkast. De aarding kan makkelijk doorgevoerd worden. Graag een prijs van een aardpen slaan en op de groepenkast aansluiten.
  Weesp
  Elektricien
 • Aardpen laten slaan

  Het betreft het slaan van een aardpen. Het is een huis met een nieuwe groepenkast.
  Vlaardingen
  Elektricien
 • Aardpen slaan en op aardlekschakelaar aansluiten

  Aardpen slaan t.b.v. het plaatsen van een nieuwe groepenkast met aardlekschakelaar. Graag informatie over waar deze te plaatsen en wat de kosten hiervoor zijn.
  Heemskerk
  Elektricien
 • Aardpen slaan

  Ik heb een vrijstaande woning in het buitengebied en wil graag een nieuwe aardpen laten slaan. De meterkast is gelegen in de nabijheid van de kruipruimte.
  Ouddorp
  Elektricien
 • Aardpen slaan voor de meterkast

  Ik wil een aarpen laten slaan voor de meterkast heb nu aarde via waterleiding maar dat moet vervangen worden ivm pvc waterleiding. Ook evt een nieuwe meterkast 4 normale groepen en 1ovengroep en 2 aardlekschakelaars. Graag aparte prijs voor de meterkast en de aardpen.
  Zwijndrecht
  Elektricien
 • Aardpen controleren en/of vervangen

  De meterkast is bij de voordeur geplaatst en alle groepen zijn / zitten achter aardlek schakelaars / aardlek automaten. Werkzaamheden Controle Aardpen en indien nodig nieuwe aardpen slaan. Graag hiervoor een offerte.
  Amstelveen
  Elektricien
 • Aarding ontroleren en eventueel nieuwe aardpen slaan

  Voor een woonhuis dient de aardpen gecontroleerd te worden en indien nodig een nieuwe aardpen slaan. De meterkast bevindt zich bij bij de voordeur. Alle groepen zitten achter aardlekschakelaars en aardlekautomaten. Uitvoering door een gecertificeerd bedrijf.
  Amstelveen
  Elektricien