Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor inbouw toilet plaatsen en plafond in toilet:

Inbouw toilet plaatsen en plafond in toilet

Inbouwreservoir met toilet plaatsen en betegelen. En het plaatsen van een nieuw plafond in het toilet. +/- 2.5 m2. Daar mag dan gewoon een lampje aan hangen, net als nu. Het oude inbouwtoilet is al verwijderd. Dus plaatsen en bekisting eromheen.
Onze klant uit Hengelo (Overijssel) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor inbouw toilet plaatsen en plafond in toilet uit heel Nederland:

Complete toiletruimte opknappen

De toilet ruimte wordt door mijn zelf gesloopt en opgeleverd zodat er direct kan worden gestart met plaatsen. Het gaat om een inbouw toilet plaatsen met kleine fontein. Ruimte is 0,90 meter bij 1,50 meter. Er worden 45 x 45 cm vloertegels gekozen en de hele wand tot boven willen we laten betegelen tot een hoogte van 2,40 meter. Hangtoilet heeft een moderne uitstraling zoals ook het fonteintje.

Zwevend toilet plaatsen

Ik wil graag op zeer korte termijn een nieuw hangend inbouw gastentoilet op de begane grond laten plaatsen. Het is een jaren '30 woning, waarbij achter het huidige toilet een smal raam zit. Vraag is of een hangend toilet ingebouwd kan worden zonder dat het raam hoeft te veranderen. Spoedige reactie is gewenst, want het toilet moet eigenlijk voor 27 augustus gerealiseerd zijn.

Toilet afbouwen in nieuwbouw woning

Het installeren van het toilet in een nieuwbouwwoning. Het gaat dan om een zwevend toilet met een nis met spotjes, inbouw reserverolhouder en een toiletborstelhouder dient gemonteerd te worden. Verder dienen ook geplaatst te worden: een waskom met meubel, inbouwkraan en toiletrolhouder. De muur achter het toilet met nis dient vanaf de grond tot aan het plafond te worden betegeld, overige wanden gestuct. De vloer dient uiteraard ook betegeld te worden. Sanitaire, tegels worden door mijzelf gekocht overig materiaal door de vakman. SVP offerte op totaalprijs incl BTW, materiaal en evt. voorijkosten.

Badkamer verbouwen

Ik wil mijn badkamer laten verbouwen. De afmeting is ongeveer 1,17 bij 1,90 meter. Klein dus en met een paar lastige hoeken. Graag wil ik een inbouw-hangend toilet, wastafel en douche. De badkamer heeft een wand die schuin wegloopt, waar de douche is. Het tegelwerk moet ook vernieuwd worden. Alles moet eruit en vernieuwd worden, ook het leidingwerk.

Badkamer renoveren

Ik wil de badkamer graag laten renoveren. Afmetingen: 210 bij 230 cm. Uitgangspunt is eerst alles eruit, bad, toilet, wastafel (later hergebruik) verlichting, tegelwerk wand en vloer. Wij leveren nieuwe douchecabine met vloer rooster, inbouw toilet, badkamer kast, Oude wastafel terug plaatsen met nieuwe zuil die wij leveren. Plafond opnieuw stuken (schimmel vrij) nieuwe tegels wand en vloer leveren wij. Te gebruiken materialen (lijm voegmiddel, vloer herstelling materiaal, bouten/moeren et cetera) levert u. Mogelijkheid bestaat totaal te leveren inclusief inrichting.

Badkamer verbouwen

Badkamer verbouwing. Wij willen onze badkamer graag opknappen, we hebben de materialen al gekocht. Het gaat puur om het installeren van materialen en het aanbrengen van tegels. De badkamer is 1.75 bij 2.40 meter. Er komt in: een wastafel, een inbouwkraan, een spiegelkast, een inbouw WC (zwevend toilet), een sealskin douchewand (een vaste douchewand met een flap).

Badkamer slopen en renoveren

Ik wil graag de huidige badkamer laten slopen en daarna weer laten opbouwen. 3D schets beschikbaar. Alles moet worden gesloopt, bad eruit, inloop douche erin (geen glas maar een muurtje bouwen), nieuw plafond, tegels (60 bij 60 lichtgrijs vloer en 30 bij 60 mat wit wand), inbouw toilet (er staat nu een gewoon toilet), leidingen verleggen, leidingen van de CV wegwerken, spotjes met dimmer, badkamermeubel met spiegelkast inclusief verlichting en de afzuiging moet geregeld worden. Het is een inpandige badkamer. Hoeveel kost dit inclusief materialen, badkamermeubel ondiep en max. 80 cm breed met twee lades, kraan en spiegelkast, regendouche, leidingwerk, slopen en afvoeren van oude spullen? Afmetingen ongeveer 2.70 x 1.57 en 2.70 meter hoog. De uitvoering moet 1 november uitgevoerd zijn.

Renoveren van een badkamer en een keuken

Wij hebben een vakantiewoning in Egmond-Binnen en de badkamer zowel als de keuken moeten eigenlijk verbouwd worden. De badkamer is ca. 1. 70x2. 00 meter en de keuken ca. 2. 20x2. 50 meter. In de badkamer moeten een inloopdouche, een toilet en een wastafel komen. In de keuken een inbouw gasplaat, electrische oven, vaatwasser(tje) en een koelkast. De keuken kan in een L-vorm gemaakt worden.

Partners

Partners van Casius