Schoonmaken dak, stellen dakgoot en aansluiten goot op riool? (180533)


Offertes aanvragen

Dakdekker

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor schoonmaken dak, stellen dakgoot en aansluiten goot op riool:

Schoonmaken dak, stellen dakgoot en aansluiten goot op riool

We hebben een tussenwoning en een probleem met de dakgoot aan de achterzijde. De dakgoot is niet aangesloten op het riool. Verder loopt het regenwater niet weg en is er teveel ruimte tussen de onderste dakpannen en de dakgoot waardoor er overslag is. De werkzaamheden die in ieder geval uitgevoerd dienen te worden zijn: 1) schoonmaken van 6 meter dakgoot en 10 m2 dakpannen 2) het maken van een aansluiting van de dakgoot op het riool 3) de dakgoot sluit niet geheel aan op de onderste rij dakpannen en dit dient opgelost te worden met zeil/lood/verplaatsen dakgoot 4) het "stellen" van de dakgoot waardoor het regenwater wegloopt
Onze klant uit Lisse (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schoonmaken dak, stellen dakgoot en aansluiten goot op riool uit heel Nederland:

 • Dakkapel etage en schuifpui reinigen

  Graag willen wij u het volgende vragen over een dakkapel reiniging , 2e etage reiniging, schuifpui reiniging en voorzijde reiniging. Ook omtrent de dakgoten schoon te maken achter en voor. Achter is : 3. 30 meter, voor is : 4. 75 meter Onze kranen buiten ( achter en voor ) zijn op het moment afgesloten en al doorgeblazen en zullen niet meer aangesloten of geopend worden tot dat de Lente er weer is. Dat de graden weer boven de 10 a 12 zijn voordat er bevriezing plaatsvindt. Mag ik vragen of jullie / u gecertificeerd zijn en/of aangesloten zijn bij de standaard instanties ? Neemt u zelf ook een water container / water ballast inhoud mee om alles in zijn geheel achter en voor te kunnen schoonmaken ? Neemt u zelf ook de eigen hoge druk spuit en reinigers mee in het geheel ? Is een waxbehandeling en anti spin behandeling altijd handig ? De dakkapel is ongeveer 3,5 meter lang en breed 2 meter ongeveer denken wij. Doet u ook de 2 kleinere daken compleet van onze schuur en dakkapel tot zover water vrij maken ? Berekenen jullie ook voorrij kosten ja of nee ? Omtrent het dak kan ik op het moment niets aangeven, wij hebben geharde dakpanelen liggen en nee die maken wij niet zelf schoon. Ook kunnen wij niet zien of het nu nat blijft of vervangen moet worden. Wel kunnen wij deels zien dat de dakpannen nog heel zijn tot zover. Wel is er 1 dak afvoer die nu gesloten is door middel van 1 dakpan, die zou eigenlijk nog gerepareerd moeten worden en goed afgemonteerd moeten worden door dat er dan lucht vanuit de grond beneden naar buiten kan. Nu hangt er bij ons steeds een niet leuke lucht op zolder, ondanks dat wij elke dag goed luchten. Hoe zit het met de veiligheid en dergelijke dat wij niet aansprakelijk zijn voor enig ongeval en dergelijke ? Wat zijn dan in totaal de kosten compleet om alles goed te reinigen ? Wij sturen de foto's mee op voorhand. Wij sturen dit naar meerdere organisaties en nemen niet meteen 1 beslissing.
 • Dak schoonmaken en inspecteren

  Voor mijn supermarkt met een plat dak, oppervlakte +/- 1500m2, zoek ik iemand die dit wil schoonmaken en inspecteren op lekkages etc.
 • Luchtventilatiekanalen op het dak schoonmaken

  Het betreft 2 appartementsgebouwen waar bij de luchtventilatiekanalen op het dak schoon gemaakt dienen te worden.
 • Herstelwerk na een bouwtechnische keuring

  Twee weken geleden is uit de bouwtechnische keuring gebleken dat enkele zaken in en rond ons dak op korte termijn gerepareerd moeten worden. Kunt u ons een vrijblijvende offerte sturen met daarin de volgende zaken, inclusief Btw en alle andere bijkomende kosten? Controle van de goot aan de achterzijde van het huis bij de hemelwaterafvoer i.v.m. houtrot overstek. De delen van de overstek aangetast door houtrot, het boeiboord e.d. herstellen of vervangen. De verrotte onderdelen over een lengte van ongeveer 30 cm vervangen en afwerken met grondverf. In het voorjaar zullen we al het schilderwerk aan de buitenzijde van het gehele huis verder laten afwerken en herstellen. Wellicht kunt u hier ook alvast een prijsopgaaf voor geven. Reparatie van hemelwaterafvoer. Er is een breuk, lekkage of schade aanwezig in het bovenste deel van de hemelwaterafvoer. Hier moet een (onder)deel vervangen. Voegwerk van de gehele schoorsteen vernieuwen. Hierna het voeg-/metselwerk hydrofoberen, waterafstotend impregneren. Het voegwerk van de schoorsteen is namelijk aan het verzanden en/of uitgespoeld Loodwerk bij schoorsteen herstellen indien mogelijk, want meerder loodwerk komt los. Anders aanbrengen van nieuw lood tot aan het binnenspouwblad, voor zover dit aanwezig is. Gebreken aan de afdichtingen tussen de nokvorsten en de pannen herstellen door het aanhelen van de gebreken conform het bestaande werk. Schoonmaken dak en reinigen van goten en hemelwater afvoeren. Herstellen van voegwerk aan de achtergevel. Bovengenoemde werkzaamheden dienen in december te worden uitgevoerd. Uitgezonderd het afschilderen. Optioneel zijn we ook op zoek naar iemand voor het vervangen van een loden waterleiding door een koper of tyleen waterleiding binnenshuis. Het injecteren van de muren van de woonkamer i.v.m. optrekkend vocht.
 • Dakgoten en boeiboorden reinigen

  Graag laat ik medio november de dakgoten en boeiboorden aan mijn woning schoonmaken. Het gaat om het verwijderen van alle bladeren en ook om het schoonmaken van het hout. Het is de 2e verdieping van een vrijstaande woning met een zadeldak. Een deel is bereikbaar via een plat dak, het andere deel met een hoge ladder.
 • Kapotte dakpannen vervangen en dakgoot schoonmaken

  Tenminste één dakpan van het dak van een gezinswoning is gebroken en moet vervangen worden. Tevens wil ik graag dat het hele dak wordt na gekeken op kapotte pannen. Ook de dakgoot zal schoongemaakt moeten worden.
 • Dakinspectie uitvoeren

  Ik wil graag een vrijblijvende dakgoot inspectie aan de achterzijde van mijn woning; dakzijde op het zuiden naar aanleiding van een lekkage. In het weekend waarin het 3 dagen lang ononderbroken heeft geregend liepen (bruine) waterstrepen vanaf de dakgoot over de ramen van bovenverdieping en schuifpui begane grond. Over een breedte van ongeveer één meter. Ook op de vensterbank op de 1e verdieping en de binnenkant van de schuifpui druppelde het. Na alles schoonmaken, liepen heden morgen weer 2 strepen langs het raam op de 1e verdieping. Beneden is nu nog niets te zien, maar dat kan komen bij wat langduriger regenval. Ook het lood rond de schoorsteen moet gecontroleerd worden; in de nok van het dak op zolder zitten bruine vlekken.
 • Schilderen kozijnen en onderhoud dak

  Graag ontvang ik een offerte voor het schilderen van de kozijnen op de eerste verdieping van een hoekhuis. Het gaat om de voorzijde en achterzijde van de woning. De kozijnen schoonmaken, schuren en schilderen. Daarnaast graag de dakgoot voor en achter schoonmaken. De dakpannen op de nok van het dak inspecteren en recht leggen, er liggen een aantal scheef. De kozijnen zitten over de gehele breedte van de woning.