Aannemer nodig? Gratis offertes!


Offertes aanvragen

Aannemer

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:
Wilt u weten wat de kosten zijn om door een aannemer uit uw eigen regio uw wensen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij aannemers uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met aannemers uit uw regio in contact! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

U ontvangt van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met kostenspecificatie, na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.

16471 klanten bevelen onze aangesloten aannemers aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor goede aannemers uit uw regio bent u bij ons aan het juiste adres!

... Lees meer
Ook voor aannemers in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd voor: Bouwen van een casco woning, Kelderbouw: kelder bouwen, Boerderij renoveren en verbouwen, Dakopbouw bouwen met vaste trap, Stenen aanbouw voor kangeroewonen maken, Renovatiewerkzaamheden aan een monumentaal pand, Uitbouw van 2 verdiepingen bouwen, Kelder bouwen onder een stolpwoning, Uitbouw met opbouw laten bouwen, Uitbouw achter of aanbouw naast de woning bouwen, Dakopbouw als extra verdieping opbouwen, Renoveren en aanbouwen van een boerderij, Zolderindeling maken en uitbouw in nieuwbouwwoning, Bungalow uitbouwen met een aanbouw, Uitbouw achter het huis bouwen.

Het complete overzicht van aanbouw, uitbouw en dakopbouw, zolderverbouwing of verbouwing aanvragen staat hieronder.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers:

 • 31-03-2015

  Uit- of aanbouw aan de berging bouwen

  heeft een berging op de derde verdieping met daarnaast plat dak. Deze berging wordt ongeveer 3 meter uitgebouwd op het platte dak (6 meter breed). Daaraan komt een terras van 1-2 meter. Vanaf de tweede verdieping zal ook een interne trap gemaakt moeten worden, die uitkomt in de nieuwe woonruimte. Ook zal de balkenlaag van nu het platte dak, straks de vloer van de nieuwe ruimte, moeten worden verlaagd, zodat de vloer op de derde verdieping gelijk is. Ook het toevoegen van een dakraam behoort tot de werkzaamheden. Graag overleg ik telefonisch voor de details.
 • 31-03-2015

  Zolderverbouwing

  Op de zolder hebben we een dakkapel geplaatst. Wij willen hier 1 slaapkamer en een waskamer creeren. Het zolderplafond moet dichtgezet worden Het plaatsen van een scheidingsmuur van balken met gips bekleed Het leveren en plaatsen van een deurkozijn 2x Lichtpunt aanpassen 4 wandcontactdozen in de nieuwe slaapkamer lichtpunt met schakelaar in de nieuwe slaapkamer
 • 31-03-2015

  Muur laten doorbreken in huis

  Ik wil de muur van keuken naar woonkamer doorbreken en deur keuken dichtmetselen. Openbraak: <3m. Staalbalk erin die op termijn kan aansluiten op de uitbouw over de gehele achtergevel (staalbalk hier over breedte 5,58m).
 • 31-03-2015

  Berging aanbouwen

  Betreft een berging (3m hoog, 2,5m breed 4-5m diep), tegen een bestaande wand. Halfsteens, dubbele openslaande deur, betonnenvloer, hwa inpandig, plat dak geen electra of ramen. 2 mogelijkheden voor uitvoer, 4m diep en achterwand van steen, 5m diep en achterwand uit vertikale pannen
 • 31-03-2015

  Houten vloer door betonvloer vervangen

  Naar aanleiding van stank, vocht en doorbuigen vloer op de begane grond, hebben wij besluiten om voor te kiezen voor een stevige, isolerende betonvloer. Het gaat hierom de hele begane grond van 10x5m2 inclusief keuken, douche, toilet en de gang. Ik zou het op prijs stellen als ik van u een overzichtelijke offerte mogen ontavngen met daarin alle behorende opties, mogelijkheden en natuurlijke de kosten.
 • 31-03-2015

  Verbouwing van de woning

  Verbouwing
 • 31-03-2015

  Stenen schuur repareren

  Ik wil mijn schuur laten herstellen, er moet een gedeelte van de muur opnieuw opgemetselt worden een nieuw raamkozijn gemaakt worden, dak en goot herstellen
 • 31-03-2015

  Verzakte betonvloer liften

  Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte voor het liften van mijn niet onderheide betonvloer met ca 2 cm.
 • 31-03-2015

  Verbouwen en renoveren van de woning

  RENOVATIE VERBOUWEN
 • 31-03-2015

  Draagmuur verwijderen in de woning

  Draagmuur (ongeveer 1,40 m ) verwijderen, oude opening van de keukendeur dichtmaken en een nieuwe opening voor een nieuwe deur maken. (Heeft ooit al een deur gezeten)
 • 31-03-2015

  Garageboxen opknappen

  Ik heb een aantal garageboxen te Vianen(1e 7 links)Boven de kantel deuren hebben zij betonrot. Ik wil graag dat dit wordt gerepareerd. Verder dienen de kozijnen aan de achterzijde te worden geschilderd. Kunt u voor het uitvoeren van bovengenoemde werken een offerte maken, of moeten wij eerst een afspraak maken.
 • 31-03-2015

  Muur met deur in de huiskamer plaatsen

  Een muur met deur in de huiskamer om een extra ruimte te makenhoog bij 4. 00 breed.
 • 31-03-2015

  Garageboxen renoveren

  Ik heb een aantal garageboxen aan te Vianen(1e 7 links)Boven de kantel deuren hebben zij betonrot. Ik wil graag dat dit wordt gerepareerd. Verder dienen de kozijnen aan de achterzijde te worden geschilderd. Kunt u voor het uitvoeren van bovengenoemde werken een offerte maken, of moeten wij eerst een afspraak maken.
 • 31-03-2015

  Gat in beton zagen voor een vaste zoldertrap

  We zijn aan het overwegen om een vaste trap naar de zolder te maken. Hiervoor dient een gat te worden gezaagd van ongeveer 1. 90 m bij 1 m.
 • 31-03-2015

  Verbouwklussen in huis

  Klus 1: creeren open keuken door wegbreken van de muur tussen keuken en woonkamer. Gaat om ongeveer 3m. Er moet waarschijnlijk een stalen steunbalk geplaatst worden ivm dragende muur + ruwe afwerking klus 2: vergroten van het toilet op begane grond door het dichtmetselen van deuropening van gang naar keuken en de deuropening van gang naar woonkamer. Installatie nieuw hangend toilet + aanleggen fonteintje + electriciteit + tegelwerk. Klus 3: uitzagen van dubbele deur in de muur tussen gang en woonkamer + plaatsen van kozijn + dubbele deur. Indien mogelijk, verzorgen wij de meeste materialen.
 • 31-03-2015

  Realiseren van een aanbouw

  Realiseren van een aanbouw waarin 2 slaapkamers + een gang naar de tuin worden gerealiseerd. Aaanbouw is ongeveer 3 m diep (netto) en 8 m breed (netto). Wordt gebouwd tegen een flat aan, waarvan de vloer ligt op 125 cm boven het maaiveld
 • 31-03-2015

  Zolder ombouwen tot slaapkamer en bergruimte

  De zolder ombouwen tot een slaapkamer en opberggedeelte met een apart vertrekje voor de ketel, er zal ook geisoleerd moeten worden. Totaal oppervlak is+/- 48 vierkante meter met de lange zijden vanaf vloerzijde direct schuin omhoog.
 • 31-03-2015

  Verdiepen van het balkon

  Ref: klus / verbouwing 238174 ik ben tidelijk in UK, dus bereikbaar op telefoon nrDank jullie wel
 • 31-03-2015

  Dakopbouw bouwen met vaste trap

  Wij willen een dakopbouw van 5 meter bij 7 a 8 meter met vaste trap. 1 grote ruimte. Op een plat dak. Het huidige dak is van beton. Er is nog geen draagkrachtberekening gemaakt. Opbouw van houtskeletbouw. Alleen elektra doortrekken.
 • 31-03-2015

  Asbestpijp uit de schoorsteen verwijderen

  Ik overweeg een nieuwe woning te kopen waar in de schoorsteen vd openhaard een asbestpijp is gebruikt. Kunt u bij benadering aangeven wat dit zou kosten om te saneren? Het gaat om een schoorsteen van ~3m (zie foto)
 • 30-03-2015

  Vloerbalken inspecteren en mogelijk vervangen

  Na een vluchtige kruipruimte inspectie is er geconstateerd dat er 1 of mogelijk meerdere vloerbalken op de steunpunten met de fundering vochtig zijn / beschadigd zijn. Mogelijk is er ook ongedierte actief wat behandeld dient te worden. Daarnaast zijn er een paar vloerplanken aan vervanging toe wegens een lekkage onder het toilet. Wij zoeken een partij die op de korte termijn een inspectie kan uitvoeren en de reparatie wil uitvoeren. De vloer is in zijn totaal ongeveer 30 vierkante meter waarvan ongeveer 10 vierkante meter waarschijnlijk beschadigd is.
 • 30-03-2015

  Uitbouw achter of aanbouw naast de woning bouwen

  Een offerte aanvraag voor de volgende werkzaamheden: - Uitbreken muur tussen keuken en woonkamer inclusief draagbalk. - Uitbouw achterzijde ca. 2. 00 m diep en ca. 5. 00 m breed. - Vervangen radiator onder vast raam door openslaande deuren en alternatief voor radiator. - Aanpassen/vervangen/verleggen bestaand kabel- en leidingwerk aan nieuwe situatie. - Toevoegen ca. 6 spots in plafond ter uitbreiding van de woonkamer. - Optie: vervangen vloer in keuken en woonkamer. Laminaat wordt zelf ingekocht. - Optie: stucen alle muren in woonkamer, keuken en plafond. - Aanbouw aan zijkant van ca. 2. 50 meter x 6. 00 meter conform ontwerp. We hebben als ideale situatie een ontwerp meegezonden waarin zowel de uitbouw aan de achterzijde als ook de aanbouw aan de zijkant is opgenomen. De aanbouw aan de zijkant willen we echter ook als optie in de offerte terugzien. Dit betekent dan wel dat de bestaande garagedeur vervangen dient te worden door een garagedeur met een inloopdeur.
 • 30-03-2015

  Binnenmuur plaatsen met een deur

  Om de woonkamer te scheiden van de studeerkamer zoek ik een timmerman die een muurtje kan plaatsen die voldoet aan de ISO waardes voor isolatie. Omdat de studeerkamer als homestudio wordt gebruikt dient de muur geluiddempend te zijn en op sluiting van de deur geen/nauwelijks geluid door te laten naar de woonkamer. Tevens dient hier een smalle deur ingebouwd te worden met slot. De afmetingen van de muur zijn ongeveer 1,75 breed en 2,50 hoog. De muur dient ook te worden afgewerkt.
 • 30-03-2015

  Fundering voor een tuinhuis maken

  Ik wil een tuinhuis laten plaatsen binnen 2 maanden. Het tuinhuisje heeft een fundering nodig van een betonplaat. Graag een prijsopgave inclusief en exclusief isolatie. Zie bijgaand document met afmetingen van het tuinhuisje. Buitenmaat 550 x 850 cm.
 • 30-03-2015

  Uitbouw aan de keuken bouwen

  Uitbouw keuken van 3 x 3 meter. Met een nieuwe schuifpui+ aansluiting op bestaande keuken
 • 30-03-2015

  Trapgat in het beton laten zagen

  In de toekomst zijn wij van plan om een vaste trap naar zolder te laten maken. Het oude gat moet ook dicht gemaakt worden, dus het gaat om betonzagen plus het oude gat dichtmaken. Onze oude vlizotrap moet weg en er komt een vaste trap voor in de plaats. De trap ook leveren.
 • 30-03-2015

  Dakopbouw of dakkapel plaatsen op de woning

  Dakopbouw / dakkapel over 2 ruimtes. Slaapkamer / Douche. Dakopbouw circa 4 meter breed en crica 2,60 hoog. 3 ramen vanhoog en 1,20 breed. Tekeningen zijn nog in SO-fase, dus maten kunnen nog veranderen. Hout of kunststof uitvoering nog niet bepaald, graag beide opties. Goedkeuring van welstands commissie al verkregen.
 • 30-03-2015

  Uitbouw aan het huis bouwen

  Uitbouw
 • 30-03-2015

  Dakopbouw als extra verdieping opbouwen

  Ik wil graag een dakopbouw laten plaatsen als derde verdieping. Het gaat hierbij om een dakopbouw van 6 bij 6 meter. De voor- en achtergevel dient te worden gemetseld en voorzien van twee kozijnen aan beide zijde. Daarnaast zal de elektra en de leidingen moeten worden doorgetrokken en een vaste trap geplaatst. De opbouw zal wind- en waterdicht opgeleverd moeten worden. De vergunning is nog niet aangevraagd.
 • 30-03-2015

  Balkon verdiepen

  Ik woon in Amsterdam in een huis van 1920. Ik heb een woning op de eerste verdieping met al een balkon aan de achterzijde, ongeveer 8m*1m. Ik wil graag het balkon verdiepen met 1 meter (of meer als mogelijk). De vloer bestaat uit beton. Het is de bedoeling dat het een hangend balkon blijft of anders met steunpilaren. Hoveel zal dit werk ongeveer kosten? De eigenaar aan de begane grond heeft zelf hun flat verdiepen en nu de kamer aan het achterzijde komt 1 meter uit van mijn balkon. Dus als ik het balkon met 1 meter verdiepen, ik neem geen ruimte weg van de eigenaar aan de began grond en het balkon ziet precies boven de aanbouw van de buurman. Dus, heb ik vergunning nodig? Dank u wel
 • 30-03-2015

  Zolder tot slaapkamer verbouwen

  Zolder verbouwen naar slaapkamer
 • 30-03-2015

  Renoveren en aanbouwen van een boerderij

  Graag maken wij met u een afspraak voor het maken van een offerte voor renovatie/nieuwbouw van onze woning, een oude boerderij uit 1913 in Gouda. Het gaat om funderingsherstelwerkzaamheden en renovatie of nieuwbouw vd bestaande aanbouwen. De fundering van de aanbouwen herstellen of die delen plat gooien en opnieuw bouwen. Het gaat om keuken, serre, 2 slaapkamers en een badkamer. Oppervlakte in totaal 110 m2, ongeveer. Bij voorkeur een afspraak aan het einde van de middag, in de avond of zaterdag.
 • 30-03-2015

  Uitbouw op heipalen en fundering plaatsen

  Wij willen een uitbouw laten plaatsen van 2,50 meter diep bij 5,80 meter breed. Voorzien van fundering en heiwerk. Vrijdragend geïsoleerde betonvloer. Binnenwanden houtskeletbouw voorzien van glaswolisolatie. Verder willen we een kunststof dubbelglas schuifpui(van plus minus 2 m breed) en een raam dubbel glas kunststof(2,50 m breed). De buitenkant voorzien van metselwerk. Vloeren cement dekvloer op gelijke hoogte als bestaande vloer. Binnenkant verfklaar.
 • 29-03-2015

  Balkon met lekkage renoveren

  Jaren 30 woning met lekkend balkon. Blakon is gedeeld met de buurwoning. Werkzaamheden: waterdicht maken balkon, herstel afwatering, renovatie balkon. Graag offerte en overzicht voorgestelde werkzaamheden
 • 29-03-2015

  Zolder volledig opknappen

  Ik wil graag mijn zolder op knappen vasttrap zeten zolder isoleren . En in bouwkasten
 • 29-03-2015

  Draagmuur op de begane grond verwijderen

  Om de keuken bij de woonkamer te betrekken willen we een draagmuur doorbreken. De muur is 365 cm breed en 250 cm hoog. Ik vermoed dat er geen leidingen doorheen lopen.
 • 29-03-2015

  Casco opbouw bouwen op de woning

  ik wil graag een offerte voor een opbouw casco, het gaat om een hoekwoning. Makkelijk bereikbaar van allen kanten. Gaat om een hoekwoning. Ene kant moet van steen worden opgetrokken de andere kant met hout of trespa. De hoekzijde moet van steen zijn. De breedte van de woning is ca 5,5 tot 6 meter de diepte is ongeveer 8 meter. Met twee dakkapellen. De ramen moeten van kunststof zijn met dubbelglas. Met offerte vanaf de internet hoeft u niet te mailen deze kan zelf ook maken. In de bijlage vindt je de foto's van de opbouw van de buren zo moet het ongeveer worden.
 • 29-03-2015

  Betonnen vloer storten

  Ik wil een betonvloer laten storten. Het gaat om een stuk van 16 x 12 en een stuk van 5 x 8 wat samen een L-vorm is. Het moet 20 cm dik worden. De verharding en het afgraven is al gedaan. Het erom om een bekisting te maken, matten te leggen en het vlinderen van de vloer.
 • 29-03-2015

  Extra kamer op zolder maken

  Plaatsen van een scheidingswand van 3,30 meter lang en tussen de 3 en 3,5 meter hoog. En het plaatsen van een kozijn in een bestaande (niet dragende muur). Deze muur is gebouwd met een basis van stalen profielen.
 • 29-03-2015

  Muur verwijderen tussen de woonkamer en keuken

  Wij zouden graag een offerte willen aanvragen voor het doorbreken van een muur van de woonkamer naar de keuken. Het is niet zeker of het een draagmuur is. De muur is ongeveer 300 bij 260 cm.
 • 29-03-2015

  Draagmuur laten verwijderen

  Draagmuur verwijderen 2.5 meter breed. Wat zijn ongeveer de kosten?
 • 29-03-2015

  Schuur onderheien

  We willen een schuur in de tuin bouwen. Afmetingen: 5 meter x 6 meter. Het zal om een houten schuur gaan, geen metselwerk. Aangezien we op veengrond zitten, lijkt ons beter om de schuur te onderheien. Wat is de richtprijs voor deze werkzaamheden? Graag een indicatie per email versturen aub. Bedankt.
 • 29-03-2015

  Schuur met asbest op het dak laten slopen

  De schuur is gebouwd in spouwmuren en afgewerkt met gepotdekselde delen. De twee geïsoleerde overheaddeuren hebben een afmeting van 4x4 meter Schuur is vo (12 x 20m) is voorzien van 3 stalen spanten en 1 dragende binnenwand. Tevens zijn de beide kopgevels dragend uitgevoerd. De gordingen van de kapconstructie zijn op/in deze stalen spanten en metselwerk wanden gewerkt. De staanders van de stalen spanten zijn in het metselwerk ingewerkt. Dak bestaat uit asbesthoudende of asbest lijkende golfplaten.
 • 29-03-2015

  Houten serre met lekkage repareren

  Ons Setefano lekt op twee plaatsen bij regen en wind. Het is een houten serre. Het lijkt alsof het water langs de boven leggers naar beneden komt. Dan ontstaat er een plas op het einde tussen hout en het glas en druppelt dan naar binnen. Graag laat wij de serre nakijken en daar waar nodig is repareren.
 • 29-03-2015

  Schuur opruimen en opknappen

  Ik wil 1 grote klus laten uitvoeren. De Schuur is een grote puinzooi, deze wil ik graag van binnen leeg halen. Dus een hoop (koelkast, vazen etc. ) moet naar grofvuil gebracht worden en de schuur moet helemaal schoongemaakt worden, zodat erin geklust kan worden.
 • 29-03-2015

  Woning uitbouwen aan de achter- en zijkant

  We willen achter 3 meter diep naar buiten uitbouwen. Omdat we ook een zijaanbouw willen en daar ook 3 meter naar buiten gaan. Word de totale breedte 8. 30 meter. We willen waar aan de zijkant de openslaande deuren zijn daar naar buiten. Met een schuifpui 2 delig. Heb zelf al een tekening gemaakt alleen de maten kloppen niet precies. Maar we willen wel dat aanzicht hebben. En gelijk aansluitend een garage aan de zij aanbouw van 6 bij 3 meter
 • 28-03-2015

  Aanbouw met openslaande deuren bouwen

  Ik wil een aanbouw aan mijn woning laten plaatsen. Het gaat om 2,5 meter diep en 3,5 meter breed. In het dak wil ik een lichtkoepel en aan de achterkant wil ik openslaande deuren. De bestaande buitenmuur moet er tussenuit. Als de leidingen en afvoer voor keuken geplaatst zijn moet er nog een vloer in. Het geheel casco opleveren.
 • 28-03-2015

  Open keuken maken

  De keuken wil ik openmaken zodat er een directe doorgang is naar de woonkamer. De lengte van de totale draagmuur is ongeveer 3.60 meter, waarvan is zo veel als mogelijk van wil slopen. Ook wil ik het zo hoog als mogelijk is verwijderen, hoogte tot plafond is ongeveer 2.70 meter. De woning komt uit de jaren '70 Door de muur lopen elektriciteitsleidingen die verplaatst moeten worden (het liefst ook door jullie). De woning staat nog leeg en ik wil er rond mei/juni in trekken (zie afbeeldingen).
 • 28-03-2015

  Zolder compleet verbouwen

  Wij wonen in een relatief nieuw huis. Bouwjaar 2009, volledig geisoleerd. Zolder ook. Het gaat om een zolder (~40 m2) onder een nokdak. Wij zouden in die zolder volgende willen doen; - 2 dakramen plaatsen. - CV-ketel, wasmachine en droger afscheiden in een aparte ruimte (3 muurtjes met een deur). - Over het gehele oppervlak een plafond en boven het plafond een opslagruimte. - Een kleine badkamer met douchecabine, WC-pot en wastafel (~2x2 m2). - Overige muren sausklaar maken (bedekken met gipsplaten of soortgelijk materiaal). - Vloer: laminaat leggen.
 • 28-03-2015

  Verzakking van de garage voorkomen

  De garage is verzakt in een hoek. Het probleem lijkt steeds erger en sneller te gaan. Graag iemand die hier verstand van heeft zodat we het probleem kunnen zo snel mogelijk kunnen verhelpen. En tevens de verzakking kan verhelpen.