Loodslab schoorsteen vervangen? (155925)


Offertes aanvragen

Dakdekker

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor loodslab schoorsteen vervangen:

Loodslab schoorsteen vervangen

Loodslab aan de zijkant van de voet van de schoorsteen is naar beneden gevallen. Voeg openmaken, loodslab plaatsen en aansmeren. Eengezinswoning van een verdieping, meter of 9 hoog.
Onze klant uit Nieuwerbrug (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor loodslab schoorsteen vervangen uit heel Nederland:

 • Compleet pannendak vervangen

  • Dakpannen vernieuwen, ca. 2016 stuks Monier beton rood sneldek pannen • Gevelpannen vernieuwen, Monier beton rood sneldek gevelpannen ca. 84 stuks • Nokvorsten vernieuwen, Monier beton rood sneldek nokvorsten ca. 42 stuks en een nieuwe ondervorst monteren en plaatsen • 4x nieuwe ventilatiepan plaatsen • Loodslab vervangen van de schoorsteen, nieuw lood inslijpen en plaatsen en voegen van loodslab. Slijpen dakpannen voor dakramen 4 stuks • Afvalverwijdering
  Oisterwijk
  Dakdekker
 • Schoorsteen renoveren

  De klant heeft een daklekkage ter hoogte van de dakkapel. Inmiddels zijn er meerdere mensen langs geweest die geen adequate oplossing hebben geboden. Klant denk nu dat de oorzaak zal liggen in de schoorsteen. Het voegwerk van de schoorsteen is aan drie zijden heel slecht, waarbij op sommige plekken de voegen zelf volledig weg zijn. Tevens ziet het loodwerk er ook twijfelachtig uit. Mogelijk moet ook de loodslab rond de schoorsteen vervangen worden. De schoorsteen zit op een dak met dakpannen en de woning is gesitueerd op de hoe, hoekwoning. Klant wenst graag bezocht te worden om de situatie te laten bekijken en een offerte te ontvangen voor de herstelwerkzaamheden.
  Breda
  Gevelspecialist / metselaar
 • Loshangende loodslab bij de schoorsteen

  Een van de loodslabben van onze schoorsteen hangt los. Dit willen we graag zo snel mogelijk hersteld of vervangen hebben. Ook graag vervanging van de loodrand onder onze dakkapel, dit is ongeveer 2 meter.
  Duivendrecht
  Dakdekker
 • Renovatie van de schoorsteen

  Lekkage op zolder, veroorzaakt door slechte schoorsteen. Het voegwerk is slecht, voegwerk moet worden verwijderd en opnieuw aangebracht worden. Ook is de bovenkant van de schoorsteen beschadigd. Ook sluit de loodslab niet goed aan. Van de schoorsteen is 1 rookkanaal in gebruik. Het is een centrale schoorsteen op een twee onder een kap huis. Hoogte schoorsteen ca 1meter. Er is ook éen nokpan beschadigd, en eventueel nog wat gewone dakpannen moeten worden vervangen. Het is een schuin dak, met 1 verdieping plus zolder. Alle materiaal graag in offerte meenemen.
  Ravenstein
  Gevelspecialist / metselaar
 • Voegen en lood schoorsteen vervangen

  We willen onze schoorsteen laten voegen en de loodslab laten vervangen. Gewoon gemetseld, dubbele schoorsteen. De buren gebruiken het rookkanaal nog, wij niet. Schoorsteen staat op pannendak, tweede verdieping. Huis midden jaren '50, arbeiderswoning. Ongeveer 10 jaar terug is de schoorsteen gevoegd. Nu wat slechte voegen en het lood laat los.
  Emmeloord
  Gevelspecialist / metselaar
 • Schoorsteen repareren / vernieuwen

  Het betreft het opnieuw opmetselen van een tweetal schoorstenen op de woning inclusief het vervangen van de loodslab rond de schoorsteen.
  Haarlem
  Gevelspecialist / metselaar
 • Loodslab en voegen van schoorsteen vervangen

  Van onze schoorsteen moeten de voegen worden vervangen. Ook is de loodslab toe aan vernieuwing. Deze klus heeft grote spoed.
  Nootdorp
  Gevelspecialist / metselaar
 • Vervangen loodslab

  Het betreft het vervangen van de loodslab van de voorste dakkapel, lengte 2 strekkende meter, en de mandelige schoorsteen (0,6 meter x 2 meter).
  Vries
  Dakdekker