Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor bad-douche thermostaatkraan vervangen:

Bad-douche thermostaatkraan vervangen

Vervangen van een bad-douche thermostaatkraan, kan zelf de nieuwe kraan aanschaffen van Grohe.
Onze klant uit Etten-Leur (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bad-douche thermostaatkraan vervangen uit heel Nederland:

Badkamer compleet renoveren

Opdrachten: 1) Kijken of de vloer verlaagd kan worden. 2) Leidingen/afvoer leggen voor Wc/Bad/Douche/2 x wasbakken 3) Douche wand maken 4) Douche deur plaatsen 5) Vloerverwarming leggen 6) Vloer en wand tegels plaatsen 7) Plafond platen plaatsen met spots.

Plaatsen van een badkamer en een toilet en alles betegelen

Badkamer: - Het plaatsen van een compleet hangend toilet - Het plaatsen van een bad - Het plaatsen van een douchegoot - Het plaatsen van douchecabine - Tegelen muren tot plafond (30 x 60 cm tegels) en vloer (50 x 50 cm) - Plaatsen meubel (80 cm) en spiegelkast - Plaatsen kranen - Aftimmeren zijmuur badkamer aan de kant van de douche en het toilet en rond het bad (zie tekening) Toilet beneden verdieping: - Het plaatsen van een compleet hangend toilet - Het plaatsen van een wasbak - Tegelen muren tot plafond (30 x 60 cm tegels) en vloer (50 x 50 cm) Het leidingwerk zit al (afgedopt) op de juiste plek, verder wordt de badkamer casco opgeleverd. Sanitair, materiaal en tegels wordt verzorgd. Graag van te voren langs komen om alles in te meten. Het huis wordt vermoedelijk eind oktober opgeleverd.

Badkamer vernieuwen

Wij overwegen de badkamer te vernieuwen. De douche, WC en het bad verwijderen. De schuine wand isoleren. Een dakraam en een nieuwe geiser plaatsen. De geiser is stuk dus misschien vernieuwen we die al eerder. Eventueel de vloer vernieuwen. De vloer is betegeld. We willen een andere indeling van de badkamer. Het leidingwerk moet dan in ieder geval aangepast worden. De afmeting 2.60 bij 2.88 meter.

Badkamer renoveren

Ik wil graag mijn badkamer laten renoveren. Gedeelte slopen (het oude bad met douche, een wastafelmeubel), deel leidingen aanleggen (omgelegd), deel elektra aanleggen, sanitair plaatsen (er komt een nieuw bad, we willen een douchecabine en een wastafel met meubel) en de wanden opnieuw betegelen. De vloer willen we graag behouden. De badkamer is ongeveer 2.50 bij 3 meter.

Badkamer verbouwen en renoveren

Ik wil de badkamer graag laten verbouwen. Bad verwijderen, deels opnieuw betegelen van de wand en de vloer (het kan over de huidige tegels - 3 bij 1.20 meter hoog), een nieuwe douche plaatsen inclusief warm/koudwaterleiding verleggen, nieuw badmeubel inclusief kraan en wasbak. Nieuw plafond, inclusief verlichting en afbuiging. De badkamer is ongeveer 3 bij 2 meter.

Badkamer vergroten en verruimen

Mijn badkamer wil ik verruimen, waardoor er meer bergruimte voor een kastenwand ontstaat. Hiervoor wil ik het bad laten verwijderen, de douche verplaatsen naar de badkant. Afmeting L x B 3.80 x 1.40 meter. Het betreft een badkamer, welke ensuite aan de slaapkamer is gelegen. Werkzaamheden betreffen sloop en verwijderen bad, plaatsen nieuwe douche, grote wasbak met onderkast, betegelen/stucen gehele badkamer, en verlengen kastenwand afmeting 1.38 x 0.80 x 2.20 meter.

Leidingwerk verplaatsen voor nieuwe badkamer

Ik wil de badkamer verplaatsen naar een grote kamer. Afmetingen ongeveer zijn 5 meter bij 3 meter deze kamer bevindt zich boven de cv/ketel. Nieuwe leidingen moeten gelegd worden voor de afvoer van het toilet, de douche, het bad en de wastafel. Ik wil graag via u het leidingwerk uit laten voeren.

Ligbad plaatsen en wastafel verplaatsen

Ik wil graag een ligbad in mijn badkamer laten plaatsen. Er is daar een douche aanwezig en ik wil de douchekop graag boven het bad hebben. Er moet eerst een wastafel worden verplaatst om voldoende ruimte te maken voor het bad. Er moeten diverse leidingen worden verlegd. Mogelijk kunnen de leidingen rechtstreeks vanaf de cv-ketel worden aangesloten, die op de zolder precies boven de badkamer staat. Ik vind het geen probleem als de leidingen in het zicht blijven, ze hoeven niet gefreesd te worden. Ik laat dit hier graag even beoordelen en ik sta open voor uw advies voor de beste aanpak. Ik wil het werk graag in oktober laten verzorgen.

Partners

Partners van Casius