Woning op hoog energieverbruik controleren? (190463)


Offertes aanvragen

Electricien

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor woning op hoog energieverbruik controleren:

Woning op hoog energieverbruik controleren

Mijn zoon heeft een eenkamerappartement, geen wasmachine en droger en zijn verbruik bedroeg vorig jaar 10.000 kw. Dus nagaan wat de oorzaak van het hoge energieverbruik kan zijn?
Onze klant uit Heerlen (Limburg) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor woning op hoog energieverbruik controleren uit heel Nederland:

 • Schutting met poort zetten

  Graag ontvang ik een offerte om naast onze woning een poort en 1 schuttingdeel te plaatsen. De poort dient 2.10 meter hoog te zijn en 90 cm breed, het schuttingsdeel zal 2 meter hoog zijn en 1.80 meter breed. Hiervoor dienen er planken van 14 cm breed, 14 mm dik geïmpregneerd hout gebruikt te worden.
  Almere
  Hovenier
 • Buitengevel impregneren

  Graag ontvang ik een offerte voor het impregneren van de buitengevel. Deze kopgevel van een jaren '30 woning is 9 a 10 meter breed en ongeveer 6.5 meter hoog.
  Naaldwijk
  Gevelspecialist / metselaar
 • Designradiator vervangen

  Het gaat om de vervanging van een verroeste designradiator met afmeting 150 hoog en 50 breed in een kleine badkamer, een ruimte van 230 cm hoog, 220 cm lang en 180 cm breed. Ik zoek een goedkope oplossing voor de vervanging van de radiator aangezien de woning binnenkort in de verkoop gaat.
  Wateringen
  Loodgieter / installateur
 • Lekkage bij laden en lossen balk

  Er is een lekkage ontstaan bij de balk voor het laden en lossen van objecten, boven aan de woning. Het platte dak is onlangs vernieuwd, met een zinken lijst. De balk zit op 4 hoog. Voorkeur voor een bedrijf die een eigen lift in beheer heeft.
  Amsterdam
  Dakdekker
 • Latei plaatsen in een draagmuur

  Ik wil een draagmuur wegbreken om de keuken met de woonkamer te verbinden. De huidige muur is 1.80 meter lang en 2.30 meter hoog. Het betreft een woning op de 3e etage, daarboven is een zolder met slaapkamers gesitueerd. Graag hoor ik van u welke materialen u hiervoor gebruikt, welke werkwijze wordt gehanteerd en een prijsindicatie. Wegbreken en latei plaatsen is voldoende, afwerking hoeft niet. Helaas is langskomen niet mogelijk omdat ik de sleutel van de nieuwe woning nog niet heb.
  Leiden
  Aannemer
 • Dakpannen vervangen en plaatsen

  Wij willen sneldekkers (geglazuurd) op ons dak. De woning is 10 meter lang en 5 meter breed. De nok is 5.40 meter hoog. Het dak begint direct boven de begane grond en aan de ene zijde zit een dakkapel. Het is een vrijstaande woning.
  Holwierde
  Dakdekker
 • Oorzaak van vocht en schimmel opsporen

  Graag willen wij met spoed in het huis na laten kijken waar de schimmel en vocht vandaan komt, vooral in de slaapkamer. Het betreft een woning op de begane grond. In de slaapkamer komt het vocht vanaf de grond omhoog tot ongeveer 15 cm hoog, dit is echt een groene rand. In de slaapkamer ligt tapijt. In de rest van de woning ligt marmer, waarbij sommige tussenstrips zwart worden. Graag willen we dat er met spoed iemand langskomt. Wat zijn de kosten inclusief voorrijkosten?
  Halsteren
  Vochtexpert
 • Complete verbouwing van de woning

  Wij zijn van plan om een woning te kopen afhankelijk van wat de kosten van de verbouwing ongeveer zullen zijn. Wij begrijpen dat het een globale begroting zal zijn hierbij een overzicht van de eventueel uit te voeren werkzaamheden - uitbouw achterzijde van 3 meter over de gehele breedte, - inclusief doorbreken, lichtstraat, 2 openslaande deuren met aan beide zijden 2 ramen, isolatieglas, - isolatieglas vervangen voorraam, - kozijn vervangen inclusief isolatieglas zijraam, - garage afbreken en nieuwe garage/schuur bouwen aan de zijkant vd woning, aansluitend aan de uitbouw, zodat er een doorgang komt vanuit de woonkamer naar de garage, waar nu het zijraam zit, moet dan een deur komen. - muur keuken uitbreken + voorbereiding keuken maken, - beneden alles gladgestuct - nieuw toilet + fonteintje plaatsen, materialen leveren we zelf aan inclusief tegels - dichtmaken woonkamer deur, - uitbreiding stoppenkast, tbv inductie koken en veel apparatuur - vervangen plafond hele benedenverdieping door gipsplaten, 1E VERDIEPING - plafonds vervangen slaapkamers, overloop niet - badkamer slopen - nieuwe badkamer betegelen + inloopdouche met glazen deur en goot + dubbele wastafel en toilet plaatsen, materialen leveren we zelf aan inclusief tegels - glasvervangen door isolatieglas, er zitten hardhouten kozijnen in - luik vlizotrap dicht maken, - vaste trap naar zolder maken, open onderkwart trap - aansluiting wasmachine en droger maken in slaapkamer met balkon, 2E VERDIEPING - dakkapel achterzijde van 4,5 meter breed en 1. 75 hoog incl isoglas en 2 draaikiepramen, - wand plaatsen met deur zodat er een kleine voorzolder ontstaat, - aansluiting wastafel maken, - afvoer maken voor douchecabine - Velux dakraam aan de voorkant De gehele woning moet worden geïsoleerd, woonoppervlakte m2.
  Soest
  Aannemer