Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor betonnen vloer:

Betonnen vloer

Betonnen vloer nodig voor aanbouw achterkant huis, ook fundering. Ik denk dat de dikte ongeveer 20 cm zou moeten zijn. Afmeting:6 x 2,5 meter.
Onze klant uit Nijmegen (Gelderland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor betonnen vloer uit heel Nederland:

Hout cv kachel installeren

Het plaatsen van een hout cv kachel prity met rook kanaal en cv aansluiting door een betonnen verdiepings vloer heen daarnaast het leidingwerk onder de vloer (kruipruimte).

Douchedrain plaatsen

Momenteel bezig met badkamer te vervangen. Echter lopen we vast op het plaatsen van de douchedrain in de betonnen vloer. Dit zouden we graag laten uitvoeren door een specialist welke het gedeelte van de vloer kan weghalen en hier de douchedrain in kan plaatsen

Slopen betonnen vloer

Slopen en afvoeren van betonnen garagevloer. Gewapend beton totaal 15 cm dikte. Aan twee kanten . Twee kanten betonnen omlijsting van zeker 50 cm, hier moet 20 cm vanaf. Garagevloer wordt gelijkgetrokken met tuin. In totaal iets minder dan 1m3

Betonvloer egaliseren

Ik wil een betonnen vloer van 16 m² in mijn garage laten egaliseren. Ik ontvang hiervoor graag een offerte.

Ondervloer van spaanplaat verwijderen

Na waterschade in onze woning is een calamiteitenbedrijf heel ondeskundig bezig geweest met het verwijderen van een gelijmde spaanplaten vloer vanaf de betonnen ondergrond. De spaanplaatvloer is gedeeltelijk kapot gefreesd en nog steeds niet geheel verwijderd. We kunnen nu niet verder met het opbouwen en vervangen van onze parketvloer. We zoeken nu op korte termijn een deskundig bedrijf, dat de houtresten en lijmresten vakkundig kan verwijderen van nog ongeveer 25 m² en kan zorgen dat de vloer netjes en vlak is.

Uitbouw aan de achterzijde

Er is al een uitbouw voor de keuken nu willen we deze doortrekken over de volle breedte. Het kozijn wat nu in de achtergevel staat kan gewoon gebruikt worden. Het gaat om een oppervlakte van 3.5 bij 3,5 meter. Er zal een fundering en een betonnen vloer gestort moeten worden. In het dak dient een lichtstraat of lichtkoepel gemaakt te worden. De eventuele afwerking mag separaat vermeld worden op de offerte.

Vlizotrap vervangen door een vaste trap

Ik wil graag een vaste trap naar de zolder en de vlizotrap weg. Er zal een nieuw gat gemaakt worden in een betonnen vloer. De nieuwe, vaste trap zal een trap met een draai moeten worden.

Vloer egaliseren en ophogen

Graag wil ik een betonnen dekvloer met tegellijmresten laten egaliseren en ophogen. Er is een gedeelte van ongeveer 50 m2 dat met 2 mm opgehoogd moet worden en een gedeelte van ongeveer 35 m2 dat met maximaal 1 cm.

Partners

Partners van Casius