Woning op hoog energieverbruik controleren? (190463)


Offertes aanvragen

Electricien

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor woning op hoog energieverbruik controleren:

Woning op hoog energieverbruik controleren

Mijn zoon heeft een eenkamerappartement, geen wasmachine en droger en zijn verbruik bedroeg vorig jaar 10.000 kw. Dus nagaan wat de oorzaak van het hoge energieverbruik kan zijn?
Onze klant uit Heerlen (Limburg) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor woning op hoog energieverbruik controleren uit heel Nederland:

 • Gaskachel verwijderen uit de woning

  Ik wil de gaskachel laten verwijderen uit mijn studio. De kamer is op 1 hoog.
 • Stucwerk in de woning aanbrengen

  Stucwerk op de: Begane grond, woonkamer, plafond woonkamer, hal alleen wanden, trapmuren naar 1e verdieping, 1e verdieping, 4 kamers alleen wanden, hal alleen, wanden , trapmuren naar zolder. Spuitwerk op de: begane grond, woonkamer wanden en plafond, hal wanden en plafond, trapmuren naar 1e verdieping, 1e verdieping, 4 kamers wanden en plafond, hal wanden en plafond, trapmuren naar zolder. De woning is een standaard rijtjeshuis. Lengte 11 meter en breedte (van binnen gemeten) 5,7 meter. De muren zijn 2,5 meter hoog. Wanden Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Plafond Vierkante meter: 65 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex
 • Woning op hoge meterstanden controleren

  Voor het tweede achtereenvolgende jaar zijn mijn meterstanden voor het nachttarief extreem hoog en ik woon alleen, het enige wat aanstaat is mijn koelkast. De meterstand voor overdag is normaal en Eneco kan niets voor mij doen. Ik zou graag willen weten waarom de nachtstand zo hoog oploopt afgelopen 2 jaar.
 • Scheidingsmuur met deur en kozijn maken in de woning

  Ik woon in een gerenoveerd huurappartement met 2 huisgenoten. Er zijn maar 2 afgescheiden slaapruimtes en we willen door het plaatsen van een muur een extra ruimte afscheiden.De verhuurder gaat hiermee akkoord. Er staat al een stukje muur dat moet worden uitgebreid. We hebben al een kozijn met een deur besteld. Zodra dit binnen is wil ik dit laten plaatsen. Er moet dus een kozijn met deur geplaatst worden en een stuk muur bijgebouwd van 2,5 m1 hoog en 1,7 m1 breed. Dit moet ook netjes worden afgewerkt. De materiaalkeuze laten we graag over aan de vakman. We ontvangen graag vooraf een prijsopgave en willen het werk zo snel mogelijk laten uitvoeren.
 • Casco aanbouw aan woning

  Wij hebben een woning gekocht uit bouwjaar 1981. Wij wonen er nog niet. Wij willen aan de achterzijde van de woning een casco aanbouw van 2,5 m1 diep en 3 m1 hoog laten maken over de volle breedte van ongeveer 6 m1. Wij willen een plat dak en een kunststof schuifpui. De betonvloer van de woning laten wij ook graag doorlopen in de aanbouw. Graag krijgen wij een ruwe prijsindicatie op basis van deze gegevens. Als de prijs interessant is kunnen we een afspraak maken om langs te gaan om de exacte situatie te bekijken en een offerte op te laten stellen.
 • Kunststof dakramen op zolder plaatsen

  Binnenkort ondertekenen wij het voorlopig koopcontract voor onze nieuwe woning. We willen de kosten van enkele verbouwingswerkzaamheden laten meefinancieren. Graag ontvang ik een offerte voor de vervanging van twee oude dakramen met enkel glas door kunststof dakramen met HR++ isolatieglas. Het gaat om een raam van 108 cm breed en 110 cm hoog en een raam van 54 cm breed en 64 cm hoog.
 • Afvoerput aanpassen op balkon

  Ik heb lekkage in mijn woning via het balkon. Een verzekeringsman heeft mij uitgelegd dat dit komt doordat er tussen de oorspronkelijke betonlaag en een nieuw aangebrachte specielaag water blijft staan. Dit kan niet wegstromen omdat het niveau van het putje te hoog is. Graag laat ik dit probleem op korte termijn verhelpen. Er zijn foto's van de situatie beschikbaar.
 • Draagmuur in een jaren '30 woning verwijderen

  Het betreft het verwijderen van een draagmuur tussen en woonkamer en de keuken. De muur is 1.50 meter breed en 2.30 meter hoog. De woning is op de derde etage in een jaren '30 pand zonder lift. De afwerking, stuken, wordt door derden gedaan. Er is een foto beschikbaar.