Vervanging panlatten, dakpapier en eventueel dakplaten? (141560)


Offertes aanvragen

Dakdekker

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor vervanging panlatten, dakpapier en eventueel dakplaten:

Vervanging panlatten, dakpapier en eventueel dakplaten

Vervanging van panlatten, dakpapier en indien nodig dakplaten. 2-onder-1-kap woning, waarvan alleen mijn deel van het dak aangepakt moet worden. Nieuwe pannen zijn nodig. Geschat oppervlakte 35 m2.
Onze klant uit Assendelft (Noord-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervanging panlatten, dakpapier en eventueel dakplaten uit heel Nederland:

 • Keramische dakpannen vervangen en indak zonnepanelen plaatsen

  Ik woon in een tussenwoning uit bouwjaar 1940 met rode keramische dakpannen die aan vervanging toe zijn. Het gaat om een puntdak op de 2e verdieping van 5 x 6 meter aan elke zijde, het gaat dus om naar schatting 60 m² dakpannen. Er is ook een dakkapel. Ik weet niet of de panlatten ook vervangen moeten worden. Er moet wel lood worden vervangen rondom de dakkapel. De achterzijde van de woning ligt op het zuiden. Ik wil ook een aanbieding ontvangen voor "indak" zonnepanelen aan die zijde. Ik bespreek graag de mogelijkheden en materiaalkeuze hier ter plaatse en laat mij adviseren.
 • Pannendak compleet vernieuwen

  Ik bewoon de helft van een dubbel woonhuis uit bouwjaar 1964. Graag ontvang ik een prijsopgave voor de vervanging van het pannendak van ongeveer 46 m2. De oude dakpannen en panlatten moeten worden afgevoerd en vervangen door nieuwe. Ik weet niet wat de modelnaam van de huidige pan is. Er moet ook folie onder de nieuwe pannen worden geplaatst. Verder moeten de kunststof bakgoten worden vervangen. Ook de windveren, in totaal 14 meter, en de hemelwaterafvoeren moeten worden vernieuwd. Bij een goede prijsstelling bestaat de mogelijkheid dat de buren ook interesse hebben om dit gezamenlijk te laten uitvoeren. Daarom mag ook een scherpe totaalaanbieding worden gedaan voor de twee woningen.
 • Dakpannen, panlatten en isolatiefolie vervangen

  Het vervangen van de dakpannen en panlatten en isolatiefolie. Ongeveer 40 m2. Op een nokverhoging liggen al nieuwe pannen. Ook een ander deel is ook al vervangen. Welk soort pan het is, weet ik niet. Ik kan er een foto van maken en aan u sturen. Mogelijk doen de buren mee, daar is geen nokverhoging gedaan dus het hele dak is aan vervanging toe. We hebben een twee-onder-een-kap woning.
 • Dak met oude dakpannen vervangen

  Het dakbeschot verkeert in matige staat en ik vraag mij wat het vervangen van dakbeschot (inclusief het vervangen van tegels en panlatten) globaal gaat kosten. Het gaat mij om een indicatie, dus geen uiterst gedetailleerde offerte. Het betreft een zadeldak met zijvleugel. Het hoofddak is geschat 110 m2 en de zijvleugel ca. 50 m2. Pannen en nokvorsten verkeren mijns inziens nog goede staat. Tussen hoofddak en zijvleugel bevindt zich een kilgoot die vervangen moet worden omdat de huidige natuurlijk sneuvelt bij dakbeschot-vervanging.
 • Dakrenovatie op een pannendak

  De klus gaat om de vervanging van de dakpannen en panlatten alsmede het aanbrengen van een folie laag. Het betreft een 2-onder-1-kap woning met kruispannen. Er is ook een deel bitumen en er staan zonnepanelen op het dak. Graag maak ik met u een afspraak zodat u een specifieke offerte kan maken.
 • Dakpannen en panlatten vervangen

  Onze dakpannen en waarschijnlijk ook de panlatten zijn aan vervanging toe. Het gaat om een huis van ruim honderd jaar en waarschijnlijk zijn dit nog de originele pannen, dus zal er ook folie aangebracht moeten worden. De oppervlakte is 40 m2.
 • Mansardedak vervangen

  Ons 100 jaar oude mansardedak met Mulden pannen is aan vervanging toe. Het gaat om zo'n 3400 pannen. Ook het dakbeschot moet vervangen worden door geisoleerde platen. En nieuwe nokvorsten en panlatten. Ook de oude materialen , waaronder asbest platen, moeten afgevoerd worden. Graag ontvang ik enkele realistische offertes. Graag met daarin een optie om goede gebruikte Muldenpannen te gebruiken , om zo te kunnen vergelijken wat het prijsvoordeel daarvan is.
 • Dakfolie aanbrengen op een Franse kap

  Voor onze jaren 30 woning met Franse kap moet een waterkering aangebracht worden onder de dakpannen. De bestaande panlatten en tengels zijn aan vervanging toe. We willen de huidige dakpannen terug plaatsten. Het betreft ongeveer 100m2 met 2 dakkapellen waar de dakpannen overheen lopen en 4 dakramen.