Bad-douche thermostaatkraan vervangen? (146822)


Offertes aanvragen

Badkamer

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor bad-douche thermostaatkraan vervangen:

Bad-douche thermostaatkraan vervangen

Vervangen van een bad-douche thermostaatkraan, kan zelf de nieuwe kraan aanschaffen van Grohe.
Onze klant uit Etten-Leur (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bad-douche thermostaatkraan vervangen uit heel Nederland:

 • Badkamer renoveren

  De afmetingen van mijn badkamer zijn: 190 x 225 en 230 hoog. Alle tegels moeten er uit, het bad moet verwijderd worden. De muren moeten opnieuw worden gestuct. De wanden en de vloer moeten voorzien worden van tegels. In een hoek komt een douche, aan een wand een wastafel en aan een andere wand een hangend toilet. Een nieuwe cv-radiator moet ook worden geplaatst. Graag een offerte voor de werkzaamheden zelf, nader te bepalen welke materialen aangeschaft worden.
  Rijswijk
  Badkamerspecialist
 • Badkamer verbouwen

  We hebben een badkamer van bijna 2 bij 2, met daarin een bad. Wij willen een inloopdouche op de plek van het bad, de wc verplaatsen, enz. We kunnen zelf natuurlijk het bad eruit halen enz. Maar een douche waterdicht tegelen en de muren en vloer voorbereiden hiervoor willen we laten doen.
  Heteren
  Badkamerspecialist
 • Badkamer en separate toilet installeren

  Graag een offerte voor de installatie van de badkamer en separaat een 2e toilet in een nieuwbouwwoning. Al het leidingwerk is aanwezig, een afwerkvloer nog niet. In de badkamer willen wij betegeling, douche, bad, toilet en 2 wastafels. Afmetingen van de badkamer zijn 212.5 x 289.0 cm. Tegelmateriaal willen wij zelf uitzoeken en hoeft niet geoffreerd te worden. Keuze zal zijn: metrotegel met enkele bies op wanden en dubbelgehard schaakbordpatroon 10 x 10 op vloer. Voor verdere info kunt u uiteraard contact opnemen.
  Utrecht
  Badkamerspecialist
 • Zonnecollector installeren

  Er staan nu vier zonnepanelen op ons dak en we willen verder verduurzamen. Ons huishouden bestaat uit 2 volwassenen die niet dagelijks gebruik maken van douche en bad. Circa 2x week douche en 2x week bad. De verwarmingsketel is 15 jaar oud. We willen weten welke apparatuur geschikt is, hoe we een zonnecollector voor een zonneboiler op het dak krijgen, tegen welke prijs geïnstalleerd, en wat een mogelijke terugverdientijd is?
  Groningen
  Loodgieter / installateur
 • Badkamer renoveren

  Renovatie van onze bestaande badkamer tot 'wetroom' (geen bad, geen douchecabine): - verwijderen bad, wandtegels (25 m2) en vloertegels (5 m2) - nieuwe tegels leggen/plaatsen - nieuwe afvoer - eventueel oude leidingen vervangen/verplaatsen - toilet en wasbak vervangen - verven deur, deurkozijnen en raamkozijnen - plafond egaliseren/sauzen - overig werk in overleg alsmede wie voor wat materiaal zorgt Het moet toegankelijk en bruikbaar zijn voor een rolstoeler. Er is nu lekkage bij de douche. We zoeken een ervaring vakman die ook garantie geeft.
  Assen
  Badkamerspecialist
 • Badkamer verbouwen

  Verbouwen van huidige badkamer. Eventueel verhogen vloer wanneer nodig; plaatsen bad + wastafel+toilet. Hele badkamer betegelen. Bouwen inloop-douche, leidingen leggen
  Amstelveen
  Badkamerspecialist
 • Badkamerrenovatie: badkamer renoveren

  Graag offerte voor het renoveren van de badkamer. Alle materialen schaffen we zelf aan behalve de benodigdheden voor het loodgieterswerk. De klus betreft: -verleggen afvoer douche en drain inhakken; -verleggen afvoer bad; -vloerverwarming op centrale verwarming aanleggen; -voorzetwand plaatsen t.b.v. inbouwkranen; -verleggen waterleiding douche, bad en wastafel; -verplaatsen radiator; -wanden en vloer egaliseren; -waterdicht maken; -gedeeltelijk betegelen van wanden en de rest stuken.
  Dronten
  Badkamerspecialist
 • Badkamer verbouwen

  Ik wil mijn badkamer laten verbouwen. De badkamer heeft een oppervlakte van 2.00 bij 2.10 meter. Er moet verwijderd worden: douchegedeelte (met douchegordijn), toilet, wastafel en tegelwerk. Leidingwerk aanpassen voor nieuwe indeling en leidingwerk wegwerken. Ik wil een ligbad, douche in het bad, wastafel met spiegel, nieuwe radiator en nieuw toilet. Ook wil ik nieuwe betegeling. Graag ontvang ik hier een offerte voor.
  Assen
  Badkamerspecialist