Betonnen vloer? (155740)


Offertes aanvragen

Aannemer

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor betonnen vloer:

Betonnen vloer

Betonnen vloer nodig voor aanbouw achterkant huis, ook fundering. Ik denk dat de dikte ongeveer 20 cm zou moeten zijn. Afmeting:6 x 2,5 meter.
Onze klant uit Nijmegen (Gelderland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor betonnen vloer uit heel Nederland:

 • Betonvloer storten in de schuur

  Storten betonnen vloer voor nieuw te bouwen schuur. Afmeting 5,8 meter bij 4 meter. Dikte van de betonvloer 15 - 18 cm totaal dus 3,5 - 4 m3. Schuur komt achter het huis te bereiken via een achterom met een lengte van 70 meter en ongeveer 1 meter breed. Betonbak kan ik zelf maken in overleg. Op de foto is de plek van de nieuwe fundering te zien. Oude schuurtje wordt afgebroken.
  Bilthoven
  Vloerlegger / parketteur
 • Betonvloer storten op de benedenverdieping

  70 vierkante meter een betonnen vloer storten op een benedenverdieping.
  's-Gravenzande
  Aannemer
 • Flagstones leggen in de tuin

  Dit voorjaar willen op ongeveer 65 m2 flagstones in de tuin laten leggen op een betonnen vloer.
  Delden
  Stratenmaker
 • Dragende betonnen tussenmuur weghalen

  Ik wil de betonnen gestorte latei vervangen hebben door staal ( evt portaal) ivm hoogte, beton is 40cm hoog gerekend vanaf het plafond. Plafond is een gestorte vloer. Lengte van latei ong 3mtr
  Spijkenisse
  Aannemer
 • Afvoer voor de wasmachine maken

  De afvoer van de wasmachine is op dit moment in de bijkeuken. Deze dient verplaatst te worden naar de voorzijde van de woning. Dit is 6 meter verder en kan door de spouwmuur en dan door de betonnen vloer doorgetrokken worden naar de toilet afvoer.
  Middelburg
  Loodgieter / installateur
 • Betonnen vloer storten op de begane grond

  Betonnen vloer storten op de begane grond. Het is 20 m², in een slaapkamer. Nu ligt er nog een houten vloer, daar willen we beton voor terug. Het uitkappen zal door ons gedaan worden. De fundering moet ook aangebracht worden.
  Tegelen
  Aannemer
 • Kruipkelder isoleren

  Wij willen onze vloer in de kruipkelder laten isoleren. We kijken naar isolatie kussens en PUR spuiten. Kunt u ons hier advies in geven. Het huis is gebouwd in 1976 en de vloer bestaat uit betonnen broodjes, oppervlakte ongeveer 70 m2. Hoogte van de ruimte is 60 cm. Al onze utiliteiten zijn aan deze vloer hangend bevestigt.
  Schiedam
  Isolatiespecialist
 • Betonnen vloer storten in de badkamer

  In de badkamer een betonvloer storten met het plaatsen van een douchegoot. De ondergrond is zand. Oppervlakte van de badkamer is 1,60 x 2,20 meter. Daarnaast ook in een apart halletje beton storten, dit betreft 2,20 x 1,00 meter. Beide klussen op de begane grond.
  Dieren
  Vloerlegger / parketteur