Schoonmaken dak, stellen dakgoot en aansluiten goot op riool? (180533)


Offertes aanvragen

Dakdekker

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor schoonmaken dak, stellen dakgoot en aansluiten goot op riool:

Schoonmaken dak, stellen dakgoot en aansluiten goot op riool

We hebben een tussenwoning en een probleem met de dakgoot aan de achterzijde. De dakgoot is niet aangesloten op het riool. Verder loopt het regenwater niet weg en is er teveel ruimte tussen de onderste dakpannen en de dakgoot waardoor er overslag is. De werkzaamheden die in ieder geval uitgevoerd dienen te worden zijn: 1) schoonmaken van 6 meter dakgoot en 10 m2 dakpannen 2) het maken van een aansluiting van de dakgoot op het riool 3) de dakgoot sluit niet geheel aan op de onderste rij dakpannen en dit dient opgelost te worden met zeil/lood/verplaatsen dakgoot 4) het "stellen" van de dakgoot waardoor het regenwater wegloopt
Onze klant uit Lisse (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schoonmaken dak, stellen dakgoot en aansluiten goot op riool uit heel Nederland:

 • Dakpannen behandelen of vervangen

  Ik heb een dak van ongeveer 120 m2, 45 graden, 11 meter lang. Het dak bestaat uit 2 symmetrische zijden en geen rare hoeken. Wel heeft het 2 dakramen en 2 uitbouwen. Het huis is nog maar 10 jaar oud, maar heeft behoorlijk last van mosgroei. Ik overweeg om zwarte geglazuurde pannen te laten plaatsen, i.p.v de betonnen pannen die er nu liggen. Of kan schoonmaken en impregneren een goede behandeling zijn? Ik hoor er wisselende verhalen over. Kunt u mij een advies en een prijsopgave doen?
  Hengelo
  Dakdekker
 • Nokvorst repareren

  Ons huis is gebouwd in 1976 en sindsdien is er, naar mijn weten, niks meer aan het dak gebeurd. Bij het schoonmaken van de dakgoot werd ik er op geattendeerd dat de nokpannen loslagen doordat er bijna geen cement meer onder zat. Dit zal dus gerepareerd moeten worden, zeker aangezien er vorig jaar zonnepanelen op het dak zijn geplaatst. Hiervoor had ik graag een offerte. Het gaat over een lengte van ongeveer 7 meter.
  Eindhoven
  Dakdekker
 • Dakpannen reinigen

  Ik graag de dakpannen op huis laten schoonmaken. Het is een huis met zgn. Dwarskap en het dak is groot 180 m2
  Oudenhoorn
  Dakdekker
 • Dakpannen schoonmaken of vervangen

  Ik laat graag de dakpannen op het huis schoonmaken. Ook zou ik graag de kosten willen weten voor het vervangen van de pannen. Het is een huis met een dwarskap en het dak is 180 m2. Graag een offerte hiervoor. Een foto van het huis is beschikbaar.
  Oudenhoorn
  Dakdekker
 • Dakonderhoud en -reiniging

  Mijn klussen zijn: 1. Goot schoonmaken (gezamenlijke goot tussen 2 schuine daken in). De goot is ongeveer 10 meter. 2. Afvoerpijp van gaswasdroger (op zolder) op het dak schoonmaken. NB: in het schuine dak zijn Velux ramen van waaruit men in de goot en bij de pijp kan komen.
  Vianen
  Dakdekker
 • Dakkapel renoveren

  In een 2-raams dakkapel wil ik nieuwe kozijnen laten plaatsen inclusief het afwerken met nieuwe kunststofplaten. De dakkapel staat op een schuin dak op de tweede verdieping. Indien mogelijk zijn de werkzaamheden uit te breiden met het schoonmaken van de dakpannen en impregneren. Het grote dak is ongeveer 6 meter breed en 5 meter hoog en het kleine dak ongeveer 6 meter breed en 3 meter hoog. Er is een foto beschikbaar.
  Eindhoven
  Dakkapelspecialist
 • Dakgoot schoonmaken en regenpijp controleren

  Ik wil graag de dakgoot laten schoonmaken en de regenpijp laten controleren. Het dak is ongeveer 6 á 7 meter hoog. Dakgoot rondom het huis. Zal zo'n 32 meter zijn in totaal. Offerte bij voorkeur per mail.
  Heiloo
  Dakdekker
 • Geisers / gaskachels schoonmaken

  Ik ben op zeer korte termijn op zoek naar een loodgieter die een aantal gasgeisers en gaskachels kan schoonmaken. Beneden zijn er twee geisers en twee kachels. Boven 1 kachel. Wat kost dat? Tevens wil ik ook een offerte aanvraag voor het repareren van de goot van dak/zolder i.v.m. lekkage. Het is niet goed te zien waar de lekkage zit.
  Amsterdam Zuidoost
  Loodgieter / installateur