Woning op hoog energieverbruik controleren? (190463)


Offertes aanvragen

Electricien

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor woning op hoog energieverbruik controleren:

Woning op hoog energieverbruik controleren

Mijn zoon heeft een eenkamerappartement, geen wasmachine en droger en zijn verbruik bedroeg vorig jaar 10.000 kw. Dus nagaan wat de oorzaak van het hoge energieverbruik kan zijn?
Onze klant uit Heerlen (Limburg) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor woning op hoog energieverbruik controleren uit heel Nederland:

 • Nieuwbouw woning

  Nieuwbouw woning 7. 5 x 18 meter 3. 5 meter hoog met plat dak, met houten dakcontructie, gemetselde muren en all voorpuien, fundering moet met palen ( avegaar of zoiets )worden uitgevoerd.
 • Luik voor het raam repareren

  Aan de buitenkant van mijn woning op een meter of vijf hoog zit een luik los voor het raam. Wellicht is er ook schade aan het schilderwerk.
 • Reparatie van de buitenmuur ivm vochtdoorslag

  Door een hoog niveau van de grondwaterstand is er via de buitenmuur en spouw water onze woning binnengedrongen. Door sponswerking is de betonnen vloer op de begane grond nat geworden met als gevolg dat de parketvloer daarop is gaan oprollen. Ik wil bedrijven graag uitnodigen om de situatie hier te beoordelen en een plan van aanpak voor te stellen voor werk aan de buitenmuur. Ik ontvang daarvoor graag een offerte.
 • Gevels van een tussenwoning vervangen en isoleren

  Wij hebben een tussenwoning uit bouwjaar 1968, met drie woonlagen en een plat dak. De voor- en achtergevel bestaan uit grote raampartijen, kozijnen en deuren en houten betimmeringen. Dat alles is in slechte staat. Wij willen beide gevels laten vernieuwen en daarbij goed laten isoleren. Wij willen liever geen kunststof. Het huis is 5 meter breed en ongeveer 10 meter hoog. Aan de achterzijde bevindt zich op de bovenste verdieping een terras, waardoor de achtergevel is onderbroken. De woning wordt momenteel door ons verhuurd. Wij nodigen bedrijven graag uit om ter plaatse de situatie met ons te bespreken en ontvangen daarna een voorstel en een offerte.
 • Hellend pannendak renoveren en isoleren

  Ik heb een vrijstaande woning uit 1923 met nog originele Mulden pannen. Voorhuis 9,5 x 7, 5 meter met Franse kap, nokhoogte 7,5 meter. Deze kap heeft dakbeschot. Op de beide hoeken een schoorsteen. De goot voor is enkele jaren geleden nog vernieuwd. De achterbouw meet 11 x 6 meter de nok is 5,5 m hoog. Deze achterbouw is aan de achterzijde van het voorhuis gebouwd. Dit dak heeft ook Mulden pannen maar geen dakbeschot. Beide daken hoeven maar simpel geïsoleerd te worden omdat we de zolders alleen als opslag gebruiken. De vloer naar beneden is goed geïsoleerd. Mijn vraag is: kan bij renovatie de dakpannen nog gebruikt worden? Het dak lekt op enkele plaatsen met overvloedige regenval en moet dus een keer opgeknapt worden, indien de prijs dat toelaat kies ik voor volledige renovatie.
 • Staalconstructie plaatsen in de gevel voor een aanbouw

  Over de gehele lengte van de zijgevel van mijn woning wil ik een aanbouw aanbrengen. Hiertoe dient een staalconstructie aangebracht te worden alvorens de muur verwijderd kan worden. De zijgevel is 6 meter lang. De uitbouw wordt ongeveer 1.5 meter breed en ongeveer 2.7 meter hoog. De woning kent naast de begane grond 2 verdiepingen. De goothoogte van de woning is 6 meter. Kunt u een indicatie geven van de kosten van het aanbrengen van de staalconstructie?
 • Aanbouw met kelder laten bouwen

  Ik wil mijn woning laten verbouwen: aan de achterzijde een aanbouw over de breedte van het huis ca 550 breed en ca 250 diep in dezelfde stijl als de buren aan 1 kant die reeds een uitbouw hebben. Onder de uitbouw en gedeelte van de tuin zouden wij een kelder willen hebben. Ca 350 breed 550 diep en 220 a 240 hoog. Graag zou ik hier een vrijblijvende offerte voor willen krijgen.
 • Oorzaak van hoog gasverbruik achterhalen

  Ons gasverbruik is al jaren extreem. Ik heb het dan over 3000 m3 per jaar bij een 2 onder 1 kap woning. Graag willen we de oorzaak weten en eventueel wat we er aan moeten of kunnen doen.