Betonnen vloer? (155740)


Offertes aanvragen

Aannemer

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor betonnen vloer:

Betonnen vloer

Betonnen vloer nodig voor aanbouw achterkant huis, ook fundering. Ik denk dat de dikte ongeveer 20 cm zou moeten zijn. Afmeting:6 x 2,5 meter.
Onze klant uit Nijmegen (Gelderland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor betonnen vloer uit heel Nederland:

 • Keukenwand stucen

  Bij het plaatsen van de keuken hebben de monteurs een stucstrip losgetrokken die om de betonnen pilaar zat waar de keuken omheen is geplaatst. Deze is vastgezet en er is overheen geverfd, maar je blijft het zien. Ik mag dit laten repareren door een erkend bedrijf. Het stucwerk moet dus geëgaliseerd worden en vervolgens moet het hele oppervlakte (circa 5m2) geverfd worden met speciale keukenverf. Het gaat dus om de achterwand van de keuken. Zou u voor mij een offerte kunnen maken. Ik moet namelijk eerst de offerte laten goedkeuren alvorens ik de opdracht mag geven. Wanden Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk + speciale keuken verf Vloeren afplakken Vierkante meter: 5 m2
  Amsterdam
  Stukadoor
 • Tegelvloers op de benedenverdieping leggen

  Ik wil graag de vloer op de benedenverdieping laten betegelen. Graag wil ik een offerte ontvangen voor het plaatsen van tegels op een gladde betonnen vloer. Het oppervlak is circa 48 m2. Er moeten tegels van 60x60 cm geplaatst worden. Deze tegels hebben we al middels offerte aangevraagd (nieuwbouw project).
  Enschede
  Tegelzetter
 • Renovatie van de woning

  Ik zou graag een offerte ontvangen voor de volgende werkzaamheden: - enkele ramen vervangen door dubbele ramen (hr ++? ), kozijnen zijn goed en te gebruiken, 4 slaapkamer ramen , 1 woonkamerraam, afmeting heb ik niet bij de hand. - houten vloer woonkamer vervanger door betonnen vloer, 36 m2 - muur keuken/woonkamer slopen, 3,5 meter, stalen balk plaatsen, i.v.m. dragende muur - asbest uit ventilatiekanalen en nieuwe kanalen plaatsen, 3 stuks, beginnen in plafond begane vloer en komen het dak uit. - nieuwe CV ketel plaatsen Ik kan/wil best zelf meehelpen om de kosten te drukken. Graag verneem ik uw reactie per mail. Ook als u meer gegevens nodig hebt om tot een offerte te komen kunt u mij mailen. Voor meer informatie over de woning, zie:
  Bolsward
  Aannemer
 • Designradiatoren plaatsen

  Op een bestaande cv systeem bijplaatsen van 3 radiatoren in woonkamer. In de kelder, ca 1,50 m lager loopt een semi flexibele cv leiding. De woonkamer heeft een betonnen vloer. 2 Radiator afmeting ca 1,8 bij 0,30 deze moeten worden ophangen en 2 leiding aanleggen door de vloer naar hoofdleiding en aanbrengen van radiator thermostaatkranen en afvullen radiatoren en cv. 1 radiator ca 2 m lang moet in plaats van een bestaande kleinere radiator, hier hoeft geen nieuwe leiding worden aangelegd.
  Laren
  Loodgieter / installateur
 • Aluminium serre plaatsen

  Graag offerte voor het plaatsen van een aluminium serre. De fundering staat op staal en er ligt een betonnen vloer. De hele serre moet uit glas en aluminium bestaan. Binnenzijde kleur wit en buitenzijde kleur antraciet. Buitenzijde bestaande schuifdeuren. Zijkanten hoeven niet open. Ene zijde komt tegen garage aan. Deze zijde moet met gipsplaten worden bekleed in verband met stukadoorswerk. Afmetingen: 6.1 bij 2.5 meter. Er staat nu een schuifpui welk moet worden verwijderd.
  Apeldoorn
  Aannemer
 • Cleanroom vloer plaatsen

  Het betreft het gieten van een PU gietvloer van circa 280 m2, verdeeld over twee ruimtes. De vloer bevindt zich een bedrijfshal met betonnen vloer.
  Venray
  Vloerlegger / parketteur
 • Tonzon vloerisolatie aanbrengen

  Recent vloerverwarming in betonnen vloer laten frezen. Nu moet de vloer geïsoleerd worden. Wij hebben voorkeur voor Tonzon vloerisolatie. Het gaat om ongeveer 70 m².
  De Bilt
  Isolatiespecialist
 • Laminaat met waterschade

  Het laminaat trekt krom na waterschade. Is met hevige wind en regen onder de voordeur door gekomen. Betreft een stuk van 1.70 bij 3 meter. Op de betonnen vloer dient een ondervloer en laminaat gelegd te worden.
  IJmuiden
  Vloerlegger / parketteur