Schoonmaken dak, stellen dakgoot en aansluiten goot op riool? (180533)


Offertes aanvragen

Dakdekker

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor schoonmaken dak, stellen dakgoot en aansluiten goot op riool:

Schoonmaken dak, stellen dakgoot en aansluiten goot op riool

We hebben een tussenwoning en een probleem met de dakgoot aan de achterzijde. De dakgoot is niet aangesloten op het riool. Verder loopt het regenwater niet weg en is er teveel ruimte tussen de onderste dakpannen en de dakgoot waardoor er overslag is. De werkzaamheden die in ieder geval uitgevoerd dienen te worden zijn: 1) schoonmaken van 6 meter dakgoot en 10 m2 dakpannen 2) het maken van een aansluiting van de dakgoot op het riool 3) de dakgoot sluit niet geheel aan op de onderste rij dakpannen en dit dient opgelost te worden met zeil/lood/verplaatsen dakgoot 4) het "stellen" van de dakgoot waardoor het regenwater wegloopt
Onze klant uit Lisse (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schoonmaken dak, stellen dakgoot en aansluiten goot op riool uit heel Nederland:

 • Onderhoud aan elektrische rolluiken en garagedeur

  Onderhoud verrichten aan drie elektrische rolluiken en elektrische garagedeur. Smeren, afstellen en schoonmaken. Rolluiken zitten op de dakkapel.
  Harderwijk
  Timmerman
 • Slechte voegen herstellen

  Slechte voegen herstellen. Schoonmaken en herstellen van ongeveer 75 m² gevel. Bouwjaar van het huis is 1980. Gaat om de begane grond en het is een platte voeg.
  Hoofddorp
  Gevelspecialist / metselaar
 • Gevel herstellen en impregneren

  Wij hebben een geschilderde gevel en last van doorslaand vocht. We willen de gevel graag laten schoonmaken, het nodige voegwerk (we hebben enkele gaten en een scheur) laten herstellen en de gevel laten impregneren. Het gaat om circa 30 m² op begane grond en eerste verdieping.
  Haarlem
  Gevelspecialist / metselaar
 • Kiep-/kantelramen repareren

  Betreft een combinatie van reparatie (2 ramen), onderhoud (schoonmaken/smeren) en afstellen van totaal 6 houten kiepkantelramen. Van 1 raam is een onderdeeltje kapot/afgebroken en dat betreffende raam zit bij kiepen maar in 1 hoek vast.
  Groningen
  Timmerman
 • Stucwerk na waterschade herstellen

  Waterschade schoonmaken en opnieuw stucken en verven van de muren in hal, 2 slaapkamers berging en 1 muur van de keuken. Wanden Vierkante meter: 90 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken Vierkante meter: 90m2
  Amsterdam
  Stukadoor
 • Schoorsteenreparatie

  Het betreft een schoorsteen van een variant woning uit 1972, BrederoBouw met betonplaat, metselwerk en loodslabben. De betonplaat brokkelt wat af en het metselwerk is vuil. Graag ontvangen wij een offerte voor het repareren van de betonplaat, het schoonmaken van metselwerk en zo nodig repareren en het controleren en herstellen van de loodslabben. Het betreft een hoekwoning van een blok van 4 woningen met dus 5 schoorstenen. Alle 4 de bewoners zijn geïnteresseerd.
  Bunnik
  Gevelspecialist / metselaar
 • Gevel renoveren

  Schoonmaken en herstellen van de gevel en eventueel opnieuw voegen. Het gaat om ongeveer 20 m2.
  Eindhoven
  Gevelspecialist / metselaar
 • Renovatie herstel kleine hoekwoning

  Waterschade voorkamer boven en zolder herstellen: Lood of zink (?) dakkapel nakijken/vervangen Kleine daklekkage bij kant buren verhelpen en goten schoonmaken Kapotte zijdakpan vervangen Dak schuur lekkage verhelpen Veluxraam restaureren of vervangen WC raampje vastzetten en ventilator erin Verhuisraam beter bevestigen Wasmachinebak verbeteren Binnen schilderen en witten/muur logeerkamer restaureren/trapgat muur repareren (indien mogelijk) Buitenkraan voor en onder de vloer repareren/vervangen Kranen en douchekop badkamer vervangen Stopcontacten keuken hoog vermogen/ badkamer Brievenbus buiten Voordeur vervangen (zonder brievenbus) Tussendeur vervangen voor deur met glas Hang en sluitwerk verbeteren/vereenvoudigen
  Halfweg
  Aannemer