Bad-douche thermostaatkraan vervangen? (146822)


Offertes aanvragen

Badkamer

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor bad-douche thermostaatkraan vervangen:

Bad-douche thermostaatkraan vervangen

Vervangen van een bad-douche thermostaatkraan, kan zelf de nieuwe kraan aanschaffen van Grohe.
Onze klant uit Etten-Leur (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bad-douche thermostaatkraan vervangen uit heel Nederland:

 • Ligbad inbouwen

  Ik wil graag een ligbad in laten bouwen in mijn badkamer in plaats van de douche. De breedte van de badkamer is 166 cm breed en dan wordt het bad waarschijnlijk 100-110 cm breed. Graag ontvang ik een prijsopgaaf om het bad in te bouwen en af te werken met tegels in de stijl van de huidige badkamer. Tevens wat het kost om het af te werken met platen. Het bad komt op de plek te staan waar nu de douche zit, dus wat betreft de leidingen en afvoer hoeft er niet veel aangepast te worden.
 • Vrijstaand bad op pootjes plaatsen

  Ik laat graag een vrijstaand bad op pootjes plaatsen in de badkamer. In de badkamer zit nu een douche met kraan, een douche-afvoer, een wasmachine aan- afvoer. Om het bad te kunnen plaatsen moet de wasmachine verplaatst worden. Er moet een waterleiding omgelegd naar de wasmachine, doucheafvoer moet wasmachine afvoer worden. Wasmachine afvoer wordt bad afvoer.
 • Badkamer en toilet opknappen

  Voor onze nieuwbouwwoning zijn wij op zoek naar iemand die netjes onze badkamer en toilet gaat betegelen, het sanitair gaat plaatsen en aansluiten! Alle aansluitpunten zitten op hun plaats aangelegd tijdens de bouw Muren en vloeren zijn tegelklaar. U, tegelzetter zorgt dus zelf voor kwaliteit: tegel-lijm, voeg-middel, afwerk-strips, afkitten Kleur van de voegen in overleg. In de badkamer komt een complete douchecabine, toilet, wastafel-meubel en een ligbad (inbouw) (zie tekening) Badkamer: Vloertegels: 10,5 m2 ( 33x33) Wandtegels: 21,5 m2 (waarschijnlijk) 30x60 Klein stukje elektra leiding invrezen naar de Douche cabine toe Bad inbouw: rechts in de hoek stukje dicht tegelen als zeep/shampoo hoekje Beneden Toilet: Een hangend inbouwreservoir toilet met fonteintje (zie tekening) Vloertegels: 1. 50 m2 Wandtegels: 4,5 m2 1. 25cm hoog (waarschijnlijk) 30x50 Ombouw hangend toilet een tegelstroken mix 1,5 m2 Start datum: ongeveer vanaf half december (in overleg) Wij zijn dus op zoek naar een tegelzetter die nauwkeurig en netjes werkt tegen een vaste aantrekkelijke totaal prijs! En wij zorgen voor koffie en koek.
 • Klussen in de woning

  Bad- en douchethermostaatkraan aansluiten (oude verwijderen). Een bad-en douche oude kit verwijderen en opnieuw kitten. Een paar maanden terug heb ik kit gekocht maar ik weet niet of deze nog goed is. In totaal is het 15 tot 20 meter aan kitwerk. En een klein rolgordijn ophangen aan een buitenmuur.
 • Badkamers en toiletten installeren in de nieuwbouwwoning

  Voor een in aanbouw zijnde nieuwbouwwoning in Delft moet het sanitair geïnstalleerd worden. Het sanitair en tegels zijn al uitgezocht. Het betreffen grote tegels. Installatiemateriaal en tegellijm e.d. moet opgenomen worden in offerte. Kelderverdieping: 1 x badkamer met douchedeur, afvoergoot, douche opbouw aan de muur. Hangend toilet en badkamermeubel; vloeroppervlakte 2,59 m2 (betonvloer). Begane grond: 1 toiletruimte, hangend toilet, vloeroppervlakte 1,24 m2 (betonvloer) Verdieping: masterbadkamer in slaapkamer met bad, dubbel badkamermeubel en inloopdouche met twee schuifdeuren met afvoergoot. Halfhoge scheidingswanden zijn geplaatst. Leidingwerk douche in de muur te verwerken. Vloeroppervlakte 13m2. Aparte toiletruimte met hangend toilet 1,12 m2. Bijzonderheid: houten verdiepingsvloer. Graag aangeven of uw aanbod inclusief of exclusief BTW is.
 • Opnieuw kitten van douche en bad

  De kit van de douchebak en de kit van de opstaande stijlen van de douchedeur plus de kit rondom het ligbad, 1 korte kant en 1 lange kant, dient te worden vervangen. Het is in totaal ongeveer 9 meter kitwerk.
 • Sanitair in badkamer en toilet installeren

  Ik wil het sanitair voor mijn toilet beneden en de badkamer boven laten installeren. In het toilet wil ik graag een toilet en een fonteintje laten plaatsen. Er hoeft hiervoor geen leidingwerk aangepast te worden. In de badkamer boven is het een iets ander verhaal. Daar willen wij graag teruggaan naar de originele staat van hoe de badkamer ooit geweest is. Ik denk dan ook dat de leidingen hiervoor (nog wel) op de goede plek zitten, maar dit weet ik niet zeker. De materialen, behalve klein materiaal, zoals moertjes en schroefjes hebben wij in huis. Het gaat in de badkamer om het monteren/installeren van een bad 190 bij 90 cm met jets, een wastafel (met wastafelkast), een toilet en een douche-combi regendouche en hand-douchekop. Graag uurtarief vermelden. De ruimte is vanaf 21 december beschikbaar.
 • Lekkage badkamer herstellen en mogelijk verbouwen

  Onze douche lekt. Soms zie je beneden een kring op het plafond na gebruik en er hangt een nare lucht in de douche. We denken er tegelijk over om een bad te laten plaatsen waar je ook in zou kunnen douchen. Dit hangt af van de totale kosten en of het efficiënt is om dit te combineren met het herstel van de lekkage.