Betonnen vloer? (155740)


Offertes aanvragen

Aannemer

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor betonnen vloer:

Betonnen vloer

Betonnen vloer nodig voor aanbouw achterkant huis, ook fundering. Ik denk dat de dikte ongeveer 20 cm zou moeten zijn. Afmeting:6 x 2,5 meter.
Onze klant uit Nijmegen (Gelderland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor betonnen vloer uit heel Nederland:

 • Aanleggen coax en een internetkabel in de (droge) kruipruimte

  Aanleggen coax en een internetkabel in de (droge) kruipruimte (11 mtr) met aansluiting tv. In de betonnen vloer moet een gat geboord worden.
 • Laminaat in de nieuwe woning leggen

  Wij willen laminaat laten leggen in onze nieuwe woning, een appartement Het gaat in totaal om 82 m2 te leggen click laminaat en ondervloer. Op een betonnen vloer. Afwerking geschiedt met plakplinten, circa 55 meter. Wij verzorgen zelf de levering van het laminaat, de ondervloer en de plinten.
 • Vloer leggen en kastenwand plaatsen

  Ik wil graag een massieve kastenwand van Lundia laten plaatsen van max. 300 cm breed x 250 cm hoog x 72 cm diep, zie bijlage. De ondervloer is een betonnen vloer waar laminaat op ligt. Wellicht het deel waar de kast komt te staan de plint verwijderen zodat de kast strak tegen de wand kan staan. Wellicht ten overvloede, dit is een vak apart. Ik ben zelf een perfectionist, en zoek een dito kasten-vakman.
 • Betonvloer storten

  Wij willen onze bestaande vloer ( 25 m2 ) , gedeeltelijk hout en gedeeltelijk gemetselde stenen met een deklaag erover laten vervangen door een betonnen vloer direkt geschikt voor vloerverwarming. Er zitten wel stroom ,gas ,waterleidingen onder de vloer en er zit nog en rest van een schoorsteen wat weg gehaald moet worden . Het gedeelte met de deklaag zal een stuk uitgegraven moeten worden volgens ons ? ( 7 m2 ). De keuken ( 12 m2)zit een betonnen vloer in met plavuizen deze moeten eruit en moet ook vloerverwarming in echter de keuken blijft staan. Er zit een kleine kruipruimte onder de vloer.
 • Bad installeren

  We hebben een douchecabine of badkuip die moet worden geïnstalleerd. We twijfelen nog wat we gaan aanschaffen. De vloer moet open gemaakt worden vanwege een lekkage bij de afvoer. Dat moet eerst verholpen. Dus de tegels ook (deels) verwijderen. Er is een betonnen ondervloer. Tevens verplaatsen van een wastafel (behalve als we voor het bad kiezen) en betegelen van de wanden met basis, witte tegels. De wanden zijn ongeveer 30 m2? Misschien de nieuwe erover heen zetten? De badkamer is ongeveer 3 x 3 meter. Ik zoek iemand die Engels/Australisch spreekt want ik spreek geen Nederlands.
 • Gaten in de betonvloer boren

  Bij deze graag een prijsopgave voor het boren van 2 gaten in de betonnen vloeren van ons huis. Het gat op de 1e verdieping zou 18 cm in doorsnee moeten worden en de vloer heeft een dikte van 170 mm beton. Het kan zowel van onder als boven geboord worden. Het gat voor de 2e verdieping zou 250mm in doorsnee moeten worden en de vloer heeft een betondikte van 22cm. Deze zou van onderaf geboord moeten worden.
 • Betegelen van de keuken, badkamer en WC

  Badkamer vloer: +- 4 m2 de ondergrond is graniet wanden: 1,80 x 2,10 x 2,40 (hoogstwaarschijnlijk niet helemaal tot boven betegelen), het zijn gestucte wanden Toilet: vloer: +- 1,5 m2 met betonnen ondergrond wanden: 1,20 x 0,90 x 2,40 (hoogstwaarschijnlijk niet helemaal tot boven betegelen), ook gestucte wanden Keuken Gedeelte van de muur van ongeveer 3,00 x 1,60 (breedte x hoogte) Voor de badkamer en toilet een grotere maar niet al te grote tegel. Voor de keuken een kleine, standaard maat tegel. De tegels moeten nog worden uitgezocht, mogen mee aangeboden worden. Uitvoering 17 en 18 juli.
 • Terras aanleggen met keramische tegels

  Terras aanleggen 5 x 5 meter. Betegelen met keramische tegels 60 x 60 x 2 cm. In tras mortel zetten zodat het niet stuk kan vriezen. De betonnen fundatie vloer is bestaand.