Betonnen vloer? (155740)


Offertes aanvragen

Aannemer

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor betonnen vloer:

Betonnen vloer

Betonnen vloer nodig voor aanbouw achterkant huis, ook fundering. Ik denk dat de dikte ongeveer 20 cm zou moeten zijn. Afmeting:6 x 2,5 meter.
Onze klant uit Nijmegen (Gelderland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor betonnen vloer uit heel Nederland:

 • Vloerisolatie in de kruipruimte aanbrengen

  Vloerisolatie in de kruipruimte aanbrengen. Het is een 2 onder 1 kap woning. Het is 52 m2 (3,25 xx 8,43) betonnen vloer. Isolatie moet aan de onderzijde van de vloer komen. Mogelijk met TonZon isolatiemateriaal, in ieder geval met goede isolatiewaarde. De hoogte van de kruipruimte is 75 cm, deze is droog en schoon. Er lopen verwarmingsleidingen in de kruipruimte. Kruipruimte te bereiken via luik bij de voordeur. We willen geen PUR isolatie. We willen kijken wat de mogelijkheden zijn en ontvangen graag een vrijblijvende offerte. Uitvoeren voor 1 januari 2015 ivm het verlaagde btw tarief.
  Putte
  Isolatiespecialist
 • Vloerisolatie aanbrengen

  Het gaat om een betonnen vloer van circa 100 m2. Die moet aan de onderzijde geïsoleerd worden met schapenwol of vlas. En aansluitend een aansluitende laag folie op de bodem, zo ook aan de wanden. Ik zie graag uw offerte tegemoet. De kruipruimte is 50 a 60 cm hoog. Kunt u aangeven hoe u de isolatie gaat aanbrengen?
  Hoorn
  Isolatiespecialist
 • Houtkachel installeren

  Nieuwbouwhuis uit 2007 met betonnen vloer en plat dak. Er moet 2 x geboord worden want het is maar een verdieping boven begane grond. In de woonkamer van 4 meter hoog een niet geïsoleerde pijp aanbrengen. Daarna door berging 2 meter omhoog een dubbelwandige pijp aanbrengen. Op dak liggen zonnepanelen, dit is een probleem. Graag eerst een indicatie van kosten.
  Weert
  Loodgieter / installateur
 • Vloerverwarming aanleggen

  Vloerverwarming aanleggen en aansluiten op de CV. Moet er aan de CV iets aangepast worden? Het oppervlakte is circa 40 m2, betonnen vloer. Er moet een PVC vloer gelegd worden als de vloerverwarming ligt. De huidige vloerbedekking is van hout.
  Nieuwegein
  Loodgieter / installateur
 • WC-vloer tegelen

  Ik wil graag onze vloer van het toilet laten betegelen. Het is op dit moment een betonnen vloer, ik wil hier tegels van 10 bij 10 cm laten leggen. Het gaat om een ruimte van 110 cm bij 80 cm. Om dit te kunnen doen zou de wc pot gedemonteerd moeten worden en als de tegels gelegd zijn weer gemonteerd moeten worden.
  Weesp
  Tegelzetter
 • Vloer met tonzon isoleren

  Ik wil de vloer van ons huis isoleren. De oppervlakte van de woning is 8 x 6 meter. We hebben een betonnen vloer. Er is een kruipruimte met een droge zandvloer. De hoogte van de kruipruimte is ongeveer 80 cm.
  Amersfoort
  Isolatiespecialist
 • Vloerisolatie aanbrengen

  Voor het verkrijgen van een hypotheek heb ik een specificatie nodig voor de installatie van energiebesparende voorzieningen. Nu zijn er een aantal opties, maar ik denk dat binnen het budget vloerisolatie het meest aannemelijk lijkt. Dit zal ook uitgevoerd moeten worden wanneer de hypotheek akkoord is bevonden. Het vloeroppervlak van de vertrekken bij elkaar is ca 40 m2. Het gaat om ongeveer 10 m2 betonnen vloer. Bereikbaar via kruipluik en kruipruimte. Daarnaast is er ongeveer 30 m2 houten vloer. Hier is geen kruipluik dus er zullen wat vloerdelen verwijderd moeten worden. Voor verheldering van de situatie zal ik een aantal documenten toe kunnen sturen. Ik zou graag een offerte ontvangen waarin: materiaal, isolatiewinst, benadering van uren en eventueel bijkomende kosten staan vermeld. De woning is te bezoeken op afspraak.
  Utrecht
  Isolatiespecialist
 • Betonnen fundament voor aanbouw maken

  Voor aanbouw in goed geïsoleerd houtskelet ( geen verdieping) plat dak dient fundering/ vloer aangelegd worden. Tot 4m breed van de woonboerderij af. Oppervlakte 38m2 Is vloerplaat voldoende? Wat is hier voor nodig?
  Surhuizum
  Aannemer