Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor betonnen vloer:

Betonnen vloer

Betonnen vloer nodig voor aanbouw achterkant huis, ook fundering. Ik denk dat de dikte ongeveer 20 cm zou moeten zijn. Afmeting:6 x 2,5 meter.
Onze klant uit Nijmegen (Gelderland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor betonnen vloer uit heel Nederland:

Balkon coaten

Ik wil mijn balkon van circa 5 x 1 meter laten coaten. Er ligt nu een (denk ik) betonnen vloer. Het huis is van 1938.

Draagmuren en Nehobo vloer slopen

Het slopen van 35 m2 Nehobo vloer (holle bakstenen met voorgespannen betonnen liggers). En 2 draagmuren uitbreken (3,5 en 4 meter lang, 2,6 meter hoog) en ze ondersteunen met een stalen constructie.

Toiletruimte renoveren

Ik wil mijn toiletruimte verbouwen. De afvoer van de toilet moet verplaatst worden om een hangend toilet te kunnen plaatsen. Ik heb geen kruipruimte dus zodoende moet deze afvoer ingefreesd worden in de betonnen vloer. Daarnaast sanitair plaatsen en een nieuw fonteintje. Vloer en wand moeten betegeld worden. Voor de vloer wil ik cementtegels gebruiken die ook geïmpregneerd moeten worden en in een patroon worden gelegd. De vloeroppervlakte is ongeveer 1.25 x 1.30 meter.

Betonrot in de kruipruimte behandelen

Er is onder onze vloer in de kruipruimte betonrot geconstateerd in de betonnen balken die de vloer dragen. Ik heb hiervan enkele foto's gemaakt maar ben er niet zeker van dat dit het enige is. Ik ben in de kruipruimte geweest en ik zie een aantal plekken. Kunt u inspecteren of er meer plekken zijn en alle plekken behandelen. Na de behandeling wil ik een certificaat en garantie hebben.

Betonvloer met dekvloer maken

In de, begin september op te leveren, glazen aanbouw willen we graag een pvc stroken vloer hebben. Hiervoor is het nodig om een betonnen vloer met dekvloer en egaline te maken. Deze kan waarschijnlijk aan 3 zijden verankerd worden aan de bestaande funderingsbalken. De achterzijde van de woning is alleen te bereiken via de voorzijde, er is geen achterom. De vloer komt aan de bestaande achtergevel precies tussen de 2 schuurtjes. De ondergrond bestaat uit een zandbed met daaronder vette klei. De totale oppervlakte is ongeveer 3 x 5 meter.

Laminaat leggen op een betonnen vloer

Betreft laminaat leggen op een betonnen vloer op de begane grond. In totaal is het 16,5m2. Tevens moet er een ondervloer bestaand uit platen en folie worden gelegd, om er voor te zorgen dat de ondervloer dezelfde hoogte heeft. Er is een muur verwijderd en hierdoor is dit ongelijk. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Balkonvloer waterdicht afwerken

Ik heb een balkon van ongeveer 6m2 groot. Het balkon is net gerenoveerd, maar de betonnen vloer moet nog worden afgewerkt. Hij moet netjes aflopen en liefst waterdicht worden gemaakt om vocht buiten te houden. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Vloertegels of steenstrips aanleggen

Ik wil graag een ruimte van ongeveer 100 m2 laten voorzien van steen strips op een betonnen vloer. De steen strips mogen in overleg worden aangeboden.

Partners

Partners van Casius