Betonnen vloer? (155740)


Offertes aanvragen

Aannemer

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor betonnen vloer:

Betonnen vloer

Betonnen vloer nodig voor aanbouw achterkant huis, ook fundering. Ik denk dat de dikte ongeveer 20 cm zou moeten zijn. Afmeting:6 x 2,5 meter.
Onze klant uit Nijmegen (Gelderland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor betonnen vloer uit heel Nederland:

 • Laminaat leggen

  Ik wil laminaat (inclusief plinten en ondervloer) laten aanbrengen op de overloop en de zolderkamer. Het is in een door ons aangekochte woning in Kloetinge. Het gaat om plusminus 25 m2 totaal. Nu ligt er tapijt op een betonnen vloer, tapijt halen we zelf weg. Optioneel ook de materialen leveren. De woning is pas per begin december in ons bezit.
  Kloetinge
  Vloerlegger / parketteur
 • Betonnen vloer in de schuur aanbrengen

  Ik wil een betonvloer in een schuur met oppervlakte van 12 x 7 meter, in Bussum. Op deze vloer komen een tractor van 2000 kg en een grondwerkmachine. Belasting: 1200 kg plus nog wat lichte apparaten. Er is een schuur neergezet, staat op poeren. Er nu moet een vloer erin gelegd worden, los van de wanden.
  Bussum
  Aannemer
 • Vrijstaande garage bouwen

  Hierbij wil ik een prijsindicatie opvragen voor het laten bouwen van een vrijstaande garage op een stuk eigen grond waar geen vergunning nodig is. Het gaat om een vrijstaande garage met: - Binnenafmetingen in meters (lxbxh) = 6.0 x 3.0 x 2.5 - Stenenmuur met isolatie en ventilatie - Plat dak met isolatie en metalen omlijsting - Betonnen vloer met isolatie - Hemelwaterafvoer - Elektriciteit (zelf aanleggen) - Roll-a-door garagedeur, afmetingen in meters (bxh) = 2.5 x 2.2 - Hardhouten bergingsdeur met dubbelglas, afmetingen in meters (b) = 0.9 Fundering nog niet aanwezig. In termen van isolatie worden minimale eisen gesteld, omdat de garage nooit als leefruimte gebruik zal gaan worden. Bovendien heeft de garagedeur geen isolatie.
  Amersfoort
  Timmerman
 • Leveren isolatie voor betonnen vloer

  Ik wil graag de onderkant van mijn betonnen vloer isoleren, welk materiaal kan ik hier het beste voor gebruiken, rockwool of recticel. Ik wil het zelf aanbrengen. Ik heb een kruipruimtehoogte van 1,20 meter. Er wordt geadviseerd een product te gebruiken van minimaal 3,3 isolatiewaarde. Ik moet ongeveer 85 mtr2 isoleren en wat zijn dan de kosten door het door u te adviseren produkt ?
  Rijkevoort
  Isolatiespecialist
 • Herstelwerk na lekkage uitvoeren

  Ik heb een lekkage gehad onder de douchebak. Er is nu schade aan muren en plafond op de begane grond, hier zijn grote vochtplekken zichtbaar op de betonnen muur en het stucwerk komt deels naar beneden. Daarnaast is een deel van de muur van de badkamer helemaal nat geworden, gaat hier om een gipsplaten muur met aan een zijde tegels en andere kant behang deze moet wellicht vervangen worden met als gevolg dat ook de badkamer op nieuw betegelt moet worden muur van 2,5m lang. Daarnaast is ook de vloer op de overloop 4m2 van laminaat welke door de waterschade bol is gaan staan deze moet ook worden vervangen waarschijnlijk tapijt.
  Zonnemaire
  Aannemer
 • Draagmuur deels verwijderen en steunbalk plaatsen

  Ik wil graag de de muur tussen mijn keuken en woonkamer doorbreken. Nu heb ik geleerd dat deze wand (schuine streep gearceerd, zie tek. ) een semi dragende wand is van c.a. 9cm dik. De wand ondersteunt een betonnen balk die op zijn beurt de overspanning van de houten vloer ondersteunt. Nodig is dus om een stalen balk te plaatsen als de muur weggehaald wordt. Graag wil ik een offerte voor het plaatsen van die balk(constructie) en het weghalen van de muur apart.
  Amstelveen
  Aannemer
 • Betonnen vloer egaliseren

  Kan u deze week nog een gedeelte van een betonnen vloer egaliseren. Ca. 10 m2. Volgende week wordt parket gelegd. Dit alles als gevolg van waterschade.
  Zoetermeer
  Vloerlegger / parketteur
 • Parketvloer aanhelen, schuren en lakken

  Ik zou graag een afspraak maken voor het aanhelen van de parketvloer in mijn woonkamer. De huidige vloer is ongeveer 30 m2 en (slecht) gelakt. Op de vloer staan wat zware meubels, een piano, een grote kast. In de uitbouw en de keuken om de hoek liggen nu tegels. Samen is dat ongeveer 10m2. Liefst zouden we de parketvloer helemaal tot in de keuken doortrekken. In de uitbouw zat ook een convector put maar die is inmiddels gesloten en met een betonnen vloer. De bovenzijde van de smeervloer in de uitbouw is (helaas) precies even hoog als de bovenzijde van de ondervloer in de woonkamer. Dat betekent dat de smeervloer onder de tegels zal moeten worden verwijderd om ruimte te maken voor de ondervloer. De huidige parketvloer is 20 mm. Houtsoort van de parketvloer onbekend.
  Rotterdam
  Vloerlegger / parketteur