Aannemer nodig? Gratis offertes!


Offertes aanvragen

Aannemer

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:
Wilt u weten wat de kosten zijn om door een aannemer uit uw eigen regio uw wensen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij aannemers uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met aannemers uit uw regio in contact! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

U ontvangt van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met kostenspecificatie, na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.

16807 klanten bevelen onze aangesloten aannemers aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor goede aannemers uit uw regio bent u bij ons aan het juiste adres!

... Lees meer
Ook voor aannemers in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd voor: Ondergrondse garage of kelder bouwen, Aanbouw bouwen en prefab kelder plaatsen, Dakopbouwen op woningen bouwen, Verbouwen van de woning, Meerdere balkons laten plaatsen, Woning onderkelderen, Eengezinswoning renoveren, Aanbouwen en verbouwen van de woning, Houten dakopbouw op een bungalow plaatsen, Nokverhoging en uitbouw plaatsen, Dakopbouw als extra verdieping, Dakopbouw bouwen, Uitbouw op de eerste etage bouwen, Kantoor tot woonhuis verbouwen, Parterre laten onderkelderen.

Het complete overzicht van verbouwing, zolderverbouwing of renovatie aanvragen staat hieronder.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers:

 • 01-09-2015

  Aanbouw

  Wij willen een aanbouw zetten van 5. 50 m x 5. 50m met een hoogte van 2. 80m. Dit met een platdak. Er komt een schuifpui in van 4. 20 m en 2 kozijnen van 1. 40 x1. 60. Aan de buitenkant wordt de gevel afgewerkt met rabbatdelen.
 • 01-09-2015

  Zolderverdieping laten verbouwen

  Ik wil mijn zolderverdieping laten verbouwen. Er moet een scheidingswand geplaatst worden en electra/ethernet getrokken worden. Ook moet een buis omgelegd worden.
 • 01-09-2015

  Scheidingsmuur maken in een restaurant

  Een scheidingsmuurtje in een restaurant. De muur is 5 meter x 0,70 x 0,50 (lxhxb) In het midden van het muurtje moet ruimte blijven voor planten bakken. Graag zo snel mogelijk een richtprijs.
 • 01-09-2015

  Keuken en vloer verwijderen

  Wij vragen een offerte aan betreffende het wegnemen en afvoeren van: - een keukentje; - wegnemen +/- 3 m2 wandtegels. - vlaktrekken wand t.b.v. plaatsen nieuwe keuken - laminaatvloer incl ondervloer - wegnemen muurtje keukenhoog bij 1 meter breed. Werkzaamheden zullen begin week 41 moeten plaatsvinden.
 • 31-08-2015

  Balkkoppen van vloerbalken vervangen

  Twee balken zijn aan de kop aangetast en volgens een bouwkundige moeten de balkkoppen worden vervangen of er een stuk nieuwe balk tegenaan maken met een poer. Poer ca. 60 cm hoog. Makkelijk bereikbaar in een kelderruimte van ca. 150 cm. Hoog.
 • 31-08-2015

  Keukenrenovatie

  1. Het betreft het doorbreken van een dragende muur, waar vermoedelijk een h-balk geplaatst dient te worden. Muuroppervlak bedraagt ca 2,3x3,5, Graag incl Afwerking (dusdanig dat we zelf nog slechts hoeven te schilderen) . 2. Het dichten van de huidige deuropening van hal naar keuken (middels gasbeton?? ) en afwerken (stuc??). 3 evt verleggen van gas/water/licht tbv nieuwe keukindeling
 • 31-08-2015

  Vaste trap en dakkapel plaatsen

  Vaste trap + trapgat zagen en aanbouw dakkapel Om de oppervlakte van ons huis te vergroten willen we de zolder betrekken bij de woning. We willen een trapgat laten zagen, een vaste trap naar boven laten maken en een dakkapel van ongeveer 3 meter breed op het dak laten zetten. Op dit moment is de zolder alleen bereikbaar via een vlizotrap. CV installatie dient te worden verplaatst.
 • 31-08-2015

  Serredak met hagelschade vervangen

  Wij hebben een halfronde serre met 8 acrylaatplaten in punt vorm en de platen zitten vol hagelgaten, zodat deze platen vervangen moeten worden.
 • 31-08-2015

  Verbouwen van de woning

  Draagmuur deels verwijderen, woonkamer gelijk maken met oude keuken, keuken aansluiting voor in woonkamer maken, wc van onder de trap voor de trap plaatsen zo dat de gang verkort wordt en trap in woonkamer komt. 2 bestaande dakkapellen renoveren of vernieuwen, plaatsen van een nieuwe dakkapel achter op zolder. Plaatsen van een vaste trap naar de zolder boven bestaande trap. Badkamer plaatsen in de kleinste kammer. Elektra vernieuwen, plaatsen cv en radiatoren.
 • 31-08-2015

  Platen van polycarbonaat vervangen

  Ik wil graag weten wat de kosten zijn om mijn polycarbonaat platen te vervangen. Ik heb 5 platen nodig van 98cm x 310 cm en 1 plaat nodig van 39cm x 310cm. En wat kost dit om te laten doen? Graag ontvang ik offertes hiervan
 • 31-08-2015

  Serre met schuifpui plaatsen

  Overkapping 2bij 5 meter en schuifpui
 • 31-08-2015

  Vliering op zolder laten maken

  Ik wil graag een vliering met vaste trap op de zolder van mijn nieuwbouwhuis laten plaatsen. De nokhoogte is in totaal 4. 40 m hoog en de vliering moet ongeveer 3 m bij 3 m worden.
 • 31-08-2015

  Waterdichte coating op balkon laten aanbrengen

  Gaat om balkon van ongeveer 1,5 meter bij 3,5 meter. De oude coating moet eraf geschuurd, ontvet, nieuwe coating laag/lagen erop. Hoeveel kost dat?
 • 31-08-2015

  Sloopwerkzaamheden in huis laten uitvoeren

  Ik heb een appartement van 112 m2 gekocht en dat moet casco gemaakt worden. Oude leidingen en plintverwarming, radiatoren eruit, 3 inbouwkasten eruit, schoorsteen, schuifdeuren, oude keuken en badkamer eruit. Muurtegels in hal verwijderen, tapijt en plaktegels verwijderen. Muren schoon. Ook het tapijt uit de berging.
 • 31-08-2015

  Schouw en muren laten slopen

  De werkzaamheden die uitgevoerd dienen te worden zijn als volgt: - Rookkanaal 2 verdiepingen slopen, schoorsteen op het dak verwijderen en dicht maken; - 2 niet dragende muren slopen van 3.80 x 2.70 meter hoog; - 2 muurtjes van 90 cm breed en 3 meter hoog van gasbetonblokken slopen; - Toog maken in een meedragende muur van 1.95 breed x 2.24 meter hoog met draagbalk. Al het puin dien te worden verwijderd. Er kan eventueel vanuit de bovenste etages een slurf via het raam naar de straatkant geplaatst worden.
 • 31-08-2015

  Schadeherstel aan de overkapping

  Tijdens een hagelbui is het dak van onze overkapping beschadigd. Het zijn lichtdoorlatende golfplaten en er zitten nu gaten in. De maat van deze overkapping, op de begane grond in de achtertuin is 3 x 2 meter. De vloer heeft inmiddels ook last van waterschade. Ik wil graag een offerte voor de verzekering. Er is een foto beschikbaar. NB De offerte dient te worden goedgekeurd door de verzekering.
 • 31-08-2015

  Gemetselde nokverhoging laten plaatsen

  Wij zijn bezig met het kijken naar een huis. Het betreft een vrijstaande woning in Hoevelaken. Zie: voor meer informatie. De zolder is nu vrij laag (2. 20 meter) en wij zouden graag willen weten wat het ongeveer gaat kosten om een stenen/gemetselde nokverhoging te laten plaatsen met 2 nieuwe dakkapellen over de gehele breedte.
 • 31-08-2015

  Badkamer strippen

  Graag ontvang ik een indicatie voor het verwijderen van de badkamer. Het bad, 2 inbouw reservoirs van het toilet en de douchehoek dienen te worden verwijderd. Daarnaast dient er 8 m2 vloer en 3.6 m2 wandtegels te worden verwijderd. Er is een foto beschikbaar.
 • 30-08-2015

  Slaapkamer opdelen in 2 slaapkamers

  1.Ik wil dat je me helpen bouwen aan een interne muur om een ?? grote slaapkamer met twee slaapkamers zijn te delen. De binnenwand net opbouwen door de lichte materialen met bossen, hout / gips plats. De wand ongeveer 2,6 xen je me helpen om de muur te openen, en installeren van een deur voor de 2e slaapkamer. Ik spreek een beetje Nederlands en vloeiend Engels
 • 30-08-2015

  Dragende muur open laten breken

  Er moet een muur van de keuken naar de woonkamer opengebroken worden om een open keuken te creëren! Het is een draagmuur dus dat moet een vakman doen. Het gaat om ongeveer 3,50 meter.
 • 30-08-2015

  Vrijstaande houten veranda plaatsen

  Ik wil een vrijstaande houten (douglas hout) veranda laten plaatsen in de tuin. Afmetingen 6 x 3 x 2,40 meter. Achterwand en zijwanden gesloten met plat dak en 3 staanders.
 • 30-08-2015

  Stuc-op-riet-plafond repareren

  Een gedeelte van het plafond is de laatste weken/maanden langzaam aan het verzakken. Het plafond is ooit gefixeerd met glasvezelmat, waardoor er tot nu toe nog geen brokken naar beneden zijn gekomen. Zie bijgesloten foto's. Graag zou ik in dit zsm hersteld zien (of in elk geval gefixeerd) voordat het verder verzakt. Een mogelijke aanpak zou zijn om eerst het doorzakkende gedeelte op te drukken/spannen en er vervolgens via boorgaten PUR schuim in te spuiten. Ik heb met deze aanpak eerder bij een veel kleinere reparatie aan een klein plafonnetje (hal) succes geboekt. Maar op deze schaal heb ik liever dat een ervaren persoon/professional het aanpakt. Afgezien van het fixeren behelst de klus zo mogelijk ook het repareren van de scheuren (stucwerk) Mijn voorstel is absoluut niet heilig. Andere/betere suggesties zijn welkom.
 • 30-08-2015

  Opslagruimte maken op binnenplaats

  Wij willen op een binnenplaats een opslagruimte met een plat dak laten maken. De gewenste buitenmaat is 2,5 x 3 meter. Wij denken aan het plaatsen van een lege koel- of vriescel zonder koelmotor. Het mag ook een ruimte worden, gemaakt van geïsoleerde sandwichpanelen. De dikte van de panelen is niet van belang. De ruimte moet afgesloten kunnen worden.
 • 30-08-2015

  Openhaard verwijderen uit de woning

  Wij hebben een eengezinswoning uit 1938 en willen graag de open haard verwijderen. Deze open haard loopt tot het dak naar de schoorsteen. Graag zouden wij willen weten wat het ongeveer kan kosten om de open haard compleet te verwijderen.
 • 30-08-2015

  Draagmuur doorbreken naar de keuken

  Wij zouden graag willen weten wat de kosten zijn voor het verwijderen van een draagmuur tussen de keuken en de woonkamer. De lengte van de muur is 3 meter en de hoogte is 2. 50 meter. Er dient hierna een draagbalk geplaatst te worden. De afwerking zullen wij zelf verzorgen.
 • 30-08-2015

  Woning opknappen

  Ik wil een aantal klussen uitvoeren: - Groepenkast vervangen naar 8 groepen (incl. Aparte kookgroep). Dit is nog een oude meterkast. - Aarden van stopcontacten onderverdieping en 1 slaapkamer. Totaal 8 stopcontacten. Aardpen zit er al. Tevens keuken is al geaard. - Gang (Tegels) mag vervangen worden naar laminaat. Oppervlakte: 6,88m2. - Woonkamer en aanbouw (vloerbekleding) vervangen naar laminaat. Oppervlakte: 35,43m2. - Keuken en bijkeuken (tegels) vervangen naar tegels. Oppervlakte: 14. 95m2. Graag ontvang ik per onderdeel een prijsindicatie. Voor de vloeren ontvang ik tevens ook los de prijs om het te verwijderen. Tevens zijn beide plattegronden toegevoegd. Alvast bedankt voor de moeite. Het liefste contact op te nemen via mail.
 • 30-08-2015

  Betonnen funderingsvloer voor blokhutgarage plaatsen

  In de tuin achter mijn woning wil ik een betonnen funderingsvloer laten maken. De maat zal ongeveer 5,6 x 3,2 m1 zijn. De ondergrond is zand. Op de vloer ga ik zelf een blokhut garage plaatsen. De tuin is goed bereikbaar.
 • 29-08-2015

  Wanden laten plaatsen en afwerken

  1 wand laten plaatsten (4m) om de kamer in 2 te splitsen. 2 deur kozijnen met deur plaatsen ( 1 in muur waar voorheen deur zat en 1 in ronde open koof (wel een rechthoekige deur en erom heen dichtmaken). Evt wat stuc werk (per m2).
 • 29-08-2015

  Renovatie van de badkamer

  De badkamer van ongeveer 4 bij 2 meter wil ik graag laten renoveren. De vloer en de huidige douche dient te worden verwijderd. Daarna dient er een Lewisplaat, vloerverwarming en vloer gelegd te worden. De nieuwe inloopdouche dient te worden gemonteerd. Hiervoor moet er 2 muurtjes gemetseld worden en een douchedeur geplaatst. De radiator dient ook te worden vervangen. De wanden en de vloer dient te worden betegeld.
 • 29-08-2015

  Draagbalk plaatsen

  Wij willen graag de muur tussen de woonkamer en de keuken eruit slopen, maar dit is een draagmuur. Er zal dus voor een deel van de muur een draagbalk moeten komen. Het deel wat gedragen moet worden is 2 meter. De draagbalk zal aan beide kanten in de muur bevestigd moeten worden.
 • 28-08-2015

  Betonnen storten in hondenkennels

  Graag wil ik het totale plaatje weten voor een betonnen slap voor honden kennels 4 x 9 meter.
 • 28-08-2015

  Draagmuur vervangen door een HE200B steunbalk

  Slopen van een draagmuur. Terugplaatsen van een HE200B (of zo staat het in de tekening :))
 • 28-08-2015

  Dragende binnenmuur verwijderen en H-balk plaatsen

  In onze woning willen wij een draagmuur laten verwijderen. Het betreft een binnenmuur van ongeveer 4 meter breed bij 2,50 meter hoog. Er moet een H-balk worden aangebracht. Wij hebben een sterkteberekening laten doen. Er is een HE200B balk nodig. (Er is een PDF aanwezig). Wij willen het sloopmateriaal eventueel zelf afvoeren.
 • 28-08-2015

  Dierenasiel renoveren

  Bij Dierenasiel Crailo willen we een renovatie in onderdelen laten uitvoeren. Allereerst willen we in een keet die tegen het hoofdgebouw staat de vloer laten vervangen. Er zit geen fundering onder. De vloer bestaat uit balken met daarop hardboard. De oppervlakte is ongeveer 10 m2. Verder willen we in het dierenverblijf de coating op de vloer laten verwijderen en nieuwe coating laten aanbrengen. Het coatingmateriaal hebben wij al voorhanden.
 • 28-08-2015

  Autowasplaats aanleggen

  Nabij Eindhoven Airport gaan wij voor een klant een autowasplaats aanleggen. Wij voeren de rioleringswerkzaamheden uit en plaatsen een olie afscheider. Wij willen de overige werkzaamheden laten uitvoeren. De afmeting van de ruimte is 8x4 meter. Er moet een vloeistofdichte vloer worden aangelegd en de muren moeten gedeeltelijk worden betegeld. Er zijn foto's beschikbaar.
 • 28-08-2015

  Serre met fundering van heipalen laten maken

  Graag willen wij een aan de voorkant van ons huis een aangebouwde serre van twee dubbelglas muren van 2.05 meter hoog, met in de ene muur van 2.60 meter een schuifdeur van 1.10 meter en in de andere muur van 3 meter een dubbele schuifdeur die vanuit het midden opent naar links en rechts tot een doorgang van 1.15 meter. De glazen hoek van de serre moet op een heipaal rusten, de twee andere kanten worden aan de bestaande muren van het huis bevestigd. Het dak wordt licht hellend met een verval van 0.55 meter over 3.4 meter. Dit dak kan zo licht in gewicht, licht doorlatend maar moet wel zo isolerend mogelijk zijn. De driehoek boven de wand van 2.6 meter liefst van dubbel glas, maar ook graag een offerte van een goed alternatief. De bedoeling is, dat deze serre in de winter vorstvrij blijft.
 • 28-08-2015

  Tussenwand plaatsen van gips

  Graag zou ik willen vragen wat de kosten zijn van een gipsen tussenwand van ongeveer 3 bij 4 meter. Tevens zou ik willen informeren wat de kosten ongeveer zijn voor het laten plaatsen van een dergelijke wand op de 1e verdieping van een rijtjeshuis. Graag zie ik uw reactie tegemoet.
 • 28-08-2015

  Opbouw laten plaatsen

  Ik zou graag een offerte ontvangen voor het plaatsen van een opbouw. Als het mogelijk is gesplitst in 2 afmetingen: - Gehele uitbreiding over gehele woning, afmeting ongeveer 470 x 10426 mm. - Gedeelte uitbreiding over woning, afmeting ongeveer 4700 x 6500 mm. In beide gevallen is het plaatsen van binnenmuren niet noodzakelijk. Wel is in het hele huis vloerverwarming aanwezig en zou ik dit ook graag doortrekken naar de tweede verdieping. Uitsparing boven het bestaande trappengat is reeds voorbereid. Aan de achterzijde graag twee ramen, voorzijde 1 grote, bij gehele opbouw, of een raam en een deur, bij gedeeltelijke opbouw, zodat het resterende deel van het dak als balkon ingericht/gebruikt kan worden. Er dient ene vergunning gaan gevraagd te worden. Echter zal dit geen probleem opleveren daar deze opbouw een mogelijkheid was bij de bouw van de woning. De afwerking zullen wij verder zelf voor zorgen.
 • 28-08-2015

  Verbouwing woning

  Ik wil graag een en ander laten uitvoeren in mijn huis. Er moeten 2 wanden verwijderd worden, een nieuwe muur geplaatst worden, stuck werkzaamheden aan plafond en wanden. Openslaande deuren plaatsen, tegels verwijderen en een houten vloer plaatsen. Tevens een volledige badkamer plaatsen met douche, wastafel en radiator. Zie bijlage voor een gedetailleerde omschrijving van de uit te voeren werkzaamheden.
 • 28-08-2015

  Verbouwing woning

  Algemeen Bezemschoon opleveren st 1,00 Inkoop/werkvoorbereiding st 1,00 Precario gemeente utrecht voor container wk 4,00 Slopen Afdekken houten vloer met stucloper st 1,00 Verwijderen en afvoeren tegels keukenvloer m2 5,04 Muurtje keuken slopen en afvoeren m2 2,50 Slopen en afvoeren muur tussen bestaande badkamer en slaapkamer m2 4,50 Slopen en afvoeren muur tussen bestaande halletje en slaapkamer inclusief kast in halletje st 1,00 Afval verwijdering bouwafval met container 6 m3 stSlaapkamer Inzagen buitenmuur onder kozijn voor realiseren openslaande deuren m1 3,00 Nieuw hardhouten kozijn in de buitengevel met dubbele openslaande deuren en bovenlicht. In de grondverf, Hr++ glas, hang en sluitwerk met politiekeurmerk st 1,00 Afwerken kozijn met openslaande deuren st 1,00 Schilderen kozijn met openslaande deuren in de slaapkamer st 1,00 Herstellen plafond na slopen muur tussen halletje en slaapkamer m2 1,00 Stucen plafond m2 5,04 Plint langs het plafond slaapkamer m1 11,20 Latexen plafond slaapkamer mKeuken aansluitpunten gootsteen met warm en koud water en afvoer st 1,00 Aansluitpunten gasfornuis gas en electra st 1,00 Aansluitpunten koelkast en diepvries st 1,00 Plafond repareren op de plaats van het muurtje st 1,00 Extra dubbele stopcontacten boven aanrecht st 2,00 Stucen wand achter aanrecht en plafond keuken m2 12,32 Plint langs het plafond m1 9,20 Latexen plafond keuken en muur achter aanrecht mToilet Aanbrengen door u geleverde tegels op de vloer van de WC m2 1,00 Stucen plafond gang m2 6,00 Plint langs het plafond gang mBadkamer Aanbrengen hardhouten multiplex vloer voor het tegelen over bestaande houten vloer daarna voorzien van waterdichte laag m2 4,00 Aansluitpunten wastafel warm en koud water en riolering en plaatsing st 1,00 Bestaande CV radiator verplaatsen en opnieuw aansluiten op een nader te bepalen plaats st 1,00 Muurtje naast de douche gemaakt van ytong blokke
 • 28-08-2015

  Muur laten doorbreken

  We willen een stuk muur van 2,5 meter tussen de zitkamer en de keuken laten verwijderen, zodat het een grote ruimte wordt. Er zit al een deur in en het betreft een draagmuur. De vakman dient de muur daarna ook af te werken met een stuuklaag.
 • 28-08-2015

  Aanbouw ven een balkon aan een appartement

  Wij willen graag offertes ontvangen voor de aanbouw van een balkon aan ons appartment in Amsterdam, De Pijp. Het betreft de aanbouw van een stalen balkon stellage met 2 of 3 balkons op 1, 2 en 3 hoog. De wens is om de balkons 2 meter diep en 4 meter breed te laten zijn. De wens is ook om de vloerelementen van weerbestendig hout te laten zijn. Ook zal er per etage een raam tot een deur verbouwd moeten worden. Daardoor zal er aan de binnenzijde van het huis een ander (of kleiner) verwarmingselement geplaatst moeten worden. Wij kijken uit naar uw offerte. Graag contact via email.
 • 27-08-2015

  Wanden laten plaatsen

  Ik wil graag 3 muren van gasbeton laten plaatsen op zolder. Het gaat om circa 33 m2 dit is inclusief het trapgat ommuren, 1 dwarsmuur plaatsen op zolder met een schuin dak. Deurkozijn plaatsen en 1 rond binnenraam plaatsen. 2.25 meter kortste muur, 4.30 meter lange muur, 5 meter schuin toelopende muur. Er ligt nu laminaat, dit moet worden uitgesneden.
 • 27-08-2015

  Meerdere balkons laten plaatsen

  Wij willen graag in ons appartementencomplex graag meerdere balkons laten aanbouwen aan de achterzijde van het pand. Het complex bestaat uit 42 appartementen waarvan er tot nu toe 10 appartementen hebben aangegeven een balkon te willen aanbouwen, dit kunnen er meer worden. Een vergunning is nodig maar nog niet aangevraagd.
 • 27-08-2015

  Schoorsteen laten verwijderen

  Het betreft het verwijderen van een schoorsteen bij een twee onder een kap woning. De schoorsteen op het dak dient te worden verwijderd en daarna zal het dak dichtgemaakt moeten worden.
 • 27-08-2015

  Vloer storten in een houten aanbouw

  Ik wil een vloertje storten ongeveer 5 meter bij 4.50 meter. Het voor een houten aanbouw.
 • 27-08-2015

  Betonnen vloer laten plaatsen

  Graag zou ik willen weten wat het kost om buiten een betonnen vloer van 4 meter bij 2 meter te laten storten ten behoeve van een aanbouw.
 • 27-08-2015

  Broodjesvloer plaatsen

  Op de begane grond moet een broodjesvloer geplaatst worden. De oude vloer slopen we er zelf uit. Naar schatting ca. 40m2 Graag een offerte van de kosten van plaatsen + materiaal levering en graag een offerte van de kosten van enkel het plaatsen.
 • 27-08-2015

  Woning onderkelderen

  Graag prijs voor onderkeldering van jaren 50 woning. Afmeting ca 12 bij 6 m. Er is een kleine kelderruimte aanwezig.
 • 27-08-2015

  Opbouw op het huis laten maken

  Op een punt dak wil ik graag een opbouw laten maken in "het midden". De maat van de opbouw is 6 x 4 meter. Dit betekent ook draaitrap inbouwen.De vlizotrap dient te worden verwijderd en het trapgat gedicht. Het huis is een tussenhuis waarbij de buren al een opbouw hebben; het moet dus wel in dezelfde stijl maar scheelt met aanvraag vergunning. Separaat ontvang ik graag een offerte voor het tegelen van de badkamer, 2 bij 3 meter. Daar dient een bad, douche en een zwevend toilet geplaatst te worden en de wanden gestuukt. Ik het separate toilet dient er een zwevend toilet geplaatst te worden en de wanden en de vloer betegeld.