Bad-douche thermostaatkraan vervangen? (146822)


Offertes aanvragen

Badkamer

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor bad-douche thermostaatkraan vervangen:

Bad-douche thermostaatkraan vervangen

Vervangen van een bad-douche thermostaatkraan, kan zelf de nieuwe kraan aanschaffen van Grohe.
Onze klant uit Etten-Leur (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bad-douche thermostaatkraan vervangen uit heel Nederland:

 • Ligbad ombouwen tot inloopdouche

  Ombouwen ligbad tot inloopdouche mat lage instap. Afmeting circa 1.50 x 1.50 meter. Aan 1 of 2 kanten glas nodig. Het bad eerst afbreken en afvoeren. Graag een offerte inclusief alle materialen: leidingwerk, douche, tegels, etc. Kunt u een afspraak maken en langskomen?
 • Loodgieterswerk in de badkamer

  Het gaat hier om de installatie van een bad douche combinatie, Sanifun whirlpool Marino 1500 x 900. Hij wordt compleet geleverd met: Computerbesturing met radio, luidspreker en verlichting. Whirlpoolfunctie, body jets, voetmassage, ventilator, top- en handdouche, hoofdsteun en armleuning. Spiegel, handdoekhouder en shampoorek. Badkuip vervaardigd uit acryl, aluminium frame met 5 mm veiligheidsglas. Afmetingen: 1500 x 900 x 2100. Ik zoek iemand voor het verleggen van leidingen, plaatsen douchecombinatie, kitten en de afzuiging in de badkamer.
 • Bad plaatsen en een aansluiting voor wasmachine maken

  - Bad/douche combi plaatsen op de plek waar nu de douche zit. Een bad waarin een douchebak geïntegreerd is. Met een douchegordijn. - Aansluiting maken voor de wasmachine op zolder. Op zolder is er water en stroom, moet doorgetrokken worden vanaf de cv ketel. Graag ook materiaalkosten in de offerte meenemen.
 • Volledige renovatie van een koophuis

  Graag ontvang ik een offerte voor de renovatie van een appartement van woningtype C 75 m2 waarin de volgende zaken moeten worden gedaan: 1. Afbraak van de oude keuken, toilet, badkamer, inclusief verplaatsing van de afvoer van de wasmachine vanuit de badkamer, naar het rommelhok er direct naast. 2. Stukadoren van de muren in alle kamers met een totale oppervlakte van 125 m2 3. Stukadoren van het plafond van 75 m2 4. Verven van alle muren, inclusief materiaal 5. Verven van het plafond, inclusief materiaal 6. Inloopkast van ongeveer 3 bij 2. 2 meter bouwen door extra muur in de woonkamer te plaatsen en ingang vanuit grote slaapkamer, inclusief materiaal en bekleding 7. Nieuwe badkamer plaatsen met witte wand tegels en grijze vloertegels, een nieuw bad, douchecabine en een wastafel, inclusief materiaal, maar exclusief het bad/douche/wastafel. 8. Nieuwe keuken installeren, exclusief de kosten van de keuken 9. Laminaat in woonkamer en hal leggen, tapijt in 2 slaapkamers, tegels op terras, badkamer en toilet, inclusief materiaal, maar exclusief laminaat, tapijt en tegels. 10. Kast voor schoenen en jassen bouwen in de hal Indien mogelijk ontvang ik graag een specificatie van de prijs per punt, met daarbij een gezamenlijke (kortings)prijs voor het gehele project. Ik ben op zoek naar een contracteur die het afgesproken deel van het project (in zijn geheel of een deel van de bovengenoemde punten) binnen maximaal 6 weken kan afleveren. Indien u nog unieke voordelen meebrengt zoals bv toegang tot laminaat van goede kwaliteit voor een mooie prijs, dan zie ik dit ook graag terug in de offerte. Er is een plattegrond beschikbaar.
 • Badkamer- en toiletrenovatie

  I would like to renovate my bathroom. I would also like to put a toilet in the bathroom. There's a seperate in my house which I am also planning to rennovate which depends again on the cost. Size of the bathroom is 160*290 cms. Badkamerrenovatie: Tegels eruit halen en nieuwe erop zetten. De nieuwe moeten grote tegels zijn. Het bad eruit halen en een inloopdouche erin maken. Leidingwerk (afvoer) verleggen voor de douche. Nieuw wastafelmeubel, een smalle. Elektra voor wasmachine vernieuwen. De spiegel en radiator hergebruiken. De badkamer is 160 x 290 cm. Het separate toilet is ongeveer 1 x 1 meter. Materialen in overleg. Graag een indicatie van kosten en een inschatting van de benodigde tijd. Bij voorkeur iemand die Engels spreekt.
 • Badkamer verbouwen

  Ik heb momenteel een badkamer met douche, toilet, wastafel en bad in dezelfde ruimte. Ik wil graag het toilet in een aparte ruimte hebben. Hiervoor is een nieuwe doorgang nodig in de gang en het plaatsen van een scheidingswand in de badkamer. De nieuwe doorgang komt niet in een draagmuur, dit zijn gasbetonblokken. De wastafel komt op de plek van het toilet, de douche komt in de plaats van het bad. Hiertussen komt dan op de een of andere manier een scheidingswand. Het bad moet eruit. Vervolgens willen we nieuwe betegeling van de wanden en vloer en waarschijnlijk is het nodig om afvoeren en waterleidingen te verleggen. Nieuw: hangtoilet - deur en kozijn - tegels. Opnieuw gebruiken: wastafel - douchekraan e.d. De afmeting van de huidige badkamer: ca 165 x 270 cm.
 • Bad door een douche vervangen

  Mijn badkamer heeft een bad. Deze wil ik vervangen door een douche. De badkamer moet dus eigenlijk gerenoveerd worden.
 • Badkamer verbouwen en 2e doucheruimte maken

  Ik heb een kleine badkamer. Het bad moet eruit en daarvoor in de plaats een douche. Verdere aanpassing wat betreft de wastafel, het toilet en eventuele kastjes. In eerste instantie advies. Een probleem bij deze badkamer is, dat er een deel van de ruimte in beslag genomen wordt door een trap naar de bovenste verdieping. Verder de mogelijkheid van een douche op de bovenste verdieping voor de logeerkamer.