Betonnen vloer? (155740)


Offertes aanvragen

Aannemer

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor betonnen vloer:

Betonnen vloer

Betonnen vloer nodig voor aanbouw achterkant huis, ook fundering. Ik denk dat de dikte ongeveer 20 cm zou moeten zijn. Afmeting:6 x 2,5 meter.
Onze klant uit Nijmegen (Gelderland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor betonnen vloer uit heel Nederland:

 • Clicklaminaat leggen

  Graag vraag ik een offerte aan voor het leggen van zelf gekochte ondervloer en Click laminaat van Ikea op een betonnen vloer. Het gaat om de woonkamer, halletje en slaapkamer. De maten zijn woonkamer 3. 80 xhalletje 1. 33 xslaapkamer 3. 80 xTotale metersvierkante meter ( alles afgerond naar boven) In de slaapkamer bevindt zich een kast waarom heen gelegd moet worden. In de kamers zitten al plinten, er heeft eerst vrij dikke vloerbedekking gelegen, hopelijk kan van de bestaande plinten gebruik worden gemaakt voor het laminaat, ik bedoel dat de ondervloer en laminaat onder de bestaande plinten kan worden geschoven, zodat ik geen nieuwe plinten hoef te laten maken en niet overal van die plakplinten nodig heb. Er is een deuropening tussen de woonkamer en de keuken waar tegels liggen en tussen het halletje en de badkamer waar tegels liggen, daar moet, lijkt mij ,een aansluitstuk komen. Het werk kan vanaf 21 april 2015 gedaan worden
 • Kelderlekkage oplossen

  Als het grondwater hoog staat lekt het in de kelder (altijd op de zelfde plaats ): dweilen levert per dag 2 emmers water op. De vloer is een gestorte betonnen vloer en de wanden zijn van een wat zachter materiaal, dicht gekalkt dus niet te zien wat er achter zit. Vanaf 1 plek van de vloer komt het water naar binnen.
 • Gasleiding met tussenmeter aansluiten

  Ik wil een gasleiding laten aansluiten met tussenmeter en gasklep op een afzuiging leiding is ongeveer 16 meter en er moet waarschijnlijk een gat in de betonnen vloer gemaakt worden en dan het aansluiten van het gasfornuis (horeca).
 • Geluidsisolatie aanbrengen in een kantoor

  Wij hebben een kantoor van ongeveer 300 m2 met een betonnen vloer. De akoestiek is erg slecht. Het plaatsen van extra vloerkleden heeft niet mogen baten en ruimte voor gordijnen is er niet. Nu zou ik graag van u willen weten of het mogelijk is om platen of panelen aan het plafond te bevestigen om de akoestiek te verbeteren. Ik hoor graag van u wat dit mag kosten.
 • Grindvloer repareren

  Wij hebben in juni 2009 een grindvloer laten leggen door Perfect Korreltapijt te Waalwijk. Nu hebben we een kleine schade die we geprobeerd hebben zelf te herstellen, maar dat is helaas niet gelukt. Er zit onder de vloer isolatie en daaronder een betonnen vloer. Perfect Korreltapijt kan ook niet helpen want die zijn intussen failliet gegaan, dus nu ben ik op zoek naar een bedrijf dat de reparatie wil uitvoeren. Het gaat om een aantal plekjes over een oppervlakte van ongeveer 40 x 20 cm. Extra steentjes hebben we nog.
 • Betonvloer egaliseren in een bedrijfsruimte

  Bedrijfsruimte van 436 m2, casco (niet ingedeeld), betonnen vloer.
 • Betonnen en granieten vloer repareren

  We hebben een woning gekocht uit het jaar 1960. De badkamervloer is niet gerenoveerd. Dat is een granieten vloer. Er zitten 2 scheuren in. Volgens de bouwkundige keurder is het belangrijk dat we de scheuren laten repareren. Het is een scheur van 1m lang in totaal met een kleine onderbreking. De scheur ziet er ondiep uit en is erg smal.
 • Houten vloer door betonnen vloer vervangen

  Ik wil mijn houten vloer op de begane grond vervangen door een betonnen vloer. Er is deels een kruipruimte van ca. 50 cm hoogte, welke mag komen te vervallen. Oppervlakte ca. 80 m2. Deels dient een ruimte te blijven bestaan i.v.m. kleine souterrain welke dient als opslag.