Aannemer nodig? Gratis offertes!


Offertes aanvragen

Aannemer

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:
Wilt u weten wat de kosten zijn om door een aannemer uit uw eigen regio uw wensen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij aannemers uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met aannemers uit uw regio in contact! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

U ontvangt van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met kostenspecificatie, na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.

16882 klanten bevelen onze aangesloten aannemers aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor goede aannemers uit uw regio bent u bij ons aan het juiste adres!

... Lees meer
Ook voor aannemers in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd voor: Bedrijfs- en winkelpand verbouwen, Nieuwbouwwoning bouwen, Appartementen bouwen in een bestaand pand, Bungalow realiseren, Onderkelderen van de bestaande woning, Woning renoveren en dakopbouw en uitbouw plaatsen, Onderkelderen van een woning, Extra verdieping op 2-laags rijtjeshuis, Landbouwschuur tot appartementen verbouwen, Nieuwe fundering laten aanleggen, Tweezijdig kunststof dakopbouw op woning, Kunststof dakopbouw realiseren, Rijtjeswoning onderkelderen, Muziekruimte laten aanbouwen, Woning uitbouwen en verbouwen.

Het complete overzicht van verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of veranda- en serrebouw aanvragen staat hieronder.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers:

 • 04-10-2015

  Kamer op zolder maken

  Timmerwerk: Het plaatsen van wanden middels een houten regelwerk van vuren geschaafdmm om de 30 cm regels plaatsen. Tussen het regelwerk wanden voorzien van isolatie. Het plaatsen van een deur met kozijn zelfde als bestaand op zolder. Wanden voorzien van gipsplaten binnen en buitenzijde. Op de wanden een balklaag maken van vuren geschaafd 71* 171 mm om de 60 cm. Op de balken beplating aanbrengen van 18 mm dik. ( dit zal gebruikt kunnen worden als bergzolder en is beloopbaar en belastbaar) De binnenzijde van de slaapkamer voorzien van een plafond van gipsplaten op dezelfde hoogte als het bestaande dakkapel. De slaapkamer en de rest van de zolder voorzien van houten plinten van 90mm hoogte. Elektra: Het maken van een lichtpunt met schakelaar in de slaapkamer. Het maken van twee dubbele stopcontacten op de slaapkamer. Stucadoorswerk: Het stuccen van de wanden op de slaapkamer behangklaar. Het stuccen van het plafond op de slaapkamer tex klaar. Loodgieterswerk : De bestaande radiator op de slaapkamer vervange door een kleiner exemplaar. ( radiator is aanwezig bij klant )
 • 04-10-2015

  Draagmuur naar de keuken laten verwijderen

  Wij willen graag een open keuken creeren door de draagmuur te verwijderen en een balk te plaatsen. Wat zijn hier de kosten van? Er loopt elektra door heen. De waterleidingen zitten aan de zijkant. Ik zou dan een soort koofje willen maken zodat die kunnen blijven zitten.
 • 04-10-2015

  Uitbouw met dakopbouw bouwen

  Ik ben geinteresseerd in een uitbouw in de achtergevel met opbouw. Vanwege het schuine dak vanaf de 1ste etage heb ik daar nu te weinig ruimte. Huis is 5. 5 mtr breed, uitbouw moet 2. 5 mtr diep worden. Vervolgens op de uitbouw een opbouw zodat de 1ste verd. Groter wordt. Het maken van nieuwe binnenwanden boven en het stucwerk hoeven nog niet op de offerte. De ondergrond is klei dus ik verwacht dat heiwerk nodig is. Het is een dakpannen dak, de achtergevel is baksteen met isolatie en binnen enkel gips. Woning is uit 1986. Geen kunstof kozijnen gewenst! Het betreft een hoekhuis.
 • 04-10-2015

  Serre (aan)bouwen aan huis

  Ik wil serre van 2. 00 bij 4. 80 aanbouwen. Aan zijkanten mag helemaal dicht.
 • 04-10-2015

  Beton voor een fundering laten storten

  Ik wil een schuur plaatsen op een betonen vloer van 360 x 360 en 10 cm hoog
 • 04-10-2015

  Wand en vide op zolder plaatsen

  Op zolder willen wij graag een vide laten maken, met een wand en een rechte trap, en een dakraam. Daarmee willen we een extra slaapkamer creëren. De afmeting van de vloer van die slaapkamer is 3,80 bij 4 meter. Het open luik willen we kunnen afsluiten. Een vlizotrap is geen optie. Wat gaat ons dat kosten ? Het dak is al geïsoleerd.
 • 04-10-2015

  Verzakking van de uitbouw stabiliseren

  De uitbouw (450x216 cm) aan mijn woning verzakt. Ik wil graag dat de fundering wordt gestabiliseerd, opdat de uitbouw in de toekomst niet verder kan verzakken. A.u.b. een prijsindicatie voor deze werkzaamheden. Foto's zijn beschikbaar.
 • 04-10-2015

  Dragende muren verwijderen

  Graag ontvang ik een offerte van vakmensen die volgende kunnen uitvoeren rond de week van 3 november. - (eventueel een constructie analyse voor de draagmuren) - Verwijderen draagmuur tussen keuken en woonkamer (3 meter lang, 2,8 hoog) - Plaatsen deur in een andere bestaande draagmuur - Verplaatsen muur (scheidingswand) van 3 meter lang en 2,8 hoog) - Puin ruimen en afvoeren
 • 04-10-2015

  Uitbouw met fundering laten bouwen

  Wij willen een uitbouw plaatsen. De maten zijn 6,5 m bij 4,0m. Er is nog geen bouwtechnische berekening gemaakt.
 • 04-10-2015

  Betonvloer buiten aanbrengen

  Als vloer onder een kapschuur - buiten dus - wil ik een betonvloer laten, bedoeld als ondergrond/fundering voor de dragende palen van de kapschuur en als vloer voor betegeling.
 • 03-10-2015

  Zolder verbouwen en dakkapel plaatsen

  Dakkapel plaatsen aan achterzijde woning en zolder hetzelfde indelen als de verdieping eronder, dus de eerste verdieping. Twee slaapkamers plus een badkamer met douche en toilet. Eventueel ook de badkamer op de eerste verdieping verbouwen. Huidige badkamer is nog de originele badkamer en al oud, daarin zit en douchecabine en een toilet, wil graag de badkamer vernieuwen en een douche en badkuip en toilet plaatsen.
 • 03-10-2015

  Casco aanbouw aan woning

  Wij hebben een woning gekocht uit bouwjaar 1981. Wij wonen er nog niet. Wij willen aan de achterzijde van de woning een casco aanbouw van 2,5 m1 diep en 3 m1 hoog laten maken over de volle breedte van ongeveer 6 m1. Wij willen een plat dak en een kunststof schuifpui. De betonvloer van de woning laten wij ook graag doorlopen in de aanbouw. Graag krijgen wij een ruwe prijsindicatie op basis van deze gegevens. Als de prijs interessant is kunnen we een afspraak maken om langs te gaan om de exacte situatie te bekijken en een offerte op te laten stellen.
 • 03-10-2015

  Centrale verwarming doortrekken naar zolder

  Ik zou graag willen weten hoe duur het is om de centrale verwarming door te trekken naar zolder en 2 radiatoren daar te laten installeren. Het mogen basic kleine radiatoren zijn
 • 03-10-2015

  Verbouwen keuken en badkamer in appartement

  Voor opdracht zie Powerpoint
 • 02-10-2015

  Serre aanbouwen op West-Terschelling

  Wij willen aan onze woning op West-Terschelling een aanbouw laten maken. De maat is 5.00 x 2.8 m1. We zijn ons nog aan het oriënteren op de materiaalkeuze, maar weten wel dat de aanbouw gedeeltelijk van glas moet zijn. Graag ontvangen we hiervoor een prijsindicatie en overleggen met een vakbedijf over de mogelijkheden.
 • 02-10-2015

  Verbouwen inpandige garage

  Wij willen van de inpandige garage: een slaapkamer, inloopdouche, verhoogd toilet + wastafel + extra raam maken ivm aanpassing woning tbv invalide echtgenoot. Wij willen het eenvoudig houden, aangezien binnen paar jaar verhuisd zal worden.
 • 02-10-2015

  Casco opbouw op plat dak

  Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte voor een casco dak opbouw. Het gaat om een opbouw op een plat dak van 5 x 6 m1.m1. Er zijn tekeningen en foto's beschikbaar. Er staan er al 6 of 7 op naastgelegen woningen. Het wordt één ruimte en ik wil de binnenzijde zelf afwerken. Graag ontvang ik de offerteprijs voor de dakbedekking apart.
 • 02-10-2015

  Schoorsteen verwijderen

  Het verwijderen van een schoorsteen
 • 02-10-2015

  Schoonmetselwerk laten reinigen

  In de woonkamer muren laten reinigen na lekkage. Graag offerte na bezichtiging.
 • 02-10-2015

  Woonkamer uitbouwen

  Wij zijn in de afrondende fase van de aanschaf van onze nieuwe woning. Wij willen daar de L-vormige woonkamer laten uitbouwen tot een rechthoek. Er moet daarbij een muur worden verwijderd. De oppervlakte van de uitbouw is 5,5 x 3,6 m1. Onze wens is een naadloze aansluiting op de bestaande gevel. Er moet ook een lichtstraat worden geplaatst. De bestaande convectorput moet worden gevuld en gedicht. Er moet over de gehele breedte een schuifpui worden geplaatst. De maat is ongeveer 7,5 m1. De locatie is mogelijk al onderheid, maar dit onderzoeken wij nog. Er is een situatietekening beschikbaar, maar graag bespreken wij de situatie ter plaatse. Locatie is mogelijk onderheid, dit wordt nog uitgezocht dus graag een gespecificeerde offerte.
 • 02-10-2015

  Aluminium serre / tuinkamer plaatsen

  Ik wil graag een serre laten aanbouwen. Ik wil graag een serre van aluminium. Het gaat om een serre van 5 meter breed, 2.30 meter diep en een hoogte van ongeveer 2.30 meter. Het betreft soort tuinkamer. Geen isolatie.
 • 02-10-2015

  Erker plaatsen in een blinde muur

  Ik wil een erker van 150 cm breed en 150 cm hoog, 45 cm diep laten plaatsen in blinde muur. In de zijramen moeten bovenin klapraampjes komen. Offerte graag inclusief plaatsen.
 • 02-10-2015

  Muur verwijderen en een muur plaatsen

  Muur verwijderen en een muur plaatsen
 • 02-10-2015

  Vide aanpassen en verstevigen

  Ik heb in mijn woonkamer een vide van ongeveer 15 m2 met daaraan een trap. Graag laat ik deze vide door een timmerman verstevigen en ook de aansluiting aan de muur verbeteren.
 • 01-10-2015

  Renovatie in en om de woning

  Ik wil mijn hele badkamer veranderen; bad, inloopdouche, elektrische verwarming, betegelen en toilet. De badkamer is 2.20 x 2.20 meter. We willen een stuk van een andere kamer erbij betrekken om een inloopdouche te maken. Vanaf 1 meter in de badkamer willen we er 80 cm breedte van de andere erbij hebben. Het sloopwerk in de badkamer willen we zelf doen. De materialen zijn nog niet aangeschaft. Ook wil ik achterplaats opnieuw met keramische tegels gaan leggen. Dat is ongeveer 42 m2. De ondergrond is wit zand met betontegels. En een houten vaste trap naar de zolder. Er zit een vlizotrap met ernaast een houten constructie waar een vaste trap geplaatst kan worden. De verdiepingsvloer is van beton. Het liefst wil ik dit alles door een bedrijf laten doen twee redenen: een totaal prijs zal minder zijn en niet te veel bedrijven in huis.
 • 01-10-2015

  Draagmuur verwijderen

  Een steens draagmuur verwijderen van circa 3 meter. Tevens dient er draagbalk geplaatst te worden. De te verwijderende muur zit tussen woonkamer en keuken en is dus een binnenmuur. We hebben een betonnen vloer.
 • 01-10-2015

  Keuken uitbreken en opknappen woning

  Omdat ik een nieuwe keuken geleverd krijgt op 7 december, wil ik in de week hiervoor de volgende werkzaamheden laten uitvoeren: Uitbreken van keuken, tegels verwijderen van de keukenwand, stucen van de muur waar de tegels hebben gezeten, 60 m2 wanden schilderen op de benedenverdieping, gasaansluiting voor oven enkele meters verplaatsen.
 • 01-10-2015

  Nieuwe vloer en nieuw plafond plaatsen

  Ik wil in mijn woning een nieuwe geïsoleerde vloer laten plaatsen van 4 x 5 m1. Ik haal zelf de oude vloer eruit. Ik wil overleggen of dit een houten vloer moet worden of beton. Verder ga ik het plafond verwijderen in de woonkamer. Daar moet een nieuw gipsplafond worden geplaatst van 4 x 5 m1. Ook moet er een binnendeur worden afgehangen. De deur heb ik hier al voorhanden, de overige materialen moeten geleverd worden. Ik laat het werk graag begin november uitvoeren.
 • 01-10-2015

  Schoorsteen verwijderen van dak

  Ik wil graag de schoorsteen van het schuine dak laten verwijderen. Optioneel wil ik ook graag de kosten weten voor het verwijderen van de schoorsteen door 2 verdiepingen. De schoorsteen staat inpandig tegen een draagmuur aan.
 • 01-10-2015

  Dicht maken van balkon met schuifpui

  Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor het glasdicht maken van mijn balkon. Ik zou dat graag zien met een soort schuivend systeem of iets van een harmonicasysteem die wel open kan. Het balkon ligt aardig beschut, het is meer ter preventie voor insluiping. Zowel aan de voorzijde als aan de linkerzijde. Het balkon zit op de eerste etage en de balustrade is van beton. De afmetingen van het balkon zijn: Voorzijde 300 cm breed en 145 cm hoog Linkerzijde: 242 cm breed en ook 145 cm hoog. Tevens heb ik 2 foto's bijgevoegd.
 • 01-10-2015

  Bouwval laten slopen

  Ik wil graag een bouwval laten slopen van 700 m3. Er zit asbest in het rookkanaal, de afvoer en in de schuur. Wat zijn de kosten voor het slopen?
 • 01-10-2015

  Stalen balk en koker plaatsen

  De muur tussen de woonkamer en keuken wordt door mijzelf verwijderd. Hiervoor is een constructieberekening gemaakt en een vergunning aanwezig. De uit te voeren werkzaamheden: plaatsen staalconstructie. Te leveren producten: stalen balk = He 220 a = Lengte 3800 MM stalen koker = 80 x 80 x 4 = Lengte 2600 MM
 • 01-10-2015

  Draagmuur op de begane grond verwijderen

  Ik wil een draagmuur verwijderen tussen woonkamer en keuken van 150 cm breed bij 230 hoog. Betreft op de 3e etage geen lift aanwezig. Er loopt elektriciteit door het gedeelte van de muur.
 • 01-10-2015

  Afvoerput aanpassen op balkon

  Ik heb lekkage in mijn woning via het balkon. Een verzekeringsman heeft mij uitgelegd dat dit komt doordat er tussen de oorspronkelijke betonlaag en een nieuw aangebrachte specielaag water blijft staan. Dit kan niet wegstromen omdat het niveau van het putje te hoog is. Graag laat ik dit probleem op korte termijn verhelpen. Er zijn foto's van de situatie beschikbaar.
 • 01-10-2015

  Draagmuur in een jaren '30 woning verwijderen

  Het betreft het verwijderen van een draagmuur tussen en woonkamer en de keuken. De muur is 1.50 meter breed en 2.30 meter hoog. De woning is op de derde etage in een jaren '30 pand zonder lift. De afwerking, stuken, wordt door derden gedaan. Er is een foto beschikbaar.
 • 01-10-2015

  Casco aanbouw van steen bouwen

  Wij zouden graag een aanbouw willen over de gehele breedte van steen met aan de voorkant kunststof schuipui en een plat dak. Gewoon casco aanbouw. Het gaat om een huis wat we hebben gekocht maar nog niet in wonen. Bouwjaar 1981 Inschatting van de afmeting is 6 meter breed en 2,5 meter diep en ongeveer 3 meter hoog. Wij zouden graag willen weten wat het ongeveer gaat kosten op basis van deze info. Als de prijs interessant is kunnen we een afspraak maken om langs te gaan en de exacte situatie te bekijken en een offerte op te stellen.
 • 01-10-2015

  Serre aan een dijkhuis bouwen

  Ik wil aan mijn dijkhuis een serre bouwen. Er is een hoogteverschil tussen de tuin en de vloerhoogte. Er is een vlakke, waterpas vloer nodig. Zijn dat werkzaamheden die jullie zouden kunnen doen?
 • 30-09-2015

  Storten van betonvloer in garage en schuur

  Ik zou graag een offerte willen hebben. Wij willen in onze schuur en garage een betonvloer laten storten. De oppervlakte is samen 10 meter bij 3 meter. Tussen de schuur en garage zit wel een muur met een deur. De schuur is 4 meter en garage 6 meter lang. Het liefst ook afwerken met een laklaag of coating. Nu liggen er tegels op een zandlaag. Graag een opgave van kosten voor de complete klus.
 • 30-09-2015

  Balkon renoveren

  Our balcony is on the second floor and we would like to reconstruct it. It is mainly wooden and the railing as well as the floor is worn. We do not know how extensive the damage is. The balcony is trapezoid in shape and the dimensions are: wall width (4. 22), railing width (3. 81m), and length (1. 14m). The brick wall is 56cm (of the total 4. 22) Unfortunately, there is no one in the house who speaks Dutch. There are photo's available. We would like to make an appointment so you will have a good interpretation of this situation.
 • 30-09-2015

  Afdak van polycarbonaat platen in elkaar zetten

  Afdak van Polycarbonaat platen in elkaar zetten. Totaal afmeting 300x250 cm
 • 30-09-2015

  Zolder verbouwen en dakkapel(len) plaatsen

  Verbouwing van zolder in 2 slaapkamer. Met plaatsen van 1 of 2 dakkapellen.
 • 30-09-2015

  Bedrijfs- en winkelpand verbouwen

  Ik wil graag weten hoeveel een interne verbouwing gaat kosten in een pand van 977 m2 met 2 verdiepingen. Het pand is zwaar verouderd, de laatste jaren heeft hier een sportschool ingezeten en krijgt een ander bestemmingsplan. Ik wil onder andere graag de volgende klussen laten offreren: - Er zit een lift in het pand, deze moet gecontroleerd en werkzaam gemaakt worden - 4 houten trappen vervangen voor roltrappen - Horeca gelegenheid bouwen met 8 gasfornuizen, meerdere spoelbakken, afvoeren, ovens, vaatwasmachines etc. - Volledige elektra en verlichting vernieuwing in het gehele gebouw - Plafons en muren afwerken - Beveiligingssysteem, airco en heather controleren en eventueel repareren/vervangen - Meerdere toiletruimtes bouwen en plaatsen - Diverse ruimtes opbouwen met wanden en deuren Ik ben momenteel bezig met alle benodigde vergunningen, deze zijn bijna compleet. Het is mogelijk om het pand op afspraak te bezichtigen.
 • 30-09-2015

  Betonfundering maken voor de schuur

  Over 2 weken krijgen wij de sleutel van onze nieuwe woning. Ik wil daar zelf enkele verbouwingswerkzaamheden gaan uitvoeren, waaronder het maken van een nieuwe houten schuur. Graag ontvang ik een prijsindicatie voor het maken van een geïsoleerde betonfundering van 350 x 300 cm. Er moet ter plaatse nog worden onderzocht hoe de ondergrond is. Het werk mag op korte termijn worden uitgevoerd.
 • 30-09-2015

  Scheur aan binnenzijde serre repareren

  Door het ophangen van vouwgordijnen met relatief lange schroeven vertoont de houtplaat van de uitbouw/serre aan de binnenkant boven het kozijn een scheur. Er was een vrij hard knal te horen, dit kan met de verf te maken hebben die losliet, maar zeker weten doen we dit niet. Deze plaat zit tegen de hoofddraagbalk aan en we vermoeden dat de lijm hiervan door de schroef is losgeraakt. We voelen nu ook tocht uit de scheur komen. We overleggen graag met een vakman over de reparatie hiervan en ontvangen graag een kostenindicatie. Er is een foto beschikbaar.
 • 30-09-2015

  Uitbouw aan de woning realiseren

  Wij willen een uitbouw realiseren. Specificaties: 3 meter lang en 5 meter breed. 1 zijde wordt vervult door de schuur die er al is. De voorkant dient een schuifpui te zijn, met glas, en ook de zijkant van de schuur dient een schuifpui te zijn. Daarnaast dient er een vloer aangelegd te worden met vloerverwarming en dienen er voorbereidingen getroffen te worden voor een keuken. De uitbouw dient een overstekende rand te hebben met LED verlichting daarboven.
 • 30-09-2015

  Garage verbouwen

  Op 13 november krijgen wij de sleutel van onze nieuwe woning. Ik wil de aangebouwde garage ombouwen tot werkruimte. Daarbij moet een buitenmuur ongeveer 3 meter worden verlengd. Verder wil ik in de muur aan de voorzijde een kozijn met isolatieglas laten plaatsen. In dit kozijn moet ook 1 openslaand raam worden geplaatst. Er moet ca 30 m2 bitumen dakbedekking worden vervangen. Ook is de afwerking van de dakranden aan 3 zijden vermoedelijk aan vervanging toe. De binnenzijde werk ik zelf af. Ik onderzoek momenteel of ik de garage vergunningsvrij mag vergroten. Graag ontvang ik een offerte voor alle werkzaamheden.
 • 30-09-2015

  Nieuwe fundering laten aanleggen

  Wij willen graag de volgende werkzaamheden laten uitvoeren: - Het slopen van een oud huis van 600 m3 en het slopen van de bijbehorende fundering; - Verwijderen bouwafval; - Plaatsen nieuwe, betonnen fundering van ongeveer 15 x 7 meter; - Plaatsen van 2 grote schuren van ongeveer 35 m2 en 60 m2; - Optioneel een deel van de tuin aanleggen. De kavel is al in mijn bezit en ik ben momenteel bezig met het aanvragen van de benodigde vergunningen.
 • 30-09-2015

  Koffiehuis verbouwen

  Mijn broer bezit een koffiehuis waar het nodige onderhoud aan moet worden gepleegd. Namens hem ontvang ik graag een prijsindicatie voor enkele verbouwingswerkzaamheden. Het gaat om het opknappen van 2 toiletten en een nieuwe kleine keuken met afzuiginstallatie. Verder werkzaamheden aan de vloer, muren en het plafond.
 • 30-09-2015

  Van raam in buitenmuur openslaande deuren maken

  Ik wil van twee kamers de ramen vervangen voor openslaande deuren . Hiervoor moeten ook de radiatoren (nu onder raam) verplaatst/vervangen worden. Ik wil graag een indicatie voor de kosten, evt. Met veranda/ serre.
 • 30-09-2015

  Verbouwing en onderhoud aan ramen en deuren

  Ik wil in een halmuur een deuropening met deur maken. En van twee kamers de ramen vervangen voor openslaande deuren . Hiervoor moeten ook de radiatoren (nu onder raam) verplaatst/vervangen worden. Ook moet de buitenkant van het huis geschikderd worden, waarbij ook herstelwerkzaamheden indien nodig aan kozijnen of afdeklatten. Het gaat om een vrijstaand huis met ca. 14 ramen en 3 deuren. Daarnaast ook houtwerk langs dakranden, dakkapel, zijbeschotting huis