Woning op hoog energieverbruik controleren? (190463)


Offertes aanvragen

Electricien

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor woning op hoog energieverbruik controleren:

Woning op hoog energieverbruik controleren

Mijn zoon heeft een eenkamerappartement, geen wasmachine en droger en zijn verbruik bedroeg vorig jaar 10.000 kw. Dus nagaan wat de oorzaak van het hoge energieverbruik kan zijn?
Onze klant uit Heerlen (Limburg) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor woning op hoog energieverbruik controleren uit heel Nederland:

 • Dakgoot schoonmaken

  Dakgoot schoonmaken aan de voorkant van een vrijstaande woning. Het betreft 1 goot van ongeveer 15 meter lang en bevindt zich op 10 meter hoogte.
  Ugchelen
  Dakdekker
 • Deurbel repareren

  Het betreft een portiekwoning (2 hoog) met een bestaande deurbel op de begane grond. De deurbel, een ouderwetse met een draadje naar boven, werkt niet meer. Waar het aan ligt is niet bekend. Kunt u het repareren of anders het deel waar het kapot is vervangen (bedrading of bel zelf).
  Amsterdam
  Elektricien
 • Schilderen van raamkozijnen en daklijsten

  Een negental ramen aan de voorkant en daklijst aan de voorzijde van het huis schilderen. 3 hoog, dus een steiger is nodig. Daklijsten naar achter zullen ook ongeveer 3 meter mee worden genomen, ook het ijzerwaar op de woning moet ook geschilderd worden. Voordeur van rozenhout moet schoongemaakt worden met lucht op hogedruk.
  Amsterdam
  Schilder / behanger
 • Badkamer stucen van nieuwbouwwoning

  Het gaat om een badkamer van 2 meter x 2 meter bij 2,6 meter hoogte. Het is een nieuwbouwwoning. De wanden moeten waterdicht en strak wit zijn, graag ook stukken in douche gedeelte. Ik ben benieuwd naar de offerte. Ons budget is niet groot mocht u kostenbesparende ideeën hebben hoor ik dat graag. Wanden Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
  De Kwakel
  Stukadoor
 • Kunststof boeidelen en gevelbekleding plaatsen

  Boeidelen over een lengte van circa 60 meter vervangen door kunststof, plus kunststof gevelbekleding op de zolder. Het is een tussenwoning. Vervanging boeidelen op de begane grond, op de eerste verdieping en langs de zolder omhoog.
  Zoetermeer
  Gevelspecialist / metselaar
 • Scheur in metselwerk herstellen

  Er zit een scheur in de schoorsteen. Graag wil ik dat deze hersteld wordt. Het betreft een woning uit 1963 en deze is laag, dus de schoorsteen staat op 1,5 verdieping hoog.
  Hoofddorp
  Gevelspecialist / metselaar
 • Gevel reinigen, voegen en impregneren

  Gevelreiniging met water, impregneren en voegen. Gaat om een eengezinswoning van 6 meter breed en 7 meter hoog tot de dakgoot waarvan 2 zijden en daarnaast ook 2 schuren van 3 meter x 6 meter.
  Hoogwoud
  Gevelspecialist / metselaar
 • Damwand en fundering plaatsen

  Wij hebben dijkwoning waarbij aan de achterkant woning een strook grond ligt van 3 meter, dan een betonnen damwand (die kapot is) met een sloot erachter. De sloot is 3 meter breed en hoogteverschil tussen grond en sloot is 160cm, dus vanaf wateroppervlakte tot aan bovenkant damwand is 160cm. De bedoeling is een nieuwe damwand te plaatsen (huidige op zijn plaats te laten aangezien er anders risico is dat woning wegzakt) vervolgens komen er dan palen in de grond en op deze palen dient een betonnen fundering te komen welke als ondergrond/vloer dient voor de aanbouw. Lengte van de damwand is max 12 meter, voor de fundering geld dezelfde lengte 12 mtr en zal 3 meter breed worden. We hebben reeds een goede prijs voor de palen waarop de betonnen fundering zal komen. We zijn dus op zoek naar een
  Heinenoord
  Aannemer