Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor schoonmaken dak, stellen dakgoot en aansluiten goot op riool:

Schoonmaken dak, stellen dakgoot en aansluiten goot op riool

We hebben een tussenwoning en een probleem met de dakgoot aan de achterzijde. De dakgoot is niet aangesloten op het riool. Verder loopt het regenwater niet weg en is er teveel ruimte tussen de onderste dakpannen en de dakgoot waardoor er overslag is. De werkzaamheden die in ieder geval uitgevoerd dienen te worden zijn: 1) schoonmaken van 6 meter dakgoot en 10 m2 dakpannen 2) het maken van een aansluiting van de dakgoot op het riool 3) de dakgoot sluit niet geheel aan op de onderste rij dakpannen en dit dient opgelost te worden met zeil/lood/verplaatsen dakgoot 4) het "stellen" van de dakgoot waardoor het regenwater wegloopt
Onze klant uit Lisse (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schoonmaken dak, stellen dakgoot en aansluiten goot op riool uit heel Nederland:

Aansluiting voor de houtkachel maken

Ik heb een schoorsteen tot op zoldervloer hoogte, de rest hebben ze ooit afgebroken. Nu wil ik er een dubbelwandige pijp erop gemaakt hebben. Ga op de bewuste plek zowat gelijk door dak naar buiten, waarvan nokhoogte 5 meter is. Zal ongeveer dus 1.5 tot 2 meter pijp zijn. Waarbij ook een controle luik gemaakt moet worden denk ik vanwege het schoonmaken jaarlijks van schoorsteen. Belangrijk is de aansluiting van dubbelwandige pijp op bestaande schoorsteen. Is voor houtkachel. Bestaand schoorsteen kanaal is binnenwerks 13 x 24 centimeter ongeveer.

Afdekkap op dakdoorvoer voor droger terug plaatsen

Tijden het vervangen van de luchtslag van de droger dacht ik direct even de dak doorvoer schoon te maken. Dit was trouwens wel erg hard nodig. Tijdens het schoonmaken van binnenuit vloog ineens de deksel er af en kon ik de zon zien. Na wat gevaarlijk pogingen de deksel van binnenuit te pakken te krijgen heb ik het maar opgegeven. Met binnen 1 maand bedoel ik graag voor de volgende regenbui. Het liefst een acceptabele prijs telefonisch doorgeven en direct de opdracht tegen die prijs uitvoeren.

Lekkende schoorstenen repareren

De twee schoorstenen op het dak lekken. Deze moeten gerepareerd worden. Waarschijnlijk het lood vervangen, voegen repareren, schoonmaken en impregneren. De schoorstenen zitten op ongeveer 10 meter hoogte.

Nokvorsten met flexibele dakmortel repareren

Graag wil ik reparatie van de nokvorsten. Ter vervanging van de specielaag graag flex-materiaal. Ongeveer 20 meter. Tevens vervanging van een dakpan, aan de zijkant van het dak. Tevens (na schoonmaken dakgoot) controle en eventueel reparatie op een lekkage punt.

Buitenschilderwerk

Inspecteren, Afdekken, Schuren, Herstellen, Plamuren, Ontvetten, naden dichten met kit of lijm, Alles minimaal 1x Gronden, 2x Lakken. Zuidkant 2 gronden en 2 x lakken. Alles wordt opgeruimd en verfresten op begane grond verwijderen. Voorkeur: grond verf Sikkens rubbol primer plus of sigma, bijvoorbeeld lak verf Sikkens Sikkens Rubbol XD Gloss RAL :9010. Garantie geven op werk. • Deuren en kozijnen woningen niet schilderen, behalve wat hieronder staat. • Dak overstek woning: 30 cm h x 70 cm br. Lengtemeter. 3 meter hoog • Dak overstek keuken: 28 cm hoog x 17 cm breed. Lengtemeter. 2,63 meter hoog • Dak overstek garage: 28 cm hoog x 28 cm breed. Lengtemeter. 2,4 meter hoog • 9 Lampen onder de overstek eraf halen en weer terug hangen • Meten waterdoorlatendheid van de verf of de muur (de muren hoeven zelf niet worden geschilderd rondom het huis) • Berging deur: 0,87 bij 2,15 meter • Kozijngarage: 0,87 bij 2 meter • Windschutting kozijn: 1,28 x 2 meter • 6 kunststof regenpijpen (roest mag niet meer zichtbaar zijn ook op langere termijn) en roestende klemmen vervangen door niet roestende klemmen. • Balkon op de eerste etage + hekje • Voordeur: 0,94 bij 2,10 meter • Luifel boven voordeur • Metalen deur van de CV ketel: 0,87 bij 2,15 meter. 2 metalen roosters meenemen. • 3 kleine kunststof lampen in dezelfde kleur schilderen • Dakgoten en dakkappelen schoonmaken en dakkappelen in de Turtle autowax zetten • Plaatselijk bijwerken muur

Dakgrind afvoeren en vernieuwen

Het grind op het platte dak is flink vervuild. Er groeit mos en steeds weer onkruid op. Ik wil het graag laten verwijderen en vernieuwen, of als het kan laten schoonmaken. Het dak is ongeveer 40 m2 en het gaat om ongeveer 2 kuub grind.

Schoorsteen opnieuw voegen

Graag willen wij een vrijblijvende offerte aanvragen voor het schoonmaken en opnieuw voegen van onze schoorsteen. Er moeten ook 4,5 meter loodslabben worden vernieuwd. Onze hoekwoning is uit bouwjaar 1979. De schoorsteen staat op de nok van het dak, boven de zijgevel.

Mechanisch ventilatie systeem repareren

Het ventilatie systeem maakt veel lawaai. Het systeem heeft de motor op het dak en heeft maar 1 pijp die naar de keuken loopt op de 1e verdieping. Het dak is via een balkon aan de voorkant van de woning te bereiken. Welke vakman kan zo snel mogelijk of het systeem schoonmaken of indien nodig de motor op het dak vervangen.

Partners

Partners van Casius