Bad-douche thermostaatkraan vervangen? (146822)


Offertes aanvragen

Badkamer

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor bad-douche thermostaatkraan vervangen:

Bad-douche thermostaatkraan vervangen

Vervangen van een bad-douche thermostaatkraan, kan zelf de nieuwe kraan aanschaffen van Grohe.
Onze klant uit Etten-Leur (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bad-douche thermostaatkraan vervangen uit heel Nederland:

 • Waterleiding aanleggen

  We willen een waterleiding aangelegd hebben in een ruimte waar we later een badkamer van willen maken. Deze ruimte bevind zich op de eerste verdieping. De CV ketel bevindt zich 1 verdieping hoger, op zolder. De huidige badkamer bevindt zich op de begane grond. Gaarne wiilen we uitleg over wateraansluiting van douche/bad, wastafel en toilet op de eerste verdieping.
 • Compleet renoveren van de badkamer

  Ik wil graag een complete badkamer van 2.50 bij 2 meter laten renoveren. De huidige badkamer dient te worden verwijderd, de wanden zijn nu grotendeels niet betegeld. In de nieuwe badkamer dienen de vloer en de wanden tot aan het plafond betegeld te worden. Daarnaast dient er een bad, een douche plus douchegoot, een zwevend toilet, een designradiator en een wasmeubel geplaatst te worden.
 • Bad in een douche veranderen

  Ik wil de badkamer laten veranderen d.m.v. het verwijderen van het zitbad en aanleggen van een inloopdouche met zitje voor mijn alleenstaande Oom van 81 jaar
 • Bad door een douche vervangen

  Ik wil op de badkamer het oude ligbad vervangen door een veilige douche. Basisuitvoering, lage instap. Inclusief afvoer van oude bad. Uitvoering in een dag. Locatie Venlo. Wat zijn de mogelijkheden en tegen welke prijs?
 • Badkamer laten verbouwen

  Ik wil mijn badkamer laten verbouwen. Bad, tegels, wastafel en toilet verwijderen en opnieuw tegels (gedeelte stucen) , bad plaatsen en hangend toilet plaatsen. Badkamer is 2,5 bij 2. 10. Indien mogelijk een aparte douche.
 • Badkamers en toiletten installeren in nieuwbouwwoning

  Voor onze nieuwbouwwoning ben ik op zoek naar een vakman die 2 badkamers en een toilet kan monteren. De eerste badkamer op de begane grond van 4,80 m bij 1,80 m willen we twee wastafels, een toilet, een douche en een jacuzzi bad gemonteerd hebben. In de andere badkamer van 1,40 m bij 2,58 m, op de eerste verdieping willen we een douche, een wastafel en een toilet laten monteren. De badkamers moeten ook betegeld worden en de aansluitingen voor het sanitair zijn in principe aanwezig. Verder moet er nog een toilet met een klein fonteintje gemonteerd worden.
 • Ligbad in de douche installeren

  Ik wil op de plaats waar nu de douche is een ligbad plaatsen. Een granito vloer met afvoerputje. Afmeting van het bad nog niet bepaald, we willen hierover advies en dan het bad mogelijk ook door u te leveren.
 • Bad verwijderen douchecabine plaatsen

  Ik wil de badkamer (3 bij 2,5m) laten verbouwen. Ik heb nu een ligbad waar ik staand in moet douchen, ik wil deze laten vervangen door een standaard douchecabine of een soort van inloop douche met een wand van 90 x 90 centimeter. Dus het oude bad verwijderen en de nieuwe douchecabine of inloopdouche monteren. Graag ontvang ik een offerte.