Woning op hoog energieverbruik controleren? (190463)


Offertes aanvragen

Electricien

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor woning op hoog energieverbruik controleren:

Woning op hoog energieverbruik controleren

Mijn zoon heeft een eenkamerappartement, geen wasmachine en droger en zijn verbruik bedroeg vorig jaar 10.000 kw. Dus nagaan wat de oorzaak van het hoge energieverbruik kan zijn?
Onze klant uit Heerlen (Limburg) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor woning op hoog energieverbruik controleren uit heel Nederland:

 • Houtkachel van GAMMA plaatsen

  In een uitbouw van mijn woning, plat dak wil ik een houtkachel plaatsen met de pijp op het dak naar buiten. Standaard maat van 2,25 hoog, dakleer. Er moet een gat door het dak naar buiten gemaakt worden. Simpele houtkachel zoals bij Gamma afgebeeld. Wie kan/wil dit zsm voor me uitvoeren?
  Oldenzaal
  Loodgieter / installateur
 • Fundering storten en tuinmuur optrekken

  Gewapende funderingsbalk storten waarop een steens tuinmuur opgetrokken moet worden van ongeveer 2,6 mtr vanaf het maaiveld hoog, en 3,5 mtr lang vanaf de woning. Met gele gevelstenen van waal formaat en een bruine plint van ongeveer 40 cm hoog vanaf het maaiveld.
  Steenbergen
  Aannemer
 • Halland haard van GAMMA laten plaatsen

  Wie kan de haard plaatsen (halland type 3 uit de gamma folder en wat gaat mij dat kosten . De haard kan op de tegels worden gezet. De woning is een stenen bungalow. Als je in de woning zit kijk je tegen de nok aan . De hoogte tot het begin van de schuinte van de kap is ongveer 3 meter . De hoogte tot aan de nok is 4,5 meter. Er hoeft alleen een dakpan weggehaald te worden zodat de pijp door de kap heen kan . De maximale hoogte van de woning is 4,5 meter hoog. Ik hoor graag van d evakman wat het gaat kosten
  Putten
  Loodgieter / installateur
 • Kunststof kozijnen met HR-glas plaatsen

  Kunststof kozijnen met HR-glas aan de achterzijde op de eerste verdieping van de woning plaatsen. Dit is vervanging van de huidige kozijnen. Het gaat om 2 kozijnen; 150 x 150 cm en de ander is 200 cm breed en 150 cm hoog.
  Arnhem
  Timmerman
 • Woning schilderen aan de buitenkant

  Graag offerte voor het schilderen van de buitenkant van de woning. Het gaat om de nok aan beide kanten van de woning. Verder dienen de kozijnen op zolder aan beide kanten, 2.5 meter lang en ongeveer 50 cm hoog, geschilderd te worden.
  Apeldoorn
  Schilder / behanger
 • Muren tegen optrekkend vocht impregneren

  We hebben last van optrekkend vocht bij de binnenmuren op de begane grond. Wellicht is het een oplossing om de gevel te impregneren. Het gaat dan in totaal om 70 vierkante meter, van zo'n 5 meter hoog. Het betreft een gevel van een vrijstaande woning. Andere opties bespreken we graag met u.
  Werkendam
  Gevelspecialist / metselaar
 • Berken- en eikenboom rooien

  Ik heb een grote eik en een berk staan van ruim 10 meter hoog die verwijderd moeten worden. De bomen kunnen niet zomaar omgezaagd worden vanwege de plek dicht bij de woning en de schuur. Het hout is eventueel voor u beschikbaar.
  Horst
  Hovenier
 • Rookkanaal via buitenzijde van de woning aanleggen

  Aansluiten rookkanaal op houtkachel met deels speksteen. Rookkanaal komt te lopen via de buitenzijde van de woning. De woning is 3 verdiepingen hoog en de kachel komt te staan op de begane grond. De kachel heeft een achter en bovenaansluiting van met een doorsnede van 15 cm. Kachel is losstaand en ongeveer 1 meter hoog.
  Koningsbosch
  Loodgieter / installateur