Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor inbouw toilet plaatsen en plafond in toilet:

Inbouw toilet plaatsen en plafond in toilet

Inbouwreservoir met toilet plaatsen en betegelen. En het plaatsen van een nieuw plafond in het toilet. +/- 2.5 m2. Daar mag dan gewoon een lampje aan hangen, net als nu. Het oude inbouwtoilet is al verwijderd. Dus plaatsen en bekisting eromheen.
Onze klant uit Hengelo (Overijssel) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor inbouw toilet plaatsen en plafond in toilet uit heel Nederland:

Toiletruimte verbouwen

- Huidige tegels verwijderen; - Huidige toilet verwijderen; - Vloer en wand betegelen; - Inbouw toilet installeren. Alleen arbeid, wij regelen zelf de materialen.

Renovatieklussen in de woning

Er dienen diverse werkzaamheden in de woning uitgevoerd te worden: - Het schilderen van de muren en plafond in de woonkamer, keuken en hal. De oppervlakte is ongeveer 50 m2; - Het eventueel vervangen van het plafond; - Vervangen van 6 keukendeurtjes en 4 laden. Ook de inbouw oven dient te worden vervangen; - Het inbouwreservoir bij het zwevende toilet dient te worden vervangen. Mochten er dezelfde tegels gevonden worden dan dient alleen het gedeelte van het reservoir betegeld te worden. Is dit niet mogelijk dan zal de gehele ruimte, 1 bij 1 meter, gedaan moeten worden.

Badkamer met toilet renoveren

Ik wil graag een bad plaatsen en alles tegelen in de douche en een nieuwe put en een inbouw toilet

Badkamer renoveren

Wij wilden een nieuwe badkamer en wc laten plaatsen, die meneer die dat ging doen heeft dit heel slecht gedaan en wij hebben halverwege de klus de samenwerking gestopt. Op dit moment is er dus halve badkamer en wc, met slecht kit werk en tegelwerk. Omdat ons budget het niet meer toelaat om dit weer te slopen zoek ik een vakman die dit kan herstellen of renoveren. De badkamer is 3 meter bij 2 meter, de tegels op de wanden zijn waarschijnlijk niet meer te redden (gebarsten en verkeerd gelijmd), deze moeten dus worden verwijderd en vervolgens nieuwe tegels plaatsen van 40 bij 60cm. Wanden vanaf de grond tot het plafond betegelen. De vloer moet bekeken worden wat daar nog te redden valt. De douchecabine en badkamermeubel moeten nog gemonteerd worden. Het bad opnieuw plaatsen (staat niet water pas), maar is al wel vast gelijmd en er zit een scheve ombouw om. Het zelfde geld voor de het toilet met inbouw reservoir. Graag advies betreffend de mogelijk heden en een offerte.

Complete toiletruimte opknappen

De toilet ruimte wordt door mijn zelf gesloopt en opgeleverd zodat er direct kan worden gestart met plaatsen. Het gaat om een inbouw toilet plaatsen met kleine fontein. Ruimte is 0,90 meter bij 1,50 meter. Er worden 45 x 45 cm vloertegels gekozen en de hele wand tot boven willen we laten betegelen tot een hoogte van 2,40 meter. Hangtoilet heeft een moderne uitstraling zoals ook het fonteintje.

Zwevend toilet plaatsen

Ik wil graag op zeer korte termijn een nieuw hangend inbouw gastentoilet op de begane grond laten plaatsen. Het is een jaren '30 woning, waarbij achter het huidige toilet een smal raam zit. Vraag is of een hangend toilet ingebouwd kan worden zonder dat het raam hoeft te veranderen. Spoedige reactie is gewenst, want het toilet moet eigenlijk voor 27 augustus gerealiseerd zijn.

Toilet afbouwen in nieuwbouw woning

Het installeren van het toilet in een nieuwbouwwoning. Het gaat dan om een zwevend toilet met een nis met spotjes, inbouw reserverolhouder en een toiletborstelhouder dient gemonteerd te worden. Verder dienen ook geplaatst te worden: een waskom met meubel, inbouwkraan en toiletrolhouder. De muur achter het toilet met nis dient vanaf de grond tot aan het plafond te worden betegeld, overige wanden gestuct. De vloer dient uiteraard ook betegeld te worden. Sanitaire, tegels worden door mijzelf gekocht overig materiaal door de vakman. SVP offerte op totaalprijs incl BTW, materiaal en evt. voorijkosten.

Badkamer verbouwen

Ik wil mijn badkamer laten verbouwen. De afmeting is ongeveer 1,17 bij 1,90 meter. Klein dus en met een paar lastige hoeken. Graag wil ik een inbouw-hangend toilet, wastafel en douche. De badkamer heeft een wand die schuin wegloopt, waar de douche is. Het tegelwerk moet ook vernieuwd worden. Alles moet eruit en vernieuwd worden, ook het leidingwerk.

Partners

Partners van Casius