Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

17569 klanten bevelen een bij Casius aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: 2 onder 1 kap woning bouwen, cataloguswoning ontwerpen en bouwen, nieuwbouw kelder bouwen, asbest verwijderen van meerdere woningen, houtskeletbouwwoning bouwen, aanbouwen aan zijkant en achterkant, houtskeletbouw woning bouwen, rijksmonument restaureren, kelder maken onder bestaande winkel, opbouw op een woning, uitbouw realiseren, casco horecaruimte verbouwen, benedenwoning laten onderkelderen, kelder onder bestaande woning laten bouwen, casco winkelruimte sleutelklaar opleveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of renovatie uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer:

zaterdag 1 oktober 2016

Uitbouw

We willen graag een offerte ontvangen voor een uitbouw van 5x3 m. Hier willen we graag een woonkeuken plaatsen met open slaande deuren naar de tuin.
zaterdag 1 oktober 2016

Verwijderen restant schoorsteen

Verwijderen van restant schoorsteen op zolder en dak en indien mogelijk dichten van het achterblijvende gat op het dak.
zaterdag 1 oktober 2016

Verwijderen betonnen treden

Verwijderen van 5 betonnen treden (50 cm * 50 cm) in een parkeergarage.
zaterdag 1 oktober 2016

Badkamer en toilet renoveren

Badkamer van 6 m2 renoveren compleet en toilet. Spullen voor badkamer aanwezig en gekocht.
zaterdag 1 oktober 2016

Houtworm

Houtworm gaten gevonden in het huis op zolder en onder de trap. Graag willen wij weten hoe erg dat is.
zaterdag 1 oktober 2016

Betonbak/fundering storten

Betonbak van 13 x 9 meter en 1. 10 cm hoogte - de bodem gaat als vloer van de begane grond etage fungeren en als fundament voor een etage opbouw. Het geheel komt 1 meter onder het maaiveld te liggen en moet vochtdicht worden.
zaterdag 1 oktober 2016

Vliering zolder

Vliering op zolder + schuifdeuren voor 2 knieschotten (nu maar 1 kleine ingang). . Afwerking zolder
zaterdag 1 oktober 2016

Aanbouw

Aanbouw met veel glas
zaterdag 1 oktober 2016

Kelder

Ik wil een kelder onder mijn huis. 4x8 ongeveer
zaterdag 1 oktober 2016

Stukadoor

Stucwerk : 1e etage , plafond en muren slaapkamers,hal en plafond toiletten. Stucwerk : begane grond plafond en muren van de woonkamer hal en bergruimte, keuken en alleen plafond toilet beneden. Na het stucwerk alles met witte beton verf schilderen en daarna met een coating ( betreft nieuwbouw)
zaterdag 1 oktober 2016

Dakuitbouw 1e verdieping

De uitbouw zou op het platte dak van de bijkeuken aan de achterzijde van het huis moeten komen. Bij het kleine raampje op de foto zit de huidige kleine badkamer. Die is 2,65 x1,10 m. Onder het raam zou uitgebroken moeten worden met nog ca. 50 cm naast het raampje. De uitbouw zou dan over de breedte (4 m) van de bijkeuken en dan ca. 2,50 m diep moeten worden. Plat dak erop of puntdak is geen probleem, wat het makkelijkst is. In de uitbouw zou in de 4 meter wand dan een kozijn moeten komen van ca. 1,50 m breed en 1 m hoog. Misschien ook nog een klein kozijn aan de rechterkant ervan, dat moet nog worden bekeken. Materiaal: liefst zo licht mogelijk, wel geïsoleerd uiteraard.
zaterdag 1 oktober 2016

Verwijdering en vervanging Asbest rookkanaal in gemetselde schouw.

Momenteel plannen wij om een huis te kopen. Dit huis bevat een asbest rookkanaal vanuit de open haard in een gemetselde schouw. In de woonkamer (begane grond). Op de eeste etage bevindt dit rookkanaal in een gemetselde ombouw/schouw (we kunnen niet precies zien hoe het zit). Op zolder staat dit rookkanaal in de vrije ruimte (zonder ombouw) en daar door het dak naar buiten (niet omgeven door een schoorsteen, enkel door een kap op het dak). Ik vroeg me af: 1) is dit rookkanaal te verwijderen en te vervangen door bijv. RVS rookkanaal. 2) kunt u uit ervaring inschatten hoeveel hiervoor gekapt moet worden, of dat het rookkanaal wellicht vanaf de zolder uit de schacht getild kan worden (momenteel kunnen nog we niet het huis in voor inspectie). 3) Kunt u een grove inschatting maken van kosten hiervoor. HEt hoeft niet op de euro nauwkeurig, maar wel op grootte orde (100, 500, 1. 000, 5. 000 of 10. 000 euro).
zaterdag 1 oktober 2016

Isoleren en afwerken binnenkant

Schuinedak isoleren afwerken
vrijdag 30 september 2016

Betonnen afdekplaat plaatsen op een gemetselde balkonmuur

Ik heb aan de achterzijde van mijn woning op de 1e verdieping een balkon met een gemetselde balkonmuur van ongeveer 10 meter lang. De balkonmuur is halfsteens en er zat in het verleden een soort betonnen rollaag / afdekplaat aan de bovenzijde. Deze zat niet goed vast en is er inmiddels af. Ik wil de bovenzijde van de muur laten herstellen en er een smalle betonnen afwerking op laten aanbrengen. Ik maak graag een afspraak om het werk hier te komen beoordelen en ontvang daarna uw prijsindicatie. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.
vrijdag 30 september 2016

Restbeton storten

Ik wil graag voor de fundering van een tuinhuisje 1,5 m3 restbeton
vrijdag 30 september 2016

Terrasoverkapping

3.5 x 5. 5 m nieuwe bouwen en compleet leveren
vrijdag 30 september 2016

Draagmuur verwijderen en stalen balk plaatsen

Om onze keuken te betrekken met de woonkamer willen wij de draagmuur welke tussen de woonkamer en keuken staat verwijderen. Om het gewicht van boven op te vangen moet er een stalen balk geplaatst worden. Er moet ook een muur in de keuken waar een kozijn en deur zit door getrokken worden.
vrijdag 30 september 2016

Draagmuur tussen keuken en woonkamer verwijderen

Het slopen van een draagmuur tussen de keuken en woonkamer. Ongeveer 2.30 meter lang en 2.50 meter hoog. Tot 30 a 40 cm onder het plafond verwijderen. Er zit elektra in de muur. Eventueel uitstekend stuk van de schouw verwijderen of aanpassen. Een stalen balk plaatsen en afwerken. In de muur zit ook een doorgeefdeur. De huidige keukendeur moet definitief dicht worden gemaakt.
vrijdag 30 september 2016

Slaapkamers en een overloop opknappen

Slaapkamer 1: 3. 43x3. 74 m=13 vierkante meter Slaapkamer 2: 3. 71x3. 74 m=14 ,,,,,,,, Slaapkamer 3: 3x2. 82. =. 9 ....... Overloop: 3,43x1,0. = 3,4 ..... Totaal ca 40 vierkante meter. In elke ruimte één lichtbron.
vrijdag 30 september 2016

Verwijderen van asbest

Ik ben bezig met het kopen van een boerderij in Kootwijkerbroek. Op het terrein is een betonnen waterbak aanwezig in de grond waarbij de bovenste plaat bestaat uit asbest golfplaat waarop beton is gestort. Deze plaat is ca. 10 cm dik. De bak is ca. 6 x 6 meter groot en 1,5 m diep. De bovenste plaat ligt op maaiveldhoogte. In de plaat zit een gat voor toegang afgedekt met een metalen plaat van ca. 100 x 100 cm. Ik zou graag een indicatie krijgen van de kosten voor het verwijderen van dit asbest.
vrijdag 30 september 2016

Kelder maken onder bestaande winkel

Ik wil graag een kelder aan de achterzijde in een winkel laten maken. Winkel is 5 meter breed en heeft een houten balklagen vloer De afmeting van de kelder moet breed 5 x 6 meter zijn en een hoogte van 2.40 meter
vrijdag 30 september 2016

Asbest leien verwijderen

Het dak van de woning en berging moet vernieuwd worden. De asbest leien moeten worden verwijderd. De leien zijn niet geschroefd, maar opgehangen aan haken. De totale oppervlakte is 72 m2. Het dak is goed bereikbaar en heeft een hellingspercentage van 10%.
vrijdag 30 september 2016

Aanbouw maken

Ik wil graag een gemetselde aanbouw aan de achterzijde van mijn huis laten maken. Ik denk aan een aanbouw van 5.5 meter bij 3 meter groot. De aanbouw kan casco opgeleverd worden, de afwerking zoals stukken, elektra et cetera kunnen wij zelf doen. Ik heb nog geen informatie bij de gemeente opgevraagd.
vrijdag 30 september 2016

Aanbouw aan de woonkamer

Wij hebben een huis gekocht waar wij een pui willen plaatsen in de woonkamer. Maar we kunnen 1 meter bij pakken van de tuin dan is de pui gelijk aan de gevel. Voor deze 1 meter bij 8/9 meter willen wij een vloertje maken dus ook stukje bikisting. Graag een offerte voor deze klein uitbouwen. 1 m bij 8/9 m
vrijdag 30 september 2016

Betonvloer slopen

Ik wil een offerte voor het slopen van een betonnen vloer van een bedrijfspand. Als het goed is, loopt er geen leidingwerk. Het is 150 m2. Slopen en alles ook afvoeren.
vrijdag 30 september 2016

Extra slaapkamer maken

We willen een extra slaapkamer op de zolder. . Afwerking zolder
vrijdag 30 september 2016

Aanbouw plaatsen

Ik wil graag een aanbouw laten plaatsen van 3 meter diep en 5.7 meter breed. Plat dak en de woning komt uit 2006. Ik ben benieuwd wat dit gaat kosten in zijn totaliteit. En wat dit gaat kosten als het materiaal wordt gerealiseerd.
vrijdag 30 september 2016

Aanbouw metselen

Gemetselde aanbouw met veel glas
vrijdag 30 september 2016

Uitbouw of serre maken

Wij willen uitbouw of serre achterzijde woning van circa 5.20 bij 2. 75 meter. Wat zijn de kosten cq mogelijkheden? Mogelijk willen we de garage voor een deel bij de aanbouw betrekken. De achtergevel moet worden doorgebroken. De afwerking hoeft niet geheel gedaan te worden. Ik kan het voor een deel zelf doen. Ik heb een tekening van het huis.
vrijdag 30 september 2016

Nokverhoging aan twee zijden

Vergroten van zolder verdieping , voorzijde schuin met twee ramen daarop twee punt dakjes achterzijde recht met schuifpui en klein balkon verdieping prefap van hout mer daksingeltjes kunst leisteen (kerk) voorzien het plat dak betum ( kunstof) binnenzijde opbouw niet afwerken alleen buitenzijde en dak
donderdag 29 september 2016

Betonrot

Ik heb een woning op het oog maar de begaande grondvloer bevat betonrot. Ik weet niet in welke mate het is,maar de oppervlakte van de vloer is ongeveer 400 m2 denk ik. Het gebouw is gebouwd in de jaren 80 als ik het goed heb. Graag zou ik een schatting krijgen wat betreft de kosten, zodat ik weet waar ik aan toe ben voordat ik de woning koop.
donderdag 29 september 2016

Woning ingrijpend verbouwen

Wij willen in onze woning in Haarlem uit 1910 een flink aantal dingen verbouwen. Het gaat om: - het renoveren van twee badkamers - het plaatsen van een muur - verplaatsen van twee deuren - gipsplaten plafonds plaatsen - alles stuken en sausen Het gaat om de eerste en tweede verdieping van onze woning. Plattegronden met voor en na situatie beschikbaar maar te groot om bij te voegen.
donderdag 29 september 2016

Aanbouw maken aan een chalet

Ik wil graag mijn chalet laten verlengen. Het betreft de aanbouw van een slaapkamer. We willen het chalet met 4-5 meter verlengen. Er is geen vergunning voor nodig, het is eigen grond. Er zal elektra in aangelegd moeten worden. Ik weet niet of er een fundering gemaakt moet worden.
donderdag 29 september 2016

Plafond renoveren

Op verschillende plekken op het plafond in mijn huiskamer ontstaan bobbels en breekt de stuclaag open. Ik vermoed betonrot maar ik wil graag de oorzaak weten en de 7 plekken laten restaureren. Het gehele plafond is ongeveer 20 m2 groot.
donderdag 29 september 2016

Woningverbouw en -onderhoud

Ik wil graag eind oktober het huis opknappen door wat kluswerk uit te laten voeren o.a.: stuc- en lijstwerk van muren en plafonds. Om precies te zijn in de woonkamer, gang en eventueel de keuken. Helaas geen precieze m2. Een vloer leggen in woonkamer, gang en keuken. En in het toilet tegels op de vloer en op de wanden. Indien mogelijk graag meedenken om een draagmuur tussen de woonkamer en slaapkamer functie te geven door opbergruimte creëren.
donderdag 29 september 2016

Renovatie van een erker

Het gaat om een erker van 3 meter breed en 1. 45meter diep. Het dak loopt door naar de buren en is met zinkplaat belegd. De kozijnen en het dakje moeten vervangen. We willen graag kunststof kozijnen met isolatieglas.
donderdag 29 september 2016

Draagmuur verwijderen

Het gaat om een draagmuur van 3,05 meter tussen de keuken en de woonkamer in. Aan beide uiteinden van de muur blijft een muur staan. Aan 1 kant van de muur zit nu nog een keuken maar die gaat eruit, de andere kant is al helemaal vrij.
donderdag 29 september 2016

Serre aan de achterzijde plaatsen

Ik wil een serre laten plaatsen aan de achterkant van ons huis. De serre word 3 bij 6 meter en word geplaatst tussen de muren van de uitbouwen aan weerszijde van de woning. De wens is om de serre in zijn geheel bij de woning te betrekken, dus de buitenmuur zal doorgebroken moeten worden en de serre en vloer volledig geïsoleerd.
donderdag 29 september 2016

Asbest dakbeschot verwijderen

Dakbeschot woning ongeveer 50 m2
donderdag 29 september 2016

Dak en dakkapellen schoon spuiten

Dak schoonspuiten in Woudsend Friesland en 2 trespa dakkapellen.
donderdag 29 september 2016

Schuin dak recht optrekken

Wij willen ons schuine dak recht optrekken. Onze buren hebben dit al en daar kunnen wij aanbouwen.Er zal ongeveer 5.5 meter breed en 2 meter hoog bijgeplaatst moeten worden.De verwarming dient te worden aangelegd en de afwerking willen wij graag separaat zien op de offerte. Het is onbekend of er een vergunning nodig is, echter zijn er op dit moment een hoop aanbouwen dus het zou geen probleem mogen opleveren,
donderdag 29 september 2016

Schilder- en timmerwerk

Schilderen van de huiskamer, het gaat om ongeveer 40 m2 (wandoppervlak). Er hoeft geen oud materiaal van de wanden verwijderd te worden. Ook wil ik graag de houten rabatdelen van de houten wand van de schuur laten vervangen. Dit gaat om ongeveer 3.60 x 2.40 meter.
donderdag 29 september 2016

Asbest uit een schuur verwijderen

Schuur 660 m2 vloeroppervlakte
donderdag 29 september 2016

Betonnen vloer, vloerverwarming en een deklaag maken

Zal even duidelijkheid de werkzaamheden schetsen die we willen laten uitvoeren en aangeven welke randvoorwaarden reeds geregeld zijn. Het gaat om de keukenvloer (20 m2), de nieuwe keuken wordt 24 oktober geïnstalleerd. Momenteel ligt er laminaat en de vloer loopt nogal scheef. Resultaat is dat het geheel niet in een level loopt met de woonkamer en dit wel onze wens is. Daarnaast moet er vloerverwarming in komen. De huidige vloer -beton- ligt op een zandbed. Aankomend weekend hebben wij gepland deze helemaal te verwijderen en het zandbed te levelen. De werkzaamheden zouden dus gaan om een nieuwe betonvloerlaag, vloerverwarming (het verdeelstuk is aan te sluiten op de CV welke ook in de keuken hangt), tevens enkele nieuwe leidingen (dit is minimaal; enkel koud en warm / afvoer, volgens installatietekeningen van de keukenzetter) En dan de uiteindelijke beton toplaag. Een tegelzetter hebben we al, alsook de tegels. Nogmaals is dan het doel dat het geheel strak doorloopt met de woonkamer. Vanaf zowel de voorzijde huis als achterzijde is de keuken te bereiken, achter moet u door een steeg heen, te bereiken vanaf de straatkant maar daar loop u via de tuin wel direct de keuken in. Voorzijde zul u door de woonkamer heen moeten om de keuken te bereiken. Mocht u meer info willen, hoor ik dat graag, in ieder geval zijn we dankbaar dat de tijd wordt genomen hiernaar te kijken en een eventuele prijs te maken. Wij zijn flexibel, tot aan datum keuken plaatsing. Hoor graag van u.
donderdag 29 september 2016

Asbest verwijderen uit meerdere schuren

Diverse schuren
donderdag 29 september 2016

Asbest schoorsteenpijp verwijderen

Het verwijderen van een asbest schoorsteenpijp. Het gaat om een woning uit 1928. De pijp loopt vanaf de begane grond door de 1e verdieping en komt vlak daarboven uit het dak.
donderdag 29 september 2016

Boorpalen boren voor aanbouw en garage

Ik heb een constructietekening. Er moeten 7 palen in de aanbouw en de garage. Waarschijnlijk rond de 9 meter diep.
donderdag 29 september 2016

Kruipruimte uitdiepen, isoleren en eventueel vloer vervangen

Ons net gekochte hoek/2 onder 1 kap-huis uit 1960 (vloer oppervlakte van ongeveer 45 m2) heeft een houten vloer waaronder de kruipruimte vrij krap is (slechts 20 cm diep op veel plekken). Het liefst willen we de houtenvloer laten liggen. Wij willen ons laten informeren over vloer/kruipruimte isolatie, de ventilatie daarvan, want deze is volgens een aannemer die langskwam onvoldoende. Bij de technische keuring werd dit in februari 2016 echter niet gezegd. Ook hebben we vragen over houtenvloer vervangen door een beton vloer. We zijn opzoek naar een expert die met ons de opties kan doornemen en onze vragen kan beantwoorden.
donderdag 29 september 2016

Keukenblok uitnemen en muur glad maken

Een rechte keuken blok van 3,68 uithalen, tegelwand achter verwijderen en muur glad maken.
donderdag 29 september 2016

Keukenblok verwijderen

Een rechte keuken blok van 3.68 meter verwijderen en een tegelwand verwijderen en de muur gladmaken. De hoogte van het stuk wat gestuct moet worden is ongeveer 60 cm hoog.

Partners

Partners van Casius