Betonnen vloer? (155740)


Offertes aanvragen

Aannemer

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor betonnen vloer:

Betonnen vloer

Betonnen vloer nodig voor aanbouw achterkant huis, ook fundering. Ik denk dat de dikte ongeveer 20 cm zou moeten zijn. Afmeting:6 x 2,5 meter.
Onze klant uit Nijmegen (Gelderland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor betonnen vloer uit heel Nederland:

 • Betonnen vloer coaten in de woonkamer

  Volgend jaar wordt onze nieuwbouwwoning opgeleverd. Deze wordt afgeleverd met vloerverwarming en een betonnen, gladde afwerking. Wij willen graag deze grijze betonlook vasthouden. Wat moet er dan gebeuren om de vloer kras en vlekvrij te maken? Kunt u ook aangeven wat dit kost? Het gaat in totaal om grofweg 72 m2.
 • Laminaat leggen op zolderkamer

  Wij willen in een zolderkamer van 15 m2 laminaat laten leggen met plakplinten. De ondergrond is een kale betonnen vloer. We hebben alle materialen besteld bij Praxis, inclusief ondervloer, en deze worden op 30 november geleverd. Wij willen de vloer daarna zo snel mogelijk laten leggen en ontvangen graag een prijsindicatie van de legkosten.
 • Schuur tot badkamer ombouwen

  Een bestaande schuur wil ik als badkamer gaan gebruiken. In de schuur zijn het plafond en twee zijkanten geïsoleerd. De vloer niet, die heeft halverwege de vloer een luik waar een betonnen bak onder zit. Dat luik mag dichtgemaakt worden. De vloer isoleren en vloerverwarming aanbrengen en plavuizen erop. Voor de vloerverwarming dient er misschien een aparte groep aangelegd te worden. Ik kan nu een aantal apparaten zonder problemen tegelijk aanzetten. De twee nog niet geïsoleerde wanden dienen geïsoleerd te worden en vervolgens alles stuken. Misschien wil ik er een hottub in zetten. Alles verzorgen behalve het sanitair. De schuur is ongeveer 2 x 2.5 meter. Hij staat los van het huis. Ik wil graag een prijs weten voor dit plan.
 • Klussen in de badkamer uitvoeren

  Ik wil graag een aantal klussen laten uitvoeren: - het maken van een nisje in een holle wand, circa 25 cm diep - het betegelen van wanden en vloer in een nieuwe badkamer, circa 15 m2. Binnenmuren en een betonnen vloer. - het plaatsen van een bad (leidingen zijn al aangelegd) - het afwerken van het plafond in de nieuwe badkamer, stucwerk of plastic panelen En nog een aantal bijbehorende klusjes in verband met de nieuwe badkamer. De materialen verzorg ik zelf.
 • Badkamer installeren en opnieuw betegelen

  Een douchecabine plaatsen, een badkamermeubel plaatsen en het opnieuw betegelen van de badkamervloer van 7,5 m2. Het is een betonnen vloer met een opstaande rand voor het douchegedeelte.
 • Schuur met loungegedeelte plaatsen

  We willen en schuur op maat laten plaatsen van 3.50 diep x 2.20 meter breed met in de breedte aansluitend een overkapte loungegedeelte van 2.50 meter diep en 3.20 meter breed. Materiaal; gemiddeld duurzaam hout bvk vergrijzend hout. Vloer; bestaande betonnen vloer van huidige schuur naar nieuwe omtrek van het geheel trekken. Ook graag een prijsopgaaf over de afbraak en afvoer van de oude houten schuur.
 • Vloer van kantoorpand egaliseren

  Kantoorpand 13e etage. Er zijn geen seperatiewanden alleen een keukentje. In totaal is het ongeveer 250 m2. De betonnen vloer egaliseren. Nieuwbouw dus schoon.
 • Tegelvloer leggen in slaapkamers

  Onze nieuwbouwwoning is vorige maand opgeleverd. Wij willen daar graag keramische vloertegels laten plaatsen in de slaapkamers. Het gaat om Marokkaanse tegels van 20 x 20 cm, die op een betonnen vloer met vloerverwarming moeten worden gelegd. De slaapkamers bevinden zich op de 1e verdieping en hebben een totale oppervlakte van circa 32 m2. Ik zal de tegels zelf aanschaffen, maar de tegelzetter kan de lijm en het voegmiddel leveren. Ik wil het werk graag op korte termijn laten uitvoeren, e.e.a. afhankelijk van de levertijd van de tegels.