Inbouw toilet plaatsen en plafond in toilet? (126903)


Offertes aanvragen

Badkamer

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor inbouw toilet plaatsen en plafond in toilet:

Inbouw toilet plaatsen en plafond in toilet

Inbouwreservoir met toilet plaatsen en betegelen. En het plaatsen van een nieuw plafond in het toilet. +/- 2.5 m2. Daar mag dan gewoon een lampje aan hangen, net als nu. Het oude inbouwtoilet is al verwijderd. Dus plaatsen en bekisting eromheen.
Onze klant uit Hengelo (Overijssel) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor inbouw toilet plaatsen en plafond in toilet uit heel Nederland:

 • Nieuw inbouwtoilet plaatsen

  Toilet plaatsen. Graag aangeven het verschil in prijs van inbouw en het plaatsen van een los toilet.
 • Inbouw toiletreservoir plaatsen

  Ten behoeve van de renovatie van ons toilet willen we een inbouwreservoir laten plaatsen inclusief aansluiten op de waterleiding en riolering. Daarvoor moet een gat door de betonnen vloer worden gemaakt. Tevens wordt gevraagd om de waterleiding en afvoer van het hoekfontein aan te leggen via de muur, zodat deze niet meer zichtbaar zijn. Verdere afwerking, zoals tegelwerk doet de klant zelf.
 • Badkamer en toiletten installeren

  Hierbij zouden wij graag een offerte aanvragen voor het plaatsen en monteren van 2 toiletten en 1 badkamer (d.w.z. plaatsen/monteren elektrische vloerverwarming, sanitair en volledig afwerken incl. tegelen) Leveren benodigde materialen, behalve het sanitair. Bijgaand stuur ik u de ontwerptekeningen en tracht u zoveel mogelijk informatie te verschaffen. Betreft een nieuwbouw woning. Casco oplevering van natte ruimten. Uitvoer werkzaamheden oktober 2015 (kan wijzigen i.v.m. eventuele vertraging oplevering woning) Bijgevoegd het reeds door ons aangeschafte sanitair. Alleen voor de douche komt een wijziging. Dit wordt geen douche met plafondbuis, maar een doucheplaat van 50 x 50 cm die in het plafond komt (M111 Hotbath Mate hoofddouche). Daarnaast stuur ikeen globale omschrijving van de werkzaamheden. Alle kranen in badkamer en toilet zijn inbouw max. diepte 5-6 cm. Glazen douchewand dient op de vloer gemonteerd te worden. Douchevloer op afschot. Verlaagde plafonds met spots. Locatie nieuwbouw woning Berkel en Rodenrijs. Wij zien uw reactie graag tegemoet. Indien u nog vragen heeft, neemt u gerust contact met mij op.
 • Badkamerrenovatie: badkamer renoveren

  De badkamer is 2,5 bij 3,0 meter. Er moet leidingwerk verlegd worden i.v.m. de verplaatsing van de aansluiting van de radiator, wasbak en douche. Aan materiaal moet er een designradiator, een inbouw/zwevend toilet met 1 vaste en 1 opklapbare beugel, een rolstoelgeschikte wasbak, een stortdouche met douchestoel, 1 vaste en 1 opklapbare beugel en 4 hoge kolomkasten in komen. Daarnaast moeten er grove antislip vloertegels in en nieuwe wandtegels tot aan het plafond betegeld. Er moeten 2 deuren dicht worden gemaakt en een derde deur moet gecreëerd worden.
 • Nieuwbouw badkamer betegelen

  Het betreft hier een nieuwbouw badkamer met een aparte toiletruimte, samen totaal 5 m2. De plafond hoogte is 260. De badkamer geheel tegelen en de WC tot net boven de helft. Er komt een zwevend toilet met inbouw reservoir. In de badkamer moet een wastafel en een radiator geplaatst worden. Ook moet er nog een stortvloer in en moeten de leidingen voor de wasbak en radiator worden aangepast.
 • Badkamer compleet renoveren

  Het gaat om het renoveren van de huidige badkamer van 2,10 x 2,70 meter (in werkelijkheid iets minder i.v.m. schoorsteen). De gehele badkamer moet worden gesloopt en op de plek waar nu het bad zit wil ik een inloop douche laten maken (incl. drain en regendouche set). Er moet een glazenwand en een afscheidingsmuurtje gemaakt worden. Dit muurtje moet ook betegeld worden. Verder moet er komen badkamermeubel (2 wastafels laden, spiegel en verlichting), inbouw toilet, vloerverwarming en het plafond. Plafond bestaat nu nog uit schrootjes en hier moeten nieuwe platen komen met 5 inbouw spotjes. Het huidige toilet (in een kast) moet vervangen worden in een urinoir. De vloeren en wanden moeten deels opnieuw betegeld worden en ik wil een deel van de wanden laten stucen. Al het oude sanitair kan via het raam worden afgevoerd (badkamer zit op de eerste verdieping). Ten slotte moet er een design radiator worden geplaatst.
 • Complete badkamerrenovatie

  Badkamerrenovatie: * stucwerk wanden (gipsstuc met reinigbare verf sigma pearl clean satin) 23,5m2 + 8m2 achter tegelwerk (hoogte ca. 3m) * riolering aanpassen; aansluiting wasbak nu uit vloer -> in wand aanbrengen, afvoer wasmachine buiten gebruik en afdoppen, afvoer doucheputje verleggen naar nieuwe draingoot * aansluiting radiator momenteel uit vloer, verleggen naar uit wand * nieuwe wastafelkranen inbouw, waterleiding verleggen * waterleiding douche verleggen naar voorzetwand, t.b.v. douchekop stalenplaat aanbrengen over de gehele breedte * wateraansluiting + kraan t.b.v. wasmachine laten vervallen en in cv-ruimte op dezelfde verdieping kraan terug zetten (t.b.v. bijvullen cv) * bestaande glazen deur demonteren en terugplaatsen, opvulling 20cm tussen buitenwand en deur dmv stalen UNP 200 profiel * inkorten gasbetonwand D 70 mm met ca. 20 cm over gehele hoogte * leidingkoker + achterwand toilet slopen en vervangen door plafondhoge wand met nis * douchehoek vv inbouw thermostatische wandkraan + douchekop in verdiepingshoge voorzetwand aanbrengen (3000 mm hoog) * aanbrengen tegelwerk wand en vloertegels + vloerverwarming * plafondstucwerk in kleur antraciet (ca. 8m2) * klein elektrawerk (2st wcd + wandschakelaar t.p.v. wasbak verplaatsen) * binnenzijde gevelkozijn 2 ramen weer zichtbaar maken (nu beplating + tegels voorgezet) + nieuwe kozijnlatten. Materialen nog geheel ingekocht, we zorgen ervoor dat sanitair en dergelijke aanwezig is. Kunt u aangeven wat uw voorwaarden zijn en hoe lang de garantie is? Graag eerst een indicatie op basis van de beschrijving en bijgesloten documenten.
 • Gehele toilet renoveren

  Wij willen het gehele toilet op de begane grond renoveren, toilet/fonteintje en tegels zijn aanwezig, betreft omleggen leiding, inbouw waterreservoir, plaatsen zwevend toilet en tegelen van vloer en muren (circa 10 m2).