Vervanging panlatten, dakpapier en eventueel dakplaten? (141560)


Offertes aanvragen

Dakdekker

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor vervanging panlatten, dakpapier en eventueel dakplaten:

Vervanging panlatten, dakpapier en eventueel dakplaten

Vervanging van panlatten, dakpapier en indien nodig dakplaten. 2-onder-1-kap woning, waarvan alleen mijn deel van het dak aangepakt moet worden. Nieuwe pannen zijn nodig. Geschat oppervlakte 35 m2.
Onze klant uit Assendelft (Noord-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervanging panlatten, dakpapier en eventueel dakplaten uit heel Nederland:

 • Dak met oude dakpannen vervangen

  Het dakbeschot verkeert in matige staat en ik vraag mij wat het vervangen van dakbeschot (inclusief het vervangen van tegels en panlatten) globaal gaat kosten. Het gaat mij om een indicatie, dus geen uiterst gedetailleerde offerte. Het betreft een zadeldak met zijvleugel. Het hoofddak is geschat 110 m2 en de zijvleugel ca. 50 m2. Pannen en nokvorsten verkeren mijns inziens nog goede staat. Tussen hoofddak en zijvleugel bevindt zich een kilgoot die vervangen moet worden omdat de huidige natuurlijk sneuvelt bij dakbeschot-vervanging.
 • Dakrenovatie op een pannendak

  De klus gaat om de vervanging van de dakpannen en panlatten alsmede het aanbrengen van een folie laag. Het betreft een 2-onder-1-kap woning met kruispannen. Er is ook een deel bitumen en er staan zonnepanelen op het dak. Graag maak ik met u een afspraak zodat u een specifieke offerte kan maken.
 • Dakpannen en panlatten vervangen

  Onze dakpannen en waarschijnlijk ook de panlatten zijn aan vervanging toe. Het gaat om een huis van ruim honderd jaar en waarschijnlijk zijn dit nog de originele pannen, dus zal er ook folie aangebracht moeten worden. De oppervlakte is 40 m2.
 • Mansardedak vervangen

  Ons 100 jaar oude mansardedak met Mulden pannen is aan vervanging toe. Het gaat om zo'n 3400 pannen. Ook het dakbeschot moet vervangen worden door geisoleerde platen. En nieuwe nokvorsten en panlatten. Ook de oude materialen , waaronder asbest platen, moeten afgevoerd worden. Graag ontvang ik enkele realistische offertes. Graag met daarin een optie om goede gebruikte Muldenpannen te gebruiken , om zo te kunnen vergelijken wat het prijsvoordeel daarvan is.
 • Dakfolie aanbrengen op een Franse kap

  Voor onze jaren 30 woning met Franse kap moet een waterkering aangebracht worden onder de dakpannen. De bestaande panlatten en tengels zijn aan vervanging toe. We willen de huidige dakpannen terug plaatsten. Het betreft ongeveer 100m2 met 2 dakkapellen waar de dakpannen overheen lopen en 4 dakramen.
 • Dakpannen vervangen

  Mijn dakpannen voor mijn eengezinswoning met een puntdak zijn aan vervanging toe in verband met lekkage en barsten in de dakpannen. Aan de voor- en achterkant heb ik een dakkapel. Alle pannen op het dak moeten vernieuwd worden, nieuwe panlatten en isolatie moeten worden aangebracht. Alle materialen dienen ook geleverd te worden door het bedrijf. Woning is 6 meter breed, tussenwoning.
 • Pannendak gedeeltelijk renoveren

  Pannendak gedeeltelijk renoveren. Vervangen van 2 dakbalken (1 horizontaal en 1 verticaal), dakplaten, afdekfolie panlatten, vervanging dakpannen (zelf in voorraad). Ter grootte van van ca. 10 m2. Oud huis uit 1906.
 • Vervangen en ophogen dak

  Bestaand pannendak vervangen en isoleren, circa 80m2, en voorzien van nieuwe tengels, panlatten en isolatie (minimale RC waarde 2,5 en RD waarde 2). Tevens vervanging onderdorpel van de dakkapel van 1,5m breed aan de voorzijde van de woning inclusief draaiende delen vervangen. De schoorsteen dient uitgekapt en opnieuw afgevoegd te worden. Van het platte dakje, zichtbaar uit zolderraam, dient de mastiek vervangen te worden door 2 laags dakbedekkings systeem incl HWA en nieuw lood in opgaande gevel. De badkamerruimte ligt nu onder het schuine dakgedeelte boven de voordeur en is te klein. Rechterdakgedeelte (boven de voordeur) met ca 1 meter ophogen voor dakvervanging inclusief isolatie en binnenafwerking. Daarvoor dienen de gevels opgemetseld te worden.