Aannemer nodig? Gratis offertes!


Offertes aanvragen

Aannemer

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:
Wilt u weten wat de kosten zijn om door een aannemer uit uw eigen regio uw wensen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij aannemers uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met aannemers uit uw regio in contact! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

U ontvangt van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met kostenspecificatie, na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.

16902 klanten bevelen onze aangesloten aannemers aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor goede aannemers uit uw regio bent u bij ons aan het juiste adres!

... Lees meer
Ook voor aannemers in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd voor: Bedrijfs- en winkelpand verbouwen, Nieuwbouwwoning bouwen, Appartementen bouwen in een bestaand pand, Bungalow realiseren, Onderkelderen van de bestaande woning, Woning renoveren en dakopbouw en uitbouw plaatsen, Onderkelderen van een woning, Extra verdieping op 2-laags rijtjeshuis, Woning renoveren en verbouwen, Dakopbouw als verdieping opbouwen, Onderkelderen van een bestaand huis, Dakkapellen en uitbouw laten bouwen, Uitbouw met dakopbouw bouwen, Casco opbouw op plat dak, Nieuwe fundering laten aanleggen.

Het complete overzicht van zolderverbouwing, verbouwing of bouw en nieuwbouw aanvragen staat hieronder.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers:

 • 08-10-2015

  Zolder verbouwen

  Zolderverdieping verbouwen
 • 08-10-2015

  Stalen latei vernieuwen

  De verroeste stalen latei dient te worden vernieuwd. Tevens dient er een scheur gerepareerd te worden en de gevel afgewerkt door middel van stuukwerk of pleisterwerk. Het betreft een verdieping boven een winkelpand en is goed bereikbaar. De gevel is 5 meter breed en heeft aan de voorzijde een rechte gevel en de achterzijde een gebroken kap.
 • 08-10-2015

  Funderingen voor bergingen maken

  Zouden jullie een vrijblijvende offerte kunnen maken voor berging funderingen. Het gaat hierbij om 4 bergingen in Wijk bij Duurstede.
 • 08-10-2015

  Fundering heien voor uitbouw

  Ik ga mijn woning aan de achterzijde uitbouwen. Hiervoor moet er 4 stalen buispalen worden geheid. De palen moeten 8,5 meter lang worden. De achterzijde van de woning is te bereiken via een steeg. Wat zijn de kosten voor de 4 palen als hier ook staal en beton in wordt gestort? Alvast Bedankt.
 • 08-10-2015

  Betonnen ondergrond voor terrassen en wegen aanbrengen

  50m2 beton ondergrond voor terrassen en wegen
 • 08-10-2015

  Verouderde badkamer slopen

  In mijn woning zit een sterk verouderde badkamer. Ik wil de badkamer volledig vervangen voor een nieuwe badkamer. De badkamer is 2 bij 1,80 meter en is voorzien van een ligbad. Graag ontvang ik een offerte voor het verwijderen van de oude badkamer.
 • 08-10-2015

  Schoorsteen op de woning slopen

  Oude schoorsteen op eerste verdieping en zolder moet verwijderd worden. Zit vertand gemetseld (ca 3 cm) in een dragende binnenmuur en in de spouwmuur.
 • 08-10-2015

  Zoldervloer en dak isoleren en afwerken

  Ik heb een woning gekocht uit bouwjaar 1965 waar het nodige onderhoud aan moet worden gepleegd. Er zijn door ratten gaten gemaakt in het dakbeschot. Ik wil het hele dak laten repareren en ook isoleren. Verder ligt er een onbevloerde zolder in, alleen balken met aan de onderzijde een plafond. Ik wil hierop een geïsoleerde zoldervloer laten maken. De vloer is ongeveer 40 m2. De oppervlakte van het dakbeschot moet nog worden opgemeten. Ik wil het werk omstreeks februari 2016 laten uitvoeren.
 • 08-10-2015

  Uitbouw naast het huis bouwen

  Graag zouden wij een vrijblijvende offerte willen ontvangen van een uitbouw voor aan ons huis. Het gaat hierbij om: * uitbraak zij-muur (drager) van gem. 2 meter * dan een uitbouw van ongeveer 6,5m x 4m en hoogte ongeveer 2,5m. * De uitbouw moet in 2 delen gesplitst worden, ene deel eethoek van 4x4 en andere deel garage 2,5 x 4m. * De uitbouw van de eethoek moet geiisoleerd worden. Daarnaast bestaande uit 1 of 2 openslaande deuren richting de tuin. Evt. Aan de zijkant nog een hoog raam Het dak voorzien van een lichtstraat. * Het deel van de garage hoeft niet geiisoleerd te worden, maar wel voorzien van ventilatie en 1 deur. Daarnaast is er al een bestaande (niet geiisoleerde ) bijkeuken onder de badkamer . Wij zouden graag ook de badkamer opknappen en de wasmachine + droger die daar staan, naar de bijkeuken beneden verplaatsen. Hier zouden wij ook graag een offerte van willen.
 • 08-10-2015

  Verwijderen van een schouw

  Ik wil in de woonkamer de schouw met rookkanaal verwijderen. Het is een vrijstaande woning uit 1953
 • 08-10-2015

  Gestript appartement verbouwen

  Leidingen frasen, stucen, sanitair badkamer, wc, nieuwe keuken, houten vloer, energiegroep erbij, stopcontacten verleggen, totaal 48 m2.
 • 07-10-2015

  Trapgat zagen in betonvloer

  Ik wil mijn vlizotrap vervangen door een vaste trap. Graag ontvang ik een offerte voor het zagen van een trapgat van 190 x 140 cm in een betonvloer. De vloer is in totaal 22 cm. dik.
 • 07-10-2015

  Winkel- tot kantoorpand verbouwen

  Herindeling winkel bedrijfspand te Brielle naar kantoor inrichting. Gedeeltelijk nieuwe betonnen vloer. Plaatsen WC unit + aansluiting riool/water e.d. Plaatsen muurtje van gasbeton blokken. Realiseren spreekkamer.
 • 07-10-2015

  Gedeelte van de draagmuur verwijderen

  Een gedeelte van de draagmuur verwijderen. Niet heel de draagmuur verwijderen want wil een kamer ensuite maken. Dus een gedeelte van de draagmuur moet eruit.
 • 07-10-2015

  Serre of uitbouw bouwen

  Een geïsoleerde uitbouw van 2 meter diep en 5,1 meter breed bij een tussenwoning. Gemetselde zijmuren, glazen dak en vouwdeuren of schuifpui over bijna de gehele lengte. Incl. Heien en fundering. Plaatsen stalen steunbalk, hiervoor graag een aparte offerte.
 • 07-10-2015

  Rookkanaal met asbest verwijderen

  Graag wil ik weten hoe duur het is om asbest uit een rookkanaal te verwijderen van een houtkachel enkel op de begane grond. En wat het kost om het hele rookkanaal te laten verwijderen vanaf begane grond t/m zolder. Incl btw.
 • 07-10-2015

  Badkamer laten slopen

  Badkamer en voorruimte met wastafelmeubel slopen. Verder een keukenbarretje slopen in een nieuw aangekocht appartement. Datum 17 november 2015.
 • 07-10-2015

  Zolderverdieping opknappen

  Zolderverdieping opknappen. Verlaagd plafond, schilderen of behangen, laminaat leggen. Op zolderverdieping en eerste verdieping. Totaal ongeveer 100 m2 en radiator plaatsen op zolderkamer.
 • 07-10-2015

  Badkamer en keuken vernieuwen

  Oude keuken wordt verwijderd. De nieuwe keuken moet geplaatst worden vanaf 1 december 2015. En een nieuwe eenvoudige badkamer idem (douchecabine en vloertegels). Apparatuur en nieuwe badkamer en keuken leveren wij zelf. Het moet klaar zijn uiterlijk op 7 januari 2016. Ook muurtje uitbreken (geen draagmuur). En eventueel laminaatvloer leggen in huiskamer en gang. Het betreft een appartement in Amsterdam Buitenveldert.
 • 07-10-2015

  Betonvloer in de tuin storten

  Wij zijn aan het overwegen om onze achtertuin te voorzien van beton. De tuin is 6 meter breed en 8 meter diep en heeft dus een oppervlakte van 48 m2. In de hoek staat een tuinhuisje van ongeveer 5 m2. Afhankelijk van de prijs willen we de tuin helemaal voorzien van beton of ongeveer 5 m2 overlaten zodat we hier gras aan kunnen leggen. Het grootste gedeelte van de tuin bestaat nu uit zwart zand en op een deel ligt al ongeveer 10 tot 15 cm geel zand. Het gaat om een tussenwoning, dus de tuin is niet echt toegankelijk voor bijvoorbeeld een betonwagen. Wat me met de voortuin (ongeveer 10 m2) willen, weten we nog niet. Hier willen we dan ook nog over in gesprek gaan. We vernemen graag iets van u.
 • 07-10-2015

  Betonvloer storten en monolithisch afwerken

  Het storten van een betonvloer met randbalk. De vloer is 6190 + 6600 x 9350 x 5400 + 7450 x 4100 mm. Geen rechthoek dus, zie de bijgevoegde tekening. Een deel de vloer met 150 mm hoogte storten en een deel 80 mm hoogte. Het gedeelte van 80 mm is overdekt. De geïsoleerde bekisting en geïsoleerde werkvloer alsmede wapening zijn door de opdrachtgever aangebracht. De betonvloer moet monolithisch worden afgewerkt gevlinderd.
 • 07-10-2015

  Muur deels verwijderen en afwerken

  Wij willen graag een halve muur er uit laten halen en af laten werken. En 1 deur licht laten maken.
 • 07-10-2015

  Balkenlaag met zwam vervangen

  Graag kom ik met u in contact ten behoeve van een offerte. Ons nieuw aangekochte huis heeft een vloer die gedeeltelijk is aangetast door zwam. Ik ben benieuwd of de zwam verwijderd kan worden, de balkenlaag gedeeltelijk vervangen moet worden en uiteraard ook naar de oorzaak en hoe deze weg te nemen. Ik hoop dat u mij daarbij verder kunt helpen. Alvast bedankt.
 • 07-10-2015

  Dakplaten van de serre vervangen

  2 dak platen van serre moet vervangen worden . Wij hebben geen reserve dak platen
 • 07-10-2015

  Gipsplaten plafond repareren

  In verband met waterschade moet 1 gipsplaat van 420 x 60 cm van mijn plafond worden vervangen. De oude gipsplaat moet er tussen uitgehaald worden, en daarna moet de nieuwe plaat worden geplaatst. Vervolgens moet het plafond opnieuw worden gesausd. De afmeting van het plafond is 6.0 x 4.2 m1. Ik ontvang graag een prijsopgave voor de verzekering. Als die goedkeuring geeft zal ik het werk zo snel mogelijk laten uitvoeren.
 • 07-10-2015

  De boel verbouwen

  Wil de boel verbouwen
 • 07-10-2015

  Dragende muren doorbreken

  Graag willen wij een aantal muren door breken. Ze zijn allemaal rond de 2,50 hoog denk ik waar bij de lengtes verschillen: Een keer 4 meter en 3 keer anderhalfverdiener meter ongeveer (precieze maten kunnen iets afwijken).
 • 07-10-2015

  Vide dichtmaken

  Wij willen onze vide van 2×2. 5 Meter dicht maken tussen de eerste en de 2de verdieping. Wat zou ons dat gaan kosten?
 • 07-10-2015

  Heipalen slaan voor een aanbouw

  In de achtertuin dienen 2 palen trillingsarm geboord / geslagen te worden voor een uitbouw. De draagkrachtige laag is 15 meter verderop gemeten op 21 meter diepte. De uitbouw wordt een lichte constructie met buitengevel isolatie.
 • 07-10-2015

  Woning renoveren en verbouwen

  - Vervangen enkel glas voor dubbel HR++ glas en kozijnen: 1 erker (met 6 ramen), 6 ramen (verschillende hoeveelheden ruiten), 1 deur. - Bovenraam erker en entree met nieuw glas in lood in isolatieglas. - Vernieuwen badkamer: verwijderen tegels, installeren bad, douche, wastafel, toilet. Betegelen. Electra. Vloerverwaring. Radiator vervangen. - Verbeteren bijkeuken (2,3 x 2,8): betegelen vloer, isoleren + voorzet wand 2 muren, isoleren dak, nieuwe bitumen dak, aanbrengen wastafel. - Schilderwerk binnen. Schilderwerk buiten - Voegwerk buiten gedeeltelijk aanhelen - Luik van kelder naar kruipruimte vervangen - Scheuren plafonds woonkamer en slaapkamers repareren. - 3 punts sluiting aanbrengen voordeur, tuindeur, balkondeur - Aanbrengen aansluiting vaatwasser keuken - Wegwerken gas en water leidingen keuken, koof aanbrengen - Parket/houten vloer leggen vloer woonkamer, inspectie houten ondervloer woonkamer - Laminaat leggen 1e en 2e verdieping - Radiator keuken vervangen/verhangen - Radiator erker vervangen verhangen Het huis heeft totaal 140 m2 woonoppervlakte.
 • 07-10-2015

  Dakopbouw bouwen op een koopwoning

  Binnenkort zullen wij eigenaar zijn van een woning in Haarlem. Wij zouden een dakopbouw willen realiseren op deze woning, ter vergroting van het woonoppervlakte. Van de gemeente hebben we begrepen dat dit moet gebeuren in de al aanwezige trend van model dakopbouw. Ik heb een foto meegestuurd van het model dakopbouw welke al aanwezig zijn. Kunt u op basis hiervan aangeven of dit voor u mogelijk is om te realiseren? Zou u ook een globale prijsindicatie geven van de kosten van de dakopbouw? Bij voorbaat
 • 07-10-2015

  Lekkage en schade verhelpen

  Wij hebben een lekkage veroorzaak door Valpijk van onze toilette op de eerste verdieping. Lekkage loopt door naar de woonkamer te zien op de plek precies onder de badkamer van de eerste verdieping waar dus tevens de Toillet is. Vaslpijp moet vervangen worden en natuurlijk opnieuw betegeld worden. Ook in de woonkamer moet opnieuw geschilderd worden en ook gekeken of er geen nablijvende schade is aan de muur omdat de muur waar het doorgelekt is, van gipsplaat is gemaakt. Misschien moet het eerst gemaakt worden. Graag zou ik een offerte willen ontvangen, zodat ik met mijn verzekering kan doornemen en dan zo snel mogelijk de werkzaamheden kunnen laten verrichten. Zie bijgevoegd Meettechnisch- & Diagnostisch onderzoek verricht door inspectie en preventive bedrijf voor specifieker uitleg.
 • 07-10-2015

  Prefab kelder volstorten met schuimbeton

  Op last van de gemeente bestaat de kans dat ik binnenkort mijn prefab kelder moet, laten, dichtstorten met schuimbeton, de kelder meet ongeveer 33 kuub, 3 x 5 x 2,2 meter. Graag ontvang ik vrijblijvend een prijsopgave.
 • 07-10-2015

  Rookkanaal en schouw weghalen

  Ik wil de schouw en het rookkanaal in de woonkamer verwijderen om meer ruimte krijgen. Het betreft een vrijstaande woning uit 1953 met houten plafonds. Wellicht dient er een en ander gestut te worden. Graag ontvang ik een indicatie wat de mogelijkheden zijn.
 • 07-10-2015

  Casco dakopbouw laten plaatsen

  Dakopbouw plaatsen Voor onze woning is het mogelijk een dakopbouw te plaatsen. Meerdere buren hebben dit al gedaan. Nu zitten wij er ook over na te denken, wij hebben echter nog geen dakuitsparing zoals andere buren wel hadden. Graag advies over mogelijkheden en prijsopgave. Betreft een houten opbouw met plat dak. Gaat in eerste instantie om casco-oplevering. Uitvoering in overleg.
 • 06-10-2015

  Houten vloer vervangen door betonnen vloer

  Er dient op de begane grond 50 m2 houten vloer verwijderd te worden. Hierna dient er een nieuwe betonnen vloer geplaatst te worden inclusief isolatie onder de vloer en vloerverwarming.
 • 06-10-2015

  Louvredak aanbrengen

  )
 • 06-10-2015

  Herstelwerk na een bouwtechnische keuring

  Twee weken geleden is uit de bouwtechnische keuring gebleken dat enkele zaken in en rond ons dak op korte termijn gerepareerd moeten worden. Kunt u ons een vrijblijvende offerte sturen met daarin de volgende zaken, inclusief Btw en alle andere bijkomende kosten? Controle van de goot aan de achterzijde van het huis bij de hemelwaterafvoer i.v.m. houtrot overstek. De delen van de overstek aangetast door houtrot, het boeiboord e.d. herstellen of vervangen. De verrotte onderdelen over een lengte van ongeveer 30 cm vervangen en afwerken met grondverf. In het voorjaar zullen we al het schilderwerk aan de buitenzijde van het gehele huis verder laten afwerken en herstellen. Wellicht kunt u hier ook alvast een prijsopgaaf voor geven. Reparatie van hemelwaterafvoer. Er is een breuk, lekkage of schade aanwezig in het bovenste deel van de hemelwaterafvoer. Hier moet een (onder)deel vervangen. Voegwerk van de gehele schoorsteen vernieuwen. Hierna het voeg-/metselwerk hydrofoberen, waterafstotend impregneren. Het voegwerk van de schoorsteen is namelijk aan het verzanden en/of uitgespoeld Loodwerk bij schoorsteen herstellen indien mogelijk, want meerder loodwerk komt los. Anders aanbrengen van nieuw lood tot aan het binnenspouwblad, voor zover dit aanwezig is. Gebreken aan de afdichtingen tussen de nokvorsten en de pannen herstellen door het aanhelen van de gebreken conform het bestaande werk. Schoonmaken dak en reinigen van goten en hemelwater afvoeren. Herstellen van voegwerk aan de achtergevel. Bovengenoemde werkzaamheden dienen in december te worden uitgevoerd. Uitgezonderd het afschilderen. Optioneel zijn we ook op zoek naar iemand voor het vervangen van een loden waterleiding door een koper of tyleen waterleiding binnenshuis. Het injecteren van de muren van de woonkamer i.v.m. optrekkend vocht.
 • 06-10-2015

  Onderhoud in de woning

  We willen onze hele woning laten schildereninclusief bijkomend stukwerk waar nodig is. Kast laten inbouwen onder de trap in de woonkamer. Gipsplaten plafond beneden maken woonkamer naar open keuken.
 • 06-10-2015

  Dakopbouw als verdieping opbouwen

  Wij willen een verdieping opbouwen afmetingen afmeting van ons huis is 7,9 diep x 6,05 breed. Betreft tussenwoning. Bijgevoegd foto van het huis.
 • 06-10-2015

  Gaskachel verwijderen uit de woning

  Ik wil de gaskachel laten verwijderen uit mijn studio. De kamer is op 1 hoog.
 • 06-10-2015

  Uitbouw bouwen

  We willen een uitbouw van 2.5 x 5.17 meter en de hoogte is 2.6 meter. Er kan gebruik gemaakt worden van 1 bestaande muur van de uitbouw van de buren. Er is nog geen vergunning aanwezig, er zal waarschijnlijk wel geheid moeten worden. Wij zijn nog bezig met de aankoop van dit huis.
 • 06-10-2015

  Tuinkamer aanbouwen aan de woning

  Ik zou graag een tuinkamer willen laten aanbouwen van ongeveer 2.4 x 5 meter. De bedoeling is dat de kamer bewoonbaar wordt. Verwarming, elektra, schuifwand.
 • 06-10-2015

  Betonvloer storten en vlinderen

  Graag zouden wij een offerte willen ontvangen voor het storten en afwerken van een gevlinderde garage vloer. Het gaat om een vloer van 54 m2 en 15 cm dik. De garage is aan de voorzijde 650 cm breed en aan de achterzijde 300 cm breed. De totale lengte van de vloer bedraagt 1150 cm. De voorbereidende werkzaamheden worden door ons uitgevoerd (grondwerk, folie , eps 100 mm isolatie en bekisting). Van jullie wordt gevraagd om een gedetailleerde offerte aan te leveren voor het leveren van de beton het storten van de beton en het vlinderen van de beton tot een harde, vlakke en spiegel glade oppervlakte.
 • 06-10-2015

  Schadeherstel na een lekkage

  Wij hebben lekkage gehad aan de wasmachine aansluiting op zolder. Hierdoor is er waterschade aan het gipsplatenplafond van de kamer eronder. Dit plafond willen wij laten vervangen (er zit een inbouwkast waarvan de schuifdeuren aan dit plafond hangen, dit willen wij graag opnieuw zo hebben). Ook willen wij de muur en het plafond van deze kamer en in het trapgat laten schilderen. De slaapkamer die het betreft is ongeveer 3,50x2,10m
 • 06-10-2015

  Dakopbouw op de nieuwbouwwoning bouwen

  Wij hebben momenteel een bestaande nieuwbouwwoning van 2 verdiepingen en willen graag een dakopbouw met een halve verdieping en een terras (beiden ter grootte van 25 m2). We willen dat de electriciteit wordt verzorgd maar zullen het stucwerk etc. Zelf doen. Graag verneem ik wat de kosten hiervan zijn.
 • 06-10-2015

  Onderkelderen van een bestaand huis

  Ik wil graag mijn woning onderkelderen. Het gaat om een kelder van 5 x 9 meter en het huis is een 2 onder 1 kap woning.
 • 06-10-2015

  Pand verbouwen tot cafetaria en snackbar

  80 m2 kale ruimte moet verbouwd worden tot een sfeervolle natuurlijke cafetaria. Systeemplafond en basis vloer al aanwezig. Keuken, werkplek en zitplaatsen moeten gecreëerd worden. Afzuigkap kan via de buitenmuur naar buiten. Het gaat in eerste instantie om een ruwe schatting waarmee we rekening kunnen houden voor het businessplan.
 • 06-10-2015

  Fundering onder bestaande stenen schuur storten

  Onder ons schuurtje willen we een fundering laten storten. Nu s het een aangebouwd stenen schuurtje staand op een betonslabbe. De schuur is (geschat) 4 bij 3. Het schuurtje verzakt iets aan de straatkant en daar willen we dan ook iets onder laten storten. We zijn dan ook op zoek naar een prijsindicatie van deze werkzaamheden.
 • 06-10-2015

  Garage en tuinhuis bouwen

  Ik wil een garage / tuinhuis bouwen en daarvoor een ringfundering met betonnen vloer laten maken van 8 x 4 meter, met een vloerdikte van 15 centimeter. De tuin is zeer goed toegankelijk via de weg.