Woning op hoog energieverbruik controleren? (190463)


Offertes aanvragen

Electricien

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor woning op hoog energieverbruik controleren:

Woning op hoog energieverbruik controleren

Mijn zoon heeft een eenkamerappartement, geen wasmachine en droger en zijn verbruik bedroeg vorig jaar 10.000 kw. Dus nagaan wat de oorzaak van het hoge energieverbruik kan zijn?
Onze klant uit Heerlen (Limburg) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor woning op hoog energieverbruik controleren uit heel Nederland:

 • Kozijnen met taatsdeuren plaatsen

  Ik wil graag taatsdeuren van ongeveer 200 cm breed (elke deur 1 meter) en 260 cm hoog voor tussen de eetkamer en de woonkamer. Ik wil graag 4 vlakken met glas. Het betreft een prive woning waar we als nieuwe bewoners komen te wonen. We hebben houten eiken vloer. Hoe diep komt de bevestiging in de vloer? Tevens willen we een bestaande tussendeur van hal naar woonkamer (glasdeur van 1 meter breed) vernieuwen voor een taatsdeur. Is het mogelijk om een prijs indicatie te geven. Hopende op een reactie. Met vriendelijke groet, Andre Velda
 • Wand met deur plaatsen van Gibo- of gasbetonblokken

  Het betreft een offerte aanvraag voor het plaatsen van een tussenwand van Gibo of gasbeton met een deur. De wand moet 2.7 meter hoog zijn en 3 meter lang. De tussenwand moet op de eerste verdieping van de woning geplaatst worden
 • Doorkijkhaard maken in een nieuwbouwwoning

  Wij willen graag een houtgestookte doorkijkhaard in onze nieuw te bouwen woning. De ondergrond is beton en er zal door 2 betonnen verdiepingsvloeren en door een plat dak geboord moeten worden. Het huis wordt 9 meter hoog.
 • Asbest uit de schoorsteenpijp verwijderen

  Vanaf de begane grond naar het dak loopt er door de woning een schoorsteenpijn met daar in een ronde asbestpijp. Graag zouden wij deze pijp laten verwijderen. De begane grond is 3.40 meter hoog, de eerste etage 3.40 meter en de tweede etage 3.20 meter. Er is geen inventarisatierapport aanwezig.
 • Haard in de woonkamer laten maken

  Wij willen graag een hout gestookte doorkijkhaard in onze nieuw te bouwen woning. De ondergrond is beton en er zal door 2 betonnen verdiepingsvloeren en door een plat dak geboord moeten worden. Het huis wordt 9 meter hoog.
 • Hekwerk plaatsen

  Ik ben cliëntbegeleider van een dame met een onveilige woonsituatie, waar ik graag een maatregel voor laat nemen. Zij woont in een woning op de begane grond met een klein terrasje dat aan gemeentegrond grenst. De afstap vanaf dit terras is ongeveer 50 cm. Cliënte loopt moeilijk en is hier vanaf gevallen met als gevolg twee gebroken polsen. Ik wil er graag een hekje laten maken van ongeveer 75 cm hoog en 2 tot 3 meter lang. Er moet even beoordeeld worden wat de beste mogelijkheid is, want het terras is wel haar vluchtweg bij brand. Ik ontvang graag een offerte die ik dan kan doorsturen naar haar bewindvoerder.
 • Lekke isolatieruit vervangen in een schuifpui

  Wij hebben op de begane grond van onze woning een schuifpui waarvan de isolatieruit in het vaste deel lek is. Het gaat om een ruit van ongeveer 132 cm breed en 176 cm hoog. Ik laat dit graag nog even precies opmeten en ontvang daarna een offerte voor de vervanging.
 • Draagmuur doorbreken en stalen balk plaatsen

  Onze zoon heeft onder voorbehoud van het verkrijgen van financiering een woning gekocht. Hij wil daar graag een opening in de draagmuur tussen de keuken en woonkamer laten maken. Het betreft een enkele muur van 344 cm breed en ongeveer 250 cm hoog, waar een opening van 230 cm breed in moet komen. Er moet een stalen balk worden geplaatst. We willen de opening ook met stucwerk laten afwerken. We ontvangen hiervoor graag een offerte in posten, zodat deze kan worden gebruikt voor de hypotheekaanvraag.