Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor inbouw toilet plaatsen en plafond in toilet:

Inbouw toilet plaatsen en plafond in toilet

Inbouwreservoir met toilet plaatsen en betegelen. En het plaatsen van een nieuw plafond in het toilet. +/- 2.5 m2. Daar mag dan gewoon een lampje aan hangen, net als nu. Het oude inbouwtoilet is al verwijderd. Dus plaatsen en bekisting eromheen.
Onze klant uit Hengelo (Overijssel) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor inbouw toilet plaatsen en plafond in toilet uit heel Nederland:

Renoveren van een badkamer en een keuken

Wij hebben een vakantiewoning in Egmond-Binnen en de badkamer zowel als de keuken moeten eigenlijk verbouwd worden. De badkamer is ca. 1. 70x2. 00 meter en de keuken ca. 2. 20x2. 50 meter. In de badkamer moeten een inloopdouche, een toilet en een wastafel komen. In de keuken een inbouw gasplaat, electrische oven, vaatwasser(tje) en een koelkast. De keuken kan in een L-vorm gemaakt worden.

Toilet renoveren

Ik wil een vrijblijvende offerte ontvangen voor het renoveren van mijn toiletruimte. Ik wil van het volgende de kosten weten: - De porseleinen wc pot vervangen voor een verkorte wc met inbouw stortreservoir. - De oude tegels (+- 1,5m hoog)verwijderen en opnieuw betegelen. - Nieuwe vloertegels aanbrengen. - De muren netjes afwerken. - Optioneel een verlaagd plafond met inbouw spotjes. Ik schat deze ruimte op 1 x 1 meter groot.

Badkamer vernieuwen en betegelen

We hebben een nieuwbouwhuis. De badkamer is al wel aangeschaft, maar moet nog worden ingebouwd. Het gaat om 1 bad, een douchescherm, aansluiten inbouw douche, 1 toilet, 1 badkamer meubel, en de wanden en vloer tegelen (hebben we ook al aangeschaft). De badkamer is ongeveer 2.98 meter bij 2.17 meter. Er zijn wel leidingen aanwezig, maar sommige moeten wel verlegd worden.

Badkamer laten verbouwen

Ik wil de badkamer laten verbouwen. Ik wil een douche (douchewand en inbouw regendouche), een toilet (met inbouwreservoir van geberit), een wastafel met waskommen en een verlichte, verwarmde spiegel. Ik wil de badkamer vloer betegelen met tegels van 60 x 60 centimeter en de wanden met tegels van 30 x 60 centimeter.

Badkamer volledig renoveren

Ik wil onze badkamer renoveren en we zijn opzoek naar iemand die dat kan doen voor ons. Er moet een zwaluwstaartvloer inkomen, vloerverwarming, twee kleine muurtjes voor de inloopdouche, verlaagd inbouw toilet, ventilatie en alles betegeld met tegels van 60 x 60 centimeter groot. Het slopen en kaal maken van de badkamer doen we zelf. Begin september moet de verbouwing plaats vinden

Inbouw stopcontacten plaatsen

Ik wil graag een zestal inbouw stopcontacten in de keuken, badkamer en toilet laten plaatsen. In de keuken gaat het om een betonnen muur waar inbouw stopcontacten in moeten komen te zitten en voor de draden zijn sleuven nodig.

Toilet verbouwen en douche betegelen

Het betreft twee klussen, één in de badkamer en één in de toiletruimte beneden. De badkamervloer van ongeveer 2,5 m bij 2 m moet opnieuw betegeld worden. De nieuwe tegels moet ik nog uitzoeken, oude tegels wil ik graag laten verwijderen. In het toilet zijn nu de vloer en de wanden deels betegeld. Er staat een oud staand toilet, deze wil ik laten vervangen door een hangend toilet met een inbouw reservoir. Tevens moeten de vloer en wandtegels worden vervangen. De wanden wil ik tot ongeveer 1,5 meter hoog betegeld hebben. Ook hier moet ik de tegels nog uitzoeken maar zullen tegels met een standaard afmeting worden. Graag ontvang ik een offerte.

Renovatie badkamer

Ik wil graag mijn badkamer laten renoveren. Badkamer van 200 x 180 cm en 240 cm hoog. Verwijderen bestaande tegels vloer/wand + bad + toilet + verwarming. Opnieuw volledig betegelen + plaatsen inloopdouche (ik wil ook graag een glazen wand laten plaatsen) + inbouw van toilet en wegwerken van de leidingen (van een staand naar een hangend toilet). Plaatsen van een nieuwe radiator. Vervanging sanitair zal op dezelfde plekken zijn als de huidige inrichting. Gebruik maken van de juiste klasse tegels. Keuze tegels; groot. Bij moeilijke punten eventueel kleine tegels te overwegen (kosten).

Partners

Partners van Casius