Woning op hoog energieverbruik controleren? (190463)


Offertes aanvragen

Electricien

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor woning op hoog energieverbruik controleren:

Woning op hoog energieverbruik controleren

Mijn zoon heeft een eenkamerappartement, geen wasmachine en droger en zijn verbruik bedroeg vorig jaar 10.000 kw. Dus nagaan wat de oorzaak van het hoge energieverbruik kan zijn?
Onze klant uit Heerlen (Limburg) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor woning op hoog energieverbruik controleren uit heel Nederland:

 • Vliering op zolder laten maken

  Wij willen graag een vliering over de gehele zolder laten maken. De afmetingen van de zolder betreffen ongeveer 6 meter breed, 6 meter lang en 4.5 meter hoog. De vliering moet ongeveer op 2.70 meter hoog komen en heeft dan een lengte van ongeveer 6 meter en een breedte van 3 meter. Tevens een vlizotrap erin. Graag netjes afwerken en gaten maken voor spotjes, wat ikzelf ga aanleggen. Tevens hufterproof zodat je er normaal op kan lopen zonder dat je het gevoel hebt dat het elk moment kan verzakken. Het betreft een nieuwbouw woning uit 2013 en is afgewerkt met groene interieur platen volgens mij. Je kunt de balken structuur van het dak niet zien. Kunt u hier een offerte van maken? Graag hoor ik van u per email wegens het feit dat ik nu op zee zit voor mijn werk waar ik geen telefoon bereik heb.
 • Kruipruimte isoleren met schelpen

  Sinds er achter mijn woning een sloot is gedempt, heb ik een vochtprobleem in mijn kruipruimte. Er zijn al voldoende ventilatieroosters geplaatst. Het gaat om een ruimte van ongeveer 60 m2, 80 cm. hoog, met daarboven een houten vloer. Graag ontvang ik een prijsopgave voor het isoleren van de kruipruimte met schelpen. Ik wil het werk graag op korte termijn laten uitvoeren.
 • Kruipruimte met isochips isoleren

  Ik woon in een eengezinswoning met daaronder een kruipruimte van ongeveer 42 m2 die 50 tot 60 cm hoog is. Graag ontvang ik advies over de mogelijkheid om daar isolerende chips of schelpen aan te brengen. Er ligt nogal wat bouwafval in de kruipruimte. Deze is wel goed bereikbaar. Ik wil graag de hoeveelheid en soort materiaal bespreken en ook de prijsverschillen. Er zijn ook al diverse buren met deze materie bezig, maar ik wil graag voor mijn eigen woning een advies en prijsindicatie op maat ontvangen.
 • Ventilatie beoordelen en schelpen in kruipruimte storten

  Ik woon sinds 1,5 jaar in een woning uit bouwjaar 1968. Deze week bemerkte ik dat de luchtvochtigheid in de kruipruimte zeer hoog is. Aan de binnenzijde van het kruipluik liep het condens in straaltjes naar beneden. Er staat geen water in de kruipruimte. Ik heb aan de voor- en achtergevel twee ventilatieroosters, maar ik weet niet of die de kruipruimte voldoende ventileren. Graag laat ik dit onderzoeken. Ik wil ook graag een prijsopgave ontvangen voor het aanbrengen van schelpenisolatie in de kruipruimte. De woning heeft een betonnen vloer. De oppervlakte van de kruipruimte is 8 x 5,7 meter, ongeveer 70 cm. hoog. Onder het vloerluik zit mijn watermeter. De kruipruimte is vrij toegankelijk maar er loopt wel een stuk funderingsmuur onder de gang.
 • Delen van de tuin renoveren

  Het betreft een hoekwoning waarbij in de voortuin de heg verwijderd dient te worden. Bij de achtertuin dient het hekwerk en het terras te worden verwijderd. Aan de voorzijde wil ik dan gaas met hedera, ongeveer 5 meter en in de achtertuin wil ik een schutting van 5 meter lang en 1 meter hoog. Er zal daar ook een terras van 5 bij 5 meter gelegd moeten worden en een border voor beplanting. Aan de zijkant van de woning wil ik gras laten groeien.
 • Grote boom in de voortuin rooien

  Wij hebben onlangs een woning gekocht met een grote boom van ongeveer 13 meter hoog. Deze staat in de voortuin. Deze staat dicht bij de gevel en de boom willen we graag laten verwijderen. Graag uw advies wat er met de wortels moet gebeuren. De boom mag niet opnieuw gaan groeien en ik wil ook niet dat de wortels in de toekomst problemen kunnen veroorzaken. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.
 • Isoleren van de kruipruimte

  Ik wil graag mijn kruipruimte laten isoleren. Een deel van de vloer is van hout en een deel van is beton, ook is er een gedeelte met vloerverwarming. Het is een oude 2 onder 1 kap woning. Het gaat om ongeveer 55 m2. De kruipruimte is makkelijk toegankelijk, maar eenmaal in de kruipruimte is het wat lastiger. De kruipruimte is vrij, maar de doorgangen zijn wel wat klein. De kruipruimte is ongeveer 50-60 cm hoog.
 • Badkamer verbouwen

  In onze woning uit bouwjaar 1996 willen wij graag onze badkamer vernieuwen. De badkamer is 203 x 221,5 cm x ongeveer 245 cm hoog. Het bestaande sanitair moet worden verwijderd. We willen de vloer en de wanden tot het plafond opnieuw laten betegelen maar weten niet of dat over het bestaande tegelwerk heen kan. We hebben ons al even georiënteerd op materialen maar nog geen keuze gemaakt. Het gaat om een bad, douchecabine zwevend toilet, badkamermeubel met spiegel en tegels. Graag bespreken wij hier de mogelijkheden en de materiaalkeuze. Er mag een offerte worden gedaan voor zowel de levering als de plaatsingskosten.