Schoonmaken dak, stellen dakgoot en aansluiten goot op riool? (180533)


Offertes aanvragen

Dakdekker

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor schoonmaken dak, stellen dakgoot en aansluiten goot op riool:

Schoonmaken dak, stellen dakgoot en aansluiten goot op riool

We hebben een tussenwoning en een probleem met de dakgoot aan de achterzijde. De dakgoot is niet aangesloten op het riool. Verder loopt het regenwater niet weg en is er teveel ruimte tussen de onderste dakpannen en de dakgoot waardoor er overslag is. De werkzaamheden die in ieder geval uitgevoerd dienen te worden zijn: 1) schoonmaken van 6 meter dakgoot en 10 m2 dakpannen 2) het maken van een aansluiting van de dakgoot op het riool 3) de dakgoot sluit niet geheel aan op de onderste rij dakpannen en dit dient opgelost te worden met zeil/lood/verplaatsen dakgoot 4) het "stellen" van de dakgoot waardoor het regenwater wegloopt
Onze klant uit Lisse (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schoonmaken dak, stellen dakgoot en aansluiten goot op riool uit heel Nederland:

 • Dakkapel renoveren

  In een 2-raams dakkapel wil ik nieuwe kozijnen laten plaatsen inclusief het afwerken met nieuwe kunststofplaten. De dakkapel staat op een schuin dak op de tweede verdieping. Indien mogelijk zijn de werkzaamheden uit te breiden met het schoonmaken van de dakpannen en impregneren. Het grote dak is ongeveer 6 meter breed en 5 meter hoog en het kleine dak ongeveer 6 meter breed en 3 meter hoog. Er is een foto beschikbaar.
  Eindhoven
  Dakkapelspecialist
 • Dakgoot schoonmaken en regenpijp controleren

  Ik wil graag de dakgoot laten schoonmaken en de regenpijp laten controleren. Het dak is ongeveer 6 á 7 meter hoog. Dakgoot rondom het huis. Zal zo'n 32 meter zijn in totaal. Offerte bij voorkeur per mail.
  Heiloo
  Dakdekker
 • Geisers / gaskachels schoonmaken

  Ik ben op zeer korte termijn op zoek naar een loodgieter die een aantal gasgeisers en gaskachels kan schoonmaken. Beneden zijn er twee geisers en twee kachels. Boven 1 kachel. Wat kost dat? Tevens wil ik ook een offerte aanvraag voor het repareren van de goot van dak/zolder i.v.m. lekkage. Het is niet goed te zien waar de lekkage zit.
  Amsterdam Zuidoost
  Loodgieter / installateur
 • Dakpannen ontdoen van korstmossen-, mos- en algengroei

  Graag ontvang ik indicatie van de kosten voor het verwijderen van korstmossen-, mos- en algengroei, van de dakpannen op een pannendak. Het betreft een schuin dak van 55 a 60 vierkante meter, aan de noordzijde van de woning. Daarnaast wil ik de dakpannen na het schoonmaken graag laten coaten.
  Eemnes
  Dakdekker
 • Pannendak renoveren

  Schoonmaken en impregneren dak en schoorsteen: Schoorsteen schoonmaken en opnieuw voegen. Vorstpannen nakijken en zo nodig repareren of kapotte pannen vervangen. Er zit mos op pannen. Oppervlakte dak is onduidelijk. En er is lekkage geweest, vermoedelijk vanaf een van de schoorstenen. Die moet dus ook goed nagekeken worden. Het is een 30'er jaren huis.
  Doetinchem
  Dakdekker
 • Ventilatiekanalen schoonmaken

  Het schoonmaken van de ventilatiekanalen en motoren voor een VvE. De 2 motoren staan op het dak. Het gaat in totaal om 5 appartementen met allen 2 kanalen; keuken/toilet en badkamer. 4 Woningen bevinden zich boven elkaar en 1 woning bevindt zich apart boven de garages.
  Nieuwegein
  Loodgieter / installateur
 • Dakgoten schoonmaken en lekkage repareren

  Bij hevige regen en wind komen vanuit de dakgoten stukken zand met mos naar beneden. De dakgoten zijn 20 jaar oud en niet eerder schoongemaakt en zitten op 6 meter hoogte. Daarnaast is er een kleine lekkage in een verbindingsnaad van de dakgoot. Ook moet er een inspectie plaatsvinden voor een plat dak boven garage, keuken en overkappingsdeel.
  Echt
  Dakdekker
 • Dakgoten schoonmaken

  Graag wil ik offertes ontvangen voor het schoonmaken van twee dakgoten. Lengte ongeveer 6 meter per goot. Dak is bereikbaar via de garage.
  Munstergeleen
  Dakdekker