Bad-douche thermostaatkraan vervangen? (146822)


Offertes aanvragen

Badkamer

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor bad-douche thermostaatkraan vervangen:

Bad-douche thermostaatkraan vervangen

Vervangen van een bad-douche thermostaatkraan, kan zelf de nieuwe kraan aanschaffen van Grohe.
Onze klant uit Etten-Leur (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bad-douche thermostaatkraan vervangen uit heel Nederland:

 • Badkamer en toilet compleet vernieuwen

  Wij willen de badkamer en douche compleet aanpakken. Dat wil zeggen oude douche en toilet slopen. Badkamer: oude badkamer eruit, bad eruit, grotere (inloop)douche cabine met betegelde muren maken, hangend toilet in de hoek plaatsen met inbouw reservoir. Nieuw plafond inclusief inbouwspots gedimd, regendouchekop in plafond, kleine designradiator, vloerverwarming,Dubbele wastafel + grote spiegel erboven, verlichte spiegel. Klassieke Engelse stijl, tegels en meubels en dergelijk mee calculeren hebben we nog niet. Maten badkamer l: 250 cm, b: 230 cm h: 230 cm. Toilet: oude slopen, eventueel stucwerk, plafond vervangen, inbouw reservoir maken hangend toilet + fonteintje inclusief nieuw plafond strak en led gedimde verlichting. Maten toilet: L: 120 cm B: 90 cm H:236 cm. Graag offreren(1) inclusief Alles, aangenomen werk, en (2)exclusief Manuren. Alles inclusief BTW montage, voorrijkosten, andere extra kosten enz.
 • Badkamer verbouwen

  De tegelvloer in het douchegedeelte dient te worden vervangen. De oppervlakte hiervan is 1 meter breed en 1.20 meter diep. Optioneel dienen de wanden in het douche gedeelte, 3 wanden, ook betegeld te worden. De wanden zijn 2.50 meter hoog. In de badkamer is ook een bad aanwezig, deze dient eventueel ook verwijderd te worden.
 • Badkamer en toilet in casco woning bouwen

  Betreft het inbouwen van een complete badkamer, het gaat om een bad, douche, meubel en het tegelwerk. Ook wil ik graag de toiletruimte laten betegelen en het sanitair laten plaatsen. Het gaat om een nieuwbouw appartement in Amsterdam welke casco opgeleverd zal worden. Tegels op de vloer 60 x 60, wandtegels 30 x 60. Start werk op 7 oktober en uiterlijk gereed 22 oktober. Meer info kan ik telefonisch geven, waarna ik graag een offerte zou ontvangen. Plattegrond met afmetingen beschikbaar.
 • Complete badkamer laten renoveren

  Wij willen werkzaamheden aan de badkamer laten uitvoeren. De badkamer meet 2,47m x 1,95m en bevat een douche, wastafel en bad. Wij willen het bad eruit laten halen en de douche vergroten, mogelijk een inloopdouche laten maken. Nu bevindt het toilet zich in de hal. We willen dit laten verplaatsen en indien mogelijk een vrijhangend toilet in de badkamer laten maken.
 • Badkamer verbouwen

  Ik wil graag een nieuwe WC laten plaatsen en het zitbad vervangen door een inloopdouche. Het gaat om een badkamer van 2,5 bij 1,5 meter. Ik wil graag een open douche. Dus het bad moet verwijderd worden, leidingen zijn aanwezig, zullen wellicht alleen iets verplaatst moeten worden. Dan wil ik graag de materialen (tegels et cetera) in overleg met de vakman geregeld hebben.
 • Badkamer renoveren

  Ik ben op zoek naar een badkamer. Mijn budget is maximaalDe afmetingen van de badkamer zijn 4m diep, 2. 80m breed en 2. 50m hoog. In de badkamer moet komen: een douche, een bad, een wasbak met twee kranen, een toilet, tegels voor op de muur en tegels voor op de grond. De tegels op de muur wil ik helemaal doorgetrokken hebben naar het plafond en mogen grove antraciet kleurige tegels zijn. De tegels op de grond mogen iets donkerder dan de tegels op de muur en het liefst de zelfde afmeting als de tegels op de muur. Het bad, de wc en de wasbak wil ik graag wit hebben. De douche heb ik het liefst met een glazen wand in een hoek van de badkamer. Graag via de email contact opnemen.
 • Badkamer realiseren in nieuwbouwhuis

  In een nieuwbouwhuis wil ik de badkamer laten doen. De afmeting van de badkamer is 2,30 bij 2,60 meter. In de badkamer moet komen: douche , bad, toilet en wastafel wat reeds in bezit is. Wanden 60 bij 30 cm. en vloer 60 bij 60 cm. betegelen en een kleine douchewand plaatsen. Alleen de arbeidskosten graag vermelden. Het gaat puur om het plaatsen, leidingwerk is in orde.
 • Betegelen en afmonteren van de badkamer

  De badkamer is ongeveer 3 bij 3 meter groot. De oude badkamer gaan wij zelf verwijderen en afvoeren. Daarna dienen de wanden en de vloer betegeld te worden. Het sanitair, een bad/douche inclusief douchewand, toilet en wastafel met spiegel dienen te worden geplaatst. Waarschijnlijk dient de aansluiting van de afvoer van het bad gerealiseerd te worden. Het sanitair en de tegels zijn al aanwezig.