Betonnen vloer? (155740)


Offertes aanvragen

Aannemer

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor betonnen vloer:

Betonnen vloer

Betonnen vloer nodig voor aanbouw achterkant huis, ook fundering. Ik denk dat de dikte ongeveer 20 cm zou moeten zijn. Afmeting:6 x 2,5 meter.
Onze klant uit Nijmegen (Gelderland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor betonnen vloer uit heel Nederland:

 • Rookkanaal en houtkachel plaatsen

  Rookkanaal plaatsen door twee betonnen plafonds heen. Vloer beneden nu laminaat op betonnen vloer.
  Zoetermeer
  Loodgieter / installateur
 • Rookkanaal en dakdoorvoer maken

  Rookkanaal maken, 2 maal betonnen vloer 1 maal dakdoorvoer. Totaal aantal meters pijp ong. 9 meter.
  Lisse
  Loodgieter / installateur
 • Betonnen vloer storten in de huis- en eetkamer

  Ik wil een betonnen vloer laten storten als ondergrond voor tegels. Het gaat om twee gekoppelde ruimtes waarvan de voorkamer een oppervlakte heeft van 22 m2 en de eetkamer heeft een oppervlakte van 10 m2. De vorige vloer is al verwijderd. Het zal dan gaan om een zandlaag, isolatielaag en een beton laag.
  Oost-Souburg
  Aannemer
 • Betonvloer voor wasmachine storten

  Onze wasmachine staat nu op een houten vloer op de 2e verdieping. Hij staat op de overloop en er wordt binnenkort een inbouwkast voor geplaatst. Om te voorkomen dat het hele huis trilt als de wasmachine aan staat willen we graag een betonnen vloertje laten storten, maximaal 1 m x 2,5 m. Graag ontvang ik een prijsopgave wat hiervoor ongeveer de kosten zullen zijn.
  Utrecht
  Vloerlegger / parketteur
 • Trap en hal met FlexxFloors bekleden

  Trap en hal met flexfloors bekleden. Hal 2.3 x 2.4 meter en een trap met 13 treden. We zullen zelf het oude materiaal verwijderen en zullen alles glad maken, betonnen vloer die eerder geëgaliseerd is. Marmoleum op vloer en trap. Houten treden van de trap zullen ook kaal gemaakt zijn.
  Egmond aan Zee
  Vloerlegger / parketteur
 • Gamma houtkachel plaatsen

  Voor mijn werkkamer (ca. 110 m3) overweeg ik de aanschaf van een Gamma houtkachel type Halland. De werkkamer is een goed geïsoleerde aanbouw met betonnen vloer en plat dak. Ik wil graag een offerte ontvangen voor de totale aanlegkosten.
  Geldrop
  Loodgieter / installateur
 • Kachelpijp leveren en monteren

  Ik zou graag een offerte ontvangen voor het leveren en monteren van een rookkanaal, inclusief boren door betonnen vloeren. Ik ontvang graag een offerte met daarin duidelijk aangegeven welke werkzaamheden en onderdelen u levert voor uw prijs. Vanzelfsprekend dient alles te voldoen aan alle Nederlandse normen. Ik heb reeds een kachel gekocht van het merk Cera (design), type Quadrigo van Duitse makelij. Deze is 128 cm hoog en heeft een uitlaat aan de bovenzijde, buitenmaat daarvan is 148 mm. -Hoogte vloer-plafond BG: 2.61 meter (dus nog 133 cm te gaan op BG). -Verdiepingshoogte 1e verdieping: 2.41 meter, 20 cm betonnen vloer. -2e verdieping: vloer tot binnenkant nok: 3.55 meter, vloer is ook 20 cm dik beton.
  Nijmegen
  Loodgieter / installateur
 • Garage bouwen

  Aan het einde van het jaar wordt onze nieuwe woning opgeleverd. Wij willen direct na oplevering een garage van 6 x 3 x 2,7 meter laten plaatsen. De garage dient op staal gefundeerd te worden, enkel een gewapend betonnen vloer met onder de wanden een verdikking. Verder dient de muur halfsteens gemetseld te worden, stenen zijn in ons bezit. Wij zijn nu aan het inventariseren wat het kost om de garage te laten bouwen inclusief de kosten voor het dak. Het platte dak willen we onderhoudsarm hebben met een levensduur van meer dan 10 jaar. Kunt u een richtprijs geven voor de werkzaamheden?
  Hooglanderveen
  Timmerman