Woning op hoog energieverbruik controleren? (190463)


Offertes aanvragen

Electricien

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor woning op hoog energieverbruik controleren:

Woning op hoog energieverbruik controleren

Mijn zoon heeft een eenkamerappartement, geen wasmachine en droger en zijn verbruik bedroeg vorig jaar 10.000 kw. Dus nagaan wat de oorzaak van het hoge energieverbruik kan zijn?
Onze klant uit Heerlen (Limburg) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor woning op hoog energieverbruik controleren uit heel Nederland:

 • Gipswand plaatsen

  Ik ben aan het inventariseren wat het kost om een gipswandje te plaatsen in mijn woning te Amsterdam. Het gaat om een oppervlak van maximaal 3 meter breed bij 3 meter hoog, maar ik denk zelfs dat het een kleiner oppervlak is dan dat. Er hoeven geen deuren of leidingen of iets dergelijks in: het gaat er puur om dat er een wandje komt te staan. Wat kost zoiets in totaal (inclusief materialen, manuren, voorrijden, BTW, etc.)? En hoeveel tijd neemt zoiets in beslag?
 • Dakkapel op een schuin dak plaatsen

  Ik wil graag een dakkapel aan de achterzijde van mijn woning. Er is geen vergunning voor nodig. De dakkapel moet 3.50 meter breed en 1.78 meter hoog worden. Ik wil graag twee open ramen en twee vaste ramen. De afwerking doen we verder zelf. Het gaat om de plaatsing in een schuin pannendak.
 • Raam tijdelijk verwijderen en terugplaatsen na verhuizing

  Graag op 11 juni rond 11:00 uur het glas van de voorruit van de woning eruit halen (dubbelglas, 80 cm breed, 90 cm hoog). Wij halen dan de bank uit het huis, het glas kan dan direct weer terug geplaatst worden.
 • Taatsdeur in de gang plaatsen

  Ik wil graag een metalen taatsdeur tussen de voordeur en de gang. Hij zal ongeveer een afmeting van 2. 0 bij 2,5 m moeten hebben. Ook wil ik een glazen wand van metaal van boven naar beneden ongeveer 6. 0 meter breed, en 2,5 meter hoog. Aan de achterzijde van de woning met hierin twee maal een flinke metalen deur die naar buiten draait.. Materiaal: Weet ik nog niet
 • Binnenmuur maken van Ytong blokken

  Mijn dochter heeft een woning gekocht waar binnenkort verbouwd gaat worden. Ik ben haar daarin wat aan het begeleiden en wil enkele offerteprijzen opvragen. Er moet een binnenmuur van Ytong gasbetonblokken worden gezet van 3 meter hoog. Ik wil een prijs per m² weten, exclusief stucwerk.
 • Jaren '30 huis verbouwen

  Wij zijn geïnteresseerd in een 30-er jaren woning die te koop staat. Wij willen graag enkele richtprijzen ter indicatie ontvangen, zodat wij daarbij bij de mogelijke aankoop rekening mee kunnen houden. Wij willen een prijsindicatie voor een uitbouw met plaatfundering van 4 x 3 meter en 2,5 meter hoog. Wij willen een richtprijs voor het vervangen van de badkamer en voor het plaatsen van een nieuwe keuken.
 • Verbouwen van een jaren '30 woning

  Wij hebben een jaren dertig woning gekocht, waarvan wij op 15 augustus de sleutel krijgen. Wij willen er op 31 augustus al intrekken. In de weken daartussen willen wij een paar kleine verbouwingswerkzaamheden laten verrichten. Wij willen de keuken ongeveer 150 cm laten uitbouwen. Er is al een 'platje'achter de keuken boven het souterrain, dus vermoedelijk is een fundering niet nodig. Er moet ook een tussenmuur tussen de keuken en woonkamer verwijderd worden. Ik weet niet of dit een draagmuur is en of er een draagbalk nodig is. In dat geval moet er een constructieberekening en tekening worden gemaakt, zodat er een omgevingsvergunning kan worden aangevraagd. Ik ben in het bezit van enkele digitale bouwtekeningen.Deze klussen hebben prioriteit. Daarnaast wil ik de zolderverdieping van 6 meter breed, 8 meter diep en ongeveer 4,5 meter hoog opnieuw gaan inrichten. Ik wil er een kleine badkamer en twee slaapkamers laten maken en een opbergzolder. Er kan een bezoek aan de woning worden geregeld via de makelaar. Ook op 27 mei is er al een mogelijkheid daartoe. Het werk op de zolder heeft minder prioriteit. Ik vraag bedrijven die in genoemde periode ruimte in de agenda hebben, om contact met mij op te nemen. Ik ontvang graag een offerte voor het maken van de benodigde tekeningen en constructieberekeningen en voor de diverse onderdelen van de verbouwing.
 • Spotjes in het plafond laten plaatsen

  We hebben een nieuwbouw split level woning. In het hoge plafond van 4 meter hoog willen wij graag spotjes laten plaatsen, het plafond bestaat uit twee delen van ieder 25 m2. Wij denken aan 4 spotjes per plafond. Wellicht willen wij ook spotjes laten plaatsen in de badkamer boven. Het plafond moet ook netjes worden afgewerkt met stuckwerk. Wat zouden hiervoor de kosten zijn?