Betonnen vloer? (155740)


Offertes aanvragen

Aannemer

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor betonnen vloer:

Betonnen vloer

Betonnen vloer nodig voor aanbouw achterkant huis, ook fundering. Ik denk dat de dikte ongeveer 20 cm zou moeten zijn. Afmeting:6 x 2,5 meter.
Onze klant uit Nijmegen (Gelderland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor betonnen vloer uit heel Nederland:

 • Betonnen vloer storten

  Ik wil een betonvloer laten storten. Het gaat om een stuk van 16 x 12 en een stuk van 5 x 8 wat samen een L-vorm is. Het moet 20 cm dik worden. De verharding en het afgraven is al gedaan. Het erom om een bekisting te maken, matten te leggen en het vlinderen van de vloer.
 • Nieuwe verwarmingsbuizen aanleggen

  De bestaande verwarmingsketel wil ik laten verplaatsen van de keuken naar de zolder. Dit is recht ophoog via een betonnen vloer en een houten vloer. Verder dienen er nieuwe verwarmingsbuizen aangelegd te worden en 2 nieuwe radiatoren geleverd en geplaatst in de badkamer en op de begane grond.
 • Laminaatvloer met waterschade vervangen

  Door lekkage op onze zolder is de laminaatvloer op zolder beschadigd. Ik ben op zoek naar een offerte voor het verwijderen en vervangen van de beschadigde vloer t.b.v. de verzekering. Betonnen vloer eronder. Er staan kasten en wasmachine en droger op de vloer. Graag in de offerte ook opnemen van de werkzaamheden inclusief het verplaatsen en terugplaatsen van de spullen. De vloer is een klein deel beschadigd, ongeveer 4 m2, maar is door gelegd op de gehele verdieping van ongeveer 25 m2. Graag offerte voor het vervangen van de gehele vloer inclusief nieuw laminaat.
 • Vloer in de schuur storten

  In een bestaande schuur van 310 x 310 cm ligt al een betonnen vloer, maar ten opzichte van de tuin ligt die te laag, waardoor er te veel wateroverlast in de schuur is. Om dat te verhelpen zou de vloer zo'n 12 cm omhoog moeten. Dat kan bijvoorbeeld door eerst een laag piepschuim in combinatie met tuintegels te leggen (tegels dikte 5cm ter plekke aanwezig) en daarover heen ofwel een betonvloer of een cementdekvloer aan te brengen.
 • Inbouw toiletreservoir plaatsen

  Ten behoeve van de renovatie van ons toilet willen we een inbouwreservoir laten plaatsen inclusief aansluiten op de waterleiding en riolering. Daarvoor moet een gat door de betonnen vloer worden gemaakt. Tevens wordt gevraagd om de waterleiding en afvoer van het hoekfontein aan te leggen via de muur, zodat deze niet meer zichtbaar zijn. Verdere afwerking, zoals tegelwerk doet de klant zelf.
 • Betonvloer op zand leggen

  Ik wil een vloer van tegels op zand van circa 25 m2 vervangen voor een betonnen vloer voor de aanbouw van een serre in de tuin naast een appartement. Het weghalen van de tegels en het op de juiste hoogte brengen van het zand en bekisting wordt in eigen beheer gedaan. Er zullen matten gelegd moeten worden en beton gestort. Hoogte circa 8 a 10 cm, lijkt mij voldoende want er hoeven geen zware dingen op te staan. De bereikbaarheid is goed, zonder verkeershinder. Graag eerst telefonisch contact met mij opnemen.
 • Houten door betonnen vloer vervangen

  In een bestaande woning uit 1968 hebben wij een houten vloer in de woonkamer. Graag willen wij deze vloer laten vervangen door beton. De vloer is zo'n 30 m2. Ook willen wij vloerverwarming toepassen waardoor de gestorte vloer qua hoogte uit moet komen met de keuken, hal en wc. Onder het huis is een kruipruimte. Graag ontvangen wij de kosten voor de totale afwerking (ook met verwijderen van houten vloer) inclusief het storten van een cement afdekvloer. En apart een prijsopgave voor vloerverwarming (dmv fresen) voor zo'n 50 m2 in totaal. Op 15 mei krijgen we definitief de sleutel. Voor die tijd kan er op afspraak even gekeken worden.
 • Renoveren van de parketvloer

  Het gaat hier om ongeveer 4m2 parket die is los gekomen van de betonnen vloer. Het parket is traditioneel gelegd, dus op de betonnen vloer gelijmd. Indien we tot overeenstemming komen, kan de hele vloer geschuurd worden.