Inbouw toilet plaatsen en plafond in toilet? (126903)


Offertes aanvragen

Badkamer

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor inbouw toilet plaatsen en plafond in toilet:

Inbouw toilet plaatsen en plafond in toilet

Inbouwreservoir met toilet plaatsen en betegelen. En het plaatsen van een nieuw plafond in het toilet. +/- 2.5 m2. Daar mag dan gewoon een lampje aan hangen, net als nu. Het oude inbouwtoilet is al verwijderd. Dus plaatsen en bekisting eromheen.
Onze klant uit Hengelo (Overijssel) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor inbouw toilet plaatsen en plafond in toilet uit heel Nederland:

 • Zwevend toilet met spoelbak installeren

  Ik ontvang graag een prijsindicatie voor een renovatie van mijn toilet. Ik heb nu een staande toiletpot met een afvoer direct tegen de muur, dit wil ik laten vervangen voor een hangend toilet. Dat betekent het toilet laten plaatsen met inbouw van de spoelbak en betegelen. Het oude toilet is met hulpstuk naar voren geplaatst. Alle onderdelen moeten nog gekocht worden, dit kan eventueel in overleg met de vakman.
 • Badkamer verbouwen

  Er moet een inloop douche, een zwevend toilet, een wastafelmeubel, een radiator geplaatst worden en de hele badkamer moet opnieuw worden betegeld. Met een verlaagd plafond met inbouw spotjes. De wanden tot aan het verlaagde plafond tegelen. Materialen als sanitair en tegels schaf ik zelf aan. Afmeting: 1,90 x 2.20 meter.
 • Inbouw reservoir toilet aansluiten

  Ik wil een toilet inbouwreservoir XS model aangesloten hebben op de rioolleiding. Tevens ik wil graag een warm- en koudwaterleiding omgelegd hebben in de muur van kalkzandsteen en beton en deze aangesloten hebben op een inbouw thermostaat en de handdouche. Het benodigde leidingwerk dient meegenomen te worden in de offerte. Start bouw is 17 juli.
 • Witte gietvloer aanbrengen

  De fundering van mijn woning is vervangen en op dit moment is de her-inbouw van het souterrain gestart. Ik overweeg een witte gietvloer te plaatsen over de gehele vloer, inclusief de vloer van de badkamer en het toilet. Onder de vloer wordt verwarming aangebracht. Kunt u een advies geven over de verschillende mogelijkheden en offerte hiervoor opmaken?
 • Inbouw toilet, plaatsen wastafel en tegels

  Wij willen graag de toiletruimte renoveren. De ruimte is 113 x 81 x 119 cm, en het oude toilet, fonteintje en de tegels moeten worden verwijderd worden. Daarna dient er een nieuw toilet en fonteintje geplaatst te worden. De vloer dient te worden betegeld en de wanden tot een hoogte van 1.20 meter.
 • Badkamer betegelen

  Het betreft het betegelen van een nieuw gebouwde badkamer met inbouw-toilet. De afmetingen van deze badkamer zijn 1.80 x 1.20 x 2.20 breedte x diepte x hoogte. Het betreft het betegelen van het douchegedeelte en de toilet ombouw, tevens stukadoren van de resterende stukjes wand. De tegels zijn al aangeschaft, het overige materiaal dient de vakman te verzorgen.
 • Tegelvoegen vervangen

  We hebben afgelopen weekend het toilet bij mijn ouders betegeld en gevoegd. Maar door miscommunicatie is er voor de wanden een antraciet kleur voeg gebruikt. Dit had licht grijs moeten zijn. Ik zou dan ook graag weten of het mogelijk is en wat het zou kosten om deze voeg er uit te halen en opnieuw te voegen in een licht grijze voeg en kit. De toilet kamer is ongeveer 1m x 2m x 2,5m (hoog). Er zit een witte tegel op de wand en het zijn tegels van 60 bij 30 cm, welke recht boven elkaar zijn geplaatst. (de vloer kan wel antraciet blijven). Optioneel : een verlaagt plafond van gips inclusief 1 spotje inbouw. Alvast bedankt voor uw reactie.
 • Plaatsen en installeren van de badkamer

  Gezocht: een ervaren installateur voor het plaatsen en monteren van een complete badkamer welke over de juiste apparatuur beschikt, mede omdat er wandtegels van 90 x 90 cm worden verwerkt. Alle kranen zijn inbouw. Tevens dient er een apart toilet gemaakt te worden middels muur/deur. De lijmen en voegen dienen met Eurocol producten aangebracht te worden wat een vereiste is. U ontvangt bijlagen met een plattegrond, voorbeeldtekeningen en een lijst met de te gebruiken producten aan sanitair e.d. Uiteraard is het werk in overleg te bekijken voor een definitieve prijsstelling. Het werk dient met garantie uitgevoerd te worden en factuur. De te verwerken m2 tegels hoort u nog. Foto's, plannen en extra informatie beschikbaar.