Gratis offertes van aannemers ontvangen?


Offertes aanvragen

Aannemer

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:
Wilt u weten wat de kosten zijn om door een aannemer uit uw eigen regio uw wensen te laten uitvoeren? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij aannemers uit uw regio. U komt heel eenvoudig en snel met aannemers uit uw eigen regio in contact! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

U ontvangt van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met kostenspecificatie, na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis.

Casius is actief in heel Nederland met een landelijk dekkend netwerk van aannemers. Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.

16427 klanten bevelen onze aangesloten aannemers aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor goede aannemers uit uw eigen regio bent u bij ons aan het juiste adres!

... Lees meer
Voor uw renovatie, verbouwing of aanbouw, uitbouw en dakopbouw project vinden wij uw aannemer!

Alle aannemers voldoen aan de volgende eisen:

• meer dan 2 jaar ingeschreven bij de Kamer van Koophandel
• financieel gezond en een goed betaalgedrag
• ruime ervaring in werk waarvoor ze worden voorgedragen
• geen openstaande klachten
• aanbevolen door ten minste 8 van de 10 laatste klanten

Elke aannemer is beoordeeld met een rapportcijfer 7 of hoger voor op:

• nakomen werkplanning
• kwaliteit van het werk
• een gezonde prijs/kwaliteitverhouding
• algemene indruk en professionaliteit

Casius brengt uw aanvraag bij de best passende aannemers uit uw stad of uw eigen regio onder de aandacht. Per e-mail brengen wij u met maximaal 3 aannemers in contact om vrijblijvend offertes aan te vragen, te ontvangen en te vergelijken op basis van inhoud, prijzen en voorwaarden.

Casius adviseert u de opdracht en kosten ten allen tijde schriftelijk overeen te komen met de aannemer. Dit voorkomt onduidelijkheid voor, tijdens en na het werk en geeft over en weer zekerheid. Casius adviseert ook de aannemer te vragen naar algemene voorwaarden en garantie waaronder de opdracht wordt uitgevoerd.

Hieronder treft u een overzicht van reeds aangevraagde offertes bij aannemers uit heel Nederland van klanten uit onder andere Amsterdam, Den Haag of Monster die op zoek waren naar een aannemer voor onder andere: "dakopbouw bouwen voor extra woonruimte", "verbouwen en aanbouwen van de woning" en "schoorsteen van het dak verwijderen".

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers: