Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor betonnen vloer:

Betonnen vloer

Betonnen vloer nodig voor aanbouw achterkant huis, ook fundering. Ik denk dat de dikte ongeveer 20 cm zou moeten zijn. Afmeting:6 x 2,5 meter.
Onze klant uit Nijmegen (Gelderland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor betonnen vloer uit heel Nederland:

Vochtdoorslag aan de vloer verhelpen

Sinds deze winter hebben wij te kampen met een vochtplek op de vloer. Wij hebben een marmeren vloer. Onder de mat in een hoek bij het kruipluik is op de betonnen vloer sprake van steeds opkomend vocht. Het lijkt alsof dit vocht zich ook onder enkele tegels verspreidt. Zowel tijdens droge en natte perioden blijft het vocht opkomen. Wij hebben de luchtroosters gecontroleerd en deze zijn in orde. De vloer van de kruipruimte is op die plaats droog. Ook is in de kruipruimte geen vochtplek geconstateerd. Graag zouden wij de oorzaak willen weten en hoe dit kan worden verholpen.

Vaste trap plaatsen

Ik wil een dichte vaste trap in plaats van een vlizotrap. Het bestaande gat moet dicht en er moet een nieuw gat in de betonnen vloer komen. Ik heb een gezinswoning. De trap zou moeten komen in de huidige gangkast. Het zou gaan om een trap met een draai.

Funderingsherstel

Het buurhuis is onderheid en deze woning is niet onderheid. De woningscheidende wand is gezamenlijk, wat de oorzaak is. Het constructief rapport is in handen van Sinke Kampen en op te vragen. Om het probleem op te lossen zouden beide woningen verticaal van elkaar losgezaagd moeten worden. Vervolgens zou nr 33 een zelfstandige scheidingsmuur moeten krijgen die niet verankerd is aan het buurhuis. De betonnen vloer zal tevens vervangen moeten worden, het penant aan de voorzijde moet op een deugdelijke manier vervangen worden, aangezien het een beschermd stadsgezicht is.

Beschadigde gewapend betonnen vloer egaliseren en coaten

Egaliseren van een door slijtage “kapot gereden” cement laag op gewapend betonnen vloer in een garage. De wapening is op diverse plekken zichtbaar. De putten in de vloer zijn op diverse plaatsen tot maximaal 2,5 centimeter diep. Afmeting vloer (rechthoek) is 7.30 meter lang bij en 3.10 meter breed (23 m2). Egalisatie versleten vloer met cementgebonden egaline (goede hechting aan beton ondergrond is essentieel). Vervolgens op de geëgaliseerde (en waterpas) cement vloer een dikke, epoxy coating aanbrengen in een lichte kleur die slijtvast (parkeren voertuig) en met water schoon te spuiten en te wassen is. Voor voldoende droogtijd egaline 1 dag per mm plannen. Bij de garagedeur (uitgang) is de vloer precies op de metalen garagedeur drempel: er kan eventueel een metaal profiel geplaatst worden. Bij de keukendeur is de drempelhoogte van de huidige vloer garage 2.50 centimeter. Zie voorts de ronde putdeksel ( dit moet uiteraard open blijven ) en de PVC afvoerpijpen in de hoek van de garage. Verder geen andere voorwerpen die “in de weg” zitten. Let op: langdurige zware belasting vloer met voertuig van ruim 1.50 ton. Dus egalisatie en epoxy coating moet deze belasting aankunnen. Het is niet de bedoeling de gehele vloer open te hakken / breken en vanaf de wapening/fundering opnieuw een vloer te gaan storten.

Betonnen vloer aanbrengen

Ik wil graag een betonnen vloer aan laten brengen. Vloer en rotte balken zijn verwijderd. Het gaat om 25 vierkante meter en is op de begane grond. er was geen kruipruimte aanwezig. Het moet met Tempex geïsoleerd moeten worden. Er zal eerst 20 cm gelegd moeten worden.

Vloer waterbestendig egaliseren

Betonnen vloer van ongeveer 40 vierkante meter, verdeelt over 3 ruimtes, waarvan 1 grote en 2 kleintjes laten egaliseren. Belangrijk is dat de vloer waterbestendig wordt.

Badkamervloer vervangen door beton

We willen de badkamer helemaal opnieuw doen. Echter is het een jaren '30 huis en zit er geen betonnen vloer in. Hoeveel kost het ongeveer om een betonnen vloer te storten? Het gaat om een ruimte van 6 vierkante meter. Optioneel is het leidingwerk in de badkamer omleggen ook onderdeel van de klus.

Kruipruimte isoleren

Het betreft een offerte aanvraag voor het isoleren van de kruipruimte met korrels. De vloer van de woonkamer is van hout, deze kruipruimte heeft geen toegang via een luik. De kruipruimte onder de keuken en de hal is wel toegankelijk via een luik en dit betreft een betonnen vloer. In totaal gaat het om een vloeroppervlakte van 56 m2 en de hoogte van de kruipruimte is ongeveer 55 centimeter.

Partners

Partners van Casius