Inbouw toilet plaatsen en plafond in toilet? (126903)


Offertes aanvragen

Badkamer

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor inbouw toilet plaatsen en plafond in toilet:

Inbouw toilet plaatsen en plafond in toilet

Inbouwreservoir met toilet plaatsen en betegelen. En het plaatsen van een nieuw plafond in het toilet. +/- 2.5 m2. Daar mag dan gewoon een lampje aan hangen, net als nu. Het oude inbouwtoilet is al verwijderd. Dus plaatsen en bekisting eromheen.
Onze klant uit Hengelo (Overijssel) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor inbouw toilet plaatsen en plafond in toilet uit heel Nederland:

 • Stucen van behangklaar opgeleverd nieuwbouw woning

  Het stuken van de gehele nieuwbouw woning. - Woning wordt behang-klaar opgeleverd, op de meeste delen wordt dun stucwerk al aangebracht. - Stuken dient gedaan te worden op de begane grond, 1e en 2e verdieping (zolder). - De woningoppervlakte is 137 m2. Zelf tel ik 242 m2 aan wanden, en 118 m2 aan plafond. - Het dient dus glad stucwerk te worden, dat vervolgens gesaust kan worden (door mijzelf). - De badkamer en toilet hoeven niet gestuct te worden, trappengat uiteraard wel. - Op de begane grond komt een verlaagd plafond, vanwege inbouw spotjes. Ik denk dat het verlaagde plafond vervolgend met gipsplaten wordt weer wordt dichtgemaakt. De nieuwbouwwoning komt te staan in Oostzaan. Wanden: 245 m2 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond: 120 m2 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
 • Douchedorpel en inbouwtoilet plaatsen

  Ik schaf een complete dorpel aan, Sealskin Allure dorpel 1/4 rond 100 x 100 r= 50 cm midden bruin. Deze douchedorpel moet, op maat en waterpas, worden geplaatst waarna de bestaande kwartronde glazen douchedeuren, 90 bij 90 cm er op geplaatst moeten worden. Ik schaf ook een complete set voor een inbouwtoilet aan. Dit inbouwtoilet moet worden geplaatst in de badkamer op de plek van de huidige toilet. Het staand toilet wordt vervangen door een zwevend toilet. Om de inbouw moet een wandje worden gemaakt en betegeld. Er zijn foto's beschikbaar.
 • Parketvloer leggen en vloertegels plaatsen

  De woonkamer, hal en open kamer van onze eengezinswoning moet voorzien worden van een nieuwe parket vloer en plinten. Dit is circa 45 m2. Tevens is onze toilet beneden, alles is voorzien van glasvezel muren. Deze willen wij graag laten betegelen. Zowel de vloer (grote zwarte tegels), de muurtjes (witte tegeltjes) en de achterzijde met inbouw spoelbak, luxe bruine tegels. Mogelijk willen wij dit laten doen door Praxis, omdat wij binnen het eigen netwerk geen ondersteuning kunnen vragen. Uiteraard doen wij onze inkopen bij Praxis. Op dit moment wonen wij in Apeldoorn. De nieuwe woning staat in Den Bosch. Half Oktober krijgen wij de sleutel. Wegens werk betrekken wij de woning pas in januari. Tot die tijd staat de woning in stap klaar leeg.
 • Badkamer strippen

  Graag ontvang ik een indicatie voor het verwijderen van de badkamer. Het bad, 2 inbouw reservoirs van het toilet en de douchehoek dienen te worden verwijderd. Daarnaast dient er 8 m2 vloer en 3.6 m2 wandtegels te worden verwijderd. Er is een foto beschikbaar.
 • Badkamer en toilet compleet vernieuwen

  Wij willen de badkamer en douche compleet aanpakken. Dat wil zeggen oude douche en toilet slopen. Badkamer: oude badkamer eruit, bad eruit, grotere (inloop)douche cabine met betegelde muren maken, hangend toilet in de hoek plaatsen met inbouw reservoir. Nieuw plafond inclusief inbouwspots gedimd, regendouchekop in plafond, kleine designradiator, vloerverwarming,Dubbele wastafel + grote spiegel erboven, verlichte spiegel. Klassieke Engelse stijl, tegels en meubels en dergelijk mee calculeren hebben we nog niet. Maten badkamer l: 250 cm, b: 230 cm h: 230 cm. Toilet: oude slopen, eventueel stucwerk, plafond vervangen, inbouw reservoir maken hangend toilet + fonteintje inclusief nieuw plafond strak en led gedimde verlichting. Maten toilet: L: 120 cm B: 90 cm H:236 cm. Graag offreren(1) inclusief Alles, aangenomen werk, en (2)exclusief Manuren. Alles inclusief BTW montage, voorrijkosten, andere extra kosten enz.
 • Werkzaamheden in de toiletruimte

  Bestaand toilet verwijderen. Inbouw reservoir monteren. Fonteintje weghalen, wastafel verdieping weghalen en afsluiten. 2 buisjes steken circa 10 cm door badkamervloer. Deze inkorten zodat deur geheel open kan (deze buisjes blokkeren de deur). Na tegels zetten wandcloset en fonteintje aansluiten /monteren.
 • Badkamer en toilet laten plaatsen in nieuwbouwwoning

  In een nieuwbouwwoning moet een badkamer met ligbad, douchewand, inbouwtoilet en wastafel geplaatst worden inclusief tegelwerk tot aan het plafond. De badkamer meet 215 x 275 centimeter. In het toilet moet een inbouw toilet komen en een fonteintje geplaatst worden inclusief tegelen tot 120 centimeter hoog. Het toilet meet 100 x 120 centimeter. Alle aansluitpunten zijn al gerealiseerd op de juiste plek en op de vloer ligt een zandcement vloer met vloerverwarming. Alle materialen zijn al aangeschaft. Het gaat om een nieuwbouw project in Landsmeer.
 • Appartement verbouwen

  Ik wil de volgende werkzaamheden in mijn appartement laten uitvoeren. Verkleinen van een ombouw van de open haard, afwerken met pleisterwerk. Maken van een doorgang van de keuken naar de kamer van 2.5 meter breed, deze netjes afwerken. Omzetten boiler: 1 meter verplaatsen. Badkamer douche er uit en weghakken van opstaande rand, plaatsen glaswand in inloop douche. Opnieuw betegelen en licht spots maken in plafond. 2 deuren vernieuwen door deurtype Manchester met facetglas. Leveren en plaatsen van 4 glazen planchetten van 6 mm dik en inbouw spot maken in besteende muurkast. Toilet hooghangend reservoir verwijderen en vervangen door nieuwe toiletpot en de toiletruimte betegelen tot 90 cm.