Bad-douche thermostaatkraan vervangen? (146822)


Offertes aanvragen

Badkamer

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor bad-douche thermostaatkraan vervangen:

Bad-douche thermostaatkraan vervangen

Vervangen van een bad-douche thermostaatkraan, kan zelf de nieuwe kraan aanschaffen van Grohe.
Onze klant uit Etten-Leur (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bad-douche thermostaatkraan vervangen uit heel Nederland:

 • Douchecabine plaatsen

  Ik wil een douche cabine plaatsen in de badkamer. De afmeting van de douch cabinet is ca B x L X H : 90 x 90 x 190 cm. In de bad kamer moet kome: een nieuwe douch cabine. Alleen arbeidskosten offreren aub.
  Rijswijk
  Badkamerspecialist
 • Douche met glazen schuifdeur plaatsen

  Het bad moet eruit gehaald worden. Er zal een andere kraan positie moeten komen, afvoer!!! Het herstellen van de muur, achter en aan de zijkanten van het bad. Douchecabine met glazen schuifdeur plaatsen.
  Amstelveen
  Badkamerspecialist
 • Comfort douche met deuren monteren

  Graag offerte voor het plaatsen van een douchebak met antislip, geschikt voor ouderen. Het huidige bad moet verwijderd worden. Aanvulling: Het bad moet eruit gehaald worden. Er zal een andere kraan positie moeten komen, afvoer!!! Het herstellen van de muur, achter en aan de zijkanten van het bad. Douchecabine met glazen schuifdeur plaatsen.
  Amstelveen
  Badkamerspecialist
 • Badkamer verbouwen

  Badkamer 3,60 m x 2,60 m grondig verbouwen. -afdekken van trap en loopgedeelten -demonteren van bad, douchecabine, wastafels en toilet -verwijderen van wandje rond bad en glazen wand naast douche -afvoeren van puin (geschat 6 m3) -plaatsen plafond en stukadoren -verleggen/aanpassen aan- en afvoer leidingen voor warm en koud water (douche komt vlakbij huidige plek) -vervangen/verleggen leidingen warm en koud water in naast gelegen ruimte -verhogen vloer voor nieuwe douche ruimte -metselen twee muurtjes voor de doucheruimte -plaatsen dubbele wandcontactdoos en schakelaar voor spiegel (stroom al op die plek aanwezig) -leveren en plaatsen ventilator in stoomdoucheruimte -plaatsen, inbouwen en afmonteren inbouwreservoir en toilet (zelfde plek als nu) -installeren van stoomgenerator met aan- en afvoer water, krachtstroom en bedieningspaneel -tegelen wanden, muurtjes (totaal 40 m2), en vloer (10 m2) -installeren van een radiator -plaatsen van badkamermeubel, met kranen en spiegel met verlichting -plaatsen van accessoires -afkitten -aanleggen krachtstroom naar stoomgenerator -plaatsen van stoomplafondplaten met verlichting in stoomdoucheruimte Er is een ontwerp beschikbaar.
  Amstelveen
  Badkamerspecialist
 • Badkamer plaatsen en afwerken

  Ik wil graag een complete badkamer laten plaatsen incl alles leiding tegels afwerken verlichting etc. in de badkamer moet een whirlpool bad komen een badmeubel met wasbak een hangend toilet ook moet er een stuk muur uitgebroken worden waar een douche cel moet komen. Huidig materiaal verwijder ik zelf.
  Groningen
  Badkamerspecialist
 • Badkamer verbouwen

  Wij willen onze badkamer laten verbouwen. Oppervlakte is c.a. 12 m2 na openbreken van een tussenmuur. Hier moet een latij in gezet worden. Verder nieuwe betegeling van vloer en wand. Installeren van wastafel en douche. (WC en bad blijven op oude plek.)
  Nieuwegein
  Badkamerspecialist
 • Badkamer bouwen en toilet vernieuwen

  Wij willen graag van een slaapkamer een badkamer maken. De badkamer wordt 2.50 x 3.00. De vloer is van hout en heeft dus een stevigere basis nodig. In de badkamer willen we een bad met douche, een inloopdouche, dubbele wastafel, kast, toilet en bidet. Leidingwerk moet ook worden aangelegd/ aangepast. Op de begane grond willen we het bestaande toilet vervangen, inclusief stucwerk en tegelwerk. Alle spullen zijn al aanwezig dus het zou op korte termijn al kunnen plaatsvinden.
  Woerden
  Badkamerspecialist
 • Nieuwe badkamer laten maken

  Graag wil ik de gehele badkamer laten vernieuwen. De tegels hoeven er niet af, als het mogelijk is kunnen de tegels er gewoon overheen. Ook moet er ventilatie worden aangebracht. Het bad willen we laten verwijderen en hiervoor in de plaats een inloop douche laten maken. De wastafel kan blijven, wel willen we een nieuwe kraan laten plaatsen. De kraan bij de douche moet ook vernieuwd worden. De badkamer is ongeveer 2 x 1.5 meter.
  Eindhoven
  Badkamerspecialist