Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor woning op hoog energieverbruik controleren:

Woning op hoog energieverbruik controleren

Mijn zoon heeft een eenkamerappartement, geen wasmachine en droger en zijn verbruik bedroeg vorig jaar 10.000 kw. Dus nagaan wat de oorzaak van het hoge energieverbruik kan zijn?
Onze klant uit Heerlen (Limburg) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor woning op hoog energieverbruik controleren uit heel Nederland:

Elektrisch knikarmscherm monteren

Het betreft een offerte aanvraag voor de montage van een elektrisch bedienbaar knikarmscherm van 5 meter breed en een uitval van 3 meter. Het scherm is reeds geleverd en in de woning aanwezig. Het scherm is aangeschaft met motor, afstandsbediening en extra beugels in verband met de houten sierlijst. Het schuine dak begint aan de achterzijde van de woning direct. Montage geschiedt tegen de dakgoot aan. De houten sierlijst onder dakgoot is 14 centimeter hoog.

Dakopbouw maken

Op de woning (1964) heb ik op dit moment een bitumen dak, met een helling van 20°. Deze wil ik laten verwijderen om vervolgens een extra verdieping te creëren middels een mansardedak. Op het dak moeten dakpannen komen, overige afwerking in overleg. De woning is ongeveer 6,60 bij 6,06 meter. Op dit moment is het dak ongeveer 6 meter hoog en er mag uitgebouwd worden tot een hoogte van 9 meter. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Aluminium harmonicadeur leveren en plaatsen

Het betreft een offerte aanvraag voor de levering en plaatsing van harmonica deuren in de buitengevel van onze woning. De deuren moeten 3.2 meter breed en 2.5 meter hoog zijn.

Laminaat met schade vernieuwen

Ik heb op de gang lekkage gehad, waardoor er waterschade is ontstaan aan de laminaatvloer van 7 m². Ik moet het laminaat en de ondervloer verwijderd hebben uit de gang, maar dit is zo lastig want de vloer is een een lange lijn met woonkamer en slaapkamper van 10,900 meter dus ik denk dat de rest van de woning ook vervangen worden. Dat gaat om 53 m2 ( zonder 1 kleine slaapkamer). Ik moet ook nog nieuw laminaat en ondervloer kopen. Graag ontvang ik een prijsopgave voor het verwijderen van het laminaat met de ondervloer en het leggen van alle nieuwe materialen. Plinten van 12 cm hoog zijn nu op de muren geplakt. P.S. Als ik wil ook in de kleine kamer doen - hoe veel zou dat kosten voor 11 m2?

Stucen en sauzen nieuwbouwwoning

Nieuwbouwwoning behangklaar opgeleverd, totale vloeroppervlakte (over 2 woonlagen) van 100 m2. Wanden en plafonds glad stucen en afspuiten met latex (wit of RAL 9010). Muren zijn 2.60 meter hoog, betreft woning met vloerverwarming dus geen radiatoren en plinten. Ook graag afplakken en voor behandelen.

Doorvoer voor de afzuigkap maken

Op 1 hoog wil ik een gat door de buiten muur laten boren voor de afvoer van een afzuigkap. De woning is in 1980 gebouwd.

Aanleggen drainage rondom woning of afvoer vanuit kruipruimte

In de kruipruimte staat in de winterperiode veel water. Soms wel 50 cm hoog. De huidige drainage rondom de woning is in 22 jaar niet meer onderhouden en werkt dus niet meer. Er zijn, mijn inzien, 2 oplossingen te weten: 1. Nieuwe drainage rondom de woning 2. Afvoer maken vanuit de kruipruimte naar de ontstoppingsput of daar waar de huidige drainage aangesloten is op de riolering.

Pui vervangen door een kozijn met harmonicadeuren

Ik wil een houten pui in mijn woning laten vervangen door een kozijn met 4 aluminium harmonicadeuren. Ik wil een ventilatievoorziening in de deuren en aan 1 zijde een loopdeur. Ik wil bovendien binnen en buiten een andere kleur. De gevelopening is 2,5 meter hoog en 3,2 meter breed. Ik wil de deuren rond half oktober laten plaatsen en ontvang graag uw offerte voor de levering en montage.

Partners

Partners van Casius