Woning op hoog energieverbruik controleren? (190463)


Offertes aanvragen

Electricien

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor woning op hoog energieverbruik controleren:

Woning op hoog energieverbruik controleren

Mijn zoon heeft een eenkamerappartement, geen wasmachine en droger en zijn verbruik bedroeg vorig jaar 10.000 kw. Dus nagaan wat de oorzaak van het hoge energieverbruik kan zijn?
Onze klant uit Heerlen (Limburg) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor woning op hoog energieverbruik controleren uit heel Nederland:

 • Kapotte kabel in het zonnescherm vervangen

  Ik heb een huurwoning met een oud zonnescherm waarvan de kabel is geknapt. Nu krijg ik het niet meer omhoog. Wat zijn de kosten om dit te repareren?
  Leiden
  Klusbedrijf
 • Tussenwand met elektra plaatsen

  De wens is op de zolder, van een eengezins(tussen)woning, een (dubbele gips) wand te plaatsen van de voorkant van de woning naar de achterkant van de woning inclusief een schuifdeur die, bij openen, in de wand verdwijnt. De zolder heeft twee dakkapellen (voor en achter). De schuifdeur moet ter hoogte van de nok komen (in het midden). Naast het plaatsen van deze wand + deur is de wens een lichtschakelaar en een aantal stopcontacten te monteren in de nieuwe wand + een aantal led-spots in het plafond te monteren (die uiteraard reageren op de schakelaar in de nieuwe wand).
  Voorhout
  Aannemer
 • Gevel chemisch laten reinigen

  Graag wil ik mijn zij- en voorgevel chemisch laten reinigen.Het betreft een hoekwoning van ongeveer 6 meter breed, 8 meter diep en 7 meter hoog. De gevel is goed bereikbaar.
  Deventer
  Gevelspecialist / metselaar
 • Gevel reinigen en isoleren

  De gevels van onze woning e die van de buren, 2 onder 1 kap woning, willen wij graag laten reinigen. Tevens willen wij separaat een tarief ontvangen voor de isolatie. De woningen zijn ongeveer 8 meter breed, 8 meter diep en 7 meter hoog.
  Weert
  Gevelspecialist / metselaar
 • Nieuw HR dubbelglas plaatsen

  Type opdracht: Nieuw dubbel glas Uitvoerdatum: In overleg Type woning: 2 onder 1 kap Huidige glassoort: Enkel glas Aantal ruiten: 5 Indicatie afmetingen Breedte: 53,6. Hoogte Breedte: 64,0. Hoogte Breedte: 53,6. Hoogte Breedte: 71,5. Hoogte Breedte: 71,5. Hoogte: 139,5 Plaats werkzaamheden: 1e verdieping Soort kozijnen: Houten kozijnen Je hoeft niet met een ladder of steiger erbij. Glas zit namelijk boven een uitbouw (plat dak) dus je kan er prima staan met een klein trapje en een plaatje eronder. Uitbouw is te benaderen door het r
  Almelo
  Glaszetter
 • Berken- en eikenboom rooien

  Ik heb een grote eik en een berk staan van ruim 10 meter hoog die verwijderd moeten worden. De bomen kunnen niet zomaar omgezaagd worden vanwege de plek dicht bij de woning en de schuur. Het hout is eventueel voor u beschikbaar.
  Horst
  Hovenier
 • Rookkanaal via buitenzijde van de woning aanleggen

  Aansluiten rookkanaal op houtkachel met deels speksteen. Rookkanaal komt te lopen via de buitenzijde van de woning. De woning is 3 verdiepingen hoog en de kachel komt te staan op de begane grond. De kachel heeft een achter en bovenaansluiting van met een doorsnede van 15 cm. Kachel is losstaand en ongeveer 1 meter hoog.
  Koningsbosch
  Loodgieter / installateur
 • Zinken dakgoten vervangen

  De goten aan de voorkant en achterkant van de woning laten vervangen. De goten zijn beide ongeveer 5.50 meter lang en ongeveer 30 cm breed. Het betreffen zinken bakgoten. De goten bevinden zich op ongeveer 7 meter hoogte.
  Landgraaf
  Dakdekker