Bad-douche thermostaatkraan vervangen? (146822)


Offertes aanvragen

Badkamer

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor bad-douche thermostaatkraan vervangen:

Bad-douche thermostaatkraan vervangen

Vervangen van een bad-douche thermostaatkraan, kan zelf de nieuwe kraan aanschaffen van Grohe.
Onze klant uit Etten-Leur (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bad-douche thermostaatkraan vervangen uit heel Nederland:

 • Badkamer volledig opnieuw inrichten

  Inrichten van een complete badkamer met inloopdouche, glaswand, wandcloset, verwarming, inbouwstortdouche, wastafelmeubel, wand en vloertegels badkamer is volledig gestript als je begint doormijzelf. Bad is afgevoerd en tegels van wand en vloer verwijderd; douche is ook verwijderd. Ondersteuning door mij is mogelijk
 • Betonstuc in badkamer aanbrengen

  Voor onze nieuwbouwwoning, twee onder 1 kap Schippershof Oerle, Oplevering augustus 2016, zijn we op zoek naar een bedrijf die betonstuc wil aanbrengen in de badkamer. In de bijlage een plattegrond van de badkamer. In de douche hebben we enkel de muur achter de kraan betegeld. De overige muren willen we graag in betonstuc. Uiteraard is bij het bad en bij de douche een extra behandeling nodig om het stucwerk waterdicht te maken. Maar op alle overige muren is 'normaal' stucwerk met de betonlook voldoende. Kunnen jullie een offerte maken voor ons? Het gaat dus enkel om de wanden, niet het plafond en ook niet de vloer.
 • Badkamer verbouwen

  Voor een mogelijk huis in aankoop ontvang ik graag een prijsopgave voor het verbouwen van de badkamer. Bad eruit nieuwe douche wand plaatsen plus douche installeren. Klein muurtje bij wc afbreken. Nieuwe designradiator ophangen. Badkamermeubel plaatsen en nieuw toilet installeren. Al het tegelwerk wanden en vloer moeten ook vernieuwd worden. De badkamer is 2.48 x 2.10 meter groot. Het sanitair en de tegels kan ik zelf aankopen.
 • Gedateerde badkamer vernieuwen

  Verbouwing oude bruine badkamer. Bad is er al uitgesloopt. Heeft verhoogde vloer! wegens doucheafvoer? Deze vloer moet er ook uit. Willen nieuwe w.c. en breed vaste wastafelmeubel-staand--niet hangend! En een douche met bak. Stortdouche en kraan zijn er al.
 • Badkamer

  Bad vervangen door douche of inloopdouche tegelwerk ca 9 m2. Vloertegels ca 6 m2
 • Badkamer

  De badkamer dient verbouwd te worden. Afmeting 2.30 x 2.10 x 2.48 meter Geheel slopen inclusief de vloer. Nieuw maken: - Vloer leggen, Portugese tegel 20 x 20 centimeter - Elektrische vloerverwarming aanbrengen - Wanden tegelen, tegel 30 x 60 centimeter wit, tegels zijn met afgeronde kanten - Tegelen tot plafond. - Douche wand 900 x 100 mm met nis - plaatsen douche deur -plaatsen toilet en bidet. Bidet tegenover toilet. Voor toilet zit naast afvoer, bidet afvoer en water aanleggen. - Douche afvoer aansluiten op bestaande afvoer van huidige bad, het huidige bad vervalt - Plaatsen wastafel en spiegel, wastafel met 1 kraan. - Huidige leidingen wegwerken in muur. - Wordt door derden een dakkapel geplaatst. Muurtje tussen badkamer en andere kamer aanhelen en afwerken/tegelen. - Binnenkant dakkapel afwerken. -Afval kan ik container voor de deur. Geen kosten meenemen. - Tegels, sanitair,wastafel,spiegel,wastafel en douchedeur, kranen worden door mij geleverd - Starten laatste week juni
 • Badkamer compleet verbouwen

  Badkamer is ongeveer 2 x 2.5 m. Bad, douche en badkamermeubel eruit. Badkamer gedeeltelijk opnieuw betegelen (ongeveer de helft), inloopdouche maken en badkamermeubel plaatsen Het plafond moet bijgewerkt worden omdat er nu een muurtje tussen het bad en de douche staat
 • Badkamer geheel laten verbouwen

  Wij hebben een tussenwoning gekocht uit bouwjaar 1979 en krijgen op 21 juni daarvan de sleutel. Wij willen daar dan de badkamer laten verbouwen. De badkamer moet worden vergroot door een wand te verplaatsen. De afmeting wordt dan 3 x 4 meter. Er moet een bad worden geplaatst, een douche, een hangend toilet en een wastafelmeubel met wasbak en spiegel. We willen nieuwe tegels op de wanden en de vloer. We zijn ons nu aan het oriënteren op de materiaalkeuze. We willen graag advies over de beste aanpak en ontvangen graag een offerte voor de verbouwingskosten. We kunnen pas op 21 juni in de woning gaan kijken, maar er staan foto's op Funda.