Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor bad-douche thermostaatkraan vervangen:

Bad-douche thermostaatkraan vervangen

Vervangen van een bad-douche thermostaatkraan, kan zelf de nieuwe kraan aanschaffen van Grohe.
Onze klant uit Etten-Leur (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bad-douche thermostaatkraan vervangen uit heel Nederland:

Klussen in huis en tuin

Ik wil graag een aantal klussen in mijn woning en tuin laten verzorgen. Ik wil de kraan voor de douche en die voor het bad laten vervangen door thermostaatkranen. Ik heb deze inmiddels al aangeschaft. In mijn kelderkast hangen planken die niet in goede staat zijn. Ik wil even overleggen of hier nieuwe planken of misschien kastjes geplaatst kunnen worden. In de kamer van mijn zoon wil ik een hoogslaper laten maken. In de tuin wil ik palen met daarop een afdakje laten maken, waaronder de fietsen geplaatst kunnen worden. Als laatste wil ik het schilderen van 5 kozijnen en binnendeuren bespreken. Ik nodig bedrijven graag uit voor een bezoek en wil daarna graag een offerte in posten ontvangen.

Badkamer renoveren

Badkamer renoveren: de oude tegels en het bad weghalen. Maken: een douche + hangend toilet + bad kamer meubel. De radiator eraf halen en later terugplaatsen. De vloer en muren kaal maken en opnieuw betegelen met 30 x 60 cm tegels. Badkamer is 1.80 x 1.90 meter. De materialen willen we zelf afschaffen.

Badkamer en toilet renoveren

Badkamer geheel plaatsen, met tegels, bad, douche. Badkamer is ongeveer 2 bij 3 meter Tevens de tegels van het toilet onder vervangen.

Badkamer verbouwen

Ik wil graag mijn badkamer laten verbouwen. Ik wil graag een nieuw bad, een nieuw toilet. De afvoer van de douche lekt nu. De badkamer is ongeveer 12 m².

Badkamer renoveren

Graag wil ik mijn badkamer laten renoveren. Alle leidingen die er in liggen moeten vervangen worden. Aanvoer voor douche, bad en waskraan en ook de afvoer hiervan moeten worden vervangen. De leidingen wil ik uit het zicht hebben, dus deze moet in de muur worden gefreesd. Ook het installeren en plaatsen van een bad en een douche wil ik laten doen. Douche zal bestaan uit een douchewand met glazen deur en een douchegoot. Tot slot wil ik de gehele badkamer laten betegelen. Ongeveer 27 m2 in totaal, 4 m2 vloer oppervlak en de rest wanden. Alle materialen zijn aanwezig behalve de nieuwe leidingen, tegellijm, kit en materiaal voor de opbouw van een douchewand. De badkamer sloop ik er zelf uit en voer ik zelf af.

Badkamer opknappen

Een bad, douche, wastafel en toilet. Wandtegels 30 x 60 cm.

Bad naar inloopdouche ombouwen

In onze badkamer willen wij het bad laten vervangen voor een glazen inloopdouche. Er zijn geen reserve tegels aanwezig dus er zal gekeken moeten worden of de huidige tegels nog leverbaar zijn. In de douche willen wij graag een draingoot laten plaatsen.

Badkamer laten verbouwen

Ik wil de badkamer laten verbouwen. De badkamer is 2m bij 2,2m. We willen er graag een douche, wc en wasbak in hebben. Indien mogelijk als optie een bad, Tegels en vloer makkelijk schoon te houden en tijdloos.

Partners

Partners van Casius