Inbouw toilet plaatsen en plafond in toilet? (126903)


Offertes aanvragen

Badkamer

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor inbouw toilet plaatsen en plafond in toilet:

Inbouw toilet plaatsen en plafond in toilet

Inbouwreservoir met toilet plaatsen en betegelen. En het plaatsen van een nieuw plafond in het toilet. +/- 2.5 m2. Daar mag dan gewoon een lampje aan hangen, net als nu. Het oude inbouwtoilet is al verwijderd. Dus plaatsen en bekisting eromheen.
Onze klant uit Hengelo (Overijssel) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor inbouw toilet plaatsen en plafond in toilet uit heel Nederland:

 • Toilet laten opkanppen

  Ik wil mijn toilet laten opknappen, nieuw tegelwerk, inbouw reservoir, hangcloset. Nagenoeg alle materialen zijn aanwezig (Tegels, closet, inbouwreservoir, plafonddelen) Ik zoek iemand die dit kan uitvoeren. Uiteraard moet bestaande tegelwerk en toilet en wasbakje verwijderd worden.
 • Badkamer en toiletruimte opbouwen

  Ik ontvang graag een offerte/indicatie voor het volledig opnieuw opbouwen van een badkamer en separate toiletruimte. Badkamer: oude sanitair en tegelwerk is reeds gesloopt. Werkzaamheden: omleggen leidingwerk t.b. v inloopdouche op plaats voormalige douchebak/cabine. Leidingwerk tbv aanleg hangend toilet op plaats van voormalig staand closet. Wegwerken leidingen van voormalig ligbad. Iets centraliseren van aansluiting en afvoer van voormalige wasbak t.b.v. nieuw badkamermeubel. Tevens hiervoor het omleggen van de electra. Plaatsing nog aan te schaffen inloopdouche, met regendoucheset, hangend inbouw closet en badkamermeubel/spiegel/hangkast. Wanden tegelklaar maken en betegelen, ongeveer 20m2, Vloer betegelen ongeveer 9m2, herstel plafond. Toiletruimte. Eveneens reeds gesloopt echter wel al voorzien van aangesloten hangend toilet. Nog toe doen: plaatsen fontein/kraan op reeds bestaande leidingen, wand en vloer tegelgereed maken en tegelen. Sanitair en tegels nog aan te schaffen in overleg. De rest van het benodigde materiaal svp indicatief meenemen in de offerte.
 • Inbouw stopcontacten plaatsen

  Ik wil graag een zestal inbouw stopcontacten in de keuken, badkamer en toilet laten plaatsen. In de keuken gaat het om een betonnen muur waar inbouw stopcontacten in moeten komen te zitten en voor de draden zijn sleuven nodig.
 • Toilet verbouwen en douche betegelen

  Het betreft twee klussen, één in de badkamer en één in de toiletruimte beneden. De badkamervloer van ongeveer 2,5 m bij 2 m moet opnieuw betegeld worden. De nieuwe tegels moet ik nog uitzoeken, oude tegels wil ik graag laten verwijderen. In het toilet zijn nu de vloer en de wanden deels betegeld. Er staat een oud staand toilet, deze wil ik laten vervangen door een hangend toilet met een inbouw reservoir. Tevens moeten de vloer en wandtegels worden vervangen. De wanden wil ik tot ongeveer 1,5 meter hoog betegeld hebben. Ook hier moet ik de tegels nog uitzoeken maar zullen tegels met een standaard afmeting worden. Graag ontvang ik een offerte.
 • Renovatie badkamer

  Ik wil graag mijn badkamer laten renoveren. Badkamer van 200 x 180 cm en 240 cm hoog. Verwijderen bestaande tegels vloer/wand + bad + toilet + verwarming. Opnieuw volledig betegelen + plaatsen inloopdouche (ik wil ook graag een glazen wand laten plaatsen) + inbouw van toilet en wegwerken van de leidingen (van een staand naar een hangend toilet). Plaatsen van een nieuwe radiator. Vervanging sanitair zal op dezelfde plekken zijn als de huidige inrichting. Gebruik maken van de juiste klasse tegels. Keuze tegels; groot. Bij moeilijke punten eventueel kleine tegels te overwegen (kosten).
 • Inbouwtoliet plaatsen en tegelen

  Wij willen graag een zwevend toilet (inbouw) laten plaatsen, waar we nu een ouderwets toilet hebben, met de afvoer in de grond. De afvoer moet waarschijnlijk verplaatst worden naar de muur, tenzij u met een ander alternatief kunt komen. De vloer is van beton. Verder willen we de wanden en vloer laten betegelen. Op de wanden zitten voor een deel oude tegels, die moeten verwijderd worden. Het gaat hier om +/- 3 m2. De afmetingen van de wc zijn: 90 x 130 x 250 centimeter. We willen ook een fonteinset laten plaatsen (+ oude set verwijderen). Kunt u apart specificeren wat het zou kosten om de leiding van de fonteinset in de muur weg te werken? Ook willen we enkele accessoires ophangen. We hebben zelf al de tegels, het toilet + reservoir en de fonteinset aangeschaft. Materialen als tegellijm, voeg en kit hebben wij niet.
 • Staand toilet met waterreservoir vervangen

  Het betreft het plaatsen van een nieuw toilet inclusief waterreservoir (geen inbouw). Het oude toilet moet eerst verwijderd worden.
 • Badkamer laten renoveren

  Onze badkamer 2,18 X 2,00 meter en 2,50 meter hoog moet gerenoveerd worden. Inclusief nieuwe betegeling (vloer en wanden tot aan het plafond), installeren van inbouw toilet, douche, radiator en wastafelmeubel. De badkamer strippen is optioneel. Als het mogelijk is dan de nieuwe tegels over de oude tegels zetten. Al de hier boven genoemde voorwerpen worden van te voren bij mij thuis bezorgd.