Inbouw toilet plaatsen en plafond in toilet? (126903)


Offertes aanvragen

Badkamer

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor inbouw toilet plaatsen en plafond in toilet:

Inbouw toilet plaatsen en plafond in toilet

Inbouwreservoir met toilet plaatsen en betegelen. En het plaatsen van een nieuw plafond in het toilet. +/- 2.5 m2. Daar mag dan gewoon een lampje aan hangen, net als nu. Het oude inbouwtoilet is al verwijderd. Dus plaatsen en bekisting eromheen.
Onze klant uit Hengelo (Overijssel) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor inbouw toilet plaatsen en plafond in toilet uit heel Nederland:

 • Badkamer maken in een nieuwbouwhuis

  De werkzaamheden dienen in een casco badkamer van ongeveer 1,70 bij 2,50 meter uitgevoerd te worden. De vloer ligt nog open, alle leidingen zijn te zien. De verwarmingsleiding, waterleiding, elektra en afvoer van het toilet dienen te worden verlegd. Daarna moet de vloer dicht gemaakt worden. Er dient dan een inbouw toilet, een design radiator, een badkamermeubel met 2 kranen, een spiegel en een inloopdouche met 2 glaspanelen a 100 bij 80 cm geplaatst te worden. Tevens dient er vloerverwarming aangelegd te worden de wanden en vloer betegeld. De tegels van de wanden zijn 30 bij 60 cm en van de vloer 60 bij 60 cm. De tegels en het sanitair zijn al aanwezig.
  Rotterdam
  Badkamerspecialist
 • Toilet vernieuwen

  Wij willen graag ons toilet vernieuwen, het gaat om het opnieuw betegelen van de vloer en de muren. De muren in zijn geheel betegelen. Daarnaast moet het oude toilet verwijderd worden en er een nieuwe gemonteerd worden, het liefst met inbouw reservoir. De toilet ruimte is 110 cm bij 90 cm. Graag ontvang ik hiervoor een offerte.
  Heythuysen
  Badkamerspecialist
 • Keukenkraan en binnenwerk inbouwtoilet vervangen

  Ik heb 2 klussen: 1. Keukenkraan in de keuken moet worden vervangen. Ik heb al wel een nieuwe mengkraan aangeschaft. 2. Inbouw toilet in de badkamer blijft doorlopen. Denk dat het binnenwerk moet worden vervangen of gerepareerd. Overige eventuele benodigde materiaal (zoals materiaal, koppelingen etc. ) heb ik niet. Kunnen jullie mij a.u.b. een vrijblijvende offerte sturen? Bij voorbaat dank daarvoor.
  Barendrecht
  Loodgieter / installateur
 • WC beneden renoveren

  Onze kleine wc beneden is aan renovatie toe. Het gaat om: - Het verwijderen van oude materialen, inclusief de tegels. - Het tegelen van de wanden tot halverwege. - Vloertegels leggen. - Inbouw wc plaatsen. Een hangend toilet ipv het staande toilet, dus leidingwerk hiervan aanpassen. Afmeting toilet is 0.90 bij 1.20 meter.
  Vlissingen
  Badkamerspecialist
 • Inbouwtoilet ombouwen naar gewoon toilet

  Betreft een inbouw WC, vervangen voor staand model. Afvoer aanpassen indien nodig. Wellicht tegelwerk aanpassen. puur montage.
  Hoofddorp
  Badkamerspecialist
 • Badkamer installeren

  Ik wil de badkamer laten verbouwen. Oppervlakte ongeveer 2,5 bij 2,5 meter. In de badkamer moeten komen: - dubbele wastafel met meubel, houtkleur - spiegelkast boven de wastafel - inloopdouche met douchedrain, het liefst 1 grote tegel tegen de wand, geen voegen - douchestangset met regendouche en handdouche - hangend toilet met inbouw reservoir - vloeren en wanden betegeld, grote tegels - verlaagd plafond met spotjes - vloerverwarming, elektrisch Er zijn foto's beschikbaar.
  Oegstgeest
  Badkamerspecialist
 • Badkamer laten verbouwen

  Ik wil mijn badkamer laten verbouwen. De ruimte zal leeg zijn op het moment dat de werkzaamheden zullen starten. Afmeting badkamer is 2,00 bij 2,97 meter. Ik wil graag het volgende: -Een ingebouwd ligbad. -Een doucheruimte met schuifdeur -Nissen in muren. -Opbouw kranen en douche. -Een inbouw toilet. -Indien nodig omleggen van leidingwerk. -Wanden en vloer betegelen. -Montage van wastafelmeubel en spiegel. Ontwerp en materiaal aanwezig. Start: week 2 in 2015.
  Hoofddorp
  Badkamerspecialist
 • Volledige badkamer renoveren

  In een badkamer van 3.60 x 2.40 meter nieuwe wand- en vloertegels aanbrengen. Inbouw toilet plaatsen. Douchecabine plaatsen. Er hoeven geen leidingen verlegd te worden. Er zit ook een bad in, maar die blijft.
  Assen
  Badkamerspecialist