Betonnen vloer? (155740)


Offertes aanvragen

Aannemer

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor betonnen vloer:

Betonnen vloer

Betonnen vloer nodig voor aanbouw achterkant huis, ook fundering. Ik denk dat de dikte ongeveer 20 cm zou moeten zijn. Afmeting:6 x 2,5 meter.
Onze klant uit Nijmegen (Gelderland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor betonnen vloer uit heel Nederland:

 • Vrijstaande garage bouwen

  Hierbij wil ik een prijsindicatie opvragen voor het laten bouwen van een vrijstaande garage op een stuk eigen grond waar geen vergunning nodig is. Het gaat om een vrijstaande garage met: - Binnenafmetingen in meters (lxbxh) = 6.0 x 3.0 x 2.5 - Stenenmuur met isolatie en ventilatie - Plat dak met isolatie en metalen omlijsting - Betonnen vloer met isolatie - Hemelwaterafvoer - Elektriciteit (zelf aanleggen) - Roll-a-door garagedeur, afmetingen in meters (bxh) = 2.5 x 2.2 - Hardhouten bergingsdeur met dubbelglas, afmetingen in meters (b) = 0.9 Fundering nog niet aanwezig. In termen van isolatie worden minimale eisen gesteld, omdat de garage nooit als leefruimte gebruik zal gaan worden. Bovendien heeft de garagedeur geen isolatie.
  Amersfoort
  Timmerman
 • Leveren isolatie voor betonnen vloer

  Ik wil graag de onderkant van mijn betonnen vloer isoleren, welk materiaal kan ik hier het beste voor gebruiken, rockwool of recticel. Ik wil het zelf aanbrengen. Ik heb een kruipruimtehoogte van 1,20 meter. Er wordt geadviseerd een product te gebruiken van minimaal 3,3 isolatiewaarde. Ik moet ongeveer 85 mtr2 isoleren en wat zijn dan de kosten door het door u te adviseren produkt ?
  Rijkevoort
  Isolatiespecialist
 • Draagmuur deels verwijderen en steunbalk plaatsen

  Ik wil graag de de muur tussen mijn keuken en woonkamer doorbreken. Nu heb ik geleerd dat deze wand (schuine streep gearceerd, zie tek. ) een semi dragende wand is van c.a. 9cm dik. De wand ondersteunt een betonnen balk die op zijn beurt de overspanning van de houten vloer ondersteunt. Nodig is dus om een stalen balk te plaatsen als de muur weggehaald wordt. Graag wil ik een offerte voor het plaatsen van die balk(constructie) en het weghalen van de muur apart.
  Amstelveen
  Aannemer
 • Betonnen vloer egaliseren

  Kan u deze week nog een gedeelte van een betonnen vloer egaliseren. Ca. 10 m2. Volgende week wordt parket gelegd. Dit alles als gevolg van waterschade.
  Zoetermeer
  Vloerlegger / parketteur
 • Parketvloer aanhelen, schuren en lakken

  Ik zou graag een afspraak maken voor het aanhelen van de parketvloer in mijn woonkamer. De huidige vloer is ongeveer 30 m2 en (slecht) gelakt. Op de vloer staan wat zware meubels, een piano, een grote kast. In de uitbouw en de keuken om de hoek liggen nu tegels. Samen is dat ongeveer 10m2. Liefst zouden we de parketvloer helemaal tot in de keuken doortrekken. In de uitbouw zat ook een convector put maar die is inmiddels gesloten en met een betonnen vloer. De bovenzijde van de smeervloer in de uitbouw is (helaas) precies even hoog als de bovenzijde van de ondervloer in de woonkamer. Dat betekent dat de smeervloer onder de tegels zal moeten worden verwijderd om ruimte te maken voor de ondervloer. De huidige parketvloer is 20 mm. Houtsoort van de parketvloer onbekend.
  Rotterdam
  Vloerlegger / parketteur
 • Click Flexxfloors leggen

  Het gaat om ongeveer 85 m2. Flexxfloors Style Edition. Ook de ondervloer moet gelegd worden. Slaapkamers zijn 13 en 14 m2. Er ligt nu een parketvloer met ondervloer op een betonnen verdiepingsvloer. De vloer halen we zelf eruit. Graag een indicatieve prijs voor het leggen van ondervloer en vloer. Tevens platte plinten.
  Gemert
  Vloerlegger / parketteur
 • Grindvloer verwijderen

  Ik wil een grindvloer laten verwijderen. Er zit een betonnen vloer met vloerverwarming onder. Het gaat om een woonkamer, keuken en hal, samen 67 m2 met vloerverwarming en boven een halletje-overloop zonder vloerverwarming. Tevens zit het op de trap. De totale oppervlakte is 80 m2. Per 15 december krijgen we de sleutel. In overleg is er vooraf een keer af te spreken. Ik kan u het adres doorgeven om de foto´s op internet te kunnen bekijken.
  Rosmalen
  Vloerlegger / parketteur
 • Rookkanaal plaatsen voor een houtkachel

  Het gaat om een houtkachel in de woonkamer, die verbonden moet worden met een rookkanaal naar boven in de woning, eensgezins rijtjeshuis. Bij de bouw van het huis ('89) is een begin van een schoorsteen gemaakt met een stalen plaat ter afsluiting (foto eventueel beschikbaar). Op de bouwtekeningen is te zien, dat op de plek waar het kanaal zou moeten komen geen wapening in de betonnen vloer van 1ste en 2de etage zit. De wand op 2de etage, betreft een gipswand.
  Pijnacker
  Loodgieter / installateur