Bad-douche thermostaatkraan vervangen? (146822)


Offertes aanvragen

Badkamer

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor bad-douche thermostaatkraan vervangen:

Bad-douche thermostaatkraan vervangen

Vervangen van een bad-douche thermostaatkraan, kan zelf de nieuwe kraan aanschaffen van Grohe.
Onze klant uit Etten-Leur (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bad-douche thermostaatkraan vervangen uit heel Nederland:

 • Ligbad plaatsen

  Op dit moment hebben we een douche, de oude bewoners hadden oorspronkelijk een bad maar hebben daar op dezelfde plek een bad met mozaïek tegelwerk en een glazen zijwand geplaatst. GRaag zouden wij weer een bad willen. Graag zie ik de prijsopgave als totaalprijs inclusief al het materiaal tegemoet.
  Voorburg
  Badkamerspecialist
 • Bathroom and toilet renovation

  I have a new house with bathroom & toilet of around 6 Square Meters (2. 7 x 2. 3 m2) and a separate toilet. I would like to have a quote for providing mounting service. - Remove the tiles & old sanitaire - Fix Wall Tiles & Floor Tiles - Batch Tub, Douche, Wash Basin & Mebuel, Wall Mounting Toilet - Heater in Bathroom Wall Mounting Toilet Badkamer van 6 m2 en toilet vervangen. - alle tegels en sanitair eruit halen - opnieuw betegelen - bad, douche, hangend toilet en wastafelmeubel monteren - verwarming aanbrengen Graag een Engels sprekende vakman die kan langskomen en een offerte kan maken voor A alleen de werkzaamheden B de gehele klus, inclusief materialen.
  Capelle aan den IJssel
  Badkamerspecialist
 • Tegel- en installatiewerk in de badkamer, wc, gang en keuken

  Keukenvloer 10 m2, gang 5 m2, wc vloer 2 m2 + wand 12 m2, badkamer vloer 8 m2 wand 30 m2, dat is het tegelwerk. Op de wand tegel op tegel zetten. In de badkamer moeten er een bad en wc vervangen worden, het oude sanitair haal ik er zelf uit. Muurtje metselen voor douchewand. Douche deur moet geplaatst worden. De wastafel moet verplaatst worden naar de andere wand. In de wc beneden moet ook een nieuw reservoir geplaatst worden. Graag in uw offerte een splitsing van verschillende werkzaamheden en arbeid. Tekeningen kan ik mailen. Afspreken in overleg met de huidige bewoners.
  Harderwijk
  Badkamerspecialist
 • Badkamer en toilet verbouwen

  Graag ontvang ik een opgave van de kosten voor het verbouwen van badkamer en toilet. Douche, metalen bad, wastafel en toilet aanwezig. Alles zou eruit moeten, behalve het bad. In de douche (achterin de badkamer) zit nu een lekkage. Afmeting 3 x 1.20 meter ongeveer, met een koof erin. Het toilet beneden opnieuw betegelen en het vervangen van het toilet waar nu een treksysteem voor het doorspoelen is. Ik wil voorlopig alleen indicatie van kosten. Budget is belangrijk, het hoeven niet de duurste materialen te zijn. Het ter overweging of ik dit nog wil doen voordat het huis verkocht gaat worden.
  Amsterdam
  Badkamerspecialist
 • Badkamerrenovatie: badkamer renoveren

  Bestaande badkamer dient te worden gerenoveerd: - Opnieuw betegelen van wanden en vloer. - Huidig bad, douche en wastafel moeten worden verwijderd en vervangen door een ruime inloopdouche en een dubbele of in beton gegoten grote wastafel. - Een verlaagd plafond met verlichting aanbrengen. Afmeting van de badkamer is 2 x 3 meter. Stijl en kleurstelling is bepaald, materialen zijn nog niet aangeschaft.
  Breda
  Badkamerspecialist
 • Bad en wastafel in de badkamer plaatsen

  De badkamer een bad in plaatsen en een wastafel ophangen. Douchecabine verwijderen. Daar het bad plaatsen. Douche in de badkuip. Kleine ruime denk 2. 50 bij 2. 50. Nieuwe vloertegels
  Waddinxveen
  Badkamerspecialist
 • Badkamer laten renoveren

  Ik heb een badkamer van 2450 x 1950 x 2450 mm. Deze wil ik graag renoveren. Er komt een bad, badkraan, hangtoilet, douche hoek op de tegels met douchekraan+ toebehoren en een douchewand, wastafelmeubel met kraan en spiegelkast, designradiator in. Daarbij nog de wand- en vloertegels. Graag ook maximaal 2 vierkante meter vloerverwarming via de radiator. Bijgaand het idee voor de opstelling. Het toilet bevindt zich in de huidige situatie links van de deur. In de nieuwe situatie gaat de afvoer dus onder het bad door. Graag een offerte voor de installatie. Materialen verzorg ik zelf.
  Emmen
  Badkamerspecialist
 • Nieuwe badkamer plaatsen

  Wij hebben een optie op een woning in Veghel. Er moet dan een badkamer geplaatst worden en later eventueel de kleine wc beneden. Werkzaamheden: - de standaard badkamer eruit slopen - compleet nieuwe badkamer plaatsen bestaande uit een inloopdouche met goot. - douche aan de linker kant muurtje plaatsen en een douchedeur bevestigen. - vrijstaand bad plaatsen met kranen uit de vloer. - WC verplaatsen en nieuwe monteren. - radiator verplaatsen - monteren kastopstelling - alles tegelen Voor meer info ik heb de tekening van oude en nieuwe situatie. Graag mondeling overleg en offerte. Op 7 februari krijgen we de sleutel, direct daarna moet aan de badkamer begonnen worden.
  Veghel
  Badkamerspecialist