Aannemer nodig? Gratis offertes!


Offertes aanvragen

Aannemer

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:
Wilt u weten wat de kosten zijn om door een aannemer uit uw eigen regio uw wensen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij aannemers uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met aannemers uit uw regio in contact! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

U ontvangt van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met kostenspecificatie, na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.

16461 klanten bevelen onze aangesloten aannemers aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor goede aannemers uit uw regio bent u bij ons aan het juiste adres!

... Lees meer
Ook voor aannemers in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd voor: Bedrijfsruimte bouwen, Boerderij verbouwen tot woning, Bouwen van een vrijstaande moderne woning, Casco dakopbouw laten plaatsen, Kelder bouwen onder een bestaande woning, Aanbouw bouwen aan een woning uit 1926, Casco horecapand laten verbouwen, Casco winkelpand tot bakkerij en winkel verbouwen, Aanbouw met overkapping bouwen, Dakopbouw: verdieping opbouwen, Opbouw bouwen op een plat dak, Woonkeuken aanbouwen, Woonkamer renoveren, Aanbouw bouwen aan de woning, Dakopbouw plaatsen.

Het complete overzicht van renovatie, zolderverbouwing of verbouwing aanvragen staat hieronder.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers:

 • 04-03-2015

  Waterschade herstellen door lekkage bij de bovenburen

  Voor mijn verzekering moet ik een offerte laten opmaken van mijn waterschade. Het water kwam uit de muur langs de trap en beneden bij de keuken heb ik ook bruine vlekken. De helft van mijn trap is ook nat geworden en dat is vloerbedekking.
 • 04-03-2015

  Dakkapel plaatsen en zolderkamers maken

  Ik wil mijn zolderkamer afwerken na plaatsing van een dakkapel.
 • 04-03-2015

  Vloer-, tegel-, stuc- en leidingwerk in de woning

  Er dient 40 m2 ondervloer, laminaat en plakplinten gelegd te worden. Daarnaast wil ik de muren van de woonkamer, 7 bij 3.5 meter, laten stuken. De wanden en de vloer in het toilet van 1 m2 dienen te worden betegeld. In de keuken moet er een kast verwijderd worden en de waterleidingen en de elektra verlegd.
 • 04-03-2015

  Puntdak van de garage verhogen

  Ik wil op onze garage het puntdak verhogen, zodat er een etage op kan. Ramen aan weerszijden, doorgang op 1e etage vanuit woning etc.
 • 04-03-2015

  Zolder verbouwen en inrichten

  Wij willen onze zolder verbouwen. We hebben een klein washok boven en een grote zolderkamer van ongeveer 5 meter lang en 3,5 meter breed. Nu willen we deze kamer in tweeën splitsen. Hiervoor zal er een tussenwand geplaatst moeten worden en een extra deur plus deurkozijn.Aan een kant zit al een dakkapel en aan de andere kant niks. Daar willen we of 2 zolderramen of een klein dakkapel, ligt beetje aan de prijs.
 • 03-03-2015

  Zolder verbouwen en dakkapellen plaatsen

  We willen de gehele zolder verbouwen, daarbij plaatsen van 2 dakkapellen. Aftimmeren cvkast. Creëren van 2 kamers. Waarvan 1 slaapkamer en 1 werkkamer/ washok met weggewerkte wasmachine/droger en mogelijkheid de was op te vouwen. Verlaagd plafond met inbouwspots. En waar mogelijk een stukje vliering. De bestaande knieschotten beter toegankelijk maken als opbergruimte, Slaapkamer (kamer 1)met toiletruimte: wc en wastafel.
 • 03-03-2015

  Draagmuur doorbreken tussen 2 slaapkamers

  Graag ontvang ik van u een vrijblijvend offerte voor het doorbreken van een draagmuur. Tussenwand (weet niet zeker of het een draagmuur is)van 2 slaapkamers = moet één slaapkamer worden en keuken(draagmuur) zie bijlage/foto.
 • 03-03-2015

  Deurkozijn en deur plaatsen in de buitenmuur

  Wij willen op zolder een deur naar buiten te plaatsen zodat daar een toegang naar een dakterras ontstaat. Er zijn 2 mogelijkheden: 1) vervangen bestaande kozijn door nieuw kozijn met een deur. De totale maatvoering van het huidige kozijn is nu 150h x 242b. Dat moet gelijk blijven om geen onnodige gevelwerkzaamheden te hebben, maar uiteraard zal er wel ter breedte van de deur een gat naar de grond gemaakt moeten worden. 2) Een nieuwe enkele deur+kozijn plaatsen. Er zal een volledig nieuw gat gemaakt moeten worden los van het reeds bestaande kozijn. Extra info: huis bouwjaar 2000, binnenmuur + gemetselde buitenmuur, waarschijnlijk geen draagmuur. Wij zijn benieuwd of u de volledige levering inclusief glas en montage kunt verzorgen van een van de 2 opties en wat grofweg de prijsindicatie van beide opties zou zijn.
 • 03-03-2015

  Kozijnen herstellen en dakkapellen reinigen

  Beide dakkappellen voor en achter hebben groene aanslag op de trespa platen. Gewenst is dit schoon te maken. Eventueel moet er ook wat heerstel en schilderwerk gedaan worden op de houten kozijnen
 • 03-03-2015

  Dragende muur in de woning doorbreken

  Ik heb een woning op het oog, tussenwoning, jaren 70, waarbij er een dragende muur tussen woonkamer en keuken zit welke ik wil doorbreken. Ik heb bij de omliggende huizen gezien dat dit mogelijk is. Ik vraag mij af wat een ruwe schatting zal zijn van de totale kosten voor een dergelijke verbouwing (inclusief materiaal). Het gaat om een muur van maximaal 2 meter breed.
 • 03-03-2015

  Serre of uitbouw laten plaatsen

  Wij willen graag een prijsopgaaf van een serre en uitbouw. Lengte 4 meter breed 6 meter. Zoals te zien op de foto is vanaf huis tot schuurtje 4 meter.
 • 03-03-2015

  Opbouw bouwen op een plat dak

  Graag wil ik de globale kosten weten voor een casco dakopbouw en een dakopbouw die volledig afgewerkt is. De prefab dakopbouw moet een hoek van 70 graden hebben en 4.8 x 7 meter groot zijn. Er moet ook een vaste trap in worden geplaatst. De naast gelegen woning heeft een soort gelijke dakopbouw. Ik verneem het graag van u.
 • 03-03-2015

  Vloerbalken vernieuwen

  Het verwijderen en afvoeren van de oude balken vd vloer en nieuwe balken aanbrengen.
 • 02-03-2015

  Timmer- en stucwerk in de woning

  Het gaat om het vervangen van 3 plafonds. Twee slaapkamers waar momenteel zachtboard plafonds in zitten en een eetkamer met een balkenplafond. In totaal plusminus 50 m2, moeten nieuwe gipsplaten in komen met nieuw stucwerk. Daarnaast nog het stucen van de woonkamer, eetkamer en twee slaapkamers. In totaal plusminus 200 m2. Vanaf 16 april uitvoeren.
 • 02-03-2015

  Dakkapel plaatsen en zolder verbouwen

  Plaatsen van een dakkapel en opknappen/verbouwen van de zolder
 • 02-03-2015

  Draagmuur naar een zijkamer doorbreken

  Draagmuur verwijderen van woonkamer naar zijkamer, huis is op de begane grond.
 • 02-03-2015

  Terrasoverkapping / Sunroom Florida serre van HMG plaatsen

  Ik heb een serre gekocht met glazen schuifpuien model HMG Terrasoverkapping / Sunroom Florida. Deze wil ik laten plaatsen Ik heb in de tuin nu tegels van 80x80 liggen die wat verzakt zijn, In de grond moeten twee betonpoeren komen met een aansluiting op hemelwater. Montage zo spoedig mogelijk.
 • 02-03-2015

  Uitbouw plaatsen aan een rijtjeswoning

  Plaatsen van een aanbouw aan een rijtjes woning. Breedte 4,50 meter en diepte 2,50 meter.
 • 02-03-2015

  Vloer isoleren, dekvloer en vloerverwarming aanbrengen

  Ik wil mijn kruipruimte laten isoleren met schuimbeton, dan een dekvloer met vloerverwarming erin die volledig aangesloten wordt met bijbehorende verdeler etc. Vloeroppervlak is 45 m2 en de hoogte kruipruimte is ongeveer 50 cm.
 • 02-03-2015

  Bar slopen

  We zouden graag een offerte willen aanvragen van het slopen van meerdere barren. De barren zijn getimmerd. Hierbij zijn de tapinstallaties en dergelijke al weggehaald het gaat dus enkel om de behuizing en aankleding van de bar. De materialen worden in principe gerecycled en zouden we graag terug zien. Graag zouden we een prijsopgave krijgen voor een last minute aanvraag als een aanvraag die 1 maand van te voren wordt geplaatst. Graag een prijs per meter of een uurprijs.
 • 02-03-2015

  Overdekt terras bij de woning trekken

  We willen een stukje overdekt terras bij de woning trekken. Hiertoe dient de dwarsbalk in de woning die op de muur rust ondersteund te worden door een paal. De muur wordt vervolgens afgebroken en opnieuw worden gebouwd middels houtskeletbouw (geisoleerd met rockwool). Tevens dient het terras iets te worden opgehoogd (beton storten). Op plattegrond is het overdekte terras te zien, op de doorsnede de dwarsbalk waar het dak op rust.
 • 02-03-2015

  Draagmuur verwijderen tussen de woonkamer en garage

  De te verwijderen draagmuur is 2,5 meter hoog en 4 meter breed. Dit is op de begane grond en is de muur tussen de woon kamer en de garage. Boven de begane grond rust nog een etage maar daarboven is niets. Dus geen zolder. En er lopen geen leidingen aan deze muur. Graag een indicatieve offerte zodat ik een beslissing kan nemen.
 • 02-03-2015

  Fundering storten

  Ik heb zelf de bakken in elkaar gezet en moet alleen gestort worden. Ongeveer 4,2 M3
 • 02-03-2015

  Betonnen fundering maken voor tuinhuis

  Het betreft het storten van een betonnen fundering voor een tuinhuis. De oppervlakte is totaal 17.2 m2.
 • 02-03-2015

  Schuimbetonvloer storten

  35 m2 beton storten. De kruipruimte is 35 cm diep. Die moet helemaal vol gestort worden. Bekisting lijkt mij niet nodig. De oude vloer zal eruit gehaald zijn. Werkt u met schuimbeton? Dat is waar ik naar op zoek ben.
 • 02-03-2015

  Appartement renoveren en verbouwen

  Appartement renoveren en verbouwen: Uitbouw balkon achter, vervangen balkondeuren voorzijde, vervangen enkel glazen deuren en ramen voor dubbelglas, buitenkast balkon achterzijde isoleren en netjes maken voor plaatsing hr-ketel en wasmachine, CV aanleg met het liefst de leidingen weggewerkt, divers herstel werk door aanleg cv (denk aan mogelijk herstel vloer, vernieuwen keuken, stuccen wanden, schilderen kozijnen en wanden, diverse kleine andere (herstel) werkzaamheden
 • 01-03-2015

  Kelder bouwen onder een bestaand huis

  Ik wil me kruipruimte verder uitgraven en er een slaapkamer van maken. Heb nu al een meter. Het is droog duin zand en kom nooit vocht tegen.
 • 01-03-2015

  Betonvloer met isolatie storten

  Graag een prijs van een betonvloer met isolatie en gevlinderd voor een serre. Wij nemen een serre, aluminium met glas. Tevens een glazen dak. We hebben kleigrond, heien is niet nodig. Aan de achterzijde van het huis, via een achterom bereikbaar. Ongeveer zo breed als een fietspad, auto kan er niet komen. De afmeting van de serre is 5 meter bij 3 meter.
 • 01-03-2015

  Volledige fundering maken

  Het gaat om een complete fundering van 84 m2. Wellicht zullen de heipalen 15,5 meter diep moeten komen, gewenst is een dekvloer van 20 cm. Deze fundering zal voor een woning met 2 woonlagen gemaakt moeten worden.
 • 01-03-2015

  Vide dicht laten maken

  In ons huis hebben we een vide van ongeveer 2 x 2,5 meter met een extra (wentel)trap naar de keuken. Deze vide zouden we graag dicht willen laten maken, waarbij de trap kan komen te vervallen. Betonnen verdiepingsvloer. Ook afwerken met stucwerk waar een korrel in zit.
 • 01-03-2015

  Waterschade herstellen aan muren en plafond

  Door een waterlekkage op de tweede verdieping, zijn het plafond en de muren van de slaapkamer en tussen gangen geel gaan uitslaan. De oppervlakte van de slaapkamer is ongeveer 30 m2, het plafond in de gang 3 m2 en de wanden 12 m2. De wanden in de gang op de begane grond is ongeveer 2 m2. Ik heb een offerte nodig om de schade op te meten en om erachter te komen wat de herstelwerkzaamheden zijn. De offerte zal ingediend worden bij de verzekeringsmaatschappij, hierna zal de vakman de werkzaamheden uit mogen voeren.
 • 01-03-2015

  Balkons van de VvE repareren

  De VvE wil in onze pand reparatiewerk te laten uitvoeren. Op de 3 balkons is de oude vloerisolatie gesplitst. Om de balkons waterdicht te maken tenminste 2/3 jaar is een nieuwe isolatielaag nodig. Ook na een lekkage op de 3de verdieping zijn de plafonds van de balkons op de 1ste en 2de verdiepingen beschadigd en moeten gerepareerd worden.
 • 01-03-2015

  Draagmuur tussen woon- en achterkamer verwijderen

  Draagmuur verwijderen vanuit woonkamer naar achterkamertje. Er zit een schouw tussen die er ook uit moet. Alles bevind zich op de begane grond,
 • 01-03-2015

  Serre bouwen

  Wij willen een prijsopgave voor een serre tussen 3 muren met doorgetrokken mastieken dak met lichtkoepel. Houten serre. Organisch gebouw met veel hout. Met een schuifpui. Fundering niet aanwezig, optioneel door u te doen. Afmeting serre 4 a 4,5 meter diep en circa 5 meter breed.
 • 01-03-2015

  Fundering voor een tuinhuisje maken

  Fundering voor een tuinhuisje maken. Specificaties Blokhut Klair: - Houtdikte: 28 mm - Afmeting blokhut (bxd): 300x240 cm - Totale funderingmaat (bxd): 280x220 cm - Totale hoogte: 245 cm
 • 01-03-2015

  Aanbouw bouwen aan een woning uit 1926

  We willen graag een offerte voor de kosten van een gemetselde aanbouw. De gewenste maten zijn 6 meter hoog, met als het kan een puntdak, 7.30 breed en 5 meter diep. Boven twee ramen en onder zijkant raam en deur. Achterkant schuifpui of openslaande tuindeuren. Materiaal wordt zelf verzorgd, ook de fundering. We zoeken iemand voor de berekening en de uitvoering. We willen een reële prijs aangezien we een beperkt budget hebben.
 • 01-03-2015

  Houten balkons vernieuwen

  Onze houten balkons zijn rot. Wij willen met het pand alle drie de balkons tegelijk laten vervangen. Het gaat om de balkons aan de achterkant van de woning op de 1e, 2e en 3e etage. Boven het balkon op de 3e etage zit een afdak. In overleg willen de hier mogelijk ook een balkon van maken op de 4e. Gaat om een woning uit 1900 in de A'dam Pijp. De balkons zijn zo'n 6 meter breed.
 • 01-03-2015

  Woning renoveren en opknappen

  Vrijstaande woning uit 1936 staat 6 jaar leeg: -Er zijn in de huiskamer en bijkeuken diverse vochtplekken op de muren zichtbaar. -Vocht onder op de muur maar ook op kijkhoogte. De waterleiding is vorige winter 2013 kapotgevroren en nog niet gerepareerd. -Tegels zitten los tegen de muur. De kelder is droog. -De meterkast en elektra moet gedaan worden -En alle kozijnen (9 stuks) zijn in slechte staat en moeten vervangen worden door kunststof kozijnen met houtnerf. -De riolering dient ook vernieuwd te worden, er is drukriolering aanwezig. -De muren zijn in spouw maar dienen nog geïsoleerd worden en ook het dak moet geïsoleerd worden. -De bitumen dakbedekking moet vervangen worden i.v.m. slijtage en lekkage (10-12m2). -De houten dakgoten moeten ook gerepareerd worden. Inhoud woning is 400 m3.
 • 01-03-2015

  Zolder bewoonbaar laten maken

  Ik wil de zolder van de eengezinswoning bewoonbaar maken. De werkzaamheden die hiervoor nodig zijn: - Dak isoleren. - Twee raamkozijnen plaatsen. - Plaatsen van gipswanden. - Een stuk uit de verdiepingsvloer uitzagen en er een vaste zoldertrap plaatsen. De zolder is ongeveer 20 m2. Vanaf 1 april kan gestart worden met de werkzaamheden.
 • 01-03-2015

  Garage verbouwen tot werkruimte

  De inpandige garage (26 m2) verbouwen tot kantoor/werkruimte (16 m2) en de rest schuur. Aan de tuinkant zit voldoende glas met een deur voor daglicht. Graag een offerte voor het isoleren van de ruimte en het plaatsen van een muur.
 • 01-03-2015

  Veranda plaatsen

  In week 14 wil ik voor een klant een veranda laten plaatsen met een aluminium schutting van 12 meter lang.
 • 01-03-2015

  PS-renovatievloer aanbrengen

  Ik wil 30 m2 houten vloer vervangen door ps renovatievloer wat in 1 dag gelegd kan worden. Mijn voorkeur gaat uit naar een broodjesvloer.
 • 28-02-2015

  Onderhoud en kluswerk uit laten voeren

  In een winkelpand dienen de volgende werkzaamheden uitgevoerd te worden: - verwijderen van de groene aanslag op de luifel; - lijmresten op de vloer verwijderen. Oppervlakte is 380 m2; - de verkoopbalie van 2 meter dient te worden verlengd tot 3.60 meter; - elektra controleren en eventueel vervangen.
 • 28-02-2015

  Houten dakopbouw casco plaatsen

  Op de 2e verdieping wil ik een opbouw van hout, alleen casco. De eerste etage loopt aan een kant schuin af, dit moet recht getrokken worden. De opbouw zal 5.7 x 9.8 meter worden. Hierin moet een vaste trap in komen. De bouwtekening van de opbouw is er al, de vergunning moet nog aangevraagd worden. Andere huizen in deze straat hebben een dergelijke opbouw al, dus een vergunning zal geen probleem op moeten leveren. Graag wil ik weten wat de kosten zijn voor deze opbouw.
 • 28-02-2015

  Terrasoverkapping renoveren

  Ik wil mijn terrasoverkapping laten renoveren, deze is 485 cm x 355 cm. De overkapping zit tussen gesloten muren maar is wel makkelijk te bereiken. Mijn voorkeur gaat uit naar transparante platen.
 • 28-02-2015

  Fundering aanleggen voor een overkapping

  Wil graag een fundering aanleggen voor een overkapping. de afmeting moet zijn 8 x 4 meter = 32 M2
 • 28-02-2015

  Vloeren door VBI-renovatievloeren vervangen

  Ik wil de bestaande houten vloer laten vervangen door een VBI renovatievloer. Op deze vloer wil ik laminaat gaan leggen. Dus zou ik graag willen weten hoe de VBI vloer afgewerkt kan worden (cementgebonden platen bv). Is dit de beste/voordeligste oplossing? Aangezien onze kruipruimte vochtig is wil ik weten of de vloer geheel afgesloten wordt, zodat we daar geen last meer van hebben. De oppervlakte betreft 8,70 x 4,15. Tevens schoorsteen verwijderen op zowel BG als 1e etage + afwerking.
 • 28-02-2015

  Betonnen plateau maken voor een blokhut / veranda

  Gaat om een blokhut met veranda we willen deze laten zetten op een betonplateau Afmeting is 600 cm x 300 cm Afgraven van de juiste diepte doen we zelf Eengezinswoning rijtjes huis tussen woning via steeg van 110 cm bereikbaar 25 meter van de openbare weg
 • 28-02-2015

  Terrasoverkapping maken

  Op dit moment staat er in de tuin een pergola van 6 bij 4 meter. Deze pergola willen wij graag laten overkappen met bijvoorbeeld plexiglas. Er zullen 2 lengtebalken geplaatst moeten worden en om de 60 cm dwarsbalken. Het plexiglas zal in profielen geplaatst moeten worden. Wanneer de vakman een ander idee heeft hoor ik dat graag.
 • 28-02-2015

  Verbouwing: woonhuis verbouwen

  Ik krijg 1 april de sleutel van mijn nieuwe woning. Daar wil ik 1 bedrijf/vakman het volgende laten doen. Tussen 2 slaapkamers een stuk muur van 1.50 bij 2.50 meter verwijderen zodat dit 1 slaapkamer wordt. Ik weet niet of dit een draagmuur betreft. Een schoorsteen plus schouw verwijderen, zodat ik een allesbrander op het rookkanaal kan aansluiten. Hier zal een stukje van 1 bij 2.5 meter betegeld moeten worden. In de garage zal een stenen muur van 3 meter breed bij 2.5 meter glad gestuukt moeten worden. In de keuken zal de tegelvloer verwijderd moeten worden of over een bestaande tegelvloer betegeld moeten worden. Dit stuk is 2.50 bij 2.50 meter. Als laatste dient de keuken te worden verwijderen en de keukenvoorbereidingen, leidingen en stroom, uitgevoerd te worden.