Loodslab schoorsteen vervangen? (155925)


Offertes aanvragen

Dakdekker

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor loodslab schoorsteen vervangen:

Loodslab schoorsteen vervangen

Loodslab aan de zijkant van de voet van de schoorsteen is naar beneden gevallen. Voeg openmaken, loodslab plaatsen en aansmeren. Eengezinswoning van een verdieping, meter of 9 hoog.
Onze klant uit Nieuwerbrug (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor loodslab schoorsteen vervangen uit heel Nederland:

 • Loodslab repareren bij de schoorsteen

  Ik wil graag een loodslab van mijn schoorsteen laten repareren. Heb net het zolderinterieur opgeknapt en er loopt nu vocht binnen precies op de rand van de schoorsteen. Het gaat nu om een spoedreparatie, maar ik vermoed dat in het voorjaar al het loodwerk van beide schoorstenen moet worden vervangen. Het is op de noordwesthoek van de schoorsteen 1,5m lange loodslab die samen komt met andere (horizontale) loodslab is waarschijnlijk de oorzaak. Dit komt los of omhoog waar door het regenwater er door lekt.
  Groningen
  Dakdekker
 • Bitumen dakbedekking vernieuwen

  Graag een offerte voor het volgende: - Renoveren dakbedekking door nieuwe laag dakleer over oude heen op schuur, aanbouw en erker dak (allen platte daken). Totaal ongeveer 47m2 (incl schuine kanten), - Voegsel loodslab vernieuwen - plaatsen en leveren drietal combimaster schoorsteenkappen. - aansmeren schoorsteenplateau (betreft een schoorsteen op schuin dak)
  Eindhoven
  Dakdekker
 • Loodslab bij dakkapel en schoorsteen vervangen

  Regenlekkage is ontstaan door een scheur in de loodslab daar waar de zijkant van de dakkapel op de schoorsteen aansluit. Het betreft reparatie van de oorzaak van de lekkage: de gescheurde loodslab aan de zijkant. Ter indicatie: het totaaloppervlak van de bovenzijde van de dakkapel is 8 m2.
  Den Haag
  Dakdekker
 • Compleet pannendak vervangen

  • Dakpannen vernieuwen, ca. 2016 stuks Monier beton rood sneldek pannen • Gevelpannen vernieuwen, Monier beton rood sneldek gevelpannen ca. 84 stuks • Nokvorsten vernieuwen, Monier beton rood sneldek nokvorsten ca. 42 stuks en een nieuwe ondervorst monteren en plaatsen • 4x nieuwe ventilatiepan plaatsen • Loodslab vervangen van de schoorsteen, nieuw lood inslijpen en plaatsen en voegen van loodslab. Slijpen dakpannen voor dakramen 4 stuks • Afvalverwijdering
  Oisterwijk
  Dakdekker
 • Schoorsteen renoveren

  De klant heeft een daklekkage ter hoogte van de dakkapel. Inmiddels zijn er meerdere mensen langs geweest die geen adequate oplossing hebben geboden. Klant denk nu dat de oorzaak zal liggen in de schoorsteen. Het voegwerk van de schoorsteen is aan drie zijden heel slecht, waarbij op sommige plekken de voegen zelf volledig weg zijn. Tevens ziet het loodwerk er ook twijfelachtig uit. Mogelijk moet ook de loodslab rond de schoorsteen vervangen worden. De schoorsteen zit op een dak met dakpannen en de woning is gesitueerd op de hoe, hoekwoning. Klant wenst graag bezocht te worden om de situatie te laten bekijken en een offerte te ontvangen voor de herstelwerkzaamheden.
  Breda
  Gevelspecialist / metselaar
 • Loshangende loodslab bij de schoorsteen

  Een van de loodslabben van onze schoorsteen hangt los. Dit willen we graag zo snel mogelijk hersteld of vervangen hebben. Ook graag vervanging van de loodrand onder onze dakkapel, dit is ongeveer 2 meter.
  Duivendrecht
  Dakdekker
 • Daklood repareren

  Daklood repareren; het daklood rond de schoorsteen is los/gescheurd. Ook is de onderste loodslab afgescheurd. Het dak is goed bereikbaar, de dakgoot is circa 3 meter boven de straat. Het lood is van 1975. Het oude lood uithakken/verwijderen en nieuw lood aanbrengen.
  Rhoon
  Dakdekker
 • Nieuwe dakpannen op schuur leggen

  Wij hebben een landbouwschuur in de Noordoostpolder waarvan de dakpannen moeten worden vernieuwd. De oude pannen hoeven niet te worden afgevoerd, worden gebruikt als erfverharding. Afmeting schuur is ± 22 x 18 meter. Onder de dakpannen liggen rietmatten, deze mogen niet worden beschadigd! Bij kilgoten wat panlatten vernieuwen, de rest niet. Tevens moet er om een schoorsteen van het woonhuis een loodslab gedeeltelijk worden vernieuwd. Graag een offerte van bedrijven buiten de polder.
  Creil
  Dakdekker