Woning op hoog energieverbruik controleren? (190463)


Offertes aanvragen

Electricien

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor woning op hoog energieverbruik controleren:

Woning op hoog energieverbruik controleren

Mijn zoon heeft een eenkamerappartement, geen wasmachine en droger en zijn verbruik bedroeg vorig jaar 10.000 kw. Dus nagaan wat de oorzaak van het hoge energieverbruik kan zijn?
Onze klant uit Heerlen (Limburg) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor woning op hoog energieverbruik controleren uit heel Nederland:

 • Ik wil 3 scheidingswanden (incl. Deuren) laten plaatsen onder de scharnierkap van een nieuwbouwwoning, zodat de zolderverdieping wordt opgedeeld in 3 afzonderlijke kamers (1 slaapkamer, 1 berging, 1 was/droog/strijkruimte). Afwerking van de scheidingswanden m.b.v. stucwerk of (glasvezel)behang Oppervlakte van de gehele zolderverdieping is 5. 1mx9. 4m (incl. Trapgat). Nokhoogte is ong. 3. 6m. Dakhelling is ong. 40° Als aanvulling zou ik graag een verlaagd plafond (vrije hoogte ong. 2. 7m) als optie in de offerte willen ontvangen.
  Rijen
  Klusbedrijf
 • Nokvorsten vastzetten

  Het betreft het vastzetten van nokvorsten op een bestaand dak van 5,5 meter breed. De nokvorsten zitten los, cement zit er nauwelijks nog. Het huis is van 1974. Het gaat om een tussenwoning. Nok zit boven de zolderverdieping, tweede verdieping, op ongeveer 8 meter hoogte.
  Oss
  Dakdekker
 • Boom kappen en afvoeren

  Er moet een den van ongeveer 15 meter hoog gekapt en afgevoerd worden. Boom is redelijk toegankelijk en is tussen 2 woningen in gelegen.
  Kaag
  Hovenier
 • Balkon uitbreiden op 1e verdieping

  Naar aanleiding dat wij ons balkon willen uitbreiden ben ik benieuwd of u dit ook doet. Wij hebben nu een inpandig balkon, dit balkon vinden wij eigenlijk te klein. Het balkon is nu 1 meter x 3 meter. Wij zouden graag 2 meter x 6 meter willen uitbreiden. 6 meter is de breedte van de woning. Dit balkon zou op de eerste verdieping geplaatst moeten worden. Ongeveer op 3 meter hoogte.
  Rijswijk
  Klusbedrijf
 • Gevel van semi bungalow renoveren

  100 m2 reiniging en waar nodig voegreparatie. Tevens het waterdicht maken aan de regenkant. Semi bungalow, 3.5 meter hoogte op de begane grond en de zijkanten naar het puntdak toe een hoogte van ongeveer 7 meter. Het gaat om alle vier de gevels van de woning.
  Schinveld
  Gevelspecialist / metselaar
 • Vervanging inbouw koel/vriescombinatie

  Koel-vriescombinatie (van Siemens?) dateert van 1996. Koelvak geeft aan 20 graden Celsius en thermometer vriesvak geeft bij stand 1 geen temperatuur aan, maar wel ijsafzetting aan buitenkant van de laden. Vervanging lijkt gewenst. Een die past in de huidige kast. Ik zoek een leverancier in Amsterdam die afmetingen komt opnemen en daarna zorg draagt voor levering en inbouw nieuwe en passende koel/vriescombinatie, liefst dezelfde als nu. Boven koelkast en onder vriesgedeelte met 3 laden. Hoogte totaal vanaf de plint ongeveer 2 meter. Graag even komen kijken en opmeten. Woning op de eerste verdieping, met lift alleen nog 4 treden naar de woning.
  Amsterdam
  Keukenspecialist
 • Dakgoot vervangen van een huizenblok

  Wij willen graag de dakgoot laten vervangen van ons huizenblok van 5 woningen. Het betreft een zinken dakgoot met 3 hemelwaterafvoeren. De hoogte van de goot is rond de 5 a 6 meter, boven de eerste verdieping. Totale lengte van de dakgoot is 30 meter. Vervanging incl. beugels. Optioneel ook de oude verwijderen.
  Obdam
  Dakdekker
 • Dakopbouw jaren dertig woning

  In dit document vindt u ontwerpschetsen van de door ons gewenste dakuitbouw op een jaren ’30 woning aan het Mariotteplein te Amsterdam. Het betreft een maisonnettewoning op 1- en 2- hoog van ongeveer 5 m breed en 10 m diep. Bovenop de 2e verdieping is een schijnkap van ong 1. 80 hoog aanwezig, daarachter een plat dak. Aan deze kap willen we over de breedte van 5 m een uitbouw van 4,5m diep maken met een harmonicapui naar het later aan te leggen dakterras. (dakterras maakt geen deel uit van deze aanvraag) Deze aanvraag is opgedeeld in tekeningen van de huidige situatie, daarna het ontwerp en daarna specificatiebeschrijvingen en sfeerimpressies als referentie. 1. Bouwtekeningen van de huidige situatie met behulp van originele bouwtekeningen uit bouwarchief. 2. Daarna is de ontwerpschets v
  Amsterdam
  Aannemer