Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

17510 klanten bevelen een bij Casius aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: vrijstaand huis met garage bouwen, ontwerpen en bouwen van een nieuwe woning, huis bouwen, vrijstaand huis sleutelklaar bouwen, kelder waterdicht laten maken, huis laten bouwen, verdieping op woning of nokverhoging meerder woningen, kelder onder de woning vergroten, casco benedenwoning verbouwen en uitbouwen, kelder bij nieuwbouwwoning bouwen, grote verbouwing en nieuwe aanbouw plaatsen, grote verbouwing in de woning, specialistisch funderingsherstel bij een woonboerderij, kelder onder huis laten aanleggen, dakopbouw en aanbouw bouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of veranda- en serrebouw uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer:

maandag 29 augustus 2016

Draagmuur verwijdereb

Draagmuur vewijderen en vervangen voor h balk over een lengte van +-7 meter
maandag 29 augustus 2016

Renovatie zolder

Ombouwen zolder tot extra slaapkamer
maandag 29 augustus 2016

Vliertstraat

Wij willen een uitbouw achter het huis realiseren en een carport naast het huis. De uitbouw moet een huidige uitbouw vervangen. Tekeningen zijn gemaakt.
maandag 29 augustus 2016

Dakopbouw plaatsen

Wij willen graag een dakopbouw laten plaatsen over de gehele verdieping. Soort gelijk aan de buren zoals te zien op de foto. Ook elektriciteit en waterleidingen zullen moeten worden doorgetrokken naar deze verdieping net als het plaatsen van een trap en wellicht inrichting van de binnenkant zoals het plaatsen van 1 of meerdere muren om deze verdieping te verdelen in 2 of 3 kamers. De oppervlakte van de benedenverdieping en nu nog bovenverdieping bedragen allebei 45m2 dus de opbouw zal dus ook 45m2 moeten worden. Zover bekend is het plafond wat nu het dak is al bij de bouwvan het huis in 2010 geschikt gemaakt voor een eventuele opbouw dus dat zou geen probleem moeten vormen. Zijn op dit moment nog orienterend dus is er nog geen startdatum voordat we een keuze hebben kunnen maken en een indicatie hebben van de kosten.
maandag 29 augustus 2016

Extra verdieping op het huis laten plaatsen

Wij willen graag een extra verdieping op ons huis laten plaatsen. De oppervlakte van de woning is ca. 42 m2 en het dak is al voorbereid.
maandag 29 augustus 2016

Serre in de achtertuin plaatsen

Serre van ca 4x5 mtr geheel vrij in de achtertuin, met zij ingang aan straatkant en schuifpui aan de voorkant
maandag 29 augustus 2016

Zolder laten inrichten

Scheidingswand aanbrengen. Radiator plaatsen. Bergruimte maken/aftimmeren schuine wanden.
maandag 29 augustus 2016

Dakopbouw over de complete verdieping bouwen

Wij willen graag een dakopbouw op onze woning met plat dak laten plaatsen zodat we er een complete verdieping van ongeveer 40m2 bij krijgen
maandag 29 augustus 2016

Fundering stabiliseren

Bij ons huis in achtergevel hebben wij last van scheurvorming in de muren. Dit is waarschijnlijk het gevolg van een instabiele fundering. Uit het bouwkundige rapport kwam het volgende na voren: - ter plaatse van de achtergevel zijn wel sporen van vocht aangetroffen, hier zijn de eerste twee balken, gezien van uit de achtergevel, bij de inleggingen door vocht aangetast. Er is nog geen instabiliteit in de vloer aangetroffen maar de situatie heeft wel aandacht nodig. Wij vermoeden dat er hier sprake is van lekkage in de afvoeren welke zich hier bevinden. Dit mede gezien de scheurvorming in de achtergevel en de zijgevel. De fundering is hier vermoedelijk als gevolg van een bel onder de fundering, gaan verzakken. Langs de fundering is ook verzakking in de oprit zichtbaar. Hierlangs lopen ook de afvoerleidingen van de wc en keuken langs, mogelijk dat daar een lekkage in zit waardoor het allemaal is gaan verzakken. Het is een jaren 1930 woning. Graag zou ik hier een offerte van willen ontvangen wat de kosten zijn om de fundering te laten stabiliseren.
maandag 29 augustus 2016

Houten vloerbalken vervangen

Ik heb een huis uit 1955 gekocht en de houten vloerbalken van de woonkamer (begane grond) blijken op veel plekken verrot. De vloer is +/- 40 m2 groot met 8 balken. De vloerbalken zijn waarschijnlijk verrot door een veel te vochtige kruipruimte, ik vermoed door onjuiste of geen ventilatie. Graag wil ik de begane grondvloer vervangen voor een balken-broodjesvloer, zodat de kruipruimte begaanbaar blijft. Het slopen van de huidige vloer doe ik zelf. Graag ontvang ik uw prijs voor de werkzaamheden. De geplande uitvoering is zo snel mogelijk.
maandag 29 augustus 2016

Vakantiehuisje slopen

Het gaat om de sloop van een vakantiehuis in norg. Gedeeltelijk steen/hout. +/-50m2 geen verdieping
maandag 29 augustus 2016

Aanbouw in de achtertuin maken

Aanbouw in de achtertuin. 5 x 2,5 meter met openslaande deuren. Er is nog geen fundering, er zal geheid moeten worden. Er is nog geen tekening van gemaakt. Met gemetselde gevels en een doorbraak vanuit het huis. De huidige gevel ondersteunen met een balk. De vloerverwarming en elektra doortrekken. Casco of geheel afgewerkt opleveren, graag het prijsverschil hiervan vermelden.
maandag 29 augustus 2016

Fundering maken voor latere bebouwing

Stevige fundering waar iets op gebouwd kan worden een stenen schuurtje met plat dak, houten of kunststof schuifpui formaat van de fundering moet ongeveer 5,5 x 3,20 zijn schuur word kleiner, het gaat om de fundering.
maandag 29 augustus 2016

Uitbouw achter de woning aanbouwen

Uitbouw aan de achterzijde woning. 3 meter breed en 2 meter diep. Voorzien van plat dak met lichtdoorlaat. Achterzijde voorzien van uitslaande deuren of schuifpui.
maandag 29 augustus 2016

Aanbouw op de oprit bouwen

Ik wil graag een aanbouw naast ons huis op een gedeelte van de oprit en een deel van de garage. De garage zouden we wegdoen en nadien een carport voor de aanbouw plaatsen. Breedte aanbouw 4 meter, 8 meter diep.
maandag 29 augustus 2016

Dak recht op laten trekken

Binnenkort krijgen we een nieuwe woning (zie bijlage) Woning is 8.5 meter lang en 5.8 breed. Boven is door het lage dak de ruimte beperkt. Mijn vraag is of het mogelijk is om het dak minder schuin af te laten lopen voor meer ruimte en het liefst optrekken voor een extra verdieping. Wat zijn de kosten/ mogelijkheden hiervoor? Ps. Ik zou het graag casco laten opleveren en al het binnenwerk zelf willen doen. Dakpannen plaatsen ook zelf doen. Dus een nieuw degelijk dak met meer leefruimte. Geen nokverhoging. Ik hoor het graag.
maandag 29 augustus 2016

Vrijstaand huis met garage bouwen

Wij willen een vrijstaand huis laten bouwen van 450 tot 500 kubieke meter en met een garage
zondag 28 augustus 2016

Dakterras aan laten leggen

Wij willen graag een dakterras laten aanleggen waar inmiddels een vergunning voor is aangevraagd. Het terras zal ongeveer 8 meter lang zijn. Er dient een trap van de 4de etage naar het terras geplaatst te worden en een balkconstructie met daaroverheen een vlonder. Tevens dient er een hekwerk gemonteerd te worden. Er zijn tekeningen beschikbaar.
zondag 28 augustus 2016

Serre aan de woonkamer laten maken

Ik wil een serre aan de woonkamer plaatsen. Van maximaal 5 meter breed en 3.5 meter diep. Wat is het goedkoopste materiaal? De dakgoot begint op ongeveer 2.30 meter hoogte. Het dak moet wel iets hellend zijn. Aan een zijkant staat een muur en aan de andere kant waar de serre moet komen is een laag muurtje. Het is nu bestrate tuin.
zondag 28 augustus 2016

Verwijdering schoorsteen

Wij hebben een twee-onder-1-kap woning gekocht die eind jaren 60 gebouwd is. Wij gebruiken geen open haard en de ruimte in de koof die voor bedrading gebruikt wordt is minimaal. We willen een verbouwing op de zolder doen. Het is handig als er dan ruimte vrijkomt van de koof + de ruimte die de schoorsteen zelf onder het dak inneemt. Het deel van de bovenkant van de schoorsteen dat zich nog onder het dak bevindt, rust op een betonnen plaat, waarna een en ander verder gaat in de koof. Graag willen wij dat de schoorsteen aan de buitenkant verwijderd wordt, dat het deel van de schoorsteen dat zich aan de binnenkant bevindt op zolder (1 a 1,5 meter lengte), verwijderd wordt, tevens dat de betonnen plaat verwijderd wordt (deze rust op een draagmuur) en de koof (op zolder) tot minimale proporties wordt teruggebracht. Op dit moment blijven de koven op de andere verdiepingen nog intakt. Graag horen we van u of het handig is dat u het stuk t/m de betonnen plaat doet of dat u ook de koof meeneemt. Graag zie ik uw offerte tegemoet. Tevens hoor ik of beschikbaarheid op korte termijn mogelijk is, zo snel mogelijk vanaf 14 september (wanneer de sleuteloverdracht plaatsvindt), aangezien de rest van de verbouwing afhankelijk is van deze schoorsteenverwijdering. Tot slot: onze woning bevindt zich in een welstandsvrij gebied, voor het geval dit uitmaakt ivm een eventuele vergunning.
zondag 28 augustus 2016

Betonvloer storten in een schuur

Het betreft een oude varkensschuur, de tussenmuren zijn er uit en het is een oppervlakte van 205 m2. De roosters moeten eerst met een laagje beton opgestort worden op hoogte van de rest, ongeveer 5 cm. Daarna moet er over het geheel een laag van 7 cm met betonmatten geplaatst worden. Het is makkelijk werken, een zijde is open, en de ruimte is goed bereikbaar.
zondag 28 augustus 2016

Betonnen fundering slopen

Slopen van een betonnen fundering clan 5m bij 3m. Huis is gevestigd aan de Vijverlaan te Sassenheim. Graag verneem ik wat de kosten zijn en een tijdsindicatie hoeveel uur werk het is.
zondag 28 augustus 2016

Stalen draagbalk onder het balkon vervangen

De stalen H-balk onder het balkon is verroest en dient vervangen te worden. Het blakon is ongeveer 4 m2 groot en hangt op de 1e verdieping.
zondag 28 augustus 2016

Uitbreiding bungalow

Uitbreiding van bungalow met een ruimte van 4x6 meter aangebouwd tegen een bestaande schoon metselwerk muur. Hoogte bestaande bouw is 3,30 meter. Voor de helft moet deze uitbreiding worden voor zien van een spouwmuur met de afm. Lxb 3m bij 2 m. De overige delen worden met kozijnen en deur ingevuld. Er moet tevens een fundering worden gemaakt met de afm. 4x6x4 meter. De gele grond zit op een diepte van 0,70 m. Op deze bouw komt een plat dak. Het metselwerk moet ook gevoegd worden.
zondag 28 augustus 2016

Betonrot

Rosmolensteeg
zondag 28 augustus 2016

Betonrot in balkon en boven raam herstellen

Ik wil graag betonrot op mijn balkon laten herstellen. Mijn balkon is 4 x 2 meter groot en hangt midden in winkelstraat. Er zit betonrot in een balk boven het raam van 3.5 meter breed. Er zijn al stukken uitgevallen aan de binnenzijde van mijn balkon.
zondag 28 augustus 2016

Verdieping op woning of nokverhoging meerder woningen

Graag zou ik met in gesprek willen treden over de mogelijkheden om bij 3 aaneengesloten woningen een tweede verdieping op de woning te realiseren.
zondag 28 augustus 2016

Herstel betonrot

De koop van mijn nieuw huis is bijna rond. Ik heb uit een bouwtechnisch rapport geconstateerd dat: wapening ligt plaatselijk bloot en er zijn scheuren waarneembaar, betonrot. Ik wil graag weten hoeveel deze reparatie gaat mij kosten en wanneer is het mogelijk in te plannen komende tijd.
zondag 28 augustus 2016

Gyproc plaatsen en verschillende kamers pleisteren

Er zijn 3 kamers waar de muren moeten worden gestuukt: De woonkamer, heeft muren met textuur die egaal moeten worden bezet, of gyproc tegen worden geplaatst. Op de eerste verdieping gaat het om 2 kamers met muren waar behang op zat, dit is verwijderd en de ruimtes dienen te worden gestuukt. In diezelfde 3 kamers moet een nieuw plafond worden geplaatst met gyproc platen. Op de begane vloer moet er een volledig nieuw plafond geplaatst worden, het vorige is al verwijderd. Op het eerste verdieping zijn de balken reeds aanwezig om gyproc tegen te plaatsen. De afmetingen van de kamers zijn ongeveer: Woonkamer: 30 m² Kamer 1: 10 m² Kamer 2: 12 m²
zondag 28 augustus 2016

Heipalen aanbrengen via voorboring

Er moeten bij mij nog 3 heipalen de grond in, deze dienen te worden (voor)geboord ivm trillingen. Het gaat hierbij om 3 boorpalen van 273 mm doorsnee, lengte ca 24 meter.
zondag 28 augustus 2016

Balkon plaatsen aan de achtergevel

Ik wil een balkon plaatsen aan de achtergevel op 3 hoog. Voorkeur voor een hangend systeem waarbij het balkon hangt aan kabels. Deurdoorgang maken niet meer nodig, alleen het balkon dus. Toestemming van VvE vereist, en uiteraard vergunning van gemeente (is beschermd stadsgezicht). Indien goede propositie, dan wellicht meer geïnteresseerde eigenaren (via VvE). Een steiger plaatsen is lastig.
zondag 28 augustus 2016

Aanbouw aan voorzijde laten bouwen

Aanbouw aan de voorkant van de woning. Ongeveer 7 bij 3 meter diep. Er is geen vergunning nodig. Er is al een deel uitgebouwd. Dat moet mogelijk verwijderd worden. Met een plat dak. Geen leidingwerk doortrekken. Doorbraak maken naar de aanbouw toe en een balk plaatsen. Casco oplevering. Een pdf van de woning is te downloaden of die kan ik u mailen.
zondag 28 augustus 2016

Vergunningsaanvraag en tekenwerk voor nieuw te bouwen woning regelen

Hulp bij vergunningsaanvraag en tekenwerk. Wij willen een woning met garage van c.a. 500 m3 laten bouwen
zondag 28 augustus 2016

Uitbouw met lichtstraat laten maken

Ik wil een uitbouw van 2,5 diep en 6 meter breed laten plaatsen. Een gemetselde aanbouw, tegen de bestaande gevel aan. De huidige gevel doorbreken. Met een plat dak en 1 of 2 stukken lichtstaat van in totaal 5 meter breed en 50 cm diep erin. De fundering moet nog gemaakt worden. Het teken- en rekenwerk is nog niet gedaan.
zondag 28 augustus 2016

Uitbouw en opbouw laten bouwen

Ik wil graag een uitbouw laten maken aan de achterzijde van mijn huis. Dit moet een bijkeuken (2 meter breed en 2,5 meter diep) en een extra woongedeelte (5 meter breed en 3,5 meter diep) worden. Boven de bijkeuken wil ik de bovenverdieping (2,5 meter breed en 2,5 diep) ook uitbouwen.
zondag 28 augustus 2016

Uitbouw laten maken

Achterzijde. 3 x 3 meter.
zaterdag 27 augustus 2016

Kelder voor nieuw te bouwen woning maken

Wij willen graag een kelder voor onze nieuwe te bouwen woning. De afmeting zal ongeveer 5x6 meter zijn. Wat zijn de kosten en bijkomende kosten voor deze kelder?
zaterdag 27 augustus 2016

Aanbouw tevens onderkelderd

Wij willen een aanbouw aan onze hoekwoning en deze tevens onderkelderen. Maat van de aanbouw is 6 x 2.40 meter en kelder daar onder wat groter. Hoor graag de mogelijkheden.
zaterdag 27 augustus 2016

Kelder onder toekomstige schuur realiseren

Wij zijn op zoek naar een kelder voor een nog te bouwen schuur. Voorbeeld maat 10 x 2,5 meter. Kunt u ons een prijs mailen van een prefab waterdichte kelder?
zaterdag 27 augustus 2016

Houtrot aan de uitbouw herstellen

Het houtrot aan buitenzijde uitbouw herstellen. De onderrand van de uitbouw aan de achterzijde, tuinzijde. De aanbouw is van 1994. Ik kan er foto's van sturen.
zaterdag 27 augustus 2016

Draagmuur verwijderen tussen de keuken en woonkamer

In verband met een open keuken willen wij graag de muur tussen de keuken en de woonkamer laten verwijderen. Momenteel zit hier al een doorgang in ter grootte van een deurkozijn. Het resterende deel dat er nog uit moet is ongeveer 2 bij 2,20 meter. Verder zijn wij benieuwd naar de mogelijkheden van wel of geen draagbalk?
zaterdag 27 augustus 2016

Draagmuur verwijderen

Wij willen graag weten wat het kost om onze draagmuur te laten verwijderen. Het gaat om het verwijderen van de muur , de stalenbalk erin maken deze hebben we al zelf, en ook nog een gat maken voor een kozijn in de wand ernaast. Ook willen we weten of je er een vergunning voor nodig hebt en of jullie die ook regelen inclusief constructie berekening. De balk die we hebben is een hea 100 met aan 2 kanten een strip tussen gelast.. we willen graag de prijs van de kosten.
zaterdag 27 augustus 2016

Aanbouw aan de achterzijde maken

Ik wil graag een aanbouw aan de achterkant van 6 meter breed en 2,5 meter diep. Er is nog geen fundering, tekenwerk of rekenwerk. Ik heb zelf een schets. Ik wil een aanbouw met aan de zijkanten gemetselde gevels. Aan de achterzijde met openslaande deuren of een schuifpui. De huidige achtergevel doorbreken. Met een plat dak. Wat zou me dit ongeveer gaan kosten? Waar moeten we rekening mee houden?
zaterdag 27 augustus 2016

Garage ombouwen tot woonruimte

Garage is nu niet of nauwelijks geïsoleerd. Er moet ook minimaal 1 raam in.
zaterdag 27 augustus 2016

Aanbouw aan bestaande bouw maken

Het betreft een offerte aanvraag voor een woning in aankoop. De woning is bestaande houtskeletbouw. Hieraan vast willen wij graag een aanbouw aan de achterzijde van de woning laten plaatsen, ook in houtskeletbouw. Er zal enkel een fundering nodig zijn en geen heiwerk. De buitenmuur van de woning zal moeten worden door gebroken. De aanbouw word 6 x 2 meter groot.
zaterdag 27 augustus 2016

Balkon verdiepen

Ons balkon is nu 1 meter diep en ongeveer 4 meter breed (eerste verdieping). Wij zouden er graag 60 cm aanplakken. De onderburen vinden een overdekt deel geen probleem. Graag zou ik een prijs indicatie/offerte tegemoet zien.
zaterdag 27 augustus 2016

Gemetselde aanbouw aan huis bouwen

Een gemetselde aanbouw met veel glas. De afmeting is nog niet bepaald. Er is ook nog geen vergunning aangevraagd. Het huis is 5 meter breed. Aan de achterkant willen we ongeveer 3 meter uitbouwen, naar de schuur toe. Het dak kan mogelijk doorgetrokken worden, dat hebben de buren ook gedaan. De openslaande deuren uit de achtergevel zouden we willen overzetten naar de aanbouw. Anders willen we een schuifpui.
vrijdag 26 augustus 2016

Overkapping aan de woning monteren

Ik wil graag een overkapping achter onze woning plaatsen. De afmeting zal 8 x 4 meter, moeten worden inclusief plat dak met 2 lichtkoepels en een balklaag met daarop platen plus dak. De boeien dienen van hout te worden en de staanders afgetimmerd. Kunt u de materialen separaat vermelden op de offerte?
vrijdag 26 augustus 2016

Uitbouw aan een nieuwbouwhuis bouwen

Uitbouw nieuwbouw 5.10 x 2.40 meter Met schuifpui, convectorput
vrijdag 26 augustus 2016

Opbouw aan de achterkant van de woning

Wij willen graag de gevel van de eerste verdieping aan de achterzijde laten doortrekken in een hoek van 90 graden. Er dienen raamkozijnen geplaatst te worden en een plat dak. De afwerking aan de binnenzijde zullen wij zelf doen, echter dient de gevel wel geïsoleerd te zijn en gedicht. Het is nog niet bekend of er een vergunning nodig is.

Partners

Partners van Casius