Inbouw toilet plaatsen en plafond in toilet? (126903)


Offertes aanvragen

Badkamer

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor inbouw toilet plaatsen en plafond in toilet:

Inbouw toilet plaatsen en plafond in toilet

Inbouwreservoir met toilet plaatsen en betegelen. En het plaatsen van een nieuw plafond in het toilet. +/- 2.5 m2. Daar mag dan gewoon een lampje aan hangen, net als nu. Het oude inbouwtoilet is al verwijderd. Dus plaatsen en bekisting eromheen.
Onze klant uit Hengelo (Overijssel) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor inbouw toilet plaatsen en plafond in toilet uit heel Nederland:

 • Inbouwtoiletten vervangen

  Ik heb 2 inbouw wc's die in zijn geheel vervangen moeten worden. Het toilet boven is al verwijderd en de ombouw van het waterreservoir is deels open gebroken. Beneden moet het hangtoilet en inbouwreservoir nog wel verwijderd worden. Vervolgens twee keer een nieuw hangtoilet plaatsen, inbouwreservoir monteren, ombouw maken en opnieuw betegelen. De ombouw zal ongeveer 1.20 bij 0.90 meter worden en ik wil hier grotere (30 x 30 centimeter) tegels laten plaatsen.
 • Complete badkamer renoveren

  Ik wil graag de complete badkamer slopen en opnieuw monteren. Alle leidingen en alle materialen moeten uit. Er komt een nieuwe douche, een nieuw toilet, een radiator en een wasbak in. Er komt een inbouw-regendoucheset in. Ik wil de wanden en vloeren graag afwerken met tegels. Het gaat om een badkamer van 2.60 lang en 1.92 meter breed. Ik heb alle materialen, behalve lijm en voegsel et cetera al in mijn bezit.
 • Toilet verbouwen

  Het huidige toilet heeft een staande pot en de ruimte is aan vernieuwing toe. De oude tegels graag verwijderen en de muren moeten worden gestuukt. Tegelen tot aan het plafond. De ruimte is ongeveer 1.50 meter lang, 2.40 hoog en heeft een nis van ongeveer 40 cm diep .Ik heb al een zwevend toilet, inbouwreservoir, wasbakje, vloertegel en wandtegels aangeschaft. Optioneel wil ik graag weten wat de kosten zijn voor een iets verlaagd plafond met inbouw led-verlichting en boven wasbak een nis maken. Het eventuele schilderwerk doen we zelf. Er is een foto beschikbaar.
 • Hangend toilet plaatsen

  Ik wil graag mijn staande toilet vervangen voor een hangend toilet. Ook wil ik graag het tegelwerk laten vervangen, van de vloer en alle wanden. De wanden zijn nu tot halverwege betegeld. Ik wil het graag helemaal tot boven betegeld hebben en dan een inbouw toilet laten plaatsen. Ik wil graag dat de vakman alle materialen regelt.
 • Toilet op de begane grond renoveren

  Slopen en afvoeren bestaand tegelwerk. Verplaatsen afvoerleiding toilet en verplaatsen water- en afvoerleiding toiletfontein. Plaatsen en afwerken Geberit inbouw spoelsysteem. Aanbrengen en afvoegen 3 soorten tegelwerk. Ophangen en afwerken hangend toilet en toiletmeubel. De ruimte is 154 x 87.5 x 262 centimeter hoog.
 • Inbouw toilet vervangen

  Vernieuwen van een inbouw toilet, wegens het blijven doorlopen van het water.
 • Inbouwtoiletten repareren

  In mijn woning zitten twee inbouw toiletten, geïnstalleerd in 2008. Voor beide geldt dat ze langzamer vollopen en 1 van de twee blijft af en toe hangen waardoor het water blijft lopen in toilet. Gaarne verzoek ik u om mij een offerte toe te sturen met mogelijk probleem / oorzaak en kosten indicatie om de problemen te verhelpen. Hopen graag iets van u te mogen vernemen.
 • Reservoir Wisa 2000 inbouwtoilet repareren

  Ik heb een langzaam vullend reservoir Wisa 2000 voor mijn inbouw toilet. Waarschijnlijk is het een defect membraan vlotter. Zowel het toilet beneden als boven dient te worden bekeken.