Bad-douche thermostaatkraan vervangen? (146822)


Offertes aanvragen

Badkamer

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor bad-douche thermostaatkraan vervangen:

Bad-douche thermostaatkraan vervangen

Vervangen van een bad-douche thermostaatkraan, kan zelf de nieuwe kraan aanschaffen van Grohe.
Onze klant uit Etten-Leur (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bad-douche thermostaatkraan vervangen uit heel Nederland:

 • Inloopdouche plaatsen en waterdruk verbeteren

  Gaarne ontvang ik een offerte voor een inloopdouche. Het bad moet worden vervangen. Tevens wordt de straal van de douche, bij het opendraaien van de warmwaterkraan, steeds zachter. Het vervangen van de CV-ketel, badkraan, douchekop en slang mochten niet baten.
 • Badkamer en WC betegelen

  Wij willen in week 20 graag onze badkamer en wc, halfhoog, laten betegelen op vloerverwarming: vloer 10 m2 en wand en bad totaal 34 m2 wandtegels: beide formaat 15 x 15 cm van Mosa. Witte gladde wandtegel en grijze global vloertegel. Wand als 'stoeptegel look' te tegelen. 1 kleur, grijs, als vloertegel, voeg te gebruiken. Wanden worden glad afgewerkt opgeleverd. Tegelwerk ook rondom 3 kleine raampjes en 2 grotere ramen. Drain in douche, verder 1 ruimte. Belangrijk dat werkzaamheden in week 21 plaats kunnen vinden.
 • Badkamer en toilet verbouwen

  Badkamer afmetingen (boven): 2.75 x 2.95 x 2.40 meter (voorzien van ramen aan 1 zijde op +/- 1.30 meter hoogte over de hele breedte). Slopen oude badkamer en afvoeren van puin, nieuw sanitair plaatsen (bad, douche, wandmeubel, hangend toilet en verlichting), tegels plaatsen over alle wanden en vloer. Toilet afmetingen (beneden): (LxBxH) 1.30 m x 1.00 m x 2.40 m. Slopen oud toilet met lambrisering en vloertegels en afvoeren van puin, nieuw hangend toilet plaatsen, tegelen van gehele wanden en vloer. 17 juni krijgt de klant de sleutel van dit huis. Plattegrond eventueel beschikbaar.
 • Badkamer geheel renoveren

  Badkamer is2,70x 1,65m bad vervangen opnieuw betegelen van wand en vloer en een wandtoilet plaatsen en een douche en een wastafelmeubel plaatsen. En een gipsplaten plafond plaatsen en stucadoren. Alle oude sanitair verwijderen.
 • Badkamer geheel betegelen en installeren

  Badkamer van 2 x 3 meter geheel betegelen: wit i.c.m. grijs. Aanleggen van douche, bad, toilet en dubbele wastafel. Er hoeven waarschijnlijk geen leidingen verlegd te worden. Materialen door vakman te leveren.
 • Bad plaatsen in de badkamer

  Wij zoeken iemand die een nieuwe ligbad van 150 x 70 cm kan plaatsen waar wij nu een douche hebben. Wellicht dient de aansluiting verplaatst worden. Daarnaast moet er ook een wastafel en spiegel vervangen worden.
 • Badkamer verbouwen

  De badkamer is 2.80 bij 2.50 meter. De werkzaamheden zijn als volgt: * verwijderen bestaande zandcementlaag * verwijderen bestaande sanitair / tegels * verleggen afvoer / leidingen * stuken 22 m2 * vloerverwarming * storten nieuwe zandcementvloer * aanleggen douche / wastafel / vrijstaand bad * betegelen
 • Nieuwe badkamer installeren

  Ik wil mijn badkamer slopen en opnieuw laten installeren. De materialen zijn reeds besteld en worden volgende week bezorgd. Het is een badkamer van 2,39m x 2,02m en 2,56m hoog. WC, wasbak en douche blijven op dezelfde plaats. Op dit moment is er wel een bad aanwezig maar dat zal worden verwijderd. Eventueel het plafond opnieuw maken, hiervoor zijn nog geen materialen aanwezig. Ook nieuw tegelwerk op de vloer en de wanden aanbrengen. Alle sanitair en tegelwerk moet nog verwijderd worden, dit graag apart offreren. Kan ik eventueel ook zelf regelen.