Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor woning op hoog energieverbruik controleren:

Woning op hoog energieverbruik controleren

Mijn zoon heeft een eenkamerappartement, geen wasmachine en droger en zijn verbruik bedroeg vorig jaar 10.000 kw. Dus nagaan wat de oorzaak van het hoge energieverbruik kan zijn?
Onze klant uit Heerlen (Limburg) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor woning op hoog energieverbruik controleren uit heel Nederland:

Aanbouw aan zijkant woning

Ik overweeg een aanbouw van 8 x 3,5 meter x 3.10 meter hoog, aan de zijkant van de woning. Met 1 raam 160 x 3 meter op een muurtje van 80 cm. Met een plat dak. Er zijn 3 heipalen nodig. Doorbraak van de gevel, waar nu een raam zit, om een deur te plaatsen; onderkant wegbreken en het geheel 40 cm breder maken. De kavel loopt schuin weg, de aanbouw op de erfgrens zetten. De locatie is goed bereikbaar. Aanbouwen middels houtskelet of gemetseld, graag het prijsverschil aangeven. Kunt u in eerste instantie een richtprijs geven voordat we een afspraak maken?

Tuinmuurtje opnieuw metselen

Er is een auto tegen de tuinmuur aan de voorzijde van mijn woning aangereden en deze is daardoor beschadigd. Ik wil het beschadigde deel weer laten opmetselen. Het gaat om een stuk van ongeveer 200 cm breed en 60 cm hoog met 1 gemetselde poer. Ik laat de situatie hier graag even bekijken en ontvang daarna uw offerte.

Raam in een draagmuur maken

Ik ben bezig met de koop van een woning. In een dragende steens tussenmuur wil ik graag een opening maken van ongeveer 150 breed x 100 hoog, voor een raam. Het gaat om een woonhuis. Er is een bouwkundige keuring geweest, maar geen constructieberekening.

Dakterras realiseren

Ik ben op zoek voor mijn pas aangekochte woning naar een aannemer voor mijn dakterras op 4 hoog in Amsterdam (de Pijp). Omliggende woningen hebben een dakterras. Ik wil een buitenruimte creëren. Ik hoef geen hoogwaardig dakterras. Dit is wat ik wil: - Een opening naar het dak met Vlizotrap, een dakraam is al aanwezig maar moet waarschijnlijk groter gemaakt worden(is nu 90cm bij 90cm, zie plattegrond hal). Als er ideeen zijn voor een andere mogelijkheid tot het bouwen van een trap, zie ik graag wat die zijn en wat dat gaat kosten. - een dakterras met eenvoudige omheining. - het dak is 4,80 bij 9,50. Het luik komt midden op het terras uit. Het liefst maak ik het terras zo groot mogelijk. Graag zie ik verschil in kosten als gekozen wordt het kleiner te houden. - wel toestemming VVE, geen vergunning. Ik heb geen idee aan wat voor kosten ik moet denken. 10k? 20k? Ik ontvang graag een gedetailleerde indicatie als dat mogelijk is. Ik wil benadrukken dat bij mij de noodzaak ligt op het creëren van een buitenruimte. Bvd, Tijmen

Scheur in muur wegwerken

Ik heb een scheur in mijn muur waar ik naar wil laten kijken. De woning heeft 2 woonlagen met een zadeldak. De muur is ongeveer 4 meter breed eb 5 meter hoog tot in de punt en de scheur is ongeveer 1 meter en loopt horizontaal. Graag willen wij weten wat de mogelijkheden hiervoor zijn.

Uitbouw op het dakterras maken

Ik ben bezig met de koop van een huis. Het betreft het dichtbouwen van een dakterras van 5 meter breed en 2.50 meter diep, zijmuren en voormuur staan al deels. Het dak moet plat worden, voorkeur voor kunststof kozijnen over de volle breedte (5 meter), ongeveer 1.20 meter hoog. Zouden graag offerte ontvangen voor casco en/of geheel afgewerkt. Betreft woning in Landsmeer. Er is geen vergunning nodig. Alle woningen zijn beton.

Bouwtekening en constructietekening maken voor een dakkapel

Ik wil graag een bouw- en constructietekening laten maken voor een dakkapel van 4 meter lang en 1,7 meter hoog op mijn woning. Ik beschik al over een bouwtekening van de huidige situatie. Ik ontvang hiervoor graag een offerte.

Vloer doorlopend leggen

Heer mevrouw Graag ontvang ik van u een offerte of richtprijs voor het volledig vervangen van de vloer in mijn woning n.a.v. waterschade. (zie tekening bijlage) Het betreft een grijs eiken vloer. (huidige vloer: Kronotex d3126 /PR Trend Oak grey ) Punten van aandacht zijn: de vloer dient doorlopend gelegd te worden. De vloer dient om CV leidingen heen gelegd te worden. (Zie foto bijlage) De huidige plinten zijn 60mm hoog, deze zitten aan de muur gekit

Partners

Partners van Casius