Schoonmaken dak, stellen dakgoot en aansluiten goot op riool? (180533)


Offertes aanvragen

Dakdekker

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor schoonmaken dak, stellen dakgoot en aansluiten goot op riool:

Schoonmaken dak, stellen dakgoot en aansluiten goot op riool

We hebben een tussenwoning en een probleem met de dakgoot aan de achterzijde. De dakgoot is niet aangesloten op het riool. Verder loopt het regenwater niet weg en is er teveel ruimte tussen de onderste dakpannen en de dakgoot waardoor er overslag is. De werkzaamheden die in ieder geval uitgevoerd dienen te worden zijn: 1) schoonmaken van 6 meter dakgoot en 10 m2 dakpannen 2) het maken van een aansluiting van de dakgoot op het riool 3) de dakgoot sluit niet geheel aan op de onderste rij dakpannen en dit dient opgelost te worden met zeil/lood/verplaatsen dakgoot 4) het "stellen" van de dakgoot waardoor het regenwater wegloopt
Onze klant uit Lisse (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schoonmaken dak, stellen dakgoot en aansluiten goot op riool uit heel Nederland:

 • Achterstallig onderhoud woonhuis uitvoeren

  Ik heb een aantal klussen die ik graag wil laten uitvoeren: Restauratie tegelwerk in hal benedenverdieping; Opnieuw inhangen achterdeur benedenverdieping (hangt scheef); Wegwerken electriciteits- en waterafvoerleiding op slaapkamer/hal 1e verdieping; Plinten aanbrengen op raamkozijn in badkamer; Nieuwe stang en douchekop aanbrengen in badkamer (materialen in mijn bezit). Zolder/dak: Verhelpen kleine lekkages (puntdak met dakpannen- schoorsteen en loodslabben), verwijderen verwarmingselement, aanbrengen traliewerk rond trapgat, verwijderen verfresten op dakbalken/ schilderen dakbalken, nieuwe vloer (brengen isolatielaag en zeil daarop, aanbrengen (restant) gipsplaten binnenzijde dak, schilderen zoldertrap en traliewerk rond trapgat ; Aanbrengen dakplaat en afvoer op schuurtje in achtertuin; Aanbrengen tochtstrips bij voor-en achterdeur 1e verdieping ; Aanbrengen nieuwe raambeugels op slaapkamerramen achterzijde en werkkamer voorzijde 1e verdieping ; Nieuwe vensterbank in slaapkamer achterzijde ; Schoonmaken zonnepanelen. Afwerken kelder: kastje rondom schakelkast, muren en vloer strak maken (maximaal 5 m2), deur voor gat naar kruipruimte in tussenmuur aanbrengen
 • Isoleren van het dak

  Verwijderen en afvoeren van het dakgrind, schoonmaken van de dakbedekking of het verwijderen van de oude dakbedekking. Graag twee verschillende prijzen. Verwijderen van twee lichtkoepels van de badkamer en het lichtraam boven het trappenhuis. Weghalen van de drie opstanden en de dakdoorvoeren. Aanbrengen van isolatie platen R. Waarde 4 op de oude dakbedekking of plaatsen van isolatieplaten en dan nieuwe dakbedekking erop die geschikt is voor een groen dak en het plaatsen van zonnepanelen (drukvast 600 kn per m2). Aanbrengen van een onderlaag met textiel, mechanisch bevestigd met schroeven en rondellen, aanbrengen van een toplaag VB 240. In de dakbedekking worden de benodigde dakdoorvoeren, uitwateringen, opstanden en de lichtkoepels aangebracht, aan de achterzijde worden de bestaande boeidelen 7 tot 12 cm verhoogd. Aanbrengen van nieuwe zinken kraallijsten, in het zink zetten van het lichtraam boven het trappenhuis, het opnieuw aanbrengen van het lood in de gevel bij de buren en de voorzijde, het geheel inslijpen en afvoegen. De twee lichtkoepels in de badkamer en het lichtraam terugplaatsen, deze aan de binnenzijde met gipsplaat afwerken en afsmeren met gips. Regenpijp van zink met een vergaarbakje en een t-stuk voor de afvoer van het balkon. Werk moet voor de zomer gedaan worden. We moeten nog laten onderzoeken of de dakconstructie sterk genoeg is voor een groen dak gezien het feit dat ons huis 100 jaar oud is. Het huis is ca. 6 x 13 meter.
 • PVC over bitumen dak aanbrengen

  Ik wil graag PVC over een bitumen dak aan laten brengen. Plat dak ongeveer 60 vierkante meter. Schoonmaken ondergrond en over deze bitumen laag een pvc dakbedekking aanbrengen.
 • Dakgoten schoonmaken

  Het betreft het reinigen van dakgoten (ongeveer 20 meter) en twee stukjes plat dak, samen ongeveer 20 m2.
 • Geglazuurde dakpannen schoonmaken en behandelen

  Op onze vrijstaande woning liggen nu ongeveer 15 jaar geglazuurde dakpannen. Er is sprake van een lichte aanslag van algen. Graag laat ik de dakpannen schoonmaken en behandelen. Ik heb de maat van het dak niet opgemeten. Graag ontvang ik een prijsindicatie.
 • Dakpannen schoonmaken en dakkapel reinigen

  Ik wil graag mijn dak gerenoveerd hebben. Dat wil zeggen de loodslabben aankloppen/vervangen. Dakpannen schoonmaken. Ook graag 2 schoorstenen nakijken. Dakkapel schoonmaken. Het gaat om een dak van 7 meter breed en 4 meter hoog (en dat dan twee keer).
 • Golfplaten dak schoonmaken

  Graag offerte voor het reinigen van een golfplaten dak. Het dak is vanaf de eerste verdieping aan een kant en aan de achterkant vanaf de tweede verdieping. Het huis is 5 meter breed. Aan de voorzijde is er een dakraam, aan de achterzijde zijn er drie ramen in het dak.
 • Dakkapel etage en schuifpui reinigen

  Graag willen wij u het volgende vragen over een dakkapel reiniging , 2e etage reiniging, schuifpui reiniging en voorzijde reiniging. Ook omtrent de dakgoten schoon te maken achter en voor. Achter is : 3. 30 meter, voor is : 4. 75 meter Onze kranen buiten ( achter en voor ) zijn op het moment afgesloten en al doorgeblazen en zullen niet meer aangesloten of geopend worden tot dat de Lente er weer is. Dat de graden weer boven de 10 a 12 zijn voordat er bevriezing plaatsvindt. Mag ik vragen of jullie / u gecertificeerd zijn en/of aangesloten zijn bij de standaard instanties ? Neemt u zelf ook een water container / water ballast inhoud mee om alles in zijn geheel achter en voor te kunnen schoonmaken ? Neemt u zelf ook de eigen hoge druk spuit en reinigers mee in het geheel ? Is een waxbehandeling en anti spin behandeling altijd handig ? De dakkapel is ongeveer 3,5 meter lang en breed 2 meter ongeveer denken wij. Doet u ook de 2 kleinere daken compleet van onze schuur en dakkapel tot zover water vrij maken ? Berekenen jullie ook voorrij kosten ja of nee ? Omtrent het dak kan ik op het moment niets aangeven, wij hebben geharde dakpanelen liggen en nee die maken wij niet zelf schoon. Ook kunnen wij niet zien of het nu nat blijft of vervangen moet worden. Wel kunnen wij deels zien dat de dakpannen nog heel zijn tot zover. Wel is er 1 dak afvoer die nu gesloten is door middel van 1 dakpan, die zou eigenlijk nog gerepareerd moeten worden en goed afgemonteerd moeten worden door dat er dan lucht vanuit de grond beneden naar buiten kan. Nu hangt er bij ons steeds een niet leuke lucht op zolder, ondanks dat wij elke dag goed luchten. Hoe zit het met de veiligheid en dergelijke dat wij niet aansprakelijk zijn voor enig ongeval en dergelijke ? Wat zijn dan in totaal de kosten compleet om alles goed te reinigen ? Wij sturen de foto's mee op voorhand. Wij sturen dit naar meerdere organisaties en nemen niet meteen 1 beslissing.