Betonnen vloer? (155740)


Offertes aanvragen

Aannemer

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor betonnen vloer:

Betonnen vloer

Betonnen vloer nodig voor aanbouw achterkant huis, ook fundering. Ik denk dat de dikte ongeveer 20 cm zou moeten zijn. Afmeting:6 x 2,5 meter.
Onze klant uit Nijmegen (Gelderland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor betonnen vloer uit heel Nederland:

 • Bekabeld internet aanleggen

  Ik heb een Ziggo router met draadloos internet. Ik wil een kabel doortrekken naar zolder (tweede verdieping) zodat ik daar bekabeld internet heb. Wat zouden de kosten zijn voor doortrekken kabel van de begane grond naar tweede verdieping door betonnen verdiepingsvloeren?
  Utrecht
  Elektricien
 • Dakterras maken

  Een dakterras van 4 bij 5 meter op een betonnen dak met isolatie en bitumen afdekking plaatsen. Het terras moeten worden omgeven door staanders van 1,50 meter hoog te bevestigen op de vloer met daartussen doorzichtige kunststofplaten. Voor de toegang, dient een houten buitentrap te worden geleverd en gemonteerd.
  Amsterdam
  Aannemer
 • Vloeren betegelen in hal, woonkamer en keuken

  Ik wil graag tegels in de hal, in de keuken en woonkamer laten leggen. Het gaat om 43 m2 tegels en zijn 40 x 40 cm. Het zijn dikke tegels van circa 1,5 cm. Ik heb een Italiaanse gebakken tegel gezien, maar nog niet aangeschaft. Het gaat om een betonnen ondervloer. Er kan zo op getegeld worden, geen vloerverwarming.
  Purmerend
  Tegelzetter
 • Damwand en fundering plaatsen

  Wij hebben dijkwoning waarbij aan de achterkant woning een strook grond ligt van 3 meter, dan een betonnen damwand (die kapot is) met een sloot erachter. De sloot is 3 meter breed en hoogteverschil tussen grond en sloot is 160cm, dus vanaf wateroppervlakte tot aan bovenkant damwand is 160cm. De bedoeling is een nieuwe damwand te plaatsen (huidige op zijn plaats te laten aangezien er anders risico is dat woning wegzakt) vervolgens komen er dan palen in de grond en op deze palen dient een betonnen fundering te komen welke als ondergrond/vloer dient voor de aanbouw. Lengte van de damwand is max 12 meter, net als de fundering die dan 3 meter breed zal worden. We hebben reeds een goede prijs voor de palen waarop de betonnen fundering zal komen. Vergunning is binnen.
  Heinenoord
  Aannemer
 • Cementdekvloer en vloerverwarming aanleggen

  Ik wil graag een cementdekvloer laten storten in de woonkamer op een betonnen ondergrond. Hier moet daarna vloerverwarming in komen. Een dekvloer van 3 centimeter moet dan genoeg zijn. Het gaat om een vloeroppervlakte van 34 m² en 19 m² waar 2 centimeter dekvloer op moet komen om de gehele kamer gelijkvloers te maken. Graag een gespecificeerde offerte met hierin de kosten voor de vloer en separaat de kosten voor de vloerverwarming.
  Ossendrecht
  Vloerlegger / parketteur
 • Laminaatvloer leggen

  Door brand bij de benedenburen is mijn laminaatvloer bol gaan staan. Waarschijnlijk door de hitte. Ik heb een kersenkleur laminaat van in totaal 17 m². Het gaat om verschillende kamers maar de vloer loopt door. De betonnen vloer eronder is niet waterpas. Het laminaat heb ik ooit gekocht in een bouwmarkt maar ik kan zelf geen laminaat met kersenkleur vinden, kunt u dit leveren en leggen? Het is wel verzekeringswerk dus graag eerst een indicatie van kosten.
  Groningen
  Vloerlegger / parketteur
 • Appartement renoveren

  Ik wil de oude keuken vervangen en de afscheiding naar de kamer (een niet dragend stalen geraamte) moet weg. Behang verwijderen uit alle kamers en spachtelputz in een lichte kleur op de muren aanbrengen. De plafonds witten in alle kamers. De 9 deuren schilderen. Het oppervlak is 120 meter muur, vloeroppervlakte is circa 70 m2. Het is een flat met lift op de derde etage in Amsterdam Oost, ik krijg zeer waarschijnlijk 25 juli de sleutel. Kale betonnen vloer waar straks laminaat op gelegd zal worden. Hoeft dus niet afgeplakt te worden maar wel weer schoon opleveren.
  Amsterdam
  Aannemer
 • Linoleum verwijderen en laminaat leggen

  Removing linoleum, laying laminat, 36 m2, 16-18 August 2014. Linoleum vloer verwijderen en laminaat leggen. Het is 36 m2, ondergrond is betonnen vloer. Uitvoering 16-18 augustus want daarna komt de nieuwe keuken.
  Groningen
  Vloerlegger / parketteur