Inbouw toilet plaatsen en plafond in toilet? (126903)


Offertes aanvragen

Badkamer

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor inbouw toilet plaatsen en plafond in toilet:

Inbouw toilet plaatsen en plafond in toilet

Inbouwreservoir met toilet plaatsen en betegelen. En het plaatsen van een nieuw plafond in het toilet. +/- 2.5 m2. Daar mag dan gewoon een lampje aan hangen, net als nu. Het oude inbouwtoilet is al verwijderd. Dus plaatsen en bekisting eromheen.
Onze klant uit Hengelo (Overijssel) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor inbouw toilet plaatsen en plafond in toilet uit heel Nederland:

 • Toiletruimte vernieuwen

  Het betreft een toiletruimte van 86 cm x 120 cm. Werkzaamheden: verwijderen huidig (hangend) toilet en fonteintje, tegels op de wanden en vloer verwijderen. Plaatsen van nieuw inbouwtoilet met ombouw, betegelen van de vloer en wanden en plaatsen hardstenen fonteintje.
  Eindhoven
  Badkamerspecialist
 • Badkamer betegelen

  Badkamer van 2 bij 2 meter betegelen: - 18 m2 wanden opnieuw betegelen - Breuk in de muur moet gerepareerd worden - 4 m2 vloer opnieuw betegelen - Inbouwtoilet vervangen (dezelfde als nu) - Douchecabine plus douchebak demonteren en na tegelwerk weer monteren. Tegelwerk en toilet heb ik al aangeschaft. Lijm, voegsel en kit voor de tegels heb ik nog niet, dit ook graag in offerte meenemen, net als ander klein materiaal. Puin ook graag afvoeren.
  Amsterdam
  Tegelzetter
 • Verbouwing van de badkamer

  Ik wil mijn badkamer vernieuwen. De afmetingen zijn; lengte 240 cm en breed 200 cm. Het verwijderen en afvoeren van de oude tegels, douche, inbouwtoilet, wasbak en radiator. Daarna egaliseren en tegelen van de vloer van 5 m2 en de wanden van 21 m2. Plaatsing douchebak van 90 x 90 en plaatsen van douche wand, nieuw toilet (inbouw) nieuwe wasbak en een nieuwe radiator. Vloerverwarming is optioneel maar dan moet de vloer beter aangepast worden en op afschot gemaakt worden. Wij overwegen om de elementen los aan te schaffen maar ook dit kan in onderling overleg. Uitvoering in overleg, wel binnen nu en twee maanden.
  Heemstede
  Badkamerspecialist
 • Wisa bedieningspaneel repareren

  Ik heb te hard aan het bedieningspaneel Wisa Quadro Enyo van het inbouwtoilet getrokken en die zit nu los. Iets is gebroken maar ik kan niet zien wat er mis is. Wat kost het om dit te repareren?
  Amsterdam Zuidoost
  Loodgieter / installateur
 • Badkamer compleet renoveren

  Badkamer vernieuwen: - tegels wand/vloer en sanitair verwijderen - leidingen verleggen - tegels zetten wand en vloer (beide 30x60 tegels) - bad 190x90 plaatsen + douchekraan/badkraan aansluiten - badmeubel monteren - inbouwtoilet monteren, inclusief wegwerken constructie - verwarming monteren aan muur - aansluiting + afvoer maken voor wasmachine aan andere zijde Vloer 1.5 x 3 meter. Wanden ongeveer 2.5 meter hoog Alle sanitair en tegels aangeschaft. Klein materiaal nog niet. Beginnen begin augustus. Graag een totaalprijs all-in zonder verrassingen achteraf. Graag komen kijken. Optioneel zijn er daarna, indien er goed werk geleverd is, nog ander werk te doen.
  Purmerend
  Badkamerspecialist
 • Woonhuis verbouwen

  Ik wil verbouwen: - wc betegelen en hangend toilet maken 2 x 1.5 meter vloeroppervlak - laminaat leggen, ongeveer 10 m2 - parketvloer restaureren: opschuren en lakken - tussenmuren slaapkamer maken en daarin een deur plaatsen - muren stuken en schilderen, circa 25 m2 - plafond beneden inclusief vide sauzen, bij elkaar circa 50 m2 - badkamer verbouwen: inloopdouche maken waarvoor huidige douchebak verwijderd moet worden, leiding en afvoer aanpassen. Daarna alle betegelen 2.5 x 2 meter vloeroppervlak. Wanden ook betegelen, incl. inloopdouche. - leidingen gereedmaken voor de keuken: water, combioven, inbouwkoffiezetter, inductiekookplaat en wijnkoeler.
  Almere
  Aannemer
 • Toilet en tegelwerk vervangen

  1.) Duoblok toilet vervangen voor inbouw toilet, 2.) wanden en vloer opnieuw tegelen, betreft klein toilet op de benedenverdieping met de volgende afmetingen: 260 centimeter hoog, 110 centimeter diep, 90 centimeter breed.
  Nieuwegein
  Badkamerspecialist
 • Renovatiewerk in de woning

  Graag zou ik wat leidingen weg willen laten werken in de muur, stopcontacten/elektra lager en in de muur weg willen laten werken. En een kast weg willen laten halen, inbouw. Verder zoek ik iemand die de wc eruit wilt slopen en een inbouw toilet wilt plaatsen, dus gehele toilet vernieuwing. Mocht het niet te duur zijn wil ik ook de woon en eetkamer en 2 slaapkamers laten stucen.
  De Bilt
  Aannemer