Inbouw toilet plaatsen en plafond in toilet? (126903)


Offertes aanvragen

Badkamer

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor inbouw toilet plaatsen en plafond in toilet:

Inbouw toilet plaatsen en plafond in toilet

Inbouwreservoir met toilet plaatsen en betegelen. En het plaatsen van een nieuw plafond in het toilet. +/- 2.5 m2. Daar mag dan gewoon een lampje aan hangen, net als nu. Het oude inbouwtoilet is al verwijderd. Dus plaatsen en bekisting eromheen.
Onze klant uit Hengelo (Overijssel) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor inbouw toilet plaatsen en plafond in toilet uit heel Nederland:

 • WC-ruimte verbouwen en betegelen

  Het toilet van 90 x 160 cm moet opnieuw betegeld worden. Oude wand en vloer tegels moeten verwijderd worden. Tevens een inbouw toilet plaatsen, aansluiten (water en afvoer) en afwerken. De tegels tegels tot halverwege de hoogte van de wanden. De materiaal nog niet aanwezig.
 • Badkamer met een inloopdouche renoveren

  Wij willen de badkamer vernieuwen/verbouwen en een los toilet vernieuwen. De badkamer moet een nieuwe indeling krijgen, nieuw tegelwerk en nieuwe meubels monteren. De afmetingen van de badkamer is ca. 160cm x 210cm en is ca. 245 cm hoog. In het toilet moet de vloer en de muur nieuw tegelwerk krijgen (tot ongeveer 150cm), en een inbouw toilet gemonteerd worden. De afmetingen van de toilet zijn ca. 92cm x130cm en is ca. 245 cm hoog. Graag zouden wij hier een offerte voor ontvangen en een indicatie op welke termijn dit mogelijk is.
 • Badkamer met een inloopdouche renoveren

  Wij willen de badkamer renoveren met een inloopdouche, nieuwe was tafel. Hiervoor moeten waterleidingen worden verplaatst. De badkamer is ca. 210 cm bij 160 cm. Ook willen we de wc vernieuwen met een nieuwe inbouw toilet en nieuwe muur en vloer tegels de wc is 92cm bij 130cm.
 • Badkamer verplaatsen naar een andere ruimte

  Ik wil graag de badkamer verplaatsen naar een andere ruimte. Ik wil van een slaapkamer met inbouwkast een badkamer maken met separaat toilet. Afmeting 2 bij 3 meter hierin een inloopdouche dubbele wasbak en separaat een inbouw toilet door middel van het vergroten van de inbouw kast. Vanuit de hal moet dan een toegangsdeur worden gerealiseerd. Bestaande douche van 2 bij 2 strippen en hier een bad plaatsen met een doorbraak naar de naastliggende slaapkamer. U mag een stelpost van €50,- per m2 aanhouden voor het tegelwerk. De woning is een jaren '30 woning en voorzien van houten vloeren. Wij krijgen de sleutel op 1 juli en willen de 16e of 17e opleveren.
 • Badkamer en toilet installeren

  In ons nieuwbouwhuis worden badkamer en toilet casco opgeleverd. Wij willen graag een gedetailleerde prijsopgave van de installatie van een complete badkamer. De ruimte is 2,13 x 2.60 meter en heeft de aansluitingen en afvoeren voor het bad, toilet en douche al op de juiste plaatsen zitten. Installeren gaat om de volgende elementen: inbouwkranen voor douche inclusief regen- en handdouche; bad met zijwand, een inbouw badkraan met badoverloopvulling en een handdouche; zwevend toilet inclusief ombouw. Tegelwerk van de wanden inclusief afwerking, de vloer wordt door andere partij verzorgd. Voor het separate toilet geld hetzelfde, sanitair installeren en het tegelen van de wanden. Deze ruimte is ongeveer 1 bij 1 meter. Al het sanitair en de tegels, inclusief lijm en voeg, wordt door ons aangeleverd, overige materialen in overleg.
 • Badkamer laten verbouwen

  Ik wil een badkamer laten verbouwen, alle materialen zijn al gekocht. De aannemer heeft het laten afweten. Er moet een douche, een bad, een toilet en een wastafel meubel geplaatst worden. Ook moet er een verwarming geplaatst worden. Vloer tegelen met tegels van 60 x 60 cm en op de wanden wandtegels van 30 x 60 cm. De kranen zijn inbouw, geen opbouw. De badkamer is 325 bij 240 cm. De oude badkamer sloop ik zelf, er zullen wel wat leidingen geplaatst worden. Er zal ook een voorzetwandje geplaatst worden.
 • Badkamer en toilet in nieuwbouw laten maken

  Badkamer+tiolet begane grond. aanleggen leidingen bubbelbad+toilet badkamer -overige leidingen zijn op de juiste plek afgedopt -afdekvloer 6.5 m2 -plaatsen douchekraan, badkraan, bubbelbad, inbouw wc boven en beneden, wastafel+meubel, radiator, tioletwastafeltje - plaatsen vloertegel 23x120cm ong. 6,5m2 -plaatsen muurtegel 30x60cm ong. 24m2 -plaatsen mozaiekmatjes 30x30 ong 2,5m2 -plaatsen vloertegel tiolet 21x18cm ong 3,5m2 -plaatsen muurtegel tiolet 30x60cm ong 2,5m2 tot 150cm hoogte De materialen worden aangeleverd. In overleg zelf lijm/voeg/leidingen geleverd door aannemer. Graag apart offreren.
 • Badkamer verbouwen

  Ik wil de badkamer vernieuwen, douche en bad eruit, nieuw badkamermeubel, inloopdouche en inbouw toilet. Tevens nieuw tegelwerk tot aan het plafond. De badkamer is 2.3 x 3.0 meter. Graag uw offerte waarin het sanitair en werkloon apart wordt getoond.