Aannemer nodig? Gratis offertes!


Offertes aanvragen

Aannemer

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:
Wilt u weten wat de kosten zijn om door een aannemer uit uw eigen regio uw wensen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij aannemers uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met aannemers uit uw regio in contact! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

U ontvangt van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met kostenspecificatie, na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.

16449 klanten bevelen onze aangesloten aannemers aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor goede aannemers uit uw regio bent u bij ons aan het juiste adres!

... Lees meer
Ook voor aannemers in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd voor: Bouwen van een casco woning, Kelderbouw: kelder bouwen, Boerderij renoveren en verbouwen, Casco dakopbouw laten plaatsen, Stenen aanbouw voor kangeroewonen maken, Renovatiewerkzaamheden aan een monumentaal pand, Uitbouw van 2 verdiepingen bouwen, Kelder bouwen onder een stolpwoning, Uitbouw met opbouw laten bouwen, Aanbouw bouwen aan een woning uit 1926, Bungalow uitbouwen met een aanbouw, Uitbouw achter het huis bouwen, Volledige renovatie van een koophuis, Woning vergroten met een uitbouw, Aanbouw naast de woning bouwen.

Het complete overzicht van zolderverbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of verbouwing aanvragen staat hieronder.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers:

 • 29-03-2015

  Zolder verbouwen en dakkapel plaatsen

  Plaatsen grote dakkapel achterkant. Scheidingswand voor twee slaapkamers. Isoleren en stukken van dak en wanden. De verdere afwerking verzorgen we zelf.
 • 29-03-2015

  Woning uitbouwen aan de achter- en zijkant

  We willen achter 3 meter diep naar buiten. En omdat we ook een zijaanbouw willen en daar ook 3 meter naar buiten gaan. Word de totale breedte 8. 30 meter. We willen waar aan de zijkant de openslaande deuren zijn daar naar buiten. Met een schuifpui 2 delig. Heb zelf al een tekening gemaakt alleen de maten kloppen niet precies. Maar we willen wel dat aanzicht hebben. En gelijk aansluitend een garage aan de zij aanbouw van 6x3
 • 28-03-2015

  Aanbouw met openslaande deuren bouwen

  Ik wil een aanbouw aan mijn huis. Het gaat om 2,5mtr diep en 3,5 mtr breed. In het dak wil ik een lichtkoepel. In de achterkant wil ik openslaande deuren. De bestaande buitenmuur moet er tussenuit. Als de leidingen en afvoer voor keuken geplaatst zijn moet er nog een vloer in. Het geheel casco opleveren.
 • 28-03-2015

  Open keuken maken

  De keuken wil ik openmaken zodat er een directe doorgang is naar de woonkamer. De lengte van de totale muur (=draagmuur) is ongeveer 3. 6m, waarvan is zo veel als mogelijk van wil slopen. Ook wil ik het zo hoog als mogelijk is verwijderen (hoogte tot plafond is ongeveer 2. 7m). De woning komt uit de jaren '70 en het is een tussenwoning in Gouda (2803EG, nummer 9). Door de muur lopen elektriciteitsleidingen die verplaatst moeten worden (het liefst ook door jullie). De woning staat nog leeg en ik wil er rond mei/juni in trekken (zie afbeeldingen).
 • 28-03-2015

  Zolder compleet verbouwen

  Wij wonen in een relatief nieuw huis. Bouwjaar 2009, volledig geisoleerd. Zolder ook. Het gaat om een zolder (~40 m2) onder een nokdak. Wij zouden in die zolder volgende willen doen; -twee dakramen -CV ketel,wasmachine en droger afscheiden in een apparte ruimte (3 muurtjes+ een deur) -over de gehele opervlakte een plafond, boven plafond een opslagruimte -een kleine badkamer met dousche kabine, wc pot en wastafel (~2x2 m2) -overige muren sausklaar maken (bedekken met gipsplaten of soortgelijk materiaal) -vloer -laminaat leggen
 • 28-03-2015

  Verzakking van de garage voorkomen

  De garage is verzakt in een hoek. Het probleem lijkt steeds erger en sneller te gaan. Graag iemand die hier verstand van heeft zodat we het probleem kunnen zo snel mogelijk kunnen verhelpen. En tevens de verzakking kan verhelpen.
 • 28-03-2015

  Draagmuur verwijderen tussen de eetkamer en keuken

  Het slopen van een draagmuur tussen eetkamer en keuken. Materiaalsoort onbekend. Afmetingen van de te slopen muur: 3. 48m breed en 2. 70m hoog. Jaren 30 huis, een bovenwoning waarbij de keuken zich op de 1e verdieping van het totale pand bevindt.
 • 28-03-2015

  Gevlinderd beton aanleggen op terras en oprit

  Wij zijn op zoek naar een bedrijf wat voor ons de oprit en het terras van gevlinderd beton kan voorzien. Kleur moet antraciet worden. Oprit is 40 m2 in rechthoek vorm, terras is 28 m2 ook in rechthoek vorm. Graag bij de prijs aangeven wat er aan voorwerk bij in zit en wat daar de kosten van zijn zodat wij zelf de keuze kunnen maken om alles uit te besteden of om zelf hierin wat te kunnen doen. Graag aangeven wat de dikte gaat worden van de oprit waar auto's overheen rijden en het terras. Nadien mag er een tegelpatroon in geslepen worden. Gewenste opleverdatum: mei 2015
 • 28-03-2015

  Balkons met balkonschade renoveren

  Graag offerte balkonschade 3 balkons, kern is het verwijderen en vernieuwen 3 stuks stalen randbalken met alles daarom heen: aan/afvoerkosten vrachtauto, hijskraan en vergunningen, kosten montage/demontage en huur steigers, te verwerken materialen, verzinkkosten, transport en overige te verwerken materialen
 • 28-03-2015

  Balkonrenovatie of -reparatie

  Balkon lekt, wil dit zsm gerepareerd en/of gerenoveerd hebben, ivm vertrek buitenland en vootdurende lekkage
 • 28-03-2015

  Gevlinderde buitenvloer van beton aanbrengen

  Wij willen graag 60 m2 betonvloer als terras, in de kleur antracietgrijs en gefreesd zodat t tegels lijken. Hebben niks aangeschaft, graag offerte in en ex bekisting.
 • 28-03-2015

  Fundering realiseren voor een uitbouw

  Wij gaan een uitbouw realiseren op bovenstaande adres graag wilden wij een offerte voor een fundering van 6x4 meter opbouw wordt staal constructie en metselwerk
 • 27-03-2015

  Balkon aan de woning laten maken

  Op de 1e verdieping een balkon maken over de breedte van het huis. 4. 5 m bij 1. 5 m raam van ongeveer 1. 5 m schuifdeuren van maken.
 • 27-03-2015

  Ornamenten restaureren

  Restauratie ornament halen afmetingen zijn 3meter bij 1,4 metet
 • 27-03-2015

  Beton storten in de voortuin en op de oprit

  Oprit en tuinpaden in beton laten leggen Totaal ca 140 m Ca. 80m veranda ca 20 m en paden ca 40 m
 • 27-03-2015

  Appartement renoveren

  Volledige renovatie binnen in een appartement. Betreft kamer, keuken, badkamer, toilet en 2 slaapkamers en een hal. Werkzaamheden, verouderde electriciteitsbedrading wat op de wanden gemonteerd is, vervangen en wegwerken in de wanden. Keukenplafond, badkamerplafond, toiletplafond (hout) verwijderen en in oorspronkelijke staat herstellen (beton). Kleine badkamer en klein toiletje compleet vernieuwen d.w.z. helemaal strippen en opnieuw betegelen en nieuwe sanitair aanbrengen. Na reparatie wanden en plafonds moet alles wit gespackt worden. Gaskachel in de kamer verwijderen en nieuwe verwarming aanleggen met verwarmingselementen door de hele woning. Nieuwe keuken monteren. Verder alle kleinere werkzaamheden, zoals houtwerk binnenin repareren/vervangen en schilderen. De kozijnen zijn van kunststof en zijn verder goed. Vloeren zijn ook goed. Klant weet geen maten, maar zijn allemaal kleine ruimtes. Voor meer aanvullende informatie en/of vragen kunt u mij via de mail benaderen.
 • 26-03-2015

  Dakopbouw op de garage bouwen

  Ik heb een garage met daarop een dakterras. Boven op het dakterras moet een opbouw komen inclusief lichtstraat. De afmeting van het dakterras is 4,25 meter x 4 meter. De dakopbouw wil ik geheel afgewerkt laten opleveren, er is geen trap nodig, deze is al aanwezig. Graag maak ik met u een afspraak en bespreek de mogelijkheden.
 • 26-03-2015

  Dragende muur door balk vervangen

  Dragende muur verwijderen en plaatsen van een balk. Muur is ca 3.2 meter lang en 2.60 meter hoog. Tevens moet een nieuwe binnendeur worden geplaatst in een bestaand deurgat (vervangen) en een ander deurgat moet worden dichtgemaakt. Daarnaast moeten enkele muren worden gestuukt.
 • 26-03-2015

  Kleine renovatie van een appartement

  Huidige staat woning: - casco appartement aan rand centrum Amsterdam (oud-west); - geen vloerafwerking aanwezig, enkel houten latten op balklaag; - strak gestukte en geschilderde wanden; Graag de volgende werkzaamheden separaat prijzen (zie bijlage VARIANT 1): - vervangen meterkast; - verwijderen moederhaard; - aanbrengen cv installatie (excl. Radiatoren incl. Cv ketel en leidingwerk) - infrezen bestaand leidingwerk ca. 15 m1; - doorbraak dragende keukenwand naar woonkamer (3 m1); - opnieuw betegelen badkamer (basis tegel, groot formaat lichtgrijs op vloer en wit op wand); - plaatsen glazen douchescherm (spatwand) ca 50 cm breed); - nieuwe toiletruimte bouwen tegenover badkamer (ca. 1 x 1,5 m1) + tegelwerk idem als badkamer + nieuwe toiletpot, fonteintje en ingebouwd spoelreservoir; - nieuwe wastafel en kraan installeren (reken ca. EUR 350 voor materiaal) - verlslepen wasmachine aansluiting en afvoer (ca 10 m1); - slopen 4,5 m1 gipswand; - aanbrengen gipswand met dubbelen authentieke schuifdeur met glas (ca 4,5 m1); Geannuleerd door user.
 • 26-03-2015

  Draagmuur verwijderen en openslaande deuren plaatsen

  Gaarne zou ik een offerte ontvangen voor de volgende werkzaamheden: Doorbreken van een dragende muur tussen huidige keuken en woonkamer met plaatsing dubbele openslaande deuren met zijlichten. De oppervlakte wat verwijderd zal moeten worden is ongeveer 3 x 2,40 meter. Wat zijn de kosten (inclusief materialen en arbeid) voor het doorbreken, afwerken en plaatsing van de dubbele openslaande deuren met zijlichten?
 • 26-03-2015

  Bouwput en fundering uitzetten

  Voor een schoolproject moet ik de kosten en tijdsduur weten van de aanleg van een buitenzwembad. De oppervlakte van het plangebied in circa 4500 vierkante meter.
 • 26-03-2015

  Trap repareren bij een VvE-complex

  We need someone to repair the first ramp of stairs in our vve. They are old wood stairs and they are coming off on one side.
 • 26-03-2015

  Muur slopen in de Beurs van Berlage

  Voor een interieur opdracht moeten we de wand achter een huidige wc verwijderen. Het gaat om 1 wand van +/- 4 m2. Deze bevind zich in de kelder van de Beurs van Berlage. Het is aan ons onbekend of er asbest aanwezig is.
 • 26-03-2015

  Woning binnenshuis opknappen

  Laminaatvloer en binnenserre verwijderen, schilderen van muren, drie kamers en gang
 • 26-03-2015

  Draagmuur deels laten verwijderen

  Een deel van de draagmuur verwijderen, het gaat om een deel van 2. 5 meter hoog en 1. 5 meter breed. Verdere details bespreek ik graag met u.
 • 26-03-2015

  Slopen van een kleine woning en bijgebouwtjes

  Sloop kleine woning en 2 bij gebouwtjes
 • 25-03-2015

  Palen slaan voor een schuur

  Ik wil graag enkele palen laten zetten om een funderingsplaat voor een schuur te realiseren. De schuur wordt houtskelet dus het meeste gewicht zit in de vloer. De plaat wordt ongeveer 6 x 4 meter. Graag een offerte voor het nodige heiwerk.
 • 25-03-2015

  Kruipruimte leeg laten zuigen

  Ik wil graag de kruipruimte van 40/50 m2 leeg laten zuigen. Het is niet bekend of er water in de ruimte staat. Graag een prijs indicatie voor deze werkzaamheden. Over ongeveer een week is het mogelijk de situatie te bekijken.
 • 25-03-2015

  Serre tot overkapping ombouwen

  Bestaande serre wordt nu afgebroken. Zie foto voor een beeld. Het plan is dat hier een overkapping geplaatst wordt, mogelijk met een lichtkoepel/straat. Graag een aannemer / timmerman / handige klusser gevraagd die deze klus op zich kan/wil nemen.
 • 25-03-2015

  Woning uitbouwen

  Wij willen een uitbouw realiseren van 2.5 meter diep, precieze breedte kan ik zo niet zeggen omdat we de sleutel nog niet hebben... (heb een foto van de achterzijde van de woning bijgevoegd). Het is de bedoeling dat er een schuifpui inkomt. Afwerking binnen zullen we voor onze eigen rekening nemen.
 • 25-03-2015

  Zolder isoleren en aftimmeren en dakraam plaatsen

  Zolder totaal ong. 18 m²: -Dakraam inclusief installeren, indien nodig dak verstevigen met dwarsbalken; -Isolatie aanbrengen en aftimmeren schuine dak met (voorgestucadoorde) platen en randen afwerken met latten; -Aanbrengen vertikale wand (linkerzijde zolder)vanaf de 2 balk naar beneden inclusief een deurtje; -Aanbrengen vertikale wand (rechterzijde zolder) vanaf de 1 balk naar beneden inclusief een deurtje; Zoldertrapgat: -Isolatie aanbrengen en aftimmeren schuine dak met (voorgestucadoorde) platen en randen afwerken met latten; -Aanbrengen vertikale wand (linkerzijde zolder)vanaf de 2 balk naar beneden inclusief een deurtje; -Aanbrengen vertikale wand (rechterzijde zolder) vanaf de 1 balk naar beneden inclusief een deurtje; -Aftimmeren trap, leidingen en schoorsteen. Foto's van situatie zijn eventueel beschikbaar.
 • 25-03-2015

  Vloerbalken inspecteren

  Bij een oude woning in Rotterdam Zuid (1936) zijn de vloerbalken aangetast door houtworm en/of schimmel. Ik vraag me af hoe ze het beste behandeld kunnen worden en/of dat ze vervangen moeten worden en hoeveel dat ongeveer gaat kosten. De vloer is totaal ongeveer 50 a 55 m2 en er is een kruipruimte onder de vloer aanwezig. Het gaat waarschijnlijk om de eerste 8 balken die zeker zijn aangetast, verdere inspectie is wel verstandig.
 • 25-03-2015

  Nokverhoging bouwen op de zolder

  Nokverhoging op zolder.
 • 25-03-2015

  Draagmuur doorbreken

  Er dient een draagmuur doorgebroken te worden van ongeveer 6 meter breed en 2.50 meter hoog. De afwerking zullen wij zelf uitvoeren.
 • 25-03-2015

  Betonrot op het balkon herstellen

  In de keuken beschik ik over een klein balkon, ik heb te laat in de gaten gehad dat er van benedenaf gezien duidelijk sprake is van betonrot. Ik ben daar door mijn benedenbuurvrouw die er van onderaf tegenaan kijkt op gewezen. Het balkon aan de binnenkant bekeken in mijn eigen huis lijkt niet te zijn aangedaan
 • 25-03-2015

  Balkon met betonrot repareren

  In de keuken beschik ik over een klein balkon (5 a 6 m.), ik heb te laat in de gaten gehad, dat er van benedenaf gezien duidelijk sprake is van betonrot. Het balkon aan de binnenkant bekeken, vanuit mijn eigen huis, lijkt niet te zijn aangedaan. Gaat om een stukje van 1 m. in het rond, daar waar de regenpijp zit. Het is een maisonnette woning, 1 ste verdieping.
 • 25-03-2015

  Indeling van het huis veranderen

  Het betreft het slopen van een draagmuur van 260 cm breed en 250 cm hoog inclusief het plaatsen van een H-balk, afvoeren van het puin en omleggen van de elektra. De muur dient daarna afgewerkt te worden met stukwerk. Tevens wil ik een muur verplaatsen van 260 cm breed en 250 cm hoog. Door deze muur loopt de waterleiding en is volgens mij ook een draagmuur. Deze muur wil ik ook graag laten afwerken, stuken.
 • 25-03-2015

  Originele portiektrap herstellen

  De trap van steen in de portiek van het appartement waarin ik woon, brokkelt af. Het betreft 1 etage waarvan 70 % van de trap gerenoveerd. Graag wil ik dit laten herstellen, met zo min mogelijk kleurverschil.
 • 25-03-2015

  Aanbouw bouwen aan huis

  Goed geisoleerde aanbouw van 7 x 5,5 M. , plat dak met bitumen dakbedekking,fundering met vorstrand, metselwerk totaal ca. 30 M2, houten kozijnen met veel glas, tuindeur,
 • 25-03-2015

  Casco dakopbouw op plat dak laten bouwen

  Casco dakopbouw laten plaatsen Wij willen een casco dakopbouw. Wat kost dit bij jullie? Het dak is nu een plat dak op de eerste verdieping. We willen een bijna gehele tweede verdieping erop hebben. Ook weer met plat dak. Opbouw zo goedkoop mogelijk. Het gaat om 100 a 110 m2, dus over de gehele woning. Incl 2 slaapkamers en 1 kleine wc ruimte.
 • 24-03-2015

  Vide met zolder aanbouwen

  Ik wil ,op mijn verdieping, een zolder bouwen, met 2 kamers en 1 badkamer, er moet erin een wc en een handwasbakje,verder niks. Hoeveel kost dit allemaal? Gaat om een rijtjes huis woning.. ik wil van een dak die niet driehoek is maar, dat lijkt op een verdieping, die je meestal zie op woningen.
 • 24-03-2015

  Draagmuur verwijderen

  Draag muur afbreken van 2,5 meter en toog maken met stalen bint
 • 24-03-2015

  Bestaand balkon verbreden

  Ik wil graag een bestaand balkon ongeveer 2 meter laten verbreden.
 • 24-03-2015

  Betonnen fundering laten storten

  6 kub. Beton storten voor fundering inclusief pomp
 • 24-03-2015

  Schoorstenen slopen

  Graag ontvang ik een prijsopgave voor het slopen van twee schoorstenen. 1 aan de zijkant van het huis. De andere is beter bereikbaar, je kan er omheen lopen, (het dak van de buren loopt door).
 • 24-03-2015

  Huis opknappen

  Ik zou al m'n muren graag strak wit willen hebben. Hier en daar moet er een opstaande plint in worden getimmerd. Een raamkozijn op zolder wat bijna af is maar die kan dan ook gelijk mee worden gelakt. Voor dit raam komt een rolgordijn. In het halletje en id slaapkamer komen 2 lampen te hangen. Alvast bedankt,
 • 24-03-2015

  Van 1 kamer 2 kamers laten maken

  Er moet van 1 kamer 2 kamers worden gemaakt. De muur moet 3.60 meter hoog worden en 3 meter breed en dient te worden gestuukt. Tevens zal er in een bestaande muur een deurkozijn en deur geplaatst moeten worden.
 • 24-03-2015

  Fundering maken voor een houtskelet uitbouw

  Ik wil een houtskelet uitbouw aan een rijtjeswoning realiseren met een breedte van 6 meter breed en 3.5 meter diep. Hiervoor dient er een fundering gestort te worden.
 • 23-03-2015

  Houten veranda laten plaatsen

  Het betreft de plaatsing van een houten veranda met plat dak inclusief regenwaterafvoer. De gewenste afmeting is 4,43 x 2,90 meter. Met enkele platte glasplaten voor lichtinval. Mijn voorkeur gaat uit naar bankirai materiaal.
 • 23-03-2015

  Draagmuurtje door een draagbalk vervangen

  Draagmuurtje verwijderen en dan een draagbalk plaatsen. In een woonkamer van een eengezinswoning.