Bad-douche thermostaatkraan vervangen? (146822)


Offertes aanvragen

Badkamer

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor bad-douche thermostaatkraan vervangen:

Bad-douche thermostaatkraan vervangen

Vervangen van een bad-douche thermostaatkraan, kan zelf de nieuwe kraan aanschaffen van Grohe.
Onze klant uit Etten-Leur (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bad-douche thermostaatkraan vervangen uit heel Nederland:

 • Plaatsen bad

  Plaatsen bad in een kleine ruimte (1. 30 breed) waar nu een douche staat
 • Gietvloer in badkamer maken

  We hebben een tegelvloer in de badkamer. Ook in de douche, dat is een separaat stukje met dezelfde tegels. Bij de entree vanuit de gang is een opstaande stenen rand van ongeveer 1 cm hoog. Onder de tegels loopt het leidingwerk in de betonnen vloer. De badkamer is 4 bij 1,8 meter, met bad. In totaal ongeveer 6 m2. We zoeken een gietvloer zodat we niet hoeven te slopen. Ook willen we een sanibroyeur installeren, waarbij we elektriciteit achterin de badkamer moeten hebben. We willen een sleuf in de huidige vloer slijpen, daarin de kabel(goot) aan laten brengen en laten afwerken met een gietvloer. Kan dat?
 • Sealskin douchewanden plaatsen

  Ik wil gebruik maken van de Koningsdag aanbieding van Gamma en een Sealskin impact hoek instap douchecabine kopen, maat 195 x 100 cm, kleur chroom zilver hoogglans. Wij hebben een nieuwbouwwoning met in de badkamer een bad en daarnaast nog ruimte voor de cabine. Deze heeft geen douchebak en de wanden kunnen direct op het tegelwerk worden geplaatst. Alle aansluitingen voor de douche zitten er al. Ik ontvang graag een offerte.
 • Badkamer voegen en kitwerk vernieuwen

  De voegen en het kitwerk in onze badkamer zijn nodig aan vervanging toe. In de muren zitten namelijk scheuren in de voegen en het kitwerk is weggerot waardoor water door de muur naar de andere kamer komt. Ook zouden we graag de vloer doen, 1 of 2 tegels liggen volgens de bouwkundige keuring 'los' (ze bewegen niet of nauwelijks maar klinken hol) wat we graag gemaakt willen hebben, waarbij ook de voegen aan reparatie toe zijn. Onder de vloer ligt overigens vloerverwarming. Graag zouden we een vakman/-vrouw inhuren zodat het er zowel weer mooi uitziet als waterdicht is. Het gaat voornamelijk om het gebied bij de douche: - Rechter muur is 2. 15 meter breed (plafond: 2. 25 meter hoog); - Muur waar douchekop zit tot aan wc is 1 meter breed; - Totale vloeroppervlakte: 2.15 x 1.60 meter; - Bij het bad zit nog 1 kitrand van 0.80 meter die moet worden vernieuwd. Alvast bedankt voor uw reactie! Met vriendelijke groet.
 • Tegelwerk en raam aanpassen

  Voor ons nieuwe huis zijn wij op zoek naar een klusman/vrouw voor 2 klussen. 1. In de huidige badkamer ligt een tegelvloer met bijbehorende bies, die wij niet mooi vinden. Over de huidige vloertegels willen wij antraciet tegels laten leggen en de bies eruit laten halen en laten vervangen door dezelfde kleur tegels als op de vloer. Ongeveer 9 m2. De m2 is in werkelijkheid iets minder, omdat de vloer om het bad heen en onder de douche(bak) gelegd moet worden. Tevens willen wij dezelfde tegelvloer en bies op het toilet beneden. Er hangt daar een zwevend toilet, ongeveer 1 m2. 2: In de badkamer zit een raam wat niet open kan. Dit was meerwerk. Wij willen wel graag dat het raam open of kantelen kan. Het raam is makkelijk toegankelijk, zonder ladder. Maten raam: H 120,5 cm B 42 cm Bij voorkeur offerte via de mail. De werkzaamheden dient in periode van de klus in de week van 21 - 28 mei uitgevoerd te worden.
 • Waterleiding ontkalken

  Ik wil de warmwaterleiding van de CV ketel naar de douche/bad kraan laten ontkalken.
 • Bad verwijderen en inloopdouche plaatsen

  Ik wil mijn bad laten verwijderen en een inloopdouche met glazen wand laten plaatsen. Ik ontvang graag uw offerte inclusief de nieuwe douche.
 • Badkamer laten verbouwen

  Ik wil de badkamer laten verbouwen. De ruimte is ongeveer 2,20 x 2,60 meter. Ik wil graag een nieuwe dubbele wasbak plaatsten (kan ik zelf aanschaffen) en een bad. Er is nu een douche aanwezig maar geen wand. Ik denk dat een wand betere past dan een cabine wegens de beperkte ruimte. Betegelen is niet nodig, er liggen op de vloer zwarte grote tegels. Wel nieuwe tegels op de wanden. Wilt u meedenken en vermelden aan welke kosten ik moet denken?