Inbouw toilet plaatsen en plafond in toilet? (126903)


Offertes aanvragen

Badkamer

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor inbouw toilet plaatsen en plafond in toilet:

Inbouw toilet plaatsen en plafond in toilet

Inbouwreservoir met toilet plaatsen en betegelen. En het plaatsen van een nieuw plafond in het toilet. +/- 2.5 m2. Daar mag dan gewoon een lampje aan hangen, net als nu. Het oude inbouwtoilet is al verwijderd. Dus plaatsen en bekisting eromheen.
Onze klant uit Hengelo (Overijssel) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor inbouw toilet plaatsen en plafond in toilet uit heel Nederland:

 • Toilet vervangen

  Het huidige toilet geeft lekkage bij het binnenkomen van het leidingwater. Het toilet heeft een vloerafvoer. Graag wil ik mijn hele toilet laten vervangen. Het is geen inbouwtoilet.
  Hilversum
  Loodgieter / installateur
 • Badkamer renoveren

  Huidige situatie: badkamer van 260 x 200 cm met een hoogte van 248 cm. Inrichting: bad, douchebak, wastafel, toilet en radiator. Nieuwe situatie: afmetingen blijven gelijk. Inloopdouche met wand van 120 cm. Zwevend toilet met inbouwreservoir, badkamermeubel met wastafel, designradiator of elektrische vloerverwarming. Tevens vloer- en wandtegels verwijderen en nieuwe aanbrengen. Prijsopgave met specificatie voor materialen en arbeid. Tevens voor uitsluitend arbeid.
  Tilburg
  Badkamerspecialist
 • Toilet met doorspoelprobleem

  Toiletspoelbak (inbouw) is eraf gehaald en het is een systeem met 2 slangetjes. Ik kan er verder niet goed bij. Als de plaat met knoppen los is, pakt hij soms wel. Volledig gemonteerd werkt de spoelbak niet of nauwelijks bij het indrukken. Het probleem speelt al maanden maar bij diep indrukken, lukte het meestal nog wel. Liefst een indicatie kosten per email. Telefonisch ben ik heel slecht bereikbaar.
  Amersfoort
  Loodgieter / installateur
 • Doorlopend OLI inbouwtoilet repareren

  Ons inbouwtoilet van het merk OLI loopt steeds onregelmatiger door. Nogmaals doortrekken zorgt er nog maar sporadisch voor dat het waterreservoir zich goed afsluit. Reparatie / vervanging van onderdelen gevraagd.
  Tilburg
  Loodgieter / installateur
 • Doorspoelsysteem repareren

  Het spoelsysteem van het inbouwtoilet zit los. De linker (de grote) van de 2 doorspoelknoppen werkt niet goed. Het water blijft meestal ook doorlopen als die is gebruikt. Het paneel is al los geweest maar ik kan het zelf niet repareren. Het spoelsysteem is van 2008, het merk weet ik niet.
  Amsterdam
  Loodgieter / installateur
 • Dooplopend inbouwtoilet repareren

  Het inbouwtoilet blijft doorstromen, graag laat ik de spoelbak vervangen. De voorkant van het toilet kan losgehaald worden, waarna de spoelbak bereikbaar is.
  Hoofddorp
  Loodgieter / installateur
 • Badkamer aanleggen

  Het gaat om de volgende werkzaamheden: Voor de casco badkamer > - tegels leggen op de vloer van 60 centimeter x 60 centimeter > - tegels leggen aan de wanden tot het plafond 30 centimeter x 60 centimeter (voegen vloer dienen gelijk te lopen met voegen wand) > - inbouw reservoir toilet & toilet plaatsen > - douchecabine 90 centimeter x 120 centimeter zonder douchebak plaatsen met drain en regendouche plaatsen > - douche kraan installeren > - wastafel en kraan plaatsen (afvoer wastafel inbouwen) > - radiator plaatsen > - inbouw spotjes in plafond plaatsen in een verlaagd plafond Graag gedetailleerd de prijs weergeven.
  Diemen
  Badkamerspecialist
 • Toilet renoveren

  Ik wil het toilet renoveren. Maat toilet ruimte 90 cm x 1,20 cm. Bestaande tegels tot aan het plafond. Ik heb nu een staand toilet. Ik zal de ruimte kaal opleveren. Ik heb een hangend toilet met wc bril, fonteintje met kraan, waterreservoir geberit fixup 720, bedieningsplaat geberit sigma, vloer en wandtegels gekocht. Vloer tegels 60 x 60. Wandtegel 30 x 60 en strook tegel achterzijde toilet tot bovenkant reservoir. Opdracht: toilet, toiletbril, afvoer toilet en waterreservoir plaatsen. Fonteintje plaatsen met kraan en afvoerpijp fonteintje inbouwen. Vloer betegelen en wandtegels over de oude wandtegels tot aan het plafond betegelen, strooktegels achterkant wc tot aan reservoir betegelen met hoekstrip bovenop. Bedieningsplaat inbouwen. Heb geen lijm voegsel, aansluitingen etc aangeschaft.
  Ede
  Badkamerspecialist