Gratis Aannemer offertes!


Offertes aanvragen

Aannemer

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:
Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

16962 klanten bevelen een bij Casius aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

... Lees meer
Ook voor een aannemer in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: verbouwing woonboerderij en uitbouw schuur tot woonhuis, nieuwbouw huis in de Jordaan, blok van 8 garages, woning verbouwen en loods met kantine bouwen, kelders laten bouwen, garage en uitbouw laten bouwen, aanbouw met lichtstraat bouwen, kelder onder de tuin bouwen, kelder met garage bouwen, complete renovatie met aanbouw en dakkapellen, aanbouw aan vrijstaand huis bouwen, onderkelderen van een woning, complete renovatie, aanbouw en dakkapellen, appartement verbouwen, aanbouw aan de keuken en bijkeuken bouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, bouw en nieuwbouw of zolderverbouwing uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer:

 • 26-11-2015

  Verbouwing woning

  Wij hebben een woning gekocht en krijgen daarvan op 15 januari de sleutel. Wij willen daar diverse verbouwingswerkzaamheden laten uitvoeren. We willen een vermoedelijk dragende muur tussen de keuken en woonkamer laten verwijderen en daarbij een draagbalk laten plaatsen. De draagbalk en het plafond moeten worden afgewerkt. Het gaat om een muur van ongeveer 2,5 x 2,5 meter, tussen 10 en 15 cm dik. Er moet een keukenmeubel worden verplaatst naar een andere ruimte in de woning. Verder willen wij de toiletruimte op de begane grond laten renoveren. We willen het bestaande toilet laten verwijderen en er een modern zwevend toilet met een fonteintje laten plaatsen. De keuze van het sanitair is nog nader te bepalen. In de badkamer op de 1e verdieping moet het tegelwerk en de douche worden vervangen. We willen ook een nieuwe douchedeur en douchekraan laten plaatsen. Ook moet er op diverse plaatsen tegelwerk worden verwijderd en vernieuwd: In de keuken een wand van ongeveer 0,5 x 3,5 meter en een vloer van ongeveer 1,5 x 3,5 meter. In een voorhal een vloer van ongeveer 2 x 2 meter, de wanden in de toiletruimte en de vloer daar van 1 x 1 meter. Al het tegelwerk is nog nader te bepalen. Graag ontvangen wij een gedetailleerde offerte, inclusief de kosten voor het afvoeren van de afvalmaterialen. De werkzaamheden willen we graag rond 18 januari laten starten.
 • 26-11-2015

  Draag muur verwijderen

  Draag muur verwijderen tussen keuken en woonkamer . Opening 250 hoor 150 breed afwerken met houten balken
 • 26-11-2015

  Garage plaatsen

  Wij willen graag een garage bouwen die aansluit op de bijkeuken, voorzien van een kruipruimte met een notariskap. De nokhoogte zal 4.50 meter worden en de oppervlakte van de garage zelf 12 bij 6 meter. De garage mag casco opgeleverd worden. Graag ontvangen wij separaat een offerte voor alleen de fundering en de vloer.
 • 26-11-2015

  H-balk paltsen

  Ik wil nieuwe ramen in woonkamer plaatsen en hiervoor moet ik H balk inbouwen . De breedte van mijn huis / woonkamer is 550 cm . De huidige wand heeft 3 betonen balken boven 2 ramen en 1 deur. Deze wil ik graag vervagen door een grote raam met schuifdeuren maar het schijnt niet mogelijk te zijn zonder een H balk . Graag een indicatie prijs voor H balk incl. Montage.
 • 26-11-2015

  Openbreken draagmuur voor open keuken

  Wij hebben onlangs een appartement gekocht. Wij zouden graag een offerte willen ontvangen voor het openbreken van de keuken (om zo een open keuken te creëren). Dit betreft het doorbreken van een draagmuur (lengte ongeveer 3 meter). Wij zouden hier zo snel mogelijk mee willen beginnen, hiervoor moeten we uiteraard eerst nog toestemming van de gemeente krijgen. Aanstaande maandagochtend (30 november) zal ik aanwezig zijn in het appartement, als u in de gelegenheid bent zou u dan wellicht langs kunnen komen om zo een passende offerte op te stellen. Alvast bedankt en wij horen graag of er nog aanvullende vragen/opmerkingen zijn.
 • 26-11-2015

  Vloerbalken laten vervangen

  2 vloer balken laten vervangen
 • 26-11-2015

  Bovenverdieping herindelen

  Een slaapkamer komt over de breedte van het huis in plaats in de lengte. De wanden zijn van houtwerk met gipsplaten. Die moeten eruit en vervolgens de nieuwe indeling wanden met gipsplaten zetten. Ook willen we daarom de bestaande trap weg hebben en een nieuwe houten trap terug op een andere plaats. En nieuwe gipsplaten op het plafond zetten. Het gaat dus om wanden slopen en nieuwe plaatsen, van hout met gipsplaten, een trap inmeten en plaatsen en nieuwe platen op het plafond aanbrengen. De verdere afwerking, installatie en elektra doe ik zelf.
 • 26-11-2015

  Fundering voor een blokhut storten

  Ik wil graag een fundering voor een blokhut van (lengte) 660 cm bij (breedte) van 240 cm (hout). De werkzaamheden wil ik graag compleet, dus het afgraven en het storten van de fundering.
 • 26-11-2015

  Entreegevel, deuren en plat dak vervangen

  Graag laat ik mijn woning verbouwen: - vervanging de entreegevel met voordeur wat is nu geheel van glas en dat wil ik laten vervangen door een kunststof kozijn en een kunststof deur; - vervanging van de garagedeur voor een aluminium of kunststof deur; - vervanging van het garagedak, dit is een plat dat met 40 jaar oude bitumen bedekt is. En ook dienen de boeidelen vervangen te worden. Graag maak ik met u een afspraak om de mogelijkheden van de entree en overige klussen te bespreken.
 • 26-11-2015

  Fundering voor een uitbouw storten

  Ik zou graag een prijsopgave willen ontvangen voor het storten van een fundering. Het gaat om een uitbouw van 5.2 meter x 3 meter, 1 woonlaag. Het komt tegen de huidige woning aan. Het uitgraven van de door jullie aangeven diepte regelen we zelf. Mocht u meer informatie nodig hebben hoor ik het graag. Ik zie graag jullie offerte tegemoet.
 • 25-11-2015

  Fundering laten maken

  Ik wil graag een fundering laten maken. Totale lengte van de fundering is 18 (2 maal 5.2 meter en 2 keer 3.8 meter) meter en de breedte is 0.5 meter, de diepte is 0.6 meter. Totaal inhoud is 5.4 m3 aan beton.
 • 25-11-2015

  Zolderkamer maken

  Wij willen een zolderkamer laten maken op onze zolder. Dit graag zo goedkoop mogelijk omdat we hier ongeveer 2 jaar blijven wonen. De zolder is ongeveer 8 meter breed en heeft een hoog punt dak. Er moet een wand worden gemaakt met een deur. Daarnaast moet het plafond worden verlaagd. Graag advies betreffend de mogelijkheden en de daarbij horende de kosten.
 • 25-11-2015

  Waterschade in de muur van schuur herstellen

  Mijn hardboard muur van 4 meter breed en 2,3 meter hoog dient vervangen te worden. Dit komt door opgelopen waterschade. Kunt u een offerte aan mij mailen inclusief arbeidsloon en materiaal?
 • 25-11-2015

  Blok van 8 garages

  Ik mail uit naam van onze VvE Parkflat Langswater. We hebben 2 bijgebouwen met garages. Er is betonrot in het dak geconstateerd en de hemelwaterafvoer is verstopt en moet verlegd worden. We hebben al een aantal reparaties gehad en wilden weten hoeveel het zou kosten (indicatie) als we de garages opnieuw optrekken. Daarnaast zijn we benieuwd hoeveel het zou kosten als we niet 1 blok van 8 garages maar bijvoorbeeld 5 blokken van 8 garages zouden vernieuwen. Verdeeld over 7 flats zijn er namelijk 14 bijgebouwen met garages, maar die vallen onder andere VvE's. Ik neem aan dat we dan een staffel korting krijgen? PS. Het hoeft geen uitgewerkte offerte op dit punt, meer een prijsindicatie. Als we dat weten, zetten we de (ver)bouw in het Meerjaren Onderhoudsplan en vragen we de leden om toestemming. Dan kan een daadwerkelijke offerte gemaakt worden.
 • 25-11-2015

  Draagmuur slopen en latex spuiten

  Ik wil graag een draagmuur laten slopen. Het gaat om de muur tussen de woonkamer en de keuken. De oppervlakte van de muur is 4.2 x 0.25 x 2.4 meter. Verder wil ik graag 130 m2 latex spuiten. Graag eerst de situatie in Oostvoorne komen bekijken op vrijdag 27/11 na vijven of op zaterdag 28/11. Graag bellen.
 • 25-11-2015

  Betonrot verhelpen

  Mijn balkon begint betonrot te vertonen, het balkon is denk ik 1 x 1.5 meter groot. Ook bij de pui lijkt er wat betonrot te ontstaan. Op verzoek zijn er foto's van de situatie beschikbaar. Ik kom graag in contact met een vakman die dit probleem kan offreren en verhelpen.
 • 25-11-2015

  Loggia maken

  Voor een balkon wil mijn cliënt een beglazing van ongeveer 2.5 meter breed aan laten brengen. Het gaat om een halfrond balkon waar een hekwerk op zit. Wellicht is het mogelijk om boven het hekwerk de beglazing te monteren (ongeveer 134 cm hoogte). Op basis van de offerte en het plan zal de bewoner nog toestemming vragen aan de woningbouw.
 • 25-11-2015

  Muur uitbreken

  Wij willen de deuropening naar de keuken verbreden met circa 50 cm. en 30 cm. in de hoogte. De opening moet worden afgewerkt met een lijst. We weten op dit moment nog niet of het een draagmuur betreft, wij gaan dit nog uit laten zoeken in het bouwarchief van de gemeente. Voor en na situatie heb ik bijgevoegd. Kunt u een indicatie van kosten geven?
 • 25-11-2015

  Schade door lekkage herstellen

  Ik heb waterschade door een lek aan een plat dak bij de buren, ongeveer 40 x 40 cm aan plafond en muur. De muren en het plafond zijn van beton en stucwerk. Afmeting muur 2.5 x 4.5 meter en plafond 2.3 x 4.5 meter. Kozijn kunststof en in de hoek afgewerkt met gips (strookje van ongeveer 10 cm x 200 cm ook vervangen / herstellen. Alles graag in de kleur wit. Ik zou de offertes graag per mail ontvangen.
 • 25-11-2015

  Serre met kunststof kozijnen en schuifpui plaatsen

  Wij willen graag een uitbouw serre van 2.5 meter bij 5.70 meter. Kunststof kozijnen en schuifpui.
 • 25-11-2015

  Schoorsteenschachten verwijderen

  Ik wil graag twee schoorsteen schachten laten verwijderen. Het betreft de schoorstenen op de benedenverdieping van een pand uit de jaren dertig. Het zijn gemetselde bakstenen schoorstenen en ze dragen wellicht de schoorstenen van de bovenburen, hoewel deze verankerd lijken te zijn. Het plafond is open op dit moment, dus men kan overal goed bij. De schoorstenen lopen niet door tot in de kruipruimte, maar rusten op de vloer. De situatie kan denk ik het beste ter plaatse beoordeeld worden.
 • 25-11-2015

  Muur zonder leidingwerk wegbreken

  Ik wil graag de muur tussen keuken en kamer wegbreken. Het is geen dragende muur en er zitten geen stroomleidingen. Het gaat om een muur van ongeveer 2.50 meter breed en 2.20 hoog.
 • 25-11-2015

  Draagmuren verwijderen

  Graag zou ik een offerte willen verkrijgen voor het verwijderen van 2 draagmuren van 3140 mm, 1 draagmuur van 2500 mm en 1 buitenmuur van 4250 mm. Het gaat om 3 binnen muren en 1 buitengevel.
 • 25-11-2015

  Uitbouw met aluminium kozijnen maken

  Graag een berekening voor een offerte voor een uitbouw van 2.5 x 5.89 meter breed. De bestaande aluminium deuren en ramen wil ik hergebruiken. Er hoeft geen vergunning aangevraagd te worden, er is wel een meldplicht bij de gemeente. Er zal geheid moeten worden.
 • 25-11-2015

  Zolderverbouwing

  Mijn zolder heeft een bergruimte, maar deze zit dicht met planken. We willen hier graag schuifdeuren in laten plaatsen. Ook is er tapijt, dit moet een houten vloer worden, overal schilderwerk en de CV ketel weg werken in een kast.
 • 24-11-2015

  Woning verbouwen en loods met kantine bouwen

  Wij breken de bestaande schuur af en daarvoor in de plaats komt een in dezelfde vorm een kantine/koetsenloods. U dient de fundering, gevels, dak, vloeren en zolder te maken. Buitenzijde isoleren en raampartijen plaatsen. Schuin dak maken, de pannen zijn aanwezig. De schuur is 8 x 8 meter, aangebouwd aan de woning. Twee muren met een puntdak. Alleen begane grond en bergzolder, het dak loopt vanaf de bovenzijde van de begane grond. Tevens gaan we de indeling van de woning aanpassen. Onder meer draagmuren slopen en ondersteunen. Het is een boerderij met dubbele bewoning. Het voormalige deel gaat een slaapkamer met badkamer worden. Geïnteresseerd? Bel mij om een afspraak te maken. De bouwaanvraag ligt momenteel bij de gemeente.
 • 24-11-2015

  Muur laten plaatsen

  Ik wil een muur laten plaatsen.
 • 24-11-2015

  Schuur laten verbouwen

  Ik wil graag mijn schuur verbouwen. Isoleren en verwarmen door middel van verwarming, warm en koud water doortrekken (vanuit de buitenkraan kan alleen koud water) en klein plaatsen. Ook wil ik graag electra aan laten leggen.
 • 24-11-2015

  Keuken, badkamer en toilet verbouwen

  Gaarne zou ik een offerte willen ontvangen voor de verbouwing van een appartement dat wij op het oog hebben. Daarbij zullen de volgende werkzaamheden dienen plaats te vinden: - laminaat leggen - keuken - nieuwe badkamer en toilet
 • 24-11-2015

  Badkamer verbouwen

  In onze woning uit bouwjaar 1996 willen wij graag onze badkamer vernieuwen. De badkamer is 203 x 221,5 cm x ongeveer 245 cm hoog. Het bestaande sanitair moet worden verwijderd. We willen de vloer en de wanden tot het plafond opnieuw laten betegelen maar weten niet of dat over het bestaande tegelwerk heen kan. We hebben ons al even georiënteerd op materialen maar nog geen keuze gemaakt. Het gaat om een bad, douchecabine zwevend toilet, badkamermeubel met spiegel en tegels. Graag bespreken wij hier de mogelijkheden en de materiaalkeuze. Er mag een offerte worden gedaan voor zowel de levering als de plaatsingskosten.
 • 24-11-2015

  Garage en uitbouw laten bouwen

  Wij willen een garage bouwen en een uitbouw aan onze woning
 • 24-11-2015

  Hout- en gevelwerk vervangen

  Het betreft een aantal werkzaamheden: - het vervangen van een buitendeur aan de achterzijde van de woning, met in het bovenste deel een ruit van dubbelglas; - het houtwerk onder de nok aan de buitenzijde is verrot, dit dient vervangen te worden; - er is ook een dakpan en het lood tegen de schoorsteen is losgeraakt op diezelfde plek.
 • 24-11-2015

  Onderhoudswerk bij panden

  Het betreft onderhoudswerkzaamheden aan 2 panden. Hierbij te denken aan: - stukwerk verwijderen en opnieuw aanbrengen, het aantal m2 moet u opmeten; - diversen deuren gangbaar maken; - tegels in bijkeuken gedeeltelijk vervangen/texwerk, aantal m2 moet worden opgemeten; - plafond woonkamer platen vervangen en texen; - stucwerk kelder afkappen en opnieuw pleisteren, stukadoren met Knauff en texen; - hwa aan de voorzijde vervangen, circa 5 meter, een kunststof pijp. Graag een afspraak en uw offerte op korte termijn. Uitvoering werkzaamheden in het voorjaar van 2016.
 • 24-11-2015

  Schoorsteen 1ste verdieping en zolder slopen

  Mogelijk wil ik het verwijderen van de schoorsteen uitbesteden. Dit ligt aan de kosten. Ik heb een woning uit 1967. De vloeren zijn van hout. De schoorsteen is alleen op de eerste etage aanwezig en de zolder. De schoorsteen mag tot het dak verwijderd worden. De laatste meter kan de schoorsteen blijven zitten met een steunconstructie als dit mogelijk is. De volledige schoorsteen is van steen. Als jullie het bovenste deel vast kunnen zetten kan ik de rest van het sloopwerk doen. Dit bespaard mij kosten. In overleg wil ik misschien een deel of alles uitbesteden.
 • 24-11-2015

  Keuken voorbereiden en plaatsen

  Het verwijderen van oude keuken Het voorbereiden voor het plaatsen van een nieuwe keuken. Elektra, gas en water, afvoer verplaatsen. Muur zagen en verplaatsen en het stuken van de keuken. Het verwijderen van keuken 1ste etage en het verwijderen van toilet en bij werken van het stucwerk
 • 24-11-2015

  Draagmuur en tussenmuur slopen

  Het slopen van stuk van br 150cm en muur hoog 198 cm een garage draag muur en tussenmuur in slaapkamer geheel 300cm gips
 • 24-11-2015

  Kleine verbouwing en aanpassingen in de woning

  Het betreft een offerte aanvraag voor het verwijderen van de oude keuken. Het voorbereiden voor het plaatsen van een nieuwe keuken: elektra, gas, water, en de afvoer moeten verplaatst worden. Er dient een doorvoer voor de afzuigkap geboord te worden door de buitenmuur. Het verwijderen van een pantry op de eerste etage en het verwijderen van de toiletruimte en het bij werken van het stucwerk behoort tot de werkzaamheden. Tevens moet de plavuizen vloer vervangen worden, totale oppervlakte ongeveer 86 m2.
 • 23-11-2015

  Rijtjeshuizen samenvoegen

  Ik overweeg om het te koop staande huis van mijn buurman te kopen en samen te voegen met mijn eigen huis. Wat te doen: 1e verdieping: grote keuken en woonkamer maken en hiervoor leidingwerk trekken Begane grond een (8.20m) deels slopen, zo veel mogelijk maar wel een veilig deel De twee meterkasten samenvoegen (deze liggen ver uit elkaar). 2e verdieping: doorbraak maken en hal scheppen om twee overlopen te verbinden. Grote slaapkamer muren aan beide kanten verwijderen (ca. 90cm breed) alsook tussen muur (gelijk 90cm) slopen, d.w.z. drie muren in totaal. Tweemaal getrokken elektra dient verplaatst te worden naar een nieuwe binnen hal Tevens een nieuwe binnenmuur van 6 m lang dient geïnstalleerd te worden om de hal compleet te maken. Daarnaast een ingebouwde kast van mijn huidige woning verwijderen om ruimte te creëren voor de net genoemde hal. Alles afwerken met stuc- en schilderwerk. De huizen staan contra opgesteld.
 • 23-11-2015

  Schuin dak doortrekken

  Ik heb een plat dak met een deel schuin dak op de tweede verdieping. Het dak en de gevel moeten 1 meter doorgetrokken worden om niet meer een schuin dak te hebben. Het dak is van hout en de gevel gemetseld.
 • 23-11-2015

  Verbouwen van een koopwoning

  Kunnen jullie voor mij vrijblijvend een analyse maken over wat er verbouwd moet worden aan het pand te Nieuwolda? Mij hier een indicatie over toesturen waaruit mijn besluit volgt of ik met jullie bedrijf in zee wil gaan? Momenteel, is de verkopende partij nog eigenaar, dus u zult met hun overeen moeten stemmen, wanneer een bezoek uitkomt. Ik moet komen te wonen in een ordentelijke woning, wat sinds mijn bezoek zeker aanwezig is aangezien er een gezin woont. Met liefde keer ik jullie kant op, echter kan ik het wegens de afstand(den haag) niet volbrengen. Mijn deadline is zeer spoedig, namelijk woensdag waarbij ik erg voldaan ben al kunnen jullie dit hiervoor al uitvoeren, anderzijds graag op zeer korte termijn. Deze opdracht wordt aangegeven door mijn financieel adviseur, welke anders niet akkoord gaat. Graag verneem ik uw reactie.
 • 23-11-2015

  Scoutinggebouw slopen

  Het gaat om de sloop en het afvoeren van een volledig houten gebouw met pannendak. Het gebouw is asbes vrij en staat in Krommenie. De afmeting is 7,8 x 14 meter, de begane grond is 3,8 meter hoog en de kap (zadeldak) op de 1e verdieping begint op 1,7 meter hoogte boven de vloer en de nok is 8 meter boven maaiveld. Daarnaast staat er nog een los schuurtje van betonplaten. Dit schuurtje is 6 bij 3 meter.
 • 23-11-2015

  Schouw weghalen

  Graag zouden wij willen weten wat de kosten zijn om een schouw op de begane grond te verwijderen. Het rookkanaal dient wel te blijven zodat wij zelf later een houtkachel kunnen aansluiten. Op dit moment brand de openhaard wekelijks, het rookkanaal is dus prima in orde.
 • 23-11-2015

  Open keuken maken door verwijderen draagmuur

  Graag ontvang ik een indicatie voor het verwijderen van een draagmuur met het plaatsen van een stalen balk constructie waardoor er een woonkeuken ontstaat. De wand is ongeveer 3.25 meter breed en 2.40 meter hoog. Aan beide zijde van deze wand zit een radiator. Graag ontvang ik hiervoor een advies vanuit de vakman.
 • 23-11-2015

  Zolderkamer op zolder creëren

  Wij gaan in februari verhuizen naar een ander huis. Op de zolder is nu 1 grote ruimte, daar willen we een aparte kamer creëren. Het keukenblok wat er nu staat gaat er uit. De afmeting van de kamer zal ongeveer 3 x 3.5 meter zijn. Er zal een wand inclusief deurkozijn en deur geplaatst moeten worden. Belangrijk is dat de wanden goed geïsoleerd worden voor geluid, omdat ook de wasmachine zich boven bevindt. Er is een foto beschikbaar.
 • 23-11-2015

  Serre als uitbouw aanbouwen

  Serre uitbouw zonder vergunning is 4 x 2.5 meter.
 • 23-11-2015

  Vuurwerkbunker bouwen

  Ik wil graag een vuurwerkbunker laten bouwen van 6 bij 3 in een pand. 4.1G is al geschikt.
 • 23-11-2015

  Aanbouw opvijzelen

  10 jaar geleden heb ik een aanbouw laten zetten van 3 bij 3 meter. Nu er werkzaamheden van de gemeente aan de gang zijn, in verband met een nieuwe riolering, is mijn aanbouw dusdanig verzakt dat mijn tuindeuren niet meer opengaan en nog meer van dit soort zichtbare schade. Wat kost het ongeveer om de boel weer recht te zetten? Onder de aanbouw zitten geen heipalen.
 • 23-11-2015

  Keukenblok verwijderen en tegelvloer plaatsen

  Wij hebben een woonkamer met open keuken. Wij willen onze keuken vervangen en in het keukengedeelte een stuk tegelvloer laten aanleggen. Het gaat om een rechte Bruynzeel keuken met 4 onderkastjes, 3 bovenkastjes en een rvs blad. Ik wil na verwijdering van de keuken ook de oude vloertegels en de houten vloer die daar op ligt, laten verwijderen. Er moet in het keukengedeelte een nieuwe tegelvloer worden geplaatst van ongeveer 1 meter breed en 3 meter lang. Ik wil die tegelvloer laten doorlopen onder het nieuwe keukenblok. Ik ga een nieuwe keuken bestellen bij IKEA. Graag ontvang ik een prijsopgave voor de werkzaamheden.
 • 23-11-2015

  Dakopbouw op een plat dak realiseren

  We willen een dakopbouw realiseren. De opbouw zal 4 bij 7 meter moeten worden met een plat dak. Er dient een trap geplaatst te worden en de water- en elektraleidingen moeten worden doorgetrokken. Ook de verwarming moet worden geplaatst. Verder mag de opbouw casco opgeleverd worden. Er is nog geen vergunning aangevraagd.
 • 23-11-2015

  Dragende muur laten slopen

  We willen graag de kosten weten om een (draag)muur uit te breken. Het gaat om een (draag)muur tussen de keuken en woonkamer van 3.41 meter. We weten niet of de balken van links naar rechts lopen of enkel tot de keuken. Idealiter halen we de gehele wand weg. Mochten jullie meer info nodig hebben, horen we het graag. Alvast bedankt.