Gratis Aannemer offertes!


Offertes aanvragen

Aannemer

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:
Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

17284 klanten bevelen een bij Casius aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

... Lees meer
Ook voor een aannemer in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: woning bouwen in jaren '30 stijl, nieuw te bouwen herenhuis, nieuwe woning bouwen, vrijstaande woning bouwen, voormalig hotel renoveren, tussenwoning op een kavel bouwen, bouwen woning, kelder laten maken, funderingsherstel en kelder bouwen, kelder bouwen voor extra bergruimte, souterrain vergroten, woning in de achtertuin maken, kelder onder de hoekwoning maken, kelder onder bestaande woning bouwen, kelder onder een bestaande woning laten maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer:

 • 05-05-2016

  Uitbouw

  Win willen een Uitbouw van 3x5m met licht straten
 • 05-05-2016

  Draagmuur verwijderen

  Het verwijderen van een draagmuur van ong 2. 5 mtr. En het dichtmetselen van de huidige ingang van de keuken.
 • 05-05-2016

  Aannemer

  Houten vloer vervangen voor betonnen vloer
 • 05-05-2016

  Stukadoor

  . Ik wil graag stucwerk van de muren in de keuken en de gang. Achterwand keuken wil ik graag betonstuc waterwerend.
 • 04-05-2016

  Daklicht

  Wil meer licht in een ruimte met plat dak. Zit al een lichtkoepel. Een lichtstraat of lichtkoepel laten plaatsen in het dak.
 • 04-05-2016

  Zoster aftimmeren

  We krijgen eind juni een nieuwbouw woning in Magnolialint the Limmen. De zolder heeft twee slaapkamers, maar deze moeten nog mooi afgewerkt worden. De kamers op zolder en overloop hebben in de nok en aan de zijkanten spaanplaten. Mogelijk dat dit afgewerkt kan worden met stucplaten oid. Tevens willen we van de loze ruimtes onder het schuine dak op zolder schuifkastjes maken.
 • 04-05-2016

  Houtworm 1maand

  Zie je gaatjes in het hout: Nee. Zie je boormeel liggen: Nee. Preventief behandelen blootgelegde zolderdakbeschot/balkenlagen annex dakkapellen
 • 04-05-2016

  Traprenovatie

  Trap 13 treden en kwart draai. Afwerking: Laminaat
 • 04-05-2016

  Traprenovatie

  Ik wil mijn trap laten opknappen. Ik wil de trap laten bekleden met hout of laminaat. Het betreft een dichte trap met 2 draaien en de trap heeft 13 treden. Op de trap ligt momenteel vinyl.. Afwerking: Laminaat
 • 04-05-2016

  Uitbouw maken

  Graag ontvang ik een indicatie van de kosten voor een uitbouw. Betreft een twee-onder-een-kap-woning uit 1984 en een uitbouw van 1,6 meter diep en 5,9 meter breed. De linkerzijde moet gemetseld worden, de rechterzijde grenst aan de garage en er moet een plat dak op komen. De nieuwe achtergevel moet bestaan uit twee openslaande deuren, links van de deuren helemaal van glas en rechts gemetseld met wellicht een raam. De uitbouw dient als verlening van de huidige woonkamer en keuken.
 • 04-05-2016

  Maken Fundering

  Ik wil een fundering voor mijn garage en heb een betonpomp, bekisting, betonstaal voor fundering, betonstaal netten voor vloer 8 – 150 onder en bovenlaag vloer dikte 200 mm. Graag ontvang ik van u een offerte voor de fundering.
 • 04-05-2016

  Dragende muur doorbreken en balk plaatsen

  Voor een nog aan te schaffen huis willen wij graag vooraf een inschatting wat het ongeveer kost om een draagmuur door te laten breken en een draagbalk te laten realiseren. Het stucwerk valt buiten deze offerte, dat voeren we zelf uit. Het betreft een muur van ongeveer 2,70 meter. Wij horen graag wat deze klus ongeveer gaat kosten
 • 04-05-2016

  Schuifpui in keukenmuur maken

  Graag willen wij een offerte voor het plaatsen van een schuifpui of toegangsdeur in de buitenmuur van onze keuken. Dit omdat we nu vanuit de keuken niet naar onze tuin kunnen. Er zit een hoekraam met een vensterbank en een verwarming in deze gevel. Kunt u ons adviseren in de mogelijkheden en kosten?
 • 04-05-2016

  Appartement opknappen

  Wij krijgen op 1 juni de sleutel van ons nieuwe appartement en in de maand juni willen wij dit laten opknappen. Van de werkkamer wil ik een slaapkamer, deze is nu toegankelijk via twee openingen (zie plattegrond) in de muur en dit moet worden dicht gemaakt. Het breedste stuk (van ongeveer 1,20m) moet worden dicht getimmerd/gemetseld en op de andere plek moet een kozijn plus deur worden geplaatst. In deze woning is 12 jaar gerookt en de wanden zijn geel. Ik wil de wanden plus plafonds laten witten of spackspuiten, op dit moment zit er spachtelputz op. Wat licht herstel werk, in totaal is het ongeveer 350 vierkante meter. De massief houten eiken vloer, a 105m2 schuren en lakken (goede harde lak goede lak). Staande toiletpot vervangen plus de kraan van het fonteintje vervangen. Graag ontvang ik een offerte.
 • 04-05-2016

  Souterrain uitgraven

  Ik ben voornemens om een woning in Rotterdam aan te schaffen welke beschikt over een souterrain, zodat deze verder uitgediept kan worden en als leefruimte kan worden gebruikt. Graag ontvang ik meer informatie over de kosten, duur en werkwijze alvorens tot aanschaf over te gaan.
 • 04-05-2016

  Draagmuur uitbreken

  Ik wil graag een draagmuur van 2 meter laten uitbreken/ zagen ( wordt een nis/doorgang naar de uitbouw). De muur is ongeveer 7 meter lang. En ondersteunen met stalen constructie. Het gaat om een dragende buitenmuur. Aan deze muur zit nu een uitbouw woning komt uit 1986. De constructie moet uiteraard goed berekend worden, omdat dit een dragende muur is en het puin moet worden afgevoerd.
 • 04-05-2016

  Schuur groter maken

  Ik wil graag dat mijn schuur langer word gemaakt, zodat ik meer ruimte heb. Ik wil dat mijn schuur tot het hek wordt uitgebouwd als 1 geheel. Ik gok op een 5/6 meter erbij.
 • 04-05-2016

  Open haard totaal verwijderen

  Ik wil graag de open haard verwijderen in mijn woning. Ik wil de inrichting van mijn woonkamer veranderen en dan zit de open haard in de weg. De open haard is gevestigd in de woonkamer, kinderkamer en de bergzolder. Als de open haard van de woonkamer en kinderkamer verwijderd is vind ik het al prima! Kunt u tijdens het opsturen van de vrijblijvende offerte ook een beschrijving meezenden een stap voor stap wat u gaat doen voor dat geld? Graag wil ik er zelf totaal niets aan doen. Ik hoor graag van u.
 • 04-05-2016

  Balkons maken en renoveren

  Wij zijn bezig met een klus in Arnhem waar wij 3 heren huizen gaan renoveren, er komen 4 nieuwe balkons en er moet 1 balkon gerenoveerd worden. De nieuw balkons hebben een totaal lengte van 23 M1. Wij zijn op zoek naar een specialist in balkons maken en renoveren.
 • 04-05-2016

  Asbesthoudend plafond verwijderen

  Het plafond van ons garage is circa 3 x 6 meter groot en bevat waarschijnlijk asbest. Er is nog geen controle geweest of het inderdaad om asbestose gaat, deze controle wil ik laten uitvoeren en indien nodig, de asbest laten verwijderen. De garage is geschieden van het huis en gebouwd rond 1970.
 • 04-05-2016

  Dubbele nokverhoging uitvoeren

  Dubbele nokverhoging
 • 04-05-2016

  Deuropening zagen en deur plaatsen

  - ruimte voor bestaande deur met muurzaag maken - kozijn leveren en plaatsen - deur hangen/stellen
 • 04-05-2016

  Schuifpui plaatsen, balkon vervangen en gietvloer aanbrengen

  Wij willen: 1. Het balkon aan ons huis vervangen door een metalen balkon van ongeveer 14 m2 met een trap naar de tuin (er is geen vergunning voor nodig). 2. In een nu blinde muur een schuifpui op maat aanleggen. 3. In de woning een gietvloer aanleggen, ongeveer 100 m2, momenteel is het een betonvloer met verflaag.
 • 04-05-2016

  Opening in draagmuur maken

  Ik wil graag in de dikke betonmuur tussen de woonkamer en de garage een opening laten maken van ongeveer 90 centimeter breed. Ik ben benieuwd naar de kosten hiervoor.
 • 04-05-2016

  Kunststof geveldelen leveren

  Ik wil het boeiboord rondom mijn carport vervangen en heb interesse in uw product. Ik wil graag een offerte ontvangen voor het benodigde materiaal. De afmeting van het boeiboord is: Hoogte = 41 cm (inclusief 3 cm daktrim) Lengte zijkanten 560 cm Lengte voorkant 364 cm totaal dus een lengte van bijna 15 meter. Kleur: gebroken wit.
 • 04-05-2016

  Overkapping bouwen

  Ik wil graag een houten overkapping tussen mijn woning en de schuur van de buren laten maken. De overkapping wordt van hard hout met een plat dak bedekt met bitumen. De overkapping voor 2 x 3 meter groot. Een vergunning is nog niet aangevraagd, het is mij niet duidelijk of dit nodig is.
 • 03-05-2016

  Aanbouw

  - De bestaande klinkers eruit halen - Het uitgraven van de vloer - Het uitgraven van de fundering voorkant aanbouw - Het leggen van de EPS vloerisolatie 10cm dik - Het bewapenen van de ruwvloer met staalmatten rond 5 - Het storten van de vloer en fundering met beton - Het opmetselen van de 2 penanten links en rechts voorkant aanbouw - Het voegen van de penanten - Het plaatsen van een HEA stalen balk aan de voorkant op de penanten - Het leggen van de balklaag met 2 revelingen voor de lichtkoepels 1000x1000mm - Het leggen van de pellosfloor platen op de balklaag - Het leveren en plaatsen van 2 lichtkoepels 1000x1000mm - Het dak voorzien van isolatie, dakleer, hemelafvoer, dakdoorvoer voor de afzuiging en een trim - De zijkanten voorzien van regelwerk isolatie en gipsplaten - Onderkant dak voorzien van regelwerk en gipsplaten - Het inzagen van de borstwering van de bestaande achtergevel - Het eruit halen van het metselwerk onder en naast de bestaande raam - Het verplaatsen van stroom in huidig metselwerk - Het verplaatsen van huidig waterpunt naar nieuwe penant - Het eruit halen van de bestaande kozijnen ,loopdeur en raam achtergevel - Het plaatsen van een hardhout dubbele schuifdeur (3680x2420 - Het leggen van de vloerverwarming en aansluiten op de huidige pomp - Stroom aanleggen in de aanbouw beide zijde dubbel stopcontact - Het aanbrengen van 6 inbouwspots in het plafond - Het maken van een smeervloer met tegels in de specie ( tegels leveren door eigenaar zelf) - Het inwassen van de tegelvloer - De bestaande afzuiging verlengen met flexibele pijp naar de dakdoorvoer - Het stukken van de gemetselde penanten en bestaande achtergevel aanbouw - alle nieuwe wanden en plafond aanbouw met bestaande achtergevel binnen en buiten voorzien van spuitwerk - Het plaatsen van een hardhout harmonicadeur 4772x2750
 • 03-05-2016

  Metselwerk en dak schuur vernieuwen

  Grote schuur (5 x 10 meter). Metselwerk en vervanging dak. Opties: plat dak of puntdak. Het is een bestaande puntdak vervangen of naar een plat dak. In eerste instantie kostenopgave.
 • 03-05-2016

  Serre aan huis bouwen

  Voor een huis in aankoop willen wij graag de mogelijkheden laten bekijken en offreren voor het plaatsen van een glazen serre met schuifpui. De woning zal worden doorgebroken zodat de serre een extra leefruimte van de woning word. De serre willen wij van isolatie glas en de serre word 3.6 x 4 meter groot. Heiwerk en een vergunning is niet nodig.
 • 03-05-2016

  Uitbouw achter appartement plaatsen

  Ik wil een uitbouw achter mijn appartement laten plaatsen. De uitbouw zal ongeveer 4x4 zijn. Onder die uitbouw zou eventueel een kelder geplaatst kunnen worden, vanuit de gemeente mag die 4,5 diep zijn en mijn tuin kan die makkelijk 6 meter breed zijn. Graag zou ik hier met jullie eens over praten. Groet, Niels
 • 03-05-2016

  Balkons van appartementenblok renoveren

  Het gaat om een vrijblijvende offerte voor de renovatie van 6 balkons van een appartementenblok in Haarlem. Er is sprake van betonrot. De balkons zijn 1 meter diep en 2.50 meter breed.
 • 03-05-2016

  Tussenmuur deels verwijderen

  Wij willen de muur tussen de keuken en kamer laten verwijderen. Deze muur is een gedeeltelijke draagmuur. De vloeren zijn van beton. Volgens de tekening is de muur 110 mm dik. Het betreft een appartement op de begaande grond met 2 etages.
 • 03-05-2016

  Draagmuur met deuropening verwijderen

  Wij willen een draagmuur tussen keuken en woonkamer laten verwijderen. Deze muur is ongeveer 3.50 meter breed, waaronder een deuropening. Er moet een balk geplaatst worden waarvoor ook nog een constructieberekening gemaakt moet worden. In de woonkamer ligt parket en in de keuken liggen plavuizen, dus er moet wel het een en ander afgedekt worden. We willen dit project over zo'n 4 weken laten uitvoeren. Er zit stroom in de draagmuur die verwijderd moet worden en in de keuken hangt er een cv aan, die kan er af en leiding afgestopt (dit kunnen we eventueel zelf doen).
 • 03-05-2016

  Verzakte houten garage opkrikken

  Onze tuin is enorm verzakt de laatste jaren en daardoor staat mijn houten garage nu ook te laag. De garage meet 630 x 330 cm en is los op de bestrating geplaatst. Ik wil de garage ongeveer 15 cm omhoog laten krikken en er dan stelmateriaal onder laten plaatsen. Wij zullen dan later de bestrating gaan ophogen. Ik wil bedrijven uitnodigen om de situatie hier te beoordelen en ontvang daarna graag een prijsindicatie.
 • 03-05-2016

  Vouwpanelen in serre plaatsen

  Ik wil graag mijn serre op een snelle manier af kunnen sluiten.De buitenmaten van de serre zijn 6.38 bij 2.50 meter. Zelf dacht ik aan een harmonicadeur maar wellicht heeft u goed ideeën? Er zijn foto's beschikbaar.
 • 03-05-2016

  Draagmuur keuken verwijderen

  Ik wil graag een draagmuur tussen mijn keuken en eetkamer verwijderen. Het betreft de rechter muur op de foto. Aan de andere kant (in de keuken) loopt een leiding van de radiator. 2.5 hoog en 4 meter breed
 • 03-05-2016

  Nieuw te bouwen herenhuis

  Ik heb een optie op een bouwkavel in Almere. Er mag daarop alleen een herenhuis worden gebouwd. Het gaat om de kavel: HKW 349. Bekijk aub de kavel paspoort. Graag verzoek ik u mij een offerte te sturen. Ik wil 4 etages bouwen. Elk etage is een apart 'appartement', met eigen keuken en badkamer/toilet. Het gaat om eenvoudige etages voor studenten, mijn kinderen. Op de begane grond wordt het een 2 kamer appartement, op de overige 3 kamer. Het gebouw is officieel niet gesplitst in 4 appartementen, omdat het mijn kinderen zijn die daar gaan wonen. Centrale ingang, met een deur naar de begane grond, de overige appartementen bereikbaar via de trap in de centrale hal, steeds naar eigen verdieping. Afmetingen zijn 8 x 12 meter, misschien met een terras/frans balkon. Graag rekening houden bij het bepalen van de aanneemsom, dat ik mijn buren ook ga vragen om samen te bouwen, scheelt in prijs. Zij hebben ook een kleine budget. Zij hebben mij al gevraagd of wij het heiwerk samen kunnen doen om voordeliger uit te komen. De andere buur heb ik nog niet gesproken, misschien is het ook interessant voor hen. Daar wacht ik mee contact op te nemen, nadat ik de offerte heb ontvangen. Mijn maximale budget voor de woning zelf is €150.000,-, de kavel kosten zijn dan al in een aparte post opgenomen.
 • 03-05-2016

  Stahoge zolder aftimmeren

  Ik heb een zolder op stahoogte die ik graag wil laten afwerken. Ik wil graag aan 1 zijde opbergkasten en de wanden laten afwerken en een vloer laten leggen. De zolder is ongeveer 4 x 2.5 meter groot met op het hoogste punt een hoogte van ongeveer 1.9 meter.
 • 03-05-2016

  Fundering aanleggen voor terras

  Ik wil graag een terras aanleggen, achterin ons tuin. Echter wil ik dit terras bestraten met keramische tegels. Graag wil ik als ondergrond een fundering gebruiken. Het hoeft geen extra muren te dragen. Wellicht op termijn 4 palen op de hoeken, voor een eventuele doek voor de zon. Het terras zal ongeveer 35 m2 groot worden.
 • 03-05-2016

  Houtworm in kozijnen bestrijden

  We hebben in twee kozijnen gaatjes zitten (zijn niet eerder opgevallen - houtworm), en willen deze graag beoordeeld en indien nodig behandeld hebben.
 • 03-05-2016

  Uitbouw realiseren

  Wij willen een uitbouw realiseren van 5.10 bij 2.50 meter. Met openslaande deuren en als het kan 4 palen geslagen. De ruimte dient wind en water dicht opgeleverd te worden. Wel dient het elektra doorgetrokken te worden en een vorstvrije buitenkraan gemonteerd. Verder zou ik graag separaat willen weten wat een lichtkoepel kost. De precieze afmetingen hiervan weet ik niet. Graag hoor ik van u wat de prijs hiervan is.
 • 03-05-2016

  Zolder verbouwen en vaste trap plaatsen

  Vaste trap van eerste verdieping maken. Gat zagen voor vaste trap Dakkapel plaatsen van 270 centimeter Koof om schoorsteen schouw maken 10 wandcontactdozen inbouw plaatsen Muren stucen.
 • 03-05-2016

  Houtworm opsporen en verwijderen

  Zie je gaatjes in het hout: Ja. Zie je boormeel liggen: Ja. Ik wil graag dat er iemand komt kijken en een vrijblijvende offerte maakt voor de verwijdering van de houtworm dat het er is is zeker
 • 03-05-2016

  Woning uitbouwen

  We hadden elkaar gister aan de telefoon. Ik heb een woning gekocht in Bos en Lommer en wil graag gaan uitbouwen voordat ik erin trek. Het gaat om een uitbouw van 3 meter diep, 6m30 breed. Gemetseld, met houten kozijnen (enkele schuifpui 4m, tuindeur en melkmeisje -- zie tekening) Ook zou ik een lichtstraat in de uitbouw willen. Verder wil ik een portaal in de middelste dragende muur laten maken. Als jullie een indicatie kunnen geven van kosten en planning dan kunnen we kijken of we volgende stap willen maken. Bij voorbaat
 • 03-05-2016

  Schouw slopen en stukadoren

  Ik wil mijn gemetselde schouw met openhaard en plateau laten verwijderen. In de schouw zit een dubbelwandige metalen rookgasafvoerpijp, die moet blijven. Ik wil daar op een later moment een vrijstaande houtkachel op aansluiten. Ik wil ook de muren en het plafond laten stuken. Het puin moet worden afgevoerd. Ik maak graag een afspraak om de situatie te laten beoordelen en ontvang daarna graag een gespecificeerde offerte.
 • 03-05-2016

  Dragende muur doorbreken

  Wij zijn op zoek naar iemand die op korte termijn in het huis de muur van woonkamer naar keuken kan doorbreken. Het is een dragende muur. Het door te breken deel is ongeveer 2.30/2.40 meter breed en 2.10 meter hoog. Daarnaast willen we een doorgang naar de kruipruimte laten maken door een muur in de kelder. Wij zoeken iemand die op korte termijn (bij voorkeur deze week) langs kan komen voor een beoordeling en offerte en dan zo spoedig mogelijk kan doorbreken.
 • 03-05-2016

  Eternietplaten dakbeschot verwijderen

  Wij hebben een woning uit 1920 waarbij het dak is afgetimmerd met eternit platen. Wij overwegen om deze te laten verwijderen, maar zouden hiervoor graag een prijsindicatie ontvangen. Het dak is 5.50 meter breed bij 10 meter lang (puntdak).
 • 03-05-2016

  Schoorstenen met asbest verwijderen

  Onze schoorsteen bevat asbest aldus de schoorsteenveger. De openhaard is op de begane grond. Het huis heeft 1 etage boven de begane grond. Wat zijn de typische kosten voor het verwijderen van de asbest? Wat zijn de kosten als we het kombineren met de buurman (exact zelfde huis).
 • 02-05-2016

  Asbest golfplaten verwijderen

  We hebben een garage met een dak van 7.50 bij 3.50 meter met waarschijnlijk asbesthoudende golfplaten. Het gaat alleen om het verwijderen en afvoeren.
 • 02-05-2016

  Asbest kachelpijp verwijderen

  Ik heb een kachelpijp met asbest. De pijp is ongeveer 8 meter lang. De pijp is redelijk bereikbaar. Ik denk dat de pijp in de schoorsteen gemetseld zit. De pijp loopt van boven tot beneden in het huis. Ik wil de pijp graag verwijderen.