Woning op hoog energieverbruik controleren? (190463)


Offertes aanvragen

Electricien

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor woning op hoog energieverbruik controleren:

Woning op hoog energieverbruik controleren

Mijn zoon heeft een eenkamerappartement, geen wasmachine en droger en zijn verbruik bedroeg vorig jaar 10.000 kw. Dus nagaan wat de oorzaak van het hoge energieverbruik kan zijn?
Onze klant uit Heerlen (Limburg) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor woning op hoog energieverbruik controleren uit heel Nederland:

 • Trapoverkapping van hout opknappen

  Trap buiten woning heeft overkapping met rotte panelen. Ik wil rotte hout vervangen door kunststof en onderhoudsvrij maken. Indien mogelijk strips op raamkozijn of raam verwijderen? . Hoogste deel is ongeveer 8,5 meter hoog. Svp Bellen na 19. 00 uur
  Amsterdam
  Timmerman
 • Terras aanleggen bij de nieuwbouwwoning

  Bij nieuwbouw gereed medio mei 2015 terras leggen en borders plaatsen. De tuin is 13 x 6 meter waarvan 55 m2 betegeld moet worden in wildverband. Hier komen tevens 2 borders van 3 x 1 meter. Dit willen wij graag in 2 verschillend hoogtes, t.w. 1 border van 4 blokken en 1 border van 2 blokken. Met blokken bedoel ik die kleine stoepbandjes van 15 x 15. Desbetreffende terrastegels en blokken hebben wij al bij een evt. Tuin leverancier gezien, maar voor opties staan we altijd open.
  Wateringen
  Stratenmaker
 • Klussen in de tuin

  Er dienen in de achtertuin 5 tuinschermen geplaatst te worden. Aan de zijkant van de woning wil ik graag schermen van gaas laten plaatsen en het garagepad van 25 m2 moeten herstraat worden. Tevens zijn er nog 2 bomen, met een normale hoogte, die gekapt moeten worden.
  Alkmaar
  Hovenier
 • Buitengevel stucen

  Graag zou ik een offerte willen ontvangen van het opnieuw stucen van de buitengevel, alleen op de vierde etage. Dit graag inclusief het plaatsen van een steiger voor 4 hoog, locatie is amsterdam. Er moet wat oude stuuc verwijderd worden, dus ook afgevoerd en dan een nieuwe stuuclaag erop. Het gaat om 2 woningen op de vierde etage. Is het mogelijk de offerte spoedig te ontvangen? We begrijpen dat het niet exact berekend kan worden, maar het heeft enige haast.
  Amsterdam
  Stukadoor
 • Kruipruimte verdiepen en isoleren

  Ik wil mijn woon- en eetkamervloer isoleren. De houten balken met een oud parket moet worden verwijderd. De kruipruimte is ongeveer 50 cm hoog en moeten worden verdiept met schoon zand. Daarna de bodem afsluiten met folie en isolatie onder of tussen de balken. De woning is bewoond en de vloer moet nog open, kan ik ook eventueel ook zelf doen.
  Den Haag
  Isolatiespecialist
 • Timmerwerk in de woning

  Ik heb een nu nog vrije hoek in de woonkamer waarbij éen zijde een lange muur behelst, en de andere zijde vanaf plus minus 40 cm overgaat in kozijn. Daaronder lopen 2 verwarmingsbuizen naar een kachel aan de lange muur. Deze wil ik weggewerkt hebben d.m.v. "drempel" ter hoogte van de deur in het kozijn. De kachel zou ik ook graag netjes uit het zicht willen hebben, maar dat deze nog wel zijn warmte kwijt kan. Boven de kachel nette vierkant raster om spullen in kwijt te kunnen. Links van de kachel zou ik dan graag een bar gerealiseerd willen hebben met daarboven een hanglamp die geimproviseerd dient te worden vanuit een plafondplaat. Die er uiteraard ook nog niet hangt. Ik hoor graag uw bevindingen.
  Hoorn
  Timmerman
 • Kelder onder de woning plaatsen

  Wij oriënteren ons op de mogelijkheden van een kelder onder onze woning. Onze woning is ca. 15 jaar oud met een betonnen fundering en constructie en lange heipalen (ca. 20 meter diep.). Onder de woning bevindt zich nu een vrije ruime kruip kelder (1-1,5 meter hoog). De grondwaterstand is ca. 2-2,5 meter onder maaiveld, 6 meter onder NAP. Onze woning is een twee onder 1 kap met dus aan slechts 1 zijde buren. De wenselijke afmeting van de kelder is 5 m breed, 12 meter diep en minimaal 2,5 meter vrije hoogte. De kelder moet komen onder het gehele huis met een trapopening (zagen gat in bestaande vloer) naar de begane grond. Kelder dient geheel geïsoleerd te worden uitgevoerd. Verder moeten een 2 tweetal daglicht gaten (2 x 1 meter) in de bestaande begane vloer te worden gezaagd. Prijsindic
  Rotterdam
  Aannemer
 • Schoonmaken van dakgoten

  Hierbij neem ik de vrijheid om namens onze vereniging bij u een offerte aan te vragen voor het schoonmaken van de goten. Uw werkzaamheden. - Schoonvegen van de goten. - Inlaat van de regenpijp eventueel vrijmaken, zodat er ongehinderd waterafvoer mogelijk is. - Inspectie van goot- en dakaansluitingen met de goot. - Uitbrengen van advies en het innen van vastgestelde kosten bij de bewoner van desbetreffende pand. - Als er meer noodzakelijk is dan voornoemde werkzaamheden, dit bespreken met de bewoner van het pand en dit afhandelen. Per deelnemer/bewoner is er sprake van ongeveer 14 meter goot en 2 regenpijpen die schoongemaakt moeten worden. De goothoogte is 5,40 meter boven het maaiveld. Onze vereniging telt ca. 50 leden. De totale wijk bestaat uit 150 woningen.
  Zwijndrecht
  Dakdekker