Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor nieuwe aardpen laten slaan:

Nieuwe aardpen laten slaan

In verband met vervanging van de waterleiding een aardpen laten slaan. Graag een prijsindicatie hiervoor.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe aardpen laten slaan uit heel Nederland:

Aardingspin laten slaan

Recent heb ik de groepenkast laten vervangen en er blijkt geen aardpen aanwezig te zijn. Het betreft een gebouw in centrum Amsterdam uit de jaren 60. Wij zitten op de vierde verdieping, de onderburen hebben ook geen aardpen (mogelijk is hier ook geen behoefte aan). Volgens onze elektricien moeten wij wel om aan huidige regelgeving te voldoen. Ik ben erg benieuwd naar uw offerte. NB de onderste verdieping is een winkelpand, ik ben niet bekend met de situatie aldaar. Langskomen om de situatie op te nemen kan, graag dinsdag middag, of donderdag of vrijdag.

Aardpen slaan

Graag ontvangen we een offerte voor het slaan van een aardpen. Het gaat om een bungalow met plat dak.

Aardpen laten slaan

Een aardpen slaan. Wat zijn daarvan de kosten?

Diepteaarding slaan

Aardpen slaan ten behoeve van een nieuwe meterkast, waarbij alles achter de aardlekschakelaar komt. Ik heb een royaal kruipluik direct bij meterkast met een bodem van zand. Liander komt binnenkort de boel aansluiten.

Aardpen laten slaan

Omdat de waterleidingmaatschappij de waterleidingen voor kunststof varianten gaat vervangen moeten wij een aardpen laten slaan. Graag een vrijblijvend voorstel.

Aardpen slaan

Graag laat ik komende week een aardpen slaan en aansluiten. Op dit moment werkt de ketel niet dus er is redelijk wat spoed.

Aardingspin slaan

Ik woon in een hofje met zo'n 20 woningen. Graag ontvang ik een offerte wanneer er alleen bij mij een aardpen geslagen worden en wanneer er een aardpen geslagen wordt voor 10 tot 20 woningen. De meterkasten zijn allemaal op de begane grond, op 4 woningen na.

Partners

Partners van Casius