Aannemer nodig? Gratis offertes!


Offertes aanvragen

Aannemer

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:
Wilt u weten wat de kosten zijn om door een aannemer uit uw eigen regio uw wensen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij aannemers uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met aannemers uit uw regio in contact! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

U ontvangt van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met kostenspecificatie, na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.

16747 klanten bevelen onze aangesloten aannemers aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor goede aannemers uit uw regio bent u bij ons aan het juiste adres!

... Lees meer
Ook voor aannemers in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd voor: Vrijstaande woning laten bouwen, Dakopbouw voor twee naastgelegen woningen, Boerderij verbouwen, Aanbouw en/of dakopbouw bouwen, Verbouwing van het appartement, Prefab dakopbouw plaatsen, Aanbouw woning, Dakopbouw realiseren, Aanbouw en/of dakopbouw bouwen, Uitbouw met balkon bouwen, Compleet huis verbouwen, Aanbouw achter de woning bouwen, Uitbouw woonkeuken, Kamer bouwen op plat dak, Dakopbouw op plat dak.

Het complete overzicht van renovatie, verbouwing of aanbouw, uitbouw en dakopbouw aanvragen staat hieronder.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers:

 • 28-07-2015

  Houten opbouw door kunststof vervangen

  Ik wil mijn houten (rabat) opbouw van totaal ongeveer 30 m2 vervangen voor kunststof delen cq planken. Hoeveel kost dit mij als ik dit laat doen. Incl materiaal.
 • 28-07-2015

  Dragende buitenmuur verwijderen

  Het gaat om een huis met 3 verdiepingen waarvan de buiten draagmuur van de eerste verdieping gesloopt dient te worden en moet er een nieuwe draagbalk geplaatst worden. Deze draagmuur is 5 meter lang. Graag willen wij de kosten hiervan willen weten.
 • 28-07-2015

  Deurpost(en) verwijderen

  Ik wil graag een deur (of twee deuren afhankelijk van de prijs) vervangen voor een muur.
 • 28-07-2015

  Aanbouw achter de woning bouwen

  Aanbouw laten plaatsen aan de achterkant van mijn woning over de gehele breedte a 5,5 meter binnenmaat. We willen vanaf de buitenmuur 2,5 meter uitbouwen. Kozijnen zo breed mogelijk maar rond de 3,80 n van hout voorzien van HR++ glas en veiligheidssloten, twee openslaande deuren, 2 zijlichten en een bovenlicht. Platdak voorzien van bituum. Verder dient er voor de aanbouw een balkom te worden verwijderd en alleen het hekwerk dient weer terug te worden geplaatst. De binnenkant dient volledig te worden afgewerkt. Vloer wanden, electra etc. Buiten dient een lichtpunt en een waterkraan te worden gemonteerd. Verder dient er ook een muur aan de achterkant van de woning te worden gesloopt tussen de keuken en de woonkamer a 2,60m. Ook dit moet worden afgewerkt. Er is voor dit werk geen omgevingsvergunning benodigd!
 • 28-07-2015

  Schoorsteen renoveren

  Wij zouden graag onze schoorsteen laten renoveren de stenen zijn beschadigd en het lood is bijna helemaal weg het lekt nog niet naar binnen maar als het zo doorgaat gebeurt dat wel.
 • 28-07-2015

  Verbouwing

  In de woning komen er 3 wanden te vervallen, dit zijn ook dragende muren hier zal een staal constructie voor gemaakt moeten worden, op de tekening is te zien wat er vervalt. De vloer egaliseren na breken. Vloerverwarming erin maken 100m². Woonkamer voorkant 45m² houten vloer eruit en een broodjesvloer beton erin maken. (systeemvloer PS vloer incl. Afwerkvloer) HEA t.p.v. tussen muur keukens Uitbouw woonkamer 1,5mx5,8m met Schuifpui 3750mmx2420mm. Dakwerk kan uitgevoerd worden in balklaag, dakbeschot 18mm multiplex, isolatie 80mm pir, epdm, western red ceder boei, zinken kraal, loodslap in de gevel aanbrengen. Fundering vloer met vorstand 8,7 m² Stut en sloopwerk graag apart opnemen.
 • 28-07-2015

  Draagmuur slopen

  Slopen van een draagmuren : - plus minus 3 meter lengte, 2,5 meter hoog
 • 28-07-2015

  Slopen draagmuur

  Het betreft het verwijderen van een draagmuur over een lengte van 3 meter. De totale draagmuur is 7.50 meter lang. De afwerking doen wij zelf. Er zal wel een steunbalk geplaatst moeten worden.
 • 28-07-2015

  Badkamer, keuken en toilet boven installeren

  Wij hebben een huis gekocht en hiervan willen wij de keuken en de badkamer verbouwen. Ook willen bij boven een toilet extra creëren. Om de keuken gaat het om het leidingwerk. Het installeren van de keuken gebeurd al. De keuken is ongeveer 3. 15 bij 1. 89 m. De badkamer moet wel geïnstalleerd worden. Ook moeten hierbij de leidingen goed gelegd worden, al is de huidige badkamer ongeveer hetzelfde ingedeeld. Wij hebben een erg kleine badkamer van 1. 38 bij 1. 96. Boven willen wij een extra toilet creëren die er nog niet zit. Hier moeten dus ook leidingen naartoe. In een kamer willen wij gewoon een kleine ruimte maken waar het toilet komt. Hierbij moet dus ook gedacht worden aan muren en een deur. En zit geen standleiding.
 • 28-07-2015

  Schilderen, slopen, keuken en badkamer plaatsen

  In het appartement moeten de volgende werkzaam heden gebeuren : slopen van keuken en afvoeren oude keken . Vloer bedekking verwijderen en afvoeren circa 120 m. Schilderwerk plafond , ramen , deuren . Circa 20 ramen en 6 deuren. Eventueel plaatsen keuken en badkamer
 • 28-07-2015

  Draagmuur door latei of steunbalk vervangen

  In de eerste week van november zou ik graag een draagmuur van 2.30 meter hoog en 2 meter breed willen laten verwijderen. Er zit geen leidingwerk in de muur en de afwerking doen wij zelf. Er zal wel een latei/ steunbalk geplaatst moeten worden.
 • 28-07-2015

  Leidingen wegwerken en verplaatsen

  Startdatum kan in overleg. Ik wil nog een aantal leidingen, gas en water, wegwerken/verplaatsen en nieuwe laten leggen, water aanvoer en afvoer, voor de wasmachine en droger. Het betreft een bijkeuken. De plafondplaten moeten ook vervangen worden, maar bespreek ik graag na inzage van eerste offertes. Wanden Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken Vierkante meter: 10
 • 28-07-2015

  Vliering in de slaapkamer plaatsen

  Ik ga bod doen op deze woning en wil graag ongeveer weten wat het kost om een vliering te laten plaatsen in de grootste slaapkamer, met een vlizotrap. 3,70 x 4,70 m Zie foto's op funda, want er is al soort entresol/constructie aanwezig. Graag afwerkingsniveau van het plafond aangeven. Alvast dank!
 • 27-07-2015

  Geïsoleerde betonvloer storten in de garage

  We willen onze bestaande inpandige garage van 39 vierkante meter (4,40x 8,70) verbouwen tot een garage gedeelte en een was keuken. Deze offerte om navraag te doen naar de eventuele kosten voor het maken van een afgewerkte en geïssoleerde betonvloer.
 • 27-07-2015

  Deuropening maken

  Een opening maken en plaatsen van een stand. Deur in de woonkamer (woning is uit jaren 1939) dragende muur, netjes afwerken
 • 27-07-2015

  Verbouwing van de woonkamer en keuken

  Ik wil uit de woonkamer een groot gedeelte van de Muur verwijdert hebben, de achtergevel er grotendeels Uit en bij de achterdeur dicht gemaakt. Bij de woonkamer Een schuifpui en de muur naar de keuken dicht. En een Hoekkeuken plaatsen.
 • 27-07-2015

  Kiosk bouwen

  Kiosk voor verkoop van loempia’s en andere snacks van 16 m2 en 64 m3. Gevelopening van 12 m2 wat geheel moet kunnen openen en sluiten. Een kap wat aan de voorzijde 2 meter uitsteekt (overstek). Een kleine wc en veel kastruimte aanwezig. Afzuiging t.b.v. keuken apperatuur en friteuse. De locatie heeft weinig tot geen zonlicht. Strakke gevel (licht plaat materiaal). Verhoogde vloer van circa 30 cm (net als in een loempia kraam). De kiosk grenst aan twee zijden aan bestaande bouw. Overigens moet er ook nog nagedacht worden hoe de kiosk handig gesloten kan worden. Bouwtechnische keuzes zijn nog niet gemakt doordat we ons nog in de schetsontwerp fase bevinden.
 • 27-07-2015

  Slaapkamers maken op zolder

  Wij willen onze zolder verbouwen tot slaapkamer en hiervoor moeten er twee wanden met deuren geplaatst worden , en plafond en wanden geisoleerd en afgewerkt worden ,
 • 27-07-2015

  Fundering voor een veranda maken

  Wij willen graag een veranda aan ons achtergevel gaan maken. Over de hele breedte van het huis. Ongeveer 5 meter breed en 2.49 meter diep. Wij zijn er benieuwd wat dit ongeveer kost. Wij wonen in Moordrecht waar de grond vrij snel zakt. Vandaar dat een fundering noodzakelijk is. Wij horen graag van u.
 • 27-07-2015

  Verbouwing in de woning uit laten voeren

  Ik wil een Siergrindvloer van ongeveer 50 m2 laten verwijderen. Een keuken demonteren, nieuwe keuken plaatsen en de badkamer laten verbouwen.
 • 27-07-2015

  Meterkast een kwartslag draaien

  Wij willen onze meterkast een meter verder onze hal in en dan ook een kwartslag gedraaid hebben. Wat zijn hier de kosten van?
 • 27-07-2015

  Badkamer renoveren

  Ik zit met een badkamer met daarin een granito vloer. Aan de wand gedeeltelijk tegels. Hierboven en aan het plafond muurverf. Een wand met een radiator. Er staan een toilet, wastafel en wasmachine/droger. De vloer loopt schuin af tot in de douchehoek. Hier is een gewone douche met een thermostaatkraan. Ik zou graag de wanden volledig betegeld zien . Verder een muurtje van bijvoorbeeld glasblokken tussen de douche en de wastafel. Ook de vloer moet vernieuwd. Ik heb begrepen dat het verwijderen van de granito vloer vrijwel onmogelijk is, dus misschien hieroverheen tegelen. Dit geldt ook voor de wandtegels. Ook graag een oplossing om van de shcimmel aan het plafond en de muur boven de tegels af te komen. De woningbouw gaat de badkamers van de naastgelegen huurwoningen vernieuwen. Hier kunnen wij op 'meelifte", maar ik vind de geboden oplossing en vooral de prijs niet goed. Te duur voor te weining. Wat kunt u me bieden?
 • 27-07-2015

  Fermacell ondervloer vernieuwen

  Het gaat om het vervangen van een beschadigde fermacell ondervloer. De oude vloer moet verwijderd en afgevoerd worden. 118 m2 Er moet isolatie worden aangebracht onder de nieuwe fermacell vloer. Vervolgens moet er een nieuwe "dikkere" fermacell vloer worden aangebracht. 6 deuren moeten worden afgekort en er moet ongeveer 200 m2 aan wanden worden geschilderd.
 • 27-07-2015

  Renoveren en moderniseren woonhuis ruwbouw

  Ex-verhuur tussenwoning. 1. Aanleggen CV met 8 radiatoren (te verwarmen 175 M3 waarvan 65 M3 woonkamer (dubbelglas aanwezig) 2. Leidingwerk water en electra plus afvoeren vervangen (Vanuit de kelder is aan- en afvoerleidingen goed benaderbaar) 3. Bestaande groepenkast (3) uitbreiden tot ca 10 groepen) aanbrengen van vooral veel wandstopcontacten caStucwerk ca 220m2 wanden en ca 90m2 plafonds (waarschijnlijk bestaand stucwerk geheel verwijderen 50 jaar oud) 5. Houtenvloer woonkamer vervangen door cementvloer 30m2 6. Het idee is om een goede bouwtekening en bestek op te stellen. Afbouw in eigen beheer plaatsen sanitair, keuken. )
 • 27-07-2015

  Schadeherstel waterschade

  Vrijblijvende offerte na geleden waterschade Plaatsen container tbv opslag inboedel Verwijderen/afvoeren van 2 binnendeuren Verwijderen/afvoeren van 50m2 massief hardhouten Jatoba vloer Verwijderen/afvoeren 2 gipsplaten wanden (2x2,5m) Plaatsen nieuw plafond (dubbelplaats) in de aanbouw 10m2, rachelwerk is aanwezig gedeeltelijk isolatie aanbrengen (1,5 x 2m) Plaatsen 2 nieuwe gipsplaat wanden. Electra controleren dan wel vervangen. Stucwerk (glad) in de uitbouw (2x5x2,5m) Schilderwerk gehele uitbouw (2x5x2,5) Plaatsen ontvochtigers alvorens de nieuwe vloer te kunnen plaatsen Plaatsen nieuwe compleet afgewerkte massief hardhouten Jatoba vloer 50m2
 • 27-07-2015

  Muur slopen

  Graag wil ik een muur tussen 2 slaapkamers laten verwijderen en netjes laten afwerken. Het is niet duidelijk of deze muur een draagmuur is. De muur is 2.50 meter breed en 2.50 meter hoog.
 • 27-07-2015

  Herstelwerk plafond na lekkage

  Na een lekkage is mijn plafond toe aan een herstelbeurt. Omdat mijn huis te koop staat wil ik dit op zo spoedig mogelijk opnieuw laten verven. Voor zover ik kan inschatten betreft het schilderwerk en een klein stukje (glad) stucwerk. Er zitten wat kringen in het plafond. Het plafond beslaat denk ik zo'n 35 m2. Wat zouden jullie hiervoor rekenen en op welke termijn kunnen jullie eventueel langskomen (in Amsterdam)? Hartelijk dank voor de spoedige reactie met daarin een indicatie van kosten en wanneer het uitgevoerd kan worden.
 • 26-07-2015

  Vloerbalk vervangen of verstevigen

  Uit de bouwkeuring is gebleken dat de balken onder de vloer op 3 plekken verstevigd moeten worden. En wellicht vervangen moeten worden. Daarnaast is het vochtig onder de vloer, dit willen we ook graag oplossen. Kunnen jullie een indicatie geven van de kosten hiervoor?
 • 26-07-2015

  Dakreparatie van chalet

  Top van boom is door zijkant dak gegaan heeft de dakplaat geraakt de dooronder gelegen folie en houtplaten doorboord vervangen zal moeten worden dakplaat folie de dooronder houtplaten afdekplaten roosters etc snelheid geboden i.v.m. eventueel water overlast extra schade.
 • 26-07-2015

  Terrasoverkapping plaatsen

  Ik wil een terrasoverkapping laten plaatsen in de achtertuin, deze kan aan de achterkant van het huis worden gemaakt. De overkapping zal ca. 4,5 breed zijn met ca. 3 meter uitvan, maar dit moet mog exact worden berekend. De aannemer zal de terrasoverkapping ook moeten leveren. Dit mag zowel in hout als aluminium zijn, en met polycarbonaat dakplaten of golfplaten, eventuele ideeen voor andere constructies zijn ook welkom. Low budget aangezien het gaat om een huurhuis!
 • 26-07-2015

  Behangen

  Woonkamer behangen alle meubilair weg halen en weer terug zetten. Gang behangen met alle meubilair weg halen en op terug zetten.
 • 26-07-2015

  Palen heien voor tuinoverkapping

  Wij willen een tuinoverkapping maken die vast aan het huis zit. Hiervoor heb ik 2 heipaaltjes nodig. De overkapping zal 6 x 3.5 meter worden met een dak met daarop dakpannen. De bereikbaarheid van de werkplek is goed.
 • 26-07-2015

  Zolder isoleren

  Wij zouden graag van de zolder een slaapkamer willen maken. Daarvoor moet hij eerst goed geïsoleerd worden. Het gaat m. N om warmte/kou isolatie/dampremmend en tegen stof die nu door het dak heen komt. Tot de nok is het ongeveer 350 cm, de breedte aan weerszijden van het dak is ongeveer 370 cm, tussen de balken ong. 125 cm. Het dak heeft een totale oppervlakte van ong. 37 vierkante meter. Bij het onderste schuine gedeelte mag het recht afgewerkt worden, vanaf vloer tot eerste balk, met een soort schuifsysteem. De zolder heeft al een aparte berging en het muurtje naar die berging met de deur erin zouden we ook met gipsplaat willen laten afwerken en daartussen uiteraard ook isoleren , waardoor de ontstane slaapkamer volledig geïsoleerd wordt. Het muurtje heeft een totale oppervlakte van ong. 13 vierkante meter. We schaffen de materialen zelf aan bij de Gamma. We dachten aan glaswolrollen met dampremmende folie en gipsplaten ter afwerking. Ik heb foto's bijgevoegd van de zolder (dak en muurtje van de berging). We zouden de zolderkamer liefst zo snel mogelijk gerealiseerd willen zien.
 • 26-07-2015

  Verdieping op huis bouwen

  Ik heb momenteel een hoekwoning die op de 1e verdieping een puntdak heeft. Mijn vraag is of het mogelijk is om het dak eraf te halen en vanaf de begane grond een hele verdieping er tussen te metselen incl. kozijnen en dan het oude dak er weer op te plaatsen. Is dit mogelijk? Ook i.v.m. de buren en over wat voor bedrag praten we dan ongeveer? Het gaat alleen om de casco bouw: alleen de muren omhoog metselen, kozijnen plaatsen en balken voor de zolder plaatsen en het dak er weer op. Het leidingwerk verzorg ik zelf. Maten woning: 950 cm x 600 cm. Er zijn geen tekeningen van het huis beschikbaar.
 • 26-07-2015

  Vervangen onderdorpel openslaande deuren

  De onderdorpel en onderste 10 cm van kozijn van de openslaande deuren moet vervangen worden. Het is een kozijn op de eerste verdieping, bij een balkon. De deuren slaan naar binnen toe open. Het kozijn is van Vurenhout, in ieder geval geen hardhout. Het kozijn heeft een breedte van 179 cm en 201 cm. Als alternatief het kozijn vervangen en de deuren overzetten maar dat is afhankelijk van de kosten. Graag een indicatie per mail.
 • 26-07-2015

  Garage en bijkeuken opknappen

  Plavuizen leggen, muren en plafond afwerken en schilderen
 • 26-07-2015

  Trappen en overloop renoveren

  IK wil mijn trappen laten renoveren, trap 1 is een trap met 2 bochten, trap 2 is een rechte trap, en de overloop.
 • 26-07-2015

  Chalet uitbouwen

  Wij willen graag onze chalet uitbouwen: lengte 9 meter breedte 3 meter met plat dak kunststof kozijnen en goede isolatie. Het type chalet waar de aanbouw tegen aan moet is Grutto van het merk Likon. Graag zouden wij offertes willen krijgen wat dit gaat kosten. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen of mailen.
 • 25-07-2015

  Schuin dak recht optrekken

  Woning 5 meter breed, loopt schuin vanaf 1e verdieping tot zolder
 • 25-07-2015

  Draagmuur slopen

  Slopen draagmuur tussen keuken en huiskamer, lengte 3,75.
 • 25-07-2015

  Zolder verbouwen en badkamer renoveren

  8 jaar geleden ben ik vanuit een asielzoeker in het huis gezet waar ik nu woon met mijn 3 kinderen we kregen maar 5000 euro aan verbouwing en spullen in het huis. Paar jaar geleden heb ik een vechtscheiding moeten meemaken en dat is jammergenoeg niet afgelopen tot een paar weken geleden. Ik heb daardoor net genoeg geld ov er gehouden voor schoolboeken aan mijn 2 dochters. De zolder moet verbouwd worden omdat mijn dochter daar haar slaapkamer moet worden voor de middelbare school. Ook zitten we met een heele oude badkamer die we ook graag willen verbouwen omdat we het zelf helemaal niet fijn vinden om er te zijn jammer genoeg heb ik niet genoeg geld voor de verbouwing Op hoeveel zal ik uitkomen als Julie de verbouwing doen?
 • 25-07-2015

  Prijsindicatie spanplafond

  Betreft plafond in recreatie woning totaal +/- 100 vierkante meterslaapkamers, woonkamer ( L vormig, is echter 6 bij 7. ) gang. Mijn vraag is dus of dit qua maten mogelijk is, zo niet is er een alternatief. En natuurlijk wat gaat het ongeveer kosten.
 • 25-07-2015

  Behangen hal en overloop

  Ik wil graag de hal b.g. en de overloop,1e etage, laten behangen met glasvliesbehang. Het betreft in totaal 16 m2. Het behang met een patroon (4 rol) heb ik al aangekocht. De muren zijn kortgeleden opnieuw gedunpleisterd. Nu resteert behang snijden,lijm aanbrengen, behang aanbrengen. Ik heb geen behangtafel, geen behanglijm, geen passend gereedschap.
 • 25-07-2015

  Dakopbouw maken

  Ik wil op een plat dak met klein berg zolderpuntje een dakopbouw met 2 kleine dakkapellen+trap. Ca 3 m bij 10 m. Afgewerkt met gipslaten.
 • 25-07-2015

  Gedeeltelijke renovatie.

  Zie toegevoegd document
 • 25-07-2015

  Draagmuur verwijderen

  Verwijderen draagmuur in keuken lengte 3,75.
 • 25-07-2015

  Knieschotten laten maken

  Ik ben opzoek naar iemand die op zolder onder de schuine kap knieschotten met schuifdeurtjes en/of eventueel een lade kan maken. Het is in een nieuwbouwwoning waar wel al een draagsysteem onder zit en de knieschotten zijn nu dicht d.m.v. een houten plaat. Lengte is: 1 x 4 meter en 1 x 5 meter. Dit is ongeveer 1 meter hoog. Is het mogelijk om hier een offerte voor te krijgen?
 • 25-07-2015

  Dakopbouw plaatsen

  Wij willen een offerte ontvangen voor een dakopbouw op een plat dak van een drive-in-woning. De opbouw moet een puntdak hebben met aan 2 kanten, de smalle kanten, een dakkapel. De maten zijn 4,5 bij 12 meter. Tevens moet er een vaste trap komen en de buitenzijde dient onderhoudsvrij te zijn. Graag ontvangen wij een offerte voor een casco opbouw en ene offerte voor een volledige afgewerkte opbouw. Het is niet bekend of er een offerte voor aangevraagd dient te worden. De buren hebben wel al een opbouw.
 • 25-07-2015

  Gipsen tussenwandje plaatsen

  Ik wil een gipsen tussenwand laten zetten. Een lengte van 2.10 meter bij hoogte 2.55 meter, als afscheiding tussen open keuken en de huiskamer. Op de vloer ligt nu een laminaatvloer. Verdere wensen bespreek ik graag op afspraak.
 • 25-07-2015

  Balkon oude coating verwijderen en nieuwe Oxan coating aanbrengen

  Ik zou graag mijn balkon opnieuw laten coaten: oude laag eraf en dan wat nodig is om de nieuwe laag oxan coating aan te brengen Balkon wordt geschat op ongeveer 5m2