Loodslab schoorsteen vervangen? (155925)


Offertes aanvragen

Dakdekker

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor loodslab schoorsteen vervangen:

Loodslab schoorsteen vervangen

Loodslab aan de zijkant van de voet van de schoorsteen is naar beneden gevallen. Voeg openmaken, loodslab plaatsen en aansmeren. Eengezinswoning van een verdieping, meter of 9 hoog.
Onze klant uit Nieuwerbrug (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor loodslab schoorsteen vervangen uit heel Nederland:

 • Schoorsteen op de bungalow vervangen

  Graag wil ik een offerte ontvangen voor het slopen van een schoorsteen van de begane grond tot de top welke aan een bungalow gebouwd is. De schoorsteen is ommuurd met een zachte kalksteen welke nu heel bros is en afbrokkelt. De klant wenst de schoorsteen graag afgebroken te hebben en vervolgens opnieuw op te laten metselen met dubbel hardgebakken zwarte bakstenen, waarbij ook nieuwe loodslabben aangebracht dienen te worden achter tussen de stenen. Totale afmeting betreft: breedte 80 cm, diepte 25 cm en hoogte 350 cm. Klant wenst graag een specialist, zodat de schoorsteen weer minimaal 20 jaar mee kan.
  Vlaardingen
  Gevelspecialist / metselaar
 • Schoorsteen voegen en loodslabben vernieuwen

  Bij onze schoorsteen (rijtjeswoning) moeten de oude voegen worden uitgehakt en opnieuw gevoegd worden. Verder zouden de loodslabben vernieuwd moeten worden. Graag zouden wij hiervoor een offerte aanvragen (impregneren graag bespreken).
  Hilversum
  Gevelspecialist / metselaar
 • Nokpannen vervangen

  Wij willen de nokdakpannen laten vervangen, het cement brokkelt af en de pannen zijn poreus. Tevens moeten de loodslabben bij de schoorsteen vervangen worden.
  Rozenburg
  Dakdekker
 • Schoorsteen laten renoveren

  Betreft renovatie van een schoorsteen van een jaren 70 woning 1. Opnieuw voegen schoorsteen. 2. Vervangen loodslabben naar dakpannen. 3. Eventueel impregneren stenen schoorsteen. Indicatie grootte: Breedte: 5 stenen Hoogte: 10 rijen Diepte: 5 stenen Schoorsteen bevindt zich aan de voorzijde van de woning op 9 meter hoogte. Prima ruimte voor steiger maar het kan ook vanaf een lange ladder.
  Eindhoven
  Gevelspecialist / metselaar
 • Loshangende loodslab bij de schoorsteen

  Een van de loodslabben van onze schoorsteen hangt los. Dit willen we graag zo snel mogelijk hersteld of vervangen hebben. Ook graag vervanging van de loodrand onder onze dakkapel, dit is ongeveer 2 meter.
  Duivendrecht
  Dakdekker
 • Lekkende schoorsteen op het dak

  Onze schoorsteen is sinds de bouw nooit echt goed geweest. Het ging een tijd goed, maar nu lekt hij weer. Er zijn al Chinese kapjes geplaatst, de schoorsteen is geïmpregneerd en het lood is recht gelegd. De vermoedelijke oorzaak is dat de loodslabben er niet ver genoeg in zitten. Dus die moeten er uitgefreesd worden en opnieuw geplaatst.
  Zwolle
  Gevelspecialist / metselaar
 • Daklood repareren

  Daklood repareren; het daklood rond de schoorsteen is los/gescheurd. Ook is de onderste loodslab afgescheurd. Het dak is goed bereikbaar, de dakgoot is circa 3 meter boven de straat. Het lood is van 1975. Het oude lood uithakken/verwijderen en nieuw lood aanbrengen.
  Rhoon
  Dakdekker
 • Schoorsteen vanwege lekkage renoveren

  Regenwater lekkage schoorsteen bij loodslabben. Graag een offerte voor het renoveren van de voegen en het vernieuwen van het lood.
  Emmen
  Gevelspecialist / metselaar