Aannemer nodig? Gratis offertes!


Offertes aanvragen

Aannemer

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:
Wilt u weten wat de kosten zijn om door een aannemer uit uw eigen regio uw wensen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij aannemers uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met aannemers uit uw regio in contact! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

U ontvangt van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met kostenspecificatie, na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.

16707 klanten bevelen onze aangesloten aannemers aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor goede aannemers uit uw regio bent u bij ons aan het juiste adres!

... Lees meer
Ook voor aannemers in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd voor: Woning bouwen in notarisstijl, Nieuw bedrijfspand laten bouwen, Kelder en aanbouw laten maken, Casco woning bouwen, Aanbouw en/of dakopbouw bouwen, Kelder bouwen onder bestaand huis, Opbouw laten plaatsen, Extra verdieping op het huis laten zetten, Landbouwschuur ombouwen tot 2 woningen, Aanbouw plaatsen, Aanbouw en/of dakopbouw bouwen, Boerderij verbouwen, Uitbouw met balkon bouwen, Compleet huis verbouwen, Woning onderkelderen.

Het complete overzicht van verbouwing, renovatie of veranda- en serrebouw aanvragen staat hieronder.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers:

 • 06-07-2015

  Verbouwing garage naar woon/slaapruimte

  Wij zouden graag de garage willen verbouwen tot woon/slaapruimte. Wat betreft isolatie moeten het dak en de buitenmuren worden geïsoleerd. De garage deur willen we vervangen door een houten kozijn met 3 ramen. Er zullen 2 radiatoren aangelegd moeten worden. In de tekening staat de radiator tegen de binnenmuur, maar deze wil ik graag tegen de achtermuur in dezelfde hoek hebben. We willen graag een hekwerk op de entresol en een alumunium trap die met haken bevestigd kan worden om op de entresol te komen. Tevens moet er een raam in de zijmuur komen en een dakraam boven de entresol. Een verbindingsdeur willen we in de binnenmuur aansluitend met de hal. Aanleg van extra electra aansluitpunten zal ook nodig zijn. Wat betreft de vloer: De egalisatie van de vloer zullen wij zelf voor zorgen. De specificaties van huidige situatie en gewijzigde situatie, evenals specificaties van afmetingen, zijn in de bijgevoegde pdfs te vinden.
 • 06-07-2015

  Draagmuur controleren

  Ik heb een huis gekocht waarbij de bouwplattegronden ontbreken. Van 2 muren op de boven verdieping wil ik graag laten controleren of dit draagmuren zijn, omdat ik dit niet zeker weet. Graag ontvang ik van jullie een offerte met prijs waarin staat wat het kost om deze 2 muren te laten controleren en hiervan een schriftelijke bevestiging van de uitkomst te ontvangen.
 • 06-07-2015

  Betonvloer leggen

  Wij willen in ons woonhuis een betonvloer laten gieten. Het gaat om 81m2 en de betonvloer moet waterafstotend/dicht gemaakt worden.
 • 06-07-2015

  Slopen schoorsteen binnen

  Slopen van schoorsteen in slaapkamer
 • 06-07-2015

  Beton voor fundering storten

  Levert u beton voor een fundering? Het gaat om 8 of 9 m3 dat gestort moet worden. De bekisting is klaar. De werkplek is goed bereikbaar. Wat zijn de kosten inclusief alles? Kunnen we a.s. vrijdag afspreken?
 • 06-07-2015

  Beautysalon opknappen

  Casius graag per 15 juli een klus bedrijf voor vloer,wanden en lampen , paskamer, en inrichten meubels beautysalon kunt u contact opnemen of mailen
 • 06-07-2015

  Nieuw dak bijgebouw plaatsen

  De constructie van ons pannengedekte bijgebouw is ernstig aangetast door houtworm. Graag vernemen wij of er een hele nieuwe kap op moet, of er van binnenuit kan worden begonnen met vervangen of dat de hele kap eraf moet.
 • 06-07-2015

  Balkon repareren

  Hoek balkon zit een scheur, moet vernieuwd worden en bovenkant is brokkelig.
 • 05-07-2015

  Nieuwe serre plaatsen

  Serre is 5,55 bij 4,20 laat maar horen
 • 05-07-2015

  Plaatsen van een zonwering

  Plaatsen van een zonwering elektrische 450 cm breed de oude was ook dezelfde afmeting en deze hangt er nog.
 • 05-07-2015

  Balkon dakterras verbreden

  Ik zoek iemand die mijn balkon/dakterras kan verbreden. Er is nu een dakterrasje aan een slaapkamer, boven de keuken. De buren hebben dat ook. Tussen mij en de buren is geen dak. Kan er tussen de dakterras gemaakt worden dmv balken tussen de twee bestaande dakterrassen? En daarop het extra terras maken. Het gaat om een ruimte van 4 x 2 meter. Graag advies hoe dit gerealiseerd kan worden en uw offerte.
 • 05-07-2015

  Een extra slaapkamer maken

  Ik heb een ruime woonkamer waarin ik een extra slaapkamer wil laten creëren. Er zal alleen een extra gipswand geplaatst moeten worden van 2.60 x 2.30 meter. Fotomateriaal beschikbaar.
 • 04-07-2015

  Opbouw op plat dak bouwen

  Wij willen een huis kopen en op het platte dak van de woning een extra verdieping laten bouwen. De maten zijn ongeveer 7.5 x 4 meter maar wanneer het erg prijzig wordt voor ons mag het bijvoorbeeld ook 6 x 4 meter of 5 x 4 meter worden. Uiteraard moet de verdieping bereikbaar zijn via een trapgat. Graag met elektrische leidingen en een dubbel stopcontact en graag geïsoleerd. De afwerking zo eenvoudig mogelijk, kunststof platen aan de buitenkant en een laminaat vloer. Aan de voor- en achterzijde ramen en achter ook een deur zodat we op het platte dak achter kunnen lopen, hiervoor eventueel dakbedekking, ongeveer voor 8 m2, zodat we niet het dak beschadigen en een eenvoudige balkon reling. Wat zou het meerwerk kosten als we verwarmingsbuizen en waterleiding door zouden laten trekken naar deze verdieping en een eenvoudige wasbak zouden laten plaatsen? De afwerking, schilderen/ stuken, kunnen we zelf. Er is een foto beschikbaar van hoe reeds bestaande dakopbouwen eruit zien in de buurt, zoiets hebben wij ook in gedachten.
 • 04-07-2015

  Steunpaal in de keuken vervangen door een draagbalk.

  Ik wil een steunpaal in de keuken laten verwijderen en laten vervangen door een draagbalk.
 • 04-07-2015

  Een uitbouw doorzetten en vloerverwarming aanpassen

  Wij zijn op zoek naar iemand die ons een prijs indicatie kan geven van een uitbouw van ong. 2. 5 m bij 3m naast een bestaande uitbouw waar een dicht dak op zit. Maar over het geheel een glazen dak te plaatsen. En dan meteen vloer verwarming over de gehele beneden verdieping te plaatsen als hoofd verwarming. Ik hoor graag van u
 • 04-07-2015

  Gipsplafond plaatsen

  Gipsen plafond van 22m2. Moet getengeld worden, geisoleerd, en met 60cm platen (9,5mm) geplaatst worden. Graag offerte in- en exclusief materiaal. Bedankt!
 • 04-07-2015

  Dragende muur badkamer verwijderen

  Voor de verbouwing willen we graag een dragende muur uit de badkamer halen. De muur gaat over de volle breedte van 262 cm. Het gaat om het berekenen en uitvoeren van de werkzaamheden. Er moet berekend worden of er een latei geplaatst moet worden en zo ja, hoe groot. Dit zou allemaal moeten gebeuren begin september.
 • 04-07-2015

  Terras onderheien

  Wij willen graag weten wat de kosten zijn van een terras onderheien, met de mogelijkheid de palen later te gebruiken voor het uitbouwen van de woning. Hoeveel palen zijn hiervoor nodig? Het terras moet los van de fundering van de woning komen. Het terras is 3,5x5,5m.
 • 04-07-2015

  Metselaar voor metselen schutting, tuinmuren en buitenhaard

  Wij zijn op zeer korte termijn opzoek naar een metselaar. Onze metselaar kan door ziekte niet komen. Het gaat over een totaal oppervlakte van ongeveer 75 m2. Het betreft het metselen van een nieuwe schutting (tevens zijkant van nieuw tuinhuis), 3 tuinpoorten in metselen en het inmetselen van een buitenhaard. Deze is kant en klaar en hoeft alleen ingemetseld te worden.
 • 03-07-2015

  Dakopbouw op de 2e etage bouwen

  Toelichting telefonisch
 • 03-07-2015

  Betonvloer storten en vlinderen

  Wat kost het om een beton vloer te storten en te vlinderen? Vier en halve kuub. Graag hoor ik van u. Wij wonen in Herpen bij Oss.
 • 03-07-2015

  Nieuwe dakplaten op serre leggen

  Van mijn serre moeten de platen op het dak worden vervangen. Ik zoek daarom een vakman die zowel de oude platen kan verwijderen en de nieuwe platen kan monteren. Het gaat om polycarbonaat dakplaten van 2500 mm bij 600 mm en de platen moeten zonwerend zijn. Er zijn in totaal 8 platen welke vervangen dienen te worden. Graag ontvang ik een offerte betreffend de kosten.
 • 03-07-2015

  Draagmuur verwijderen en meterkast plaatsen

  Ik ontvang graag een prijsindicatie voor de volgende werkzaamheden: - Draagmuur weg laten halen bij de keuken, deze muur is ongeveer 3 x 2.20 meter; - Nieuwe meterkast installeren, de elektra is correct aanwezig; - De openslaande deuren naar de tuin moeten 1 meter verder verplaatst worden. Hierbij moeten nieuwe kozijnen geplaatst worden. Het gaat om 2 deuren en 2 ramen met de standaard kozijn afmetingen.
 • 03-07-2015

  Draagmuur verwijderen en latei aanbrengen

  Slopen van een draagmuur, aanbrengen van een latei. Deur als het ware verbreden, van 90 cm naar 1.70 meter een latei derhalve van 2. 30.
 • 03-07-2015

  Beloopbare glasplaat van serredak vervangen

  Wij hebben een serre 13 jaar oud met glasplaten waarvan een van de glasplaten lek is. De glasplaat is 73 cm bij 3,40 meter,de maat zou nagemeten moet worden. Het betreft HR++glas, gelaagd glas want er moet overheen gelopen kunnen worden.
 • 03-07-2015

  Draagmuur doorbreken

  Graag een vrijblijvende offerte m.b.t.: - het doorbreken draagmuur van keuken naar kamer (1.60 breed en ongeveer 2.50 meter hoog); - het dichtmetselen oude deuropening naar keuken; - het stuken van een wand van de keuken, ongeveer 2.50 x 4 meter; Betreft jaren dertig woning in Wassenaar. De uitvoering in de maand oktober. Vooraf is er op afspraak een bezichtiging mogelijk.
 • 03-07-2015

  Heipalen slaan

  Het betreft een offerte aanvraag voor het laten slaan van 3 of 4 heipalen voor een uitbouw van 5.20 x 3 meter.
 • 02-07-2015

  Kwaaitaalvloer vervangen

  Ik wil mijn kwaaitaal vloer laten vervangen. Het gaat om 65m2 vloer oppervlakte.
 • 02-07-2015

  Betonvloer voor de blokhut aanbrengen

  Het betreft het laten aanbrengen van een betonvloer. De nieuw te plaatsen blokhut in mijn tuin wordt geplaatst op een aan te brengen betonvloer. Het zandbed van 15 a 20 centimeter dik ligt er en is goed verdicht. Om het zandbed staat een soort bekisting, waarbinnen het beton moet komen. Wapening lijkt mij niet nodig. De afmetingen zijn 220 x 320 centimeter, de dikte van de betonlaag moet ongeveer 7 centimeter worden.
 • 02-07-2015

  Uitbouw plaatsen aan de woning

  Het gaat om het plaatsen van een uitbouw. De uitbouw komt aan drie zijden tegen de buren, dus moet ook aangesloten worden. Ik denk dat er niet direct tegen de buren aangebouwd kan worden, dus rondom nieuwe muren maken inclusief fundering. Nieuwe vloeren (beton, met aanleggen vloerverwarming) tot in de helft van de bestaande woonkamer. De woonkamer is reeds v.v. houtenvloer. Omleggen en nieuwe aansluiting riolering maken onder de uitbouw. Alle gas, water en elektra opnieuw trekken/vervangen en aansluiten op bestaande net, eventueel meterkast hergroeperen en extra groep maken, huidige keuken heeft namelijk ondercapaciteit. Binnenmuren plaatsen met deuren en posten, badkamer installeren en betegelen (sanitair wordt grotendeels hergebruikt uit huidige badkamer (2 jaar oud), toilet installeren en betegelen (ook hergebruik), CV ruimte installeren, deze blijft verder kaal m.u.v. de vloer. Dak plaatsen en volledig afwerken, doorvoeren in dak maken voor afvoer CV, afzuigkap, toilet en douche. Vloer betegelen (halve woonkamer + uitbouw, (keuken, badkamer, toilet, bijkeuken. ) Verder grotendeels afwerken en netjes maken. Het gedeelte van de tuin wat dan nog open blijft weer dichtstraten met bestaande steentjes. Ik heb absoluut belangrijke zaken gemist, en sommige zaken kan ik uiteraard zelf. Slopen, afvoeren en simpele werkzaamheden kan ik zelf of met wat hulp. Stukadoor heb ik al, dus muren kunnen stuckklaar opgeleverd worden. In de hele uitbouw moet 1 deur naar buiten komen, 5 binnendeuren, (bijkeuken, toilet, badkamer, CV hok en doorgang keuken naar het halletje. 1 bovenraampje in de badkamer en een lichtkoepel ergens boven de nieuwe keuken, binnen alles hout, buitendeur en de rest alles kunststof.
 • 02-07-2015

  Renomaat vloer vervangen

  De gehele begane grondvloer is van hout en wordt door de opdrachtgever gesloopt en afgevoerd vanwege aantasting. De kruipruimte wordt schoongemaakt en voorzien van zandlaag. Vraag: Wat kost het leveren en plaatsen van een zogenaamde Renomaat vloer (de uitvoering waarvan de liggertjes van staal zijn, dus niet die van kunststof). De vloer is 9 * 5 meter groot ongeveer en er zijn 2 beuken. Het is een 30-er jaren woning in een ruim opgezette woonwijk waar de vakman zijn materiaal en apparatuur goed kwijt kan.
 • 02-07-2015

  Tuinkamer aanbouwen

  Wij zijn bezig met de aanschaf van een woning en hebben een degelijke begroting nodig voor een tuimkamer/uitbouw van 3m x 5m achter de keuken (zie blauwdruk). De stijl is jaren 30 en het is belangrijk dat dit terug komt, liefst dubbelglas met stijl volgens de bijgevoegde foto met eventueel glas in lood bovenaan. Fundering is niet nodig om mee te begroten.
 • 02-07-2015

  Schuur metselen

  Graag laat ik een schuur in de achtertuin metselen van ongeveer 3 x 3 meter met lessenaars dak 2.6 x 2 meter hoog. 1 deur 90 cm + raam andere zijde (straatkant) 2x deur totaal 120 cm. De fundering van houten balken moet ook weg en een nieuwe, betonnen fundering gemaakt worden. Het is zandgrond. Steensoort in overleg, een die aansluit bij de stijl van het huis. Het oude schuurtje breek ik zelf af. De stroom moet wel in de nieuwe schuur weer geplaatst Een tekening is er nog niet. Die wil ik zelf maken. De tuin is ongeveer 25 meter van de straat, bereikbaar via een smalle achterom. Graag een all-in offerte. Een afspraak op korte termijn i.v.m. de vakantieperiode.
 • 02-07-2015

  Aanbouw en/of dakopbouw bouwen

  We willen graag onze woning uitbreiden met een extra verdieping (dakopbouw). Onze buren hebben dit reeds laten bouwen. Dus kunnen en mogen doet het! Dakopbouw is ongeveer 5x6m met vaste trap naar verdiepingsvloer. We zijn aan het orienteren wat de prijs voor deze ingreep doet. Wanneer dit helder is kunnen we de financiering regelen!
 • 02-07-2015

  Zolder verbouwen

  Verbouwen van zolder 6,5x9,5mtr van relatief nieuw huis. Nu open ruimte met vaste trap. We willen drie kamers en een (basic)badkamer. (wateraansluiting en afvoer aanwezig) Tevens (deels) een vliering(schuin dak met hoogste punt op ruim 4 mtr. ) Evt een dakraam. Nog geen vaststaand plan, dit iom aannemer/bouwtechnishe haalbaarheid. Gaarne kostenraming incl materiaal. Voor gedetaileerdere info bel gerust.
 • 02-07-2015

  Boerderij verbouwen

  Wij denken erover een boerderij te kopen die volledig verbouwd en gerenoveerd moet worden. We willen graag een indicatie van de kosten die we daarvoor zouden moeten rekenen. In ieder geval moet het dak worden vervangen en waarschijnlijk moet binnen alles worden aangepakt. Nu is alleen het voorhuis als woning in gebruik. Wij zouden de hele boerderij bewoonbaar willen maken met hoogwaardige afwerking waarvan we een deel evt. Als werkruimte kunnen gebruiken of ruimtes om te verhuren voor worksshops e.d. We kunnen evt. De brochure met meer informatie toesturen.
 • 02-07-2015

  Vloerbalken vervangen in de woonkamer

  De vloerbalken in de kruipruimte zijn verrot. Door veel vocht en schimmels in kruipruimte. De vloerbalken moeten dus vervangen worden en de kruipruimte isoleren, of eventueel een broodjesvloer of iets dergelijks? Balken van de woonkamer en keuken, het geheel is zo'n 60 m2.
 • 02-07-2015

  Stabiliteitsmuur inkorten

  Ik ben op zoek naar een bedrijf dat de stabiliteitsmuur in mijn huis kan inkorten of weghalen, wat het beste uitkomt i.v.m. het stalen frame of balk. De muur steekt nu 2 meter de woning in en dit wil ik graag terug laten brengen tot maximaal 1,20 meter om zo o.a. meer ruimte in de woonkamer te realiseren (zie tekening). De muur is van beton, 16 cm dik, 2,5 meter hoog en 2 meter diep. Extra info: op de eerste verdieping is de muur 1 meter diep en wordt gescheiden door de vloer van de 1e verdieping. Binnen nu en 6 weken uitvoeren.
 • 02-07-2015

  Uitbouw met balkon bouwen

  Wij willen een uitbouw van 1750 cm bij 500 cm realiseren. En zijn er mogelijkheden om hierboven een balkon te hebben?
 • 02-07-2015

  Draagmuur en plafond verwijderen en portaal plaatsen

  Wij willen onze draagmuur verwijderen. Kunt u ons een offerte opsturen waarin het volgende wordt opgenomen: - het verwijderen en afvoeren van de bestaande draagmuur; - leveren en plaatsen van een gesloten portaal: HEB 16 cm en HEB 42 cm en 2x kolom 92x90x5 cm; - het verwijderen en afvoeren van het bestaande keukenplafond, het is een oud, rieten plafond; - leveren en plaatsen van een nieuw keuken plafond. Ongeveer 8 m2. Zie de foto, daarop staat de muur die eruit moet. Er is een bovenbuur, rekening mee houden voor de draagkracht van het portaal en of een balk ter ondersteuning. Bij de onderburen kan niet gewerkt worden, als de onderbalk daar geplaatst zou moeten worden.
 • 01-07-2015

  Asbesttegels verwijderen

  Graag wil ik een offerte aanvragen voor het verwijderen van asbesttegels op mijn balkon. Het is een balkon van 6 x 7 meter. Er is een foto beschikbaar.
 • 01-07-2015

  Aanbouw aan de achterkant van het huis

  Ik wil een aanbouw aan de achterkant van mijn huis. Het is een klein stuk van ongeveer 1 meter breed en 2,60 meter diep. De deur (schuifpui) kan worden hergebruikt aan de diepe kant. Zie plattegrond in de bijlage: het gaat om de hoek rechts boven bij de keuken. Qua materiaal baksteen.
 • 01-07-2015

  Plafond herstellen na lekkage

  Vanwege een lekkage moet er stucplaat vervangen worden die op een stalen balk gelijmd is. 4 meter lang en 40 cm breed en 10 cm hoog. Deze moet gespoten worden met een korrel. Vervolgens moet het oppervlak aangrenzend aan deze balk opnieuw gewit of gespoten worden om geen kleurverschil te krijgen. Het totaal te witten oppervlak is +/-35 vierkante meter. Het bevindt zich in het keukengedeelte dus alles moet volledig afgeplakt worden. In de benedenverdieping moet een gat van 1x1 meter, dat opengebroken is geweest vanwege een 2e lekkage, dichtgemaakt worden en glad worden gestuct. Vervolgens moet het totale oppervlak gewit of gespoten worden (+/- 15 vierkante meter). Graag een prijsopgave voor beide herstelwerkzaamheden, inclusief de materialen.
 • 01-07-2015

  Draagmuur verplaatsen en H-balk aanbrengen

  Het gaat om een verbouwing van en een uitbouw aan een bestaande woning. Zie tekening. De oude tekening geeft aan een buitenmuur van 6 meter, deze moet naar 9 meter. De andere muur moet naar 12,50 meter. Fundatie ligt er. Op een afstand van 2,28 meter staat een draagmuur, over de gehele breedte van het huis. Deze moet verplaatst worden naar 3,09 (ongeveer). De keuken moet verlengd worden. Er staat een draagmuur vanaf de keuken via slaapkamer naar het raam. Deze moet ook verplaatst worden. Het gehele oppervlak van de 9 meter tot de vaste schoorsteen, deze mag NIET verplaatst worden, en van de 12,50 meter ook weer naar de schoorsteen, moet gebruikt worden. Het gaat alleen om de draagbalken en eventueel het dak. Zie tekeningen. Het werk moet na 16 september starten.
 • 01-07-2015

  Houtkachel geheel verwijderen en alles afwerken

  Houtkachel inclusief pijp door het dak verwijderen: - houtkachel verwijderen; - de vulling tussen de buis en het dak verwijderen; - het gat dichten en pannen plaatsen; - het plafond aanpassen; - het plafond witten inclusief de balken. Optioneel het plafond eerst schoonmaken/vetvrij maken. Ook optioneel een aantal stopcontacten vernieuwen, een stuk of 10. Het is voor over een jaar, mijn houtvoorraad moet eerst opgestookt zijn. Ik wil dus eerst een indicatie van kosten van u.
 • 01-07-2015

  Verbouwing van de zolder

  Het betreft het laten verbouwen van onze zolder. Op dit moment is er 1 zolderruimte van 5.12 x 8.40 meter. Er is een open, vaste trap van de eerste verdieping naar de zolder. Er zit een schuin dak met betonnen balken op de zolder. Wij willen dat de zolder verbouwd wordt naar twee gedeeltes met 1 slaapkamer en 1 was- opbergkamer. De cv ketel zit tevens op de zolder. Er is al een aansluiting voor de wasmachine en droger en een wastafel met stromend water aanwezig. Er dient nog wel elektra te worden aangelegd en extra verwarming. Graag een offerte inclusief al het benodigde materiaal
 • 01-07-2015

  Muur richting de keuken doorbreken

  De ruimte naar de aanbouw (daar bevind zich de keuken) willen wij verder doorbreken. De muur is een draagmuur maar heeft als een kleine deurvormige opening. Aan de achterzijde is een verwarmingselement geplaatst. Die zal ook netjes verwijderd moeten worden. Het gaat om een ruimte van ongeveer 1 meter.
 • 30-06-2015

  Dakterras op het zadeldak vergroten

  Ik wil mijn bestaande dakterras, in een zadeldak gebouwd, laten vergroten en waar nodig het een en ander verbeteren. Er zal in ieder geval een gording weg moeten en de mastiek zal moeten worden vernieuwd. Het terras is nu 3 x 3 meter, ik wil deze met 1 meter laten vergroten naar 3 x 4 meter. Er zal iemand langs moeten komen om de details te bespreken.
 • 30-06-2015

  Oude boerderij slopen

  Ik wil op Dalem Hapert een oude boerderij laten slopen waarin ook asbest voorkomt
 • 30-06-2015

  Ravenna muuraviljoen laten plaatsen

  Ik zou graag een muurpaviljoen Ravenna van Karwei laten plaatsen. Het paviljoen is gemaakt van stevige aluminium palen en heeft een polycarbonaat dak. De maten zijn 4.40 bij 2.90 meter.