Aannemer nodig? Gratis offertes!


Offertes aanvragen

Aannemer

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:
Wilt u weten wat de kosten zijn om door een aannemer uit uw eigen regio uw wensen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij aannemers uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met aannemers uit uw regio in contact! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

U ontvangt van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met kostenspecificatie, na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.

16562 klanten bevelen onze aangesloten aannemers aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor goede aannemers uit uw regio bent u bij ons aan het juiste adres!

... Lees meer
Ook voor aannemers in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd voor: Dakopbouwen bij 3 woningen bouwen, Aanbouw plaatsen en woonhuis renoveren, Keuken uitbouwen en terrasoverkapping plaatsen, Aanbouw en dakopbouw plaatsen, Uitbouw en dakopbouw bouwen, Uitbouwen over 2 verdiepingen, Woning uitbreiden met een uitbouw, Aanbouw met kelder laten bouwen, Verbouwing van een horecaruimte, Dakopbouw over de hele verdieping maken, Yogaruimte bouwen en garage verbouwen, Uitbouw bouwen aan de achterkant en zijkant, Bouw en verbouw van een nieuwbouwhuis, Aanbouwen en verbouwen van een particuliere woning, Woning verlengen aan de achterzijde.

Het complete overzicht van verbouwing, renovatie of veranda- en serrebouw aanvragen staat hieronder.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers:

 • 28-04-2015

  Draagmuur verwijderen

  Het slopen van een dragende tussenmuur en het plaatsen van een steunbalk. Tevens het uitbreken van een dragende kachelwand en verhogen.
 • 28-04-2015

  Draagmuur in de woning laten verwijderen

  Ik wil graag weten wat het kost om een draagmuur tussen de keuken en woonkamer te verwijderen zodat er een open keuken ontstaat. De lengte van de muur is ongeveer 2.79 meter en de hoogte van het plafond is normaal. De muur is van baksteen. Er lopen geen leidingen door de muur. Contact graag bij voorkeur per email
 • 28-04-2015

  Appartement renoveren

  Ik zoek een klusbedrijf voor verschillende werkzaamheden in het appartement, onder ander leuk renoveren, badkamer opknappen en nog ander kleine klusjes in het appartement.
 • 28-04-2015

  Polycarbonaat dakplaten op de serre vervangen

  Op mijn bijkeuken zijn 4 polycarbonaatplaten met aluminiumprofielen geplaatst. Twee rechtzijdige driehoeken, en twee gelijkbenige driehoeken. Waarvan basis 90 cm en zijdes ongeveer 2 meter. Ik wil die graag laten vervangen, dus inclusief laten plaatsen.
 • 28-04-2015

  Fundering maken voor een tuinhuis

  WIj willen een tuinhuis maken, grote ongeveer 4,5 breed bij 7 meter lang. Hiervoor willen we graag een fundering laten maken, inclusief bewapening etc
 • 28-04-2015

  Draagmuur slopen tussen woonkamer en keuken

  Het gaat om de muur tussen de woonkamer en de keuken. De muur heeft een totale lengte van 9 meter. Hiervan dient er 3.30 meter verwijderd te worden en daarna zal er een staande en een liggende bind geplaatst moeten worden. De afwerking verzorgen wij zelf. Er is een foto beschikbaar.
 • 28-04-2015

  Deel verwijderen uit een muur

  Binnen in de woonkamer zit een deur die we graag hoger willen dus er zal een stuk muur uitgebroken moeten worden (en afgewerkt). Het zal gaan om ongeveer 2 meter bij 50 cm muur. Werkzaamheden indien mogelijk deze week. Bellen heeft de voorkeur. Klant wil graag contact met de vakman per telefoon.
 • 28-04-2015

  Several jobs in a new house

  Hello, we have a new house for which we needs several works to be done such as floor work, tiling, kitchen, extra zolder kamer, extra toilet-douche etc. I have this thursday the 30th to show the house in Zaandan centrum and from there approximately 2months for the job. We will go over the details when we see the house together.
 • 28-04-2015

  Keuken renoveren en vloerverwarming aanleggen

  Verwijderen en afvoeren: bestaand keukenblok (L-vormig 311 x 227 cm) Verwijderen en afvoeren: keukenmuur (399 b x 245 h, 7 cm dik, niet dragend) Verwijderen en afvoeren: keuken tegelvloer (311 x 399 cm) en haltegelvloer (256 x 342 cm). Leidingen keuken (elektra, gas,water) op de juiste plek verleggen. 75 m2 vloerverwarming begane grond aanbrengen en tegels leggen. Verwijderen en afvoeren van bestaande radiatoren.
 • 28-04-2015

  Dak uitbouwen / recht optrekken

  Betreft het uitbouwen van ons dak aan de achterzijde. Dak is momenteel een schuin pannendak welke wij graag uitgebouwd zouden hebben als bij onze buren heeft plaatsgevonden. Aangehecht 2 foto's van zowel de huidige situatie alsmede wat we in gedachten hebben, of indien jullie dit prettig vinden langskomen voor een impressie. Wij hebben nog geen concrete plannen, zijn momenteel aan het oriënteren v.w.b. de prijs.
 • 28-04-2015

  Dak recht optrekken / uitbouwen

  Betreft het uitbouwen van ons dak aan de achterzijde. Dak is momenteel een schuin pannendak welke wij graag uitgebouwd zouden hebben als bij onze buren heeft plaatsgevonden. Aangehecht 2 foto's van zowel de huidige situatie alsmede wat we in gedachten hebben, of indien jullie dit prettig vinden langskomen voor een impressie. Wij hebben nog geen concrete plannen, zijn momenteel aan het oriënteren v.w.b. de prijs.
 • 28-04-2015

  Draagmuuur verwijderen

  Draagmuur van 4 m verwijderen
 • 27-04-2015

  Betonvloer voor een buitenzwembad

  Ik wil graag een betonvloer laten legen van 8 bij 4. 5 meter en 15 cm dik in de achter tuin. Makkelijk te bij te komen in deze vloer moet een beton mat van 8 mm komen, tevens een betonvloertje voor de technische ruimte de maat hiervan is 1. 30 m bij 3. 00 m graag prijs opgave per vloer
 • 27-04-2015

  Plafond verlagen in een appartement

  Wij willen graag een verlaagd plafond van circa 24 m2 inclusief 7 inbouwspots.
 • 27-04-2015

  Balkon met balustrade renoveren

  Balkon renovatie met RVS balustrade renoveren. Maten: - Hoogte, 100 cm; - Lengte, 90x200x60 cm.
 • 27-04-2015

  Draagmuren laten verwijderen

  Onlangs hebben wij een nieuw huis gekocht. Om het huis helemaal het onze te maken, willen we graag op de begane grond en de eerste verdieping een aantal draagmuren laten weghalen. In bijgevoegd bestand ziet u meer van onze plannen.
 • 27-04-2015

  Stalen balkonhek met roest herstellen

  Plaatselijk herstel van doorgeroeste delen van een decoratief balkonhek op de 1e verdieping aan de straatzijde (breed trottoir). Door het verwijderen en deels vervangen van doorgeroeste staal-strips (niet dragende delen). Verf strippen van herstelbare delen, roest-behandelen en aflakken als bestaande kleur. Er is een foto beschikbaar.
 • 27-04-2015

  Verlaagd plafond in keuken en badkamer

  Graag willen wij een offerte voor een verlaagd plafond in de keuken en badkamer met indirecte en directe verlichting. Er is mechanische ventilatie dus deze moeten met behulp van pijp verlengd worden tot het verlaagde plafond. Voor zowel de keuken als badkamer 6 LED-spots per plafond Verlichting van directe licht LEDS en dimbaar. De indirecte verlichting in LED strips die meerdere kleuren geeft met afstandbediening. Voorbeeld zie foto Afwerking van de plafonds met hoeknaalden en glad afgestuct
 • 27-04-2015

  Gat in de buitenmuur zagen

  Ik wil in de badkamer een raampje plaatsen, nu moet er alleen een gat in de spouw en buitenmuur gezaagd worden Ongeveer 60 x 40 Graag zou ik willen weten wat ik voor de zaag werkzaamheden betaal.
 • 27-04-2015

  Openhaard verwijderen en plafond herstellen

  Graag willen wij de open haard in onze woning (bouwjaar 1999) laten verwijderen (zie foto’s). De schouw en de mantel moeten netjes worden verwijderd en het gat in het plafond moet worden gevuld en netjes worden afgewerkt. De haard is geplaatst tegen de tussenmuur naar de buren en de muur van de trapkast. Wij ontvangen graag offertes van bedrijven die ervaringen hebben met bovenstaande werkzaamheden en eventuele voorbeelden (foto’s).
 • 27-04-2015

  Verlaagd plafond aanbrengen

  Huidige plafond breedplaatvloer woonkamer 70 m2 verlagen in verband met te plaatsen spots en gordijn koof t.p.v. Ramen. Verlaging ongeveer 10 a 15 cm . Plafond is waterpas. Graag plafond stuken geen spanplafond.
 • 26-04-2015

  Slaap- en hobbykamer op zolder maken

  Een scheidingswand ( incl. Deur) op zolder plaatsen om een slaap-/ hobbykamer te creëren + elektra aanleg
 • 26-04-2015

  Zolder tot slaapkamer verbouwen

  Wij willen onze zolder verbouwen tot slaapkamer Het dak moet geisoleerd is ongeveer 50m2 Electra en cv moeten er aangesloten worden Een wand met deur en 1 kant van de zolder moeten er deuren op rails gemaakt worden alle leidingen moeten weggewerkt worden. Er moet een kast gebouwd worden om de cv ketel
 • 26-04-2015

  Zolder verbouwen tot slaapkamer

  Ik wil graag mn zolder verbouwen tot een slaapkamer dakkapel hebben we laten plaatsen het dak moet geisoleerd worden is ongveer 50m2 en er moet een wand geplaatst worden met een deur. Electriciteit moet aangelegd en er moet een cv in komen. En de buizen die op zolder lopen moeten netjes weggewerkt worden. Verder willen we aan een kant deuren op rails om onze spullen achter op te bergen.
 • 26-04-2015

  Partial renovation of the appartment

  I want to make new wooden floors, remodel bathroom and renew toilet, also to install new kitchen. It is 2 bedroom apartment of circa 82m2. I plan to buy major equipment myself. Some English speaking abilities would be relevant.
 • 26-04-2015

  Keuken uitbouwen en terrasoverkapping plaatsen

  Ik wil graag keuken uitbouwen en terras overkapping maken.
 • 26-04-2015

  Balkon repareren

  Onze betonnen balkonbak is opgevuld (?) en ingelegd met tegels. Wij willen het in de originele staat terug brengen. D.w.z. de vulling eruit (er zit gelukkig een folie onder de vulling) en de dekvloer voorzien van een coating. De reden is dat het balkon te zwaar is, de afvoer niet werkt en er nu kalkwater lekt. De woning is van 1970 en staat in Leusden. Verder zijn er enkele plekjes met betonrot. Het balkon is ongeveer 2 x 2 meter. Het balkon zit op de eerste verdieping en het is niet duidelijk of de lekkage ook in in de vloer trekt. Graag nakijken en herstellen.
 • 26-04-2015

  Schuur renoveren en aanbouwen

  De schuur heeft een opknapbeurt nodig. Muren opknappen (lengte 2.30, breedte 2.10), vloertje erin, plafond met spotjes erin. Daarnaast een deel tuin van 3 bij 2,5 overkappen en de achtermuur een meter ophogen (houte schutting op stenen muur), hier moet een poort inkomen. Deel overkapping blijft aan de tuinkant open.
 • 25-04-2015

  Appartement renoveren en opknappen

  Ik wil mijn appartement laten opknappen, keuken renoveren, badkamer renoveren, kozijnen met dubbel ramen RH ++, beetje verf en elektra werkzaamheden.
 • 25-04-2015

  Dakopbouw plaatsen op een plat dak

  Extra verdieping van 7,3 x 5,5 meter op het platte dak van 2e verdieping in prefab houtskeletbouw plaatsen. Wij willen 1 grote slaapkamer 1 kleine(re) kamer en een badkamer in de dakopbouw. Bouwtekening, constructietekening en aanvraag vergunning moet ook geregeld worden. Voorbeelden van opbouw zijn in de straat aanwezig. Wij zouden graag 2 offertes willen hebben: 1. Voor casco 2. Turn-key. exclusief vloer.
 • 25-04-2015

  Stenen schuur bouwen in de achtertuin

  Op dit moment heb ik een blokhut staan en deze is aardig in verval geraakt na 16 jaar. Voor de langere termijn gaat dan ook onze voorkeur uit naar een stenen schuur. De afmeting zal ongeveer 5 meter breed, 3 meter diep en 2 meter hoog moeten zijn. Waarschijnlijk ook een fundering op voorhand plaatsen hiervoor omdat de blokhut nu op grote tegels staat en wat verzakking heeft.
 • 25-04-2015

  Polycarbonaat op de serre vervangen

  Wij willen graag een offerte van het vervangen van golfplaten door polycarbonaat. Het is 4 bij 5 meter.
 • 25-04-2015

  Uitbouw met openslaande deuren plaatsen

  Wij willen een aanbouw plaatsen van 2.40 bij 4.80 meter. De buren hebben aan beide kanten al een aanbouw. De openslaande deuren kunnen hergebruikt worden. De vloerverwarming zal moeten worden doorgetrokken. De afwerking is in overleg.
 • 25-04-2015

  Tussenmuur maken en stucen

  Tussen muur (twee kamer tussen) maken Breed 4 m,hoog2,5 meter. Muur klaar is na stucpasta werken(stukadoor)Hoeveel uren nodig en arbeid kosten.
 • 25-04-2015

  Betonvloer storten in de garage

  De garage heeft een afmeting van 8.5 bij 3.5 meter. Er dient een betonvloer gestort te worden na afgraven van 10 cm zand. De tegels verwijderen wij zelf. Het is een garage naast het huis, er loopt een pad naast de woning van ongeveer 8 meter vanaf de weg tot de garage.
 • 25-04-2015

  Betonnenvloer storten in een voormalige stal

  Wij willen graag een betonnen vloer / dekvloer op de vloerverwarming in een voormalige stal, het gaat om 130 m2 die in een keer door te smeren is. Daarnaast willen wij 20 m2 buiten aanbrengen als terrasvloer. Er is voldoende ruimte buiten voor een pompwagen.
 • 25-04-2015

  Dakopbouw aftimmeren

  Ik kwam via mijn zoektocht op jullie website en heb de volgende vraag. Wij krijgen per 1 mei 2015 de sleutel van onze nieuwe woning. De vorige bewoner heeft op de woning al een casco dakopbouw laten plaatsen, maar deze is nooit afgewerkt. Mijn vraag is dan ook of jullie het afwerken van een casco dakopbouw uitvoeren? Het gaat om een redelijk rechte opbouw van ongeveer 50 m² waarin wij het volgende willen realiseren: - Isolatie van bepaalde onderdelen - Lichtkoepel/ dakraam in de badkamer - Het plaatsen van de trap ombouw - 2 slaapkamers en een badkamer De leidingen, afvoer en elektra dienen te worden aangelegd. Er is een foto beschikbaar.
 • 24-04-2015

  Houten terrasoverkapping plaatsen

  Houten terrasoverkapping laten plaatsen over een maximale breedte 4.40 meter en met een diepte van 4.00 meter en een minimale binnenhoogte 2.20 meter.
 • 24-04-2015

  Rottende vloerbalken vervangen

  Het betreft het vervangen van de rotte vloerbalken. In totaal gaat het om 16 balken van ongeveer 10 a 11 meter.
 • 24-04-2015

  Woning verbouwen

  Graag laat ik een vlizo trap vervangen door een vaste trap. Het trapgat dient door een houten vloer gemaakt te worden en alles moet worden afgewerkt. Op de begane grond wil ik het kozijn van ongeveer 2.5 meter breed en daaronder het gemetselde gedeelte laten vervangen door openslaande deuren of een schuifpui. Tevens dient er 2 meter draagmuur te worden verwijderd en een H bint geplaatst. Deze muur dient ook te worden afgewerkt.
 • 24-04-2015

  Balkons renoveren

  Balkon renovatie, 2 stuck, zo snel mogelijk, contactpersoon praat Engels
 • 24-04-2015

  Opening in een draagmuur maken

  Ik zou graag een doorgang willen maken van de garage naar de woonkamer. Het is waarschijnlijk een draagmuur en de opening wordt maximaal 150 cm breed. De muur is ongeveer 20 cm breed. Waar moet ik aan denken qua kosten?
 • 24-04-2015

  Terrasoverkapping van hout laten plaatsen

  Een terrasoverkapping van hout met een lichtdoorlatend dak plaatsen. Maat: 4.50 breed, 4.00 lang/diep en 2.70 hoog. Het komt achter het huis tegen de keukenmuur.
 • 24-04-2015

  Kantoor opknappen

  Graag zouden wij een offerte willen voor het volgende: Wij verhuren kantoor ruimtes, nu hebben wij 2 a 3 ruimtes waar de muren/wanden beschadigd zijn. Dit zijn ("zachte" / akoestische) systeemwanden die veel voorkomen in kantoorruimtes. Deze zouden wij graag willen gerepareerd of vervangen hebben zodat de kantoren weer net als nieuw zijn. Ook is er 1 stopcontact kapot, deze zouden we graag willen repareren. In verband met de oplevering horen wij graag z.s.m. van u.
 • 23-04-2015

  Aanbouw en dakopbouw plaatsen

  Wij hebben een huis op het oog en willen 3.5 meter aanbouwen + opbouw ook 3.5 meter Het huis is 5.90 breed, 2de verdieping houten vloer wat gaat dat kosten.
 • 23-04-2015

  Draagmuur verwijderen op de begane grond

  Draagmuur van 2.40 meter verwijderen tussen kamer en keuken. De woning heeft een verdieping en een zolder (huis uit 1950). In de muur die verwijderd moet worden, zit een duuropening.
 • 23-04-2015

  Uitbouw en dakopbouw bouwen

  Ik heb zowel een uitbouw als opbouw nodig. Opbouw 875x525. Pannen voor en achterzijde, 70 graden, dus deels plat dak en vier veluxramen. Uitbouw 4 meter diep, 5.25 breed. Fundering, heien, metselwerk en houten kozijnen, openslaande deuren en ernaast glas. Hoogte 2.90 meter. Alles kan casco opgeleverd worden. Graag een prijs voor beide items en een totaal prijs.
 • 23-04-2015

  Fundering voor een serre maken

  Ten behoeve van een serre aan de voorzijde van de woning dient er een fundering gemaakt te worden. De fundering zal 5 meter bij 0.3 meter bij 0.3 meter worden.
 • 23-04-2015

  Garage verbouwen tot werkruimte

  Wij hebben een garage van 7 meter lang bij 3 meter breed en hoog 2,60 meter, deze mag volledig geïsoleerd worden. In het midden moet een geïsoleerde tussenmuur met deur komen. Het plafond moet tevens geïsoleerd worden. 2 stopcontacten en 1x cai moet er aangelegd worden en 1 x verwarming. Ook moet er op de tweede verdieping nog een tussenmuur geplaats worden van 2,5 meter bij hoog 2,70 met deur in het midden. Dit alles kan in de offerte worden samengevat onder isoleren van de garage
 • 23-04-2015

  Garage ombouwen tot slaapkamer

  Wij zijn van plan een woning aan te schaffen en willen hier de garage 4. 70 x 3. 70 ombouwen tot slaapkamer. Garage heeft een beton vloer en is van hout met kunststof delen als wanden. Er zijn openslaande houten deuren aan de voor en achterzijde. Elektra is aanwezig. Dit betekent: de garage isoleren, voorzijde dicht metselen en aan de achterzijde (tuin kant) voorzien van een kozijn/pui + 1x radiator + 1 ingang (deur) van de woonkamer naar de nieuwe slaapkamer. Graag een indicatie van kosten voor deze verbouwing