Betonnen vloer? (155740)


Offertes aanvragen

Aannemer

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor betonnen vloer:

Betonnen vloer

Betonnen vloer nodig voor aanbouw achterkant huis, ook fundering. Ik denk dat de dikte ongeveer 20 cm zou moeten zijn. Afmeting:6 x 2,5 meter.
Onze klant uit Nijmegen (Gelderland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor betonnen vloer uit heel Nederland:

 • Zandcementvloer egaliseren

  Het egaliseren van een zandcement dekvloer op een broodjesvloer. Er ligt vloerverwarming die aangesmeerd is en in de keuken een betonnen vloer die niet egaal is. De oppervlakte is ongeveer 40 m2. Alleen het egaliseren van de vloer. Er komt pvc te liggen, daar hebben we al iemand voor. Kunt u komende dagen of dit weekend het komen uitvoeren? Uiteraard als we een goede prijs kunnen overeenkomen.
  Alblasserdam
  Vloerlegger / parketteur
 • Zelfklevend vinyl in visgraatmotief leggen

  Wij zoeken iemand die in ons nieuwe huis een vinylvloer kan leggen. De volledige etage van 52 m2 moet geëgaliseerd worden en er moet een zelfklevende vinylvloer ingelegd worden in visgraatmotief. Het zijn stroken van 91,4 x 16,3 cm die nog in het motief gelegd moeten worden. Huidige laminaat moet eruit, mogelijk betonnen vloer wat egaliseren en daarna de stroken in visgraat leggen. In Amsterdam (Slotervaart) op 1 hoog. Bij voorkeur op vrijdag 26 september.
  Amsterdam
  Vloerlegger / parketteur
 • Laminaat in de garage leggen

  Onze garage is 31 m2 en de betonnen vloer is geïsoleerd met Wallmate 5 cm dik. Daarop komt eerst elektrische vloerverwarming en vervolgens een laminaat vloer, gebruiksklasse 32, b.v. van Quick Step, geschikt voor zwaar gebruik. We willen er een dansvloer van maken. Wij zouden graag de bestaande plint erin laten zitten, zodat de muur niet beschadigd wordt. Deze plint is 1 cm dik en 5 cm hoog. Kan daar een hoge plint in laminaatkleur overheen? Graag hierover telefonisch overleg en ook over de aanschaf van het laminaat.
  Odijk
  Vloerlegger / parketteur
 • Fundering aanleggen voor een garage

  Graag ontvang ik een offerte ten behoeve van aanleg van een fundering voor de garage, met een afmeting van 7 bij 7 meter. Deze wordt gebouwd op houten schakelpalen met betonnen opleggers (exacte aantal nog te bepalen, waarschijnlijk 9 stuks). Eventueel ook gelijk het storten van een betonvloer meenemen in offerte.
  Rotterdam
  Aannemer
 • Af- en aanvoeren aanleggen

  Het gaat om het aanleggen van de aan- en afvoeren voor een keuken, douche en toilet. Het betreft dus alleen het PVC-gedeelte. Gaten door de betonnen vloer boren en de aansluitingen op het riool in orde maken. Verder de wateraanvoer in orde maken. Het gaat om een nieuw in te richten appartement op de begane vloer en de kruipruimte is droog en goed toegankelijk.
  Vianen
  Loodgieter / installateur
 • Vloercoating op het balkon aanbrengen

  We hebben nieuwe vloercoating nodig op onze twee betonnen balkons op de 3e verdieping. Woning is van de jaren '50. De huidige coating is verweerd en hier en daar is het beton zichtbaar. Bovendien loopt het regenwater niet goed van het grote balkon af, dus zou hieraan iets verbeterd moeten worden. De maten van de balkons zijn ongeveer: 5.2 x 1.8 meter en 3.0 x 1.1 meter, dus samen 12-13 vierkante meter.
  Utrecht
  Aannemer
 • Rookkanaal voor de houtkachel aanleggen

  Wij hebben een houtkachel van het vorige huis en willen hiervoor een rookkanaal laten aanleggen. Er moet ook door het dak een pijp gemaakt worden. Het betreft een pannendak op de tweede verdieping. Het is een 2-onder-1-kap-woning. De pijp en het aansluitstuk aan het plafond hebben we nog. Het zijn betonnen verdiepingsvloeren met bewapening en grote kiezels. Op de verdiepingen willen we van de warmte kunnen profiteren. Waarschijnlijk kan het kanaal recht omhoog.
  Borger
  Loodgieter / installateur
 • Betonnen vloer egaliseren

  Egaliseren van een betonnen garagevloer van ongeveer 20 m².
  Zoetermeer
  Vloerlegger / parketteur