Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor loodslab schoorsteen vervangen:

Loodslab schoorsteen vervangen

Loodslab aan de zijkant van de voet van de schoorsteen is naar beneden gevallen. Voeg openmaken, loodslab plaatsen en aansmeren. Eengezinswoning van een verdieping, meter of 9 hoog.
Onze klant uit Nieuwerbrug (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor loodslab schoorsteen vervangen uit heel Nederland:

Loodslab en voegen van schoorsteen vervangen

Een loodslab aan de schoorsteen is los. Zie bijgevoegde foto. Het betreft een woning van ongeveer 7 jaar oud in Brielle. Met de beneden en zolderverdieping is de woning vier verdiepingen hoog.

Morso houtkachel aansluiten

Wij hebben recentelijk een huis gekocht en nu willen wij daar graag een houtkachel in plaatsen. De houtkachel hebben we reeds in het bezit (Morso), ook is nog een schoorsteen aanwezig waar we alleen nog maar de kachelpijp van de begane grond via de eerste en zolderverdieping door hoeven te trekken naar het dak. Vanaf de schouw waar onze houtkachel komt te staan moet een flexibele RVS buis naar de zolder komen (afstand max 7 meter). De diameter van de buis moet 125 mm zijn. Ook is er een koppelstuk nodig van de kachel naar de flexibele buis. Waar de flexibele buis de schoorsteen in gaat moet het gat om de buis dichtgemaakt worden, zodat hier vermiculiet korrels om de buis kunnen worden aangebracht. Ik denk dat een stalen afsluitplaat hier mooi is, maar ik laat de invulling hiervan ook graag aan u over, wat is gebruikelijk? Overigens is op de eerste verdieping een luikje in de schoorsteen aanwezig waar de korrels in kunnen worden gebracht, kunnen we ook mooi zien wanneer er genoeg in zit. Op zolder stopt de schoorsteen en daar moet de buis aangesloten worden op een dubbelwandige RVS buis. Tot het dak moet deze buis circa 1 meter overbruggen. De dubbelwandige buis moet vervolgens nog 1 meter uit het dak steken. Hier is een koppelstuk met loodslab voor nodig en een trekkende kap. Er moet nog een gat in het houten dak met pannen worden gemaakt.

Plat dak renoveren

Ik wil graag dat er iemand komt kijken. 18 jaar geleden is er een nieuw dak op gezet. We hebben nu lekkage aan de randen (loodslab?). Het gaat om een omgekeerde dakconstructie, isolatie met grind erop, ongeveer 50 m2 plat dak, nieuwe laag, 1 borstwering 7 meter, 7 meter x 2 aansluiting naastgelegen panden, 7 meter dakrand. 1 schoorsteen, 2 x ontluchtingsdoorvoer, Daklicht trapgat = 2.30 x 3 meter, hier is ook een kleine lekkage. Huidige aansluiting in lood. Er is ook nog een plat dak van 7 meter bij 1.80 meter. Dit graag ook meenemen in de inspectie. Het gaat om een VvE. Graag in eerste instantie per mail contact opnemen in verband met veelvuldig verblijf in het buitenland.

Loodslabben aanbrengen

Afgelopen november is een houten schuurtje koud tegen de zijgevel van ons huis geplaatst, over een lengte van 4,5 meter. Het voegwerk van de zijgevel is her en der wat matig. Bij regen zakt vocht door de zijgevel achter de schuur langs naar beneden, en komt zo in de schuur. Waar de schuur de muur raakt, ontstaan vochtplekken. De muur zelf is nat. Gevolg is dat het in de hele schuur erg vochtig is. Graag zien wij een loodslab aangebracht aan de bovenzijde van het dak, als fysieke barrière tegen het doorzakkende vocht. Tevens is de loodslab die is aangebracht tegen de schoorsteen gescheurd. Ook deze moet gerepareerd of vervangen worden. Ook dient het dak gecontroleerd te worden. Er zal een opening zijn waardoor er water in de spouwmuur terecht komt. Graag ontvang ik een offerte voor beide klussen. Er zijn foto's beschikbaar.

Bestaande loodslab vervangen

Een lekkende loodslab vervangen bij de schoorsteen van een hoekhuis en een nieuwe aanbrengen bij de dakkapel. Tevens de voegen van de nokvorsten eruit halen en opnieuw aansmeren.

Loodslab rondom de schoorsteen repareren

Ik heb lekkage op zolder bij de schoorsteen, vermoedelijk door een beschadigde loodslab. Een reparatie op de korte termijn is gewenst.

Lekkage bij de loodslab van de schoorsteen

Er is sprake van lekkage aan de schoorsteen, vermoedelijk aan de loodslab. Anderhalf jaar terug is de schoorsteen opnieuw gevoegd. De schoorsteen is gemetseld met bakstenen. Hij begint halverwege de eerste verdieping, waar een schuin pannendak is.

Woning in- en uitpandig deels renoveren

Ik wil onze schoorsteen laten renoveren aan de buitenkant. Hier moeten nieuwe voegen en loodslab aangebracht worden. Het betreft een vrijstaande woning met 2 verdiepingen. En ik wil graag onze open haard vervangen door een houtkachel. Graag advies wat mogelijk is.

Partners

Partners van Casius