Bad-douche thermostaatkraan vervangen? (146822)


Offertes aanvragen

Badkamer

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor bad-douche thermostaatkraan vervangen:

Bad-douche thermostaatkraan vervangen

Vervangen van een bad-douche thermostaatkraan, kan zelf de nieuwe kraan aanschaffen van Grohe.
Onze klant uit Etten-Leur (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bad-douche thermostaatkraan vervangen uit heel Nederland:

 • Badkamer renoveren

  Bevestigen van badkamermeubel en wastafelkraan. Vervangen kitranden in douche en rondom bad. Opheffen lekkage badkraan. Verwijderen oude en bevestigen nieuwe douchestang. Badkamermeubel wordt rond 14 augustus geleverd, liefst week erna.
 • Badkamer renoveren

  Wij willen een bestaande (kleine) badkamer (2,87m x 1,73m) graag op laten knappen. Dit betekend dat er ipv het bad een douche moet komen en al het tegelwerk vernieuwd moet worden. Toilet blijft behouden maar wel graag een nieuwe wastafel/meubel. Voor de douche het liefst geen douchecabine maar een muurtje met een glazen deur. Het sloopwerk zullen we zelf doen. Ideaal zou zijn als de renovatie in september kan plaatsvinden.
 • Badkamer vernieuwen

  We hebben een huis gekocht en willen graag een hele nieuwe badkamer. De badkamer is 180 x 220 centimeter. Wij willen graag dat de vakman de oude vloer en wandtegels verwijderd en ook de douche en wasmeubel. Vervolgens moet er opnieuw betegeld worden, een bad plaatsen en afwerken en een nieuw wasmeubel plaatsen en aansluiten. Wellicht moet de afvoer van het bad ook worden gemaakt omdat er nu alleen een douche afvoer aanwezig is. Wij verzorgen zelf de materialen.
 • Verbouwing in de woning uitvoeren

  Verbouwing in de woning uitvoeren; - stuken tussenverdieping: twee kamers en een vide. Glad strak pleisterwerk en latexspuiten daarna. - stuken en witten plafond woonkamer, ongeveer 50 m2. - verbouwen badkamer: bad eruit, walk in douche erin. Afvoer verleggen en platen rondom het douchegedeelt plaatsen. - rond raam plaatsen in de buitengevel. - egaliseren vloer en Eiken visgraat vloer leggen in de woonkamer, circa 50 m2. - een Jatoba vloerdelen leggen op tussenverdieping, circa 36 m2. - nieuwe hoge binnendeuren van 2.40 meter hoog plaatsen. Plaatsen in de huidige houten kozijnen. En nog wat kleine afwerkklusjes.
 • Kleine badkamer laten renoveren

  Wij willen in onze badkamer een inloop douche laten maken we hebben nu een bad waarin we moeten staan om te douchen aan gezien we wat ouder zijn is dat toch lastig. Bij binnenkomst staat het bad links de rechte zijde willen wij behouden zoals het nu is maar de linke zijde waar het bad staat en inloop douche komt moet dan op de grond en de zij kant betegeld worden
 • Volledige badkamerrenovatie

  Het betreft een volledige badkamerrenovatie. - alles van de oude badkamerslopen en afvoeren. - monteren en installeren douche, bad, wasbak, toilet, radiator. - vervangen plafond en monteren inbouwspots. - vloer en wanden tot aan het plafond tegelen en afwerken. - plafond van gips eruit, nieuwe platen erin en afwerken, met inbouwspotjes De badkamer is 1.90 x 2.20 meter en 2.30 meter hoog. Er zit een raam van 1.50 breed bij 0.70 hoog in een van de wanden. De materialen moet ik nog aanschaffen.
 • Badkamer en toilet renoveren

  Ik wil in mijn badkamer van 297 x 200 cm het volgende laten doen: - bad, toilet, wastafel en verwarmings-element verwijderen en afvoeren; - wand en vloertegels verwijderen en afvoeren; - opnieuw betegelen; - plaatsen van een bad, douche, wastafel/badkamermeubelen, verwarmings-element en wc pot. Waarschijnlijk moeten er ook wat leidingen verlegd worden. Toiletruimte 95 x 128 cm. slopen en opnieuw betegelen incl. nieuwe wc pot en wasbakje. In huidige badkamer staat momenteel de wasmachine. De wasmachine gaat naar de zolder, alwaar ook een afvoer is.
 • Bad met douche vervangen door alleen douche

  Omdat mijn moeder pas geopereerd is moet haar bad/douche weg worden gehaald en hier moet alleen een douche voorkomen ivm zicht. Mogelijk liggen er tegels onder het bad waardoor alleen het bad eruit hoeft.