Betonnen vloer? (155740)


Offertes aanvragen

Aannemer

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor betonnen vloer:

Betonnen vloer

Betonnen vloer nodig voor aanbouw achterkant huis, ook fundering. Ik denk dat de dikte ongeveer 20 cm zou moeten zijn. Afmeting:6 x 2,5 meter.
Onze klant uit Nijmegen (Gelderland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor betonnen vloer uit heel Nederland:

 • Betonnen garagevloer storten

  In de garage van onze nieuwbouwwoning zit momenteel een vloer van 30x30 tegels en daar onder zand. Ik zou hier graag een betonnen vloer in willen laten storten, egaliseren en uiteindelijk de garage (laten) isoleren. De garage is 6 meter bij 3,25 (oppervlakte dus 19,5 m2). Mocht u dit werk kunnen uitvoeren dan graag in de offerte vermelden wat de kosten zijn inclusief afvoeren zand en tegels. In de bijlage een tekening van de garage.
  Harlingen
  Aannemer
 • Houtkachel en rookkanaal plaatsen

  Wij zijn op zoek naar een vakman die bij ons volgens de richtlijnen een houtkachel kan plaatsen met de bijbehorende rookkanaal. Onze situatie is als volgt: de houtkachel komt in de hoek van de kamer op BG, gaat door een betonnen vloer naar boven de slaapkamer, hier schuin omhoog en dan het dak uit naar buiten. Het dak is een schuin pannendak. Afmetingen: beneden 240 cm hoog , boven 440 cm tot de nok.
  Almere
  Loodgieter / installateur
 • Leidingen verleggen

  Mijn leidingen lopen allemaal onder de vloer door en ik denk dat ik een lekkage heb. Om die reden wil ik de leidingen laten nakijken en eventueel ook laten verleggen. Het betreft alleen de leiding van de CV. Er is geen kruipruimte aanwezig, dus het is lastig te bereiken. We hebben een betonnen vloer met daarop laminaat.
  Raamsdonk
  Loodgieter / installateur
 • Houtkachel plaatsen

  Houtkachel plaatsen op een betonnen vloer met siergrindvloer. De afvoer kan via de bovenverdiepingen met plat dak omhoog. Verdiepingsvloer en dak zijn van beton. Er heeft ooit wel een kachel gestaan maar het rookkanaal is er niet meer. We stoken nu op CV. De houtkachel is voor de sfeer, als bijverwarming.
  Heerlen
  Loodgieter / installateur
 • Livin'Flame haard plaatsen

  Ik laat graag de livin flame haard van de Gamma plaatsen in de woonkamer. De woonkamer heeft een houten vloer op beton, de wanden zijn van beton. Het rookkanaal moet doorgevoerd worden door twee betonnen vloeren en een houten pannendak. Haard in overleg aan te schaffen.
  Barendrecht
  Loodgieter / installateur
 • Houtkachel met rookkanaal laten plaatsen

  In onze 2 onder 1 kap woning met 3 woonlagen en betonnen vloeren willen wij graag een houtkachel laten installeren inclusief een hittebestendige vloer. De kachel moeten wij nog aanschaffen bij de Gamma. Graag ontvangen wij een indicatie van de kosten.
  Almere
  Loodgieter / installateur
 • Betonvloer storten over vloerverwarming

  het betreft 10 cm beton storten waarvan 7 m2 over vloerverwarming. Ik wil mijn schuur tot woning ombouwen. Frees en installatiewerk vindt 17 en 18 december plaats, vloerverwarmingsbuizen op rasters, water aan-en afvoer en gas liggen dan reeds. Ik zoek iemand die daarover een betonnen vloer giet en vlindert. Ongeveer een laag van 10 cm zal nodig zijn. Het liefst tussen 18 december en kerst. Graag een all-in prijs hiervoor. Misschien is er nog een extra raster nodig voor bewapening? De ondergrond is ook van beton. De deur aan de onderzijde is een logische ingang voor een betonslang. Een bordes van 2m diep loopt ervoor en daarvoor een rustig pleintje. Er kan een bescheiden vrachtauto bij en keren. Er is een foto beschikbaar en wij zijn het beste beschikbaar na 17.00 uur.
  Lobith
  Vloerlegger / parketteur
 • Fundering voor een schuur realiseren

  Ik ben aannemer en ik wil in mijn tuin een schuur/werkplaats realiseren van 80m2 groot. Ik heb daarvoor een betonnen plaat of vloer nodig waar ik deze op kan bouwen. Graag wil ik een geïsoleerde vloer hebben. Graag ontvang ik een offerte.
  Diemen
  Aannemer