Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

17657 klanten bevelen een bij Casius aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: woning traditioneel bouwen, vrijstaande woning nieuw bouwen, 2 onder 1 kap woning bouwen, kelder onder de nieuwbouwwoning laten maken, aanbouw met een badkamer bouwen, geïsoleerde kelder bouwen, oude boerderij opknappen, kelder van gewapend beton maken, nieuwbouw kelder bouwen, asbest verwijderen van meerdere woningen, onderkelderen van een bestaande woning, funderingsherstel bij een 2-onder-1-kapper, kelder bouwen voor meer ruimte, kelder bouwen, kelder bouwen onder een woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, veranda- en serrebouw of aanbouw, uitbouw en dakopbouw uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer:

woensdag 26 oktober 2016

Raam maken in draagmuur

Ik ben bezig met de koop van een woning. In een dragende steens tussenmuur wil ik graag een opening maken van ongeveer 150 breed x 100 hoog. Het gaat om een woonhuis. Er is een bouwkundige keuring geweest, maar geen constructiebreking.
woensdag 26 oktober 2016

Dakterras realiseren

Ik ben op zoek voor mijn pas aangekochte woning naar een aannemer voor mijn dakterras op 4 hoog in Amsterdam (de Pijp). Omliggende woningen hebben een dakterras. Ik wil een buitenruimte creëren. Ik hoef geen hoogwaardig dakterras. Dit is wat ik wil: - Een opening naar het dak met Vlizotrap, een dakraam is al aanwezig maar moet waarschijnlijk groter gemaakt worden(is nu 90cm bij 90cm, zie plattegrond hal). Als er ideeen zijn voor een andere mogelijkheid tot het bouwen van een trap, zie ik graag wat die zijn en wat dat gaat kosten. - een dakterras met eenvoudige omheining. - het dak is 4,80 bij 9,50. Het luik komt midden op het terras uit. Het liefst maak ik het terras zo groot mogelijk. Graag zie ik verschil in kosten als gekozen wordt het kleiner te houden. - wel toestemming VVE, geen vergunning. Ik heb geen idee aan wat voor kosten ik moet denken. 10k? 20k? Ik ontvang graag een gedetailleerde indicatie als dat mogelijk is. Ik wil benadrukken dat bij mij de noodzaak ligt op het creëren van een buitenruimte. Bvd, Tijmen
woensdag 26 oktober 2016

Draagmuur slopen en afvoeren

Betreft het slopen van een draagmuur van in totaal ongeveer 9 m2. Indien mogelijk het afvoeren van het puin. Ik heb nog geen constructieberekening laten maken. Het gaat om een hoekwoning. Bij voorkeur contact via mail.
woensdag 26 oktober 2016

Serre achter het huis vervangen

Wij hebben contact gehad met veel verschillende isolatiebedrijven om te kijken wat het zou kosten om onze serre opnieuw te isoleren vanwege veel klachten met geluid en tocht die doorgelaten werd, nu kwamen eigenlijk al deze bedrijven tot de conclusie dat de serre te oud en van dusdanig slechte kwaliteit was dat het beter is om een volledig nieuwe serre aan te bouwen. De afmetingen zijn 3.12 meter bij 2.80 meter en onze huisbaas heeft er mee ingestemd dat de serre echt opgelost/vernieuwd moet worden, dus er is ook budget. Verder ligt de serre aan de achterkant van het huis en hebben we er dus waarschijnlijk al een vergunning voor/ niet nodig.
woensdag 26 oktober 2016

Dakopbouw op een plat dak

Ik wil graag een dakopbouw op een jaren '30 (1924) woning. Reden is extra ruimte creëren. Woning is 6 bij 12 meter, echter zitten hier 2 balkons in. Dus de oppervlak van de opbouw zal minder zijn. Ik schat 6 bij 9 meter.
woensdag 26 oktober 2016

Oud winkelpand slopen

Ik wil graag een indicatie van de kosten van het slopen van een oud winkelpand met een plat dak, welke aangrenzend tegen de woning aan is gebouwd begin jaren '60. Tevens de aangrenzende garage en het magazijn moeten gesloopt worden. Op de winkelvloer ligt nog de vloerbedekking, hieronder betonnen vloer. Geen kruipruimtes. In de gevel zitten 2 forse etalage ramen enkelglas. Afmetingen van het winkelpand zijn 16 meter x 8 meter. Afmetingen garage + magazijn 23 m2. Ik wil ook graag de vergunningsaanvraag door de aannemer mee laten nemen in de offerte.
woensdag 26 oktober 2016

Zolder verbouwen en dakkapel of dakraam plaatsen

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het verbouwen van onze zolder. Hier willen we graag 1 ruimte van maken. Aan de achterzijde is reeds een dakkapel geplaatst (ongeveer 15 jaar oud). Nu zouden we graag een prijsopgaaf willen voor: 1. Zolderverbouwing + dakraam. 2. Zolderverbouwing + dakkapel voorzijde. Graag verneem ik jullie reactie.
woensdag 26 oktober 2016

Dragende binnenmuur verplaatsen

Het gaat om een enkel steens draagmuur op de 1e verdieping welke 50cm de aangrenzende kamer in moet worden verplaatst. Plafond en vloer zijn houtconstructies. Na afbreken en verplaatsen moeten muur,plafond en vloer weer afwerk klaar gemaakt worden.
woensdag 26 oktober 2016

Verbouwing van een benedenwoning

Graag wil ik een offerte voor het doorbreken van mijn woonkamer en het aangrenzende toilet en het installeren van een nieuwe badkamerunit met ligbad, wastafel en toilet.
woensdag 26 oktober 2016

Vervangen van suskasten en indien mogelijk de ventilatiebox

Ik wil graag 7 suskasten van het merk Alusta laten vervangen door eenvoudige roosters. Optioneel wil ik ook graag de ventilatiebox laten vervangen. De woning is gebouwd in 2004.
woensdag 26 oktober 2016

Inrichting van een kantoor en restaurant verwijderen

De vraag is naar een inschatting van de kosten van sloop van een kantoor/restaurant en keuken naar casco. Ook dient een trap te worden verwijderd. Omvang van de vloer is 1274 m2 waarvan 822 m2 op de begane grond en 452 m2 op de eerste verdieping aan de Zuidas.
woensdag 26 oktober 2016

Draagmuur verwijderen, draagbalk en afwerking aanbrengen

Onze draagmuur waar de thermostaat en elektra in verwerkt zit willen we er graag uit hebben. Het liefst in de eerst week van december. Met natuurlijk draagbalk en afwerking. De schoorsteen op het dak moet gemetseld en gevoegd worden. Lood moet ook vervangen worden.
woensdag 26 oktober 2016

Draagmuurtje met schouw verwijderen

Slopen van draagmuur tussen twee delen van de woonkamer met aan weerskanten een schouwtje. Plaatsen van een steunplan, puin afvoer en voor de woningbouw een constructieberekening. Maten van de muur zijn 2.90 x 2.50 meter.
woensdag 26 oktober 2016

Woning traditioneel bouwen

Ik ben op zoek naar aannemers in Twente die traditioneel bouwen voor een scherpe prijs. Graag voorbeelden met prijs voorstel. Saksische stijl en boeren hoeves.
dinsdag 25 oktober 2016

Schuimbetonvloer storten

Ik wil graag in de keuken en de woonkamer (34m2) een schuimbetonvloer. 300mm diepte
dinsdag 25 oktober 2016

Balkonrenovatie: balkon repareren

I am sorry for English, I do not speak Dutch good. Our balconies at the back of our houses have wood rot on the structure. The wood beam attached to the house, the wood beam at the front of the balcony and some of the vertical support beams have rot but not all of them. The rot is on 5 of the 6 balconies for our houses. The balconies are each approximately 5,3m long by 1,5m deep. The floors are OK, and only 3 years old. Would you be able to take a look and make an estimate? Thank you
dinsdag 25 oktober 2016

Draagmuur uit laten breken

Ik wil graag de draagmuur tussen keuken en woonkamer later uitbreken, ongeveer 4 meter breed, de deur tussen gang en woonkamer moet weggewerkt worden, leidingwerk nieuwe keuken, stopcontacten verlagen woonkamer 6 stuks, plafond en muren woonkamer gang slaapkamer en keuken stuken,
dinsdag 25 oktober 2016

Schouw/ombouw van de haard weghalen

Open haard schouw ombouw weghalen zodat we een vrijstaande houtkachel daar kunnen plaatsen. Is nu een jaren 70 ombouw van 1 meter breed en 2 meter hoog. Dit dient weggehakt te worden. Prijsopgave totaalprijs (geen offertes hoger als 500 euro) Geen telefonische prijsopgave
dinsdag 25 oktober 2016

Draagmuur slopen en deuropening verplaatsen

Graag wil ik in de woning een kleine aanpassing uitvoeren. Ik heb in de woonkamer een deur opening wat in de weg zit. Graag wil ik de deur ingang verplaatsen. Hierdoor moet ik een deel van de muur verwijderen. En de oude deur opening dicht maken. Van de woningbouw vereniging hebben wij begrepen dat het om een draagmuur gaat. Op de foto heb ik de muur waar ik een deur wil plaatsen aangeduid met de letter A. Graag wil ik een offerte van het verwijderen van de draagmuur, het dichtmaken van de andere opening en het afwerken van deze wand.
dinsdag 25 oktober 2016

Divers renovatiewerk in een eengezinswoning

Ik wil in mijn eengezinswoning graag diverse renovatieklussen laten verzorgen. Ik heb een nieuwe voordeur gekocht bij Praxis en wil die laten monteren. Verder is een dakgoot verstopt, dat wil ik laten verhelpen. Als laatste klus wil ik de hele badkamer laten vernieuwen. Er moet nieuw tegelwerk in, een nieuwe wc-pot, een wastafel, een douchewand en een douchedeur. De materialen heb ik al in mijn bezit. Ik nodig bedrijven die al deze klussen aankunnen graag uit voor een bezoek, zodat we het werk kunnen bespreken. Ik ontvang daarna graag uw offerte voor de afzonderlijke werkzaamheden.
dinsdag 25 oktober 2016

Herstelwerk door een balkonlekkage

Het balkon heeft lekkage veroorzaak in mijn keuken. Het balkon is eerder vervangen maar door het gips plafond wat aanwezig was en de extra drie plafonds die er nog in zaten is het plafond van de keuken en gedeelte van de woonkamer verzadigd met vocht en gaan schimmelen. Waardoor deze er uit moet, opnieuw vervangen dient te worden. Zo ook is de latei aangetast die het huis draagt en zitten er stenen en voegen los die hersteld dient te worden. De muren dienen hierna gestuced te worden en glad getrokken te worden met de woning.
dinsdag 25 oktober 2016

Uitbouw aan een vrijstaande woning bouwen

Wij willen een casco uitbouw van 7 meter breed en 2.50 meter diep. Grond afvoer is niet nodig en de buitenzijde willen wij zelf bekleden met eternit.
dinsdag 25 oktober 2016

Beton in een kelder storten

Ik wil graag een globale offerte van het storten van beton in een kelder (17 m2). We willen de kelder graag vochtvrij hebben, op de ondervloer ligt nu aarde. Er heeft ooit een houten vloer in gezeten.
dinsdag 25 oktober 2016

Uitbouw en garage laten bouwen

Graag willen wij een uitbouw realiseren van 6.20 meter breed en 2.70 meter diep. Hierbij zouden wij ook de eerste verdieping willen meenemen en een garage naast de woning willen plaatsen. De afmeting van de garage wordt 6.20 bij 3 meter breed.
dinsdag 25 oktober 2016

Funderingsherstel bij een hoekhuis

Het huis is scheef gezakt. Heeft staalfundering. Graag zouden wij een indicatie van kosten hebben over het herstel van de fundering. En kan dit alleen voor een hoekhuis? Of moeten de andere huizen meedoen?
dinsdag 25 oktober 2016

Lekkage bij de serre laten verhelpen

Wij hebben al langer last van lekkage in onze aluminium serre met glazen dak. Hiervoor zijn er al verschillende werkzaamheden uit gevoerd, maar het probleem blijft bestaan. Wellicht komt het water vanuit het dak via de muur de serre in. Graag willen wij dit laten oplossen.
dinsdag 25 oktober 2016

Aanbouw bouwen aan de woning

Ik ben van plan een woning te kopen, maar zou eerst een prijsindicatie van een aanbouw willen ontvangen, omdat ik de woning direct uit zou willen bouwen. Het gaat om een uitbouw van 5.76 x 2.50 meter.
maandag 24 oktober 2016

Uitbouw op het dakterras maken

Ik ben bezig met de koop van een huis. Het betreft het dichtbouwen van een dakterras van 5 meter breed en 2.50 meter diep, zijmuren en voormuur staan al deels. Het dak moet plat worden, voorkeur voor kunststof kozijnen over de volle breedte (5 meter), ongeveer 1.20 meter hoog. Zouden graag offerte ontvangen voor casco en/of geheel afgewerkt. Betreft woning in Landsmeer. Er is geen vergunning nodig. Alle woningen zijn beton.
maandag 24 oktober 2016

Inpandige draagmuur slopen

Ik wil graag een inpandige draagmuur laten slopen. Het gaat om de muur tussen de keuken en de woonkamer. Het gaat in de eerste plaats om het ondersteunen van het plafond en het plaatsen van de stalen balk. Het berekenen van de juiste dikte van de balk. Lengte van de muur is circa 3 meter. Het slopen, afwerken en puin opruimen wil ik in eerste instantie zelf doen. Indien mogelijk wil ik de balk aan weerskanten op de stenen muur laten rusten, maar dit is afhankelijk van jullie oordeel of deze constructie sterk genoeg is.
maandag 24 oktober 2016

Geisoleerde schuur of loods bouwen

Wij willen in onze achtertuin graag een nette schuur / loods laten bouwen die met de tijd mogelijk omgebouwd kan worden tot aanleunwoning. Dus geïsoleerd met alle Nuts voorzieningen. We mogen ongeveer 100 m2 bouwen, maar hebben aan 70 a 75 m2 genoeg. Liefst van steen of in ieder geval duurzame materialen met een beetje uitstraling. Afmeting 7 x 10 meter. Graag dus fundering mogelijkheden, inclusief Nuts aansluitingen en mogelijk bouwen van de loods /schuur zelf.
maandag 24 oktober 2016

Casco dakopbouw als verdieping opbouwen

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het plaatsen van een opbouw. Wij hebben nu een tussenwoning met een plat dak. De opbouw zal tussen de 45 en 50 m2 groot gaan worden. De vaste trap dient te worden geplaatst en de elektra en waterleiding doorgetrokken. Verder mag de uitbouw casco opgeleverd worden. Het is nog niet bekend of er een vergunning nodig is.
maandag 24 oktober 2016

Garage tot slaapkamer verbouwen

De garage tot slaapkamer verbouwen. De geïsoleerde garage is 28 m2 en zit aan het huis vast. Alleen de twee deuren moeten vernieuwd worden. We willen beneden gaan slapen dus de garage ombouwen naar slaapkamer met badkamer. Er is al water en elektra in de garage aanwezig. Graag willen we informatie en een offerte voor het maken van een goed toegankelijke slaapkamer en badkamer.
maandag 24 oktober 2016

Kelder laten bouwen

Ik wil een kelder 8'm diep En 5 'm breed
maandag 24 oktober 2016

Woning renoveren

Algemene werkzaamheden door het hele huis: Scheuren wegwerken en verven/sauzen. Begane grond: Houten vloer opschuren en lakken. Tevens een inbouwhaard in een nieuwe wand plaatsen. 1ste verdieping: Verven/sauzen en scheuren wegwerken. Inbouwkast maken. Trap verven/herstellen. Zolder: Verlaagd plafond met inbouwspotjes en afwerken verven/sauzen. De woning is in aankoop, in de bijlage vindt u de plattegronden met de bijbehorende afmetingen.
maandag 24 oktober 2016

Zand uit de kruipruimte laten verwijderen

Het verwijderen van ongeveer 25 cm zand onder de kruipruimte. Dit is nodig omdat de huidige 50 cm ruimte onvoldoende is voor het laten aanbrengen van isolatie(schelpen) en we ook een betere ventilatie onder het pand willen hebben. De vloeroppervlakte is zo'n 60 m2. Graag zou ik hiervan een offerte tegemoet zien. De ruimte is gemakkelijk bereikbaar voor de vakman.
maandag 24 oktober 2016

Renovatie van het tuinhuis

Ik heb een klassiek Nederlands stenen tuinhuis van 2 bij 7 meter. We willen hier graag een kantoorruimte van maken, maar we hebben nog geen elektra, dit willen we graag aan laten leggen. Dit zou eventueel ook mogen via zonne-energie. Ik wil ook graag het tuinhuis laten isoleren.
maandag 24 oktober 2016

Kelder aanpassen en klein timmerwerk

Ik heb onder de trap een kleine kelder, waar een vochtprobleem is. De muren zijn onlangs behandeld, maar het vocht kruipt toch weer omhoog. Ik overweeg nu om de keldervloer te laten ophogen en indien mogelijk vochtvrij te laten maken. Mijn buren hadden hetzelfde probleem en hebben er beton in laten storten. Hun vochtprobleem is nu opgelost. Ik denk zelf aan het maken van een houten vloer op dezelfde hoogte als de vloer in de gang. Ook wil ik in de kelderkast die zo ontstaat dan enkele planken laten plaatsen. Verder ontbreekt in de gang een deurtje voor de meterkast. Ik heb hiervoor al een plank en een pianoscharnier liggen. Verder heb ik hier en daar wat kleine ontbrekende plinten die geplaatst moeten worden. Ook hiervoor heb ik nog materiaal liggen. Ik maak graag een afspraak zodat de situatie hier even kan worden besproken en ontvang daarbij graag uw advies en een prijsopgave.
maandag 24 oktober 2016

Draagmuur uitbreken en stalen balk plaatsen

De draagmuur van 3. 87 m. Tussen keuken en woonkamer moet worden verwijderd en hiervoor moet een stalen balk geplaatst worden. Graag offerte voor het uitvoeren en het leveren van de materialen.
maandag 24 oktober 2016

Woonkamer laten renoveren

Graag ontvang ik een offerte voor het laten renoveren van de woonkamer in mijn woning uit 1955. Ik wil graag de volgende werkzaamheden laten uitvoeren: - Het oude, rieten plafond laten vervangen voor een plafond met inbouw spotjes. - Het behang en de steenstrips van de wanden verwijderen en vervolgens stucken. - 2 radiatoren vervangen en aansluiten op de bestaande CV installatie, inclusief het wegwerken van de buizen. - De stopcontacten in de woonkamer en de hal zijn niet geaard, deze vervangen voor geaarde stopcontacten. - Wanneer het plafond open ligt wil ik gelijk de afvoer van de badkamer laten controleren. De woonkamer is ongeveer 4 x 9 meter groot.
maandag 24 oktober 2016

Uitbouw aan de woonkamer plaatsen

Wij willen graag een uitbouw aan een bestaande woning/woonkamer van ongeveer 2.50 x 4.50 meter, inclusief het doorleggen van de vloerverwarming, CV, elektra, stucwerk en een schuifpui. We willen graag een plat dak. Het wordt een stenen aanbouw. Er zijn nog geen tekeningen gemaakt. Vermoedelijk dient er ook een fundering te worden gemaakt.
zondag 23 oktober 2016

Dakterras uitbreiden

Ik heb momenteel een dakterras van circa 9 meter breed bij 3 meter diep. Op het dak (waar de constructie al goed voor is) is nog ruimte om het terras te vergroten naar 5 tot 5.5 meter diep. Het gaat dus eigenlijk om de uitbreiding van een bestaand dakterras (op de 4e etage van een complex) naar een groter terras. Op de plek waar het dakterras uitgebreid moet worden ligt nu nog grind. Wat zijn de kosten om het dakterras te vergroten, zodat het helemaal gereed is? Dus inclusief hekwerk en tegels op het dakterras. Mochten er aanvullende vragen zijn of plattegronden nodig zijn dan zal ik deze toevoegen. Het is op een dakterras van een appartementencomplex. Graag maak ik met u een afspraak. Bij voorkeur in de avond bellen.
zondag 23 oktober 2016

Draagmuur tussen twee zolders verwijderen

Ik heb twee zolders waar een draagmuur tussen staat. Ik wil er graag een geheel van hebben gemaakt. Wat kost mij dit?
zondag 23 oktober 2016

Betonvloer storten

Het betreft het storten van een betonvloer. De oppervlakte is ongeveer 35 m2.
zondag 23 oktober 2016

Dakopbouw op uitbouw

Een extra kamer op de bestaande beneden uitbouw. Deze extra kamer moet 275 cm x 500 cm worden. Hij moet aangebouwd worden aan een schuin dak. Een volkomen rechte uitbouw van hout. Graag met buitenafwerking, cederhouten rabatdelen, en binnenafwerking, isolatie en stucwerk. Tevens verplaatsing van een niet dragende muur ten behoeve van de vergroting van de badkamer. Schilderwerk en vloerafwerking doen we zelf. Onze aanbouw wordt hoger, gezien de uitbouw die door de buren wordt gemaakt. Bijna tegen de nok van het dak. Er is nog geen vergunning aangevraagd.
zondag 23 oktober 2016

Onderkelderen van een bestaande woning

Ik wil graag een bestaande woning onderkelderen, de woning is circa 100 vierkante meter. Het centrale gedeelte van de woning is al onderkelderd. Er ligt al een vaste trap naartoe, er ligt een kelder van 4 bij 4 meter. De huidige kruipruimte is ongeveer 60 cm en is goed toegankelijk, dit gaat om ongeveer 100 cm. Het fundament van de kruipruimte zit op ongeveer een meter onder de kruipruimte. Ik ontving van een constructeur al een onderstempelingsplan. De klus is vergunningsvrij. Ik wil graag dat de aannemer een goede verzekering heeft. Mijn woning is uit 1979. Het gaat om het fundament en de vloer, de rest kan ik eventueel zelf doen, dit graag in overleg.
zondag 23 oktober 2016

Gat boren voor afzuigkap

Voor onze nieuwe keuken willen we graag een gat geboord hebben door de buitenmuur voor de afzuigkap. Alleen zit er in de muur asbest voor de isolatie. De woning is uit 1985. Graag zou ik willen weten wat het kost en of jullie dit willen doen?
zondag 23 oktober 2016

Sleuven slijpen

Ik wil graag weten wat het kost om 2 sleuven te laten slijpen in kiezelbeton. Totale lengte ongeveer 1 meter.
zondag 23 oktober 2016

Opbouw

Een opbouw op een hellend dak, (dit moet eerst worden afgebroken) 4m20 breed op ,8m lang.. complete afwerking...
zondag 23 oktober 2016

Dakterras ombouwen tot kamer

Ik heb een moderne tussenwoning gekocht uit bouwjaar 2000, met 2 verdiepingen. Op de bovenste verdieping bevindt zich een dakterras van 5 meter breed en 2,45 meter diep. Ik overweeg om van dat dakterras een extra kamer te laten maken, zoals al is gedaan door de buren aan de linkerzijde. Ik ontvang graag een prijsindicatie van de kosten.
zondag 23 oktober 2016

Achtergevel optrekken en dakopbouw realiseren

Wij wonen in een tussenwoning uit bouwjaar rond 1994 met twee verdiepingen. Aan de achterzijde hebben we een schuin pannendak van 45 graden vanaf de dakgoot van de begane grond. Wij willen de gevel vanaf de begane grond recht laten optrekken met metselwerk aan de binnen- en buitenzijde met daartussen isolatie volgens de maatstaven van deze tijd. Vanaf de bovenkant van de 1e verdieping willen we een dakopbouw over de gehele breedte van de woning met een schuin dak, gemaakt van de bestaande pannen, naar het nieuwe deels platte dak van de zolder. In dit schuine gedeelte van het dak willen we de bestaande Velux dakramen plaatsen die vrijkomen van de 1e verdieping. De afmeting van de woning is aan de buitenzijde 5. 50 m met een plafondhoogte van 2,45/ 2,5 meter. De afwerking binnen verzorgen we zelf, met als uitzondering van het stucwerk, dat graag apart vermelden als optie. Aangezien onze woning is opgebouwd uit kanaalplaten willen we graag dat deze worden uitgebreid, daar waar nodig ( nieuwe plafond 1e verdieping ). We willen kunststof kozijnen voor beide slaapkamers ofwel één groot kozijn met kantelramen en horren met HR++ glas . De huidige kleur stenen moet worden gebruikt. De 1e verdieping bestaat uit twee slaapkamers die gescheiden zijn door een stenen muur die ook verlengd moet worden tot aan het nieuwe kozijn. Let op : de vergunning moet nog aangevraagd worden, maar aan de achterzijde zijn vergelijkbare projecten uitgevoerd. Ook zijn de tekeningen nog niet gemaakt. Foto’s zijn ter indicatie , uitbouw van de begane grond is niet of nog niet van toepassing. Ik verzoek bedrijven die hier op korte termijn tijd voor hebben te reageren. Harde eis is, dat de bouw zonder onderbreking wordt uitgevoerd, vanaf de start tot de afronding.

Partners

Partners van Casius