Woning op hoog energieverbruik controleren? (190463)


Offertes aanvragen

Electricien

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor woning op hoog energieverbruik controleren:

Woning op hoog energieverbruik controleren

Mijn zoon heeft een eenkamerappartement, geen wasmachine en droger en zijn verbruik bedroeg vorig jaar 10.000 kw. Dus nagaan wat de oorzaak van het hoge energieverbruik kan zijn?
Onze klant uit Heerlen (Limburg) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor woning op hoog energieverbruik controleren uit heel Nederland:

 • Inbouwkast op maat laten maken

  Ik wil graag een inbouwkast op maat laten maken voor onze nieuwe woning. Ik heb nog niet de exacte maten maar kan wel een indicatie geven. De kledingkast zal ongeveer 4 meter breed moeten worden, 2.50 meter hoog en 60 cm hoog.
 • Tuinschutting laten plaatsen

  Het gaat om het plaatsen van een houten schutting, planken om en om over ongeveer 13 meter, inclusief palen. De schutting moet ongeveer 2 meter hoog worden en loopt in een rechte lijn vanaf de woning, richting de huidige schutting aan het einde van de tuin. Hier moet de nieuwe schutting haaks op gemonteerd worden. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.
 • Bodemafsluiter laten plaatsen

  Ik zou graag een bodemafsluiter laten plaatsen over de hele bodem (60 m2 kruipruimte) in mijn woning van 1926. Er is sprake van een hoog grondwaterniveau. Wat is het beste, sintels/schelpen/zand? Beton eroverheen, mogelijkheid tot het behouden van een kruipruimte? De diepte van de kruipruimte is zo'n 70 cm. Er staat continue water in. Moeten er aanpassingen gedaan worden aan de fundering bij het beton storten? Ik zoek iemand die kruipruimte kan inspecteren, daarna advies kan geven over de mogelijkheden en een offerte kan maken.
 • Hele huis opknappen

  Plafonds en muren verven en/of spuiten, vloeren leggen, keukenkastjes verven, tegels vervangen en/of verven. Mogelijk nog extra werkzaamheden. Evt. Alle spullen van 4 hoog zonder lift verhuizen naar nieuwe woning begane grond. Huis nog niet in bezit. Ivm zwangerschap zelf klussen niet mogelijk, dus inschatting nodig m.b.t. de kosten die gemaakt moeten gaan worden. Het betreft een kleine eengezinswoning met 1 verdieping. Woonoppervlak ong. 70 m2 Offerte via mail, telefonisch lastig bereikbaar!!
 • Zonnescherm laten verwijderen

  Ik wil een zonnescherm laten verwijderen. Het is op het balkon van een begane grond woning. Het hangt op 2. 60 hoog en het is ongeveer 4 meter breed. Het is oud.
 • Kluis slopen uit een woning

  Voor een klant van ons ben ik op zoek naar een bedrijf dat in staat is om de kluis uit het souterrain van de woning te slopen. De klant krijgt per 2 september de sleutel van de woning in Amsterdam. De kluis is ongeveer 1.20 meter groot. Mocht het interessant zijn voor beide partijen dan zou ik ook onder andere de sloop van de tussenwand, 3.50 bij 2.50 hoog, en de tegelvloer, 3.5 bij 7 meter, in het souterrain willen uitbesteden. Bezichtigen van het pand is mogelijk vanaf donderdagmiddag 3 september.
 • Timmerwerk in de woning

  In een gang achterin een kast maken met kozijnen, een deur, een bovenlicht en planken. De kast dient te worden afgewerkt in de bestaande kleuren van de overige deuren in de gang. De afmeting van de kast is 120 cm diep, 95 cm breed en 250 cm hoog.
 • Aanbouwen en verbouwen van de woning

  We hebben een huis gekocht van 63 m2 groot dat we willen gaan verbouwen. De werkzaamheden zijn als volgt: - Uitbouw van ongeveer 2,5 x 4,3 x 2,8 met schuin dak, en dakpannen en harmonica glas deuren met aluminium omlijsting van ongeveer 3,5 meter breed. - De zijkanten van de aanbouw moeten met bakstenen gemaakt worden en met nog 1 hoog raam aansluitend aan de harmonicadeuren. - Sloopwerk van huidige badkamer en toilet op begane grond waar een deel van de uitbouw moet komen. - Sloopwerk van 1 buitenmuur voor verbouwing en een stuk of vier binnenmuren. - Verplaatsen van trap - Complete badkamer met toilet boven installeren - Toilet beneden maken - Plaatsen van een dakkapel van ongeveer 3 meter breed - Vernieuwen van de verdiepingsvloeren op de eerste verdieping en de zolder Graag maken wij een afspraak met de vakman om de woning te bekijken en de werkzaamheden te bespreken.