Bad-douche thermostaatkraan vervangen? (146822)


Offertes aanvragen

Badkamer

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor bad-douche thermostaatkraan vervangen:

Bad-douche thermostaatkraan vervangen

Vervangen van een bad-douche thermostaatkraan, kan zelf de nieuwe kraan aanschaffen van Grohe.
Onze klant uit Etten-Leur (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bad-douche thermostaatkraan vervangen uit heel Nederland:

 • KItranden in de badkamer opnieuw kitten

  We zijn op zoek naar iemand die onze badkamer kan kitten. De bestaande kitranden moet worden vervangen. De oude kit eruit halen en nieuwe kit plaatsen. Het gaat om de randen en wanden van douche (0. 90x1. 10x1. 95), bad (1. 80x0. 80, voorzijde vrij), toilet, onderzijde raam (0. 60) en wastafel (1. 10). En 2x toilet elders in huis. Hoop op uw reactie.
  Baarn
  Badkamerspecialist
 • Badkamer renoveren / vernieuwen

  De afmeting van de badkamer is 3 bij 2.70 meter. Het ligbad en de douche dienen te worden verwijderd, bad en douche gescheiden door muurtje. Hierna zal er een inloopdouche geplaatst moeten worden en het staande toilet vervangen door een zwevend model. Hiernaast komt er een bidet, het toiletmeubel dient te worden herplaatst en de design verwarming verplaatst. De vloer en de wanden dienen te worden overtegeld.
  Eindhoven
  Badkamerspecialist
 • Oude badkamer vervangen

  Ik wil mijn badkamer bijna in zijn geheel vervangen. Indien mogelijk zou ik het zwevende toilet willen houden maar bad en wastafels moeten eruit en worden vervangen. Er moet een douche komen in plaats van het bad en de vloer en de wanden (tot spat hoogte) moeten opnieuw worden betegeld. De badkamer is ongeveer 3 bij 4 meter. Daarnaast moet er inbouw verlichting worden aangelegd en er moet een voorverwarming gemaakt worden. De dubbele wastafel moet ook vervangen worden. Graag ontvang ik een offerte.
  Vreeland
  Badkamerspecialist
 • Nieuwe CV-ketel (klasse 4) installeren

  Huidige vr-ketel is 10 jaar oud. Wij hebben een verbruik van 4000 m3 per jaar, hetgeen wij willen reduceren. We zijn met 2 volwassenen + 2 kinderen. Hoog waterverbruik (bad/douche), vloerverwarming, normale douche. Graag offerte incl. montage. Vragen? Svp mailen.
  Vianen
  Loodgieter / installateur
 • Herinrichten en renoveren van de badkamer

  Wij hebben nu een bad, badmeubel en radiator op een betegelde houten vloer en betegelde wanden. Wij willen (i) op de plaats van het huidige bad een douche (twee glazen wanden) op een lage douchebak, (ii) het badmeubel door een nieuwe vervangen en verplaatsen, (iii) een nieuw bad op een andere plaats in deze badkamer, (iv) de radiator door een nieuwe vervangen op dezelfde plaats, (v) nieuwe tegels op de vloer (360 x 240 cm) en op de wanden (circa 220 hoog) en (vi) de draairichting van een van beide badkamerdeuren veranderen. Wij weten al vrij precies welk bad, welke douche, welk meubel, welke radiator en welke tegels wij bij welke zaak willen kopen. Graag ontvangen wij een gespecificeerde offerte van de overige materiaalkosten en de arbeidskosten.
  Den Haag
  Badkamerspecialist
 • Renovatie en verbouwing van de badkamer

  Wij hebben nu een bad, badmeubel en radiator op een betegelde houten vloer en betegelde wanden. Wij willen (i) op de plaats van het huidige bad een douche (twee glazen wanden) op een lage douchebak, (ii) het badmeubel door een nieuwe vervangen en verplaatsen, (iii) een nieuw bad op een andere plaats in deze badkamer, (iv) de radiator door een nieuwe vervangen op dezelfde plaats, (v) nieuwe tegels op de vloer (360 x 240 cm) en op de wanden (circa 220 hoog) en (vi) de draairichting van een van beide badkamerdeuren veranderen. Wij weten al vrij precies welk bad, welke douche, welk meubel, welke radiator en welke tegels wij bij welke zaak willen kopen. Graag ontvangen wij een gespecificeerde offerte van de overige materiaalkosten en de arbeidskosten. Complete oude badkamer eruit halen + afvoeren ook meenemen in de offerte.
  Den Haag
  Badkamerspecialist
 • Complete badkamer verbouwen

  Ik wil de badkamer laten verbouwen. Deze ruimte is 1.80 meter bij 80 cm. Het bad moet verwijderd worden en de tegels en gipsplaten aan de wanden en de vloer moeten vervangen worden. Daar er lekkage is geweest zal er een balk gecontroleerd moeten worden op houtrot. De leidingen dienen dan verlegd te worden en een douche en wastafel geplaatst. Er dient ook een deur en deurkozijn geplaatst te worden.
  Rotterdam
  Badkamerspecialist
 • Badkamer verbouwen in een nieuwe woning

  Vanaf 1 mei 2015 betrek ik een nieuwe woning. De volgende werkzaamheden moeten verricht worden. - Nieuw twee persoons bad - Nieuwe WC - Nieuwe tegels. - Nieuwe Douche De tegels etc dienen wij nog uit te zoeken. Graag een richtprijs willen wij hebben.
  Anna Paulowna
  Badkamerspecialist