Woning op hoog energieverbruik controleren? (190463)


Offertes aanvragen

Electricien

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor woning op hoog energieverbruik controleren:

Woning op hoog energieverbruik controleren

Mijn zoon heeft een eenkamerappartement, geen wasmachine en droger en zijn verbruik bedroeg vorig jaar 10.000 kw. Dus nagaan wat de oorzaak van het hoge energieverbruik kan zijn?
Onze klant uit Heerlen (Limburg) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor woning op hoog energieverbruik controleren uit heel Nederland:

 • Dragende muur verwijderen en dragende balk plaatsen

  Wij zijn voornemens een huis te kopen, mits we kunnen inschatten wat de verbouwkosten zijn. Het gaat hier dus over een grove inschatting. *Korte beschrijving situatie: Fundering is op staal, jaren 30 hoekwoning, woning heeft drie verdiepingen en puntdak. *Korte beschrijving vraag: - Muur wegnemen over +/- 4 meter breedte bij 2.80 meter hoog. Het is een dragende muur (muur loopt door in de 1e verdieping). - Berekenen en plaatsen ondersteunde balk. - Géén afwerking, dit laten we doen door een bevriende aannemer. Nogmaals: We willen een grove indicatie. Als het in het budget past gaan we over tot koop. Mogelijke uitvoering dan in april 2015.
  Santpoort-Zuid
  Aannemer
 • Spouwmuurisolatie aanbrengen

  Het aanbrengen van spouwmuur isolatie. Betreft een vrijstaande woning 15 m. lang en 8 m. breed en 3 verdiepingen hoog.
  Heusden gem. Heusden
  Isolatiespecialist
 • Zon- en geluidswerend rolluik plaatsen

  Ik wil graag een rolluik aan de achterkant van mijn woning. In de zomer staat de zon namelijk op dit raam. Naast het weren van de zon vind ik de geluidswerendheid van het rolluik ook zéér belangrijk. Achter is soms overlast van honden. Ik zou dus graag een rolluik hebben dat geluid goed dempt. Handbediening is prima. Kleur crème-wit. De raampartij is ongeveer 2,40 meter breed en 1,25 meter hoog. Optioneel ook het leveren van het rolluik.
  Voorhout
  Timmerman
 • Flexibel rookkanaal monteren

  Ik ga een kleine houtkachel plaatsen. Hiervoor vraag ik een prijsopgave aan voor het aanbrengen van een flexibel rookkanaal in een bestaande gemetselde schoorsteen. Het schoorsteenkanaal is 9.20 meter hoog. De woning heeft een puntdak met dakpannen. Bouwtekening en foto zijn beschikbaar.
  Haarlem
  Loodgieter / installateur
 • Isolatie in de kruipruimte aanbrengen

  Ik wil graag de kruipruimte isoleren tegen vocht. Kruipruimte is ongeveer 35 a 40 m2 en zo'n 40 a 50 cm hoog. Het gaat om een 2 onder 1 kap woning.
  Lithoijen
  Isolatiespecialist
 • Enkelsteens muur isoleren

  Ik wil een enkelsteens muur laten isoleren. Het betreft een enkelsteens buitenmuur met stucwerk aan de buitenkant, de woning is uit 1900. Oppervlakte is ongeveer 12m breed en 8m hoog. Ik weet nog niet of we voor binnen of buiten isloleren gaan. Ik wil daarbij graag advies en kosten vergelijken. Graag eerst per mail, ik bel zelf terug. Ik ben niet altijd bereikbaar want net moeder geworden.
  Arnhem
  Isolatiespecialist
 • Schoorsteen verwijderen

  De schoorsteen van ongeveer 6 meter hoog, op zolder naast de dakkapel, willen we laten verwijderen. Het is aan de achterzijde van de woning. Op de eerste etage, op een stenen inpandig balkon, kan een steiger opgebouwd kan worden.
  Voorburg
  Dakdekker
 • Voegwerk schoorsteen uitslijpen en voegen

  Wij bezitten een splitlevel woning waarbij de schoorsteen op de benedenverdieping staat. Nu is de schoorsteen, het is gezamenlijk met de buren, aan nieuw voegwerk toe, met name het bovenste deel. Het is een dubbele schoorsteen en meet totaal: 1 meter bij 2.4 meter en is 2 meter hoog. Hier bovenop staat een klein scheidingswandje van 52 cm hoogte. Ik zou graag een vrijblijvende offerte /indicatie hebben voor het uitslijpen en opnieuw voegen van de gehele schoorsteen.
  Waalre
  Gevelspecialist / metselaar