Inbouw toilet plaatsen en plafond in toilet? (126903)


Offertes aanvragen

Badkamer

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor inbouw toilet plaatsen en plafond in toilet:

Inbouw toilet plaatsen en plafond in toilet

Inbouwreservoir met toilet plaatsen en betegelen. En het plaatsen van een nieuw plafond in het toilet. +/- 2.5 m2. Daar mag dan gewoon een lampje aan hangen, net als nu. Het oude inbouwtoilet is al verwijderd. Dus plaatsen en bekisting eromheen.
Onze klant uit Hengelo (Overijssel) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor inbouw toilet plaatsen en plafond in toilet uit heel Nederland:

 • Staand toilet met waterreservoir vervangen

  Het betreft het plaatsen van een nieuw toilet inclusief waterreservoir (geen inbouw). Het oude toilet moet eerst verwijderd worden.
 • Badkamer laten renoveren

  Onze badkamer 2,18 X 2,00 meter en 2,50 meter hoog moet gerenoveerd worden. Inclusief nieuwe betegeling (vloer en wanden tot aan het plafond), installeren van inbouw toilet, douche, radiator en wastafelmeubel. De badkamer strippen is optioneel. Als het mogelijk is dan de nieuwe tegels over de oude tegels zetten. Al de hier boven genoemde voorwerpen worden van te voren bij mij thuis bezorgd.
 • Gehele toilet in de nieuwbouwwoning plaatsen

  Het plaatsen van: Inbouw hangend toiletset Maken van nis + spot erin Inbouw toiletrolhouder (Looox Closed 6 rollen) Bevestigen toiletrolhouder Bevestigen Fonteinmeubel + kraan Wandegels zetten (12 m2) De vloer is verder al betegelt en de muren zijn behangklaar. Optioneel zijn de materialen te leveren.
 • WC-ruimte verbouwen en betegelen

  Het toilet van 90 x 160 cm moet opnieuw betegeld worden. Oude wand en vloer tegels moeten verwijderd worden. Tevens een inbouw toilet plaatsen, aansluiten (water en afvoer) en afwerken. De tegels tegels tot halverwege de hoogte van de wanden. De materiaal nog niet aanwezig.
 • Badkamer met een inloopdouche renoveren

  Wij willen de badkamer vernieuwen/verbouwen en een los toilet vernieuwen. De badkamer moet een nieuwe indeling krijgen, nieuw tegelwerk en nieuwe meubels monteren. De afmetingen van de badkamer is ca. 160cm x 210cm en is ca. 245 cm hoog. In het toilet moet de vloer en de muur nieuw tegelwerk krijgen (tot ongeveer 150cm), en een inbouw toilet gemonteerd worden. De afmetingen van de toilet zijn ca. 92cm x130cm en is ca. 245 cm hoog. Graag zouden wij hier een offerte voor ontvangen en een indicatie op welke termijn dit mogelijk is.
 • Badkamer met een inloopdouche renoveren

  Wij willen de badkamer renoveren met een inloopdouche, nieuwe was tafel. Hiervoor moeten waterleidingen worden verplaatst. De badkamer is ca. 210 cm bij 160 cm. Ook willen we de wc vernieuwen met een nieuwe inbouw toilet en nieuwe muur en vloer tegels de wc is 92cm bij 130cm.
 • Badkamer verplaatsen naar een andere ruimte

  Ik wil graag de badkamer verplaatsen naar een andere ruimte. Ik wil van een slaapkamer met inbouwkast een badkamer maken met separaat toilet. Afmeting 2 bij 3 meter hierin een inloopdouche dubbele wasbak en separaat een inbouw toilet door middel van het vergroten van de inbouw kast. Vanuit de hal moet dan een toegangsdeur worden gerealiseerd. Bestaande douche van 2 bij 2 strippen en hier een bad plaatsen met een doorbraak naar de naastliggende slaapkamer. U mag een stelpost van €50,- per m2 aanhouden voor het tegelwerk. De woning is een jaren '30 woning en voorzien van houten vloeren. Wij krijgen de sleutel op 1 juli en willen de 16e of 17e opleveren.
 • Badkamer en toilet installeren

  In ons nieuwbouwhuis worden badkamer en toilet casco opgeleverd. Wij willen graag een gedetailleerde prijsopgave van de installatie van een complete badkamer. De ruimte is 2,13 x 2.60 meter en heeft de aansluitingen en afvoeren voor het bad, toilet en douche al op de juiste plaatsen zitten. Installeren gaat om de volgende elementen: inbouwkranen voor douche inclusief regen- en handdouche; bad met zijwand, een inbouw badkraan met badoverloopvulling en een handdouche; zwevend toilet inclusief ombouw. Tegelwerk van de wanden inclusief afwerking, de vloer wordt door andere partij verzorgd. Voor het separate toilet geld hetzelfde, sanitair installeren en het tegelen van de wanden. Deze ruimte is ongeveer 1 bij 1 meter. Al het sanitair en de tegels, inclusief lijm en voeg, wordt door ons aangeleverd, overige materialen in overleg.