Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor woning op hoog energieverbruik controleren:

Woning op hoog energieverbruik controleren

Mijn zoon heeft een eenkamerappartement, geen wasmachine en droger en zijn verbruik bedroeg vorig jaar 10.000 kw. Dus nagaan wat de oorzaak van het hoge energieverbruik kan zijn?
Onze klant uit Heerlen (Limburg) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor woning op hoog energieverbruik controleren uit heel Nederland:

Wortels van een haag verwijderen en snoeiwerk

We hebben zelf een deel van een haag verwijderd, echter tot circa 10 cm bovengronds. De wortels moeten nu geheel verwijderd worden, circa 15 meter aan zijkant woning. De haag geheel verwijderen circa 15 meter. Aan voorzijde. Tevens toekomstige snoeiwerk hoge bomen/beplanting (gouden regen, magnolia en laurier). Achter de haag bevindt zich beplanting (te behouden) hoog en laag.

Houten schuttingdelen vervangen

Ik wil een houten schutting bij mijn woning laten vervangen. De betonnen palen en betonnen onderplaten kunnen gehandhaafd blijven. Ik wil de schuttingdelen laten verwijderen en afvoeren en nieuwe laten plaatsen. Het gaat om 7 houten schuttingen van 1.80 x 1.80 meter, 1 houten schutting van 1 meter hoog en schuinlopend tot 1.80 meter en 1 houten schutting van 1 m hoog. De schuttingdelen hebben verticale planken en zijn met hoekbeugels bevestigd. De hoekbeugels moeten ook vervangen worden. Ik wil de bovenzijde laten afwerken met een horizontale lat. Ik maak graag een afspraak om de situatie hier even te beoordelen en ontvang daarna een offerte. Het is mijn wens om het werk in het najaar te laten verzorgen.

Verwijderen draagmuur

Wij hebben een vrijstaande woning gekocht, waarvan de overdracht gepland staat op 24 september. Wij willen daar een draagmuur van 319 cm breed, 230 cm hoog en 27 cm dik laten verwijderen, zodat we de ruimte van de bijkeuken bij de woonkamer kunnen trekken. Er moet een steunbalk worden aangebracht en alles moet netjes worden afgewerkt. Er staan foto's van de woning op Funda. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Totale verbouwing woning en tuin

Voor mijn woning zoek ik een aannemer met bouwbedrijf met één aanspreekpunt. De volgende werkzaamheden dienen gedaan te worden: - gemetselde aanbouw van 6 x 3,5 meter met plat dak en lichtkoepel of lichtstraat erin - kunststof dakkapel 4,5 breed x 1,70 hoog (zolder) - houten vloerdelen leggen (zolder) - verwijderen zichtbare radiatoren - plaatsen van nieuwe deuren - plaatsen van gordijn en/of luxaflex - plaatsen van verlichting - plaatsen keuken, badkamer en wc - inclusief slopen en aanbrengen tegelwerk en leidingen - vervanging CV-ketel - plaatsen van extra groepen - stuk- en taxwerk gehele woning - rolluiken gehele woning - vloerverwarming 2 verdiepingen: vloerverwarming en tegelvloer op beide verdieping (verdiepingsvloeren zijn beton) - veranda 3,5 x 6 meter - aanleg tegels voor- en achtertuin - aanbrengen sierplafonds met led-spots - aanbrengen plinten 2 verdiepingen De beste prijs-kwaliteitsverhouding staat voorop. Kortom goed resultaat voor een super scherpe prijs.

Achtergevel laten renoveren

Graag willen wij onze achtergevel herstellen. De voegen zijn niet meer overal goed, er zit ijzerwerk in dat verwijderd dienst te worden ter voorkoming van roest/scheurvorming, het geheel mag gereinigd worden en geimpregneerd. Het gaat om een woning van 2 verdiepingen van 6 meter breed en 6 meter hoog. Zonder kozijnen +- 25-30 m2(?). Alle bestaande kozijnen willen we behouden. Graag alle benodigde materiaal aanleveren. We ontvangen graag een offerte met een specificatie van de uit te voeren werkzaamheden en de geschatte werktijd/periode.

Taatsdeur tussen woning en workshopruimte

Ik ben benieuwd wat de kosten zijn voor een soort taatsdeur tussen woonkamer en workshop ruimte. Ongeveer 2 meter breed en 2,70 hoog. Is dit ook mogelijk met lichtelijk mat glas.

Stalen schuifpui aan achterzijde woning

Ik wil graag een stalen schuifpui in de achtergevel. Het gaat om een gevel met een afmeting van 6075 mm breed en circa 2500 mm hoog. In een nieuwbouw huis. Of we willen een stalen serre van een meter diep, met daarin de stalen schuifpui, met een glazen dak zodat we de lichtinval bij het huis vergroten.

Houtwerk aan buitenzijde woning schilderen

Het houtwerk aan de buitenzijde van mijn woning moet worden geschilderd. Op de begane grond en de 1e verdieping. Het gaat om kozijnen, deuren, boeidelen, etc. Uiteraard behoren werkzaamheden zoals gaatjes stoppen en schuren er ook bij. Voor: groot raamkozijn (3 x 1.5 m) met een scharnierend raam, kozijn voordeur met glaspaneel ernaast en afdakje bij de voordeur: plafond, boeidelen en kolom/paal. Voor boven: groot raamkozijn als beneden. Gevelbeplating van hout 1 x 1.5 meter rabatdelen en kozijn met kiepraampje van de badkamer. Boeidelen van de goot. Achter: groot kozijn met openslaande deuren met glasverdeling in de deuren en glaspanelen ernaast (2.40 breed x 2.20 meter hoog), kozijn met vast glas 2.20 hoog. Op de eerste verdieping voor een raam als beneden, gevelbeplating als beneden en een raamkozijn van 1.5 meter breed. Ook hier de boeidelen van de goot. De woning is 6.30 meter breed. Alle vaste delen in wit, beplating en alle scharnierende delen grijs.

Partners

Partners van Casius