Bad-douche thermostaatkraan vervangen? (146822)


Offertes aanvragen

Badkamer

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor bad-douche thermostaatkraan vervangen:

Bad-douche thermostaatkraan vervangen

Vervangen van een bad-douche thermostaatkraan, kan zelf de nieuwe kraan aanschaffen van Grohe.
Onze klant uit Etten-Leur (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bad-douche thermostaatkraan vervangen uit heel Nederland:

 • Thermostaatkraan vervangen

  Het vervangen van een inbouw thermostaatkraan (er zijn geen onderdelen meer voor ) Voor een gewone thermostaatkraan; hij moet in een schuine kant (achter waarschijnlijk hol) van de douchecabine (zie foto's) er moet een nieuwe muurbrug geplaatst worden en opnieuw 4 tegels plaatsen (tegels zijn aanwezig)
  Uithuizermeeden
  Badkamerspecialist
 • Diverse klussen binnen en buiten uitvoeren

  De werkzaamheden zijn als volgt: - Opnieuw voegen van de douchewand in verband met doorslag naar de andere kant. Deze kant, gipswand moet opnieuw behangen worden, 2 m2. - Vervangen van een defecte 'eind-dakpan'. - Vervangen van de douche thermostaatkraan. Deze is al aanwezig. - Vervangen defecte wasmachinekraan. - Vervangen dubbel glas in dakraam. Het raam heeft een standaard maat.
  Zoetermeer
  Klusbedrijf
 • Sanitair plaatsen

  Sanitair plaatsen: - Het verwijderen van een toilet en het plaatsen van een verhoogd toilet op de begane grond. - Het verwijderen van een thermostaatkraan + opbouw en het plaatsen van een nieuw douchesysteem bij een ander appartement op de 2e verdieping. De toiletpot moet (samen) worden opgehaald bij de Praxis, het is voor mij alleen te zwaar. Douche-apparatuur is in huis.
  Almere
  Badkamerspecialist
 • Douchekraan laten monteren

  Verwijderen van een oude thermostaatkraan in de douche en het monteren van een nieuwe, normale mengkraan (geen thermostaatkraan dus). De kraan heb ik al in huis. We houden ons reeds gemonteerde douchegarnituur.
  Rotterdam
  Badkamerspecialist
 • Douchewand met draaideur monteren

  Wij hebben bij Karwei een douchewand met draaideur gekocht en een thermostaatkraan. Het is de bedoeling dat de wand en draaideur op de tegelvloer gemonteerd worden, dus zonder douchebak. De wand is betegeld. Wat kost de montage inclusief BTW?
  Rotterdam
  Badkamerspecialist
 • Badkamer opknappen

  We willen in de badkamer een nieuwe kraan en douchekop (gekocht bij Praxis) en een douchewand met hoekinstap en schuifdeur (wordt elders gekocht in verband met afmeting 80 centimeter x 80 centimeter) laten aanleggen. Nieuwe kraan is een thermostaatkraan Aqua Vive Kobuk 120 millimeter chroom en de douchekop met stang is een Grohe Vitalio Comfort 100. Douchewand en deuren nog aan te schaffen.
  Amsterdam
  Badkamerspecialist
 • Douchecabine en mengkraan installeren

  Graag zou ik een douchecabine geplaatst hebben zonder douchebak dus direct op de tegels. Tevens wil ik een thermostaatkraan gemonteerd hebben (eventueel met stang).
  Tilburg
  Badkamerspecialist
 • Douchecabine en thermostaatkraan plaatsen

  Ik wil graag een offerte voor het plaatsen van een douchekabine en een thermostatische kraan.
  Heerhugowaard
  Badkamerspecialist