Dakkap plus isolatiedak vervangen? (139088)


Offertes aanvragen

Dakdekker

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dakkap plus isolatiedak vervangen:

Dakkap plus isolatiedak vervangen

Wij wensen on huidge (hellend) dak te vervangen. Dakpannen, beschot en dakisolatie. Zijn op zoek naar een vakbekwaam dakdekkersbedrijf. Gaat om ongeveer 250 a 300 m2. Betreft ook het leveren van de materialen.
Onze klant uit Naarden (Noord-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakkap plus isolatiedak vervangen uit heel Nederland:

 • Dakwerk uit laten voeren

  Vervangen van plusminus 10 m2 oud mastiek, 7 meter zinken randen en een loodslab op de uitbouw van de woonkamer. Ook het aanbrengen van een afvoerpijp van plusminus 3,30 meter lengte langs mijn dakkapel.
  Hilversum
  Dakdekker
 • Plat bitumen dak vervangen

  Gehele bitumen dak moet vervangen worden plus afwerking. Betreft ongeveer 6 m2. Plat dak van dakkapel ook nieuwe uitloop van water.
  Zoetermeer
  Dakdekker
 • Houtwerk van dakkapellen en dakgoten opknappen

  1. Onder en naast de dakgoot van m'n huis zit een houten "bekisting". Dit hout is in slechte staat en wil ik laten vervangen. Plus eventuele reparatie aan dakgoot zelf. 2. Twee Dakkapellen (tevens in slechte staat) laten schoonmaken/ schilderen/ opknappen; zodat deze er twee á drie jaar langer kunnen blijven zitten. Voor beide klussen sta ik open voor creatieve oplossingen
  Leeuwarden
  Timmerman
 • Dakpannen vernieuwen

  Ons (vrijstaande) huis is 18 jaar oud. Ik verwacht dat het dak en de daklatten nog goed zijn. Momenteel betonpannen. Zou deze (als het niet te duur wordt) graag vervangen voor keramische dakpannen. Oppervlakte is plusminus 100 m2. Geen dakkapellen aanwezig of schoorsteen. Dus recht toe recht aan. Ik hoor graag van u. (graag overleg over nelskamp betonpan ((longlife)). Betreft 1280 pannen 36 links 37 rechts 32 vorstpannen?
  Oosthuizen
  Dakdekker
 • Onderdorpel vervangen van de dakkapel

  Rotte onderdorpel van een dakkapel in zijn geheel vervangen. De dorpel is ongeveer 3.50 meter lang plus de loodslab.
  Soest
  Timmerman
 • Huis inclusief dakkapel laten schilderen

  Huis schilderen buiten, plus dakkapel. Nummers van de verf hebben we maar de verf nog niet. Oppervlakte weet ik niet: voorkant met deur en zijraam, kozijn met twee vaste en twee draaiende ramen, daarboven een kozijn tot aan de derde verdieping met 6 vaste ramen erin, los smal raam en boven een kozijn met een vast en draaiend raam. Op de bovenste verdieping zit er hout tussen de ramen, dat moet ook meegenomen worden. Zij- en achterkant is iets minder werk. We overleggen met de buren of zij ook mee willen doen. Graag eerst een indicatie van de kosten.
  Eindhoven
  Schilder / behanger
 • Zolder in twee kamers splitsen

  De zolder splitsen in twee kamers, plus plaatsen 2 dakramen plaatsen. Dakkappel reeds aanwezig aan achterzijde.
  Almere
  Aannemer
 • Zolder afstucen

  We hebben de hele zolder voorzien van gipsplaten inclusief plafond. Aan de ene schuine kant zit een dakkapel 3.57x 1.73 waarvan de onderkant, plafond en zijwanden gedaan moeten worden. De andere schuine kant moet geheel strak worden, daar er een kastenwand en hok naar ketel komt. Een lange muur aan de ene kant en andere kant trappengat plus klein muurtje. Wanden zijn in totaal ongeveer 45 m2. Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm. Gewenste afwerking: Glad, strak pleisterwerk. Plafond is 15 m2. Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm. Gewenste afwerking: Glad, strak pleisterwerk Sauzen doen we zelf. Ben nog bezig met het aftimmeren, dus uitvoering in overleg. Graag even kijken naar de werkzaamheden en een offerte voor bovengenoemde werkzaamheden.
  Hendrik Ido Ambacht
  Stukadoor