Inbouw toilet plaatsen en plafond in toilet? (126903)


Offertes aanvragen

Badkamer

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor inbouw toilet plaatsen en plafond in toilet:

Inbouw toilet plaatsen en plafond in toilet

Inbouwreservoir met toilet plaatsen en betegelen. En het plaatsen van een nieuw plafond in het toilet. +/- 2.5 m2. Daar mag dan gewoon een lampje aan hangen, net als nu. Het oude inbouwtoilet is al verwijderd. Dus plaatsen en bekisting eromheen.
Onze klant uit Hengelo (Overijssel) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor inbouw toilet plaatsen en plafond in toilet uit heel Nederland:

 • Toilet verplaatsen

  Het toilet moet een kwartslag gedraaid en meer tegen de muur geplaatst worden, nieuw toilet is een (inbouw) hangtoilet. Afvoer naar riolering moet dus worden aangepast en aanvoerleiding (leiding op de muur) water voor de spoelbak moet aangepast. Er moet ruimte/mogelijkheid overgelaten worden voor de aansluiting van de huidige "bum gun" (bidet-douchekop). Huidig toilet staat op een tegelvloer met daaronder granietvloer. Tegels om het gat van het oude toilet op te vullen, zijn aanwezig.
 • Toilet beneden vernieuwen

  Ik wil graag het beneden toilet vervangen. Huidige staand toilet dient te worden vervangen voor een hangend toilet met ingebouwd reservoir. Het werk zal o.a. inhouden: - verwijderen van bestaande tegels op wand en vloer - stucen van wand - aanleggen verlaagd plafond met verlichting - verplaatsen toilet afvoer ivm hangend toilet - tegelen vloer en grond - monteren inbouw en toilet - monteren fontein op plaats van huidige fontein
 • Nieuw inbouwtoilet plaatsen

  Toilet plaatsen. Graag aangeven het verschil in prijs van inbouw en het plaatsen van een los toilet.
 • Inbouw toiletreservoir plaatsen

  Ten behoeve van de renovatie van ons toilet willen we een inbouwreservoir laten plaatsen inclusief aansluiten op de waterleiding en riolering. Daarvoor moet een gat door de betonnen vloer worden gemaakt. Tevens wordt gevraagd om de waterleiding en afvoer van het hoekfontein aan te leggen via de muur, zodat deze niet meer zichtbaar zijn. Verdere afwerking, zoals tegelwerk doet de klant zelf.
 • Badkamer en toiletten installeren

  Hierbij zouden wij graag een offerte aanvragen voor het plaatsen en monteren van 2 toiletten en 1 badkamer (d.w.z. plaatsen/monteren elektrische vloerverwarming, sanitair en volledig afwerken incl. tegelen) Leveren benodigde materialen, behalve het sanitair. Bijgaand stuur ik u de ontwerptekeningen en tracht u zoveel mogelijk informatie te verschaffen. Betreft een nieuwbouw woning. Casco oplevering van natte ruimten. Uitvoer werkzaamheden oktober 2015 (kan wijzigen i.v.m. eventuele vertraging oplevering woning) Bijgevoegd het reeds door ons aangeschafte sanitair. Alleen voor de douche komt een wijziging. Dit wordt geen douche met plafondbuis, maar een doucheplaat van 50 x 50 cm die in het plafond komt (M111 Hotbath Mate hoofddouche). Daarnaast stuur ikeen globale omschrijving van de werkzaamheden. Alle kranen in badkamer en toilet zijn inbouw max. diepte 5-6 cm. Glazen douchewand dient op de vloer gemonteerd te worden. Douchevloer op afschot. Verlaagde plafonds met spots. Locatie nieuwbouw woning Berkel en Rodenrijs. Wij zien uw reactie graag tegemoet. Indien u nog vragen heeft, neemt u gerust contact met mij op.
 • Badkamerrenovatie: badkamer renoveren

  De badkamer is 2,5 bij 3,0 meter. Er moet leidingwerk verlegd worden i.v.m. de verplaatsing van de aansluiting van de radiator, wasbak en douche. Aan materiaal moet er een designradiator, een inbouw/zwevend toilet met 1 vaste en 1 opklapbare beugel, een rolstoelgeschikte wasbak, een stortdouche met douchestoel, 1 vaste en 1 opklapbare beugel en 4 hoge kolomkasten in komen. Daarnaast moeten er grove antislip vloertegels in en nieuwe wandtegels tot aan het plafond betegeld. Er moeten 2 deuren dicht worden gemaakt en een derde deur moet gecreëerd worden.
 • Nieuwbouw badkamer betegelen

  Het betreft hier een nieuwbouw badkamer met een aparte toiletruimte, samen totaal 5 m2. De plafond hoogte is 260. De badkamer geheel tegelen en de WC tot net boven de helft. Er komt een zwevend toilet met inbouw reservoir. In de badkamer moet een wastafel en een radiator geplaatst worden. Ook moet er nog een stortvloer in en moeten de leidingen voor de wasbak en radiator worden aangepast.
 • Badkamer compleet renoveren

  Het gaat om het renoveren van de huidige badkamer van 2,10 x 2,70 meter (in werkelijkheid iets minder i.v.m. schoorsteen). De gehele badkamer moet worden gesloopt en op de plek waar nu het bad zit wil ik een inloop douche laten maken (incl. drain en regendouche set). Er moet een glazenwand en een afscheidingsmuurtje gemaakt worden. Dit muurtje moet ook betegeld worden. Verder moet er komen badkamermeubel (2 wastafels laden, spiegel en verlichting), inbouw toilet, vloerverwarming en het plafond. Plafond bestaat nu nog uit schrootjes en hier moeten nieuwe platen komen met 5 inbouw spotjes. Het huidige toilet (in een kast) moet vervangen worden in een urinoir. De vloeren en wanden moeten deels opnieuw betegeld worden en ik wil een deel van de wanden laten stucen. Al het oude sanitair kan via het raam worden afgevoerd (badkamer zit op de eerste verdieping). Ten slotte moet er een design radiator worden geplaatst.