Woning op hoog energieverbruik controleren? (190463)


Offertes aanvragen

Electricien

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor woning op hoog energieverbruik controleren:

Woning op hoog energieverbruik controleren

Mijn zoon heeft een eenkamerappartement, geen wasmachine en droger en zijn verbruik bedroeg vorig jaar 10.000 kw. Dus nagaan wat de oorzaak van het hoge energieverbruik kan zijn?
Onze klant uit Heerlen (Limburg) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor woning op hoog energieverbruik controleren uit heel Nederland:

 • Bakstenen buitengevel reinigen

  We wonen op de begane grond en willen de bakstenen buitengevel op de begane grond schoongemaakt hebben. De gevel is 9 meter breed en ongeveer 3 meter hoog, minus openslaande deuren en ramen. De woning is ongeveer 100 jaar oud en enigszins vervuild door de tijd met wat aanslag. Traditionele baksteen. Hiervoor willen graag een kijkafspraak maken en een prijsopgave.
  Den Haag
  Gevelspecialist / metselaar
 • Voegen herstellen van de gevel

  Eruit halen en opnieuw voegen van de gevel en eventueel ook reinigen en impregneren van de gevel. Betreft een vrijstaand huis met een gevel van ongeveer 100 m². De woning heeft een puntdak van een meter of 5 meter hoog.
  Doornspijk
  Gevelspecialist / metselaar
 • Buitenschilderwerk bij een tussenwoning

  Werkzaamheden: - Herstellen van slechte plekken in de kozijnen. - Schuren en schilderen van alle kozijnen (2x grond, 2 x lak). - Schilderen van de voor- en achtergevel, kleur wit. De gevels zijn ongeveer 4.5 meter breed en 5 meter hoog. We hebben foto's van de voor- en achtergevel. Lak heb ik, grondverf regel ik ook zelf.
  Haarlem
  Schilder / behanger
 • Divers onderhoudswerk in de woning

  In mijn keuken moet nog laminaat gelegd worden in het verlengde van het laminaat in de woonkamer. Vervolgens moeten er in de keuken en woonkamer plinten aan de muur bevestigd worden. Verder moet er een plint aangebracht worden rondom de convector put. Hierna moet een eiken kast (een losse kast bestaande uit 2 delen) terug gezet worden in de keuken. In de woonkamer moeten verder 3 wandlampjes op dezelfde hoogte (in 1 lijn) opgehangen worden en een plafondlamp (en eventueel nog een uittrek wandlamp). Daarnaast moeten er in de badkamer en in een slaapkamer plafondlampen worden aangebracht. In de elektriciteitskast hangt een stekkerdoos, die ik niet geheel vertrouw en daarom vervangen wil hebben door een andere stekkerdoos met meer aansluitmogelijkheden. Gordijnrail ophangen.
  Houten
  Klusbedrijf
 • Renovliesbehang in nieuwbouwoning plakken

  Graag een offerte voor het aanbrengen van renovliesbehang inclusief sauzen van alle wanden in het gehele huis, exclusief plafonds. 2.64 meter hoogte behalve op de tweede verdieping, daar is het 2.40 meter hoog. Het betreft een nieuwbouwwoning die in juli 2015 wordt opgeleverd. Ik kan u een bouwtekening toesturen via mail.
  Leiden
  Schilder / behanger
 • Dakgoot met trespa bekleden

  Houten bekleding van de dakgoot laten vervangen door trespa aan voorzijde woning. Lengte ongeveer 7 meter op een hoogte van ongeveer 5 meter. De zonwering zal moeten worden verwijderd alvorens het werk kan worden uitgevoerd en weer terug gehangen moeten worden na de werkzaamheden.
  Ridderkerk
  Dakdekker
 • Gevel repareren, reinigen en impregneren

  Het betreft een pakhuisje uit 1895. Wij willen de gevel laten impregneren en de voegen op enkele plekken laten vervangen. Eventueel dient de gevel ook gereinigd te worden. De hoekwoning heeft geen tuin, waardoor enkele muren moeilijk te bereiken zijn. De woning is 4 meter breed, 8 meter diep en 5 meter hoog.
  Haarlem
  Gevelspecialist / metselaar
 • Dakgoten schoonmaken

  Ik woon in Diemen Zuid en wil met in ieder geval 4 (wellicht 6) woningen de dakgoten aan de voorkant van het huis laten schoonmaken. Het gaat om ongeveer 5 meter dakgoot per woning op een hoogte van een aatal meter.
  Diemen
  Dakdekker