Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor vervanging panlatten, dakpapier en eventueel dakplaten:

Vervanging panlatten, dakpapier en eventueel dakplaten

Vervanging van panlatten, dakpapier en indien nodig dakplaten. 2-onder-1-kap woning, waarvan alleen mijn deel van het dak aangepakt moet worden. Nieuwe pannen zijn nodig. Geschat oppervlakte 35 m2.
Onze klant uit Assendelft (Noord-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervanging panlatten, dakpapier en eventueel dakplaten uit heel Nederland:

Vervangen van dakpannen en panlatten

Vervanging van dakpannen, nokvorsten, panlatten en aanbrengen damp-open-folie. Dakpan type is VHV, blauw gesmoord. Oppervlakte is 55 m2. Lood rondom dakkapel achter vervangen (ongeveer 10 meter).

Nokpannen en panlatten vervangen

Onze nok pannen zijn aan vervanging toe het is circa 10 meter lang

Pannendak, dakisolatie en panlatten vervangen

Bij inspectie van mijn dak zag ik dat de panlatten in zeer slechte staat waren, pannen liggen ook slecht met flinke kieren. Bij vervanging van de panlatten en tengels wil ik gaarne dakisolatie. De pannen zelf kunnen denk ik wel hergebruikt worden. Het betreft een hoekhuis uit 1938 met een gedeeltelijk schuin en plat dak. Het platte dak is afkomstig van een later gebouwde opbouw. In het schuine dak staat een dakkapel met oppervlakte van ongeveer 3 bij 1 meter. Het schuine dak is ongeveer 5 bij 4 meter. Gaarne ontvang ik een offerte.

Vervanging van de dakpannen

Huidige dakpannen zijn beton sneldekpannen. Ze zijn 37 jaar oud, met behoorlijk mosgroei (huis deels onder / dichtbij bomen) en wellicht bros. Vervanging bij voorkeur door keramische pan (gladder en lager gewicht, wel nieuwe panlatten, duurder), maar vanwege kosten mogelijk toch keuze voor glad afgewerkte sneldekpan (zelfde maatvoering, wel glad). Vrijstaand huis, 2 dakkapellen (4,8 resp 2.4 m breed), 4 velux ramen 1,2*1,2 meter. Ook de nokvorsten en ondervorsten vervangen (huis is 13 meter lang). Het dak is in totaal ongeveer 120 m2 in totaal.

Renovatie van een pannendak

Wij wonen in een twee-onder-een-kapwoning waarvan het pannendak aan vervanging toe is. De dakpannen die er nu op liggen zijn niet meer te koop, maar we hebben andere gevonden die er volgens de verkoper het best bij passen voor wat betreft kleur en vorm,. Voor hem was het niet duidelijk of de panlatten vervangen moeten worden. We zijn bij J&W bouwpartners geweest en het model van de nieuwe pan is VHV dakpan natuurrood. Ik heb de huidige pannen geteld en kwam uit op 992 pannen, 12 kantpannen links, 12 kantpannen rechts, 19 nokvorsten, geen eind/begin nokvorst. Wij ontvangen graag een offerte.

Vervanging dakpannen en pannenlatten

Dak van ongeveer ongeveer 52 m2. Dakpannen Koramic VHV, vervangen panlatten en aanbrengen damp open folie. Mogelijk willen meerdere huizen in het blok mee doen: graag aangeven hoeveel dat scheelt per extra huis dat wil meedoen.

Dakpannen vervangen

Oppervlakte dak: 165 Omschrijving opdracht: Het betreft vervanging van oude pannen. Met 50 L en 50 R kantpannen en 40 nokpannen. Inclusief afvoeren van de oude pannen. / panlatten nog nakijken eventueel ook vervangen /

Dakpannen op het dak vervangen

Ik ben bezig met de aankoop van een woning. Uit de bouwtechnische keuring zijn wat punten gekomen en ik zou graag de prijzen voor reparatie willen weten, maar ook voor totale vervanging. Ik twijfel of dat wellicht relatief gezien misschien de beste oplossing is. Ik vind zelf de huidige dakpannen ook niet mooi. Nadeel is wel dat het om een twee onder een kap gaat en ik geen idee heb wat de buren willen. Vergunning heb ik mij ook nog niet in verdiept. Bouwtechnische keuring: houtrot bij muurplaat, nokvorst moet hersteld worden dmv aanbrengen ondervorst, panlatten onderste rij zijn in ieder geval rot, loodwerk bij het dakvenster is verkeerd aangebracht, er is vergrootte kans op lekkage. Tevens moeten de goten vervangen worden, maar ik weet niet of dat ook bij jullie hoort. Het gaat om een dakoppervlak van een goede 50m2 als mijn berekeningen kloppen. Het is een kleine woning. De woning is momenteel nog NIET in mijn bezit, de oplevering staat begin mei gepland.

Partners

Partners van Casius