Schoonmaken dak, stellen dakgoot en aansluiten goot op riool? (180533)


Offertes aanvragen

Dakdekker

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor schoonmaken dak, stellen dakgoot en aansluiten goot op riool:

Schoonmaken dak, stellen dakgoot en aansluiten goot op riool

We hebben een tussenwoning en een probleem met de dakgoot aan de achterzijde. De dakgoot is niet aangesloten op het riool. Verder loopt het regenwater niet weg en is er teveel ruimte tussen de onderste dakpannen en de dakgoot waardoor er overslag is. De werkzaamheden die in ieder geval uitgevoerd dienen te worden zijn: 1) schoonmaken van 6 meter dakgoot en 10 m2 dakpannen 2) het maken van een aansluiting van de dakgoot op het riool 3) de dakgoot sluit niet geheel aan op de onderste rij dakpannen en dit dient opgelost te worden met zeil/lood/verplaatsen dakgoot 4) het "stellen" van de dakgoot waardoor het regenwater wegloopt
Onze klant uit Lisse (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schoonmaken dak, stellen dakgoot en aansluiten goot op riool uit heel Nederland:

 • Schoorsteenrenovatie

  Renovatie van een schoorsteen, het uitstekende deel op het dak is 0.65 x 1.14 x 1 meter. Werkzaamheden: - Schoonmaken; - Opnieuw voegen; - Bovenplaat vernieuwen; - Impregneren; - Indien nodig loodslabben en schoorsteenkappen vervangen. Fotomateriaal huidige situatie beschikbaar.
 • Houtkachel geheel verwijderen en alles afwerken

  Houtkachel inclusief pijp door het dak verwijderen: - houtkachel verwijderen; - de vulling tussen de buis en het dak verwijderen; - het gat dichten en pannen plaatsen; - het plafond aanpassen; - het plafond witten inclusief de balken. Optioneel het plafond eerst schoonmaken/vetvrij maken. Ook optioneel een aantal stopcontacten vernieuwen, een stuk of 10. Het is voor over een jaar, mijn houtvoorraad moet eerst opgestookt zijn. Ik wil dus eerst een indicatie van kosten van u.
 • Vogelnesten onder het dak verwijderen en voorkomen

  Na uitvliegen vogels vogelnesten verwijderen, onder dakpannen aan zijkanten schoonmaken en manier bedenken/uitvoeren om nieuwe nesten te voorkomen locatie
 • Vogelwering aanbrengen en goten schoonmaken

  Een nest van een merel verwijderen. Hij zit onder een dakpan net boven een Velux dakraam op 2e verdieping. Daarna materiaal aanbrengen ter voorkoming nest bouwen En het schoonmaken van de goten van de woning. Er kan geen ladder of steiger worden geplaatst i.v.m. carport te dicht op huis/muur, wel via een ladder via het dak van de buren?
 • Bitumen vervangen op verschillende daken

  Achterzijde bij carport en bestaande dakbedekking berging, nieuwe uitbouw gedeeltes. -Slopen en afvoeren van bestaande dakbedekking ( chemisch afval) -Schoonmaken en spijkervrij maken van dak oppervlak, aanbrengen van een 2 lagen dakbedekking 1 x onderlaag mechanisch bevestigd. -Het aanbrengen van nieuwe loden hemelwater afvoeren. -1 x toplaag gemineraliseerd 4mm A kwaliteit. Volgens brand methode. Totaal 41 m2. -Het aanbrengen van nieuwe aluminium randafwerking rondom gehele dak. -Het aanbrengen van randstrook vanaf voorkant daktrim. Tot 10 cm op het platte dak. Achterzijde keuken uitbouw. -Verwijderen van randafwerking,en loden hwa -Schoonmaken en onevenheden verwijderen van dak oppervlak . -Het aanbrengen van nieuwe loden hemelwater afvoer . -Het overlagen van dakbedekking met gemineraliseerde toplaag , partioneel bevestigd om dampspanning af te voeren. -Volgens brand methode. Totaal 8 m2 -Het aanbrengen van nieuwe aluminium randafwerking rondom gehele dak. -Het aanbrengen van randstrook vanaf voorkant daktrim. Tot 10 cm op het platte dak. Voorzijde luivel entree + randafwerking houten opbouw naast dak -Slopen en afvoeren van bestaande dakbedekking ( chemisch afval) -Schoonmaken en spijkervrij maken van dak oppervlak, aanbrengen van een 2 lagen dakbedekking 1 x onderlaag mechanisch bevestigd. -Het aanbrengen van nieuwe loden hemelwater afvoer . -1 x toplaag gemineraliseerd 4mm A kwaliteit. Volgens brand methode. Totaal 5 m2 -Het aanbrengen van nieuwe zinken randafwerking rondom gehele dak
 • Gevels van de woning renoveren en reinigen

  Van de gehele woning de gevel schoonmaken, voegen vervangen en impregneren. De voegen vallen uit en er zitten 2 scheuren in, ook moeten er een paar stenen worden vervangen. Het is een woning uit 1920, 2-onder-1 kap. De voorgevel is 4 meter lang, de zijgevel is 7 meter lang en de achtergevel is net als de voorgevel ongeveer 4 meter lang. De woning heeft een eerste verdieping en een 60 graden dak, die boven de begane grond begint. Naar schatting gaat het om 30-40 vierkante meter.
 • Dakgoten schoonmaken

  Dakgoten schoonmaken aan de voor- en achterzijde van de woning. Aan de voorzijde is de hoogte ongeveer 6 meter. Aan de achterzijde kan er vanaf een plat dak gewerkt worden (ongeveer 3 meter hoogte). Lengte van de goten is in totaal 15 meter.
 • Schoorsteen volledig renoveren

  Is het mogelijk een offerte te krijgen voor het renoveren van een schoorsteen? Hij zuigt nu water op waardoor ik lekkages krijg. De volgende werkzaamheden moeten (naar onze mening) uitgevoerd worden: - Schoorsteen schoonmaken en impregneren - Lood vervangen - Opnieuw voegen - Plaatsen van een mechanisch trekhoedje - Renoveren van de kanaal uitgangen ( nu is het gewoon een gat, niets tegen vogels e.d. ) De hoekwoning is uit 1964 met een normaal schuin dak. Het betreft de schoorsteen die ik deel met mijn buurman (totaal 6 kanalen). Bij een mooie offerte willen we waarschijnlijk ook de andere kant van het huis (onze eigen schoorsteen met 3 kanalen) renoveren. Alvast bedankt voor de moeite.