Aannemer nodig? Gratis offertes!


Offertes aanvragen

Aannemer

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:
Wilt u weten wat de kosten zijn om door een aannemer uit uw eigen regio uw wensen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij aannemers uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met aannemers uit uw regio in contact! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

U ontvangt van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met kostenspecificatie, na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.

16808 klanten bevelen onze aangesloten aannemers aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor goede aannemers uit uw regio bent u bij ons aan het juiste adres!

... Lees meer
Ook voor aannemers in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd voor: Ondergrondse garage of kelder bouwen, Aanbouw bouwen en prefab kelder plaatsen, Dakopbouwen op woningen bouwen, Bungalow geheel renoveren, Verbouwen van de woning, Meerdere balkons laten plaatsen, Woning onderkelderen, Eengezinswoning renoveren, Aanbouwen en verbouwen van de woning, Houten dakopbouw op een bungalow plaatsen, Nokverhoging en uitbouw plaatsen, Dakopbouw als extra verdieping, Dakopbouw bouwen, Uitbouw op de eerste etage bouwen, Kantoor tot woonhuis verbouwen.

Het complete overzicht van verbouwing, zolderverbouwing of renovatie aanvragen staat hieronder.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers:

 • 02-09-2015

  Polycarbonaat serre dak vervangen

  Door hagelschade vernielde 16 mm poly serre dak verwijderen en vervangen door 32 mm incl alle evt benodigde materialen en aanpassingen Betreft een serre in L-vorm met oppervlak 25m2
 • 01-09-2015

  Zolderkamer bouwen

  Het maken van een vliering bestaande uit: ongeveer 5 bij 5 m Onderkant balklaag rachel latten en stucplaten. Plaatsen van een wand over de hele lengte van de zolder (8m)met een kozijn en opdekdeur. Deel van traphek weghalen, voor een scheidingswand tussen washok en overloop(2,4m) met kozijn en opdekdeur. Vlieringtrap in het washok. De wanden afwerken met stucplaten en isolatie. Electra , wanden sauzen doe we zelf.
 • 01-09-2015

  Houtworm bestrijden en vloerbalk vervangen

  Ik heb een huis aangekocht en een bouwkundig rapport op laten maken. Daaruit kwam naar vorm dat de houtworm in de begane grondvloer moet worden bestreden. Daarnaast moet een balk worden vervangen/balkstuk worden geplaatst. Strijkbalk aan de straatzijde is namelijk aangetast aan de gangzijde.
 • 01-09-2015

  Beton storten voor een garage

  Het gaat om 9 m3 beton laten storten voor een aanbouw garage
 • 01-09-2015

  Fundering storten voor een huis

  Fundering storten voor een huis van 10x8m en garage 6x6 m aan gesloten op de woning Huis wordt gemaakt met ytong blokken
 • 01-09-2015

  Dragende keukenmuur uitbreken

  Keukenmuur een stuk uitbreken zodat er een doorloop ontstaat van 0. 90 cm breed. Het betreft een draagmuur. Stroom loopt erdoor en moet omgelegd worden. De doorloop zijwanden werken wij zelf af. Gaarne een goede offerte!!
 • 01-09-2015

  Walk-in closet laten maken

  I have a small storage room (approximately 2m x 1m) next to my bedroom. I would like to convert this storage space into a walk-in closet with access from the bedroom.
 • 01-09-2015

  Sloopwerkzaamheden in huis laten uitvoeren

  Opbouw slopen. Betreft een volledige boven verdieping welke gesloopt moet worden. Dus alle buitenmuren, binnenmuren, houten dak en tevens de kozijnen. Trapgat moet weer dichtgemaakt worden (met beton). Nieuwe dakbedekking moet aangelegd worden. Betreft een opbouw van 40m2.
 • 01-09-2015

  Dubbele schoorsteen vervangen

  Op het dak van mijn woning staat een dubbele schoorsteen op de scheidslijn met de naastgelegen woning. Ik wil in overleg met de eigenaar van de naastgelegen woning deze gehele schoorsteen laten verwijderen. Het dak van mijn woning moet daarna worden gedicht en voorzien van dakpannen (er zijn nog voldoende dakpannen aanwezig) Op het dak van de buren moet vervolgens een nieuwe schoorsteen worden gerealiseerd, met loodslabben.
 • 01-09-2015

  Aanbouw aan de woning zetten

  Wij willen een aanbouw zetten van 5. 50 m x 5. 50m met een hoogte van 2. 80m. Dit met een platdak. Er komt een schuifpui in van 4. 20 m en 2 kozijnen van 1. 40 x1. 60. Aan de buitenkant wordt de gevel afgewerkt met rabbatdelen.
 • 01-09-2015

  Sloop van een draagmuur

  Graag wil ik een deel van een draag muur slopen. Om ruimte tussen keuken en woonkamer te maken. Prijs graag inc. Plaatsen draagbalken. Er is een mogelijkheid om een afspraak te maken voor een vrijblijvend offerte. Sloop werkzaamheden moeten z.s. m gebeuren. Zeer graag zie ik uw offerte tegenmoet.
 • 01-09-2015

  Bungalow geheel renoveren

  Opdracht beschrijving: gedateerde bungalow uit 1971 geheel laten renoveren . Vloerverwarming met tegelvloer nieuw stucadoorswerk nieuwe badkamer nieuwe keuken plaatsen neuwe kozijnen met rolluiken buitenmuren stucen en verven nieuw dak plafonds electra aanpassen tuin bomen eruit en nieuwe terrassen met nieuwe oprit
 • 01-09-2015

  Betonvloer in de tuin storten

  In de tuin een betonvloer storten van 330x334x10 cm. Voor opbouw van een (kunststoffen)schuur van 330x334 cm. Vragen: Is het mogelijk om bij u het volledige proces te bestellen? Daar bedoel ik mee, het afgraven tot 10 van het stortbed, het plaatsen van de bekisting, het storten en egaliseren van het beton. Het stortbed ligt tussen de 15 en 20 meter vanaf de parkeerplek. Op welk termijn kunt u deze vloer storten? Graag een gespecifeerde prijsopgave. Deze prijsopgave alleen via e-mail aanbieden. Met vriendelijke groet, Bertus Elzenaar
 • 01-09-2015

  Zolderverdieping laten verbouwen

  Ik wil mijn zolderverdieping laten verbouwen. Er moet een scheidingswand geplaatst worden en electra/ethernet getrokken worden. Ook moet een buis omgelegd worden.
 • 01-09-2015

  Scheidingsmuur maken in een restaurant

  Een scheidingsmuurtje in een restaurant. De muur is 5 meter x 0,70 x 0,50 (lxhxb) In het midden van het muurtje moet ruimte blijven voor planten bakken. Graag zo snel mogelijk een richtprijs.
 • 01-09-2015

  Keuken en vloer verwijderen

  Wij vragen een offerte aan betreffende het wegnemen en afvoeren van: - een keukentje; - wegnemen +/- 3 m2 wandtegels. - vlaktrekken wand t.b.v. plaatsen nieuwe keuken - laminaatvloer incl ondervloer - wegnemen muurtje keukenhoog bij 1 meter breed. Werkzaamheden zullen begin week 41 moeten plaatsvinden.
 • 31-08-2015

  Vloerbalken herstellen

  Door een bouwkundige is vastgesteld dat van twee vloerbalken in mijn woning de balkkoppen zijn aangetast. Het zijn balken op de begane grond, die gemakkelijk bereikbaar zijn in een kelderruimte van ongeveer 150 cm hoog. Ik wil met een vakman overleggen over vervanging van de balkkoppen of andere herstelwijze en ontvang hier graag een offerte voor.
 • 31-08-2015

  Keukenrenovatie

  1. Het betreft het doorbreken van een dragende muur, waar vermoedelijk een h-balk geplaatst dient te worden. Muuroppervlak bedraagt ca 2,3x3,5, Graag incl Afwerking (dusdanig dat we zelf nog slechts hoeven te schilderen) . 2. Het dichten van de huidige deuropening van hal naar keuken (middels gasbeton?? ) en afwerken (stuc??). 3 evt verleggen van gas/water/licht tbv nieuwe keukindeling
 • 31-08-2015

  Vaste trap en dakkapel plaatsen

  Vaste trap + trapgat zagen en aanbouw dakkapel Om de oppervlakte van ons huis te vergroten willen we de zolder betrekken bij de woning. We willen een trapgat laten zagen, een vaste trap naar boven laten maken en een dakkapel van ongeveer 3 meter breed op het dak laten zetten. Op dit moment is de zolder alleen bereikbaar via een vlizotrap. CV installatie dient te worden verplaatst.
 • 31-08-2015

  Serredak met hagelschade vervangen

  Wij hebben een halfronde serre met 8 acrylaatplaten in punt vorm en de platen zitten vol hagelgaten, zodat deze platen vervangen moeten worden.
 • 31-08-2015

  Verbouwen van de woning

  Draagmuur deels verwijderen, woonkamer gelijk maken met oude keuken, keuken aansluiting voor in woonkamer maken, wc van onder de trap voor de trap plaatsen zo dat de gang verkort wordt en trap in woonkamer komt. 2 bestaande dakkapellen renoveren of vernieuwen, plaatsen van een nieuwe dakkapel achter op zolder. Plaatsen van een vaste trap naar de zolder boven bestaande trap. Badkamer plaatsen in de kleinste kammer. Elektra vernieuwen, plaatsen cv en radiatoren.
 • 31-08-2015

  Platen van polycarbonaat vervangen

  Ik wil graag weten wat de kosten zijn om mijn polycarbonaat platen te vervangen. Ik heb 5 platen nodig van 98cm x 310 cm en 1 plaat nodig van 39cm x 310cm. En wat kost dit om te laten doen? Graag ontvang ik offertes hiervan
 • 31-08-2015

  Serre met schuifpui plaatsen

  Overkapping 2bij 5 meter en schuifpui
 • 31-08-2015

  Vliering op zolder laten maken

  Ik wil graag een vliering met vaste trap op de zolder van mijn nieuwbouwhuis laten plaatsen. De nokhoogte is in totaal 4. 40 m hoog en de vliering moet ongeveer 3 m bij 3 m worden.
 • 31-08-2015

  Waterdichte coating op balkon laten aanbrengen

  Gaat om balkon van ongeveer 1,5 meter bij 3,5 meter. De oude coating moet eraf geschuurd, ontvet, nieuwe coating laag/lagen erop. Hoeveel kost dat?
 • 31-08-2015

  Sloopwerkzaamheden in huis laten uitvoeren

  Ik heb een appartement van 112 m2 gekocht en dat moet casco gemaakt worden. Oude leidingen en plintverwarming, radiatoren eruit, 3 inbouwkasten eruit, schoorsteen, schuifdeuren, oude keuken en badkamer eruit. Muurtegels in hal verwijderen, tapijt en plaktegels verwijderen. Muren schoon. Ook het tapijt uit de berging.
 • 31-08-2015

  Schouw en muren laten slopen

  De werkzaamheden die uitgevoerd dienen te worden zijn als volgt: - Rookkanaal 2 verdiepingen slopen, schoorsteen op het dak verwijderen en dicht maken; - 2 niet dragende muren slopen van 3.80 x 2.70 meter hoog; - 2 muurtjes van 90 cm breed en 3 meter hoog van gasbetonblokken slopen; - Toog maken in een meedragende muur van 1.95 breed x 2.24 meter hoog met draagbalk. Al het puin dien te worden verwijderd. Er kan eventueel vanuit de bovenste etages een slurf via het raam naar de straatkant geplaatst worden.
 • 31-08-2015

  Schadeherstel aan de overkapping

  Tijdens een hagelbui is het dak van onze overkapping beschadigd. Het zijn lichtdoorlatende golfplaten en er zitten nu gaten in. De maat van deze overkapping, op de begane grond in de achtertuin is 3 x 2 meter. De vloer heeft inmiddels ook last van waterschade. Ik wil graag een offerte voor de verzekering. Er is een foto beschikbaar. NB De offerte dient te worden goedgekeurd door de verzekering.
 • 31-08-2015

  Gemetselde nokverhoging laten plaatsen

  Wij zijn bezig met het kijken naar een huis. Het betreft een vrijstaande woning in Hoevelaken. Zie: voor meer informatie. De zolder is nu vrij laag (2. 20 meter) en wij zouden graag willen weten wat het ongeveer gaat kosten om een stenen/gemetselde nokverhoging te laten plaatsen met 2 nieuwe dakkapellen over de gehele breedte.
 • 31-08-2015

  Badkamer strippen

  Graag ontvang ik een indicatie voor het verwijderen van de badkamer. Het bad, 2 inbouw reservoirs van het toilet en de douchehoek dienen te worden verwijderd. Daarnaast dient er 8 m2 vloer en 3.6 m2 wandtegels te worden verwijderd. Er is een foto beschikbaar.
 • 30-08-2015

  Slaapkamer opdelen in 2 slaapkamers

  1.Ik wil dat je me helpen bouwen aan een interne muur om een ?? grote slaapkamer met twee slaapkamers zijn te delen. De binnenwand net opbouwen door de lichte materialen met bossen, hout / gips plats. De wand ongeveer 2,6 xen je me helpen om de muur te openen, en installeren van een deur voor de 2e slaapkamer. Ik spreek een beetje Nederlands en vloeiend Engels
 • 30-08-2015

  Dragende muur open laten breken

  Er moet een muur van de keuken naar de woonkamer opengebroken worden om een open keuken te creëren! Het is een draagmuur dus dat moet een vakman doen. Het gaat om ongeveer 3,50 meter.
 • 30-08-2015

  Vrijstaande houten veranda plaatsen

  Ik wil een vrijstaande houten (douglas hout) veranda laten plaatsen in de tuin. Afmetingen 6 x 3 x 2,40 meter. Achterwand en zijwanden gesloten met plat dak en 3 staanders.
 • 30-08-2015

  Stuc-op-riet-plafond repareren

  Een gedeelte van het plafond is de laatste weken/maanden langzaam aan het verzakken. Het plafond is ooit gefixeerd met glasvezelmat, waardoor er tot nu toe nog geen brokken naar beneden zijn gekomen. Zie bijgesloten foto's. Graag zou ik in dit zsm hersteld zien (of in elk geval gefixeerd) voordat het verder verzakt. Een mogelijke aanpak zou zijn om eerst het doorzakkende gedeelte op te drukken/spannen en er vervolgens via boorgaten PUR schuim in te spuiten. Ik heb met deze aanpak eerder bij een veel kleinere reparatie aan een klein plafonnetje (hal) succes geboekt. Maar op deze schaal heb ik liever dat een ervaren persoon/professional het aanpakt. Afgezien van het fixeren behelst de klus zo mogelijk ook het repareren van de scheuren (stucwerk) Mijn voorstel is absoluut niet heilig. Andere/betere suggesties zijn welkom.
 • 30-08-2015

  Opslagruimte maken op binnenplaats

  Wij willen op een binnenplaats een opslagruimte met een plat dak laten maken. De gewenste buitenmaat is 2,5 x 3 meter. Wij denken aan het plaatsen van een lege koel- of vriescel zonder koelmotor. Het mag ook een ruimte worden, gemaakt van geïsoleerde sandwichpanelen. De dikte van de panelen is niet van belang. De ruimte moet afgesloten kunnen worden.
 • 30-08-2015

  Openhaard verwijderen uit de woning

  Wij hebben een eengezinswoning uit 1938 en willen graag de open haard verwijderen. Deze open haard loopt tot het dak naar de schoorsteen. Graag zouden wij willen weten wat het ongeveer kan kosten om de open haard compleet te verwijderen. De koof eromheen moet weg, het muurtje eromheen moet weg. De buis boven moet dichtgemaakt gemaakt worden, maar wel zodat hij nog een keer gebruikt kan worden voor een eventuele nieuwe kachel.
 • 30-08-2015

  Draagmuur verwijderen in woning

  Eind oktober ontvangen wij de sleutel van onze nieuwe woning. Direct daarna willen wij een opening laten maken in de dragende muur tussen de keuken en de woonkamer. De sparing moet ongeveer 3.10 bij 2.50 m1 worden. Er moet een draagbalk worden aangebracht. Wij zullen zelf zorgen voor de afvoer van het puin en voor de afwerking van de opening. Er is een foto beschikbaar.
 • 30-08-2015

  Woningonderhoud uitvoeren

  Ik wil een aantal klussen uitvoeren in mijn koopwoning waarvan ik in november de sleutel krijg. - De groepenkast aanpassen naar 8 groepen (incl. aparte kookgroep). Dit is nog een oude meterkast; - Aarden van stopcontacten op de benedenverdieping en in 1 slaapkamer (8 stopcontacten); - In de gang wil ik de vloertegels laten vervangen door laminaat. Oppervlakte: 6,88 m2; - In de woonkamer en aanbouw wil ik de vloerbedekking laten vervangen door laminaat. Oppervlakte: 35,43 m2; - In de keuken en bijkeuken nieuwe vloertegels plaatsen. Oppervlakte: 14.95 m2; Laminaat en tegels ga ik zelf aanschaffen. Graag ontvang ik per onderdeel een prijsindicatie. Er zijn plattegrondtekeningen beschikbaar.
 • 30-08-2015

  Betonnen funderingsvloer voor blokhutgarage plaatsen

  In de tuin achter mijn woning wil ik een betonnen funderingsvloer laten maken. De maat zal ongeveer 5,6 x 3,2 m1 zijn. De ondergrond is zand. Op de vloer ga ik zelf een blokhut garage plaatsen. De tuin is goed bereikbaar.
 • 29-08-2015

  Wanden laten plaatsen en afwerken

  1 wand laten plaatsen (4m) om de kamer in 2 te splitsen. 2 deur kozijnen met deur plaatsen ( 1 in muur waar voorheen deur zat en 1 in ronde open koof (wel een rechthoekige deur en erom heen dichtmaken). Evt wat stuc werk (per m2).
 • 29-08-2015

  Renovatie van de badkamer

  De badkamer van ongeveer 4 bij 2 meter wil ik graag laten renoveren. De vloer en de huidige douche dient te worden verwijderd. Daarna dient er een Lewisplaat, vloerverwarming en vloer gelegd te worden. De nieuwe inloopdouche dient te worden gemonteerd. Hiervoor moet er 2 muurtjes gemetseld worden en een douchedeur geplaatst. De radiator dient ook te worden vervangen. De wanden en de vloer dient te worden betegeld.
 • 29-08-2015

  Draagbalk plaatsen

  Wij willen graag de muur tussen de woonkamer en de keuken eruit slopen, maar dit is een draagmuur. Er zal dus voor een deel van de muur een draagbalk moeten komen. Het deel wat gedragen moet worden is 2 meter. De draagbalk zal aan beide kanten in de muur bevestigd moeten worden.
 • 28-08-2015

  Betonnen storten in hondenkennels

  Graag wil ik het totale plaatje weten voor een betonnen slap voor honden kennels 4 x 9 meter.
 • 28-08-2015

  Draagmuur vervangen door een HE200B steunbalk

  Slopen van een draagmuur. Terugplaatsen van een HE200B (of zo staat het in de tekening :))
 • 28-08-2015

  Dragende binnenmuur verwijderen en H-balk plaatsen

  In onze woning willen wij een draagmuur laten verwijderen. Het betreft een binnenmuur van ongeveer 4 meter breed bij 2,50 meter hoog. Er moet een H-balk worden aangebracht. Wij hebben een sterkteberekening laten doen. Er is een HE200B balk nodig. (Er is een PDF aanwezig). Wij willen het sloopmateriaal eventueel zelf afvoeren.
 • 28-08-2015

  Dierenasiel renoveren

  Bij Dierenasiel Crailo willen we een renovatie in onderdelen laten uitvoeren. Allereerst willen we in een keet die tegen het hoofdgebouw staat de vloer laten vervangen. Er zit geen fundering onder. De vloer bestaat uit balken met daarop hardboard. De oppervlakte is ongeveer 10 m2. Verder willen we in het dierenverblijf de coating op de vloer laten verwijderen en nieuwe coating laten aanbrengen. Het coatingmateriaal hebben wij al voorhanden.
 • 28-08-2015

  Autowasplaats aanleggen

  Nabij Eindhoven Airport gaan wij voor een klant een autowasplaats aanleggen. Wij voeren de rioleringswerkzaamheden uit en plaatsen een olie afscheider. Wij willen de overige werkzaamheden laten uitvoeren. De afmeting van de ruimte is 8x4 meter. Er moet een vloeistofdichte vloer worden aangelegd en de muren moeten gedeeltelijk worden betegeld. Er zijn foto's beschikbaar.
 • 28-08-2015

  Serre met fundering van heipalen laten maken

  Graag willen wij een aan de voorkant van ons huis een aangebouwde serre van twee dubbelglas muren van 2.05 meter hoog, met in de ene muur van 2.60 meter een schuifdeur van 1.10 meter en in de andere muur van 3 meter een dubbele schuifdeur die vanuit het midden opent naar links en rechts tot een doorgang van 1.15 meter. De glazen hoek van de serre moet op een heipaal rusten, de twee andere kanten worden aan de bestaande muren van het huis bevestigd. Het dak wordt licht hellend met een verval van 0.55 meter over 3.4 meter. Dit dak kan zo licht in gewicht, licht doorlatend maar moet wel zo isolerend mogelijk zijn. De driehoek boven de wand van 2.6 meter liefst van dubbel glas, maar ook graag een offerte van een goed alternatief. De bedoeling is, dat deze serre in de winter vorstvrij blijft.
 • 28-08-2015

  Tussenwand plaatsen van gips

  Graag zou ik willen vragen wat de kosten zijn van een gipsen tussenwand van ongeveer 3 bij 4 meter. Tevens zou ik willen informeren wat de kosten ongeveer zijn voor het laten plaatsen van een dergelijke wand op de 1e verdieping van een rijtjeshuis. Graag zie ik uw reactie tegemoet.
 • 28-08-2015

  Opbouw laten plaatsen

  Ik zou graag een offerte ontvangen voor het plaatsen van een opbouw. Als het mogelijk is gesplitst in 2 afmetingen: - Gehele uitbreiding over gehele woning, afmeting ongeveer 470 x 10426 mm. - Gedeelte uitbreiding over woning, afmeting ongeveer 4700 x 6500 mm. In beide gevallen is het plaatsen van binnenmuren niet noodzakelijk. Wel is in het hele huis vloerverwarming aanwezig en zou ik dit ook graag doortrekken naar de tweede verdieping. Uitsparing boven het bestaande trappengat is reeds voorbereid. Aan de achterzijde graag twee ramen, voorzijde 1 grote, bij gehele opbouw, of een raam en een deur, bij gedeeltelijke opbouw, zodat het resterende deel van het dak als balkon ingericht/gebruikt kan worden. Er dient ene vergunning gaan gevraagd te worden. Echter zal dit geen probleem opleveren daar deze opbouw een mogelijkheid was bij de bouw van de woning. De afwerking zullen wij verder zelf voor zorgen.