Woning op hoog energieverbruik controleren? (190463)


Offertes aanvragen

Electricien

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor woning op hoog energieverbruik controleren:

Woning op hoog energieverbruik controleren

Mijn zoon heeft een eenkamerappartement, geen wasmachine en droger en zijn verbruik bedroeg vorig jaar 10.000 kw. Dus nagaan wat de oorzaak van het hoge energieverbruik kan zijn?
Onze klant uit Heerlen (Limburg) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor woning op hoog energieverbruik controleren uit heel Nederland:

 • Vogelnest onder de dakpannen verwijderen

  Ik wil graag weten wat het kost om 2 vogelnesten te laten verwijderen. 1 kraaiennest (stuk of 6 kraaien zaten erin) deze zit helemaal rechts aan de voorgevel (2 onder 1 kap woning) ca 5mtr hoog tussen de dakgoot en pannen onder de pannen. Het andere nest (merels) zit tussen en pannen in een sierschoorsteen. Dit is aan de zijgevel ca 7,50 mtr hoog.
  Hardinxveld Giessendam
  Dakdekker
 • Inbouwhoutkachel plaatsen

  Prijsindicatie voor het plaatsen van een inbouw houtkachel. Er is geen rookkanaal aanwezig en het plafond is van hout. Verdiepingsvloeren van hout. Huis bestaat uit: begaande grond, 1ste verdieping en zolder (schuin dak). Begane grond en de 1ste verdieping zijn beide 245 cm hoog, zolder is alleen in het midden stahoogte. De haard willen we midden in de woning geplaatst hebben.
  Lienden
  Loodgieter / installateur
 • Dragende muur verwijderen en dragende balk plaatsen

  Wij zijn voornemens een huis te kopen, mits we kunnen inschatten wat de verbouwkosten zijn. Het gaat hier dus over een grove inschatting. *Korte beschrijving situatie: Fundering is op staal, jaren 30 hoekwoning, woning heeft drie verdiepingen en puntdak. *Korte beschrijving vraag: - Muur wegnemen over +/- 4 meter breedte bij 2.80 meter hoog. Het is een dragende muur (muur loopt door in de 1e verdieping). - Berekenen en plaatsen ondersteunde balk. - Géén afwerking, dit laten we doen door een bevriende aannemer. Nogmaals: We willen een grove indicatie. Als het in het budget past gaan we over tot koop. Mogelijke uitvoering dan in april 2015.
  Santpoort-Zuid
  Aannemer
 • Spouwmuurisolatie aanbrengen

  Het aanbrengen van spouwmuurisolatie. Betreft een vrijstaande woning 15 meter lang, 8 meter breed en 3 verdiepingen hoog.
  Heusden gem. Heusden
  Isolatiespecialist
 • Zon- en geluidswerend rolluik plaatsen

  Ik wil graag een rolluik aan de achterkant van mijn woning. In de zomer staat de zon namelijk op dit raam. Naast het weren van de zon vind ik de geluidswerendheid van het rolluik ook zéér belangrijk. Achter is soms overlast van honden. Ik zou dus graag een rolluik hebben dat geluid goed dempt. Handbediening is prima. Kleur crème-wit. De raampartij is ongeveer 2,40 meter breed en 1,25 meter hoog. Optioneel ook het leveren van het rolluik.
  Voorhout
  Timmerman
 • Flexibel rookkanaal monteren

  Ik ga een kleine houtkachel plaatsen. Hiervoor vraag ik een prijsopgave aan voor het aanbrengen van een flexibel rookkanaal in een bestaande gemetselde schoorsteen. Het schoorsteenkanaal is 9.20 meter hoog. De woning heeft een puntdak met dakpannen. Bouwtekening en foto zijn beschikbaar.
  Haarlem
  Loodgieter / installateur
 • Isolatie in de kruipruimte aanbrengen

  Ik wil graag de kruipruimte isoleren tegen vocht. Kruipruimte is ongeveer 35 a 40 m2 en zo'n 40 a 50 cm hoog. Het gaat om een 2 onder 1 kap woning.
  Lithoijen
  Isolatiespecialist
 • Enkelsteens muur isoleren

  Ik wil een enkelsteens muur laten isoleren. Het betreft een enkelsteens buitenmuur met stucwerk aan de buitenkant, de woning is uit 1900. Oppervlakte is ongeveer 12m breed en 8m hoog. Ik weet nog niet of we voor binnen of buiten isloleren gaan. Ik wil daarbij graag advies en kosten vergelijken. Graag eerst per mail, ik bel zelf terug. Ik ben niet altijd bereikbaar want net moeder geworden.
  Arnhem
  Isolatiespecialist