Bad-douche thermostaatkraan vervangen? (146822)


Offertes aanvragen

Badkamer

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor bad-douche thermostaatkraan vervangen:

Bad-douche thermostaatkraan vervangen

Vervangen van een bad-douche thermostaatkraan, kan zelf de nieuwe kraan aanschaffen van Grohe.
Onze klant uit Etten-Leur (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bad-douche thermostaatkraan vervangen uit heel Nederland:

 • Ligbad verwijderen en douchecabine plaatsen

  Tans hebben wij een jet lichtbad, stroom reeds ontkoppeld, die bad moet er uit en weg. CV radiator en vorige waterleiding in muur stuk, tegelen waar bad stond, +- 12 grote wit tegels, tegels is bij Pracis bestelbaar, dan plaatsing van een glas douchecabine met douche bak. ( deze heb ik reeds in huis, nieuw in verpakking met afvoer 120x90cm) douche kraan en set blijven hangen op huidige plaats. Alles staan gereed, dus dringend.
 • Nieuwe badkamer kitten

  URGENT! Wij hebben een de badkamer verbouwd en willen de badkamer laten kitten op korte termijn (uiterlijk do 8 juli). Indien u dit kunt uitvoeren ontvangen wij graag z.s.m. een offerte. Het gaat om bad, douche, toilet en wastafel betreft totaal ongeveer 62m2 kitten.
 • Tegels in de badkamer en WC leggen

  De badkamer is 220 cm bij 360 cm, - bad 190 bij 80 cm en douche 110 bij 90 cm. WC 110 cm bij 160 cm. De woning is bijna 7 jaar oud. De bedoeling is om over de huidige tegels te leggen.
 • Douche en toilet renoveren en betegelen

  Ik wil graag de doucheruimte laten renoveren. Het is een oppervlakte van ongeveer 5 á 6 m2. Hier laat ik graag de wanden opnieuw tegelen en een antislip coating op de vloer aanbrengen. Het bad wat er nu staat dient verwijderd en afgevoerd te worden. Verdere wensen bespreek ik graag op afspraak.
 • Badkamer renoveren

  Het gaat om het renoveren van de badkamer naar aanleiding van een lekkage in de vloer. Het huidige bad, tegels en douchecabine moeten worden verwijderd. Het bad en de douchecabine staan ongeveer 12 cm lager dan de huidige vloer. Ik wil graag dat de huidige vloer wat wordt verlaagd en de oude plek van het bad en douche wat wordt verhoogd. Daarna nieuwe vloertegels van 45x45 leggen, inloopdouche door middel van een glazen wand 135x200 creëren, douchekolom en drain 100x10 maken. Totale vloeroppervlakte is ongeveer 8m2. Dezelfde tegels moeten ook op de vloer gelegd worden in de toiletruimte (1m2).
 • Badkamer en toilet opnieuw kitten

  Ik wil in de badkamer alle kit randen vernieuwen daarnaast zijn er een aantal voegen om het bad en in de douche die vervangen dienen te worden. De badkamer is 3.12 x 2.44 meter. Tevens wil ik in het toilet op de begane grond een kit rand bij de wc. Uitvoerperiode vanaf 3 augustus tot vrijdag 21 augustus.
 • Badkamer renoveren

  Er is nu een kleine, open badkamer die bestaat uit een ligbad en wastafel. Afmeting is 167 x 180 cm. Het bad wil ik vervangen door een douche en ernaast een nieuwe wc. Het is op de 2e verdieping.
 • Badkamer verbouwen

  Wij zijn pas verhuisd en met de tijd willen wij onze badkamer laten verbouwen. We willen graag het bad er uit, nieuwe tegels op de vloer en de wanden en als het kan een wasmachine aansluiting laten maken. Wij willen geen douchebak met wanden maar gewoon een wat aflopende vloer naar de afvoer toe. We houden niet van luxe maar gewoon simpel en degelijk. De badkamer is ongeveer 12 m2. Daarnaast hebben we nu een wand lamp in de douche in plaats van aan het plafond. Het liefst zouden we de lamp gewoon aan het plafond laten maken. Wij gaan er van uit of hopen dat onder de stuclaag op het plafond gewoon nog een aansluitpunt zit voor elektriciteit. Daarnaast zit er een oude radiator, die gaat via blokverwarming, waar we ook een nieuwe voor in de plaats willen, hoeft geen design maar gewoon degelijk. Graag ontvangen wij een indicatie om te kunnen bepalen wanneer wij dit kunnen laten uitvoeren.