Schoonmaken dak, stellen dakgoot en aansluiten goot op riool? (180533)


Offertes aanvragen

Dakdekker

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor schoonmaken dak, stellen dakgoot en aansluiten goot op riool:

Schoonmaken dak, stellen dakgoot en aansluiten goot op riool

We hebben een tussenwoning en een probleem met de dakgoot aan de achterzijde. De dakgoot is niet aangesloten op het riool. Verder loopt het regenwater niet weg en is er teveel ruimte tussen de onderste dakpannen en de dakgoot waardoor er overslag is. De werkzaamheden die in ieder geval uitgevoerd dienen te worden zijn: 1) schoonmaken van 6 meter dakgoot en 10 m2 dakpannen 2) het maken van een aansluiting van de dakgoot op het riool 3) de dakgoot sluit niet geheel aan op de onderste rij dakpannen en dit dient opgelost te worden met zeil/lood/verplaatsen dakgoot 4) het "stellen" van de dakgoot waardoor het regenwater wegloopt
Onze klant uit Lisse (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schoonmaken dak, stellen dakgoot en aansluiten goot op riool uit heel Nederland:

 • Dakinspectie uitvoeren

  Ik wil graag een vrijblijvende dakgoot inspectie aan de achterzijde van mijn woning; dakzijde op het zuiden naar aanleiding van een lekkage. In het weekend waarin het 3 dagen lang ononderbroken heeft geregend liepen (bruine) waterstrepen vanaf de dakgoot over de ramen van bovenverdieping en schuifpui begane grond. Over een breedte van ongeveer één meter. Ook op de vensterbank op de 1e verdieping en de binnenkant van de schuifpui druppelde het. Na alles schoonmaken, liepen heden morgen weer 2 strepen langs het raam op de 1e verdieping. Beneden is nu nog niets te zien, maar dat kan komen bij wat langduriger regenval. Ook het lood rond de schoorsteen moet gecontroleerd worden; in de nok van het dak op zolder zitten bruine vlekken.
 • Schilderen kozijnen en onderhoud dak

  Graag ontvang ik een offerte voor het schilderen van de kozijnen op de eerste verdieping van een hoekhuis. Het gaat om de voorzijde en achterzijde van de woning. De kozijnen schoonmaken, schuren en schilderen. Daarnaast graag de dakgoot voor en achter schoonmaken. De dakpannen op de nok van het dak inspecteren en recht leggen, er liggen een aantal scheef. De kozijnen zitten over de gehele breedte van de woning.
 • Regenpijp monteren

  Ik wil graag bij mijn balkon een stuk regenpijp (verbindingsstuk) laten monteren. Het huidige stuk vanaf het dak moet worden vastgemaakt aan een stuk wat langs de zijkant van mijn huis loopt. Daartussen zit mijn balkon van z'n 2,5 meter breed. Tevens wil ik graag de dakgoot laten schoonmaken. Deze is zo'n 10 meter lang. De ruimte is makkelijk toegankelijk.
 • Buitenschilderwerk op korte termijn

  Ik wil de nok aan de zijkant van mijn huis laten schilderen. De nok is 8,5 meter hoog. IK HEB TOT VRIJDAG 14 AUGUSTUS EEN STEIGER LIGGEN. Totale lengte is 15 meter. Boeideel (voorkant) is 15 cm hoog en 6 cm dik. Het dak hangt 40 cm over. De onderkant moet ook worden geschilderd. Boeidelen: schoonmaken, schuren, kaal krabben, gronden, afschilderen. Hout onder de kap: schoonmaken, kit weg krabben, schuren, naden opnieuw kitten, gronden, afschilderen. Deze week moet de klus gebeuren!
 • Dak- en kantpannen vervangen

  Offerte voor een begroting van eventueel het vervangen van de dakpannen en kantpannen. Het gaat dan om de levering en het aanbrengen. Ongeveer 60 m2. We hebben een origineel dak en een dak de aanbouw. Tussen de pannen zit verschil. Op het originele dak willen we dezelfde pan als een paar jaar terug op de aanbouw gelegd is. Type koramik narvik VH engobe. Eventueel noodzakelijk steigerwerk zelf te verzorgen. Indien noodzakelijk; dak schoonmaken, tengels en panlatten vervangen en waterkerende folie aanbrengen. De nokvorsten zijn reeds vervangen en kunnen eraf gehaald en later terug geplaatst worden. Het bestaande dak bestaat uit houten dakbeschot, tengels (circa 1 cm) en panlatten (circa 2 cm) en dakpannen fabricaat Gebr. T(eeuwen).
 • Verhelpen lekkage/doorslaan schoorsteen

  Bij langdurige regen in najaar en winter lekt het rondom de schoorsteen op zolder. Waarschijnlijk als gevolg van doorslaan van de schoorsteen. Betreft een stolpwoning uit 1996. De schoorsteen staat in het midden op het dak. Werkzaamheden bestaan uit schoonmaken schoorsteen, evt. slechte voegen repareren, schoorsteen rondom impregneren, bovenkant schoorsteen waterdicht maken.
 • Schoorsteenrenovatie

  Renovatie van een schoorsteen, het uitstekende deel op het dak is 0.65 x 1.14 x 1 meter. Werkzaamheden: - Schoonmaken; - Opnieuw voegen; - Bovenplaat vernieuwen; - Impregneren; - Indien nodig loodslabben en schoorsteenkappen vervangen. Fotomateriaal huidige situatie beschikbaar.
 • Houtkachel geheel verwijderen en alles afwerken

  Houtkachel inclusief pijp door het dak verwijderen: - houtkachel verwijderen; - de vulling tussen de buis en het dak verwijderen; - het gat dichten en pannen plaatsen; - het plafond aanpassen; - het plafond witten inclusief de balken. Optioneel het plafond eerst schoonmaken/vetvrij maken. Ook optioneel een aantal stopcontacten vernieuwen, een stuk of 10. Het is voor over een jaar, mijn houtvoorraad moet eerst opgestookt zijn. Ik wil dus eerst een indicatie van kosten van u.