Aannemer nodig? Gratis offertes!


Offertes aanvragen

Aannemer

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:
Wilt u weten wat de kosten zijn om door een aannemer uit uw eigen regio uw wensen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij aannemers uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met aannemers uit uw regio in contact! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

U ontvangt van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met kostenspecificatie, na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.

16756 klanten bevelen onze aangesloten aannemers aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor goede aannemers uit uw regio bent u bij ons aan het juiste adres!

... Lees meer
Ook voor aannemers in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd voor: Vrijstaande woning laten bouwen, Vuurwerkbunkers bouwen, Dakopbouw voor twee naastgelegen woningen, Boerderij verbouwen, Jaren '30 woning verbouwen, Verbouwing van het appartement, Prefab dakopbouw plaatsen, Aanbouw woning, Dakopbouw realiseren, Aanbouw en/of dakopbouw bouwen, Uitbouw met balkon bouwen, Dakopbouw op plat dak bouwen, Dakopbouw realiseren, Aanbouw achter de woning bouwen, Uitbouw woonkeuken.

Het complete overzicht van verbouwing, bouw en nieuwbouw of zolderverbouwing aanvragen staat hieronder.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers:

 • 31-07-2015

  Nieuwe deuropening slijpen in de muur

  Tweemaal schouw verwijderen. Schoorsteen mogelijk opnieuw af steunen, vanaf de vloer weer opmetselen. Een zijde van de schoorsteen toegankelijk houden voor een toekomstige aansluiting voor een houtkachel. Eenmaal muurkast verwijderen. Kozijn en deur niet beschadigen ivm herplaatsing. Nieuwe deuropening bij de wc-ruimte slijpen. Alle puin afvoeren. Zie ook bijlagen. Diverse foto's met toelichting.
 • 30-07-2015

  Verbouwing in de woning uitvoeren

  Stucen tussenverdieping. Sturen en witten plafond woonkamer. Verbouwen badkamer, bad eruit, walk in douche erin. Rond raam plaatsen. Eiken visgraat vloer leggen en egaliseren woonkamer. Jatoba vloerdelen leggen op tussenverdieping. Nieuwe hoge binnendeuren plaatsen. Kleine afwerkklusjes.
 • 30-07-2015

  Ruimte met schuimbeton vullen rond het zwembad

  Ik wil mijn nieuw te plaatsen zwembad van 8x4 meter aanvullen met schuimbeton. Eerst ca. 11 m3 met 1100 kg/m3 en in een tweede gang ca. 11 m3 van 450 kg/m3. Graag een prijs hiervoor
 • 30-07-2015

  Fundering storten in de tuin

  Wil een fundering laten storten voor een drietal muurtjes. Een voor een schuttingmuur met van pilaren. Lengte circa 13 meter, L-vorm. Overige fundering voor twee lage muurtjes, lengte 13 meter en circa 8 meter.
 • 30-07-2015

  Scheidingswand met deurkozijn op zolder maken

  Wij willen voor onze dochter graag een slaapkamer op zolder maken. Dus een scheidingswand met deurkozijn.
 • 30-07-2015

  Dakopbouw op plat dak bouwen

  Dakopbouw plaatsen op een plat dak Extra verdieping van 8x4 meter op het platte dak van 2e verdieping plaatsen. Wij willen 1 slaapkamer met badkamer met een vaste trap. Bouwtekening, constructietekening en aanvraag vergunning moet nog geregeld worden. Voorbeelden van opbouw zijn in de straat aanwezig. Wij zouden graag 2 offertes willen hebben: 1. Voor casco 2. Turn-key. Exclusief vloer.
 • 30-07-2015

  Houtrot laten herstellen

  Ik ontvang graag offertes voor herstelwerk van houtrot can kozijnen raam en Schuifpui .. Huis staat in vakantiepark langs A2 op hoogte van Abcoude
 • 30-07-2015

  Casco dakkapel laten plaatsen

  Achter gevel is breed 5. 40 totaal tot scheidings lijn buren hoogte op bouw 2. 50 diepte is 3. 50 wij gaan zelf aftimmeren isoleren en dak bedekken enz graag offerte voor twee draai kiep ramen in kunstof kozijn geheel worden twee kamers. De maten zijn ongeveer. Zoals ongeveer het linker huis op de foto rechts is van ons
 • 30-07-2015

  Verwijderen draagmuur en draagbalk plaatsen

  Ik wil ongeveer 2 meter van een draagmuur van in totaal 4.5 meter doorbreken. En hier een draagbalk in aanbrengen. Aan beide zijdes blijft er dan ongeveer 1 meter staan. Op het moment is er een toog aanwezig, hier moet aan de zijkant dan 2 meter weggebroken worden zodat er in totaal een open ruimte van ongeveer 3 meter ontstaat. Dit gaat om een huis wat we mogelijk gaan kopen vandaar graag een globale prijsindicatie.
 • 30-07-2015

  Balkon bij woning trekken

  Wij overwegen een balkon van onze nieuwe woning in Zeist bij de woning te trekken, om daarmee een slaapkamer ruimer te maken. Wij willen graag weten of dat financieel voor ons haalbaar is. Het gaat om het achterbalkon. Het huis is nog te zien op Funda. De laatste foto van de serie op funda laat het balkon van de buitenzijde zien. De betreffende slaapkamer is de 'blauwe kamer' op de fotos, daar is het balkon ook nog enigszins te zien. Het kan volgens ons tegen de buitenmuur van de buren aangebouwd worden. Graag horen wij van u.
 • 30-07-2015

  Dakopbouw realiseren

  Ik zou graag een dakopbouw willen realiseren met de volgende afmetingen, 6.20 meter breed en 5.60 meter diep. Het gaat om een casco opbouw met een plat dak. Er zal wel een toegangstrap geplaatst moeten worden. Er is nog geen vergunning aangevraagd, echter zijn er meerdere woningen in de straat met een opbouw. Voor meer informatie ben ik telefonisch of per mail te bereiken.
 • 30-07-2015

  Slopen en herbouwen woonlaag

  Van onze woning uit 1895 willen we graag alle bestaande muren en plafonds van de 4e woonlaag (en een deel van de vloeren) laten verwijderen. Na het slopen moeten er drie slaapkamers, een berging en een badkamer gemaakt worden. Een gedetailleerde werkbeschrijving is terug te vinden in de meegezonden documenten. Daar zitten ook een document bij met foto's van de huidige situatie.
 • 30-07-2015

  Verwijderen draagmuur

  Het betreft het verwijderen van een draagmuur en het plaatsen van een stalen balk. De muur is 4.60 meter breed en 2.50 meter hoog. Graag ontvangen wij een offerte inclusief de afwerking.
 • 30-07-2015

  Dakopbouw maken

  Dakterras tot dakopbouw ombouwen. Ik wil een dakterras ombouwen tot een slaapkamer van 3.9 x 6.5 meter. Het betreft een volledig pannendak dat in het verleden in het midden is ingeknipt en omgebouwd tot dakterras. Graag geheel afgewerkt opleveren.
 • 30-07-2015

  Schuimbeton storten

  Graag ontvang ik een offerte voor het storten van 60 m3 schuimbeton. De voorbereidende werkzaamheden voeren we zelf uit. De woning staat dicht bij de weg. Gaat gaat om een verdieping van 120 m2 op de begane grond.
 • 30-07-2015

  Muur verwijderen en plafond herstellen

  Ik wil de gips muur van 8-9m2 verwijderen en het plafond herstellen (stukwerk). Het plafond is ongeweer 15-18m2
 • 30-07-2015

  Fundering aanbrengen voor een uitbouw

  Ik wil graag een opgaaf voor het volgende: Uitgraven en realiseren van een fundering voor een laagbouw uitbouw. Uitbouw gaat opgebouwd worden uit een monolitsche muur van porotherm stenen met extra gevelisolatie en houtafwerking. Lengte fundering is 21.5 meter. Originele fundering zit 0.85 meter diep. Graag opgaaf voor de complete fundering, inclusief afgraven, beton storten en opmetselen tot maaiveld.
 • 29-07-2015

  Deur in een buitenmuur maken

  Wij willen in de keuken van ons huis een standaard buitendeur (b.v. CanDo ML 630 Gehard Isolatieglas Hoogte: 211. 5 cm Breedte: 83 cm) laten plaatsen zodat we vanuit de keuken de tuin in kunnen. Het betreft volgens mij een holle muur waarin de uitsparing gemaakt moet worden. We willen het maken van de uitsparing in de muur, het leveren en plaatsen van de deur door hetzelfde bedrijf laten uitvoeren.
 • 29-07-2015

  Draagmuur laten slopen

  Graag wil ik een offerte om mijn draagmuur te slopen ,hij is 2. 70 hoog en 4 meter breed ook graag het puin afvoeren. Mvg,
 • 29-07-2015

  Jaren '30 woning verbouwen

  Het gaat om een jaren 30 woning van 110 m2. Uitbouw plaatsen 3. 00 x 3. 50 en bijkeuken openbreken en voorzien van openslaande deuren. Houten vloer woonkamer vervangen/isoleren. Boeiboorden en overstek repareren. Schoorsteen herstellen, nokpannen en lood vervangen waar nodig. Dakkapel kozijn en zijwangen vervangen. Neuslatten aanbrengen. Elektra + wcd's nazien en vervangen waar nodig. Aanbrengen nieuwe cv + verplaatsen naar garage. Nieuwe badkamer 186 x 196 (inloopdouche, wastafel, betegelen en stucen), zwevend toilet bg + fontein aanbrengen, tegelen en stucen. Alles wordt zelf gesloopt en afgevoerd. In onderhandeling voor aankoop.
 • 29-07-2015

  Draagmuur door stalen frame vervangen

  Het betreft het verwijderen van een draagmuur over een afstand van 5 meter. Er dient hierna een stalen frame geplaatst te worden. De afwerking behoort tot de mogelijkheden.
 • 29-07-2015

  Draadglas in de glasopbouw vervangen

  Ik heb wateroverlast door kapot draadglas. Het betreft 6 ruiten van 1 meter breed en 1.75 meter lang die rusten op cementwerk met een omhulling van lood. Graag maak ik een afspraak met de vakman om de mogelijkheden te bespreken. Het werk dient in centrum Amsterdam uitgevoerd te worden.
 • 29-07-2015

  Verbouwing in de woning

  Badkamer geheel opnieuw wc geheel opnieuw nieuwe keuken nieuwe radiotoren nieuwe deuren een wandje wat glad gemaakt moet worden. En nog wat kleine dingertjes
 • 29-07-2015

  Trappenhuis bij VVE renoveren

  Wij willen als VVE het trappenhuis op knappen wat inhoudt: Stucen (waar nodig) en schilderen muren Schuren en schilderen houtwerk trap (leuning, spijlen en treden) Schuren en schilderen deuren en kozen gangzijde Schuren en schilderen binnenkant buitenkant voordeur Vernieuwen electra Installeren electronische deuropener met intercom op gewenste verdiepingen Stofferen trap (4 trappen van 15 a 16 treden), entree begane grond en overloop op 3 verdiepingen
 • 29-07-2015

  Vuurwerkbunkers bouwen

  Wij zijn een startend bedrijf en zijn op zoek naar informatie over 2 vuurwerk bunkers voor 10.000 kilo vuurwerk M.V. G Troy
 • 29-07-2015

  Fundering woonhuis maken

  Graag ontvang ik een indicatie voor het plaatsen van een fundering voor een hout skelet bouw. De oppervlakte van de totale woning zal 140 m2 worden.
 • 29-07-2015

  Tussenwand plaatsen

  Wij willen graag een tussenwand met deur + kozijn laten plaatsen in een kamer van 28 m2. De hoogte van deze kamer is ongeveer 3.30 meter en de breedte ongeveer 5 meter. Belangrijk is dat hij geluidsisolerend werkt. Moeilijkheid: radiator loopt over hele breedte van de buitenmuur, die wij dus in tweeën willen verdelen.
 • 29-07-2015

  Draagmuur uitbreken

  Draagmuur van keuken uitbreken 3 meter
 • 29-07-2015

  Gedeelte van een muur verwijderen

  Aannemer, Ik wil graag een gedeelte van een muur onder de de trap laten verwijderen, netjes af laten werken met plinten en een bijpassend deurtje willen plaatsen. Het was van een oud kolenhok (plek waar je de kolen bewaarde in Amsterdamse huizen) onder de trap. Na de verbouwing is het gewoon een opberghok geworden. Maar in een zoektocht naar extra ruimte willen we deze vierkante meter beter benutten. Afmetingen: dikte muur is plusminus 18 cm. Verwachting van muur is voornamelijk gips en isolatie. De weg te halen muur is een driehoek (trap) van ongeveer lengte110cm x breedte 60 cm x 80 cm diagonaal (onder de trap). ZIe tekening.
 • 29-07-2015

  Draagmuur verwijderen

  Ik wil graag informatie over het verwijderen van mijn draagmuur. De muur is 5 meter breed. Aan wat voor kosten zou ik moet denken ?
 • 29-07-2015

  Dakopbouw plaatsen

  Graag wil ik een prijsopgave voor dakopbouw van 10 x 5 meter casco. Het gaat hierbij om het plaatsen van een dakopbouw op een vrij nieuwe nieuwbouwwoning uit 2009. Er is nog geen bouwtekening aanwezig en ook nog geen vergunning. Dit zal door de aannemer geregeld moeten worden. Het uiterlijk van de dakopbouw moet hetzelfde eruit zien als in de rest van de omgeving. Graag ook aangeven wat er allemaal in de prijs inbegrepen zit. Zo goed mogelijk een gespecificeerde prijsopgave maken. Voor meer info kan ik foto's naar versturen of een afspraak kan gemaakt worden.
 • 29-07-2015

  Draagmuur verwijderen

  Het betreft het verwijderen van een draagmuur. Ook zal er een draagbalk geplaatst moeten worden. De afwerking is niet nodig. Het betreft een oppervlakte van 9 m2. Het puin dient u ook af te voeren.
 • 29-07-2015

  Serre aanbouwen aan huis

  Het is een voor mij een oriëntatie in verband met ons budget. Ik wil graag weten wat de kosten zijn voor het laten bouwen van een serre aan ons huis met de afmetingen: 2,6 x 2,5 x 10 meter. Dak gesloten met 2 lichtkoepels. Zijwanden van steen. Pui met schuifdeur en draaideur. Bestaande deuropening in de gevel van het huis moet 0.2 meter breder worden.
 • 29-07-2015

  Toilet en fonteintje plaatsen

  Ik wil een staand toilet met spoelbak laten plaatsen en een ander fonteintje met kraan. Tevens moet er vinyl gelegd worden ( van een stuk van ik al heb)
 • 28-07-2015

  Houten opbouw door kunststof vervangen

  Ik wil mijn houten rabat opbouw van totaal ongeveer 30 m2 vervangen voor kunststof delen of planken. Hoeveel kost dit mij als ik dit laat doen inclusief materiaal.
 • 28-07-2015

  Dragende buitenmuur verwijderen

  Het gaat om een huis met 3 verdiepingen waarvan de buiten draagmuur van de eerste verdieping gesloopt dient te worden en moet er een nieuwe draagbalk geplaatst worden. Deze draagmuur is 5 meter lang. Graag willen wij de kosten hiervan willen weten.
 • 28-07-2015

  Deurpost(en) verwijderen

  Ik wil graag een deur, of 2 deuren afhankelijk van de prijs, laten verwijderen en dichtmaken. Er is een foto beschikbaar.
 • 28-07-2015

  Aanbouw achter de woning bouwen

  Aanbouw laten plaatsen aan de achterkant van mijn woning over de gehele breedte a 5,5 meter binnenmaat. We willen vanaf de buitenmuur 2,5 meter uitbouwen. Kozijnen zo breed mogelijk maar rond de 3,80 n van hout voorzien van HR++ glas en veiligheidssloten, twee openslaande deuren, 2 zijlichten en een bovenlicht. Platdak voorzien van bituum. Verder dient er voor de aanbouw een balkom te worden verwijderd en alleen het hekwerk dient weer terug te worden geplaatst. De binnenkant dient volledig te worden afgewerkt. Vloer wanden, electra etc. Buiten dient een lichtpunt en een waterkraan te worden gemonteerd. Verder dient er ook een muur aan de achterkant van de woning te worden gesloopt tussen de keuken en de woonkamer a 2,60m. Ook dit moet worden afgewerkt. Er is voor dit werk geen omgevingsvergunning benodigd!
 • 28-07-2015

  Schoorsteen renoveren

  Wij zouden graag onze schoorsteen laten renoveren de stenen zijn beschadigd en het lood is bijna helemaal weg het lekt nog niet naar binnen maar als het zo doorgaat gebeurt dat wel.
 • 28-07-2015

  Voegen vloertegels buiten vernieuwen

  De voegen van het onderheide terras moeten vervangen worden alsmede de rollaag die het terras omsluit. De tegels liggen in wildverband. Kleinste tegel 20 x 30 centimeter, grootste tegel 60 x 60 centimeter. Er is inmiddels een serre op geplaatst. Totale oppervlakte is ongeveer 62 m2.
 • 28-07-2015

  Verbouwing

  In de woning komen er 3 wanden te vervallen, dit zijn ook dragende muren hier zal een staal constructie voor gemaakt moeten worden, op de tekening is te zien wat er vervalt. De vloer egaliseren na breken. Vloerverwarming erin maken 100m². Woonkamer voorkant 45m² houten vloer eruit en een broodjesvloer beton erin maken. (systeemvloer PS vloer incl. Afwerkvloer) HEA t.p.v. tussen muur keukens Uitbouw woonkamer 1,5mx5,8m met Schuifpui 3750mmx2420mm. Dakwerk kan uitgevoerd worden in balklaag, dakbeschot 18mm multiplex, isolatie 80mm pir, epdm, western red ceder boei, zinken kraal, loodslap in de gevel aanbrengen. Fundering vloer met vorstand 8,7 m² Stut en sloopwerk graag apart opnemen.
 • 28-07-2015

  Draagmuur slopen

  Slopen van een draagmuren : - plus minus 3 meter lengte, 2,5 meter hoog plus : draagmuur plus minus 2 meter breed, 3 meter hoog met+electriciteitsleiding erin - plus slopen draagmuur 3,5 meter breed, 3 meter hoog, geen leidingen
 • 28-07-2015

  Slopen draagmuur

  Het betreft het verwijderen van een draagmuur over een lengte van 3 meter. De totale draagmuur is 7.50 meter lang. De afwerking doen wij zelf. Er zal wel een steunbalk geplaatst moeten worden.
 • 28-07-2015

  Badkamer, keuken en toilet boven installeren

  Wij hebben een huis gekocht en hiervan willen wij de keuken en de badkamer verbouwen. Ook willen bij boven een toilet extra creëren. Bij de keuken gaat het om het aanleggen van het leidingwerk, het installeren van de keuken is reeds uitbesteed. De keuken zelf is ongeveer 3. 15 bij 1. 89 m. De badkamer moet wel geïnstalleerd worden. Ook moeten hierbij de leidingen aangelegd worden, al is de huidige badkamer nagenoeg hetzelfde ingedeeld. Wij hebben een erg kleine badkamer van 1. 38 bij 1. 96. Boven willen wij een extra toilet creëren die er nog niet zit. Hier moeten dus ook leidingen naartoe. In een kamer willen wij gewoon een kleine ruimte maken waar het toilet komt. Hierbij moet dus ook gedacht worden aan het leidingwerk, de muren en een deur. En zit geen standleiding. Wij kijken uit naar uw offerte.
 • 28-07-2015

  Schilderen, slopen, keuken en badkamer plaatsen

  In het appartement moeten de volgende werkzaam heden gebeuren : slopen van keuken en afvoeren oude keken . Vloer bedekking verwijderen en afvoeren circa 120 m. Schilderwerk plafond , ramen , deuren . Circa 20 ramen en 6 deuren. Eventueel plaatsen keuken en badkamer
 • 28-07-2015

  Draagmuur door latei of steunbalk vervangen

  In de eerste week van november zou ik graag een draagmuur van 2.30 meter hoog en 2 meter breed willen laten verwijderen. Er zit geen leidingwerk in de muur en de afwerking doen wij zelf. Er zal wel een latei / steunbalk geplaatst moeten worden.
 • 28-07-2015

  Leidingen wegwerken en verplaatsen

  Startdatum kan in overleg. Ik wil nog een aantal leidingen, gas en water, wegwerken/verplaatsen en nieuwe laten leggen, water aanvoer en afvoer, voor de wasmachine en droger. Het betreft een bijkeuken. De plafondplaten moeten ook vervangen worden, maar bespreek ik graag na inzage van eerste offertes. Wanden Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken Vierkante meter: 10
 • 28-07-2015

  Vliering in de slaapkamer plaatsen

  Voor de door ons nog aan te kopen woning zijn wij opzoek naar een prijsindicatie voor het plaatsen van een vliering. Het gaat om een vliering met een vloeroppervlakte van 18 m2 die bereikbaar moet zijn middels een vlizotrap. Er is op dit moment al een soort entresol/constructie aanwezig. ik zie uw indicatie graag tegemoet!
 • 27-07-2015

  Geïsoleerde betonvloer storten in de garage

  We willen onze inpandige garage van 39 m2, 4,40 x 8,70 meter, verbouwen tot een garage gedeelte en een was keuken. Graag ontvangen wij een offerte voor het maken van een afgewerkte en geïsoleerde betonvloer.
 • 27-07-2015

  Deuropening maken

  Een opening maken en plaatsen van een stand. Deur in de woonkamer, woning is uit jaren 1939, dragende muur, netjes afwerken.