Woning op hoog energieverbruik controleren? (190463)


Offertes aanvragen

Electricien

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor woning op hoog energieverbruik controleren:

Woning op hoog energieverbruik controleren

Mijn zoon heeft een eenkamerappartement, geen wasmachine en droger en zijn verbruik bedroeg vorig jaar 10.000 kw. Dus nagaan wat de oorzaak van het hoge energieverbruik kan zijn?
Onze klant uit Heerlen (Limburg) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor woning op hoog energieverbruik controleren uit heel Nederland:

 • Spouwmuur isolatie deel van de woning

  Van drie muren van een woonboerderij is de spouw nog niet geïsoleerd. Het gaat om een zijgevel van 9x2 meter en twee muren van 9x2 meter. Deze twee muren hebben beide een nok/puntdak van plus-minus 3 meter hoog, naast de reeds aangegeven hoogte. Totaal zijn deze muren dus ongeveer 5 meter hoog. De rest van de spouwen in de woning is reeds geïsoleerd met zilverparels. Graag in eerste instantie offertes via mail voor deze klus met bijvoeging telefoonnummer en of mailadres voor contact mijnerzijds.
  Oosterwolde
  Isolatiespecialist
 • Voorgevel stuken

  Ik wil de voorgevel van mijn woning laten stuken of laten spachtelputzen. De woning is ongeveer 6 meter breed en 5 meter hoog en heeft een hoop ruiten.
  Tholen
  Stukadoor
 • Kunststof kozijnen laten plaatsen

  De wens is om stapsgewijs de kozijnen van de woning te vervangen voor kunststof. In 1e instantie gaat het om 2 stuks. Zolderkamer: Betreft kozijn met buitenmaat ongeveer 2.70m breed x 1.30m hoog. Hierin rechts vast glas en links een draai-kiep raam met ventilatierooster. Keukenraam: Betreft kozijn met buitenmaat ongeveer 2.0m breed x 1.6m hoog. Hierin links vast glas en rechts kiepraam met ventilatierooster. Graag willen we kozijnen met hr++ glas en het kozijn in de kleur standaard wit. Graag een globale indruk van de kosten van de kozijnen, inclusief het plaatsen ervan.
  Rijnsburg
  Timmerman
 • Kelder ontvochtigen

  Graag advies en offerte voor het oplossen van de vochtproblematiek in de kelderruimte van ons huis. Het betreft een woning uit 1962 waar wij de kelder hebben omgebouwd tot studio voor onze dochter. Er is en blijft in de zomer een heel hoog vochtigheidsgehalte boven 60%, ondanks het vele luchten.
  Brunssum
  Vochtexpert
 • Gevel isoleren

  De gevel van 6.50 meter breed en 2.40 meter hoog moet waarschijnlijk opnieuw geïsoleerd worden. Het is zeer vochtig in de woning.
  Ruurlo
  Gevelspecialist / metselaar
 • Nieuwbouwwoning sauzen

  Wij gaan binnenkort verhuizen naar een nieuwbouwwoning die net is opgeleverd. De hele woning is sausklaar opgeleverd en moet dus nog gesausd worden. Oppervlakte is 100 m2. Muren zijn 3m hoog.
  Amsterdam
  Schilder / behanger
 • Rookkanaal voor een houtkachel aanleggen

  Wij hebben een schoorsteen die in de woonkamer is dichtgemaakt met tegels. Jaren '30 woning. Deze is ook zeker 30 jaar niet gebruikt. Graag zouden wij een houtkachel willen neerzetten. Wij verzoeken dan ook een offerte voor de aansluiting van de houtkachel en het eventueel installeren van het rookkanaal. De woning is ongeveer 13 meter hoog, 3 woonlagen met houten vloeren.
  Tilburg
  Loodgieter / installateur
 • Dakgoot schoonmaken

  Wij willen binnenkort, als de bladeren daadwerkelijk van de bomen zijn, bij ons de dakgoot schoon laten maken. Het gaat om de dakgoot van een twee onder een kap woning en wij willen dit samen met de buren doen. Ik denk dat de goot ongeveer 5 a 6 meter hoog is en van beide woningen in totaal een lengte van ongeveer 10 meter heeft. Onze vraag is of u dit voor ons zou kunnen doen en wat de kosten hiervan zullen zijn. Wij hopen spoedig van u te horen.
  Hoensbroek
  Dakdekker