Woning op hoog energieverbruik controleren? (190463)


Offertes aanvragen

Electricien

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor woning op hoog energieverbruik controleren:

Woning op hoog energieverbruik controleren

Mijn zoon heeft een eenkamerappartement, geen wasmachine en droger en zijn verbruik bedroeg vorig jaar 10.000 kw. Dus nagaan wat de oorzaak van het hoge energieverbruik kan zijn?
Onze klant uit Heerlen (Limburg) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor woning op hoog energieverbruik controleren uit heel Nederland:

 • Luchtkanalen van heteluchtverwarming vervangen

  Indien mogelijk zou ik graag een offerte ontvangen voor het vervangen van de kanalen van het hete lucht systeem in mijn woning, de ketel (voor zover ik weet van het merk Brink) is in december vervangen. Nu is het alleen zo dat de kanalen zelf in de kruipruimte na ruim 40 jaar gebruik, ook aan vervanging toe zijn. Deze originele kanalen bestaan uit inwendig geïsoleerde kokers, de isolatie is op veel plaatsen los of inmiddels verdwenen en het plaatstaal (blik) is ook op verschillende plekken weg gecorrodeerd waardoor je via het ventilatie rooster de kruipruimte kan zien. Het gaat hierbij om ongeveer 50 tot 60 meter aan luchtkanaal en 18 (vloer) roosters welke vervangen moeten worden. Het woonoppervlak is 150m2 en een geschatte inhoud van de woning is 400 m3. De kruipruimte is goed begaanbaar, bestaat wel uit verschillende compartimenten en is ongeveer 90cm hoog.
 • Woning stucen met spachtelputz

  Spachtelputz 50m2 met afplakken. Muren. 1 muur bij trap is 3 meter hoog in de hoek. Zie foto
 • Glaswand tussen woonkamer en keuken

  In een woning die op dit moment in aanbouw is willen wij graag tussen den keuken en de kamer een glazen wand laten plaatsen. De totale wand zal 2.5 meter hoog en 3.07 meter breed worden waarin er 2 openslaande deuren geplaatst moeten worden.
 • Boom in de tuin kappen

  Ik wil graag een boom in onze tuin laten kappen kappen tot boven de grond het afvoeren van de takken dikker hout op haardhoutlengte zagen ontstane rommel afvoeren het betreft één eik omtrek op borsthoogte 175 cm boom staat ongeveer 6 m van de woning en is, ingeschat t.o.v. van het dak, 12-15 m hoog afstand tot de weg ongeveer 60 m smalste doorgang 1,25 m
 • Omgewaaide bomen verwijderen

  In een gesloten huizenblok van 5 verdiepingen hoog zijn twee bomen ontworteld door de storm van zaterdag jl. De bomen zijn circa 20 meter hoog. De bomen stonden in mijn tuin. Een boom hangt tegen de buur (huur)buurappartementen aan, de andere ligt over verschillende tuinen. Het afvoeren van de bomen moet door een woning gedaan worden of over het blok heen hijsen. Met spoed deze situatie oplossen.
 • Schoorsteen metselen en muren injecteren

  Van onze tussenwoning dient de schoorsteen vervangen/hersteld te worden. De schoorsteen is ongeveer 60 cm breed en 80 cm hoog. Tevens dienen de buitenmuren van 14 meter lengte geïnjecteerd te worden wegens optrekkend vocht. Graag laten wij de vakman de muren beoordelen en een goed advies geven zodat de vochtproblemen opgelost worden. De woning staat in Breda en de werkzaamheden dienen tussen 1 en 14 september uitgevoerd te worden. Er is een foto beschikbaar.
 • Bakstenen tuinmuur funderen en plaatsen

  Wij willen een stenen muur van ong. 12 meter lang, 2,5 meter hoog en 20 cm diep plaatsen als erfafscheiding met het bedrijf wat naast ons zich heeft gevestigd. Dit om een zo geluisdwerende muur te realiseren maar wel een muur dat zowel mooi is en past bij de woning. Onbekend is of er geheid moet worden want de muur dient wel een geheel uit te maken van de bestaande bouw met in de toekomst de mogelijkheid tot het plaatsen van een overdekte tuinkamer of serre. Graag prijzen die all inclusive zijn. Ook dienen de huidige struiken te worden gerooid.
 • Nieuw prefab dak plaatsen

  Een nieuw te kopen woning heeft een asbest dakbeschot. Graag prijsinformatie voor het verwijderen van het oude dak, asbest verwijderen en afvoeren (en alles wat daarbij hoort), het plaatsen van een prefab dak en nieuwe dakbedekking. Er zijn ook 2 dakkapellen die vernieuwd moeten worden. Beide dakvlakken zijn ca. 140 m2. De dakkapellen hebben een schuin dak en 1 is ca. 4,50 m. breed en 1 m. hoog, de ander is ca. 1,80 m. breed en 1 m. hoog. Graag specificeren naar werkzaamheden en uitvoering. Het hoeft geen volledige offerte te zijn, maar ik wil wel graag kunnen beoordelen of vervanging door een prefab dak tot mijn mogelijkheden behoort. Eventuele andere opties mogen ook vermeld worden. Bij voorbaat dank.