Betonnen vloer? (155740)


Offertes aanvragen

Aannemer

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor betonnen vloer:

Betonnen vloer

Betonnen vloer nodig voor aanbouw achterkant huis, ook fundering. Ik denk dat de dikte ongeveer 20 cm zou moeten zijn. Afmeting:6 x 2,5 meter.
Onze klant uit Nijmegen (Gelderland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor betonnen vloer uit heel Nederland:

 • Offerte

  Graag zouden we een offerte ontvangen voor het laten aanleggen van vloerverwarming in ons "nieuwe huis. Het betreft ons huis met het volgende adres: Bargerkempke 13, 7103 DX Winterswijk. Het zou dan gaan om de woonkamer/eetkamer/ keuken wat in totaal ongeveer 40M2 beslaat. Het betreft een betonnen vloer, welk we graag strak en geegaliseerd willen laten afwerken. Met vriendelijke groet, Sjors Tessers
 • Vlizotrap vervangen door vaste trap

  Wij hebben nu een vlizotrap naar onze zolderverdieping en overwegen die te laten vervangen door een vaste trap. Er moet een nieuw trapgat worden gemaakt in de betonnen vloer en het oude trapgat moet worden gedicht. We ontvangen graag een prijsindicatie en willen ook graag het verschil weten in kostprijs van een dichte trap ten opzichte van een opeen trap.
 • Verbouwing van een bestaande woning

  Het huis bevat een constructief probleem. De kern van het probleem is: Het buurhuis is onderheid en deze woning is niet onderheid. De woningscheidende wand is gezamenlijk, wat de oorzaak is. Het constructief rapport is in handen van Sinke Kampen en op te vragen. Om het probleem op te lossen zouden beide woningen verticaal van elkaar losgezaagd moeten worden. Vervolgens zou nr 33 een zelfstandige scheidingsmuur moeten krijgen die niet verankerd is aan het buurhuis. De betonnen vloer zal tevens vervangen moeten worden, het penant aan de voorzijde moet op een deugdelijke manier vervangen worden, aangezien het een beschermd stadsgezicht is.
 • Ondersteuning van de vloerbalk repareren

  De vloer van de erker zakt door. Het gaat om één balk. Deze onderslag heeft zijn oplegging verloren. De balk kan op een eenvoudige wijze worden hersteld door een poer / ondersteuning aan te brengen op de betonnen balk die onder de vloer ter plaatse van de erker loopt. Dit kan met een goede stenen poer of met een hardhouten ondersteuning, let wel op dat de balk door middel van een krik onder spanning word teruggebracht in zijn oorspronkelijke stand. De kruipruimte is goed toegankelijk.
 • Terrazzovloer in de souterrain aanbrengen

  Ik ben benieuwd naar de kosten om een terrazzo vloer (eenvoudige stijl, geen ingewikkelde sierranden) aan te leggen in onze badkamer in het souterrain. De badkamer wordt ongeveer 2,5 bij 3 meter. De rest van de vloer van het souterrain zullen we isoleren, is dit ook mogelijk onder terrazzo? En hoe zit het met leidingen die we moeten wegwerken? Het is een betonnen bak. Er is geen kruipruimte aanwezig. Kan er eerst een isolatielaag worden aangebracht en daarop de terrazzovloer? Graag informatie/advies hierover.
 • Gietvloer in keuken en woonkamer aanbrengen

  We willen een gietvloer in de keuken en woonkamer. Huidige vloer is van beton. We staan open voor voorstellen wat betreft kleur. We denken aan beige kleur, we twijfelen of we glans willen of niet. Het betreft 120 m2 in totaal. Voor in de badkamer overwegen we het ook. Ook dit is een betonnen vloer en betreft 15 m2. Ivm beperkt budget is prijs belangrijk.
 • Badkamer geheel verbouwen

  Badkamer verbouwen. De afmeting is 2,1 x 2,4 meter. Sloopwerk, inloopdouche, hangtoilet, sanitair en meubels plaatsen, nieuwe installatie leidingwerk, een betonnen vloer ipv houten vloer maken, tegels, plafond met spotjes en stucwerk. Ik heb een eigen zaak maar geen tijd voor mijn eigen badkamer.
 • Betonnen vloer met vloerverwarming aanleggen

  Houten vloer vervangen voor betonnen vloer met vloerverwarming. Oppervlakte ongeveer 28 vierkante meter.