Gratis Aannemer offertes!


Offertes aanvragen

Aannemer

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:
Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

17331 klanten bevelen een bij Casius aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

... Lees meer
Ook voor een aannemer in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuw te bouwen herenhuis, nieuwe woning bouwen, vrijstaande woning bouwen, schuur met kelder laten bouwen, hotel renoveren, uitbouw met kelder bouwen, kelder bouwen onder bestaande woning, kelder bouwen onder bestaand huis, grote kelder in tuin maken, aanbouw plaatsen, aanbouw over twee verdiepingen laten bouwen, aanbouw balkons, kelder bouwen onder een huis, verbouwing voor winkeluitbreiding, uitbouw achter appartement plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, zolderverbouwing of veranda- en serrebouw uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer:

 • 26-05-2016

  Aannemer

  Ik wil op 1 van de slaapkamer de inbouwkast eruit gesloopt hebben. Deze neemt een een kleine hap uit de kamer van zo'n 1m². Daarbij dient ook de achtergelegen muur opnieuw gestuct te worden en het stukje platfond van een nieuwe gipsplaat moeten worden voorzien.
 • 26-05-2016

  Asbest removel

  We have an out-house (schuur) with asbest plates on the walls (~11 m^2). It must be removed. It is nailed - not glued - on the wall.
 • 26-05-2016

  Zolder herindelen en verbouwen

  Betreft het maken van een nieuwe indeling van onze zolder (vloermaat 9,5 m x 6,6 m). De huidige wand ter afscheiding van de twee bestaande zolderkamers zullen gesloopt moeten worden en een nieuwe wand zal er moeten komen. Verder willen wij een eenvoudige 2e badkamer met WC aan laten leggen welke aangesloten moet worden op de bestaande afvoer op zolder. Verder moeten er een nieuwe plafond komen omdat we ook een vlizotrap willen laten maken om gebruik te kunnen maken van de ruimte in de punt van ons dak. Tenslotte moet natuurlijk alles netjes afgewerkt worden door eventueel spuitwerk en een nieuwe laminaatvloer.
 • 26-05-2016

  Binnendeur verplaatsen

  Ik doe het technasium en bij de opdracht die ik gekregen heb is het nodig om een deur te verplaatsen. Ik moet me aan een budget houden en daarom zou ik graag willen weten hoeveel het kost.
 • 26-05-2016

  Muren plaatsen en afwerken

  Nieuwe muren plaatsen om kamers te maken, deze moeten gestuct worden.
 • 26-05-2016

  Terrasoverkapping aan de voorgevel laten plaatsen

  Adres: te Deventer,. Terrasoverkapping is te zien op http://www. Azalp. Nl/veranda-en-terrasoverkapping/aluminium/25030. Deponti Bosco 506x400cm opaal vierkant
 • 26-05-2016

  Chalet slopen en afvoeren

  Wij hebben een chalet op de kurenpolder in Hank en die moet verwijderd worden en afgevoerd
 • 26-05-2016

  Serre met lekkages repareren

  Ik heb een serre(aanbouw) van3 meter bij 5 meter. Aan de dak van mijn serre zijn er lekkages die wil ik heel graag laten reperaren. Zou u mij hierbij willen helpen?
 • 26-05-2016

  Woning aan de achterzijde uitbouwen

  Ik overweeg een ander huis te kopen, maar wil dan aan de achterzijde aanbouwen voor een keuken en eetkamer. Het betreft de volledige achterzijde 11,85m breed enmeter diep. Hoogte gelijk met plafond van begane grond en plat dak voorzien van een lichtstraat.
 • 26-05-2016

  Vrijstaande veranda plaatsen

  Het gaat om een vrijstaande veranda in ruitvorm. Ca 4. 00 x 2. 50 mtr. Palen op betonpoeren Materiaal is reeds gekocht, douglas hout. Houten dak van vellingdelen met dakbedekking.
 • 26-05-2016

  Dakconstructie verhogen

  Betreft alleen het woonhuis Grote dak = 9500x7500mm zadeldak -Slopen oude dakconstructie -Opmetselen gevels circa 1000mm -opmetselen binnen muren -nieuwe gordingen en geisoleerde dakplaten -nieuwe dakpannen type OVH - 2 stuks raamkozijnen in zij gevel incl dubbel glas. -3 stuks velux dakvensters Adres:Kloosterweg 32 5144 CB Waalwijk Graag de offerte digitaal versturen naar E-mail: mschuurmans@live. Nl
 • 26-05-2016

  Slopen van de badkamer, keuken, WC en vloer

  - slopen bestaande badkamer (2 x2m), inclusief wand tegels en vloer. Ook verwijderen: wastafel, bad, radiator en wc - toilet, inclusief wand tegels en vloer -idem voor keuken, incl. Verwijderen radiator - tegelvloer verwijderen uit halletje
 • 26-05-2016

  Aanbouw aan huis plaatsen

  Aanbouw aan huis laten plaatsen
 • 25-05-2016

  Aanbouw met schuifpui en lichtstraat plaatsen

  Ons huis is aan de binnenzijde 5,34 m. De bestaande gevel willen we weg zodat er 1 grotere ruimte ontstaat. Het liefst met in de gevel vouwdeuren of een schuifpui van aluminium. In de aanbouw een lichtstraat. Het zal nog wel even duren voor we aan de verbouwing kunnen beginnen, maar we zijn ons vast aan het oriënteren.
 • 25-05-2016

  Oude varkensschuur verbouwen

  Oude varkensschuur ongeveer 400 m2
 • 25-05-2016

  Koopwoning opknappen

  Na oplevering woning in Osdorp op 15/8 moeten er klussen worden gaan. -Keuken eruit en nieuwe erin afhankelijk van de keuken die we gaan kopen. -Slopen van kleinere muren in woonkamer en afwerking daarna -omleggen leidingen -stuccen van muren -vloeren leggen, tegel en laminaat. -optioneel opnieuw betegelen badkamer en vervangen douche -
 • 25-05-2016

  Onderhoud in de woning

  Ik wil graag mijn kelder verven en de planken vastzetten, wc vloer leggen
 • 25-05-2016

  Stolpboerderij geheel verbouwen

  Stolpboerderij van 9 bij 10 meter binnen alles verwijderen verdiepingsvloer en dak ook. Dan binnenmuur met isolatie maken, verdieping met 3 slaapkamers en toilet plus nieuw dak en dakkapelmaken. Beneden badkamer, toilet, keuken woonkamer en bijkeuken.
 • 25-05-2016

  Klussen in de koopwoning

  Huis wordt 15 aug a. S opgeleverd, We willen een offerte voor een verbouwing. -keuken eruit, hangt er van af waar we de keuken aanschaffen -nieuwe keuken erin, hangt er van af waar we de keuken aanschaffen -mogelijk omleggen leidingwerk -verwijderen van muren en afwerken -leggen van laminaat en/of tegelvloer -indien budget over is. Stucwerk in de woning -indien budget aanwezig is, opnieuw betegelen badkamer en plaatsing douche Oplevering woning is 15/8
 • 25-05-2016

  Fundering voor een serre plaatsen

  Wij willen een serre gaan plaatsen en hiervoor willen wij een fundering laten plaatsen van ongeveer 6 bij 2.5 meter. Het dient een fundering te worden zonder kruipruimte. De woning is niet geheid.
 • 25-05-2016

  Complete serre laten plaatsen

  . Ik wil een serre van 5. 95 breed en 3,00 diep. Met een spie aan de rechterzijde. Van helder doorzichtig plexiglas. Af te sluiten met 2 screens van ongeveer. 3 meter. En 10 spotjes..
 • 25-05-2016

  H-balk plaatsen in een dragende muur

  Muur tussen woonkamer en keuken verwijderen en een H balk plaatsen. Het gaat over een dragende muur. De overspanning is circa 3,50m. Slopen en afvoeren regelen wij zelf. De berekeningen voor de balk dienen ook meegenomen te worden.
 • 25-05-2016

  Balkon dicht laten maken

  Twee stenen balkonnetjes (twee huizen) dichtmaken. De balkons worden bij de beide badkamers van de twee huizen betrokken. Afmetingen ongeveer 470 cm x 122 cm (dus ongeveer: 2.30 x 1.22 per balkon. - Schuine dak met dakpannen moet doorgetrokken worden over de balkons. Dakpannen hebben we zelf nog. - Houten dakgoot aan beide kanten inkorten en afwerken. - Plaatsen (kunststof) kozijnen met ramen: per balkon: 2 ramen (voor en zij). Afmetingen in overleg. - Buitenmuur optrekken met bakstenen of eventueel ander materiaal (trespa of iets dergelijks). - Alles aan buitenkant afwerken. - In overleg: doorbreken van huidige buitenmuur. Afwerking aan binnenkant is verder niet nodig; het gaat dus alleen om de gehele buitenkant dichtmaken.
 • 25-05-2016

  Schuur met kelder laten bouwen

  Wij willen een nieuwe schuur bouwen van ongeveer 80 m2. Nu is het idee om er wellicht een kelder in te maken. Echter hebben wij geen idee van de kosten hiervan. Zou u ons een indicatie hiervan willen geven?
 • 25-05-2016

  Prefab kelder laten bouwen

  Wat kost een prefab kelder +/- 3,5 bij 5,5 meter? onder de aanbouw en de schuur. de aanbouw Wat kost een prefab aanbouw erboven van 3 bij 5,5 meter?
 • 25-05-2016

  Zolder afwerken na dakkapelplaatsing

  In verband met plaatsing van dakkapel (4. 40 m) schuiven de knieschotten naar voren en komt er ruwe betonvloer vrij. Dit moet waterpas worden aangeheeld met cement.
 • 25-05-2016

  Asbest verwijderen uit een dak

  Onder dak, 6x6 meter. Normale tussenwoning. Voor en achter vrij toegankelijk.
 • 25-05-2016

  Erker aan het woonhuis bouwen

  Ik wil graag een erker van 10 bij 1.50 meter aan de zijkant van het huis.
 • 25-05-2016

  Houtworm in de woning

  Wij hebben een tuinkamer aangebouwd. Daarin hebben we openslaande deuren, hierboven zitten twee balken, hierin zit houtworm/boktorren. Ik heb al HG spul erop gespoten, geen idee of dit goed is. Je hoort duidelijk dat er wordt geknaagd. Ik denk dat het gaat om boktorren.
 • 25-05-2016

  Solatubes plaatsen

  Wij gaan in het najaar een aanbouw van circa 4 meter diep bouwen. Om toch nog een beetje licht te krijgen in de huidige ruimte willen wij mogelijk in de aanbouw 2 solartubes plaatsen. We hebben ook gekeken naar een halve lichtstraat, maar dat is de duur en we willen eigenlijk alleen maar het licht naar binnen hebben. De aanbouw krijgt een grote schuifpui en het licht is dus alleen bedoelt voor de huidige ruimte en niet voor de aanbouw. Graag willen wij weten wat de mogelijkheden en de kosten zijn. Aan de achterzijde van de aanbouw, plat dak, willen we graag de solatubes plaatsen.
 • 25-05-2016

  Aanbouw achter het woonhuis bouwen

  Ik wil graag een aanbouw aan de achterkant van mijn huis. De afmetingen zijn circa 5.80 meter breed en 3.50 meter diep. Afwerking met twee ramen, houten kozijnen, een plat dak en stucwerk aan binnenzijde.
 • 25-05-2016

  Fundering met scheuren herstellen

  Er staat spanning op een deel van de muren wat zich vertaalt in scheurvorming. Niet bekend wat precies de oorzaak is, maar mogelijk is er een probleem met de fundering. Het huis is 10 bij 10 meter. Het gaat om ongeveer een derde van de fundering.
 • 25-05-2016

  Asbestinventarisatie

  Graag ontvang ik offertes voor het laten uitvoeren van een asbestinventarisatie type A, conform de SC-540 norm. Het object betreft een woonhuis met een inhoud van ongeveer 200 m3. Het bouwjaar is 1905. In 1940 is de woning aangesloten op het hoofdriool en in 1984 heeft een verbouwing plaatsgevonden (aard van de verbouwing is onbekend). De rapportage asbestinventarisatie moet bij voorkeur geschikt zijn voor (toekomstige) sloop van de woning. De woning staat momenteel leeg. Nog ter verdere verduidelijking: wij overwegen momenteel om de betreffende woning te kopen, met het voornemen om hier nog enkele jaren in te wonen en pas daarna over te gaan tot sloop van de woning. Onze sterke voorkeur gaat daarom uit enkel visueel en daar waar nodig licht destructief onderzoek uit te voeren. We willen al voor de koop van de woning een asbestinventarisatie laten uitvoeren, om te voorkomen dat wij later voor hoge onverwachte kosten komen te staan.
 • 25-05-2016

  Vloeren vernieuwen in de woning

  Vloeren vernieuwen ongeveer 27 m2. Ik wil graag de vloer van mijn begane grond.
 • 25-05-2016

  Betonvloer in een café storten

  Ik wil een betonvloer storten in mijn café. Hierbij moeten in het beton patronen terug komen in de vloer, zodat het mooi en gezellig lijkt. De vloer moet zwart van kleur zijn. Het gaat om 55 m2 oppervlakte.
 • 25-05-2016

  Bouwkeet slopen

  Er staat een bouwkeet op spoor 15 van het Centraal Station in Amsterdam. Deze dient eind september 2016 gesloopt te worden. De bereikbaarheid is erg slecht. Graag ontvang ik van u een offerte.
 • 25-05-2016

  Balkonvloer bouwen

  Het idee is om achter een balkon te maken van 1 meter. De fundering is er en als het huidige hout wat verticaal staat zou worden vervangen door stevige palen tot de hoogte van het balkon dan zou daarop het balkon kunnen worden gemaakt. Ik heb een aantal foto's bijgesloten zodat u een indruk heeft. Op de grond heb ik het houtwerk van 1 meter aangepast naar 3 meter. Het was 1 meter en daarom heb ik ook even foto's van de voorkant van het huis bijgesloten zodat u dat kunt zien, daar is het nog steeds 1 meter. De palen die er al staan is voor de sier zeg maar. Dit was bij de oplevering samen met de veranda vloeren van 1 meter voor en achter. Deze woningen hebben de naam veranda woningen gekregen. Deze palen, in totaal 3 stuks, kunnen dan vanaf de vloer worden vervangen in beter materiaal en met een constructie hoek van 90 graden vast gemaakt worden aan de achtermuur. Hiermee blijft de huidige stijl behouden want de palen blijven staan en er kan een balkon worden geplaatst. De vloer van het balkon moet dicht zijn want dat wordt het plafond van een tuinkamer die zal worden bevestigd aan het balkon. De tuinkamer heeft dus dan 1 meter extra door het plafond van het balkon aangezien daaropvolgend de tuinkamer komt. Door het balkon op deze wijze te maken lijkt het me goedkoper vergeleken met het plaatsen van een aantal steunen tegen de muur om het balkon te plaatsen. Alhoewel dit natuurlijk een mooiere oplossing is. Aan de andere kant, de palen staan er nu toch dus het wordt niet lelijker zeg maar. Alhoewel het balkon ook een reling zou moeten hebben zou ik in eerste instantie enkel gaan voor de vloer om dan de tuinkamer te kunnen plaatsen. In het jaar 2017 zou ik dan de reling willen plaatsen en dat kan ik misschien zelf. Ook zou ik in het jaar 2017 aan de voorkant een soortgelijk balkon willen. U begrijpt dat ik goede reclame voor u zal maken in mijn buurt, met veranda woningen, als u dit werk goed voor me doet tegen een gunstige prijs. U mag een discreet bor
 • 25-05-2016

  Woonhuis laten slopen

  Wij willen weten wat het gaat kosten om een woning te slopen. Het huis is ongeveer 50 m2. Het huis moet volledig gesloopt worden.
 • 25-05-2016

  Fundering aanleggen voor een aanbouw

  Fundering met onder isolatie van +/- 6x4 voor aanbouw eventueel 2 muren van 4x2. 5 metselen
 • 25-05-2016

  Muur bouwen en leidingen verleggen

  Ik wil een muur van 4.78 meter breed en 2.60 meter hoog laten maken. We willen graag een gemetselde muur. Materiaal is nog niet aanwezig. Ook wil ik een aantal elektra leidingen verleggen, dit zijn kleine stukken, niet groter dan een meter. Of elektra leidingen afsluiten. Ook wil ik een waterleiding via de grond verlengen met ongeveer 2 meter.
 • 25-05-2016

  Opbouw op de garage bouwen

  Bestaande garage voorzien van een opbouw
 • 25-05-2016

  Sloopwerk en asbest verwijderen uit een bedrijfspand

  Het verwijderen van een asbest buitengevel 600 m2 en het leegslopen van het bedrijfspand ongeveer 1000 m2
 • 25-05-2016

  Balkon afzetten

  Graag wil ik mijn balkon afzetten
 • 25-05-2016

  Zolder helemaal renoveren

  Het gaat om het verwijderen en afvoeren van de schrootjes die aan de binnenkant van het dak zitten. Opnieuw isoleren en netjes afwerken. Verder de muren glad afleveren en laminaat op de vloer leggen. Behalve op de overloop. Daar iets anders wat meer tegen vocht kan aangezien daar de wasmachine staat. Het gaat om 2 kamers. Allebei met een schot met deur wat als opbergruimte kan dienen. 1 kamer heeft een dakraam van 40x40. Eventueel extra prijs voor het vervangen van dit dakraam en plaatsen van een extra dakraam van allebei ongeveer 1mx1m. De ruimten zijn de volgende:274 breed 344 hoog en 735 lang, waarvan 182 achter het schot zit. 220 breed 238 hoog en 334 lang, achter schot 123Overloop 220 breed 238 hoog en 383 lang. Alle muren en elektra staan al op de juiste plaats. Hoeft dus niet verplaatst te worden. Eventueel alleen nieuwe kapjes voor de lichtknopjes en stopcontacten. Verder twee radiatoren vervangen. Graag ontvang ik een totaalprijs en een extra prijs voor de dakramen.
 • 24-05-2016

  Tuinschuur met pannendak metselen

  Schuurtje van ca 2,5 bij 2 m met pannen-dak aangebouwd tegen bestaande stenen schutting
 • 24-05-2016

  Stenen schuur aan bestaande schuur bouwen

  Ik wil graag een stenen schuur aan een bestaand schuur half steens laten bouwen. Ik wil graag een schuur met een EPDM dak, een aantal ramen en isolatie in het dak. Simpel, goedkoop en snel. Mijn huidige schuur is zo'n 35 m2. Het deel wat ik aan wil laten bouwen zal een afmetingen 7.70 bij 4 meter krijgen. De zijde van 4 meter staat al, fundering ligt ook al. Er is geen vergunning nodig.
 • 24-05-2016

  Schuifpui naar voren verplaatsen

  Ik wil een schuifpui op de eerste verdieping ongeveer 1 meter naar voren verplaatsen (gelijk met de voorpui van de woning om de keuken te vergroten). De constructietekeningen heb ik opgevraagd bij de gemeente.
 • 24-05-2016

  Zolderruimte renoveren

  Het gaat om het verwijderen en afvoeren van de schrootjes die aan de binnenkant van het dak zitten. Opnieuw isoleren en netjes afwerken. Verder de muren glad afleveren en laminaat op de vloer leggen. Behalve op de overloop. Daar iets anders wat meer tegen vocht kan aangezien daar de wasmachine staat. Het gaat om 2 kamers. Allebei met een schot met deur wat als opbergruimte kan dienen. 1 kamer heeft een dakraam van 40 x 40. Eventueel extra prijs voor het vervangen van dit dakraam en plaatsen van een extra dakraam van allebei ongeveer 1 meter bij 1 meter. De ruimten zijn de volgende: 274 breed 344 hoog en 735 cm lang, waarvan 182 achter het schot zit. 220 breed 238 hoog en 334 lang, achter schot 123 cm.Overloop 220 breed 238 hoog en 383 cm lang. Alle muren en elektra staan al op de juiste plaats. Hoeft dus niet verplaatst te worden. Eventueel alleen nieuwe kapjes voor de lichtknopjes en stopcontacten. Verder op 2 kamers een radiator vernieuwen. Graag ontvang ik een totaalprijs en een extra prijs voor de dakramen. 
 • 24-05-2016

  Aanbouw met fundering bouwen

  Graag een prijs voor een aanbouw met een geïsoleerd glazen dak. Ik wil de fundering laten maken en de twee zij kanten laten metselen. De voorpui regel ik zelf.
 • 24-05-2016

  Houten schuur bouwen

  Ik wil een schuur laten bouwen door middel van houtbouw. De schuur heeft een afmeting van een lengte van 13 meter, een breedte van 11 meter en een hoogte 7 meter. De schuur moet in 2 gedeeltes worden gesplitst. 2 gedeeltes van 6.50 bij 11 bij 7. Een kant moet opslagruimte worden voor machines en mag de zijde van 6.50 meter open blijven. De andere kant moet appartement/ kantoor worden en moet dus dicht worden met een deur en ramen erin. Alleen de kant van het appartement moet geïsoleerd worden en voorzien worden van gas water licht en elektriciteit. De schuur moet in landelijke stijl gebouwd worden. De schuur heeft een schuin dak en dit willen wij graag behouden. En hebben daar het liefst dakpannen op.