Woning op hoog energieverbruik controleren? (190463)


Offertes aanvragen

Electricien

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor woning op hoog energieverbruik controleren:

Woning op hoog energieverbruik controleren

Mijn zoon heeft een eenkamerappartement, geen wasmachine en droger en zijn verbruik bedroeg vorig jaar 10.000 kw. Dus nagaan wat de oorzaak van het hoge energieverbruik kan zijn?
Onze klant uit Heerlen (Limburg) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor woning op hoog energieverbruik controleren uit heel Nederland:

 • Dakkapel plaatsen op het pannendak

  Ik wil graag een dakkapel op mijn pannendak laten plaatsen (achterzijde van de woning). Tevens wil ik op de zolder een scheidingswand laten plaatsen van 2,97m breed en 3,42m hoog. Deze wand moet van gipsplaat zijn met isolatie, in de bestaande wand moeten twee toegangsdeuren gerealiseerd worden. Ik wil graag een kunststoffen dakkapel van 2,30 tot 3,00 meter breed. Er moeten twee kunststof kozijnen in komen, waarvan een raam open kan. Het dak moet zo simpel en onderhoudsvriendelijk als mogelijk. De dakkapel wil ik ook van binnen laten afwerken. Graag ontvang ik een offerte van de kosten.
 • Isolatie in de woning aanbrengen

  Ik heb een vraag. Mijn slaapkamer op het noord-oosten is vooral in de winter heel erg koud. Het is een woning uit 1900 en er zit een aluminium kozijn in met een dubbelglas groot raam en een kiep/kantel raam. Volgens de woningbouw is de buitenwand reeds geïsoleerd, dus volgens hen kan ik daar geen extra isolatie aanbrengen, omdat het dan gaat schimmelen door vocht. Aan de noord-oost kant van de slaapkamer is een balkon. Ik hoop door het balkon dicht te maken, dat het minder koud zal zijn in de slaapkamer. Ik dacht zelf aan polycarbonaat platen. Op die manier zal het wel licht blijven in de slaapkamer, maar de eerste ergste kou/wind wordt dan hopelijk tegengehouden. Het balkon is 6 meter breed en 2,85 cm hoog. Ook moet er 1 deur in komen, om nog van het balkon op het platte dak te kunnen komen. Denk u dat u mij kunt helpen? Of heeft u andere/betere ideeën om het te isoleren? Ik hoor graag van u.
 • Souterrain vergroten

  Ik wil graag een indicatie van de kosten om het souterrain te vergroten onder een woning. Er is al een slaapkamer van 6 x 4 meter. Ook is er een (kruip) kelder van 2 x 14 meter en ongeveer 80 cm hoog. De kelder moet verder uitgegraven worden en het deel wat nu niets is. Dit is samen circa 76 m3. Aan 1 kant moeten ramen naar de tuin. Dit is 1 raam van ongeveer 50 x 100 cm. Het huis waar het om gaat hebben wij niet gekocht, maar zijn eerst wat vooronderzoek aan het doen. Graag hoor ik van u!
 • Verdiepingsvloer vervangen en dakkapel plaatsen

  Van een huis uit 1906 lijken de muurplaten weg te rotten. Ook lijkt de oplegging van de houten balklaag van de verdiepingsvloer vanaf buiten aangetast. De muurplaten zijn 2 zijdes van ongeveer 12 meter lengte. Deze muurplaten dragen de houten constructie van een pannendak. Is het mogelijk deze te vervangen en wat zijn de kosten? Stel dat het nodig is om de draagbalken van de verdiepingsvloer (deels) te vervang, dit moet onderzocht worden, wat zijn daar de kosten van? Het gaat om 11 balken over de breedte van de woning van ruim 8 meter, in het midden een draagmuur/balk. Waarschijnlijk is het slim om meteen de ons gewenste dakkapel te plaatsen. Deze is ongeveer 4 meter breed en ongeveer 1,5 meter hoog en, zal gezien de dakconstructie, ter plaatse gebouwd moeten worden, waarschijnlijk geen standaard dakkapel mogelijk.
 • Pleisterwerk op de buitenmuur repareren

  Het pleisterwerk aan de achterzijde van onze woning laat op verschillende plekken los. We wonen op de begane grond. Graag zouden we dit laten repareren en wellicht de hele muur opnieuw laten pleisteren als dit nodig is. De woning is 5 meter breed en 2.5 meter hoog Kunnen we hiervoor een vrijblijvende offerte ontvangen? Er zijn foto's beschikbaar.
 • Buitengevel opknappen met stucwerk

  Bij onze woning is de bovenverdieping later geplaatst en daardoor zit er een duidelijk verschil in de kleur van de gevel. Momenteel zijn wij op zoek naar een passende oplossing. Stuken zou naar ons idee een groot verschil maken. Het gaat echter om een groot oppervlak, daarom zijn wij erg benieuwd wat dit zou moeten kosten. Ons huis is zo'n 11,5 meter lang, zo'n 6 meter hoog en ongeveer 8 meter diep. Aan de achter gevel zit een uitbouw die niet noodzakelijk hoeft te worden behandeld.
 • Voordelige schutting plaatsen

  Ik zou graag een goedkope schutting willen laten plaatsen, ik zit met afwijkende maten. Mijn woning betreft een tussenwoning, aan mijn linkerzijde staat al reeds een schutting. De ingang van de tuin betreft een open ruimte van 250 cm, hier moet een poort en aan weerskanten schermen geplaatst worden. Mijn voorkeur gaat uit naar 180 cm hoog. Aan de linkerzijde van mijn tuin is een lage tuinafscheiding, waardoor mij aan privacy ontbreekt. Dit betreft een ruimte van 260 centimeter. Hier moeten hoge dichte schermen geplaatst worden. Ik ontvang graag uw offerte.
 • Serre of aanbouw plaatsen aan de woning

  Het betreft een uitbouw of serre aanbouw aan de achterzijde van de woning. Hier is geen vergunning voor nodig. Afmeting 4.98 breed, 2.48 hoog en 1.50 meter diep. Wat zijn daar ongeveer de kosten voor als we de achtermuur er uit laten slopen?