Woning op hoog energieverbruik controleren? (190463)


Offertes aanvragen

Electricien

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor woning op hoog energieverbruik controleren:

Woning op hoog energieverbruik controleren

Mijn zoon heeft een eenkamerappartement, geen wasmachine en droger en zijn verbruik bedroeg vorig jaar 10.000 kw. Dus nagaan wat de oorzaak van het hoge energieverbruik kan zijn?
Onze klant uit Heerlen (Limburg) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor woning op hoog energieverbruik controleren uit heel Nederland:

 • Schoorsteen verwijderen

  In de woning staat een boog midden in de kamer. Deze dient te worden verwijderd. De boog is 3 meter breed en gemiddeld 60 cm hoog. De boog is niet dragend. Aan de boog vast zit een schouw van 1 meter bij 50 cm die wel dragend is en verwijderd moet worden. De afwerking zullen wij zelf verzorgen.
 • Schutting van hardhout plaatsen

  Wij willen graag een offerte voor het leveren en plaatsen van een schutting in onze achtertuin. We denken aan een schutting van hardhout of geïmpregneerd hout. De tuin is ongeveer 7,2 meter diep, vanaf de woning tot aan het talud (tuin grenst aan water). We willen de eerste helft van de schutting hoge delen en de tweede helft half hoog. Graag ontvang ik een offerte.
 • Gevel bij oude woning renoveren

  Een oud huis moet van buiten (deels) gerenoveerd worden. Het gaat om; de muren reinigen, stucen en aan een zijde een scheur repareren. Het zijn twee zijgevels van ongeveer 12 x 2.5. De voor- en achtergevel bestaat uit de begane grond en eerste verdieping, ongeveer 8 meter breed en ongeveer 7 meter hoog, in een punt omhoog lopend. Ik zou graag een afspraak met u maken voor een offerte.
 • Dakopbouw of dakkapel plaatsen op de woning

  Dakopbouw / dakkapel over 2 ruimtes. Slaapkamer / Douche. Dakopbouw circa 4 meter breed en crica 2,60 hoog. 3 ramen vanhoog en 1,20 breed. Tekeningen zijn nog in SO-fase, dus maten kunnen nog veranderen. Hout of kunststof uitvoering nog niet bepaald, graag beide opties. Goedkeuring van welstands commissie al verkregen.
 • Open keuken maken

  De keuken wil ik openmaken zodat er een directe doorgang is naar de woonkamer. De lengte van de totale draagmuur is ongeveer 3.60 meter, waarvan is zo veel als mogelijk van wil slopen. Ook wil ik het zo hoog als mogelijk is verwijderen, hoogte tot plafond is ongeveer 2.70 meter. De woning komt uit de jaren '70 Door de muur lopen elektriciteitsleidingen die verplaatst moeten worden (het liefst ook door jullie). De woning staat nog leeg en ik wil er rond mei/juni in trekken (zie afbeeldingen).
 • Stroomverbruik woning door laten meten

  Wij hebben een hoekwoning en een gemiddeld verbruik van 500kwh per maand, wij zijn met zijn 2en en dit verbruik lijkt mij heel hoog. Graag zou ik willen weten waar dit vandaan komt.
 • Coniferenhaag verwijderen en schutting plaatsen

  Ongeveer 12 m1 coniferenhaag verwijderen van 260 hoog. De haag inclusief wortel verwijderen, zodat er een schutting kan worden geplaatst; daarna 16,30 m1 hout/betonschutting plaatsen met 21 planks rechte schermen en antraciet kleur palen en onderplaten. Via de buren is de erfafscheiding goed te bereiken, zij wonen op de hoek. Ook is er een brandgang aan de achterzijde van de woning.
 • Dakgoot met trespa bekleden

  Ik wilde graag mijn dakgoot voorzien van trespa in het zaansgroen. Het zinkwerk van de goot is nog goed. De breedte van de goot is ongeveer 4.5 meter, de rand is 20 cm hoog en de bak is ongeveer 40 cm diep. Het betreft hier een hoekhuis waarbij de goot net om het hoekje loopt. Het gaat alleen om de goot aan de voorzijde van de woning. Er is een foto beschikbaar.