Schoonmaken dak, stellen dakgoot en aansluiten goot op riool? (180533)


Offertes aanvragen

Dakdekker

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor schoonmaken dak, stellen dakgoot en aansluiten goot op riool:

Schoonmaken dak, stellen dakgoot en aansluiten goot op riool

We hebben een tussenwoning en een probleem met de dakgoot aan de achterzijde. De dakgoot is niet aangesloten op het riool. Verder loopt het regenwater niet weg en is er teveel ruimte tussen de onderste dakpannen en de dakgoot waardoor er overslag is. De werkzaamheden die in ieder geval uitgevoerd dienen te worden zijn: 1) schoonmaken van 6 meter dakgoot en 10 m2 dakpannen 2) het maken van een aansluiting van de dakgoot op het riool 3) de dakgoot sluit niet geheel aan op de onderste rij dakpannen en dit dient opgelost te worden met zeil/lood/verplaatsen dakgoot 4) het "stellen" van de dakgoot waardoor het regenwater wegloopt
Onze klant uit Lisse (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schoonmaken dak, stellen dakgoot en aansluiten goot op riool uit heel Nederland:

 • Stucwerk na waterschade herstellen

  Waterschade schoonmaken en opnieuw stucken en verven van de muren in hal, 2 slaapkamers berging en 1 muur van de keuken. Wanden Vierkante meter: 90 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken Vierkante meter: 90m2
  Amsterdam
  Stukadoor
 • Schoorsteenreparatie

  Het betreft een schoorsteen van een variant woning uit 1972, BrederoBouw met betonplaat, metselwerk en loodslabben. De betonplaat brokkelt wat af en het metselwerk is vuil. Graag ontvangen wij een offerte voor het repareren van de betonplaat, het schoonmaken van metselwerk en zo nodig repareren en het controleren en herstellen van de loodslabben. Het betreft een hoekwoning van een blok van 4 woningen met dus 5 schoorstenen. Alle 4 de bewoners zijn geïnteresseerd.
  Bunnik
  Gevelspecialist / metselaar
 • Gevel renoveren

  Schoonmaken en herstellen van de gevel en eventueel opnieuw voegen. Het gaat om ongeveer 20 m2.
  Eindhoven
  Gevelspecialist / metselaar
 • Renovatie herstel kleine hoekwoning

  Waterschade voorkamer boven en zolder herstellen: Lood of zink (?) dakkapel nakijken/vervangen Kleine daklekkage bij kant buren verhelpen en goten schoonmaken Kapotte zijdakpan vervangen Dak schuur lekkage verhelpen Veluxraam restaureren of vervangen WC raampje vastzetten en ventilator erin Verhuisraam beter bevestigen Wasmachinebak verbeteren Binnen schilderen en witten/muur logeerkamer restaureren/trapgat muur repareren (indien mogelijk) Buitenkraan voor en onder de vloer repareren/vervangen Kranen en douchekop badkamer vervangen Stopcontacten keuken hoog vermogen/ badkamer Brievenbus buiten Voordeur vervangen (zonder brievenbus) Tussendeur vervangen voor deur met glas Hang en sluitwerk verbeteren/vereenvoudigen
  Halfweg
  Aannemer
 • Gevel compleet renoveren

  Gevel uithakken, schoonmaken, knip/snijvoeg aanbrengen en impregneren. Betreft tussenwoning met erker uit 1905. Tevens wat metselwerk herstellen. Het is een wat ouder herenhuis(hoog). 2 verdiepingen en daarboven schuine kap. Woning heeft een erker. Woning is 6 meter breed. Aantal m2 durf ik niet te zeggen.
  Voorschoten
  Gevelspecialist / metselaar
 • Verf verwijderen van de gevel

  Achterkant van ons huis is wit geschilderd door vorige eigenaar. Ik wil deze muur graag weer schoonmaken en de verf eraf laten halen. Eventueel voegen herstellen/vernieuwen. Gevel is ongeveer 6 meter breed 5 meter hoog, zitten behoorlijke raampartijen in. Ik vraag mij af wat het kost en of het resultaat wel mooi wordt? Alvast dank voor de reactie.
  Zwolle
  Gevelspecialist / metselaar
 • Plafond herstellen na lekkage

  Na een daklekkage heeft het plafond schade opgelopen. Opdracht bevat het herstellen van ongeveer 14 m2 plafond d.m.v 1. verwijderen zijkant platic schroten 2. schoonmaken, reinigen van plafond 3. schilderen of sausen 4. terugplaatsen plastic schroten zijkant dakkapel Offerte (arbeid en materiaal gescheiden).
  Barendrecht
  Aannemer
 • Reparatie aan woning

  Garage dak schoonmaken, dakgoten schoonmaken en tuinafval afvoeren; Plafond afbikken en opnieuw stucen, gaat om een standaard huiskamer, dus denk ongeveer 25 m2; Raam vervangen op slaapkamer en purschuim/plakband verwijderen en netjes maken dakkapel binnenzijde zolder en voorramen weer terug brengen in originele staat; Vervangen beide zonneschermen doek /scherm; Opnieuw en juist aansluiten radiator op zolder en herstellen van sierlijst.
  Hoofddorp
  Aannemer