Aannemer nodig? Gratis offertes!


Offertes aanvragen

Aannemer

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:
Wilt u weten wat de kosten zijn om door een aannemer uit uw eigen regio uw wensen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij aannemers uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met aannemers uit uw regio in contact! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

U ontvangt van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met kostenspecificatie, na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.

16549 klanten bevelen onze aangesloten aannemers aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor goede aannemers uit uw regio bent u bij ons aan het juiste adres!

... Lees meer
Ook voor aannemers in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd voor: Verbouwing van een horecaruimte, Uitbouw realiseren aan de woning, Aanbouw plaatsen en woonhuis renoveren, Dakopbouw over de hele verdieping maken, Yogaruimte bouwen en garage verbouwen, Uitbouw bouwen aan de achterkant en zijkant, Bouw en verbouw van een nieuwbouwhuis, Aanbouwen en verbouwen van een particuliere woning, Woning verlengen aan de achterzijde, Woning in België renoveren, Onderkelderen van de woning, Aanbouw met onderkeldering bouwen, Gastenverblijf bouwen, Dakopbouw laten plaatsen, Dakopbouw plaatsen op het platte dak.

Het complete overzicht van verbouwing, bouw en nieuwbouw of aanbouw, uitbouw en dakopbouw aanvragen staat hieronder.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers:

 • 19-04-2015

  Funderingsonderzoek

  Zou u mij een offerte willen sturen voor een funderingsonderzoek? Adres: Proveniersstraat 25b, 3033 CG te Rotterdam (vlak naast Centraal Station) Woning: Appartement van 60 m2, in eigendom, begane grond (eigen voordeur) Pand: 4-laags, bouw 1896, kruipruimte aanwezig Alvast bedankt! Martin Gerlings
 • 18-04-2015

  Vloer van schuimbeton storten in de woning

  +- 40 vierkante meter vloer diepte onbekend houten vloer moet nog worden verwijderd. Gaat om de woonkamer en de hal
 • 18-04-2015

  Verbouwing van een horecaruimte

  Momenteel hebben wij een twee ruimtes die in gebruik zijn als zonnenbank en totalbodycare. Die willen wij weg laten halen en de ruimte die ontstaat betrekken bij onze horeca. De achterwand moet worden verwijderd en vervangen worden door een schuifpui. Van 8 meter . Door de schuifpui kan je dan doorlopen naar het buitenterras. Wekzaamheden bestaan uit het verwijderen en geheel klaar opleveren van de nieuwe situatie. Wanden, plafons, schuifpui, leidingen e.d
 • 18-04-2015

  Verbouwing in de woning

  Verwijderen en afvoeren inbouwkeuken, blok en bovenkastjes 3. 60 m. (Nette witte keuken, koelkast, gaskookplaat, oven, afzuiger kan eventueel worden doorverkocht. ) Verwijderen en afvoeren binnendeur en kozijn. Verwijderen en afvoeren plintjes ca. 60m. Verwijderen en afvoeren vloerbedekking (niet gelijmd) ca. 24m. Uit te voren 2e helft mei.
 • 18-04-2015

  Stenen schuur bouwen

  5 mtrx3mtrx2mtr hoog
 • 18-04-2015

  Dragende muur door laten breken

  Ik wil de muur tussen de keuken en de woonkamer laten doorbreken. Dit is een draagmuur. De muur is 3 meter lang. Ik heb geen materiaal.
 • 18-04-2015

  Balkon aan het huis bouwen

  Ik wil een balkon aan mijn huis.
 • 17-04-2015

  Woningrenovatie: woning renoveren

  Wij willen voordat wij onze woning betrekken( eengezinswoning, 3 verdiepingen) eerst laten renoveren, badkamer renovatie ,trap renovatie, tussenmuur slopen van woonkamer en keuken, hele huis moet geschilderd worden, leggen van laminaat en vinyl,
 • 17-04-2015

  Draagbalk laten plaatsen

  Ik wil graag een draagbalk plaatsen zodat mijn keuken open word. Het gaat om 1 muur die verwijderd moet worden en waar de draagbalk moet komen
 • 17-04-2015

  Woning volledig renoveren

  Wij willen graag voordat we onze woning betrekken(eengezinswoning, 3 verdiepingen) eerst laten renoveren, badkamer renovatie, trap renovatie, tussenmuur slopen van woonkamer en keuken, hele huis moet geschilderd worden, leggen van laminaat en vinyl,
 • 17-04-2015

  Renovatie van de woning

  Wij willen voordat wij onze woning (eengezinswoning ,3 verdiepingen) betrekken,eerst laten renoveren, Badkamer renovatie,trap renovatie, tussenmuur slopen van woonkamer en keuken, hele huis moet geschilderd worden, leggen van laminaat en vinyl
 • 17-04-2015

  Overkapping repareren

  Voor dezelfde klus wil ik graag andere offertes aanvragen
 • 17-04-2015

  Slaapkamer maken op een open zolder

  Betreft jaren '80 tussenwoning in Nieuwerkerk ad IJssel waar op de zolderverdieping onlangs twee dakkapellen zijn geplaatst. Nu moet het dak (behalve de dakkapellen) opnieuw geïsoleerd en afgetimmerd worden en een scheidingswand met daarin twee stopcontacten en uiteraard een deurpost en een deur geplaatst.
 • 17-04-2015

  Uitbouw met heipalen bouwen aan huis

  Uitbouw van circa 4,5 meter breed x 3,5 meter diep. Hoekhuis. Heien. Rechts gemetseld muurtje. LINKSENVOORGLAS
 • 17-04-2015

  Keuken verbouwen en plaatsen

  Verbouwing in verband met nieuwe keuken. De afmetingen van de keuken zijn om en nabij: 3,00 x 1,90 x 2,63 meter. De huidige keuken eruit halen en afvoeren. Tegen de wanden is houtwerk en een soort van schrootjes aangebracht (zie foto's). De wanden moeten volledig worden gestript en opnieuw gestuukt waarbij de leidingen in de muur worden gefreesd. De aansluitingen voor vaatwasser, spoelbak en gas mogen blijven waar ze nu zijn. Op de foto's is te zien dat het expansievat boven een keukenkast is geplaatst. Deze mag verhuizen naar een ruimte bovenin de meterkast. De nieuwe keuken wordt zelfstandig aangeschaft. Het plaatsen van de nieuwe keuken behoort wel tot de werkzaamheden.
 • 17-04-2015

  Woning slopen voor nieuwbouw

  Wij hebben een stuk grond gekocht waar op dit moment een kleine woning opstaat welke gesloopt dient te worden voor de bouw van onze nieuwe woning. Graag ontvangen wij een offerte voor de kosten van een dergelijke sloop. Het gaat om een woning in de Ilp.
 • 17-04-2015

  Tussenbouw met badkamer bouwen

  Tussen mijn woonhuis (eengezins- tussenwoning) en garage wil ik een tussenbouw realiseren met daarin een eenvoudige badkamer. Indien nodig ook een lichtstraat of lichtkoepel. De totale oppervlakte is ongeveer 20 m2. Er zal ook een fundering nodig zijn. Gaat om 2 kanten een muur opmetselen van 5 m. hoogte ong. 2.40 m. Er zijn nog geen tekeningen aanwezig. Klant wil eerst globale kosten weten. Graag advies over e.e.a.!
 • 17-04-2015

  Draagmuren verwijderen

  Ik heb 2 draagmuren waarvan 1 iets minder dan 5 meter en 1 ongeveer 3,4 meter. In beide zit een deuropening. Deze muren zijn spouwmuren en bevatten hooguit wat elektra. De 2 muren staan in het verlengde van elkaar. Het is voor een huis wat wij gekocht hebben maar nog niet de sleutel van hebben. Ik krijg binnenkort de bouwtekeningen en we kunnen wel een afspraak maken om langs te komen. Het huis telt 2 verdiepingen en de begane grond. Ik hoop zo voldoende informatie te geven voor een prijs indicatie.
 • 17-04-2015

  Draagmuren laten verwijderen

  Ik heb 2 draagmuren waarvan 1 iets minder dan 5 meter en 1 ongeveer 3,4 meter. In beide zit een deuropening. Deze muren zijn spauwmuren en bevatten hooguit wat elektra. De 2 muren staan in het verlengde van elkaar. Het is voor een huis wat wij gekocht hebben maar nog niet de sleutel van hebben. Ik krijg binnenkort de bouwtekeningen en we kunnen wel een afspraak maken om langs te komen. Het huis telt 2 verdiepingen en de begane grond. Ik hoop zo voldoende informatie te geven voor een prijs indicatie.
 • 16-04-2015

  Uitbouw realiseren aan de woning

  Ik wil graag een uitbouw realiseren van 8 mtr breed en 3 meter diep.
 • 16-04-2015

  Fundering voor een schuur laten maken

  Fundering voor een schuur van 15 bij 6 meter en 5 meter hoog van een houtbouw constructie. Strook van 20 bij 60 met 7 laags metselwerk halfsteens er bovenop metselwerk.
 • 16-04-2015

  Souterrain vergroten

  Ik wil graag een indicatie van de kosten om het souterrain te vergroten onder een woning. Er is al een slaapkamer van 6 x 4 meter. Ook is er een (kruip) kelder van 2 x 14 meter en ongeveer 80 cm hoog. De kelder moet verder uitgegraven worden en het deel wat nu niets is. Dit is samen circa 76 m3. Aan 1 kant moeten ramen naar de tuin. Dit is 1 raam van ongeveer 50 x 100 cm. Het huis waar het om gaat hebben wij niet gekocht, maar zijn eerst wat vooronderzoek aan het doen. Graag hoor ik van u!
 • 16-04-2015

  Interne verbouwing in huis

  Offerte voor verbouwing van de badkamer: 1 ruimte is logeerkamer 2,76m bij 202m, erlangs is de oude badkamer met alleen een douche en wasbak, afmeting 2,76m bij 1,06 m. Beide kamers zijn afzonderlijk binnen te komen met een deur. De bedoeling is dat het 1 badkamer zal worden en toegankelijk moet zijn via de deur in de logeerkamer, de deuropening van de badkamer zal dichtgemetseld moeten worden en in de tussenmuur tussen de 2 kamers zal dus een opening/doorgang gemaakt moet worden . De oude badkamer moet worden voorzien van een nieuwe douchecabine en wc, de logeerkamer moet worden voorzien met een ligbad (2. 00 m lang) en 2 wasbakken. Hele ruimte moet betegeld worden. De plaats waar de deur dichtgemetseld is, zal gestucked moeten worden en spachtelputz. Verder nog een vaste trap naar de zolder. Graag een offerte of langskomen, s'avonds of in het weekend.
 • 16-04-2015

  Draagmuur doorbreken

  Wij willen graag een draagmuur van 9 meter ongeveer in het midden doorbreken over een breedte van 3 meter. De opening ondersteunen met een balk. Het afwerken van de opening mogelijk ook, optioneel meenemen in de offerte. Dan moet er een radiator verplaatst worden en een afvoer verleggen: gat in de vloer boren en doorvoer maken, vervolgens aansluiten op bestaande afvoer. Graag eerst uw prijsopgave.
 • 16-04-2015

  Dragende keukenmuur doorbreken

  We willen onze dragende keukenmuur doorbreken naar de woonkamer. Er zit een hoogteverschil in beide plafonds, keuken 3.08 meter en woonkamer 3.27 meter. Het gedeelte dat moet worden doorgebroken is 3 meter breed. Graag ontvangen wij separaat een offerte voor de afwerking.
 • 16-04-2015

  Aanbouw plaatsen en woonhuis renoveren

  Aanbouw van bijna 30 m2 en renovatie huis van 1900. Renovatie huis van badkamer, wc, tegelvloer, kozijnen, vloerverwarming, deur, werkruimte, trap, dakgoot en keuken.
 • 16-04-2015

  Stalen draagconstructie aanpassen na muurdoorbraak

  De werkzaamheden vereisen een geregistreerd, erkend aannemer. In mijn woning is recentelijk een muur doorgebroken waarna een ~6. 40 mtr lang IPE 200 ligger aan een zijde is geschoord aan een bestaand HE 140 kolom en aan andere zijde is opgelegde op de bestaande muur. Het IPE 200 profiel is vervolgens aan de bovenzijde vast gelast aan een bestaande ligger (HE 100) die steun geeft aan boven geleg en verdiepingen. Het IPE 200 profiel is te licht gebleken en dient te worden vervangen met een ~ 6. 40 meter lang HE 240 ligger. Hieronder zal ongeveer halverwege een HE 120 kolom moeten worden geplaatst, en per slot onder deze kolom, onder de vloerbalken een deel, circa 2. 50 meter, van het IPE 200 profiel om de puntbelasting te verdelen over de fundering (cq. De heipalen). De staalconstructie zal worden versterkt met lijfschotten en kip-stabilisering. Graag vernemend, João Vis
 • 16-04-2015

  Wand plaatsen en deur verplaatsen

  In ons kantoorpand zouden wij graag een wandje laten plaatsen van ongeveer 3 tot 4 meter. Met hierin een deur. Tevens een andere deur verplaatsen (zit nu in de weg waar wij het wandje willen, dus die deur opschuiven). Graag hoor ik wat dit ongeveer zou moeten kosten?
 • 16-04-2015

  Verzakte fundering van een aanbouw herstellen

  Het ziet er naar uit dat een aanbouw van 2002 een beetje aan het verzakken is. Hij staat op een slof van 1 meter breed en 80 cm diep op kleigrond. De aanbouw is 4 bij 3 meter. Ik weet niet hoe e.e.a. het beste opgelost kan worden. Er zit momenteel één scheur op de naad tussen garage en aanbouw. Door glij-ankers zijn er een paar voegen beschadigd. De andere kant ziet er nog prima uit.
 • 16-04-2015

  Fundering voor een garage maken

  Ik wil een fundering voor een garage bij een nieuwbouwwoning laten maken: - Strokenfundering tbv houten garage/schuur afmetingen 5200 x 5150 x 2650 (LxBxH) Strokenfundering rondom voorzien van betonnen vorstrand tot 100 mm boven maaiveld (breedte 100 mm) zodat houten garageconstructie hierop verankerd kan worden en 100 mm boven maaiveld komt te liggen. - Graafwerk & grondverbetering ca 1000 mm aangezien draagkrachtige (zand)grond op -1200 mm - Gewapende betonvloerconstructie t.b.v. de garage Het is voor een hoekkavel aan een doorgaande weg met een trottoir en een opgang naar een woonerf. Goed bereikbaar. Het gaat om een strokenfundering + vloerconstructie, houten garageconstructie door opdrachtgever. Offerte graag gespecificeerd naar bovenstaande onderdelen. uw offerte graag compleet inclusief btw en alle bijkomende kosten.
 • 16-04-2015

  Dakopbouw over de hele verdieping maken

  Ik heb nu een halve dakkapel die ik wil uitbouwen naar 1 hele verdieping. Waar de dakkapel is, heb ik een verdiepingsvloer van hout. De muren, in ieder geval aan de buitenzijde, zijn van beton. Het dak is ook van hout. Mogelijk wil ik er twee slaapkamers maken, misschien met en kleine badgelegenheid. Graag even komen kijken en doorspreken welke mogelijkheden er zijn.
 • 15-04-2015

  Yogaruimte bouwen en garage verbouwen

  Een yogaruimte van circa 50 m2 bouwen in de tuin. Met 2 gevels van glas en 2 dichte gevels. Plat dak met erin een lichtkoepel. En een goede geluidsisolatie, verwarming en airco en deels een overkapping aan de voorkant. Een heel kleine overkapping i.v.m. lichtinval 2 glazen gevel. In de ruimte balken waar haken aan bevestigd kunnen worden om aan te kunnen hangen, optioneel. Er is een vergunning onderweg. Misschien moet er ook geheid worden voor de fundering? Misschien is het mogelijk om een chalet in Japanse stijl te maken, met lange verticale stroken? Ik heb wat ideeën op internet opgedaan. Garage verbouwen: een muurtje en een toiletruimte. Een nieuwe deur, een muurtje en bij binnenkomst van de garage. Dit kan dan als wachtruimte dienen.
 • 15-04-2015

  Verdiepingsvloer vervangen en dakkapel plaatsen

  Van een huis uit 1906 lijken de muurplaten aan het wegrotten. Ook lijkt de oplegging van de houten balklaag van de verdiepingsvloer vanaf buiten aangetast. De muurplaten zijn 2 zijdes van ca 12 meter lengte. Deze muurplaten dragen de houten constructie van en pannendak. Is het mogelijk deze te vervangen en wat zijn de kosten? Stel dat het nodig is om de draagbalken van de verdiepingsvloer (deels) te vervang (dit moet onderzocht worden), wat zijn daar de kosten van? Het gaat om 11 balken over de breedte van de woning van ruim 8 meter (in midden een draagmuur/balk). Waarschijnlijk is het slim om meteen ons gewenste dakkapel te plaatsen. Deze is ca 4 meter breed en ca 1,5 meter hoog en, zal gezien de dakconstructie, ter plaatse gebouwd moeten worden, waarschijnlijk geen standaard dakkapel mogelijk.
 • 15-04-2015

  Haarden verwijderen en ramen dichten

  Haarden verwijderen en ramen dichten. Wij willen 3 openhaarden laten verwijderen. Het betreft 2 openhaarden in de woonkamer en 1 in een slaapkamer. Het betreft dus het weghalen van de stenen en het opvullen/gladstrijken van de muren, verfen doen we zelf. Mbt het raam. Wij willen een raam laten verwijderen en op laten vullen. Het betreft een raam in een schuur. Deze is van beton en de oppervlakte is +/- 50cm bij 1 meter Bij de prijsopgaaf graag materiaalkosten specificeren en de duur van de werkzaamheden. Alvast bedankt!
 • 15-04-2015

  Stenen schuur uitbouwen

  We hebben achter in de tuin een stenen schuur staan en deze willen we over de breedte van de tuin hebben. We willen de schuur dus uitbouwen, ook weer van steen. Het gaat dan om ongeveer 360 cm breedte, hoogte 250 cm en diepte 200 cm. De muur waar aan gebouwd gaat worden, moet er dan uit om 1 grote ruimte te maken. Waarschijnlijk moet er ook geheid worden. We hebben ook nog 1 deur en 1 raam nodig.
 • 15-04-2015

  Fundering laten maken

  Afmeting 580 x 250 cm Verwijderen van de bestrating Uitgraven en uitzetten Afvoeren van overtollig zand Bewapenen en storten funderingsbeton Aanbrengen van een geïsoleerde werkvloer Storten betonnen vloer gehele uitbouw incl. Randisolatie en spouwvoeg Optioneel ook 3 heipalen plaatsen
 • 15-04-2015

  Aanbouw aan de keuken bouwen

  Het gaat om het uitbouwen van mijn keuken, waarbij er een open verbinding komt tussen woonkamer en keuken. De keuken zit in een aanbouw, deze wil ik twee keer zo groot maken. Waarschijnlijk kan dit zonder onderheien. Mogelijk moet er een U-balk tussen woonkamer en keuken worden geplaatst. Het plafond van de woonkamer is hoger dan dat van de keuken, dit moet een goede overgang krijgen. Het nieuwe platte dak wordt voorzien van een lichtstraat met zadeldak, bijvoorbeeld Luxlight 2484 x 1780 mm. Deze lichtstraat komt ook deels in het bestaande keuken dak. De buitengevel graag opmetselen met rode baksteen, de binnenmuren stuken. In de nieuwe aanbouw moeten openslaande deuren naar de tuin worden geplaatst, graag van hardhout, met een bovenlicht dat open kan. Vloer afwerken met vloerverwarming en plavuizen. Rekening houden met ventilatie huidige kruipruimte, omleggen riolering, wandcontactdozen in nieuwe buitengevel, hemelwaterafvoer en verlichting in het nieuwe plafond. Bij de opdracht behoort ook het slopen van de bestaande geveldelen, weghalen van terrastegels, schuttingdelen, etc. En het afvoeren van deze sloopmaterialen. De achterzijde van mijn woning is alleen door de woning zelf te bereiken. Graag uitvoering voor 1 juli 2015, in ieder geval het grootste deel.
 • 15-04-2015

  Zolder tot slaapkamer verbouwen

  Ik wil graag een slaapkamer op zolder laten maken, ca 4 bij 3 meter. Een muur langs de huidige trappenleuning en 1 in het midden waarbij ook een deur moet komen. Spotjes aan het plafond en afwerken.
 • 15-04-2015

  Onderheide uitbouw bouwen

  In augustus willen wij een uitbouw van 5.50 bij 3 meter realiseren . Dit met behoud van de huidige kozijnen. Inclusief doorbreken muur. Afwerking zoals elektra afhankelijk van kosten dus gaarne apart specificeren. Er is een foto beschikbaar.
 • 15-04-2015

  Gedeelte van een muur verwijderen

  Een gedeelte van de muur (ongeveer 2 m) van onze keuken wil ik laten afbreken. Hierdoor moeten 2 lichtschakelaars aan beide kanten doorgeschoven worden. Na afloop zou ik het mooi afgewerkt willen hebben. Het is geen draagwand, maar een gipsmuur van 7 cm dik.
 • 15-04-2015

  Fundering storten voor een tuinmuur

  Ik wil een muurfundering van 36 m1 meter in de achtertuin en een cementvloer van 13 m2 aan laten leggen. Hiervoor moet nog wel uitgegraven worden tot ongeveer 60 cm diep. De tuin is van een hoekhuis dus makkelijk te bereiken.
 • 15-04-2015

  Balkon plaatsen aan een woning

  Een aantal maanden geleden is mijn balkon verwijderd i.v.m. lekkage. Op dit moment staan de buitenmuren waar het balkon in moet er nog en is er nog 1 balk aanwezig. Tevens is het hekwerk nog in ons bezit. Het gaat om een afmeting van ongeveer 1 bij 5 meter. Er moeten dus 1 of 2 nieuwe balken van 5 meter geplaatst worden en een vloer waarop het hekwerk gemonteerd kan worden.
 • 15-04-2015

  Verlaagde plafonds met sierlijsten plaatsen

  Ik wil in mijn appartement verlaagde plafonds toepassen met sierlijsten en indirecte verlichting. Zie voorbeeld voor het gedeelte van de hal. Totale werk omvat, hal, woon en eetkamer alsmede 3 slaapkamers, totale oppervlakte ca. 160 m2. Dit moet uiteraard ook daarna gestuct worden. Alleen uiterste precisiewerk met beste materialen en garantie. Er moet ook TL verlichting in voor indirecte verlichting.
 • 15-04-2015

  Schoorsteen gedeeltelijk slopen

  Wij willen op zolder een slaapkamer maken maar er loopt een schoorsteen die niet meer gebruikt word , nu is mijn vraag hoe duur het ongeveer zou kosten om de schoorsteen gedeeltelijk te laten verwijderen vanaf het dak tot aan de vloer van de zolder
 • 15-04-2015

  Deurpost, deur en muur plaatsen

  Ik heb op mijn tussen etage muur en deur weggehaald. Nu ik mijn huis ga verkopen moet een gipswand teruggeplaatst worden. De wand zal ongeveer 3.40 meter lang zijn en 2.50 meter hoog. Tevens moet in de met gipsblokken dicht gemaakte deuropening, weer de deurlijst en deur geplaatst worden. De deur heb ik nog. Doorslaggevend voor mij is de prijs, wanneer je kunt starten en uiteraard aan de keurmerken voldoet.
 • 15-04-2015

  Muur op de zolder plaatsen

  Ik ontvang graag een offerte voor het plaatsen van een tussen muur op de zolder zodat deze wordt verdeeld in 2 kamers. De tussen muur zal ongeveer 3.5 meter lang worden. Daarnaast dient er een muur van 8 meter geplaatst te worden met 2 deurkozijnen er in. De afwerking en het plaatsen van de deuren zal ik zelf uitvoeren.
 • 15-04-2015

  Funderingspalen boren

  Ik heb 2 palen nodig van 25 meter voor een uitbouw. De funderingspalen dienen te worden geboord.
 • 14-04-2015

  Serre of uitbouw bouwen

  Graag prijsopgave: betreft uitbreiding van woonkamer, door serre of aan-/uitbouw, breedte 3. 90, diepte 2. 30. Uitbouw tussen bestaande muur en andere zijde nu kozijn en deur naar tuin van keukenzijde.
 • 14-04-2015

  Uitbouw bouwen aan huis

  Uitbouw zal 3. 8 X 3. 9 worden. Hebben wel een pad er boven. Zie foto. Is wel de bedoeling dat het gelijk word als de buren
 • 14-04-2015

  Draagmuur uitbreken en draagbalk plaatsen

  Ik wil graag een draagmuur op de begane grond verwijderen, dit is een breedte van ongeveer 3,5 meter. Hier lopen wel elektra en waterleidingen doorheen die omgelegd moeten worden. Afhankelijk van de prijs wil ik het puin laten afvoeren. Ook zal er een draagbalk geplaatst moeten worden.