Inbouw toilet plaatsen en plafond in toilet? (126903)


Offertes aanvragen

Badkamer

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor inbouw toilet plaatsen en plafond in toilet:

Inbouw toilet plaatsen en plafond in toilet

Inbouwreservoir met toilet plaatsen en betegelen. En het plaatsen van een nieuw plafond in het toilet. +/- 2.5 m2. Daar mag dan gewoon een lampje aan hangen, net als nu. Het oude inbouwtoilet is al verwijderd. Dus plaatsen en bekisting eromheen.
Onze klant uit Hengelo (Overijssel) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor inbouw toilet plaatsen en plafond in toilet uit heel Nederland:

 • Badkamer betegelen

  Eind dit jaar wordt onze nieuwbouwwoning opgeleverd en we zijn opzoek naar een vakman die de wanden en vloeren van de badkamer en toilet kan betegelen. Het gaat hierbij om 6m2 vloertegels van ongeveer 50 bij 50 cm en 22 vierkante meter wandtegels. Op de wanden moeten langwerpige (30 stuks) en kleinere tegels worden geplakt. Bij de wc hoek is een inbouw reservoir en deze zal ook betegeld moeren worden. De rest bestaat uit rechthoekige wanden. Graag ontvang ik een offerte.
 • Oude badkamer verbouwen

  Ik wil de badkamer verbouwen. Wij slopen de oude badkamer zelf. Afmetingen: 2 bij 2 meter, 2,45 hoog. De tegels en sanitair schaffen wij zelf aan. Plaatsten bad en glazen badwand, radiator, zwevend inbouw toilet. Vloer en muren betegelen en afwerken. Aansluiting voor de badkraan moet verlaagd worden. Leidingen en afvoeren hoeven verder moet aangepast te worden. Graag offerte via de mail. Geen telefonisch contact gewenst.
 • Spanplafond in de badkamer en toilet plaatsen

  WE zijn op zoek naar een spanplafond met inbouw led verlichting dimbaar ongeveer 7, we vragen ons af wat hier de kosten van zijn en hoe het in zijn werk gaat, de binnenmaat is 2. 30 bij 1. 90/ de binnenmaat van het toiliet is 1. 25 bij 85. Hier zouden we 3 / 4 spotjes in willen.
 • Geheel renoveren van de badkamer

  Werkzaamheden: renovatie badkamer 2,20 x 1,70. Sanitair is verwijderd door ons Het gaat om de volgende werkzaamheden: Elektra via plafond naar afvoer in plafond maken ten behoeve van een ventilator. Verlaagd plafond maken . Leidingen verwarming in de muur maken en haaks uit de muur laten komen. Leidingen in de muur frezen. Nieuwe muur plaat maken 15 hoh tbv douche. Leidingen naar zolder verwijderen. Inbouw reservoir plaatsen en aftimmeren. Wanden boven tegel werk uitvlakken. Wanden voor strijken. Wanden betegelen gebruik maken van aluminium tegel strips en voegen. Vloer betegelen, renovatie putje plaatsen en voegen. Sanitair, radiator, douchecabine, inbouw toilet, wasbak, plaatsen en kitten. Graag zien we een offerte tegemoet. Aankoop sanitair en tegels doen we zelf.
 • Toilet verplaatsen

  Het toilet moet een kwartslag gedraaid en meer tegen de muur geplaatst worden, nieuw toilet is een (inbouw) hangtoilet. Afvoer naar riolering moet dus worden aangepast en aanvoerleiding (leiding op de muur) water voor de spoelbak moet aangepast. Er moet ruimte/mogelijkheid overgelaten worden voor de aansluiting van de huidige "bum gun" (bidet-douchekop). Huidig toilet staat op een tegelvloer met daaronder granietvloer. Tegels om het gat van het oude toilet op te vullen, zijn aanwezig.
 • Toilet beneden vernieuwen

  Ik wil graag het beneden toilet vervangen. Huidige staand toilet dient te worden vervangen voor een hangend toilet met ingebouwd reservoir. Het werk zal o.a. inhouden: - verwijderen van bestaande tegels op wand en vloer - stucen van wand - aanleggen verlaagd plafond met verlichting - verplaatsen toilet afvoer ivm hangend toilet - tegelen vloer en grond - monteren inbouw en toilet - monteren fontein op plaats van huidige fontein
 • Nieuw inbouwtoilet plaatsen

  Toilet plaatsen. Graag aangeven het verschil in prijs van inbouw en het plaatsen van een los toilet.
 • Inbouw toiletreservoir plaatsen

  Ten behoeve van de renovatie van ons toilet willen we een inbouwreservoir laten plaatsen inclusief aansluiten op de waterleiding en riolering. Daarvoor moet een gat door de betonnen vloer worden gemaakt. Tevens wordt gevraagd om de waterleiding en afvoer van het hoekfontein aan te leggen via de muur, zodat deze niet meer zichtbaar zijn. Verdere afwerking, zoals tegelwerk doet de klant zelf.