Aannemer nodig? Gratis offertes!


Offertes aanvragen

Aannemer

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:
Wilt u weten wat de kosten zijn om door een aannemer uit uw eigen regio uw wensen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij aannemers uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met aannemers uit uw regio in contact! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

U ontvangt van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met kostenspecificatie, na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.

16451 klanten bevelen onze aangesloten aannemers aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor goede aannemers uit uw regio bent u bij ons aan het juiste adres!

... Lees meer
Ook voor aannemers in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd voor: Bedrijfsruimte bouwen, Boerderij verbouwen tot woning, Bouwen van een vrijstaande moderne woning, Casco dakopbouw plaatsen, Kelder bouwen onder een bestaande woning, Casco horecapand laten verbouwen, Casco winkelpand tot bakkerij en winkel verbouwen, Aanbouw met overkapping bouwen, Dakopbouw: verdieping opbouwen, Dakopbouw bouwen voor extra woonruimte, Verbouwen en aanbouwen van de woning, Woonkeuken aanbouwen, Woonkamer renoveren, Aanbouw bouwen aan de woning, Dakopbouw plaatsen.

Het complete overzicht van verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of renovatie aanvragen staat hieronder.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers:

 • 01-03-2015

  Houten balkon vernieuwen

  Onze houten balkons zijn rot. Wij willen met het pand alle drie de balkons tegelijk laten vervangen. Het gaat om de balkons aan de achterkant van de woning op de 1e,2e en 3e etage. Boven het balkon op de 3e etage zit een afdak. In overleg willen de hier mogelijk ook een balkon van maken op de 4e. Gaat om een woning uit 1900 in de A'dam Pijp. Zo'n 6 meter breed.
 • 01-03-2015

  Garage verbouwen tot werkruimte

  Inpandige garage (26m2) verbouwen tot kantoorwerkruimte (16m2) en de rest schuur. Aan de tuinkant zit een voldoende glas met deur voor daglicht. Dus eigenlijk: muur plaatsen in de garage + vleorisoleren e.d.)
 • 01-03-2015

  Veranda plaatsen

  Wij zijn een startend bedrijf en zijn op zoek naar vakkundige veranda bouwers
 • 01-03-2015

  Houten vloer vervangen

  30m2 houten vloer vervangen met ps renovatievloer wat in 1 dag gelegd kan worden
 • 28-02-2015

  Diverse werkzaamheden

  Reiniging luifel constructie voorzijde, balie en kast achter balie, afwerkvloer/tegelwerk
 • 28-02-2015

  Dakopbouw

  2de verdieping opbouw van hout alleen casco.
 • 28-02-2015

  Terrasoverkapping renoveren

  Terrasoverkapping renoveren van 485 cm breed en en 355 cm. De overkapping zit tussen gesloten muren.
 • 28-02-2015

  Aanleggen funcdering

  Wil graag een fundering aanleggen voor een overkapping.. de afmeting moet zijn 8 x 4 meter = 32 M2
 • 28-02-2015

  Bad veranderen in douche

  Ik wil de badkamer laten veranderen d.m.v. het verwijderen van het zitbad en aanleggen van een inloopdouche met zitje voor mijn alleenstaande Oom van 81 jaar
 • 28-02-2015

  Vloeren door VBI-renovatievloeren vervangen

  Ik wil de bestaande houten-vloer laten vervangen door een VBI renovatievloer. Op deze vloer wil ik laminaat gaan leggen. Dus zou ik graag willen weten hoe de VBI vloer afgewerkt kan worden (cementgebonden platen bv). Is dit de beste/voordeligste oplossing? Aangezien onze kruipruimte vochtig is (geen plassen) wil ik weten of de vloer geheel afgesloten wordt, zodat we daar geen last meer van hebben. De opervlakte betreft 8,70 x 4,15. Tevens schoorsteen verwijderen op zowel BG als 1e etage + afwerking.
 • 28-02-2015

  Beton plateau voor blokhut/veranda

  Gaat om een blokhut met veranda we willen deze laten zetten op een betonplateau Afmeting is 600 cm x 300 cm Afgraven van de juiste diepte doen we zelf Eengezinswoning rijtjes huis tussen woning via steeg van 110 cm bereikbaar 25 meter van de openbare weg
 • 28-02-2015

  Verbouwing

  Ik Krijg 1 april de sleutel van mijn nieuwe huisje. Daar wil ik 1 bedrijf/vakman het volgende laten doen. Tussen 2 slaapkamers een stuk muur (tussen de 130 en 150 cm)verwijderen, zodat dit 1 slaapkamer wordt. Een schoorsteen plus schouw verwijderen, zodat ik een allesbrander op het rookkanaal kan aansluiten Van een stenen muur in de garage een gladde muur maken(af stuken). Maar dit is nog niet zeker. Verwijderen of over de bestaande tegelvloer heen tegelen. En dan nog een bestaande keuken verwijderen plus de leidingen en stroom aanleggen voor de nieuwe keuken.
 • 27-02-2015

  Woning volstorten met schuimbeton + fundering aanbouw

  Ik wil mijn woning gaan verbouwen en wil bij het bestaande huis de vloer laten vol storten met schuimbeton de opervlakte is 49,61 m2 bij 50 diep en bij de aanbouw gaat het om een funderingsplaat van 27 m2. Later komt er vloerverwarming in en dan moet er nog in 1 keer een deklaag overheen.
 • 27-02-2015

  Vervangen van metalen draagbalk

  In de kelder is een metalen draagbalk gaan corroderen daarom moet deze vervangen worden. De balk is 210 breed en 12 cm hoog zie bijlage voor foto's. Ik zou graag een prijsindicatie willen over hoeveel het vervangen van de balk ongeveer gaat kosten.
 • 27-02-2015

  Serre op balkon laten bouwen

  Wij willen graag een serre op ons balkon laten bouwen zodat dit bij de woonkamer kan worden getrokken. Het gaat om een balkon aan een tussenwoning. Het balkon is 1 meter diep, 5.25 m lang. Hoogte serre 2.50 m, met schuin aflopend dak. Alles van isolatieglas in aluminium profielen. NB het gaat niet om balkonbeglazing maar om een serreconstructie op een balkon aan een eensgezins tussenwoning.
 • 27-02-2015

  Badkamer op zolder

  Graag een eenvoudige badkamer op zolder met douche, toilet en wastafel.
 • 27-02-2015

  Waterschade aan het plafonds herstellen

  Na lekkage is het 'plafond' in de dakkapel beschadigd. Gaat om een dakkapel van 1,5 x 2,5 m oppervlakte. Mogelijk is het hout van het dakkkapel-plafond ook enigszins aangetast, lekkage heeft er wat langer gezeten. Ik zou graag een offerte ontvangen voor herstel (incl. schilderen). Daarnaast is er lekkage geweest in de woonkamer. Hierdoor is het plafond beschadigd. Dit beperkt zich gelukkig tot een opzetlat (langs het raamkozijn). Graag een offerte voor het vervangen van de opzetlat en het schilderen van de aangetaste plek. Dit is in totaal een oppervlakte van 40 cm bij 4 meter.
 • 27-02-2015

  Verwijderen van een draagmuur

  Verwijderen van een draagmuur over een breedte van 1 meter bij kamerhoogte. Is het mogelijk om ipv een stalen balk een houten balk te plaatsen? Berekeningen voor de constructie zijn al gemaakt!
 • 27-02-2015

  Rotte vloerbalken vervangen

  Rotte vloerbalken vervangen. In totaal 14 balken, waarvan zeker 7 rot zijn. Alle balken vervangen, voor de zekerheid. Ook zijn er, volgens mij, sporen van huiszwam. De woning is mijn eigendom, staat niet in de verkoop. Kruipruimte droog, 1 meter diep. Vorig jaar TonZon in de kruipruimte laten aanbrengen. Offerte graag splitsen in werkzaamheden vloer verwijderen en balken vervangen.
 • 27-02-2015

  Casco dakopbouw plaatsen

  Wij willen een casco dakopbouw. Wat kost dit bij jullie? Het dak is nu een plat dak op de eerste verdieping. We willen een bijna gehele tweede verdieping erop hebben. Ook weer met plat dak. Opbouw zo goedkoop mogelijk. Het gaat om 100 a 110 m2, dus over de gehele woning.
 • 26-02-2015

  Verwijderen draagmuur woonkamer in bungalow

  Verwijderen draag muur in woonkamer van een bungalow. Deze muur staat midden in de woonkamer en is 1. 50 breed. Een foto van de situatie is te zien op vogelkers-44/fotos/#foto-4
 • 26-02-2015

  Fundering voor tuinkamer aanleggen

  Wij willen graag een tuinkamer en hebben ook een paal fundering nodig. Het gaat om de volgende afmetingen: 550cm bij 250cm. Graag zien we een prijsopgaaf tegemoet van de kosten voor een fundering.
 • 26-02-2015

  Toilet verbouwen

  Ik wil graag het oude toilet (staand) vervangen door een hoger, hangend toilet. Verder betegelen vd toiletruimte tot plafond en fonteintje. Afvoer , en slopen oude tegels en toilet.
 • 26-02-2015

  Uitbouw woning

  Ik zou graag een uitbouw willen doen van 5,20m bij 2,50m aan mijn woning in Amsterdam. Graag ontvang ik een prijsopgaaf voor zo'n uitbouw. Graag de prijs voor casco en eventueel uitgebreid met opties zodat ik kan kijken of ik het zelf afbouw of door jullie laat doen. Graag ook uitleg van wat er bij het casco allemaal meegrekend wordt.
 • 26-02-2015

  Zolderverbouwing en schilderwerk

  We gaan binnenkort (1 april) verhuizen naar Elst (bij Arnhem). Er moeten een paar muren en plafonds geschilderd worden. Tevens willen we op zolder een slaapkamer en kantoor realiseren d.m.v. scheidingswand van hout/gips. De klant weet nog geen afmetingen. Hij gaat binnenkort naar de woning om dit te doen.
 • 26-02-2015

  Schoorsteen afbreken

  De schoorsteen van mijn hoekhuis vertoont scheurtjes en moet worden afgebroken. Hij wordt verder niet gebruikt dus opmetselen zal niet nodig zijn. Er zit een metalen kap overheen en die moet ook weg. Er is voldoende ruimte om een steiger te plaatsen.
 • 26-02-2015

  Kruipluik maken in granito/terrazovloer

  In mijn jaren 30 woning wil ik graag een kruipgat maken in de hal, en deze camoufleren met een verzonken voordeurmat. Het halletje heeft een Granito/terrazzo vloer. In veel van die huizen zie je dat in dat soort vloeren een granito-luik met gat zit, in een omrande ijzeren opening. Aangezien er thans marmoleum ligt op oude granito vloer mag het best een 2 cm verzonken houtenluik worden. Maar hoe aan te pakken: het maken van een mooie opening van 100x70 cm in die oude granitovloer? Ik besef dat ruimte onder vloer opgevuld is met zand. Echter in mijn vorige jaren 30 woning had men toch een luik gecreëerd die toegang verschafte tot de watermeter. Dat wil ik nu ook. Wenselijk is om de water meter (die nu in 2de gedeelte van de hal onder houtenvloer zit, te verplaatsen naar eerste stuk van gang onder de mat van de voordeur. Grt Harry
 • 26-02-2015

  Uitbouw woonkamer

  Uitbouw van de woonkamer, breedte 5m, diepte 3m. Aan weerszijden is al een uitbouw aanwezig. Liefst 2-delige schuifpui, zo breed en diep mogelijk. Elektra en verwarming (bij voorkeur convectorput).
 • 26-02-2015

  Fundering schuur.

  Wat kost het storten van een fundering voor een schuur van 14x7 meter?
 • 26-02-2015

  Bouwen van een garage

  Bouwen van een garage aangesloten bij de woning. 6 m X 3 m
 • 26-02-2015

  Schoorsteen verwijderen

  Na lekkage op het dak is eruit gekomen dat de schoorsteen los ligt. Advies is om deze te verwijderen, want deze wordt niet gebruikt. Het gaat dus om het verwijderen van de schoorsteen en de nok van het dak door leggen. De werkhoogte is ongeveer 8 meter en zal vrij toegankelijk zijn.
 • 26-02-2015

  Asbestplaten verwijderen op een loods

  Verwijderen en afvoeren van ca 550 m2 asbestplaten op kaploods. Het asbestinventarisatierapport van 2008 is beschikbaar, zal waarschijnlijk opnieuw moeten gebeuren.
 • 25-02-2015

  Extra verdieping op de garage bouwen

  Wij hebben een vrijstaande woning met garage met een plat dak. Op deze garage willen we een verdieping creëren om zo een extra slaapkamer met badkamer te realiseren. Er is reeds een kozijn waarmee je vanuit huis op de garage kunt komen. Oppervlakte van de aanbouw is 30m2 en de hoogte van de kap is +\- 4m. In deze opbouw komen een slaapkamer met badkamer. Badkamer wordt door derden gemaakt en mag buiten de offerte worden gelaten.
 • 25-02-2015

  Heipalen slaan voor te bouwen woning

  Bij een nieuwbouwhuis wil ik aan zijkant een aanbouw bij bouwen van 12.50 m x 3.50 m. Hiervoor moeten 6 heipalen van 19,25 meter 25 x 25 de grond in (gebaseerd op gelijkwaardig als wat onder het huis is gebruikt). Op de bijgevoegde schets gaat het om de zijaanbouw betreffende 2 kantoorruimten. Optioneel ook de koppen kraken zodat de ijzers vrij zijn. Het is voor mei 2016. Graag ontvang ik hiervoor van u een offerte.
 • 25-02-2015

  Casco uitbouw bouwen aan bestaande woning

  Wij willen onze benedenverdieping uitbouwen. Het betreft een uitbouw van 2,5 meter over een breedte van 5,4 meter. De aanbouw moet een zijn met de woning: binnen maximale doorbraak met doorlopende plafonds. In de buitengevel moeten de stenen en voegen zoveel als mogelijk op de bestaande woning aansluiten. Daarbij moet de vloer aangesloten worden op al bestaande vloerverwarming. De zijmuren zijn al aanwezig en gefundeerd. In de aanbouw een schuifpui van Suko plaatsen. We hebben al contact met een leverancier, die kan het leveren en plaatsen. Een sonderingsrapport is aanwezig. Wij zijn op zoek naar een aannemer die is aangesloten bij BouwGarant.
 • 25-02-2015

  Schuimbetonvloer met vloerverwarming aanleggen

  Ik wil mijn houtenvloer vervangen door een schuimbeton vloer inclusief vloerverwarming als hoofdverwarming (buisafstand 10 cm) en een anhydriet afwerkvloer. Oppervlakte ca 36m2. De bestaande vloer haal ik zelf weg. De kruipruimte is leeg.
 • 25-02-2015

  PS-renovatievloer van VBI aanbrengen

  Vloer van de woonkamer 370 x 585 willen wij vervangen door een PS-renovatievloer van VBI. De aanwezige laminaatvloer en isolatiemateriaal wordt van te voren door ons zelf verwijderd, de plankenvloer en balken door de aannemer. Opbouwen renovatievloer en afwerken met platen. De totale renovatie het liefst binnen een of twee dagen klaar.
 • 25-02-2015

  Fundering voor een uitbouw maken

  Het plan is om een uitbouw aan de woning te realiseren. De uitbouw zal 6 meter bij 2,5 meter worden en ik zoek een aannemer welke hiervoor de fundering kan leggen. Ik word graag geïnformeerd over de mogelijkheden betreffende de fundering en de daarbij horende kosten (moet er geheid worden?). De uitbouw bestaat uit een verdieping. Daarnaast moet er een buiten put verplaatst moeten worden. Graag ontvang ik een offerte.
 • 25-02-2015

  Betonvloer storten voor een carport en schuur

  Voor een nog te bouwen carport schuur wil ik een betonvloer van 8,5 bij 5 meter. Nog niet duidelijk of we voor of na de bouw van de carport gaan storten dit ivm hardhouten of gemetselde fundering.
 • 25-02-2015

  Aanbouw bouwen aan de huiskamer en keuken

  Wij willen ongeveer een meter aan de huiskamer laten aanbouwen en de (dichte) keuken verlengen tot aan de schuur en daarbij een stenen schuur aanbouwen.
 • 25-02-2015

  Casco uitbouw aan appartement bouwen

  Ik wil een uitbouw realiseren van de woning aan de achterzijde (beneden appartement). Het gaat om een uitbouw van 2,5 meter bij circa 7 meter met plat dak. Er dienen heipalen gebruikt te worden (volgens VVE), de fundering dient gelegd te worden en uiteraard een stalenbalk (of welke vorm er ook gebruikt wordt) ter ondersteuning van het ontstane gat. Kozijnen, ramen en deuren doen we zelf. Verder graag casco oplevering.
 • 24-02-2015

  Zolder verbouwen en dakkapel plaatsen

  Wij hebben een aanzienlijk ruime zolder waarin wij het volgende willen laten realiseren: - Plaatsing dakkapel aan de voorzijde van de woning. Aanvraag wordt zelf verzorgd. Afmetingen kozijn dakkapel 3400 x 1150. - Plaatsing vliering in de zolder (zolder is 5500m hoog). - Plaatsen van wanden zodat er 3 kamers ontstaan op zolder plus een overloop. - Licht en elektra in de kamers aanbrengen. - Stucwerk van de kamers en plafond. De zolder is ongeveer 60 vierkante meter. Verdere tekeningen van de woning zijn beschikbaar, inclusief de gewenste nieuwe situatie. De positie van de dakkapel wordt bepaald door de welstandscommisie en deze staat dus vast.
 • 24-02-2015

  Verbouwing: appartement verbouwen

  Het betreft een verbouwing van het complete appartement: -Slopen van o.a. delen van de openhaard, badkamer en keuken. -Het verleggen van waterleiding, electriciteit en afvoer. -Het vernieuwen van de meterkast. -Plaatsen van een muurtje en stucen van alle muren. -Plaatsen van nieuwe keuken. -Maken van nieuwe badkamer en toilet. Alle apparatuur en materiaal voor keuken, badkamer en toilet zijn aanwezig. Het appartement is 78 m2 aan oppervlakte, hiervan is een plattegrond beschikbaar die ik u kan toesturen. Op 7 april krijgen we de sleutel, graag de verbouwing eind april starten. Graag maken we hier vast een afspraak voor met u en bespreken we de mogelijkheden.
 • 24-02-2015

  Dakterras aanleggen

  We willen graag het dakterras verder afbouwen. Bij aankoop van de woning was het dakterras half gebouwd. Momenteel moet alleen het dak nog verstevigd worden waarbij de dakbedekking eerst verwijderd moet worden. Hierna kan het dak verstevigd worden omdat er nu niet op het dak gelopen kan worden. Verder moet er een nieuw kozijn met deur geplaatst worden. Het is momenteel niet mogelijk om vanuit het huis op het terras te komen omdat er een kozijn zit met 2 vaste ramen. Het dakterras is ongeveer 6 vierkante meter.
 • 24-02-2015

  Portiek van een VVE-complex renoveren

  Met onze VVE zijn wij benieuwd wat het kost om een gehele nieuwe gevel/voordeur/bellen te laten plaatsten. Hierbij willen wij een veilige en goede portiekdeur, extra goed beveiligd tegen inbraak. Eigenlijk willen we een geheel nieuwe pui inclusief nieuwe intercom. Gehele pui is circa 1,5 meter breed en ruim twee meter hoog. Het is nu allemaal kunststof. Wellicht is het mogelijk om een ander materiaal te gebruiken? Wij hopen op een reactie.
 • 24-02-2015

  Houten vloer door betonnen vloer vervangen

  Ik wil mijn houten vloer op de begane grond vervangen door een betonnen vloer. Er is deels een kruipruimte van ca. 50 cm hoogte, welke mag komen te vervallen. Oppervlakte ca. 80 m2. Deels dient een ruimte te blijven bestaan i.v.m. kleine souterrain welke dient als opslag.
 • 24-02-2015

  Binnenmuur uitbreken en verplaatsen

  Ik wil graag een binnenmuur verwijderen en deze opnieuw laten opbouwen, omdat ik de muur dichter bij de voordeur wil hebben. Dit houdt ook meteen in het verwijderen/slopen van de keuken (die kan gelijk weggegooid worden) en het verplaatsen van de deur.
 • 24-02-2015

  Dragende muur doorbreken

  Ik wil muur laten doorbreken, het deel tussen de keuken en de kamer. Lengte 3.60 meter en hoogte 2.30 meter. Het is een dragende muur. Alleen het stukje plafond boven die muur stucen of afwerken met balk oid. En deur in dragende muur aanbrengen naar garage. Standaard maten. Met afwerking. Van beide een offerte svp. Ik hoor het graag.
 • 23-02-2015

  L-vormige aanbouw aan hoekwoning bouwen

  Het betreft een hoekwoning. Wij willen een aanbouw aan onze woning. Deze moet L-Vormig worden. Aan de voorzijde van de woning moet de aanbouw 4x2m aan de zijkant (hoekzijde) 7x3.5 m. Geveldoorbraak is niet nodig. Voorzijde moet er een kozijn uit en zijkant (woonkamer gedeelte) moet er een kozijn uit en de muur er onder tot aan de grond gelijk. Ik heb 3D foto's beschikbaar voor een visueel beeld.
 • 23-02-2015

  Houtwerk op het balkon renoveren

  Ik wil mijn balkon laten vernieuwen. Al het houtwerk is rot. De vloer is van beton, dat is nog goed. Het hekwerk is aan vernieuwing toe. Afmeting is max. 3.5 meter lengte en ongeveer 1.5 meter diep. Er staat ook een kast op het balkon. Afmeting 1 x .50 meter, die moet verwijderd worden.