Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor bad-douche thermostaatkraan vervangen:

Bad-douche thermostaatkraan vervangen

Vervangen van een bad-douche thermostaatkraan, kan zelf de nieuwe kraan aanschaffen van Grohe.
Onze klant uit Etten-Leur (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bad-douche thermostaatkraan vervangen uit heel Nederland:

Badkamer en aparte toiletten plaatsen

Heer / mevrouw, Graag willen wij een offerte voor het plaatsen van onze badkamer + 2x aparte toiletten. Het betreft een nieuwbouwwoning die waarschijnlijk medio februari 2017 opgeleverd zal worden. Op de begane grond een aparte toilet. (zie ook bijlage) Op de 2e verdieping een badkamer en aparte toilet (zie ook bijlage) Een gedeelte van het sanitair is reeds aangeschaft (zie onder) de rest inclusief het tegelwerk zal (mogelijk deels in overleg) nog aangeschaft moeten worden. De 3 ruimtes worden casco opgeleverd, met afgedopte aansluitingen conform bouwtekening. Tussen het douche- en bad-gedeelte zal er nog een tussenwandje moeten worden gezet, bij voorkeur met een nisje aan de douchezijde. In de grote ruimte zal tijdens de bouw de vloerverwarming worden neergelegd echter er zal hier nog geen dekvloer in komen zodat eventueel leidingwerk nog aan te passen is. (het leggen van de dekvloer voor deze ruimte zal dus ook in de offerte moeten worden meegenomen) Reeds aangeschaft: - 2x complete fontein set voor in de beide toiletruimtes - 1x complete inbouwdouche (incl. Schakeling hand- en boven) Gepland (nog aan te schaffen) sanitair: - Vrijstaand bad + vrijstaande kraan - 2x hangend toilet (spoelrandloos) - wastafel + inbouwkraan - Tegelwerk aan de wand 30x60 en grote vloertegels Optioneel: - Verlaagd plafond met inbouwverlichting. Gelieve in eerste instantie de werkzaamheden exclusief eventuele (groot)materiaalkosten te offreren. (eventuele groot-materiaalkosten als optie aanbieden) Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Wij zien graag uw voorstel tegemoet.

Badkamer verbouwen

Wij willen de badkamer opknappen. Bad gaat eruit daarom moet de vloer opnieuw getegeld worden plus een deel van de muur. Daarbaast willen we een zitje in badkamer plaatsen. Ook willen we een nieuwe douche kraan (mengkraan) laten plaatsen. Afmeting vloer 2x2,5 m

Badkamer verbouwen en vernieuwen

Ik ben op zoek naar iemand die ons bad kan verwijderen en daarna in overleg de badkamer anders kan indelen. Zo wil ik bijvoorbeeld graag een hangend toilet laten plaatsen. We hebben nu een staand toilet. De badkamer is ongeveer 3 bij 2.20 meter. De wastafel moet vervangen worden. Ook moet er gekeken worden naar de afvoer van de badkamer, tevens afzuigventilator plaatsen. En nieuwe tegels voor de vloer en wand, uw deskundig advies vraag is ook inloop douche of cabine voordelen en nadelen. Offerte van materiaal en arbeidsloon graag gespecialiseerd. Ik wil de badkamer ook graag laten slopen.

Badkamer laten verbouwen

Ik ben op zoek naar iemand die ons bad kan verwijderen en daarna in overleg de badkamer anders kan indelen. Misschien is het mogelijk een toilet te plaatsen. De badkamer is ongeveer 1.85 bij 1.20 meter groot. De wastafel moet vervangen worden. Ook moet er gekeken worden naar de afvoer van de badkamer. En nieuwe tegels voor de vloer uw deskundig advies vraag is ook inloop douche of cabine voordelen en nadelen. Uitvoering liever vandaag dan morgen.

Bad laten plaatsen

Ik wil een bad laten plaatsen, op de bewuste plek zit wel een aansluiting voor water van de wasmachine maar dat is niet warm. De douche met wel warm water zit er tegenover. Het leidingwerk moet dus verlegd. Zo simpel mogelijk alles aanleggen. De breedte waar het bad kan staan is niet veel, 170 cm met een verwarming. Kan de verwarming omhoog? Het probleem is dat de deur naar binnen toe open gaat. Kunt u hiervoor een offerte uitbrengen?

Verdieping op een plat dak bouwen

Wij willen een extra verdieping op een plat dak zodat we een extra slaapkamer met douche en bad in de slaapkamer kunnen realiseren. Casco laten bouwen met aansluitingen voor elektra water en afvoer. Verdieping 3/4 van het dak en 1/4 terras. Schuifpui aan achterzijde naar terras. Uitsparing trap en trap monteren. Vloerverwarming aansluiting.

Douche opnieuw kitten

Badkamer kitten, kraan boven het bad vervangen, eventueel bekijken hoe een muurtegel met barst kan worden opgelost?

Badkamer en toilet volledig renoveren

Ik wil graag mijn badkamer en toilet laten afbreken, afvoeren en compleet nieuwe installeren. De badkamer is 1.72 bij 2.50 meter. De toiletruimte is 1.34 meter bij 92 cm. De hoogte van de betegeling varieert. Een gedeelte van de tegels moet eruit, want deze zitten los. Er zal in de toiletruimte en in de badkamer een staand toilet voor een zwevend toilet vervangen moeten worden. Ik wil in de toiletruimte ook een fonteintje vervangen hebben. In de badkamer zit nu een groot badmeubel, een douchecabine en een staand toilet, dit moet verwijderd worden. De oude radiator moet er ook uit en de aansluiting moet verplaatst worden. Er moet een bad in. We hebben een bad met een schuine kant, een hangend meubel van 60 cm. De leidingen van de douche wil ik graag naar een andere muur verplaatsen. Ik wil graag twee kleine muurtjes laten maken (45 cm met een nisje en een muurtje van ongeveer 30 cm). Ik wil graag 1 gemetseld muurtje en 1 m,uurtje van glazen blokken.

Partners

Partners van Casius