Woning op hoog energieverbruik controleren? (190463)


Offertes aanvragen

Electricien

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor woning op hoog energieverbruik controleren:

Woning op hoog energieverbruik controleren

Mijn zoon heeft een eenkamerappartement, geen wasmachine en droger en zijn verbruik bedroeg vorig jaar 10.000 kw. Dus nagaan wat de oorzaak van het hoge energieverbruik kan zijn?
Onze klant uit Heerlen (Limburg) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor woning op hoog energieverbruik controleren uit heel Nederland:

 • Laurierhaag laten verwijderen

  Wij willen deze zomer onze achtertuin gaan aanpakken. Aan de rand van onze tuin staat een grote laurierhaag van 10 meter lang en ongeveer 2.5 meter hoog. Wij kunnen deze zelf helemaal kaal snoeien tot alleen de stam. Voor het verwijderen van de stammen en de wortels willen wij graag een offerte ontvangen. De haag is makkelijk bereikbaar en ligt naast de weg. Er is een brengplaats voor groenafval op 10 minuten afstand van onze woning.
 • Muur doorbreken en balk plaatsen

  Ik wil in onze jaren dertig woning de draagmuur tussen de woonkamer en de keuken eruit laten halen. De kamer is 3 meter hoog, maar er moet tot een hoogte van ongeveer 2.40 meter worden gesloopt, 3 meter breed. Er moet een steunbalk worden geplaatst. Ik ontvang hiervoor graag een offerte.
 • Tuinmuur herstellen of vervangen

  Ik heb aan de voorzijde van mijn woning een gemetselde tuinmuur van 8 meter lang en 50 cm hoog, die wat onderhoud nodig heeft. De muur is gezakt en is hierdoor gescheurd en het voegwerk zit op een aantal plaatsen los. Ik wil deze muur laten herstellen of indien dat niet kan laten vernieuwen. Graag ontvang ik een kostenraming voor beide mogelijkheden. Er is geen haast bij. Als het werk binnen 6 maanden gedaan kan worden, is het prima.
 • Boeiboorden en daktrim van de schuur vervangen

  Ik wil graag de houten boeiboorden van de schuur achter mijn woning laten vervangen door Trespa. Ook moeten de aluminium daktrimmen worden vervangen. Het is een schuurtje met een plat dak, die aan de achterzijde geschakeld is aan de schuur van de achterburen. Het gaat derhalve om drie zijden, circa 122,5 cm aan de kopse kant en aan de lange kanten om circa 292 cm.De huidige boeiboorden zijn 21 cm hoog. Ik ontvang graag een offerte met een post voor het Trespa en een aparte post voor de daktrim.
 • Boeiboorden en overstekken schilderen

  Ik wil de boeiboorden en overstekken aan mijn woning laten schilderen. Het gaat om de achterzijde, 6 meter breed, 0,5 meter diep en 0,35 meter hoog, en de voorzijde, 4 meter breed, 1,3 meter diep en 0,35 meter hoog. De totale oppervlakte is ongeveer 12 m². Ik wil graag Sigma verf laten gebruiken. Het is aan de schilder om te beoordelen of het werk vanaf een ladder of een steiger moet worden uitgevoerd.
 • Prefab kelder onder nieuw te bouwen woning

  Graag ontvangen wij een prijs voor een prefabkelder voor onder onze nieuwbouw woning, kavel is geheel vrij. De afmetingen dienen 6.24 bij 2.60 meter te worden en 2.16 meter hoog. De kelder dient zonder dek maar met een betonnen plafond/vloer geplaatst te worden. De kelder dient wel geïsoleerd te worden.
 • Kozijn met toog en glazen deur

  Ik heb in mijn woning een wand van gipsbeton, waarin een opening zit met een toog aan de bovenzijde. De opening is ongeveer 90 cm breed en 220 cm hoog. Ik wil hierin een kozijn laten plaatsen, waar een glazen deur in kan worden gehangen. Ik maak graag een afspraak voor een bezoek, zodat alles goed kan worden ingemeten. Ik krijg graag advies over de materiaalkeuze en ontvang een offerte.
 • Asbest onder pannendak laten verwijderen

  Onder het pannendak zit asbest verwerkt. Waarschijnlijk het dakbeschot. Het is een zadeldak van 7 meter lang en 4 meter hoog aan beide kanten. Ik wil deze woning kopen en weten met welke kosten ik rekening moet houden.