Aannemer nodig? Gratis offertes!


Offertes aanvragen

Aannemer

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:
Wilt u weten wat de kosten zijn om door een aannemer uit uw eigen regio uw wensen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij aannemers uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met aannemers uit uw regio in contact! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

U ontvangt van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met kostenspecificatie, na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.

16666 klanten bevelen onze aangesloten aannemers aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor goede aannemers uit uw regio bent u bij ons aan het juiste adres!

... Lees meer
Ook voor aannemers in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd voor: Paardenstallen bouwen, Aanbouwen en verbouwen van de woning, Woning uitbouwen, opbouwen en verbouwen, Woning verbouwen en aanbouwen, Volledige renovatie van een jaren '30 woonhuis, Betonvloeren aanbrengen in toren 60 meter hoog, Dakopbouw realiseren op de woning, Dakopbouw bouwen op een plat dak, Kruipkelder ombouwen tot volwaardige kelder, Aanbouw aan de praktijkruimte bouwen, Casco ruimte aanbouwen voor een kinderdagverblijf, Bovenverdieping op een bungalow bouwen, Pand onderkelderen, Dakopbouw bouwen op het woonhuis, Dakopbouw realiseren op de woning.

Het complete overzicht van verbouwing, renovatie of aanbouw, uitbouw en dakopbouw aanvragen staat hieronder.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers:

 • 29-05-2015

  Draagmuur slopen en balk plaatsen

  We hebben een nieuwebouw huis gekocht en we willen graag de keuken verplaatsen naar de bergruimte. En daar moet de draagmuur versloop worden tussen keuken en bergruimte en balk plaatsten. En de draagmuur van 3. 8 Bij 2,9 . Zie bij foto. We willen graag ook weten hoeveel gaat kosten dan horen we het graag
 • 29-05-2015

  Gumax terrasoverkapping laten plaatsen

  Formaat 6x3 meter
 • 29-05-2015

  Deel van de draagmuur verwijderen

  De muur tussen de keuken en de woonkamer is een deel van de draagnuur die in de lengte door de woning loopt. Het deel tussen keuken en woonkamer (3,10 meter lang) dient verwijderd en opgevangen te worden om zo een open keuken te creëren.
 • 29-05-2015

  Voormalige buitenmuur slopen

  Voormalige buiten muur de muur is nu doorvoer naar tuinkamer er zitten 2 gaten in 220x 180 cm en 90 x110 cm in de nissen zitten spotjes in de muur zitten 2 stopcontacten verder is er een door voor van 2 verwarmings buizen die boven in de muur zitten totale maat muur 500cm x 260cm
 • 28-05-2015

  Balkons renoveren en isolatie repareren

  Een tweetal balkons zijn toe aan verbetering van de vloer. Er is een klein deel met betonrot. Daarnaast moet iets worden gedaan aan de isolatie op een paar plekjes.
 • 28-05-2015

  Asbesthoudende materialen verwijderen

  Welk daartoe gecertificeerd bedrijf kan voor mij een tweetal asbesthoudende ventilatiebuizen en een plaat asbesthoudend materiaal aan het dakbeschot verwijderen? Het betreft een particuliere woning.
 • 28-05-2015

  Kamer ombouwen tot inloopkast

  We willen van een aangrenzende slaapkamer aan de master bedroom, een inloopkast maken. Er is een draagmuur aanwezig tussen de 2 slaapkamers. De doorgang tussen de 2 slaapkamers zou zo ongeveer, 2m bij 2m moeten worden. Kunt u hier een offerte aan mij doen toekomen?
 • 28-05-2015

  VBI PS renovatievloer aanbrengen

  Onze oude houten balkenvloer verwijderen, VBI PS renovatievloer (metalen balken) terugplaatsen. Het gaat om 25m2 en soms moet er onder de bestaande voorzetwand gewerkt worden. Optioneel in offerte: - opbouwen met Lewisplaat en vloerverwarming; - verwijderen oude vloer. Alvast hartelijk
 • 28-05-2015

  Aanbouw met fundering aan de keuken bouwen

  Graag willen wij door u de fundering laten maken en storten. Bij ons in de omgeving is het gebruikelijk dat er ook een paar heipalen in gaan. De afmeting (buitenmaat) is 6,50 meter x 4,00 meter. Het metselwerk gaan we zelf doen. Graag zie ik uw prijsopgave tegemoet.
 • 28-05-2015

  Doorgang in de draagmuur verbreden

  In de woning hebben wij aangebouwd deel waarin zich de keuken bevind. We willen graag de doorgang van de woonkamer naar de keuken een stuk breder hebben. De muur waar het om gaat was vroeger de buitenmuur en er zit op dit moment een deur in als toegang van de woonkamer naar de keuken. De afmetingen van de muur in cm: Totale breedte: 238 Breedte huidige deurkozijn: 94 Breedte muur links kozijn: 64,5 Breedte muur rechts kozijn: 83 Gewenste breedte muur linksoverleg over mogelijkheden) Gewenste breedte muur rechts kozijn: 60 De dikte van de muur is ingeveer 30 cm. Mogelijk kan de muur ook iets minder dik worden, graag uw advies hierin. Het is de wens dat de muur netjes en schilder-klaar wordt opgeleverd.
 • 28-05-2015

  Draagmuur verwijderen

  In de woning hebben wij aangebouwd deel waarin zich de keuken bevind. We willen graag de doorgang van de woonkamer naar de keuken een stuk breder hebben. De muur waar het om gaat was vroeger de buitenmuur en er zit op dit moment een deur in als toegang van de woonkamer naar de keuken. De afmetingen van de muur in cm: Totale breedte: 238 Breedte huidige deurkozijn: 94 Breedte muur links kozijn: 64,5 Breedte muur rechts kozijn: 83 Gewenste breedte muur linksoverleg over mogelijkheden) Gewenste breedte muur rechts kozijn: 60 De dikte van de muur is ongeveer 30 cm. Mogelijk kan de muur ook iets minder dik worden, graag uw advies hierin. Het is de wens dat de muur netjes en schilder-klaar wordt opgeleverd
 • 28-05-2015

  Draagmuur laten slopen

  Slopen draagmuur
 • 28-05-2015

  Schoorsteen verwijderen op de zolder en het dak

  Het betreft het verwijderen van de schoorsteen op de zolder en het dak. Hierna dient het dak in normale terug gebracht te worden. De schoorsteen is voor de rest al weg. Het zit gestut met chemische ankers vanaf de zolder tot het dak. Het dak is een schuin pannendak. Alles is goed bereikbaar, steiger zetten in de tuin is mogelijk.
 • 27-05-2015

  Tussenwoning uitbouwen

  Ik wil mijn woning laten uitbouwen, 4 meter lang en 5 meter breed en wat muren binnen veranderen. Er is nog geen fundering. De uitbouw met gemetselde gevel. De elektra doortrekken. De huidige achterpui uitbreken en ondersteunen. In de uitbouw openslaande deuren plaatsen.
 • 27-05-2015

  Niet dragende muren verwijderen

  We hebben nu een toog in de keuken die we in zijn geheel verwijderen. Tevens willen we de hal verkleinen, dat wil zeggen +-20 cm opschuiven. Graag offerte voor verwijderen van een toog van 219 cm breed en muur in de hal van 112 cm + een stuk van 20 cm breed. Beide muren zijn niet dragend.
 • 27-05-2015

  Draagmuur verwijderen tussen woonkamer en keuken

  We willen graag de draagmuur tussen keuken en woonkamer laten verwijderen. Het betreft een stuk muur van 2,60 meter lang. We willen hem laten verwijderen vanaf de buitenmuur dus zodat er aan de kant van de buitenmuur geen stukje draagmuur meer blijft staan. Er is sprake van houten vloeren, geen beton. Plafondhoogte is 2,60 meter. In de woonkamer ligt een houten vloer op de grond die behouden moet blijven. De muur is ongeveer 13 cm dik.
 • 27-05-2015

  Polycarbonaatplaten en profielen op de serre vervangen

  Polycarbonaatplaten en afdichtingsprofielen vervangen op de serre van ongeveer 2,5 bij 2,5 meter. De huidige platen zijn niet meer schoon te krijgen en de afdichtingsprofielen zijn uitgedroogd. Een en ander is gemonteerd op een houten constructie.
 • 27-05-2015

  Buitenvloer van beton egaliseren betonnen vloer buiten

  Wij willen graag een afwerking van gevlinderd beton op ons terras. De vloer is onderheid 40 m2 nu grof betonnen afwerking laagdikte ongeveer 7 cm. Wij willen dit graag tegelen maar moet eerst geëgaliseerd worden. Of zo dusdanig egaliseren dat er geen tegels op hoeven. Kunt u voor beide mogelijkheden een prijs geven.
 • 27-05-2015

  Houten veranda bouwen

  Wij zijn van plan een houten veranda achteraan de woning te laten bouwen. De breedte van de veranda moet 6,30 meter worden en de diepte moet 3,5 meter worden met een gesloten zijkanten, een schuin aflopend dak, geïmpregneerd hout en met een licht doorlatend dak erop. Heeft u voor mij prijsopgave?
 • 27-05-2015

  Uitbouw bouwen aan de woning

  Wij willen graag een uitbouw. Afmeting 6 meter breed en 1,80 meter diep. Ook moet de muur doorbroken worden. Graag willen we een schuifpui. Wij hebben een 2 onder 1 kapwoning en we willen graag de uitbouw gelijk trekken met de garage.
 • 27-05-2015

  Fundering voor een garage laten maken

  Ik ben van plan om een garage aan huis te bouwen. Het gaat om een garage van 33m2. De tekeningen heb ik bijgevoegd. Het gaat om een onderheide garage. Wil graag een offerte ontvangen voor het heien, fundering maken en vloer leggen zonder opdekvloer. Voor vragen ben ik telefonisch bereikbaar.
 • 27-05-2015

  Schoorsteen van het dak verwijderen

  We krijgen een nokverhoging. Daarvoor moet de schoorsteen op het dak worden verwijderd. En ook het gedeelte tot de grond van de zolder.
 • 27-05-2015

  Betonrot bij een balkon herstellen

  Wat zijn de kosten van het herstellen van betonrot bij een balkon van ongeveer 10 meter lang.
 • 27-05-2015

  Fundering maken voor een tuinkantoor

  Voor ons te bouwen tuinkantoor willen we een fundering. Afmeting tuinkantoor 5.50 breed x 2.50 diep. Stalen schroefpalen hebben de voorkeur, gezien het lage gewicht denken we zelf aan 4 te boren palen waarop een stalen frame komt. Mogelijk is er een bodemonderzoek nodig. Het zou prettig zijn als u daar ervaring mee heeft. De werkplek is niet vrij toegankelijk, alleen door het huis te bereiken.
 • 27-05-2015

  Stenen traptrede in een portiek herstellen

  Een van de treden van een stenen portiektrap is in het verleden ooit gerepareerd. Deze is echter weer dusdanig over heel de lengte gescheurd dat het bijna door is en afbreekt.
 • 27-05-2015

  Trappenhuis opknappen

  Verven van trappenhuis, inclusief stucwerk (reparatie) en houtwerk (trapleuning, leuning en toegangsdeuren) Trappenhuis met 4 verdiepingen. Iedere verdieping toegang tot woning. Bovenste verdieping meerdere deuren ivm bergingen
 • 26-05-2015

  Onderheide fundering aanleggen

  Graag zou ik een offerte ontvangen voor het plaatsen van een betonnen onderheide fundering over de hele breedte van mijn achtererf en dan 3 meter lang. De aankomende jaren ben ik van plan het te gebruiken als terras maar de fundering moet ook geschikt zijn voor een eventuele aanbouw.
 • 26-05-2015

  Zolder verbouwen van een koopwoning

  Ik heb een koopwoning en wil graag mijn zolder laten maken. Graag zou ik een vrijblijvend offerte willen voor evt prijs indicatie. Alvast bedankt
 • 26-05-2015

  Trappenhuizen opknappen

  Wij willen graag z.s.m. een offerte ontvangen, of bij voorkeur deze week een afspraak maken voor een vrijblijvende offerte om onze trappenhuizen op te frissen. Wij zijn een VVE van 12 appartementen. De 1e trap telt 15 treden en de overige 3 trappen per trappenhuis tellen 14 treden. Het opfrissen houdt vnl schilderwerk in van muren en plafonds, deuren buitenkant appartementen in het trappenhuis. (3 stuks x 3) en deuren naar bergingen op de 4e verdieping en een deur die naar het dak leidt op de 4e etage; binnenkant voordeur (3 stuks); meterkast deuren (3 x 3 stuks) trapleuningen en trap spijlen op de overloop. • ook willen we alle ramen die nodig zijn laten beschilderen aan de binnenkant van het trappenhuis. • ook willen we de trappen schilderen en sommige traptreden die slecht zijn renoveren of verstevigen. • ook willen we de vloeren op de overloop laten bedekken met vloerbedekking en de trappen of met halve maantjes bedekken of helemaal bekleden met vloerbedekking. Mijn vraag aan jullie is, of jullie ook vloerbedekking leggen op overlopen en trappen (mits wij zelf de vloerbedekking laten komen) of zouden jullie dit dan uitbesteden? Alle trappen zijn van hout behalve 1 trap die is bijgevoegd in het 3e bestand. Ik heb enkele foto's toegevoegd om u in indicatie van de verschillende trappen te geven. Ik hoop zo spoedig mogelijk een reactie van u te ontvangen. Verder vroeg ik me af of u indien u in staat bent om ons verder te helpen nog ruimte heeft om de werkzaamheden voor 1 juli uit te voeren, dit ivm de BTW verhoging. Hartelijk dank voor uw reactie. Graag een eerste reactie per mail, daar zal ik op reageren.
 • 26-05-2015

  Schade door lekkage in de woonkamer herstellen

  Er is een lekkage aan het dak van mijn appartement geweest. De oorzaak van de lekkage is een half jaar terug opgelost. Door de lekkage is er schade aan het plafond en voor een stuk op de muur. Op de muren zit structuurverf en op het plafond een latexlaag. Ik wil dit graag laten herstellen, de totale oppervlakte van het plafond is +/- 30 m2. Ik heb een foto van de schade als bijlage toegevoegd.
 • 26-05-2015

  Garage ombouwen tot werkruimte

  Ik wil mijn garage van ongeveer 4 bij 5,5 ombouwen tot werkruimte. De garage graag laten isoleren en een vloer en verwarming plaatsen in de garage. Afwerking zoals schilderen en vloerbedekking leggen doen we zelf.
 • 26-05-2015

  Kleine verbouwing

  Ik ontvang graag een prijsopgave voor een kleine verbouwing. Deze moet wel plaats kunnen vinden in de periode 1 juli - 10 juli. Het gaat om het verwijderen van de tussenmuur tussen de twee kleine slaapkamers en veranderen 2 naar 1 deur op de bovenverdieping, plavuizen verwijderen uit hal en keuken, verwijderen van de boog in de woonkamer en verwijderen van de vloeren. Geheel netjes en afgewerkt opleveren en het afvoeren van het materiaal. In de bijlage een plattegrond en foto's van de kamers.
 • 26-05-2015

  Schoorsteen weghalen en stutten

  per 1 juli krijg ik de sleutels van mijn nieuwe woning. Hier wil ik graag het rookkanaal vanaf de begane grond tot aan het dak laten verwijderen, deze is deels achter een wand verwerkt en deels opgemetseld. Wellicht zal het e.e.a. gestut moeten worden maar dat laat ik liever door de vakman bepalen. Na het verwijderen van het rookkanaal dient alles netjes afgewerkt te worden. Ook dient de vakman het bouwafval af te voeren.
 • 26-05-2015

  Badkamervloer en balkenplafond herstellen

  Door een lekkage in de douchecabine hebben wij de douche eruit moeten slopen. Toen bleek het onderliggende balkenplafond deels nat en rot te zijn. Oud huis. De vloer van de badkamer moet nu deels hersteld worden voordat er weer een nieuwe douchecabine op kan. Graag vrijblijvende bezichtiging en offerte. Het gaat vooral over de heraanleg van de vloer.
 • 26-05-2015

  Plafond in de aanbouw repareren na lekkage

  Nadat het een paar weken terug vreselijk noodweer was, is het bij onze uitbouw gaan lekken. De lekkage was bij de aansluiting van de lichtkoepel op het platte dak. Het dak hebben we al laten repareren. Als gevolg van deze lekkage moet het plafond van de uitbouw en een gedeelte van de zijkanten naar de lichtkoepel gerepareerd worden.
 • 25-05-2015

  Aanbouw bouwen met schuifdeuren

  Aanbouw 5 bij 2,5 schuifdeuren
 • 25-05-2015

  Dakopbouw bouwen op een plat dak

  Opbouw (houtskelet) 3,00 m bij 9,00 m, inwendige hoogte ca. 2,50 m. Deels aansluitend op reeds bestaande opbouw van metselwerk. Trapeziumvorm, met 2 zijkanten 60 graden, bedekt met pannen, dak met bitumineuze bedekking. Twee Velux ramen opnemen in de dakpannen. Deur maken in bestaande opbouw ter plaatse van het aanwezige raam. Bestaand plat dak van beton met bitumen bedekking en grind. Nieuwe opbouw met overstek (ca. 0.40 m) op best.
 • 25-05-2015

  2-kamerappartement opknappen

  Ik wil mijn 2 kamer appartement laten schilderen: muren, houtwerk, ook in gang, toilet en badkamer en keuken. Tevens overweeg ik de keuken te verbouwen. Ook moet de vloer worden afgeschuurd en opnieuw gelakt. Hiervoor wil ik graag een offerte ontvangen. De woning is ongeveer 55 m2 in oppervlakte. Het beste lijkt me eerst een bezoek om de werkzaamheden en omvang op te nemen. Is dat mogelijk?
 • 25-05-2015

  Keuken voorbereiden voor plaatsing

  In de week van 7 september wordt een nieuwe keuken geplaatst. Daaraan voorafgaand moet de oude keuken worden verwijderd: 2 m2 tegeltjes van de muur, muur gestuukt en extra groepen aangebracht.
 • 25-05-2015

  Verbouwing van een bestaande woning

  Vanwege de koop van een nieuwe woning zijn wij op zoek naar een aannemer voor het verbouwen van onze woning. Het gaat om sloopwerk, garage verbouwen, waterleidingen verleggen, wanden/muren/deuren en kozijnen plaatsen, elektra aanleggen, badkamer en toilet verbouwen, stuc- en schilderwerk. Graag ontvangen wij een offerte voor deze verbouwopdracht. Mochten er werkzaamheden zijn welke niet door u uitgevoerd kunnen worden, dan kunt u deze achterwege laten. Wij vernemen dan graag om welke werkzaamheden het gaat. Meer informatie in een PDF-bestand.
 • 25-05-2015

  Stenen draagmuur doorbreken

  Voor het verbinden van de keuken met de woonkamer moet een stenen draagmuur doorgebroken worden en waarschijnlijk middels een balk opnieuw ondersteund worden. In deze muur zit elektriciteit. Er bevinden zich nog 2 verdiepingsvloer boven de muur. De draagbalken in het plafond, die boven deze muur lopen, zijn uit 1 stuk. De deur tussen de gang en de woonkamer moet verplaatst worden. De inbouwkast moet tevens verwijderd worden. Het puin moet afgevoerd worden.
 • 25-05-2015

  Woning verbouwen en aanbouwen

  Ik zou graag een indicatie willen hebben wat een verbouwing voor mij ongeveer zou kosten. Gegevens woning: op dit moment zit de garage en een slaapkamer op de begane grond. De woonkamer en de keuken zitten op de eerste etage. Ik zou die graag naar beneden verhuizen dat houd in dat de muur tussen de garage en de slaapkamer eruit moet en i.p.v. garagedeur moet er een kozijn met raam in. En volgens mij moeten er dus ook leidingen getrokken worden. En er moet dan ook op de begane grond uitgebouwd worden naar de achtertuin toe. Of er een fundering is, is onbekend. Dit is een link naar de huis in Funda. Mocht u meer vragen hebben dan hoor ik dat graag.
 • 25-05-2015

  Divers renovatiewerk in de woning

  Het gaat om het slopen/verwijderen van ongeveer 65 m2, systeem, plafond. Stenen muur 10 cm. 1,25 breed X 2,80 hoog. Kozijn met deur 2,00 breed 2,80 hoog, 14 m2 wandtegels. 6 binnendeuren. Alles afvoeren. Werk is in A,dam. 3e verdieping.
 • 25-05-2015

  Zolder opnieuw indelen

  Onze zolder is goed afgewerkt met 1 grote slaapkamer met dakkapel, 1 inloopkast en 1 ruimte voor wassen en drogen. We willen van de grote slaapkamer en inloopkast 2 kamers maken en 2 dakramen plaatsen.
 • 25-05-2015

  Terrasoverdekking plaatsen

  In onze tuin willen we een terrasoverdekking aanleggen. Het geheel zal ongeveer 3,5 x 6 m2 zijn. Zie foto voor stijl waar we aan denken. De achterwand is een blinde muur van de buren en aan een zijkant zal het aansluiten op onze bijkeuken.
 • 25-05-2015

  Extra verdieping opbouwen

  Wij willen op onze tussenwoning met plat dak een extra verdieping realiseren. De verdieping zal ongeveer 5,5 meter breed worden en 10 meter lang. Deze ruimte zal gebruikt worden als slaapkamer en dient casco opgeleverd te worden, elektra moet wel worden aangelegd. Er is nog geen vergunning aangevraagd, echter hebben meerdere buren al een verdieping geplaatst dus dit zou geen probleem mogen opleveren.
 • 24-05-2015

  Schoorsteenschacht verwijderen

  Wij willen op de zolder de schoorsteenschacht laten verwijderen.
 • 24-05-2015

  Rookkanaal verdieping slopen

  Het betreft een rookkanaal in een appartement op de tweede verdieping, dat doorloopt naar de bovenliggende verdieping (van de bovenburen). De ombouw is gemetseld en staat los van de buitenmuur. Na verwijderen van de stenen zal er in het plafond en de vloer ijzer geplaatst moeten worden en moet er beton gestort worden, om te voorkomen dat het metselwerk op de verdiepingen boven en onder ons scheurt. Het rookkanaal is niet meer in gebruik bij ons en de onderburen. Een foto van hoe de situatie zal zijn na het verwijderen van de stenen kan op verzoek ook worden opgestuurd (foto's van een andere woning in hetzelfde complex, waar het kanaal al verwijderd is). De reden dat wij een vakman zoeken, is omdat wij geen ervaring hebben met het stutten, en met het storten van beton/bekistingen maken. Met het slopen zouden wij graag helpen, en het puin zal door ons afgevoerd worden.
 • 24-05-2015

  Veranda plaatsen in de achtertuin

  Ik wil een veranda plaatsen in onze achtertuin tegen onze stenen berging. We willen het liefste een houten veranda van ongeveer 3 bij 3 meter. We willen de linker zijkant dichthebben en aan de voorkant een laag hekje. De rechterkant misschien ook een klein hekje, maar daar moet de ingang komen. We hebben van het internet een plaatje gehaald. Zoiets hadden wij in onze gedachte. Graag alleen via de mail reageren. Dan kan ik het rustig bekijken,
 • 24-05-2015

  Stenen schuur laten bouwen

  Ik wil een stenen schuur laten bouwen. Er staat nu een houten tuinschuur, de betonnen fundering staat er al. De houten schuur zal ik zelf verwijderen en dan i.p.v. de houten schuur wil ik een stenen schuur. - Breedte: 3.60 m; - Lengte: 1.85 m; - Hoogte: ca. 2.35 m. Ramen zullen niet nodig zijn, alleen maar 1 deur. Gelieve contact via e-mail.