Bad-douche thermostaatkraan vervangen? (146822)


Offertes aanvragen

Badkamer

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor bad-douche thermostaatkraan vervangen:

Bad-douche thermostaatkraan vervangen

Vervangen van een bad-douche thermostaatkraan, kan zelf de nieuwe kraan aanschaffen van Grohe.
Onze klant uit Etten-Leur (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bad-douche thermostaatkraan vervangen uit heel Nederland:

 • Badkamer renoveren

  Graag willen wij onze badkamer renoveren. Het gaat om een badkamer van ongeveer 2,5 meter bij 2,5 meter. De huidige wastafel, toilet, tegels en bad moeten worden verwijderd. Hiervoor moet in de plaats komen een dubbele wastafel, zweven toilet, douchecabine, badkamermeubels en nieuw tegelwerk op zowel de vloer als wanden. De douche moet in ieder geval een grote douchekop of regendouche worden. Graag eerst langs komen om de mogelijkheden te bespreken alvorens een offerte te maken.
 • Badkamer verbouwen

  Ik wil de badkamer laten verbouwen op de begane grond van mijn woning. De afmetingen zijn 300x180 cm. De badkamer is momenteel geheel betegeld en deze moeten worden vervangen Afmetingen wandtegelwerk 8,6 m2. De nieuwe tegels dienen 30x60cm te zijn. De vloer is ook betegeld afm. 1,8 m2. Ook op de vloer nieuwe tegels groot formaat. Voorts dien te bad te worden verwijderd en vervangen door een douche. Het plaatsen van een nieuwe doucheafscherming. Er dient ook een wandtoilet te worden geplaatst op een afvoer die tijdens de nieuwbouw al is voorzien. De bestaande verwarming verplaatsen i.v.m. toilet. Het verlaagde plafond dient volledig in takt te blijven. Er moet ook een nieuw badmeubel met spiegel op de bestaande plaats van het wastafelmeubel met spiegel worden gemonteerd.
 • Renoveren van badkamer

  Ik wil graag de gehele badkamer (uit 1969) van mijn eengezinswoning renoveren. Ik denk dat de badkamer maximaal 2m bij 2m is. Het huidige bad, wastafel, tegels en toilet moeten worden verwijderd. Daarna moeten er zowel op de vloer als de wanden nieuwe tegels komen, de voorkeur gaat uit naar tegels van een kleiner formaat. In plaats van een bad wil ik een inloop douche laten maken. Tevens een nieuwe wastafel en toilet plaatsen, in principe kan alles op dezelfde plek gemonteerd worden maar mocht u een beter idee of suggesties hebben dan hoor ik het graag.
 • Badkamerverbouwing

  Graag zou ik een offerte willen aanvragen voor het verbouwen van mijn badkamer: - De ruimte is 4.70 m2. - Er zit nu een bad, wc en badkamermeubel in, graag zou ik weten wat de kosten zijn om dit eruit te slopen. - Inloopdouche in plaats van een bad/douche met glazen wandje. - Zwevend toilet. - Grote antraciet tegels. - Nieuw badkamermeubel. Mijn maximale budget is 4500€, wat is hiervoor mogelijk? Is een verbouwing nog mogelijk vóór 1 juli?
 • Betonlook in de badkamer aanbrengen

  Kunt u een offerte afgeven voor het stuken van 1 wand in onze badkamer? De badkamer is 3040 mm bij 2600 mm en we denken aan een lichte natuurlijke kleur. Er bevindt zich geen wastafel of douche of bad direct tegen deze wand, toch denken we aan een materiaal als Stuc Deco vanwege de uitstraling en vochtbestendigheid. Wanden Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: betonlook
 • Verbouwen van de badkamer

  Mijn badkamer is 2.20 m diep, 2.00 m breed en ongeveer 2.40 m hoog. Ik wil dat alles er uit wordt gesloopt. Ook het bad dat er nu nog in zit en dat de vloer en de wanden opnieuw worden betegeld. Verder graag het waterpunt voor de douche verplaatsen, inloopdouche maken (met goot) en een WC plaatsen (die er overigens nog niet is). Vanwege het vocht graag een mechanisch ventilatiesysteem. Ook graag een stopcontact naast de spiegel en het plaatsen van een badkamermeubel en de spiegel.
 • Kitten van de badkamer

  Kitten van nieuwe badkamer. Badkamer is 2,8 bij 2,1 bij 2,6 met bad, douche, wc (met reservoir 0,8 bij 0,8) met wastafel. Raamkozijn is +/- 2 bij 1. Geschatte aantal meters is 60. Ruwe schatting van klus. Het gaat om afwerken en waterdicht maken van de badkamer.
 • Badkamer met nieuwe inrichting installeren

  Badkamer installeren met nieuwe inrichting. Afmeting 4.25 x 2.10 meter. Het ontwerp hebben wij al redelijk helder. Er moet een sauna in, een bad met deur (douche), badkamermeubel, hangend toilet en 2 radiatoren. Plafond moet eruit, de elektra is wel goed (spotjes). Verder tegels eruit en deels stuukwerk en deels tegels ervoor terug. Sanitair heb ik op het oog, tegels nog niet.