Inbouw toilet plaatsen en plafond in toilet? (126903)


Offertes aanvragen

Badkamer

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor inbouw toilet plaatsen en plafond in toilet:

Inbouw toilet plaatsen en plafond in toilet

Inbouwreservoir met toilet plaatsen en betegelen. En het plaatsen van een nieuw plafond in het toilet. +/- 2.5 m2. Daar mag dan gewoon een lampje aan hangen, net als nu. Het oude inbouwtoilet is al verwijderd. Dus plaatsen en bekisting eromheen.
Onze klant uit Hengelo (Overijssel) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor inbouw toilet plaatsen en plafond in toilet uit heel Nederland:

 • Badkamer renoveren

  Ik wil graag de badkamer renoveren. De oude meubels en tegels dienen te worden verwijderd. Afmeting badkamer zijn ongeveer 2,10 bij 2,10 meter en het vloer oppervlak is ongeveer 2,10 bij 1,95. De wanden en vloeren zijn nu betegeld en dit moet worden vervangen, daarnaast een douchecabine, wastafel en inbouw toilet vervangen. Graag ontvang ik een offerte met daarin de prijs van het slopen en plaatsen van de nieuwe badkamer apart genoemd.
 • Badkamer en toilet opknappen

  Voor onze nieuwbouwwoning zijn wij op zoek naar iemand die netjes onze badkamer en toilet gaat betegelen, het sanitair gaat plaatsen en aansluiten! Alle aansluitpunten zitten op hun plaats aangelegd tijdens de bouw Muren en vloeren zijn tegelklaar. U, tegelzetter zorgt dus zelf voor kwaliteit: tegel-lijm, voeg-middel, afwerk-strips, afkitten Kleur van de voegen in overleg. In de badkamer komt een complete douchecabine, toilet, wastafel-meubel en een ligbad (inbouw) (zie tekening) Badkamer: Vloertegels: 10,5 m2 ( 33x33) Wandtegels: 21,5 m2 (waarschijnlijk) 30x60 Klein stukje elektra leiding invrezen naar de Douche cabine toe Bad inbouw: rechts in de hoek stukje dicht tegelen als zeep/shampoo hoekje Beneden Toilet: Een hangend inbouwreservoir toilet met fonteintje (zie tekening) Vloertegels: 1. 50 m2 Wandtegels: 4,5 m2 1. 25cm hoog (waarschijnlijk) 30x50 Ombouw hangend toilet een tegelstroken mix 1,5 m2 Start datum: ongeveer vanaf half december (in overleg) Wij zijn dus op zoek naar een tegelzetter die nauwkeurig en netjes werkt tegen een vaste aantrekkelijke totaal prijs! En wij zorgen voor koffie en koek.
 • Toilet vervangen en badkamer renoveren

  Wij willen onze badkamer vervangen. Strippen van huidige badkamer wordt gedaan door onszelf. Wij willen een douche, hangtoilet, design radiator en wastafelmeubel in de ruimte laten plaatsen. Douche door middel van een muurtje en een enkele glazen deur, drainafvoer aan één kant. De afmetingen van de ruimte zijn 2.75 bij 2.15 meter. Ik wil de ruimte graag geheel betegeld, tot aan het plafond (ongeveer 2.5 meter hoog). Tevens een nieuw toilet op de begane grond ook geheel betegeld tot plafond (ongeveer 2.5 meter hoog). Afmetingen ruimte: ongeveer 100 bij 90 cm. Ook hier een inbouw hangtoilet. Zie ook de bijlage voor een schets van de douche.
 • Divers elektrowerk uitvoeren

  Ik heb twee klussen die ik graag wil uit laten voeren: Een 3 weg inbouw stopcontact en 2 schakelaars monteren/repareren en een plafondlamp in het toilet vervangen.
 • Badkamer en toilet betegelen

  Wij willen de badkamer en toilet beneden verbouwen. De badkamer is 2.10 bij 2.20 en het toilet 1 bij 1 meter. De werkzaamheden zijn: - Het betegelen van de wanden en vloer - Het plaatsen van een inbouw hangtoilet, zowel boven als beneden - Huidige vloertegels eruit halen (muurtegels doen wij zelf) De uitvoering dient plaats te vinden tussen 18-11 en 25-11. 1 bij 1 meter toilet
 • Doorlopende toilet laten repareren

  Ik heb een nieuwe flotter gemonteerd maar het water blijft lopen. Ik vermoed dat er een nieuw rubber in moet. Het gaat over een inbouw WC.
 • Toiletruimte vernieuwen

  Wij zouden graag een offerte ontvangen voor het vernieuwen van ons toilet. Het gaat om een vloeroppervlakte van 94 x 92 cm. Er zijn ook foto's beschikbaar. Uit te voeren werkzaamheden: - Verwijderen en afvoeren huidige tegels, toilet, wastafeltje en vloertje - Leggen nieuwe vloertegels, plaatsen nieuw toilet, wastafeltje en betegelen onderzijde muur - Oppervlakte vloer: ca. 0,9 vierkante meter - Oppervlakte te betegelen muur: ca. 5 vierkante meter Reeds aanwezige materialen: - Vloertegels (30 x 60 cm) - Muurtegels (30 x 60 cm) - Inbouw-unit toilet (spoelsysteem) en toiletpot - Hoek-wastafeltje Overige materialen t.b.v. montage (lijm, montagemateriaal, etc. ) zijn nog niet aanwezig en kunnen dus in de offerte worden meegenomen, evenals eventueel aanbrengen noodtoilet (wanneer het toilet langer dan 1 dag niet bruikbaar is). Wij vernemen graag of u iets voor ons kunt betekenen. Bij voorbaat
 • Oli inbouw toilet nakijken

  Mijn Oli inbouw toilet blijft doorlopen. Graag laat ik dit door een vakman beoordelen en repareren.