Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor betonnen vloer:

Betonnen vloer

Betonnen vloer nodig voor aanbouw achterkant huis, ook fundering. Ik denk dat de dikte ongeveer 20 cm zou moeten zijn. Afmeting:6 x 2,5 meter.
Onze klant uit Nijmegen (Gelderland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor betonnen vloer uit heel Nederland:

Betonnen vloer in tuin storten

Ik zou graag mijn tuin van een betonnen vloer voorzien. Tuin opp. Is ong. 250m2

Verwijderen van een balkon

Wat zijn de kosten van het verwijderen van een balkon? Betonnen vloer van 3 bij 1 m. Met een houten hekwerk. Zal op een nette manier afgezaagd moeten worden om het vooraanzicht netjes te houden.

Ruwe betonvloer in een paardenstal maken

Ik wil graag een ruwe betonnen vloer laten plaatsen in mijn paardenstal van 10 x 30 meter. Het is de bedoeling dat de grond een beetje ruw is zodat de paarden niet uitglijden. Zou u een prijs indicatie kunnen geven. Graag via de mail beantwoorden.

Vlisotrap vervangen door een vaste trap

Wil mijn vlizotrap laten vervangen voor een vaste trap. Daarbij zal wel een nieuw gat gemaakt moeten worden, denk ik, in de betonnen vloer. Indien er een goede prijs is zullen er mogelijk zo'n 20 andere woningen/ huishoudens interesse hebben.

Trapgat met staal maken en trap plaatsen

Er moet een gat gezaagd worden in een betonnen vloer en een staalconstructie gemaakt worden de vloer is 15 cm dik en is een gestorte vloer (getunneld) . Graag een al in prijs trapgat staal en trap . Graag reageren per mail

Flexxfloor leggen in de keuken

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten leggen van Flexxfloors in de keuken. De vloeroppervlakte is 4 x 4 meter en de oude vloer is al verwijderd waardoor er nu een kale betonnen vloer zichtbaar is.

Aanbouw aan het huis laten plaatsen

Ik wil graag een aanbouw laten plaatsen van ongeveer 4 x 4 meter met kozijnen. Betonnen vloer met vloerverwarming. Afwerking houten potdekseldelen zwart (authentiek) gelijk aan bestaande bouw bijkeuken. Hoogte eveneens identiek aan bestaande bijkeuken (1 geheel). Uitvoering hout skelet met openslaande tuindeuren.

Tuin afgraven om een zwembad aan te leggen

Wij willen een zwembad van 3.60 meter doorsnede en 135 meter diep in onze achtertuin aanleggen. Hiervoor moet een gat gegraven worden van ongeveer 450 x 130 cm. Ook moeten de stronken van een vijgenboom (stam diameter 20 cm) en een appel (stam diameter 10 cm) weg worden gehaald. Bijna alle grond en restanten bomen moet worden afgevoerd. Eventueel zou er in het gat een betonnen vloer moeten komen van ongeveer 15 cm dikte, zodat het zwembad niet omhoog komt drijven door grondwater. De ingang naar de tuin is een deur van ongeveer 95 cm breed en is direct vanaf een openbare parkeerplaats te bereiken. De bestaande bestrating en buxus haag haal ik zelf weg. Graag zou ik een kostenplaatje willen hebben, zodat wij een definitieve beslissing kunnen nemen of het rendabel is om een bad aan te leggen. Ik weet niet hoe hoog het grondwater staat, maar er zal eventueel een betonnen plaat in moeten.

Partners

Partners van Casius