Betonnen vloer? (155740)


Offertes aanvragen

Aannemer

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor betonnen vloer:

Betonnen vloer

Betonnen vloer nodig voor aanbouw achterkant huis, ook fundering. Ik denk dat de dikte ongeveer 20 cm zou moeten zijn. Afmeting:6 x 2,5 meter.
Onze klant uit Nijmegen (Gelderland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor betonnen vloer uit heel Nederland:

 • Scheur in de buitenmuur herstellen

  Scheuren moeten worden gedicht en dan over de betonnen vloer en wand iets van een coating. Het is nu nog droog dus zo snel mogelijk
  Nieuwegein
  Gevelspecialist / metselaar
 • Fonteintje plaatsen in de toilet

  Ik wil een klein fonteintje in mijn wc laten plaatsen. Het fonteintje is nog niet gekocht. Er hangt er nu nog geen. Leidingwerk trekken, mag over de muur lopen. Afvoer naar de afvoer van het toilet aanleggen, loopt bovenlangs. Vloer is een betonnen verdiepingsvloer van een appartement.
  Delft
  Loodgieter / installateur
 • Betegelen van de douchebak en wanden

  Douchevloer van tegels maken. Zo dat het water goed wegloopt. Betonnen vloer. Afvoer is nog een gat, moet dichtgemaakt worden. Douchecabine is kleine 1 x 1 meter. Wanden 8 m2. Graag even telefonisch contact.
  Eindhoven
  Tegelzetter
 • Beton storten in een bedrijfspand

  Ik wil graag een betonnen afwerkvloer van 70 m2 en circa 5 cm hoog laten aanbrengen op 1e verdieping van een bedrijfspand. De hoogte van deze verdieping is circa 4 meter. De ondergrond is van beton, van kanaalplaten. Ik wil de vloer graag monoliet laten afwerken. Opstelplaats is direct naast het pand of in ondergelegen werkplaatsruimte.
  Reeuwijk
  Aannemer
 • Vloertegels laten leggen

  Wij willen 45 m2 vloertegels laten leggen. Hiervoor hebben wij tegels van 30x30 cm uitgekozen die op een betonnen vloer gelegd moeten worden.
  Hoeven
  Tegelzetter
 • Freeswerk in vloeren en muren

  In de studio komt een nieuwe keuken en badkamer. Hiervoor zijn extra groepen en leidingwerk nodig. Nu zoek ik iemand voor het freeswerk. Een grove schatting nu, geeft aan dat er ongeveer 3 sleuven van 10 meter in de betonnen vloer nodig zijn. Van de meterkast, door de muur en vloer van de badkamer en door de vloer van de woonkamer. In de wanden is ongeveer 20 meter nodig. Ook in de badkamer frezen voor de waterleidingen, ongeveer 5 meter. 2 Muurtjes in de badkamer zijn van gips. De rest is beton. De vloer in de badkamer is van graniet. Voor de elektra moeten de gleuven 2 cm diep en 2 cm breed zijn. Voor waterleidingen ongeveer 6 cm breed, zodat meerdere leidingen naast elkaar kunnen worden aangebracht.
  Amsterdam
  Loodgieter / installateur
 • Muurtje slopen en met stuc afwerken

  Ik woon in een appartement waar ik een klein, maar gewapend betonnen muurtje in de slaapkamer wil laten wegsnijden. Het is 8 cm dik, 1,4 meter breed en 2,6 meter hoog. Na het uitsnijden ook graag een glad gestucte afwerking van het plafond en de vloer (cement) zodat het egaal is. Tapijt is er nog, om aan te vullen.
  Rijswijk
  Aannemer
 • Fundering verbeteren

  fundering van onze aanbouw staat op houten palen, waardoor er nu scheuren ontstaan in onze plavuizen vloer. Wij willen graag dat dit wordt verbeterd, zodat het niet meer gaat verzakken. Ik denk door een betonnen fundering? De maat van de aanbouw is 6 bij 2 meter. Ik zou graag een vrijblijvende offerte willen ontvangen, zodat wij globaal weten wat het ongeveer zal gaan kosten.
  Monnickendam
  Aannemer