Woning op hoog energieverbruik controleren? (190463)


Offertes aanvragen

Electricien

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor woning op hoog energieverbruik controleren:

Woning op hoog energieverbruik controleren

Mijn zoon heeft een eenkamerappartement, geen wasmachine en droger en zijn verbruik bedroeg vorig jaar 10.000 kw. Dus nagaan wat de oorzaak van het hoge energieverbruik kan zijn?
Onze klant uit Heerlen (Limburg) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor woning op hoog energieverbruik controleren uit heel Nederland:

 • Stabiliteitsmuur inkorten

  Ik ben op zoek naar een bedrijf die de stabiliteitsmuur in mijn huis kan inkorten of weghalen (wat het beste uitkomt ivm evt stalen frame? ) De muur steekt nu 2 meter de woning in en dit wil ik graag terug laten brengen tot maximaal 1,20 meter om zo o.a. meer ruimte in de woonkamer te realiseren (zie tekening) De muur is van beton, 16 cm dik, 2,5 meter hoog en 2 meter diep. (extra info: op de eerste verdieping is de muur 1 meter diep en wordt gescheiden door de vloer van de 1e verdieping) Voor meer info
 • Draagmuur verwijderen

  Wij zijn bezig met het aankopen van een woning. In deze woning zouden wij graag een draagmuur van 4 meter lang en kamer hoog willen laten verwijderen en afwerken. Daarnaast dient de deur naar de keuken vanuit de hal dichtgemaakt te worden.
 • Aanbouw woning realiseren

  Graag zou ik een prijsvoorstel willen ontvangen voor een aanbouw zoals hieronder gespecificeerd. Mocht u eventueel aanvullende informatie nodig hebben ben ik te bereiken per mail of op telefoon. Aanbouw achterzijde circa breed 9500 x diep 2500 x hoog 2950 mm, aanbouw zijgevel breed 3000 x diep 4300 x hoog 2900 mm A: Voorzijde woning, 1 x kozijn draai kiep/ vast glas met rooster /draai kiep raam B: Hoeft niet helemaal afgewerkt worden aan de buitenzijde, komt tegen de aanbouw van de buren aan. C: Zijgevel doorbraak van ongeveer 1.85 meter D: Achterzijde woning 1 x pui met dubbele deuren en 2 x vast glas zijramen met ventilatie roosters en bovenlichten afmetingen ongeveer 4400 x 2400 mm E: 1 x achterdeur kozijn en deur en bovenlicht afmetingen ongeveer 1000 x 2400 mm F: Doorbraak achterzijde bestaande woning grotendeels kozijn Graag alle kozijnen in wit kunststof uitvoeren In de bijlage heb ik een plattegrond ingescand met daarop in het roze getekend wat de aanbouw moet worden
 • Gevel impregneren

  Graag ontvang ik een offerte voor het impregneren van de (bakstenen) achtergevel, omdat de ruiten zijn beschadigd door zuren van de muur. Het gaat om een gevel van ongeveer 5 meter breed en 3,5 meter hoog. De woning komt uit 1980 en eventueel moeten er nog wat voegen hersteld worden, graag deze inspecteren.
 • Draagmuur doorbreken en stalen balk plaatsen

  Doorbreken van stenen draagmuur van ongeveer 270cm breed en 230cm hoog en plaatsen stalen balk. Wat zijn de kosten hiervan ongeveer? Wij krijgen 7 augustus de sleutel van onze nieuwe bestaande woning en willen 10 augustus starten.
 • Inbouwkast maken en trap renoveren

  Wij krijgen de sleutel van de woning open we willen het volgende laten doen: * Maken van inbouwkast afmetingen van 85 diep; 248 cm hoog en 231 cm breed (beetje steigerhout uiterlijk) * Nieuwe deuren van de bestaande inbouwkast in dezelfde stijl als de nieuw te bouwen inbouwkast * Trap bekleding van twee trappen met cando trap renovatie of flexxstairs (vinyll) (zie voorbeeld de bijlage) * Plafond vervangen in de badkamer (optie) Kun jij een indicatie geven wat ongeveer de kosten zullen zijn voor deze werkzaamheden? En heb jij tijd rond de genoemde periode? Hoor graag van je.
 • Trap renoveren en inbouwkast maken

  Wij krijgen de sleutel van de woning open we willen het volgende laten doen: * Maken van inbouwkast afmetingen van 85 diep; 248 cm hoog en 231 cm breed (beetje steigerhout uiterlijk) * Nieuwe deuren van de bestaande inbouwkast in dezelfde stijl als de nieuw te bouwen inbouwkast * Trap bekleding van twee trappen mag met vinyll of flexxstairs (zie voorbeeld de bijlage) * Plafond vervangen in de badkamer (optie) Kun jij een indicatie geven wat ongeveer de kosten zullen zijn voor deze werkzaamheden? En heb jij tijd rond de genoemde periode? Hoor graag van je.
 • Traprenovatie aanbrengen en inbouwkast maken

  Wij krijgen de sleutel van de woning open we willen het volgende laten doen: * Maken van inbouwkast afmetingen van 85 diep; 248 cm hoog en 231 cm breed (beetje steigerhout uiterlijk); * Nieuwe deuren van de bestaande inbouwkast in dezelfde stijl als de nieuw te bouwen inbouwkast; * Trap bekleding van twee trappen mag met vinyl of flexxstairs (zie voorbeeld de bijlage); * Plafond vervangen in de badkamer (optie). Kun jij een indicatie geven wat ongeveer de kosten zullen zijn voor deze werkzaamheden? En heb jij tijd rond 15 juli? Hoor graag van u.