Inbouw toilet plaatsen en plafond in toilet? (126903)


Offertes aanvragen

Badkamer

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor inbouw toilet plaatsen en plafond in toilet:

Inbouw toilet plaatsen en plafond in toilet

Inbouwreservoir met toilet plaatsen en betegelen. En het plaatsen van een nieuw plafond in het toilet. +/- 2.5 m2. Daar mag dan gewoon een lampje aan hangen, net als nu. Het oude inbouwtoilet is al verwijderd. Dus plaatsen en bekisting eromheen.
Onze klant uit Hengelo (Overijssel) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor inbouw toilet plaatsen en plafond in toilet uit heel Nederland:

 • Badkamer en toilet compleet vernieuwen

  Wij willen de badkamer en douche compleet aanpakken. Dat wil zeggen oude douche en toilet slopen. Badkamer: oude badkamer eruit, bad eruit, grotere (inloop)douche cabine met betegelde muren maken, hangend toilet in de hoek plaatsen met inbouw reservoir. Nieuw plafond inclusief inbouwspots gedimd, regendouchekop in plafond, kleine designradiator, vloerverwarming,Dubbele wastafel + grote spiegel erboven, verlichte spiegel. Klassieke Engelse stijl, tegels en meubels en dergelijk mee calculeren hebben we nog niet. Maten badkamer l: 250 cm, b: 230 cm h: 230 cm. Toilet: oude slopen, eventueel stucwerk, plafond vervangen, inbouw reservoir maken hangend toilet + fonteintje inclusief nieuw plafond strak en led gedimde verlichting. Maten toilet: L: 120 cm B: 90 cm H:236 cm. Graag offreren(1) inclusief Alles, aangenomen werk, en (2)exclusief Manuren. Alles inclusief BTW montage, voorrijkosten, andere extra kosten enz.
 • Werkzaamheden in de toiletruimte

  Bestaand toilet verwijderen. Inbouw reservoir monteren. Fonteintje weghalen, wastafel verdieping weghalen en afsluiten. 2 buisjes steken circa 10 cm door badkamervloer. Deze inkorten zodat deur geheel open kan (deze buisjes blokkeren de deur). Na tegels zetten wandcloset en fonteintje aansluiten /monteren.
 • Badkamer en toilet laten plaatsen in nieuwbouwwoning

  In een nieuwbouwwoning moet een badkamer met ligbad, douchewand, inbouwtoilet en wastafel geplaatst worden inclusief tegelwerk tot aan het plafond. De badkamer meet 215 x 275 centimeter. In het toilet moet een inbouw toilet komen en een fonteintje geplaatst worden inclusief tegelen tot 120 centimeter hoog. Het toilet meet 100 x 120 centimeter. Alle aansluitpunten zijn al gerealiseerd op de juiste plek en op de vloer ligt een zandcement vloer met vloerverwarming. Alle materialen zijn al aangeschaft. Het gaat om een nieuwbouw project in Landsmeer.
 • Appartement verbouwen

  Ik wil de volgende werkzaamheden in mijn appartement laten uitvoeren. Verkleinen van een ombouw van de open haard, afwerken met pleisterwerk. Maken van een doorgang van de keuken naar de kamer van 2.5 meter breed, deze netjes afwerken. Omzetten boiler: 1 meter verplaatsen. Badkamer douche er uit en weghakken van opstaande rand, plaatsen glaswand in inloop douche. Opnieuw betegelen en licht spots maken in plafond. 2 deuren vernieuwen door deurtype Manchester met facetglas. Leveren en plaatsen van 4 glazen planchetten van 6 mm dik en inbouw spot maken in besteende muurkast. Toilet hooghangend reservoir verwijderen en vervangen door nieuwe toiletpot en de toiletruimte betegelen tot 90 cm.
 • Renovatie van het appartement

  Voordat ik mijn nieuwe appartement van 117 m2 kan betrekken, zou ik in de periode oktober/november 2015 een aantal werkzaamheden willen laten uitvoeren: - renovatie/modernisering van de badkamer, inclusief wegwerken van een overbodige deur, 2.8 x 2.3 meter - gehele renovatie van het toilet op de gang 2 x 1.20 meter - inbouw van gangkast (thans garderobe) - verbreden inbouwkast in de hoofdslaapkamer - binnenschilderwerk in alle kamers - muren en plafonds - eventueel wat extra stopcontacten plaatsen - plaatsing van vinylvloer van 100 m2 (onder voorbehoud).
 • Vlotter van een inbouwtoilet vervangen

  Vlotter inbouw toilet vervangen. Toilet loopt door na vullen stortbak. Rubber / membraan en/of vlotter vervangen.
 • Toilet op de begane grond renoveren

  Door een lek in het reservoir van de oude inbouw toilet moet deze worden vervangen. Deze klus wordt dan meteen maar een renovatie van het complete toilet naar meer 2015. De maten zijn niet exact in verband met laag plafond. Het toilet staat achter een giboblok muurtje van 2.20 m2. De andere muren zijn 2.76 m2 en 2.78 m2 en een klein streepje boven de deur. De waterleiding en afvoer wasbak zitten al in de linkermuur. We willen dus nieuwe muurtegels en misschien een steenstrip achterwand. Eventueel een nieuw verlaagt plafond en nieuwe verlichting. De vloer wordt niet gedaan wan deze komt een een later project aan de beurt. We hebben al een complete nieuwe Geberit inbouw + pot. De tegels moeten we qua combinatie nog uitzoeken dus advies is altijd welkom. Graag ontvangen wij een offerte waarin de materialen separaat vermeld worden. Er is een foto beschikbaar.
 • Badkamer, toilet en keuken renoveren

  Wij hebben een nieuwe woning gekocht en er moeten een aantal aanpassingen gedaan worden aan de keuken, badkamer en toilet (geen breekwerk). Keuken: - gedeelte aanrecht moet vernieuwd worden (blad al aanwezig), er moet een inbouwvaatwasser komen en de inbouw oven moet vernieuwd worden, verder moet de keuken voorzien worden van een glazen achterwand. Toilet: - Zwevend toilet i.p.v. van het staande model wat er nu staat. Badkamer: - Extra betegelen in de douche, plaatsen wastafelmeubel en douchewand (glas).