Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor inbouw toilet plaatsen en plafond in toilet:

Inbouw toilet plaatsen en plafond in toilet

Inbouwreservoir met toilet plaatsen en betegelen. En het plaatsen van een nieuw plafond in het toilet. +/- 2.5 m2. Daar mag dan gewoon een lampje aan hangen, net als nu. Het oude inbouwtoilet is al verwijderd. Dus plaatsen en bekisting eromheen.
Onze klant uit Hengelo (Overijssel) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor inbouw toilet plaatsen en plafond in toilet uit heel Nederland:

Werkzaamheden in een nieuwbouwwoning

Per half november krijg ik de sleutel van mijn nieuwbouwwoning. Hierin moeten een aantal zaken gedaan worden: - Verlaagd plafond aanbrengen in badkamer 5 m2, gang 9 m2 en toilet 2 m2 en voorzien van reeds gekochte inbouwspots 14 stuks in totaal; - Gat in muur maken gasbeton 8 cm voor inbouw Amerikaanse koelkast (muur tussen keuken en berging); - Gat in muur maken gassbeton 8 cm voor kattenluikje (reeds aanwezig); - Ophogen van vloer ongeveer 2.50 m2 met 10 cm. (hierop komt de wasmachine en de koelkast). Graag in uw offerte opnemen wat de kosten voor de materialen en de uren zijn. Start werkzaamheden 17 november.

Toilet plaatsen in de badkamer

Graag wil ik weten hoeveel het kost om een extra wc te plaasen in de badkamer. Het gaat om een normale toilet, geen inbouw.

WC en fontein plaatsen

Wij willen graag een WC, een spoelbak en een fontein laten plaatsen. Deze kunnen we zelf ergens halen of bestellen bij uw bedrijf als we iets vinden naar onze smaak / binnen ons budget. Afvoer zit zowel van fontein als toilet aan de onderkant en begeeft zich op de begane grond. Het toilet dat we willen plaatsen is een met een los reservoir (geen inbouw). Advies is welkom. Graag de kosten voor het verwijderen van oude staande toilet / spoelbak en fontein apart plaatsen. Afhankelijk van de prijs doen we dit zelf. Het liefst in het weekend of in de avond.

Toiletruimte verbouwen

- Huidige tegels verwijderen; - Huidige toilet verwijderen; - Vloer en wand betegelen; - Inbouw toilet installeren. Alleen arbeid, wij regelen zelf de materialen.

Renovatieklussen in de woning

Er dienen diverse werkzaamheden in de woning uitgevoerd te worden: - Het schilderen van de muren en plafond in de woonkamer, keuken en hal. De oppervlakte is ongeveer 50 m2; - Het eventueel vervangen van het plafond; - Vervangen van 6 keukendeurtjes en 4 laden. Ook de inbouw oven dient te worden vervangen; - Het inbouwreservoir bij het zwevende toilet dient te worden vervangen. Mochten er dezelfde tegels gevonden worden dan dient alleen het gedeelte van het reservoir betegeld te worden. Is dit niet mogelijk dan zal de gehele ruimte, 1 bij 1 meter, gedaan moeten worden.

Badkamer met toilet renoveren

Ik wil graag een bad plaatsen en alles tegelen in de douche en een nieuwe put en een inbouw toilet

Badkamer renoveren

Wij wilden een nieuwe badkamer en wc laten plaatsen, die meneer die dat ging doen heeft dit heel slecht gedaan en wij hebben halverwege de klus de samenwerking gestopt. Op dit moment is er dus halve badkamer en wc, met slecht kit werk en tegelwerk. Omdat ons budget het niet meer toelaat om dit weer te slopen zoek ik een vakman die dit kan herstellen of renoveren. De badkamer is 3 meter bij 2 meter, de tegels op de wanden zijn waarschijnlijk niet meer te redden (gebarsten en verkeerd gelijmd), deze moeten dus worden verwijderd en vervolgens nieuwe tegels plaatsen van 40 bij 60cm. Wanden vanaf de grond tot het plafond betegelen. De vloer moet bekeken worden wat daar nog te redden valt. De douchecabine en badkamermeubel moeten nog gemonteerd worden. Het bad opnieuw plaatsen (staat niet water pas), maar is al wel vast gelijmd en er zit een scheve ombouw om. Het zelfde geld voor de het toilet met inbouw reservoir. Graag advies betreffend de mogelijk heden en een offerte.

Complete toiletruimte opknappen

De toilet ruimte wordt door mijn zelf gesloopt en opgeleverd zodat er direct kan worden gestart met plaatsen. Het gaat om een inbouw toilet plaatsen met kleine fontein. Ruimte is 0,90 meter bij 1,50 meter. Er worden 45 x 45 cm vloertegels gekozen en de hele wand tot boven willen we laten betegelen tot een hoogte van 2,40 meter. Hangtoilet heeft een moderne uitstraling zoals ook het fonteintje.

Partners

Partners van Casius