Betonnen vloer? (155740)


Offertes aanvragen

Aannemer

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor betonnen vloer:

Betonnen vloer

Betonnen vloer nodig voor aanbouw achterkant huis, ook fundering. Ik denk dat de dikte ongeveer 20 cm zou moeten zijn. Afmeting:6 x 2,5 meter.
Onze klant uit Nijmegen (Gelderland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor betonnen vloer uit heel Nederland:

 • Vloerisolatie

  Het gaat om een betonnen vloer van ca. 100 m2, die geisoleerd moet worden met schapenwol of vlas. En een laag folie op de bodem. Ik zie graag uw offerte tegemoet.
  Hoorn
  Isolatiespecialist
 • WC-vloer tegelen

  Ik wil graag onze vloer van het toilet laten betegelen. Het is op dit moment een betonnen vloer, ik wil hier tegels van 10 bij 10 cm laten leggen. Het gaat om een ruimte van 110 cm bij 80 cm. Om dit te kunnen doen zou de wc pot gedemonteerd moeten worden en als de tegels gelegd zijn weer gemonteerd moeten worden.
  Weesp
  Tegelzetter
 • Vloer met tonzon isoleren

  Ik wil de vloer van ons huis isoleren. De oppervlakte van de woning is 8 x 6 meter. We hebben een betonnen vloer. Er is een kruipruimte met een droge zandvloer. De hoogte van de kruipruimte is ongeveer 80 cm.
  Amersfoort
  Isolatiespecialist
 • Vloerisolatie aanbrengen

  Voor het verkrijgen van een hypotheek heb ik een specificatie nodig voor de installatie van energiebesparende voorzieningen. Nu zijn er een aantal opties, maar ik denk dat binnen het budget vloerisolatie het meest aannemelijk lijkt. Dit zal ook uitgevoerd moeten worden wanneer de hypotheek akkoord is bevonden. Het vloeroppervlak van de vertrekken bij elkaar is ca 40 m2. Het gaat om ongeveer 10 m2 betonnen vloer. Bereikbaar via kruipluik en kruipruimte. Daarnaast is er ongeveer 30 m2 houten vloer. Hier is geen kruipluik dus er zullen wat vloerdelen verwijderd moeten worden. Voor verheldering van de situatie zal ik een aantal documenten toe kunnen sturen. Ik zou graag een offerte ontvangen waarin: materiaal, isolatiewinst, benadering van uren en eventueel bijkomende kosten staan vermeld. De woning is te bezoeken op afspraak.
  Utrecht
  Isolatiespecialist
 • Betonnen fundament voor aanbouw maken

  Voor aanbouw in goed geïsoleerd houtskelet ( geen verdieping) plat dak dient fundering/ vloer aangelegd worden. Tot 4m breed van de woonboerderij af. Oppervlakte 38m2 Is vloerplaat voldoende? Wat is hier voor nodig?
  Surhuizum
  Aannemer
 • CV-ketel verplaatsen

  Verplaatsen van een CV-ketel van 1ste verdieping naar de 2e verdieping (zolder). In de betonnen vloer is een doorvoer is aanwezig: lucht toe- en afvoer. Tevens onderhoud aan de CV-ketel plegen.
  Oudenbosch
  Loodgieter / installateur
 • Vocht in kruipruimte en opbollende parketvloer

  We willen graag een nieuwe vloer maar eerst moet het opgelost worden, waar de huidige vochtproblemen vandaan komen aan de achterzijde van het huis. De parketvloer bolt op aan de kant van het raam, isolatie van de spouwmuur is nat en slaat door van buitenaf. De roosters voor en achter zijn open, maar desondanks is toch het kruipluik zeiknat en aan de onderkant van de betonnen vloer hangen druppels, evenals aan de waterleiding.
  Almere
  Vochtexpert
 • Houtkachel plaatsen

  Wij zouden graag een houtkachel laten plaatsen. Onze 2 onder een kap heeft 2 woonlagen. Echter zou het rookkanaal na de eerste etage (betonnen vloer), via het schuine dak naar buiten kunnen. Op het dak willen wij een ventilator laten plaatsen.
  Zeewolde
  Loodgieter / installateur