Woning op hoog energieverbruik controleren? (190463)


Offertes aanvragen

Electricien

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor woning op hoog energieverbruik controleren:

Woning op hoog energieverbruik controleren

Mijn zoon heeft een eenkamerappartement, geen wasmachine en droger en zijn verbruik bedroeg vorig jaar 10.000 kw. Dus nagaan wat de oorzaak van het hoge energieverbruik kan zijn?
Onze klant uit Heerlen (Limburg) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor woning op hoog energieverbruik controleren uit heel Nederland:

 • Bomen laten rooien

  Er dienen bij ons nieuwe huis 2 grote bomen gekapt te worden. 1 notenboom 3 a 4 meter van de woning af en 10 tot 15 meter hoog 1 dennenboom staat midden in de tuin, op de kavelgrens. Die is 15 a 20 meter hoog. Beide met boomstronk en al eruit. Optioneel ook het materiaal afvoeren.
 • Laminaatvloer zwevend leggen

  Laminaatvloer in woonkamer/eetkamer/hal en 2 slaapkamers. Bij elkaar 92 vierkante meter totaal. De oude vloer geheel verwijderen incl. plinten en ondervloer. Plaatsen onder- en bovenvloer, plaatsen van nieuwe plinten 11 cm hoog. Vloer weer zwevend leggen. En het uitruimen van de vertrekken want de woning is in gebruik/bewoond. We willen weer eenzelfde vloer, merk Quickstep boven- en ondervloer, laminaat is QST 027 Eligna U1043. En een ondervloer van Quickstep, een sandwich vloer van 7 cm dik.
 • Zolder verbouwen en dakkapel plaatsen

  Wij hebben een aanzienlijk ruime zolder waarin wij het volgende willen laten realiseren: - Plaatsing dakkapel aan de voorzijde van de woning. Aanvraag wordt zelf verzorgd. Afmetingen kozijn dakkapel 3400 x 1150. - Plaatsing vliering in de zolder (zolder is 5500m hoog). - Plaatsen van wanden zodat er 3 kamers ontstaan op zolder plus een overloop. - Licht en elektra in de kamers aanbrengen. - Stucwerk van de kamers en plafond. De zolder is ongeveer 60 vierkante meter. Verdere tekeningen van de woning zijn beschikbaar, inclusief de gewenste nieuwe situatie. De positie van de dakkapel wordt bepaald door de welstandscommisie en deze staat dus vast.
 • Boeiplanken en kunststof betimmering aanbrengen

  Voorzijde van de woning boeiplanken vervangen, ongeveer 12 meter. En boven 2 erkerkozijnen kunststof betimmering aanbrengen. Ongeveer 80 a 90 cm hoog en circa 3 meter breed. De huidige betimmering moet eraf gehaald worden. Graag even een afspraak om materiaalkeus en kleur te bespreken.
 • Gevel impregneren of stukadoren

  De noordgevel van mijn huis is slecht en heeft wat last van doorslaand vocht. Ik denk zelf aan impregneren en/of stucen als voordeligste oplossing. De afmeting is rond de 7 meter lang en 6 meter hoog (met een raam). De woning is gebouwd tussen rond 1915. Het voegwerk is niet al te best. Graag even komen kijken om advies en een offerte te kunnen geven.
 • Casco uitbouw bouwen

  Wij zijn geïnteresseerd in een woning waar dan een aanbouw gemaakt moet worden, het betreft een casco aanbouw van +/- 3 meter hoog en 3 meter diep en 8 meter breed. We zijn dus nog in onderhandeling voor de woning.
 • Stenen muur laten metselen

  Stenen muur laten metselen: wij vragen vrijblijvend een offerte aan voor het plaatsen van een stenen muur in de achtertuin van mijn woning. De muur is totaal 26 meter lang en 2 meter hoog. Het betreft een hoekwoning waarbij de achterste muur 7,9 meter breed is en de muur die dan tegen aankomt 18,8 meter lang is en vervolgens in een breedte van 2,3 meter een combinatie van muur en een opening voor een deur. De muur moet geplaatst worden op een nog door u aan te brengen fundatie. Het leveren van stenen Antraciet, cement en zand moet in de prijs opgenomen worden. Uw prijs graag opsplitsen in arbeid en materiaal. Start van de werkzaamheden gaat in overleg.
 • Aanbouw bouwen aan de woning

  De opdracht betreft een aanbouw aan de volledige achterkant van de woning. De aanbouw afmetingen zijn 2.5 m hoog x 7 m breed x 3.5 m diep met plat dak. Heiwerk is niet nodig, een fundering wel. Er is nog geen vergunning, wij zitten in de oriënterende fase en zouden graag willen weten wat de kosten zijn waar we aan moeten denken zodat we weten op welke termijn dit kan worden gerealiseerd. Graag de offerte inclusief complete afwerking van de aanbouw, met daarin 1 scheidingswand geplaatst.