Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor woning op hoog energieverbruik controleren:

Woning op hoog energieverbruik controleren

Mijn zoon heeft een eenkamerappartement, geen wasmachine en droger en zijn verbruik bedroeg vorig jaar 10.000 kw. Dus nagaan wat de oorzaak van het hoge energieverbruik kan zijn?
Onze klant uit Heerlen (Limburg) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor woning op hoog energieverbruik controleren uit heel Nederland:

Daklijsten schuren en schilderen

Het betreft het schuren en schilderen van de daklijsten van onze vrijstaande woning. Het zal gaan om ongeveer 410 a 50 m2. Het zal wel gaan om hoog werk dus er zal een steiger gebruikt moeten worden. De daklijsten zijn goed bereikbaar.

PVC regenpijp vervangen door zink

Ik bezit een mooi oud huis in de binnenstad van Amsterdam. Bij de renovatie 8 jaar geleden is vanwege oplopende kosten gekozen voor PVC regenpijpen. Dit is echter niet passend bij het pand. Ik wil dit graag vervangen door zinken pijpen. Het gaat om 4 pijpen aan de achterzijde. De woning is 4 verdiepingen hoog. Het zijn 2 pijpen aan de onderzijde van de woning en 2 pijpen aan de bovenzijde van de woning.

Bouwkundige tekening voor aanbouw maken

Voor een aanbouw heb ik een constructeur of bouwkundige nodig die een tekening voor een omgevingsvergunning maakt. Het gaat om een aanbouw aan de achterzijde van een woning. De aanbouw zal 6 meter breed, 2 meter diep en 2.5 meter hoog worden. Per 15 oktober heb ik de sleutel van de woning. Type woning: rijtjeshuis.

Glas in een paneeldeur vervangen

Er stonden oude klapdeuren in de schuur van mijn woning, die ik wil opknappen. Aangezien er een paar barsten zitten in de ruit van een van de klapdeuren, ben ik op zoek naar een nieuwe identieke ruit. Graag hoor ik of u deze ruit heeft en wat het plaatsen gaat kosten. De afmeting van de ruit is 181 cm hoog en 33,5 cm breed.

Beton repareren

Wij woning in een drive in woning. Boven de garage hebben wij over de gehele lengte een betonnen balk zitten van ongeveer 5 meter lang en 20 cm hoog. Hier is een stuk beton uitgevallen en de bewapening zichtbaar. Kunt u ons bij benadering zeggen wat het gaat kosten om dit door u te laten repareren?

Rookgasafvoer voor een pelletkachel maken

Ik heb een pelletkachel aangeschaft die aangesloten moet worden. 2x gaten door de buitenmuur en dan afvoer in aluminiumkleurig buis naar de schoorsteen. De woning heeft 3 woonlagen (ongeveer 10-11 meter hoog).

Keralit boeidelen monteren

Graag een prijsindicatie voor het vervangen van 2 boeidelen op de kopse kant van het huis, zoals op de foto te zien zijn. Boeideel is ongeveer 200 mm hoog. Diepte van de woning is 8 meter hoogte dakgoot tot nok 2,7 meter.

Vervangen van een toiletpot

Graag wil ik een oude toiletpot laten vervangen die nu met een stortbak(hoog) en een valpijp verbonden zijn. Het probleem is dat er bij doorspoelen altijd water op de grond ligt dus er zit onderin ergens een lek en het is oud. Het gaat om een toiletpot op de grond en hier mag een eenvoudig toiletpot met bril voor terug en een nieuwe valpijp met stortbak(weet niet of die ook vervangen moet worden. Graag zou ik dit zo snel mogelijk willen laten uitvoeren in verband met de lekkage (gaat om een oude woning in de Pijp). Ik wil het materiaal graag in overleg met de vakman aanschaffen.

Partners

Partners van Casius